24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • speed01
    Help PLS! :D
  • speed01
    Hali! Fél elteltével akarom aktiválni a béta után kapott kódom, de azt írja érvénytelen. lehetséges hogy törölték a kódot?
  • Frosty01
    weekly community report:

3.1 & 3.5 Topic - Clarification
    Recently there we've seen many concerns regarding this topic. As we said that the option of merging the 3.1 update into 3.5 was being considered many of you expressed the reasons why it shouldn't be like that.
    This is only an option, and it's not decided to do it like that. In a first place the plan is to implement 3.1 before, but of course the other options are still there.
    We are trying to point out to the team that the fixes and modifications in 3.1 are actually needed. So calm down, we are on it :)

Veteran Rewards 2nd phase
    We still have no news to give you regarding this topic. Unfortunately we need to wait a bit longer. However we keep poking often to get at least a date when it will be ready, so we'll let you know as soon as we can.

• Frosty01
    de az tény hogy gecinehéz. most hajnali 3kor volt egy spawn, vagy 4kor talán?! nemtom. 3 alli volt ott külön külön és ilyen azmo v azmoba fulladt. a végére mindenkinek a kurva anyját hangulat fedte be a tájat
  • Frosty01
    kétlem hogy lesz jobb szárnyad, mivel az a legjobb szárny a játékban :D
  • QRob
    akkor hagyom ezt a quest-et inkább. addigra lesz úgyis jobb szárnyam max az miatt csináltam volna
  • Frosty01
    gametime szerint spawnol minden hónap első percében, az aktuális évszaknak megfelelő negyedén a térképnek. ez egy bazinagy fa és az dobja mint quest item.
  • speed01
    15 giga jött le és még tölti! :) ( 51% most.)
  • Cobra.
    Nem figyeltem, de szerintem csak ha lejött a 13Gb.
  • speed01
    hali! Valaki nem tudja kb hány %-nál kezd el telepíteni a Launcher?
  • QRob
    Hi! Valaki tudna segíteni? Honnan tudok szerezni spring/summer/autumn/winter leaf-et?
  • Cobra.
    Ha már fél napig töltötte a játékot a gép, akkor legalább kipróbálni szeretném az US szervert, de csúnyán szivat. Game accountot hogy tudok csinálni? NC account már van, de azzal nem enged be.
  • speed01
    Köszi a választ! Arra lettem volna kíváncsi igen, sok mindenkinek 2.5 után kicsit fos lett a game, mondjuk nekem annyira nem. De majd kiderül, mindjárt lejön és fél év után felhasználom a 1 hónap prémiumot meg a veterán kódom :D
  • Beltazar
    írtam pmet!
  • Frosty01
    bocsi, nem nagyon használok ilyesmit, sőt botot se nagyon látok
  • sanyx85
    Ezt max az tudja megmondani aki botolt már.
  • xerb
    Valaki tudja a választ a kérdésemre?
  • Frosty01
    igen, itt ott szebb. de hogy optimalizáltabb e? nem tudom. nem tünik annak nekem. Egy valaminek iszonyatosan tudunk örülni, nincs többé az az őrült fpsfuck a deathscreennél.

maga a content szerintem elég jó. könnyebben jutsz ap-hoz, szinte bármit csiánlsz apt kapsz érte, relic kupacok minden sarkon tiamantarán, mihtril medál jár egy csomó questért, napi / heti illetve csakúgy, siege jó, mert automatice elveszítitek a várat az új területen mindig, szóval nincs az mint régen hogy be van védeve ely által vorgaltem hetekig, és társai. sok lehetőség uj cuccokat szerezni, a kraftolás is kicsit meg van dobva, már majdnem úgy tünik hogy megéri!

az új instákról viszont kifejezetten jó véleménnyel vagyok. mindet kipróbáltam, és a nagy részük egész élvezhető. vagy vicces vagy majdnem taktikásnak mondható bossok, sztoribbnak látszó sztorik, scriptelt eventek, szal abszolut ajánlott kipróbálásra.

ezen kívül mire vagy még kíváncsi? :D
  • speed01
    <Frosty01>
    Milyen lett a 3.0 szerény véleményed szerint?
    Azt írták hogy a grafikus motort is javítani fogják meg ilyenek, jobban inkább erre lennék kíváncsi nagyon! Válaszod előre is köszönöm :)
  • Frosty01
    válts a régire, és nézd meg úgy
  • racsir
    max grafikán van a játék az új grafikus motor is be van nyomva
  • Frosty01
    talán grafikai beállítás?
  • xerb
    Botolasert csak account permban jar?
    Marmint regi nc idokben ugy ment azt tudom , de f2p ota valtozott valami?
  • speed01
    Sziasztok! Nexus szerver (Storm légió) keresném! Ha éltek még jelezzetek! :) < Speedyhun >
  • racsir
    hali lenne egy kérdésem ebben a videóban 30 másodperc körül a cahnter magára rakja a rage spell nevű buffot és nem értem miért van az hogy nekem nem így néz ki ez a buff csak a csík megy körbe-körbe a karim körül de ez a sötétes (vagy nem tudom minek nevezzem) aura nincsen ott eredeti szerveren vagyok eu anuhart vagy csak a szintemmel lenne a gond? level 37 vagyok és nem értem miért nem olyan nekem mint a videóban de több videóban is láttam már hogy így nézett ki és úgy tudom hogy csak egy rage spell van nincsen folytatása ezért nem értem vagy esetleg csak egy régebbi patch és a 3.0-ában már nem ilyen? mert akk kár érte nekem nagyon bejön na itt a videó
    http://www.youtube.com/watch?v=8nLtGPQsUbc
  • Shaenis
    Nyugodtan, mert az első néhány hétben úgyis csak a szintezéssel leszel elfoglalva, amit nagyon jól meg lehet questekből csinálni. Mire elérsz legalább 50-es szintig, addigra bőven lesz pénzed játékon belül gold packet venni.
  • Corten
    Üdv mindkinek!
    Mennyire éri meg belekezdeni a játékba úgy hogy ha 1 forintot se akarok rá áldozni?
  • Shaenis
    Teljesen mindegy hogy a divine fortress kié, mert a relic beváltó NPC-k (két shugo) nem az erődben vannak, hanem attól (a térképen nézve) észak-északkeleti irányba egy emelvényen állnak két artifact között.
  • BrandonLee
    A magban csak akkor lehet az ikonokat AP-re váltani ha a miénk? Mert most a balauroké és egyszerűen a közelébe sem tudok menni, de valaki mintha azt mondta volna hogy nem kell hogy a miénk legyen akkor is be tudom váltani. De hogy?
  • Gő
    Infinién minek már játszani? Ország korlátozás meg nincs. Az arány meg mindig változhat. Éppen az adott frakcióból hányan vannak online. Az meg mellékes milyen segítséget tolnak aszmó popsi alá. Ügyesebb játékosok így is elpicsázzák őket. Bár én nem játszok Amcsi szerón és soha nem is fogok.
  • Cobra.
    Infiniteaionnál nem lehet rosszabb. De azt hiszem hanyagolom, szólózásra jó az előbb említett is, most már nem zavar senki a farmolásban :)
  • sanyx85
    Hát most szerintem függ. A felsorolt itemeket csak az asmo karakter tulajdonosai kapjak meg a megadott szinteken.
    http://i.imgur.com/wtIm7.jpg
    Ezzel próbálnak kicsit több játékost az asmo oldalra csalogatni.
    De viszont az elykkel szemben ez nem igazán fer, főleg azzal szemben aki nemrég kezdte a kariját és még csak pl 45ös sarga itemjei vannak ami nem abyss ruha vagy fegyver, ékszer.

Tehát a kérdés ismét.
    Változik vagy sem az arány?
  • Frosty01
    a rohadt nagy pinget :S
  • Cobra.
    Köszönöm. Egyébként mit kell bírni? :)
  • Frosty01
    igen. ha bírod.
  • Cobra.
    NA F2P szerveren lehet trükközés nélkül játszani Mo-ról? (tehát van-e ország limitálás vagy sem?)
  • Frosty01
    nem függ ettől. soha nem is függött az aktuális patchektől az asmo ely arány
  • sanyx85
    Szerintetek valtozni fog asmo ely arany valamennyire is amerikai szervereken ezzel az uj updateval?
  • QRob
    Köszi. :)
  • KaCsaxyz
    Rossz idoben mentel. Ejfeltol reggel nyolcig van csak ott Vigbir:
    Curse of the Were-Ribbit