24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Beltazar
    " Ez a Templomos nem igazán a kedvencem sehol sem Paladin tehát semmi ami kicsit is fűződik a kereszténységhez azt inkább kerülöm:-) "

Ezen a mondatodon besírtam xDD

A templarnak semmi köze nincs a kereszténységhez a nevén kívül.
    De amúgy ez egy koreai játék szóval gondolhatod hogy mennyi keresztény elem van benne! (segítek 0 )
  • QRob
    Üdv! Azt szeretném megkérdezni, hogy merre találom Vigbirt? Eljöttem a házhoz ahol jelzi a térkép (éjjel is meg nappal is), de őt sohasem találom, mindig csak mást. Most jelenleg egy Ribbit van ott. Valaki meg tudná mondani, hogy egyáltalán jó helyen keresem-e és, hogy mikor és hol találom meg? (ha egyáltalán az időpont az számít)
  • Frosty01
    hát azon kívül hogy két lába van meg két füle nem sok köze van a keresztényekhez
  • Tommy Drak
    Inkább Gladiátor.Ez a Templomos nem igazán a kedvencem sehol sem Paladin tehát semmi ami kicsit is fűződik a kereszténységhez azt inkább kerülöm:-)
    Gladiator jobban illik egy harcos stílushoz,nem volt nehéz a döntésem:)
  • Tommy Drak
    Valami a high-ba jobb más meg default-on:)
  • Tommy Drak
    Érdekes ez a high quality beállítás ill.a default része a játéknak.
    Csak nekem tünik úgy,hogy a default szebb?
  • Shaenis
    Legyél 5 star officer (AP ranglistán az első 100-ban kell lenni) és vegyél 6 db seeds of transformation nevű cuccot az AP consumable-s árustól. A skillt automatikusan megkapod hozzá, a skill lista alján a stigmák alatt találod.
  • sanyx85
    Valaki tudja hogy lehet atalakulni generalla?
  • Frosty01
    templar, ha minden skill ready, több mint két percig szaladgáltam egy ely alli elől :D ÉS! megmenekültem. tia eyeben. elég lolkaszt lett, túlélős.

shieldes buildek eléggé ajánlottak, gs-re már nem hiszem hogy nagyon megéri alapozni. + az új bodriguard alapstigma lett.
  • Tommy Drak
    Na az jó akkor köszi!
  • Vicodine
    a balance nemsokat valtozott,talan chanter erosebb lett mint volt meg assa, de alapbol minden a regi,szal geci taposak
  • Tommy Drak
    Templar,Gladiator milyen az új Patch-el pvp-ben?Van valakinek tapasztalata ez ügyben?
  • KaCsaxyz
    Talan ez jobb:
    2. lv60 set kuldi
  • sanyx85
    Pontosanban mi erdekelne abban a kuldiben, mert szerintem eleg egyszeru dolog.
  • KaCsaxyz
    komplettet nem. Ha ely vagy ez jol johet a 2. kuldihez (sajna asmo-t nem talaltam, pedig lassan kellene).
    Ely lv60 2. daevanion terkep
  • Frosty01
    tud valaki komplett és értelmes guidet a siel devanion sethez? főleg a második részéhez...
  • Gő
    Köszi!

Felhúztam vele a cube 3-at maxra. Így legalább lett egy kis + helyem.
  • KaCsaxyz
    Bar mar ugyis mind1, de a leiras alapjan: level1 csak elso sort, level 2 elso es masodik sort, level 3 1-3 sort unlock-ol. Szal max 3 sor, de inventory-t cube3 1. sorig kuldikkel nyithatod, oda csak lv2 es lv3 eri meg (tipp).
  • Gő
    Köszi megnyugtattál! :)
    Más: Valaki megvette már ezt az inventori és raktár bővítés kártyát a storba?
    ha többet veszek annyival bővíti vagy csak 1szer lehet venni?
  • Shaenis
    ugyanez van mindenhol, spataloson múlt héten mind a kettő balaur kézre került, akkor sikerült szervezni pár allyt hogy visszafoglaljuk, azóta a "kiskarik" védik szorgalmasan.
  • Gő
    Az ingissoni várak más szervereken(Anuhart) is el lettek hanyagolva az új területek miatt? Abbysban is visszaesett az ostromlók száma, de persze mind a 2 frakció részéről. Más szerveren játszók tapasztalatai?
  • Félx
    Magyarul a legjobb pve cuccok jobbak pvp-re mint a colosseum pvp-cuccok. Az ap itemeknek viszont már a statjai is jók, de az még nagyon távoli.
  • Frosty01
    http://www.daevasreport.com/in-english/aion-3-0-60-lvl-daevanion-set/

ez meg annak akit érint... :)
  • Frosty01
    base statokban nagy a különbség. a 100-nak 6.2%a meg 6,2 atk
    ha az sw daggered meg üt 120at akkro számolj... :))
  • Félx
    PvP fegyóval elvileg nagyobbat kellene sebeznem playerekre mint a PvE-vel nem? Mégis hogy lehet az hogy a stormwing daggerrel nagyobbat ütök playerekre mint a colosseummal? Hiába jobb a statja az sw-nek, a 6.2% pvp attack miatt akkor is jobban kellene sebeznem a colosseumal nemde? Kipróbáltuk haverommal és skill nélkül sima attackal 550-eket ütögettem rá sw-vel, míg a colosseummal csak 500-akat. WTF?
  • Frosty01
  • ecetke
    mi az h balaur?:P
  • ecetke
    gyere fel:D
  • norbee2012
    Nexus/Asmo/Cleric :) ahol most is tolom
  • ecetke
    melyik szerveren játszottok?(EU)
  • norbee2012
    asmo oldalon panda a szárny árus előtt lehet beváltani, zsákokra ami tartalmazhat, manastone, enchant, ap,etc... :) de van egy 200as kék zacsi az mit ad nem tudjátok :D?
  • ecetke
    mindenki elyos az EU-s szerón?
  • Vicodine
    amugy azok mire jok?most kaptunk 15dbot,de fingom sincsen mit tudok vele kezdeni:D
  • norbee2012
    60as vagyok, hol tudok farmolni fossil-okat? ut? lut? admában voltam ott esett pár darab, mobok nem dobják?
  • atinq
    K...a sok. :)
  • ecetke
    Hi.. töltöm az f2p aion-t.. 50%nál jár, és leszedett már 14,4GB-t.. hány gigás ez?:D
  • Mordelan
    Nekem küldtek...
  • Frosty01
    klienst ! elnézést kívánok.
  • Frosty01
    nem valószínű hogy fognak. inkább ellenőrizd le minden nap hogy mi a helyzet :D na meg töltsd le addig az EU accot
  • nxs
    Ez nem valami jó hír,azért remélem majd küldenek mailt ha elkészültek vele