24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • torrente111
    köszönöm
  • KaCsaxyz
    Van.
  • torrente111
    sziasztok.eun van már 3,0 ?
  • KaCsaxyz
    Ha NA-t szedted le (mint olvasom igen), ott a regiot at kell allitanod NA-ra EU-rol. Az csak az amcsi szerokhoz jo, NCsoftnal kell accountot regelned hozza. EU-t Aion GameForge-rol tudod letolteni.
  • Savmacska
    Aion - (North America),ncsoft launcherben mást nem találtam :\ És ott a beállításoknál a régió ez eu a nyelv meg eng. Szóval nem értem :\
  • Gő
    Gondolom az Amcsit szedted le. Van rá megoldás elsőnek nekem is ezt írta ki a kliensen kell a régiót állítani, nekem legalább is csak ezt kellett. De én amúgy is EU-n nyomom.
  • Savmacska
    5óra alatt leszedte a játékot 2 órát telepítette, és most belépés után fogad egy ilyen üzenet hogy: cannot connect to authorization server...remek
  • Savmacska
    Sziasztok, jó ez a játék ?
  • Frosty01
    hasonlítsd össze őket, és döntsd el mi kell neked
  • Gő
    Frosty akkor a 2 kondis PVE-szettet nem javaslod, jobb ez a siel sett?
  • Frosty01
    fegyónak ott a rentusos, vagy argentes eternal vagy craftolt balik, vagy a kahrun - ja.
  • Gő
    Hát nem lesz egy egyszerű feladat utánna olvastam. Fegyót nem is ad(bár a kehrun jó fajta) a titulus meg nem sokra jó.
  • Frosty01
    én is kiszedem csakazért is. majd nyugdíjas (HAHH) koromra talán végzek is
  • Gő
    Pedig már elkezdtem kiszedni. :) Csak nem tudom a két kondis Crucibés fehér ruha jobb e felkondizva mint ez. Egyébként HP+Blok-al szeretném majd pluszozni.
  • Frosty01
    attól függ itt is. mit akarsz. resist + magic lofasz? block?

legjobb a siel set. de ha kiszeded megtapsollak. körbe kétszer is.
  • Gő
    Jogos! lvl 60, templárként, ár nem számít, foglalásokra és a legnagyobb instákra(Az újakra).
  • Morf
    Bővebben...lvl 1-en, vag 60-on, mennyit költenél rá, milyen kasztról beszélünk, milyen instákat farmolnál...stb.
  • Gő
    PVE-re melyik a legjobb szett?
  • Frosty01
    vagy service quest ami szintén medált ad
  • Shaenis
    Tiamantara siege, illetve a siegeben felvehető napi küldi "Vital Assignment", ez végtelenszer ismételhető. Ezen kívül ott vannak a heti questek, amik szintén nincsenek korlátozva.

És végül a legfontosabb: a tiamantara eye napi küldik, amelyek bundle rewardot adnak, melyből AP item vagy némi mázlival medál esik.
  • BrandonLee
    30-szor lehet ismételni a daily mithriles kveszteket, ha ezek elfogynak utána honnan lehet majd mithril medált szerezni? 156 medálba kerül a fegyó, nincs is annyi kveszt :D
  • Bigblind
    Thx m8! :))
  • KaCsaxyz
    /pathfinding Ruonas
  • Bigblind
    Igen eddig én is eljutottam, csak fogalmam sincs hol találom a Ruonas nevezetű npc-t! Hiába megyek rá a "filter on map" funkcióra, lófaszt se mutat ez a fos database!
  • KaCsaxyz
    Erre most nem eskuszom, de gugli ezt dobta:
    Fine Medal Chest
    /pathfinding Trois (Asmo)
    /pathfinding Ruonas (Ely)

Hogy ez rentus base-es vagy sem azt nemtom:)
  • Bigblind
    Megköszönném ha valaki meg tudná mondani hogy a Rentus Base-s napi kveszteket ami a fine medal chest-et is adja melyik npc-nél lehet felvenni és hol található?
  • Cobra.
    Na végre rájöttem mi a baj a loginnal. Az email címet kell megadni, de az meg csak ctrl+v -vel megy, mert nem fogad el @ jelet beírásra. Ezt gyönyörűen összehozták...
  • xalyy
    Sziasztok ti melyik aionon játszodtok? Kösz
  • QRob
    én is kerestem de nem találtam ezért is kértem segítséget. amúgy köszi az infót
  • Shadout
    25-n kapsz egy arany fegyót, utána nincs fegyver reward és ruhát is csak az elején kapsz talán 30 körül van az utolsó ruha, de én is csak google-ztem egyet, úgyhogy google is your friend keress jobb linket^^ én nem másztam bele alaposabban, rákerestem az első öt linkből ez tűnt használhatónak:)
  • QRob
    Ez szerintem nem jó. megnéztem de én 21-esen ruhát kaptam csak most nem scrollokat. ez vagy régi vagy rossz, de mint látom fegyórol vagy ruháról nem írnak, vagy csak én nem látom?? :)
  • Shadout
    http://gameguide.na.aiononline.com/aion/Adventurer%27s%20Guide

lehet tévedek de 55 után szerintem nem kaptunk rewardokat.
  • speed01
    Az a baj hogy 3 napja költöztem haza, így még esélyem sem volt beváltani a béta kódom, pedig még ott lvl 42-ig húztam a karit. de elkezdek húzni egyet! de ha netán van eladó veteren acc arra vevő vagyok :)
  • Shadout
    :)igazából lvl40ig túl nagy szükség nincs veteran accra, de mivel kapod a lvl rewardokat cuccra nem-igen kell költeni, így ha megvan az első 10-12 millád játékban is vehetsz gold packot. Igaz könnyebb veteranként kezdeni, de nem létszükség.
  • speed01
    És ha megkérdezhetném valakinek van eladó veteren acc-ja?
  • QRob
    Hi!. valaki tud adni egy linket vagy megmondani hogy mik a szintlépési ajándékok? (15-60-as szintig)
  • speed01
    Azért köszi! :(
  • speed01
    omg....
  • Shadout
    már egy hónapra rá nem volt érvényes:(
  • mcgrape
    Az mitül lehet hogy tegna este, csak ugy megugrott a pingem ugy a duplájára? , Eddig semmi gond nem volt vele, vagy hát nem igazán, nem nagyon néztem de nem voltak skill késések meg ilyenek, most meg hajnalban kicsit vissza néztem, és a, olyan is votl hogy be irtam hogy hogy megnézzem a pinget, és volt hogy 1700 körüli is volt LOL.

amugy anuhart szerveren vagyok, egy 24 es assaval, etherlight néven