24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
KaCsaxyz #20764 Nem sok. Bejelentkezo kepernyorol van szo (login/pw ablak)? Ha az opciokat elered, atalithatod a grafikat a regi motorra, lehet az a gond. -
BrandonLee #20763 Oks köszi. Én teljesen meg voltam róla győződve hogy ez daily. -
messerharcos #20762 Sziasztok! leszedtem a gémet, elinditom és nemtudok belépni mert sehol sincs a kurzor, látom ha valami fölé ér, hogy megváltozik a kiírás szine de a kurzort nem látom. leraktam tálcára vissza, van ahol az használ de itt nem... Van valami tipp? -
Shaenis #20761 szerdán reggel 9-kor resetel a quest -
#20760 de ha már infinite, akkor még mindig jobban jártok az eu-val XD
bár ha bugfétisetek van... :D -
#20759 A laptopomon megy, az asztalin szintén lefagy. De ne erőltesd, 200 fölötti a ping, akkor már inkább Infiniteaion, az 100 körül van. -
Ariakus #20758 NA szervert akartam kipróbálni de már a login screen-nél lefagy, van erre vmi megoldás vagy másnál nem jelentkezett a probléma? -
BrandonLee #20757 A database is daily-nek hozza, meg ingame is daily. Na mindegy majd megnézem akkor serverrestart után.... -
Shaenis #20756 Nem hinném, hogy eddig naponta megcsináltad, ugyanis ez a kezdettől fogva így viselkedik. Az oka pedig nagyon egyszerű, ez valójában HETI/Weekly quest, csak a szövege hibás.
-
BrandonLee #20755 Miért nem adja Tiamarantán az Eden necű npc a napi mithriles kvesztet ( [Daily] Not Vengeance, Just Tactics )??? Eddig minden nap megcsináltam, de már három napja nincs az npc-nél a kveszt. Azt hittem csak én lettem bugos de a klánból senkinek nem adja. Már írtam ticketet de természetesen semmi reakció! -
sanyx85 #20754 aion gameclient otcclient64only(30) működése leállt.
Ilyen hiba űzinél mi a teendő, elég sűrűn kidob ezzel. -
#20753 Tényleg elég szar a ping az amerikai szerverre :( -
#20752 jó játékot, sok szerencsét! ;) -
Prof William #20751 Na elkezdtem pályafutásomat az anuhart -on Phyne néven, mágus-socerer-ként. Ha valaki ott van számíthat rám. :) -
Vicodine #20750 ott meg nemtartok..:D -
#20749 anuhart elég népesnek tünik de szerény véleményem szerint bármely angol szeró megteszi -
#20748 hát ember, wvw-n miért küzdesz, józsi néni szoknyája széléért? :DDD -
Vicodine #20747 me vaze szerinted azt nezem h mi a szerver neve a mittomen 100bol? ez nem aion vaze h van par szero azt fejbol megy minden, ki lett valasztva egy azt azon toljuk ne legyel mar fasz, egyetlen szeronevet nemtudnek mondani gwbol:D majd megnezem..:D -
#20746 Rendesen beszólt. -
#20745 hát jó fogyatékos vagy hogy még azt se tudod megjegyezni hol játszol játék neve megy már? xDDD -
Prof William #20744 EU-ban melyik szervert ajánljátok? Lehetőleg ahol a legnagyobb a nyüzsgés és viszonylag jó az Elyos/Asmodan arány. -
Vicodine #20743 Fingom sincsen,meg az elejen beallitottam a szerot ahova mentek tobbiek, szerinted megjegyeztem a nyolcmillio szero mellett... -
#20742 -7 napos. 1 hét és jön a csomiban. hol játszatok cegojnok? -
Prof William #20741 Bocs, csak fél szemmel néztem rá takarítás közben, így a szövegértésem nem a legjobb volt. :) -
Vicodine #20740 Neked az jott le, h na-n jobban megeri jatszani?:D "meg kb 200 pinggel"....a gold packot itt euban ne nezd mert kb eszre sem veszed, annyira zero kiadas.
White:hanyas vagy mar gwben?:D -
Prof William #20739 Akkor ezek szerint a NA szerók jobban megérik? Ott meg mivel US -g gondolom mindenki angolul beszél, (kivéve klánon belül) szóval a nyelvvel nincs gond. -
mcgrape #20738 Valószinüleg az első gold pack az amit nehéz lehet megszerezni,
én most vagyok 31 szinten az assasinommal, az első karakterrel ugye minden szinten kapsz valami kis ajándékot, event jelzéssel, ez többnyire fossil vagy valami tekercs vagy életerö manna töltö löty , alkalmattán páncél vagy fegyver is akad azért köztük , például 25. szinten kaptam egy narancsárga fegyot, amit 39-es szintig lehet elvileg használni vagy mitt tudom én mit ir :D , na meg rank 7 vagy 6-os jelzésü páncélokat, illetve páncél darabokat, szóval részben segítik a játékost az első karakterrel.
Igy ennek köszönhetően én nem is nagyon költöttem semmire,leszámitva a saját raktárak bővítését és a skilleket, no meg a méreg üvegcsét persze ezeket lehet craftolgatni de azért az is pénz igényes részben, majd csak gold pack után fekszem neki, ezzel a 150 gyöjtögetés egy nap dologgal csoda ha az aktuális gyöjtögetős dolgok sikerülnek :) . és még kidobtam 600 ezret hajfestékre LOL az azért hiányzik XD.
De igy 31-es szinten volt eddig 3 és fél milliom, a probléma ott jön hogy a stigma skillek amiből jelenleg hármat tudok betenni, de csak 2-öt használok nah azok kerülnek kurva sokba, broker nélkül bizony ki csengettem a több mint fél milliot a 2 szintü ambush-ra meg a 3 szintü sigil strike-ra. Ez igy komolyan megcsapolta a számlám és vissza vetett 950-ezerre amiből 50-et elvertem még méreg üvegcsére, de igy legalább 500 darab van belőle jelenleg.
Azóta valószinüleg az aktuális leadott küldetések vissza hozták az üvegek árát, de stigma skilleket bizony ha csak valami csoda folytán nem esik valami dög-ből akkor ki kell csengetni a teljes árat, Brokernél valszeg olcsobban beszerezhető, sőt biztos külömben nem lenne benne pénz, és való igaz hogy fáj az ember szive ha teszem azt kiesik egy templar stigma vagy egy kék plate akármi, és nem tudom jo pénzért beadni a brokerhez hanem potom összegért kell elpaszolni, De minden kezdet nehéz, azt mondom hogy igen az első huzos de utána, tutira könnyebb, azért megszokott tellni igy is az erszényem kacatokkal volt már és egy egy komoylabb leadás után azért szép summa szokot járni ezen a szinten mérve persze, volt hogy közel 100 ezret sikerült zsebre tenni.
De azt hozzá teszem hogy közel sem annyira vészes a helyzet ezzel a játékkal meg az eu-s kliensen mint amennyire az usa imádok itt lefestik, ott vlaszeg semmit nem érnék az assasinommal 200-as pingel.
és mint mondtam az első karakter kapja a kis ajándékokat szintenként, ezek azért segítenek, ruhára fegyverre n még pénzt nem költöttem, ha nem pazaroltam volna el arra fekete hajfestérke a zsét igy az elején, akkor most is durvám másfél 2 milliom lenne tisztán, és ehez csak gyarapszik, bár kétlem hogy 50 szintnél elöbb meglessz a gold pack, :S.
csak ismétlem magam :D, nehéz de nem lehetetlen, az amcsi nekem nem ér 200-as pinget ennyi -
#20737 Ez badarság.Én Theo-ba szoktam farmolgatni,általában 1 óra alatt kis szerencsével 2M simán össze szedhető.Azért valljuk be 1 hónap nem kevés idő. -
Savmacska #20736 Megpróbálom onnan letölteni, és azzal belépni, köszönöm szépen a segítséged! -
#20735 Azért kétlem, hogy olyan könnyen összejön 10 millió arany, ha nem tudsz semmi dropot eladni. -
#20734 na szeron meg több minden van az itemshopban, ami nincs eu-ban, meg kb 200 pinggel na meg egy fél verziószámmal :D kapásból több /alapjáraton/ -
#20733 gold pack kb semmi. mire elérsz arra a szintre hogy használnád azokat amiket az unlockol meg tudod venni ingame. ingame pézé. onnantól meg van egy hónapod hogy a kövit összekapard (ami egyébkét piszok gyorsan össze is jön) és onnnantól nincs problémád -
Prof William #20732 Uyanis én az EU-s oldalról kezdtem leszedni az EU-s klienst. De ha a NA-s szervereken vagyok akkor nincs ilyen gold pack meg hasonlók? -
Prof William #20731 És az US szerverekkel mi a helyzet? -
#20730 azért az újaknak azt is említsük meg hogy NA szerverek usában találhatóak, az eu-k meg németben. -
#20729 Azért az újaknak említsük meg, hogy a EU szerverek messze vannak az ingyenestől, mert ha nem veszed meg havonta a Gold Packot, akkor a nem túl élvezhető a játék. (nem lehet másik játékossal kereskedni, korlátozott a chat, gathering is erősen korlátozott, ami mondjuk mindegy, mert úgyse tudod eladni, amit összeszedtél). -
Tommy Fury #20728 Aion veterán account eladó.4K -
#20727 Elvileg ez egy nagyjából pontos adatokat közlő oldal a szerverek telítettségéről. http://aioninfo.com/ -
#20726 sok, még a legkihaltabb szerveris élhető.
igen
igen, igen
igen!
szívesen -
Prof William #20725 Kissé fáziskésében vagyok, mer csak ma tudtam meg hogy ingyenes lett az AION.
1.Hogy áll a játékosszámmal a játék vannak még rajta?
2.Megéri még most is bekapcsolódni?
3. Van hangulat és közösségi események? Nyüzsgés?
4. Magyar klánok vannak?
Előre is kösz a válaszokat.