Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sõt olyanok is írták hogy kb semmit nem ér akik több éve farmolnak és kipróbálták.
Szóval stílusból veszél vissza.
kkthxbye
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Loot növelõvel kicsit több AP esik, mint anélkül.
De megkérdezem, hogy a gold packra a rávalót te keresed meg hogy így szórod a pénzt, hogy neked megér 10 eurót 1 db gold pack?
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Trükközni sem lehet hogy megveszed a kettõt, mivel a két item osztozi kegymás cooldown idején. ÉS azért van belõle kettõ, mert egyiket Asmo másikat Elyos oldalra szánták igaz bármelyik oldal használhatja bármelyiket.
Mondjuk szerintem felesleges, mivel kb. 0,2%-al emeli meg az alap drop ratet.
Tehát ha eddig 100 mobot kellett leölni, hogy megkapd a várt itemet, akkor ezzel csak 83 mobot kell megölni.
17-el kevesebb mob megölése nekem nem érne meg ennyit.
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
http://www.aionfreetoplay.com/website/shop/category/0
★ 汤姆 李
szerver oldalon az kb mindegy, hogy hány magyar van nekem nincs nagy gondom a külföldiekkel ha nem idióták..az meg nem nemzetfüggõ annyira 😄
én igazából a priest vonal felé húzok úgy alapesetben, szeretek support szerepben lenni de nem lesz mindig annyi idõm szerintem nyomni h beugorjak egy komoly partizásba meg kicseszni sem akarok senkivel ha egyszer csak le kell lépnem 😊
egyelõre még nálam is letöltés fázisban van 44% és 10.3 giga..😊
Assassina lopakodás miatt, nem agróznak rád a mobok.
Spiritmaster meg a summonok miatt, meg spiritmastert olcsóbb felszerelni is.
Igaz mindkettõ pvpben kicsit több odafigyelést igényel mint pl. a gladiátor, amivel csak odamegyek és megpróbálom leütni max 4-5 skillel.
Mindenesetre valamelyik hide-ot ismerõ class-al van esélyed elkerülni pvp-t szintezés közben.
Magyarokból minden szerverre jutott a szokásos 0 community végett így mindegy melyiken kezdesz arány ugyanaz lesz,kis csoportokat bármelyik szerveren találsz
★ 汤姆 李
No.
sry a láma, kezdõ kérdésért de mennyire lehet az Aion-ban egyedül haladni ha mondjuk nincs egyhuzamban több óra idõ játszani egy rendes partyban?
Illetve ha lehet solozni akkor milyen karakterrel érdemes?
tipp is jöhet, hogy melyik szerveren érdemes elkezdeni most..már ahogy visszaolvastam mindegyikre mondta valaki h oda úgyhogy nehéz választani 😄
★ 汤姆 李
Spatalos szerveren Elyos oldalon van felvétel a Last Stand nevû légióba?
★ 汤姆 李
Starter account-ra kimondottan ajánlott ennek beszerzése.
★ 汤姆 李
LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)
esetleg hagynám magam, ha te is elérnéd a general rangot és jóé fejbevághatlak kölcsönös alapon
Tehát egy bizonyos szint után van egy quest ahol lehet választani az összes kasztból?
Mint l2ben volt a subclass.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Vagy kinah sellertõl kéne venni kinah, bár nemtudom iylen sellerektõl sosem vettem még játékbeli pénzt.
De ahogy néztem 50 millió+5% kinaht olyan 14 euróért árul, abból kicsit több gold pack jön ki, mint egy havi.
Ezt a starterbõl veterant én is olvastam még februári cikk hozzászólásai közt. Nagyon azona véleményen voltka sokan, hogy simán lehet starterbõl vetran az account meg faqból mindig belinkeltek egy részt, amit azóta a gameforge nem is frissített, hog milyne kritériumoknak kéne megfelelni stb..
De veteran már szerintem soha nem lesz egy account, mert nekik nem érné meg.
No.
Vagy felhúzol minden szerveren egy karit lvl10re hogy eljuss oylan városba ahol tudod nézni a brókert és megtudod nézni miylen árak vannak, vagy körbekérdezel itt.
Spataloson a leírtak szerint 4,4 milla (Elyos oldalon)
Nexuson: 10,3 milla (Asmodian odlalon)
Telemachuson: 10,1 milla (Asmo)
Telemachus ipje: 79.110.83.67
Mindkét szervert parancssorból pingelve 51ms-es értéket kapok.
Játékban /ping-gel, nexus (Altgard) átlag 100on felül, telemachus (Ishalgen) átlag 62ms.
★ 汤姆 李
Mondjuk a nagy ping ellen semmit sem tudsz tenni.
Általában nem a te neteddel van a gond, hanem azoknála gatewayeknél amik elérik a cél szervert, meg attól is függ hány ugróponton megy át a kérés.
Egy trace rout server ip címet érdemes lenne megnézni, de ez is csak max tájékoztató jellegû lenne.
Senki nem szeretne a Mentorom lenni? 😊
Még mindig várom a segítõk jelentkezését!
Köszönöm!