Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha rendszeresen csinálod a daily questeket, akkor a coinokat vagy eladod és lesz több pénzed vagy öltözködsz belõlük.
Értem én ezt a Gold pack-et de hát kinek van türelme 10milliókat összeharácsolni, ha még brokkerezni sem lehet meg miegymás, amugy is gyenge vagyok pénz keresés ügyben.
mindenesetre köszönöm az infokat, elválik majd 😊
Ha a játék pvp része érdekel szerintem felejtsd el az NA szervereket, nagyon rossz ott a ping a szerverek távolsága miatt és a helyi játékosok a 20-30as pingjükkel agyon fognak verni akármilyen cuccokban vagy.
Ha a pve érdekel leginkább vagyis az insták akkor viszont más a helyzet, ugyanis a szar ping ott nem nagy probléma. és insták terén NA sokkal elõrébb jár ugyanis ott már kint van a játék 3.0 verziója és gold packot sem kell venned hogy normális instacdk legyenek.
Szóval összeségében az NA aion rendszere sztem jobb a truly free modelel, csak a szerverek távolság a nagy gond.
Viszont ha mégis az EU mellet döntesz szerintem az itteni rendszer is elviselhetõ ugyanis ha veszel goldpackot az minden korlátozást felold és még ad is pár bónusz dolgot (+ap insignia stb)
És a goldpackért nem feltétlenül kell valódi pénzel fizetned mert a játkon belüli pézért is megveheted egy másik játékostól (bár most kicsit drágák az árak de azért össze lehet szedni rá a pénzt)
Ja és természetesen NA szervereken is játszanak magyarok csak nem olyan sokan.
én leírtam a véleményem a döntés most már a tied 😊
EU aion: http://www.aionfreetoplay.com/website/
NA aion: http://na.aiononline.com/
Annak idején sok évvel ezelött én is toltam ezzel a játékkal, még a kinai bétát amikor mindig volt 2 hét inygen, és valami okos srácangolosította, ott még Illyria néven tltam, ez votl az elsõ MMO-m, aztán SWTOR, de az egy másik sztori.
Végül nem fizettem elõ az Aion-ra, egyszer bepróbáltam tört szeron de nagyon kihalt volt a dolog.
Most hogy inygenes gondolkodom a visszatérésen, ámbár ez az EU-s megkötések nem igazán szimpatikus, szóval az amerikai dolgon gondolkodom.
Az érdekelne, hogy egyrészt honnét szedjem le, mien a ping, és akad e magyar guild ahgova egy lelkesebb kezdõ becsatlakozhat? ! Asmo elyos végül is majdnem mindegy, mindkettõ voltam és mindkettõ szimpatikus. 😊
Elõre is köszi a válaszokat.
Europai megy,de az nagyon kötött...
Kenyer
Buzi karbatartás NA-n.. Uncsizom..
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
A legtöbb dologban egyetértek Bogyóval, amit én másképpen látok:
Ranger ellen MR jelenleg semmit nem ér, 2.5 óta folyamatosan buffolják a skilljeinek az MA-ját. Azelõtt rólam minden szarjuk lepattant, most 2307 MR setemmel folyamatosan beszopom az összes silence-t és sleepet tõlük. Rangerek ellen az én taktikám: ha rajta van a bestial fury akkor folyamatosan futok és tartom a 20+m távolságot, futás közben instant spelljeimmel sebzem. (noble energy, slashing wind, chastise).
Sorcik ellen 95%-ban nyerek, egy kezemen meg tudom számolni azokat, akik elég gearesek és skillesek ellenem. A legfontosabb, ha meglátod rajta a supplication of focust (SoF), akkor rootold és fuss amíg le nem jár.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Az, hogy milyen stigmákat veszel magadra többnyire az befolyásolja, hogy a premade partyddal hova és milyen célból mész, és az, hogy milyen a gearjük. Pl. egy 40 elite PVP cuccal rendelkezõ tankra több healer stigmával kell rásegíteni egy stormwing raid-nél, míg ugyanez a +10-es coliseum gearnél nem feltétel. Shaenis biztos, hogy nem ért velem egyet, de én az alábbit javasolom pvp-re:
Ranger ellen MR: Ha le tudod rezisztálni a silence arrowokat, akkor és idõben rántod fel a shieldeket (3 is van, sose feledd!!), akkor meg tudod ölni.
SM ellen MR: 2200 körül már le tudsz rezisztálni 4-bõl 2 feart, és az elég (feltéve,hogy nem MA-ra pakolt).
Sorci ellen tökmindegy, úgyis meghalsz. Egy dolgot próbálhatsz meg, full DPS + MA + MBOOST set, root, elugrálás, és max dps..10-bõl 2-3x bejön, Lyndust szerint legjobb védekezés a támadás.
Assa ellen MR / Block: mindkettõ jó ellene, az MR azért, mert egy csomó skillje nem jön be, a Block meg ugye mitigálja a sebzést (MR-t javasolnám).
Gumimacik ellen block.
Pár tanács:
1. A legfontosabb 1v1-ben a ROOT használata. Ha megtanulod jól használni, az 50%-al növeli a nyerési esélyeidet. De tényleg.
2. DOT. A komolyabb dotokat mindig 3.-4. helyre kell felrakni, hogy az ellenfél ne tudja lepotizni, pl: Earth's Wrath, majd Chartise, majd Festering wound a gladira, és csak UTÁNA a blinding light, és akkor van 20 másodperced arra, hogy megöld..
3. Kite. tanulj meg elugrálás közben healelni. Ha rajtad van egy assa egy gladi és egy ranger dredgiben, akkor nem fogsz tudni kasztolni, ugrálj, kite-olj, dispelelj, és lõdd el az aquittalt, stb.
4. Skillek: mikor mit. Ha a pvp 3. másodpercében Cd-re vágtad a használható group healjeidet, vagy a sorcid / SM-ed feküdt, és nem volt rajta hand of reincarnation, akkor az a te hibád (ha meg alulgearelt, akkor meg nincs is értelme healelni...). A flash of recovery elõtt meg mindig nyomj blessed shield-et ha nincs CD-n..
stbstb, bocs a hosszú post-ért..
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
hi.érdekelne,hogy circle tokenért hol lehet venni godstone-t?
Ha ide jösz szívesen látunk egy kis ámde családias légióban =)
Nem vagyunk profik ellenben lelkesek és segítõkészek.
Köszönöm a tippeket sokat segített.
Akkor most kasztról kérdeznék.
Clericnek pvp re melyik stigmák ajánlottak?
Ezenkívül minden tanácsot tippet javaslatot szívesen és nagy
hálával fogadok pvp vel kapcsolatban.
Ugyanis továbbra is nagyon szenvedõsen megy... hacsak nem
gumimacival kell összecsapnom (gladi/templar) elég szenvedõs.
Gyakorlatilag minden kasztal problémám van már bejött a képbe a
csanti is 😄 Iszonyat darálók azok baszki 😄 Fekszek borulok =/
Nyilván én vagyok a noob tudom ezért kérdezek.
Rangerrel SEMMIT nem tudok kezdeni.
Sm szintén zenész...
Sorcit még megfogom ha nem túl ügyes és jobb cuccban vagyok
de ez ritka 😄
Assát 1-2 kivételtõl eltekinte lenyomom izzadósan feltéve ha utolérem 😄
Keresgéltem neten pvp leírásokat de csak angol nyelven találtam
google fordító meg nálam is hülyébb =/
Leszedtem az aion-t innen: http://www.aionfreetoplay.com/website/download
Felraktam lejött a játék, be akarnák lépni és ez fogad:
"Cannot connect to the authorization server"
Ezzel mit tudok csinálni?
Más: melyik szerveren érdemes kezdeni ahol sokan vannak, jó az egyensúly és van aktiv magyar is.
[PC GAMING]
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
igen, circle-bõl csak a narancs ékszereket érdemes, esetleg még a szárnyat ha gyengébb van.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
- a circle tokenért ne vegyél armort, nem éri meg elkölteni sárga (fabled) pve armorra. inkább vegyél belõle godstone-t (35db az ára), vagy váltsd át silenterában demon tokenre (ott 6 darabért 6 darabot kapsz), és vegyél belõle pvp godstone-t (szintén 35 db az ára)
- gyûjtsd az aréna insigniákat, és vedd meg belõle a divine coliseum narancs (eternal) condition level 1 armort. Arra elég hamar összegyûlik az insignia, és elég jó statjai vannak.
- AP-t tartalékold Aion 3.0-ra. Amúgy is rengeteg idõ összeszedni, ne pazarold lvl55 cuccokra, mert mire kiszednéd már bõven itt lesz a lvl60.
Na talán ez:Condition.
No.
No.
No.
Valag kérdéssel érkezem 😄
Vészesen közeleg az 55 (tnap léptem meg az 54et) és körbenéztem milyen
armorok vannak és honnan. Aztán eluralkodott rajtam a pánik 😄
Mire 55 leszek lesz olyan 50 circle tokenem.
Mit érdemes onnan kivenni? Armor settet kezdésnek? Ékszert? Fejest?
Fegyót/pajzsot?
Aztán ott vannak az arénás cumók. Ott is van 3 árús o.o
Egy sima meg valami divine meg valami tuningos.
Ráadásul van ahol 3 oldal chain van és mind 55ös o.o
Meg egyáltalán mifasz az a condition? H megy ez?
Nomeg akkor innen mit szedjek ki?
Elérkeztünk az ap s cuccokhoz. Ott is van condition stb.
Meg ahogy néztem ap-n kívül más is kell némelyikhez amit nemtok
beazonosítani h mi lehet.
Lényeg a lényeg iszonyat hálás lennék egy részletesebb írásért
Mit honnan melyiket mire ezért másikat meg akkor ha stb...
a gameforge kliensével és eu szerveren hibátlan a játék.
Viszont azt kell mondjam NA sokkal szabadabb. Itt mindenért goldpackos elõfizetés kéne...
Valaki segítsen életet lehelni a másik kliensre 😊)
Kenyer
pl 3.0-ban Sarpanban a legtöbb named quest mob 1 percenként spawnol
vannak olyan általános (clothing) skinek, amit bármelyik tipusú armorra rá lehet tenni, de utána már csak azonosra tudod tovább skinezni
Van annak valami trükkje,hogy cloth skint átmentsek mondjuk leatherre?
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
★ 汤姆 李
Amúgy már nem problem 3.0-ában az ap annyira, Eye nagyon jól adja meg tele van ládákkal kicsi,közepes,nagy.
Tartalékold azt mondom aztán meglátod. Ha mégis úgy döntöd el. Még 60-on is ütös akinek az van és fõleg az van nem láttam még olyat aki 60 apba rohangászik +10-15-el. Egyik commanderünk ebbe keni õ pvpzik is és egy gyilkoló gép Ely Commander míg a lol governorunk 50 abssyba van bár õ zerg által van védve sose transformozik..
Konklúzió: Várj ameddig van türelmed.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Sõt már próbáltam,az indítófile-ok törlését,és ujratöltését.
A kliens ugyan az mint tegnap. csak egy pacthet tolt rá. A .bin kiterjesztésû indító tölti be a szükséges fileokat. így azt mókolni nem tudom...
MOst letöltöm az europait.
Hátha. Max kezdek egy új karaktert. Több rutinnal 😉
Kenyer
Lövésem sincs mi lehet a baj. NCS updater lefut. AION indít. és a kis kék logónál a task managger szerint-idézném a drágát-:"Not responding".
El vagyok kenõdve 😞
Kenyer
A tiédre sajnos nincs ötletem, nekem mûködik, igaz nekem Win7 van.
amúgy én az altjaimmal azt csináltam, hogy kiszedtem a primus pilus ékszereket, ahhoz alig kell plat medál, és kb 30%kal kevesebb AP, aztán majd 3.0 után elkezdem a 60-as eternalokat.
Megnéztem,de NA van beállítva.
Kenyer
NCSoft Launcherben: beállítások -> Régió = North America
neked most valszeg Európa van beállítva
Én pár hete játszok AION-al. De a mai Patchelés után nem indult el a játék.
É-amerikai,és a rendszer WIN8-rp.
Találkozott valaki hasonló gonddal? Tudtok valami tippet,ötletet?
Várna a légióm 😊
Köszi.
Kenyer
Gondoltam kipróbálom az észak amerikai Aion-t mert az ugye brokerrel együtt is free. Leszedtem a kliensem, patcheltem mindent csináltam, de nem enged belogolni, mert állandóan disconnectel log-nál. Vajon miért lehet ez? Próbáltam mindent, a kliens és a telepített verzió is NA, a patchek is NA. 3.0.0.4-en vagyok... Esetleg a Ping lenne rossz mert nem amerikában vagyok? Segítsetek léci.
Köszi: Tomiee
Anuharton Ely vagy Aszmo oldalon vagy lehet, hogy nem mindegy?
Gold pack árát lehet máshogy mérik Aszmo oldalon. Tegnap Ely oldalon 9 milla volt max 12 milláig. Nincsi 15-22 milla.