Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze tudom, ahhoz sem kell ész, mert a clericek OP-ok, és csak a healt kell nyomogatniuk hogy ledaráljanak bárkit. inkább hozzá sem szólok többet.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
A pdef nem véd sokat, a pvpdeffel sokkal erõsebb védelmed lesz.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
imádom hogy mindenki ért a clerichez de mégsem játszik vele senki ^^
VEterán Fizetett account volt régen.
Van rajta :
Perento:
Lv50 Ranger Kék -sárga Gear ,Teljes Felsõ ág Stigmák.
Lv49 Spiritmaster Kék -Sárga gear , Jópár stigma ki szedve.
Nexus :
Lv53 Gladi PvP 30 as 2xEaring 1xNeck 50 es 45 ös Sárga Ringek , Miragent 3/5 Kész a gatya crafthoz minden mati meg van.
Fegyver 46 os Coinos atspedes Pole + lv55 Ethernal Coloseum POle az inventoryba. Rengeteg Mati több száz Scroll.
Aether tapping 440 Essence tapping 410 Alchemy Craft 399.
És 85 Milla Kinah Van nála.
Akit érdekel irjon Pm et.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
megvalnek az accomtol, tele/asmo, lv 55 cleric, veteran acc, ha szamit, megvan a nevvalto ticket is meg 2 evvel ezelott szerver osszevonas idejebol.
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
tudom ez ilyen játék ha nem tetszik keressek hello kitty online de akkor is a pöcsségnek is van határa 😄 ezek arra verik h végigrohan a pályán és az összes kicsit leveri akik vissza sem tudnak ütni? 😊
mert ez egy hatalmas marhaság.
MR cleric rémálma egy atomtáp geares ranger.
semmit nem tudunk csinálni ellene, folyamatos stun miatt esély sincs bármilyen skillt elnyomni a flash-en kívül, az meg semmit nem ér, egy lövéssel több neki, és meghaltam
ha folyamatosan rajta ficegnek az izmos dotok akkor nem fog nekiállni glacial shardot kasztolni, hanem menekül és potizik ész nélkül 😉
meowval nagyon sokat ki tudok szopatni. az mr-es szet mass pvpben nyerõ
practitioner of the forbidden arts of death
Bogyo:hat ez van, addig mig fent van az abuffjuk arebb kell csoszogni nem szabad beleallni a pofajaba amikor 2k plussz MAa van...
Már sokadik dredet nyerjük úgy hogy csak én vagyok a heal chanterrel, szóval játszható. Kapom is az elismeréseket, meg hízik a friendlistem, ami azért jólesik az embernek.
Amúgy tegnap elértem a level 56-ot, ezért ma már terath dredgionra mehetek végre, kiváncsian várom. 😊 Írok majd róla blogpostot, valamint az elsõ Sarpani kalandjaimat is megírom, és Aturum Sky Fortress solo instance fontosabb tudnivalókat. Aturumban durván sok XP jön, repose és amulettel együtt 730k XP egy mobból. Két run alatt meglett az 55-rõl 56-ra lépés.
Sajna Digi Top al is van 220 as pingem .
De tényleg nagyon jó az amcsi server most.
Van viszonyítási alapom mert Annó Pre order ként kezdtem itt az Eu s servereken.
De sajnálom hogy eddig jutott az Eu .
Mert mai napig jó játéknak tartom.
Amcsira meg csak a ping miatt nem megyek , mert az egy dolgo hogy magas a ping de eléggés sok a Packet Loss , és az jobban zavar.
Igaz 1 hónapja nem játszom már , de gondolom a 3.0 még a közelbe sincs , mondjuk nem mintha vissza mennék , csak azért szánalom hogy ncfail után még szarabb lett az egész . El kurták ezt a játékot is , el lepték a free to playes privátos emberek és ez nagyon gáz <#rinya>#rinya>
Pedig jó kis játék volt.<#miaz>#miaz>
http://www.aionfreetoplay.com/website/featuresdetails/
Starterkent fogsz kezdeni. Elejen legnagyobb szivas a Broker (AH) limitacio, de kibirhato. Kb lv30-lv40 kozott lesz eleg penzed igy is h vegyel gold pack-et (egyetlen dolog amit brokertol tudsz venni starter account-tal).
GP lejarta utan elvileg ujra starter leszel (kiveve a kari slotokat, az marad 8). Megerositeni es megcafolni sem tudom, de ugy nez ki, jelenleg veteran acc-od lesz ha lejart a GP.
Nagyvonalakban ennyi.
Ennél a játéknál az F2Prõl mit kell tudni? Mármint mi van korlátozva? A egy bizonyos szintig lehet csak játszani, vagy vannak prémium/nem prémium dungeonok. Lehet-e guild tag, elérhetõ-e valamilyen spvp. Lehet akkor leszedem megnézni milyen játék.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egy csöpp esze van a sorcnak akkor nem várja meg míg lepüfölöd róla a pajzsot hanem azonnal elteleportál , rögtön veszíted is el a targetet , ha megvan akkor ráugrasz újra, de közbe már alszol is😊
Persze sorcikból azért 10-böl 7-et agyonlehet verni sinnel, a másik 3 viszont agyonvág.
Amelyik sorci egy helybe áll egy közelharcossal szembe az ugyís megdöglik.
Sinnel van Ma növelö skillje amivel azért lehet stunolni a sorcikat(ha nem mr-re van gyúrva)
practitioner of the forbidden arts of death
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Meg dredgiont quick groupal is 10bõl 8x nyerjük.
Csak azért 1v1 arénában felbasz a dolog na.
A tehetelenség nagyon idegesítõ dolog.
egyelõre fejlesztgetem tovább a kis 23-as healer-emet meg belekóstoltam a gladiator-ba..nem olyan rossz az se 😊
Srácok akármit is mondtok már az eleve gecinagy gáz h azon
mulik a pvp ki küldi a másikra elöször a silencet.
SZERINTEM sokkal izgalmasab lenne a pvp h MINDEN kasztól
elvennék az ilyen skilljei felét vagy a hatékonyságát csökkentenék.
Ez így nevetséges h végignézi az ember ahogy ledarálják és tehetetlen.
küldetést.