24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Tomy Lee #20484 Következő kérdést megelőzve:)
Gold pack-ot tudsz venni brokertől ha beírod kidobja mindet és ezt meg tudod onnan venni,engedni fogja.Ha megvetted akkor Gold lesz az account-od 1 hónapig majd ha lejár visszamegy starter-be és ujból kell vegyél egyet. -
Tomy Lee #20483 Nem kell semmit fizetned.Lehet végig játszani,nyitva van minden insta is.
A brokert(AH) nem tudod használni akkor ha nem veszel gold pack-ot.Ez csak a hátránya.2 karakter slot is addig van még nem leszel egyszer gold account-os,utána megmarad a 8 slot.
Teljesen játszható mint f2p,itt nem egy demo f2p modellről van szó mint egyes játékoknál..
feautre details -
#20482 De most EU-ba is lehet végig játszani fizetés nélkül ? Vagy ez a goldpack euroba fáj ? Mert tuti nem fogok fizetni érte. -
Tomy Lee #20481 Én viszont most azt nem tudom eldönteni melyiket húzzam fel max.szintre 3.0-ra.Assassint vagy Ranger-t?:-) -
Tomy Lee #20480 Hát ha gold pack-ot veszel ingame akkor tudtommal teljesen Fp2 EU-n.
Lehet NA szerveren nem kell gold pack-ot venni és ott alapból elérhető minden.
Ennyi lehet a különbség na meg az,hogy ugye US ping 3× akkora mint EU.
Ha egész hónapban minimum 150-es latency-vel akarsz játszani(ami ennél a játéknál sok!) viszont nem akarsz költeni havonta egyszer 10 millát gold pack-ra akkor mész NA-ra.
Ha pedig jó ping kell egész hónapon át de meg kell venni gold pack-ot egyszer akkor EU:)
Magyarok és Légiók mindenhol vannak. -
#20479 Csak azért kérdem, mert írták többen hogy EU-ba nem teljesen F2P... és nem fogok érte egy vasat sem fizetni :D -
Tomy Lee #20478 Olyan 15-16 GB-ot számolhatsz amit le fog tölteni.
Magyar sok van legalábbis EU-n biztos.NA-t nem tudom de ha scout karaktert tervezel akkor ne menj NA-ra(ping). -
#20477 Csoki all!
Sok magyar játszik ? EU vagy NA ?
Összesen mennyit kéne letölteni hozzá ? patchekkel együtt ?
THX -
KaCsaxyz #20476 Nem szamit. A "main hand"-ben levo fegyver att speedje szamit (extra 19% is). Szett eseten meg a szett bonusz adja. Ha jol ertem a kerdesed, arra lennel kivancsi h osszeadodik-e a 2x19%. A valasz: nem. -
waible #20475 üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy számit-e valamit, hogy 2 19% os fegyom van vagy ugyan annyi mint amikor egy sett bonusz adja meg a 19% ot? Tehát gyorsabb ha 2x van 19% mint mikor sett ad?
-
#20474 Kőszi, pedig már ezt olvastam! Kikiáltási ára 12 milla karbantartása 400K Kinah. Köszi! -
KaCsaxyz #20473 3.0 patch notes itt megtalalod a valaszt. -
#20472 Sziasztok!
Van e olyas valaki, aki vett már házat? Ha valakinek van egy háza, amit a licitáláson vásárolt, akkor annak mennyi lesz a heti fent tartása? -
QRob #20471 köszi a segítséget
-
Tomy Lee #20470 Free karakter transfer vagy bármiféle szerver változás lesz 3.0-val? -
Tomy Lee #20469 Több Purra van,ezek közül az egyik lesz csak jó.Nézd meg több tetőn. -
QRob #20468 Amint megláttam felrepültem hozzá azonnal hogy "beszéljek" vele de nme tudtam mit csinálni vele. még mindig ugyan azt írta ki a küldi tehát valami nem jó. Követnie kéne? Ha igen hogy érjem el hogy kövessen? -
Tomy Lee #20467 repülj fel van szárnyad!!? -
Tomy Lee #20466 Hát szerintem ennek a valakinek mindegy ki,hogyan és milyen formában válaszol mert a gyerek arra nem méltatott egyikönket sem,hogy megköszönje.Erre mit csinál?Behány ide még egy kérdést pfff:-D.. -
Vicodine #20465 Ugyanezt irtam en is csak egy szoval... -
KaCsaxyz #20464 A chain skillek aktivalodasa (a harmadike) nem 100%. Ha megnezed a 2. skillt, az irni fogja h milyen esellyel aktivalja a 3. skillt (asszem 10%, de nem eskuszom). Megnezni: "k" es keresgelj a skillek kozott. -
QRob #20463 Üdv. Van egy olyan küldetésem amelynek a neve: Bringing up tayga. Ebben a küldetésben Purra-t kell megtalálnom, nos meg is találtam egy épület tetején, viszont nem tudom lecsalni. Mit csináljak? -
waible #20462 Én úgy gondoltam hogy pingemmel lehet összefüggésben mert érdekes ha olyan helyen csinálod ahol nem dolgozik annyira a gép akkor nem csinál ilyeneket, kezdő helyeken tökéletesen működött eddig. -
Vicodine #20461 A skill eltolasakor vett tavolsagra ugrik, ha szalad, akkor van egy kis delay es mire oda tesz addigra par meterrel arebb van mar, ez kicsit idegesito, eleg sokszor van ilyen a jatekban -
waible #20460 Még valami, mért van az mikor az assámmal ambusht nyomok egy szaladó asmo ellen és ha sikerül stuntolnom legalább 3méterrel leszek töle ahelyett hogy mögélye rakna egybõl? -
Vicodine #20459 Random -
Tomy Lee #20458 Valószinü más chain skill-t használtál el helyette.Ha így volt akkor Divine-re várni kell pár sec-et és következő Thunderbolt után beadja.Másik lehetőség,hogy random aktiválódik és nem tudod éppen használni. -
waible #20457 hi!
Azt szeritném megkérdezni hogy a latency fixet hogy kell használni?
Leszedtem, igaz nem amit itt linkeltekbe de nem vettem észre semmit, hogy változott volna valamit a pingem. -
QRob #20456 Kiléptem a játékból majd vissza, viszont utána tudtam már használni. Most már jó, de előtte miért nem sikerült, azt nem tudom -
QRob #20455 Helló! Van nekem egy olyan skill-em aminek a neve: Divine Spark I.
Azt szeretném kérdezni, hogy miért nem tudom használni? Azt tudom, hogy így tudnám használni: Smite III -> Thunderbolt II -> Divine Spark , viszont nem engedi. Meg tudná valaki mondani, hogy mi lehet a baj?
-
Vicodine #20454 Szerintem meg kb semmit sem valtozott a balance, kb ugyanaz a sorrend maradt meg, sorcival az elen.... -
Shaenis #20453 annyiban igaz hogy a fear picivel rövidebb ideig tart pvpben, de igazából nem lett gyengébb az SM, viszont jobb a balance a kasztok között -
BrandonLee #20452 Igaz amit beszélnek egy páran, hogy 3.0-ban gyengítették a spiritmastert (pvp)? -
#20451 Ha már benne vagytok a témában akkor egy kis segítséget kérnék chanter ügyben , mindennel játszottam már de a chanter ki maradt :)
lv20-50 közötti stigmák socketek mit hogy érdemes , egy két apróságot le írhatnátok .
PvP illetve PVE re.
Jöhet Privátba is de ide is jó :)
Köszi előre is. -
Shaenis #20450 köszi tudom :)
én az eredeti kérdésre válaszoltam, ami az volt hogy érdemes-e 3.0-ra chantert indítani -
Vicodine #20449 Chanter mar eleg regota kotelezo, foleg pvphez nelkulozhetetlen -
Shaenis #20448 a chantereket mindenki szereti :) az új 3.0 instákhoz szinte kötelező mindenhova, könnyű vele csapatot találni -
#20447 clothos gladi ftw nemröhög. komolyan! ;D -
#20446 ha hp-t akarsz kövezni akkor minden ruhádba csak azt és a legnagyobbat tedd. viszont akkor könyvet kell használnod, és minimum +15re kihúzva legnagyobb MA-t adó 2handed fusionnal. ez a survivor-build, itt pajzsokra, és mass cc-re alapozva tudsz harcolni
minden másra ott a master card ~ meg a boostos accos build amihez semmi ész nem kell, ott mehet a glacial shard tree, itt meg inkább a ruháidat kell húzni főleg a chest és pants részeket a + hp ésatöbbi miatt -
#20445 ha instázni is akarsz akkor hibrid build. dps-re kövezve de a stigmáid hibrid dd/support ágban keverve. egyébként ez a legjobb szerintem group pvp-re is.