Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze h 1v1et nézem ugyanis arénában szinte kivétel nélkül sm
sorci ranger vagy assa az ellenfelem... (assa még elmegy)

Na de akkor nézzük a csapatos veretést... vagyunk mondjuk 3an.
Akkor is ugyanez a helyzet mert megkapom a Fát és a másik kettõnek
reszeltek de az sem jobb ha egyfolytában kerekesszékes spirit vagyok...

Egy ideje játszom mmo-kal mondjuk sosem voltam pro DE!
Wowban kivehettél legaláb 2 trinkit ami leszedte ezeket a szarokat.
Meg nem volt minden második kasztnak egy szatyor szopatása.

Minden kasztnak megvan az ellenfele? Sm nek mi?
KaCsaxynek igaza van. Az sm egy borzalmasan szar karakter volt, aztán jöttek a fearek utána nagyon erõs lett, a játék nem rég készült(MMOval mérve, ez egy töltelék játéknak készült anno amikor a Linage kezdett elhalni, aztán jónak igérkezett) Itt is még mennek a tesztelések, elárulja hogy az sm minden nagyobb updateba, változik, de a többi is, 3.0 talán kicsi utána de elfogadható lesz, és ha nem is hasonló erõsségüek, de mindnek lesz gyenge ponjta 😊 HJirtelen tökéleteset lehetetlen alkotni 😊
Cleric az egyik legnagyobb (sot inkabb A legnagyobb) ellenfel SM-nek. Fear nelkul (2.7-ben) SM nem nagyon gyozhet cleric ellen. Majd meglatod, gyulolom oket😛 😊 Gyakorolj sokat, menni fog. Nem art azert lv55 sem persze, meg elfogadhato cucc😊 BTW 3.0-ban felezik fear idejet (ideje volt az igaz, vegre nyugodt szivvel fogom hasznalni MINDIG <#vigyor1>).
Getszhi, nem tudom mióta játszol, de szinte az összes PvPvE játékba ez így van, mindenhol vannak ilyenek, kevés az olyan aki megpróbálja ha már nem megy nem fut. Az sm egy atom kaszt, az a supermen a sok batman között 😄
De ez a játék nem csak PvP orientált hanem CSAPAT JÁTÉK nem viccbõl, van az smnek csoport fearje, a templarnak Bodyguardja, a clericken csoport healje...stb itt 3-4es csoportba van értelme nagyobb szinten pvpzni.
Templar voltam (sokszor) és volt már h 100 hpval úsztam meg egy SM-et azért mert aranyos csoport társam HIDE-ból ráugrott és lecsaptuk ketten, pl ha jó a templar azt se könnyû leverni, nem hogy clericet, volt már olyan pvp-is ahol elég fullos cuccokba toltuk én templar és engem ütöttek 6an, de megvertük õket, az a lényeg hogy hasznosítod magad, egy csoportba, és nyersz(persze ellenféltõl is függ). Szal ez egy viszonylag jól összerakott játék. Mindig is lesz minden karinak egy ellenfele, de ha minden kari mind1ik ellen tökéletes lenne, értelmetlen lenne a pvp alapba 😄
már megint 1v1et nezel,ne azt nezd,nem arra van kitalalva az max fannak jo
Jól látod cleric vagyok.

Igen észleltem h itt más elképzelések vannak pvp-rõl.
Nekem nem is fekszik annyira.
Ez a wpvp egyenesen vicc... NPC mögé bújkálás meg futkosás.
Fogócska az egész. Betámad a majom látja h nem fog menni
elfut 200al npc mögé és kiröhög...
bugok lehetnek itt is,de olyan nem h egy ruha vagy fegyo nem ugy mukodik mint ahogyan mukodnie kell
találkoztam már itt is hibával xD
Erre eleg egyszeruen tudok valaszolni:ez official....
Ohh köszi, hát kicsit szomorú lettem😄
A.m ezeken a szerokon, minden jól be van állítva? Gondolok a ruhák statjáról, hogy érnek-e valami...stb voltam már pár szerveren ahol nem értek semmit:/
Az random dmges skill, en is neha utok vele 5kt, neha meg 500at critel...
Arena:
Hétköznap:
12:00-14:00-ig
18:00-02:00-ig
Hétvégén:
10:00-14:00-ig
18:00-02:00-ig /ebben nem vagyok biztos/<#hamm>

Dredgion:
12:00-kor
20:00-kor
00:00-kor

ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos

Mivel magic alapu a remove shock, ezert nemtudod elnyomni silence alatt, ez nem bug. Bár sokan cryoltal ezert, es lass csodat 3.0-ban atalakitottak a remove shockot....Tiszta gaz...Nem azon kellene modositani....
getszhi: 1v1-ben ha jo az sm nemtudja semmi es senki megolni, de hangsulyozom, HA JO AZ SM! Amugy ha jol veszem ki szavaidbol cleric vagy? Max szinten jo gearben a cleric is kibaszott OP szal nem aggodnék a helyedben, fighter karikat mindent lazan veri, illetve magek kozul is ha jol tolod. Amugy meg ezeket a fear meg stunos dolgokat ne igy nezd, nem 1v1re van kitalalva egyik kari sem, cleric meg messze az egyik leg nelkulozhetetlenebb class
Kérdés:
Templar Shingig Slash nevû skillje hogy kell használni?
Egyszer ütök vele 456ot egyszer meg 92öt... Mi a feltétel vagy hogy kell hazsnálni?
Válaszokat elõre is köszönöm
Másik kérdésem az lenne h mikor van aréna és mikor dredgion?
Csomószor van h odamegyek arénához és nem enged be pedig van ticketem.
Szal mikor van kb aréna meg dredgion?

Meg aréna ticket csak egy jár / nap?
atinq
Így van. SM szinte folyamatosan tud fearben tartani. Ha jól állítja össze a stigmákat 3 fear skillje van és abból 1 instant.

No.

Elég szomorú ez...
Am meg engem sem ver le 8-10 sec alatt de ahogy kijövök fearbõl érkezik a silence... elnyomom a potit és már megint fear...

Stun silence fear stun FA silence fear stun stun stun...

Nekem meg van egy potim ami vagy leszedi vagy nem meg db skillem...
Hali. FP2-ön keddenként vannak az updatek?
atinq
Macro téma kilõva találtam egy jó leírást.Macro szerkesztése.

No.

Jaj de vicces el is felejtettem ,hogy GF-be még megvan a sielence-remove shock bug.. Silence alatt nem tudod leszedni a stunt ... Kis csicska rangerek,gladik így verik a sorcikat ,ja meg mindenki silence godstonal rohangál...
EU Aion szépségei...
Fear az engem is felbasz de tempen különösebben nem ver le 8-10 sec alatt szal simán kijövök heal azt csapom.
E z ilyen rahedli sajnos..

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

atinq
Nincs. Max teli pakolod magad magic resisstel.

Ez a makro dolog engem is érdekelne. Nincs véletlenül egy leírás vagy tájékoztató a beállításairol vagy a szerkesztésérõl?

No.

Hát...a Fear ellen semmi esélyed, a többi ellen, ha elég gyatrán játszanak, akkor Greater Healing Potionnal lehet. Ez kettõ dotot leszed, de arra is figyelni kell, hogy mikor nyomod el, mert ha ügyes s sorci, akkor úgy silence-el, hogy rád rak kettõ dotot és utána nyomja rád, akkor esélytelen, hogy lepotizd! Jah...és tessék nagyon sokat PvP-zni, minél többet PvP-zel, valószínûleg annál jobban fog menni! Remélem, hogy jó tippet adtam...lehet, hogy van más megoldás is, de én csak három és fél hónapja játszom a templárommal, tehát, ezen a téren még én is kezdõnek számítok, azokhoz képest, akik pillangó szárnnyal repkednek a játékban😊

ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos

Stunbol mindenkinek az 1 perc CD skillje van, fearbol nem tudsz kijonni(senki sem tud) vagy resisteled vagy valahogy eld tul. minden masra naggyabol jo a greater healing potion

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Hello!

Olyan kérdésem lenne h van e valami trinki vagy valami xar
amivel le lehet szedni magadról a feart silencet meg a stunt
vagy ennyire elkúrták a koreaiak a pvp-t?
Sm Assa Ranger Sorci ellen TEHETETLEN vagyok mert egymás után pakolja
rám takarásban ezeket a szarokat.
Nekem meg van egy cuccom amivel csak a stunt tudom leszedni annak
is van 1 perc cd je. Ja meg most már tehetek magamra ebbõl chainbe egy
bubit... ami marha hasznos mert amig rajtam van nem használhatok spellt... szal max npc hez menekülésre jó... ja hülye vagyok arra sem jó
mert rámrakják a rootot amit nem tudok leszedni mivel kb silence a spellem mellékhatása... szal kijöttem a stunból és silencet rakok magamra védekezéskép 8D nevetséges kicsit.
Van megoldás?
Az en assamnak mukodik tökeletesen delaynek 0,4 et irj!! Es van buff amit csak akkor rak fel ha a fegyvered e kezedben van.

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Csináltam az assassinak a buffokra macrót, de igazából baromira szarul mûködik! A lényeg ugye az lenne hogy egy gombnyomásra felpakolja magára az összes buffot. Na ez nekem nem megy mert vagy összevissza pakolja fel (nem olyan sorrendbe ahogy én beállítottam), vagy kihagy egy skillt. Ráadásul baromi lassú mert ha 0.2 secet adok meg akkor nem mûködik, legalább 1 másodpercre kell állítanom hogy egyáltalán megcsinálja, de van úgy hogy akkor se csinálja meg. Teljesen random ez a fos, de lehet hogy én vagyok a balfasz! Tud valaki esetleg egy olyan beállítást ami tökéletesen mûködik, vagy ilyenrõl ne is álmodjak?
Hát eddig kedd délelöttönként volt 8-13 kb...csuszasok persze lehetnek
CharrDen
Jaa 😄 Új vagyok még, mikor van (és mettõl meddig) karbantartás? Ez ilyen heti dolog mint a blizzardnál?

A te problémad az abbol adodik h szerver karbantartas van..😄
Nekem azota sem. Ugy voltam vele, hogy estere beallitom letolteni(regi klienst kikurtam kukaba), de a gameforgeos launcher nem engedi a letoltest mert aszondja vmi ISPt kell engedelyezni, vagy a tuzfalam vagy egyeb vedelmi program miatt nem engedi...Nincs is virusirtom, tuzfalat kikapcsoltam, minden progit bezartam hatha bezavar mert mar nemtudok mire gondolni, de ez elegge nagy fail gameforge reszerol,az a baj h hiaba toltok le masik klienst, akkor is kell a gameforge launcer, de az meg nem inditja el a telepitest
CharrDen
Nekem most reggelt halt be a játék, este még lazán játszottam, most pedig amikor beírom az accountadatokat, nem lehet semmire sem kattintani.

Nálam REggere megjavult.

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Nálam meg havernak most este fosott be, idovel megjavul..😄 Kibaszott gmfas
Nálam is épp most döglött meg a játék Sanctumban és el sem indult többet a launcher..😄
restart aztán most elindul de nem tud csatlakozni az update serverhez
úgyhogy ma korán alvás lesz 😊
Jabbba
Szintén zenész,szintén t-home,Békés megye.....
Délbe még mûködött,most meg a jó édes anyját 😊

DrGenya

Witcher
Mi a fuck van? Nekem se megy! Szintén t-fos hogy rohadjanak meg! Az összes faszom tele van már velük! Múltkor pókerezés közben ment el a net, ami még önmagában nem lenne olyan nagy problem, de már heads up volt, és több mint száz dodó volt a kassza! Természetesen mire visszajött a net már csak egyedül én vigyorogtam az asztalnál!

Frosty01
auuu, na ez a ciki. jobbulást srácok 😄

practitioner of the forbidden arts of death

ha neked mégis meg oldódna szólj ide plz 😊

Tudom, bocsi, a felette lévõ hozzászólásban van egy link, ahonnan elérhetõ a kép!

jaja nálam is ugyan ez. sõt azóta beszéltem még 1 haverral. aki kint van külföldön nem t-comos a nete és neki is ugyan ezt csinálja. szóval gameforge fail van...

én meg Csongrád megye. nem jeleníti meg a képet amit linkeltél.

http://imageshack.us/photo/my-images/32/asdexs.png/

Somogy megyében lakom!
Itt egy kép a hibaüzenetrõl:

Box3r merre lakasz? csak hogy megyére csökkentsük le a dolgokat.

attol hogy nem tudod miért nem indul el még nem user problem.

egyedül lakom senki nem fér hozzá. D Box3r is irta az elõbb hogy nála is ugyan ez a helyzet. szóval nem nálam van abibi hibi kipi mimim

Ja ez #19620-ra ment.
Az,hogy nem indul a launcher nálad az User probléma😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Frosty01
nem lehet hogy letiltotta egy kedves családtagod a routeren belül? ;DDDD

egyébként fogalmam sincs mi lehet a probléma nálad... ez nagyon az ön készülékében van a szaros bili féle bibinek hangzik

practitioner of the forbidden arts of death

na tuti hogy a T-com buzizik...telefonommal simán feltudtam menni az Aion honlapra. pcrõl meg nem tölti be.

Én is próbálkoztam már mindennel! A fene enné meg az egészet...így lemaradok a napi dredgionomról, ráadásul pont úgy fagyott ki a játék, hogy már csak Surama volt vissza ESO-ból!