Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
ja.

/ping parancs. sõt ha már itt tartunk, az ellenfél frakció tagjait is megnézheted commandal:kitargeteled és /inspect . feltéve ha nem decline-lte a view details-t az optionsban 😊

practitioner of the forbidden arts of death

Kéne nekem egy Mentor Altgardban egy küldetéshez!
Valaki esetleg tud nekem segíteni? 😊

Nexus Szerver
BlackTreff
Witcher
Van rá valamilyen opció hogy ingame megnézzem a pinget? Nexuson vagyok, európai szerón nem szabadna nagy pingnek lennie, de néha van hogy késnek a skilljeim, az meg assánál nagyon nem jó!

Mardel
Hello, partyzhatunk.
Dyson a karim neve, pandaemoniumban vagyok, vagy a brókernél vagy a teleport helyen talizzunk.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Hát igen, a starterrel nem sokra mész, mert gyakorlatilag mindent lekorlátoz, kár hogy az NCSoft az Európai Aiont átpasszolta a Gameforge-nak, mert akkor valószínûleg nem lett volna ilyen szarul felosztva a játék + a frissítések is lehet, hogy hamarabb érkeznének!
Mondjuk legalább annyi dicséretes, hogy legalább a játékon belül meg lehet venni, mert e nélkül nem hiszem, hogy sokan játszanának, gyakorlatilag ez tart engem is a játékban! 😊

Személy szerint nagy hülyeségnek tartom, hogy pénzért lehet venni drop boost-os itemeket, mert ahogy hallom high end részen már nagyon unalmas a játék, így meg aztán fõleg az ha még küzdeni sem kell a cuccokért mert azonnal kidobja a mob! 😊

Nem akarsz majd egy partyt nyomni? 😊
Blacktreff 11-es Ranger
Caballal összehasonlitani elég merész dolog aiont😄 Eleve 11es vagy,el sem kezdted aion még....Másik dolog, itt ha semmit sem költesz a játékra, akkor is kb tizedannyi idö alatt gearelödsz illetve fejlödsz föl mint cabalban,de a gold pack az kell, nagyobb szinten maximum 2óra farm alatt megvan ez az összeg, és akkor utánna egész honapban megvan....Szal kár a cry
Mardel
11-es assassin.
Bár ha komolyabban szeretnék vele játszani ahhoz majd késõbb gold pack kell, mert craftolgatni nem érdemes. Meg az hogy startereknek nincs bróker az nagy érvágás...

Béta tesztelõket jól fenékbe kellett volna rúgni, azért tesztelték, hogy a starterrel mennyire élvezhetõ a játék..

Cabalban megtudták úgy oldani hogy teljesen ingyenes, ha fizetsz akkor potionokért meg custom cuccokért fizetsz, amiktõl jobban néz ki a karakter, de annyival erõsebb nem lesz.

Meg vehettél drop boostos itemet meg xp boostot max 2 napos idõtartamra.

Level hanyas vagy? 😊
Mardel
Köszi.
Nem tudtam, hogy ennyire el van különítve oldal szerint ez a bróker. (Nexuson ez Asmo oldalon ennyi)
Azt hittem van egy közös auction house mint a Cabalban.

spatalos/ely oldalon 4.4 milla

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Mardel
Melyik szerver olcsó brókernél a golden pack?

Mert Nexuson 10 millió 300 ezer.
Ha azt számolom, hogy e mellé még felszerelésre is kell pénz, csak questelésbõl ez nem jön össze.

Egy mondatban elismero es szarkasztikus 😊 Meg sok ilyet legyszi, mert ezt meg en imadom! <#vigyor1>
Letisztult stílus, világos vonalvezetés, egyenes, lényegretörõ kommunikáció 😊

"Van is egy légióm az a neve hogy hassasins csatlakozzatok!! Pacsi ha valaki közbe rájönne hogy kell a morph-ot megszerezni messege me!"

Írj még valamit, imádom!

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

BTW, broker is opcio. Dobni meg azert nem dobjak mobok mert szinttol fugg melyiket dobjak (thin/thick/strong/?though?).
Morph reciket abyss/Ingi/Gelk fortokban vehetsz NPC-tol (ha jol emlekszem Fortress Quartermaster). Ezen a weblapon megtalalod melyik recit hol/kitol:
http://gameguide.na.aiononline.com/aion/Morphing
A fortnak tieteknek kell lennie.
Jah és persze aki akar és Elyos-os nyugodtan vegyen fel havernak körmölgessen nekem egy 39-es assasin vagyok. jackyxxxxx. Van is egy légióm az a neve hogy hassasins csatlakozzatok!! Pacsi ha valaki közbe rájönne hogy kell a morph-ot megszerezni messege me!
Köszönöm az eddigi válaszokat úgy látom nem csak nekem nincs lövésem róla hogy hogyan lehet szerezni. Igen Morph-olásra gondolok énis. És tegnap este találtam is két lehetséges fortresst ahol elvileg meg lehet venni külföldi oldalakon kerestem. Az egyikbe elmentem ott én egyszerûen eltévedtem. Ha ott is van valahol nem fogom megtalálni a büdös életbe se. A másik fortress meg Asmodian terület én pedig Elyos vagyok.
Itt lehet, hogy írja hol lehet megvenni, de mennem kell és nincs idõm kibogarászni! 😄

Morph: Thin Rawhide
Akárhogy kerestem én sem találtam meg csak amit BlackTreff írt, viszont ott nem írja le, hogy hol lehet a morph receptet megvenni... Nézd meg az összes vendornál, fõleg fõvárosban hátha, vagy a fortokban lévõ árusoknál mert szerintem ez annyira alap hogy meg kell tudd venni valahol... Arra viszont számíts, hogy aether powder kell hozzá amit ki kell szedni, vagy megvenni.
Még nagyon nem járok a craftolásnál, de szerintem ha itt úgy van hogy a megadott szörnyek dobálják, akkor valószínûleg azoktól tudsz szerezni! 😊

Thin Rawhide
Sziasztok valaki segítsen mert szétcsesz az ideg komolyan. Na most az a bajom hogy páncélt akarok magamnak készíteni és az istenért nem tudom hogy honnan a fenébõl szerezzek thin rawhide nevû kelléket. Régebben dobálták a lények de mostmár nem. Állítólag lehet morph-olni de hol a bánatba tudom megszerezni vagy valaki segítsen már nekem kicsit könyi 😄 Vagy hogy hogy kell vagy mint valami szakértõ kérem 😄
notaion.nem high rate hanem 55ön kezdesz only pvp szerver talán az egyik legélvezetesebb
Mardel
Ha gondolod játszhatunk együtt. 😊

Frosty01
eltaláltad 😉

Ragamofi
Sziasztok!
Lehet,hogy nem ide kellene írnom, de azért megkérdezem.
Egy high rate pvp szerót tudnátok ajánlani??

Origin: Brandter55

Nexus EU szerveren Asmo oldalon kezdõ játékosként keresek klánt vagy kezdõ helyen társat a játékhoz! 😊
Gő
Sziasztok!

Kérdésem a következõ lenne, PayPal fiókot hoztam létre, feltöltöttem rá forintot banki átutalással, majd átváltottam paypalon belûl Euróra.
Mégsem tudok vásárolni Aion Clubtagságot. Mert mikor átugrik a Pay pal rendszerre és elfogadnám. Hitelkártya regisztrációt dob kia PayPal, de olyan meg nincs. Valami ötlet?

Belton
Persze.

SoOoOooon.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Üdv! Lehet tudni, hogy az Eu szervereken mikor lesz elérhetõ a 3.0?
mikor indulnak ma a szerverek?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

vicces 😊

Mardel
Ez kész😄

Kép1

Kép2

Bigblind
Köszi! Meg is gyõztél! 😊 Go Nexus!

Mocsok22
Szia.

Én a nexus-on vagyok,egy pici elyos fölény van,de minimálisan.Elég sok magyar játszik itt.

Mardel
Hm megválaszolom magamnak: Spatalos.

Mardel
Sziasztok!

Én is most telepítettem fel.
Melyik szerveren van nagyobb magyar játékosszám?

Bigblind
Sziasztok! Most kezdeném a játékot, érdeklõdnék hogy EU szerverek közül hova érdemes menni, hol a legkiegyenlítettebb a helyzet, ahol nincs asmo vagy ely fölény!?

Frosty01
és ezt mire alapozod?

Perento inkább ha már asmo úgy értem ott nincs hax vagy ha van is kevés.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Ez engem is erdekelne (Z1) 😊 De ha belefutsz egy ilyenbe loj egy kepet gyorsan es jelentsd. Nem kivagatni akarom oket (bar az sem rossz otlet <#vigyor1>), csak bizonyitekot h gond van.
A dekodolason meg en is gondolkozom, ha van megfejtesem majd irom 😄
"Perento ,telemachuson nagy haxelõ ely létszám. 😛"

Ez pontosan mit akar jelenteni? Speed hax, vagy mi? Dredbe én nem találkoztam ilyennel (Asmo oldalon vagyok, (Perento) ugyan ezen a néven). Igaz próbálok mindíg Ap csapattal menni, ami olyan 70-85% os nyerési rátát is hoz. Csak pár csapat van amik ellen bukta a mecs (ilyen Simca premedek, de ha összejön akkor velük is jó kis csihi-puhi szokott lenni 😊 ).

Más: Asmo Zone 1-be hol jönnek át az ely-k, mert az elméletileg már erõsen pve zóna lenne balaureában is (kapu zárva, terep fallal, hegyekkel elválasztva). Ötletem van (északi windstreamek használata talán), de valaki nagy tudor megmondhatná pontosan is 😊 konkrétan láttam már Gelk fort elõtt is ely csapatot régebben, de futottam bele elybe Talocnál, északabbra az dagi bagoly eliteknél, és délen is a kanyonban.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Ha valaki North America Aion-on Siel szerveren Asmo oldalon most kezd új karakter vagy még a kezdõ részen jár, akkor írjon rá Pokolkutyára, hátha együtt gyorsabban haladunk! 😊
Van 1-2 hozzászólás,amin a CIA kódfejtõ részleg is elvakarózna egy darabig.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

atinq
Hát ezt egy kicsit magyarosíthattad volna.😊

No.

Perento ,telemachuson nagy haxelõ ely létszám. 😛 Spatalos hát kezdjük ott hiába easy mode nem tudsz bejutni elyként dredre , ezért sehogy se jó. Elyk is szopnak rendesen.
Underdognak lenni lehet instant dred bejutás ,de ha a másik oldal ,olyan erõs ,mint a spatalos,tele ely... Ha meg a badass oldalon vagy a fönt irt dred probléma...
Konkluzió jó klán ,haveri premade ,igy se garantált a siker ,de Aionba minmden RNG .

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Frosty01
ezért kell friend listrõl játszani, meg recruitolni 😊

a quick inkább csak lébecolni jó, semmi komolyra nem szabad vele számítani. én általában meg egyenesen afkot megyek mert annál rosszabb nem lehet tudom jól, és akkor legalább nem várok semmi egetrengetõt 😄

Witcher
Köszi, meglesem majd holnap!

Witcher
Olyan fölényrõl beszélek, hogy például Dredgionban 20 meccsbõl 19-et Elyos nyer! Nem csak néha, Mindig!!! Van úgy hogy akkora retardokkal rak egy teambe, akik ahogy belépnek azzal indítanak hogy egybõl leülnek! De ha jó teammel vagyok, (ami persze kibaszott ritka) akik tudják is hogy mit kell csinálni, és nem hárman ötfelé rohangálnak, akkor is ha az Elyk elérnek bennünket kb. három másodperc alatt szétcsapják az arcunkat!

Frosty01
telén egész jó

milyen elyos fölényrõl beszélsz??? most vették be az asmok divinet...