24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
"Penge25" pontosan melyik szerveren játszol EU-n belül? -
KaCsaxyz #20563 Huhh, ha jol emlekszem akkor a statos ablakon: "P" es van egy title ful. Ha nem ott akkor "K" es ott lesz title ful. A ketto kozul az egyik csak bejon -
áá, ezer thx akkor megnyugodtam nem kell amerika szerora mennem. Utolsó kérdés mára a titléket hol tudom beállítani merre találom őket 3-4 titlét szereztem de nem találom őket sehol pl animal protector vagy mi :) -
KaCsaxyz #20561 Gold pack az egyetlen dolog amit starterkent gold pack nelkul vasarolhatsz brokernel. -
Köszönöm a segítségeteket, már csak egy gond van hogy fogok goéd packot szerezni, ha nem is tudok ahbol vásárolni, illetve nem lehet goldot adni játékosnak sem ingame? -
KaCsaxyz #20559 "Lada van, Warehouse-nak hivjak. Van meg egy kuldisor, az szinten ad egy sort (eleg szivas az a kuldisor, de nem lehetetlen). WH-t szinten tudod novelni penzert ott helyben, jobb felso sarok (expand wh talan)."
Helyes sorrend:
Van meg egy kuldisor, az szinten ad egy sort (eleg szivas az a kuldisor, de nem lehetetlen).
Lada van, Warehouse-nak hivjak. WH-t szinten tudod novelni penzert ott helyben, jobb felso sarok (expand wh talan). -
KaCsaxyz #20558 Az inventoryt bovitheted penzert Sancban/Pandaban, 1 sort pedig vehetsz abyssban az egyik szigeten (nemtom a nevet, az eszak-keleti ahol a balaur reciket is lehet venni. Ahogy odaersz, az elso kunyhoban van az npc. LV30-nal kapsz egy ujabb sort ajandekba, Pandaban az alchemy craft bejaratatol jobbra az oszlopnal, Sancban passz. Lada van, Warehouse-nak hivjak. Van meg egy kuldisor, az szinten ad egy sort (eleg szivas az a kuldisor, de nem lehetetlen). WH-t szinten tudod novelni penzert ott helyben, jobb felso sarok (expand wh talan).
Ez a link talan segit: Inventory bovites -
ok thx akkor valami guildet kell kerítsek, csak így nehéz wisp meg minden nélkül:(, amugy valami láda van tárolásra mert az inventory olyan kicsi, hogy na még csak az 1 cubés küldit csináltam meg, de így is kicsi az inventory annyi cucc esik -
KaCsaxyz #20556 Eloszor is valasz a kerdesedre: nincs ilyen lehetoseg (azon kivul h veszel egy veteran accot valakitol).
Szintedtol is fugg meddig tart osszeszedni GP arat. GP nelkul amugy semmikepp sem 2-3 nap a napi NPC eladas limit miatt. Azt az idoszakot at kell veszelni. Ne farmolj kis szinten, hanem csinald a kuldiket, egesz jol adjak a penzt. GP ara eleg hullamzo. En 10 millanal dragabban sose vettem, akkor inkabb csendes kis kuldizes/farmolgatas/par insta, esetleg craft huzas amig elfogadhato nem lesz az ara. Valasztek azert van boven. BTW elso GP-t lv37-lv40 korul vettem, masnap megvolt a kovi GP is (AH-ban eladtam ami kozben pottyant). Nagy szinten mar tenyleg osszejon 2-3 nap alatt. -
Skacok én az EU szerveren vagyok, mennyibe kerül az hogy az ember örökre megkapja a veterán rangot? Van erre lehetőség, mert ez a goldpackos lehetőség csak 30 napra szól és ah használata nélkül elég illúzióromboló ez a játék, 17 millát meg kifarmolgtani nem két három nap szerintem. -
Vagy csupán csak kitartóbbnak kell lenned. -
Probálj meg inkább más szerverre menni, mi az Anuharton vagyunk(Ely). Ott Asmo és Ely oldalon is találsz magyar légiókat. Többet is. -
Shaenis #20552 Akkor kapod ha veszítesz, és arra jó hogy vehetsz belőle arénás potion csomagot, ha jól emlékszem 60 darabba kerül. A két pvp aréna bejárata között van az NPC -
Félx #20551 Hát az engem is piszkosul érdekelne! -
Tomy Lee #20550 Jól van,semmi másnál se működik ez a szar úgyhogy tárgytalan.. -
Tomy Lee #20549 Az mitől lehet,hogy mára semelyik egér gomb nem működik?Eddig semmi gond nem volt erre ma 7-ből egyse működik.Logitech -
Ez az új crucible token mire jó (opportunity token) ? -
QRob #20547 kösz
-
Akkor kárnak szedtem le :/ -
Tomy Lee #20545 Ezzel én is így vagyok:)
Twink-et is lesz@rom egyedül unalmas.. -
Tomy Lee #20544 20,1gb -
Játszanék.. de egyedül valahogy unalmas :/ -
Kajak senki nem tud egy sok játékossal rendelkező eu magyar guildet ? -
QRob #20541 Hi! Valaki meg tudná mondani, hogy mekkora az Aion mérete a 3.0-ás frissítéssel együtt? -
Senki nem tud akkor guildet ajánlani ? Sajna lfg-re nem tudok írni.. -
Nexus Asmodan oldalon guildet keresek Linay néven vagyok!! -
Tomy Lee #20538 Szerver UP!! -
Trollface #20537 Necces ,hogy lesz ma bármi. Nagy hibák léptek fel. -
Tomy Lee #20536 Ezt hogy érted?Mit kell róla tudni? -
Kenbug #20535 A telemachusrol tud vlaki vcalamit?
-
Trollface #20534 Köcsög Anuhart... -
Asszongyaa hogy : 20:39 kor
Short Update:
- Anuhart is still having problems. The technicians are on it but there is no ETA for Anuhart at all.
- The Adventurer's Guide Surveys are not working at all even though they are set as active. We are working on a solution. Worst case: we need to upload everything manually which takes up to 1h. Then it needs to be tested
There is no ETA yet but expect atleast 1-2 hours more of downtime (my personal judgement of time). -
Igen innen. -
Vincent3d #20531 Álltalában a cannot authorized akkor van amikor a szerver nem megy. Karbantartás stb. -
Vincent3d #20530 és az NA szervert szedted le?? -
Itt regisztráltam az NA-ra: https://na.aiononline.com/
Mellesleg tudom hogy frissítik az európait, de én nem azon akarok játszani, hanem az amerikain. -
jobb mint a semmi nem? :D vagy mittomén, élvezd a jó öszi időt vagy valami :) -
Vincent3d #20527 Az EU szerver jelenleg nem megy frissitik. Azért nem tudsz belépni. Olvass lentebb. NA-ra meg minek állítod ha ott nincs regelve accountod. -
Hi! Ki akartam próbálni az NA Aion-t, letöltöttem a klienst, telepítettem, majd regisztráltam. Amikor megpróbáltam bejelentkezni a játékba, akkor azt írta ki: Cannot connect to the authorization server. Ezt megoldottam azzal, hogy a régiót átállítottam Észak-Amerikára. Újra megpróbáltam bejelentkezni, de most pedig azt írta, hogy: ID or password does not match (2), pedig mindent jól írtam be, többször is próbálkoztam. Mit lehet tenni, mi a megoldás? -
Ja . en is pl