24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Mordelan
    Remélem neked gyorsabban áthozzák az acc-odat, én 6 hétig vártam rá.
  • nxs
    Thank you, your Aion® game account has been transferred to Gameforge.
    You can now play Aion® on the European Gameforge service.
    Köszi a gyors választ :)
  • Frosty01
    nem tudom, logolj be az ncsoft master acc-odra, és ha van lehetőség még hogy áthozd akkor látni fogod az aion accountod alatt.
  • nxs
    Én kb az 1 éves veteran reward után hagytam abba Aiont,ha most ismét nekifutnék van rá mód,hogy aktiváljam valahogy a régi accomat vagy az már kuka a karakterrel 1ütt?
    Segítséget előre is köszi
  • Cukojka
    oké ezt vegyétek úgy hogy meg sem kérdeztem. :D...már látom lejjebb a választ.
  • Cukojka
    Egyébként most nem megy az európai szerver?
  • Cukojka
    Hali. Amerikai szerveren játszok, de nagyon szaggat, úgyhogy inkább átakarok menni az európaira. EU-n még csak most lesz 3.0, viszont az amerikai szerveren már 3.0.8. van vagy valami ilyesmi. Szerintetek ez probléma lesz és újra kell telepítenem, vagy vissza tudom majd patchelni?
  • Frosty01
    szerintem kegyetlen jó lett. na-ban nem jutottam el az új terüeltekre, de euban már tologatom keményen, és nekem nagyon lejött a tényállás
  • Bigblind
    Ja a graf tényleg hagy némi kívánnivalót maga után, de akkor is ez a legjobb f2p mmo jelenleg a piacon! A többi egy rakás fostenger!
  • xerb
    De vacak aion grafika .
    Most látni új mapokon igazán, mivel ugye a régieket már megszoktuk.
    Rém csúnya szegény. Főleg a tüköréles u3engin tera után :)
    De nembaj , legalább van content.
    Kicsit csalódtam f2p aionban .
    Minden nagy player itt van és van játékos bőven.
  • ecetke
    értem,köszi.. és ha az NA-st kezdtem tölteni,az eussal tudok játszani?v akkor azt külön kell leszedni?
  • Vicodine
    Az europai az aionfreetoplay.com, az amerikai pedig az aiononline.com. Mindketto eredeti official szervereket nyomat, csak az egyik itt van, masik amerikaban, mi europain jatszunk,(legalabb is a tobbseg), ami az aionfreetoplay.com
  • ecetke
    hh?:D melyiket szedjem le,melyiken játszottok?
  • Vicodine
    Mindkettö eredeti Aion
  • ecetke
    és már ingyenes igaz?
  • Shaenis
    az NA
  • ecetke
    melyik az eredeti aion?az aionfreetoplay,v az na.aiononline.com?
  • Nuclearity
    3 év mulva csak sikerül 1.0 át előre lépni verzióban, elvégre a 3.0 is csak 3 évbe telt itt EU ban ;D
  • Vicodine
    Nezegettem aztan talaltam tobb helyen is, szal gyanus h komoly a dolog, 3 uj class lesz majd, ahogyan azt az mmositeon is irtak...Hat kivancsi leszek ra, bar kurva soka lesz meg, de azert majd meglesem:D
  • Vicodine
    De az mmositeon jelent meg,ott meg azt is elferditik ami igaz, ill. adnak hozza koltemenyeket eleg surun...Persze nem lehetetlen, de attol meg vannak fentartasaim, majd ha egy komoly oldal is ugyanezt lehozza
  • Nuclearity
    ez nem MMOsite fincsi, gamesconos hír állítolag.
  • QRob
    Köszi :)
  • KaCsaxyz
    Daevanion-bol egy kari csak 1-et szerezhet. A megoldas: 5 karit felhuzol lv30-ig es megvan a full sett. A cuccokat lehet valtoztatni (pl cloth -> chain) az npc-knel nezz korbe ahol befejezted ascension kuldit.
    Guestpetalt Guestbloom-bol szerezhesz. Hasznald a guestbloom fertilizert (csak legyen az inventorydban) a Guestbloomon, csomagban kapod a petalt (guestbloom fertalizer, naponta kapod csomagban a Butler-tol). Jelenleg mukodik sajaton is, elvileg nem kellene:)
  • QRob
    Üdv! Valaki meg tudná mondani, hogy honnan szerezhetek daevanion armor piece-t? 5 db kéne belőle
    És a tegnapi kérdésem: valaki tudja honnan szerezhetek Guestpetal-t?
  • Vicodine
    Szerintem kb az igaz a hirbol, h 4.0. Es pont. Tobbi meg----:MMOSITE
  • Frosty01
    gun wielding class ( A:SDF:ASDF:SAD:FSA:FDS:DAF:F:AS:DFS:ADF:AS:DSAF) aha ok :D

amugy érdekes. várjuk szeretettel.
  • Vicodine
    H koreaban mar lassan aktualis lesz a 4.0 az kb realisnak is tunik, de nalunk majd az atomhaboru utan..:D
  • Nuclearity
    Aion 4.0
  • QRob
    Hi! Meg tudja valaki mondani hogyan szerezhetek még Guestpetal-t?
  • Gubberx
    Melyik serveren tolod? :D
  • KaCsaxyz
    Ugyanolyan trash mint amit a mobok is dobnak. NPC-nek add el, ugyis van par a kozelben.
  • BrandonLee
    Köszi! Beledobáltam a kútba kaptam érte mithril medált! Meg kaptam ilyen rusted medált is, jó az valamire vagy ki lehet dobni?
  • Akhi
    Köszi! most megnyugodtam! Azt hittem már csak Netről lehet pénzért...
  • Gő
    Csorikám probálj meg új accot regisztrálni hátha.

Cataflam nem tudok ilyen honlapról. Nézz szét a Rang listát, hátha látsz magyart. 10 lvl-től egyébként meg tudsz suttogni próbálkozz azzal.

Penge UK valami? :)Az nekem nem sokat mond így nem nagyon figyelted milyen szerverre mész ezek szerint.

Akhi:
    Mountokat több féle képpen szerezhetsz, mivel több féle van. Van Craftolható, Bossokból kiüthető, NPC-től megvásárolható illetve Netről pénzért megvehető.
  • Akhi
    Sziasztok, valaki legyen olyan kedves, írja le hogy lehet beszerezni a mountokat. (no speak english thank you!)
  • Shaenis
    de lehet, van több szerencsekút, amibe bedobhatod és van esélyed mithrilt kapni érte
  • BrandonLee
    A megmaradt platina medállal mit lehet kezdeni? Eladni ah-ba nem lehet mint a goldot, de 55-ös cuccot meg már nem akarok kivenni. Esetleg nem lehet valahol mithril medálra váltani?
  • Csori96
    Valaki tud segíteni?
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1147353827&no=20526]#20526[/URL]
  • cataflam02
    Nem tudsz valami guild honlapot vagy akármit ? ahol lehet nézegetni a magyar guildek között ? mert így kb esélytelen találni.. starterel se írni semmit nem lehet... vicc az egész..
  • penge25
    Most nem vagyok az otthoni gép elott, de a szerver listan a legelsoben vagyok uk valami