Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom, csoda lesz ha még idén felkerül EU szerverekre, de vannak benne jó dolgok. Konkrétan a Unified Instance Server nagyon tetszik, bár az érdekes szituáció lesz amikor dredgionban egy veterán szerveren levõ full AP geared csapat megkap ellenfélnek valamelyik új szerverrõl egy csapat mozgó célpontot. 😊 De az biztos hogy a várakozási idõk sokat csökkennének.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Köszi.
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
A nexus szerveren asmo oldalon van egy magyar légió ami befogadna egy kezdõ játékost?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
eddig hárommal találkoztam, Fekete dinasztia, HUN, Magyarok,
én az elsõben vagyok bent, itt most némi kakaskodás volt, álítólag 2 klán egyesült és ez vezetett ide, passz csak 3 napja vagyok bent, 16 szinten, eddig még nem szorultam rá party-ra és töbnyire ugye felettem álnak.
Kár hogy nincs ezeknek honlapjuk vagy valami, kéne valami fél HC , nme full HC mert az nem tetszene semmi képp. Nem tudom, most eggyenlõre azon agyalok hogy gyors ujra kezdem, ez a 16 viszonyalg hama meglenne megint, valahogy nem lett igazi a kari 😄 fõleg igy hogy késöbb nem tudom változtatni, a zsét viszont sajnálnám, már azért van 380 ezrem, messze még a 9 milla a gold packra LOL
Én ezen az Anuharton vagyok, ugy tünik hogy abbys-ban nagyonn az Asmo arány 45% kb, a Elyos 28 a másik Bloaur vagy meg meg 27, szoval szerintem Asmo többség van.
Mert az oké, hogy esetleg kezdõ és meg nem jött össze neki a pénz a silence gs-re, de a sinnek alapból van két skillje amivel spellt tud resistelni. Ha a stigmát is berakja, akkor minimum 3 (max 5) spellt kell tudnia resistelni egymás után. Ráadásként az ely sin (ha az volt) skillbõl tud silencelni is.
neked meg pont a countered az sm, szóval teljesen természetes h kifilézett 😊
practitioner of the forbidden arts of death
itt van valami hirdetés valami HungarianRanger klán vagy mi, tudtok roluk valamit?
Elkezdtem letölteni az aiont de megállt a letöltés.
Mit lehet csinálni vagy valahogy torrentel nem lehet letölteni?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
A föld Spirit ha jol tudom, vagy emlékszem.
csináltam egy sm-et az érdekelne,hogy melyik spiritje a tank?
a másik,hogy nexus ely oldalon,van e aktív magyar legió?
kösz
Kissé változott a játék miota utoljára játszottam vele, fel kell venni a ritmust meg ilyenek
Keresném majd a honfitársaimat ha lehetséges 😊
most akarom a ruham enchantolni(55 arena sett) csak kb anyagilag lehetetlen..Aki velem egyenlo vagy kicsizt jopbb ucban van az halott, de ha +4+ban van az mar elver.. barmit bar hogy csinaok
Ezert mindeggy hol kezdessz!! + ittas vagyok
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Valahogy nem akar összeálni a fejemben a dolog.
Én amugy ilyen elveszek a részletekben tipus vagyok 😄
Elõre is ty a válaszokat.
Szóval hiába ott is fogsz találkozni olyannal akit soha meg nem versz..
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Ha 46on elkezd arenazni es nem 1 het alatt lep fel 55re utanna, akkor mire eleri az 1x kondis arena szettet gond nelkul kiveszi, ami aranylag nagy segitseg, a tuleles szempontjabol.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
gear nélkül ne csodálkozz ha szétvernek, ez a játék errõl szól
EU-son tehát akkor a Spartalos szervert ajáljátok, van minkét oldalon magyar légio egyaránt?
Tegnap 5 ranger 1 gladi osztott le minket, bár ezen nem sok meglepõ van 😄
pl a mostani 1 db ranged attackja (IJ) helyett lesz 6 (ha beleszámolom hogy az annihilation 3x ismételhetõ), pvpben nagyon sokat számít
Végül is akkor ezt az EUs-at szedtem, illetve még szedem. aztán majd elvállik hogy mükszik e a dolog, anyagilag meg ilyenek, puding próbája az evés amugy is ez a mondás .
Szoval EU-n mit ajállotok, szero , guild? Asmo Elyos, majd eldöl, most igy szemezem a Chanterrel. Gondolom tele vannak Rangerekkel meg Assasinokal, mer Sorcikal, nem igen akarok egy a okk közül lenni, lehet hogy inkább megküzdenék a jó ért
egy Asmo Chanter szimpatikusan hangzik, kicsit ért mindenhez ahogy olvasom, bár lényegesen csak 40 felett lesz erõs. Szeretem a kihívást 😄
Mivel itt meg van csinalva a web oldalon a legio kereso,
2 nagy legiot is lehet talalni rajta, elyos es asmo oldalon is.
Elyos siel szerveren hungaricum legio.
Asmodian israphel szerveren hungarian daeva vagy mi is a neve.
A weboldalon a keresoben megkeresed a legio vezert, vagy centuriokat es ok be tudnak venni.
En asmodiant jobban szeretem, gyorsabban tudok fejlodni rajta mint elyoson, de elyos meg szebb szerintem.
A lenyeg hogy ha asmodian oldalra jossz is keresd
Glenwoood-ot o tud intezni bevetelt a legioba.