Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
★ 汤姆 李
practitioner of the forbidden arts of death
practitioner of the forbidden arts of death
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
© twi452:
Köszönöm, reméljük.
★ 汤姆 李
nekem engedett GP-t venni starter pack-al a brokernél 😊 méghozzá tegnap 😊
az igaz, hogy mást nem is próbáltam elõtte venni lehet h csak a GP-t engedi
http://www.aionfreetoplay.com/website/featuresdetails/
Trade broker limited not limited not limited
Shop at the Trade Broker's no Yes Yes
Sell at the Trade Broker's no Yes Yes
View offers Yes Yes Yes
a privát üzleteket nem lehet starterben 😊
★ 汤姆 李
Meg persze még az is kérdés lenne, hogy lesz-e új fajta balaur heart hozzá vagy ugyanúgy a burning balaur heart fog kelleni?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Akármit csinálok a C-re kezdi letölteni és nem tudok vele mit csinálni.
Nem lehet máshogy letölteni? Torrent vagy valami?
És akármiit akárhogy állítok a D-re akkor is a C-re tölti.
Na mind1 akkor nem játszom vele és kész.
Launcherban be lehet állítani hogy a telepítõfájlokat hova tegye, nekem az C-re van de végig a d-re pakolta pedig volt helyem a c-n telepítés után meg törölte amit leszedett, de azt is be lehet álíltani a launcherban.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
(mi a fenének kell neki 30Gb hely mikor állítólag csak 12-16 amit letölt?)
A launcher meg csak 4,26 MB, gondolom ennyi még belefér nálad is.
1.Miért nem tudom az NcLaunchert oda telepíteni ahova beállítottam hogy telepítse?(a winyóm másik partíciójára mert a c:\-n nincs neki hely)
2.Ha megáll a letöltés mért nem lehet újra elindítani?(ez igazából nem is fontos mer hely nincs hozzá elég)
(hülyébben nem is lehetne egy játékot telepíteni/letölteni...hülye NCsoft)
Köszi<#wave>#wave>
Vagy két óra lenne 10,6 millát összefarmolni?
Igen, a GP-re valot en keresem meg. A fo accomra valot a mernoki fizetesembol oldom meg. A kicsi acc-ot azert kezdtem el, hogy lassam mennyire gaz a starter acc es meddig tart megvenni GP-t. Elarulom neked, lv37-en mar megvolt ra a penz. Miota megvan GP (2 hete) azota megvan a penz (boven) a kovi GP-re. Nem megoldhatatlan.
Remelem kielegtettem a kivancsisagod😊
köszi 😊
új játékosként pár szintenként kapok ilyen gyári segítõ csomagokat kezdetben páncélok, running scrollok, potik stb
és kaptam egy medált is ami 49-es szintig 50%-al megnöveli a droppot
azt írta rá, hogy 1 óráig lehet használni aztán 1 óra CD
nálam lejárt a cucc aztán el is tûnt a fenébe, most akkor hogy van ez vagy hol találom meg újra? 😄
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
HA nem most marciusban kezdtem volna jatszani hanem telen, mar mondjuk lehet meglenne a szukseges AP..de nehezen gyulik.. a rangerek konnyen leverik rolam😞
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Vagy itt.
"Well i farm for years at same spots and drops are decreased at least are they not same as NC times.Charm of key -talisman of Key seems useless no difference to drops so i stop also dailys for it, even energy of repose seems for me useless (only more XP) (Bug?)
Well i tell you my friend i farm for hours (3-4h)not for minutes.and i see huge difference at same spot i use to farm.
Well dont know what Moderators says but if you ask me .Yes they drops are decreased."