24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
BrandonLee #20804 LvL 60-as colosseum nanrancs itembe hány szinttel kell nagyobbnak lennie az enchantnak hogy ne törjön? Én úgy tudtam idáig hogy 30 szinttel, de most tört bele egy 94-est! -
Kazmokhan #20803 http://www.youtube.com/user/Axorod -
Kiado #20802 megoldódott... :) -
Kiado #20801 Köszi, így már értem.
Átállítóttam na-ra a launchert, de bejelentkezéskora zt írja,hogy id vagy password nem egyezik pedig ncsoft oldalán ugyan azzal a párosítással beenged a honlapra... aktiválva van aion is accounton belül a honlapon :/ -
#20800 szerda du. szokott maintenance lenni. ncsoft már csak na- aiont szállítja, de ha pl megnézed az oldalt ahonnan letöltöd ott még külön figyelmeztetőablak is van rá hogy ha europa érdekel akkor máshol keresgélj. rémlik? na ugye. a linkek pedig itt fenn a bannerban is megtalálhatóak.
ha ncnél akarsz játszani akkor állítsd át a löncsert na-ra. -
Kiado #20799 Köszönöm a 3 (4) szavas segítséget, tehát nem számít, hogy nem Europát ír, hanem NA-t és nem ezért nem tudok bejelentkezni, hanem mert épp nem megy a server (?) -
angolul mennyire tudsz (olvasni)? -
Kiado #20797 Csináltam accuntot ncsoftnál, launchernél bejelöltem,hogy Europe de mégis north America-t adta ki, letöltöttem install update, de amikor be akarok jelentkezni játék indítás után azt írja ki, hogy nem tud csatalkozni autentication serverhez, valakinek ötlet? -
#20796 meglátjuk mit hoz a jövő, engem ettől független akkor sem fog érdekelni :) viszont ha elér ide akkor neked jó játékot hozzá :) -
Vicodine #20795 Teli szerverek akkor is lesznek, ha kisebb siker lesz mint koreaban, ez a lenyeg. Amugy jatekmechanikailag lesz sokmindenben hasonlo GW2hoz, de ugy osszesegeben termeszetesen egyetlen mmora sem hasonlit alapveto stilusiranyzati kulonbsegek miatt. De amugy meg a koreai meg a nyugati piac kicsit kezd osszemosodni, ezert irtam amit irtam, mivel ott is valtozik az izkles, lasd LoL, Dio3 stb...ott sem meno mar annyira az agyatlan grind:D -
Kazmokhan #20794 Üdv! Nemrég kezdtem videózni, aki gondolja feliratkozhatna csatornámra, plusz lájkolhatná a facebook oldalamat!
http://www.facebook.com/axorodGamIng
http://www.youtube.com/user/Axorod -
#20793 kifoglak ábránditani, inkább hasonlit Aionra mint GW2 re a visszajelzések alapján. Másodszor a harc rendszere messze elmarad a TERA tól, inkább amolyan line of sightos a target benne (legalábbis mikor én toltam olyan volt, hogy változtattak-e nem tudom). Ez akkor gáz ha valakit hátulrol kéne kiszedni, mert a játék az istenért nem fogja azt befogni neked hisz vannak elötted. Az hogy téged nem érdekel, hogy sikeres-e vagy hogy mennyien játszanak körülötted gond, hisz egy MMORPG ről beszélünk, én szeretem ha van kivel játszanom, van kit ölnöm. Te jobban szeretsz egyedül futkosni? vagy évekig keresgetni valakit akit leölhetsz? ebből a szempontból igenis fontos, hogy legyenek játékosai.
végszóra a koreai piac nem nyugati, ami ott sikeres az itt rendre megbukik, nem bejövös az embereknek, lásd aion, de akár a TERA EU-t is, beállt a szám, de nem lett olyan nagy szenzáció amire az emberek számítottak (javarészt az EU kiadó miatt). Ez B&S esetében sem lesz máskép az NC West miatt, mégha a játék jó is lenne. -
#20792 nekem a 16.-os megjelenés pont jo lett volna, kell a doboz is a játékhoz (igen ezért nem veszem meg digitálisan) de az hogy tologatják meg nem adnak eleget na ez a cigányság. -
Vicodine #20791 Hat vannak makacs emberek, akik csak azert nem jatszanaka mert nemmindegy nekik hol veszik meg a jatekot...het erre tenyleg nemtudok mitmondai feher.::DD Bar en sem szeretek tescoban vasarolni, de ha nincsen mas azert csak bemegyek,ez tenyleg eleg gaz atya vilag..XDD feher te azert sosem okozol meglepetest hozod a papirformatXD -
#20790 tipikus ncsoft kreálmány. egyébként én most nagyon haragszom a srácokra, amit gw-nél müvelnek... visszatartják a disztribuciot, kivéve maguknál, a portáljukon persze lehet venni digitális key-t... én meg itt pangok márszept. eleje óta, és kurvára szeretnék játszani, de csak azé se veszem meg náluk.
sztem ezek direkt arra játszanak hogy mindig szopassanak valahol valamit a játékos bázisukon!
ezért nem is érdekel a direkt ő-általuk fejlesztett akármi. örülök h megszabadulok az aiontól is :D -
Vicodine #20789 A B&Sra mondod h egy 3.0 vagy mivan?:D Amugy probaltam, es pont ezert varom! Mondjuk te itt fikkantod B&St, kozben TERAzol, es kb egyetlen egy ponton nemtudsz olyat mondani, amiben ne lenne jobb teratol(a non targetes rendszer, a grafika stb...stb...)! Ez nem elfogultsag reszemrol, hanem pusztan tapasztalat. De amugy meg nem tokmindegy mennyire lesz sikeres? Ha nekem tetszik es tudok vele jatszani, hol nem fosom le h mennyien toljak vele, amugy meg ketlem, h nem lenne sikeres, koreaban mar bizonyitott, es azert mostanaban ott is eszreveheto, h a jatekok teren "nyugatiosodik" az izles. B&S is a kulsejet leszamitva inkabb hasonlit GW2re, mint barmi masra! Persze a talalas meg a keleti kulturas dolog total massa teszi, de az mmos alapok nagyon hasonloak! Egyedul az zavar, hogy tul koran adjak itt ki, igy idegesiteni fog, h gw2t szinte el sem kezdtuk, es maris i tt a kovi nyalcsorgatas....Aztan jovore meg a 4.0 is, amire azert sok ev Aionozas utan meg nagyon is kivancsi leszek, ilyenkor elgondolkodom, mi a jobb, ha van egy jo mmo, amivel tudok jatszani, vagy van tobb is, aztan nemtudok donteni..D:D -
#20788 nem akarlak kiábránditani, de ez egy Aion 3.0. semmi más. ha pedig p2p lesz (mint emlitetted olyan vetélytársak ellen mint GW2) kétlem, hogy esélye lenne. Manapság a p2p már annyira nem nagy divat, ÉS nem is sikerül sikeresnek lennie annyira mint gondolnák a fejlesztők. Beáll x előfizető persze, de a kevés sose jó egy mmoban. Amugy a game elég ratyira sikeredett ha már probáltad volna, a PvE grindes, a PvP LASSÚ és UNALMAS (neem nem az én véleményem, az embereké akik már játszottak vele) Az én véleményem B&S ről, ami nyilván nem érdekel :D, hogy nagyon hypeolt, emlékszem az első trailerre (csorgott is a nyála mindenkinek). És megint nincs mögötte semmi igazából. -
Vicodine #20787 ez azert meg viccnek is eros volt:))))))) -
#20786 -
Tomyh #20785 Inkább Age of Wulin -
Vicodine #20784 OOOOOOOOOOOOOO yeeeeee, kitartas gyerekek, bar meg jelenleg GW2 lazban el mindenki, azert az Nc fejlesztesu B&S is lassan nyugatra er, ami igen csak felfogja borzolni az itteni kedejeket halisten:D Azert termeszetesen kivancsi leszek meg Aion 4.0 re is a 3 uj classal..D -
KaCsaxyz #20783 Allitsd at a grafikus motort a regire (options-ben megtalalod). Probalkozhatsz regebbi driverrel is, nekem is hasonlo a vidkarim es tobb mint 1 eve nem frissitettem drivert. A jatek fajan megy. -
waland #20782 Sziasztok, ma feltelepítettem a játékot, és máris eg hatalmas bugkupacba kerültem: miután elindítom és frakciót választok, teljesen szétesik a grafika, nem látszanak a választható karakterek, és még akad is. Mi lehet a gond? A gépem: Athlon X2 3000, HD5670, 4Gb ram. A videodriverre gyanakszom, de a legfrissebb van fenn. -
Tharus #20781 Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek:) -
twi452 #20780 Mindhárom külön szobában van, úgyhogy csak akkor találkozol velük ha direkt oda mész csak úgy belebotlani nem fogsz :) Első alkalomkor pedig be sem tudsz menni hozzájuk mert be vannak zárva az ajtók :)
Az első ott lesz ahol a rabok be vannak zárva a jobb oldali cellákba, na itt bal oldalon le lehet menni a kínzókamrába és ott van Hamam the Torturer ez az első.
A második később lesz, ott ahol ki lehet menni a kertbe is és két lépcső vezet felfelé. Na itt lehet már balra menni és egy szobában ott egy csaj Lady Angerr a neve.
A harmadik a könyvtárban lesz, itt is fel lehet menni egy lépcsőn bal oldalt és ott a fenti szobában Justicetaker Wyr a neve.
Még annyit, hogy ha lenyomod ezeket a minibossokat akkor a végén ők is ott lesznek Kaliga mellett viszont pár ütéstől halnak és Kaliga is nagyon gyenge :) Ha így csinálod akkor nem fog kulcsot dobni viszont mindegyik dobhat kék ruhákat (Corrupt Judge's széria)
Ha nem ölöd le őket akkor egyedül lesz és ahogy már mondták van esélyed h dob neked kulcsot a szekrényhez, viszont kicsit táposabb lesz a végén a boss is. De így sem egy nagy cucc :)
ennyi :) -
Vicodine #20779 Meg a clericeket meg a rangereket is megtudja enni eleg szepen, chantert nem feltetlen.De ennyi erovel akkor altalanosithatnank, h a ranger nemtud megolni max egy masik rangert vagy egy bena assat, a gladit megeszi az sm, a cleric meg a sorci meg mostmar a chanter is ellenfel lett kemenyen, szal faszsag a felvetesed:D -
QRob #20778 Ezt én is így hallottam, lehet, hogy van benne valami. A "kis bossok" azok az elitek, akikkel külön nem fogsz találkozni(ez persze csak akkor igaz, ha minél kevesebbet akarsz gyilkolni és minél előbb végezni akarsz). Ha mindegyik terembe bemész, akkor viszont majd találkozol az elitekkel. Tudomásom szerint 3 van belőlük. Szóval, ha csak a kulcsért mész be, akkor menj úgy végig a pályákon, hogy minél kevesebbet keljen ölnöd, így biztosan nem találkozol elittel.
Amúgy meg így sem biztos, hogy kidobja kaliga a kulcsot, nekem úgy, hogy nem öltem meg az eliteket hetedszerre dobta csak ki, szóval...szóval lehet hogy neked sem adja ki mindjárt, majd többször kell próbálkoznod, de ha szerencsés vagy már 1. vagy 2. alkalommal kidobja.
Amúgy konkrétan nem tudom kik az elitek, ugyanis még nem öltem közülük 1-et sem, hogy kapjak kulcsot. Szóval, ha nem ölsz elitet nagyobb a valószínűsége hogy kidobja a kulcsot, de így sem 100 %
(ha valamit kihagytam vagy nem jól esetleg pontatlanul mondtam javítsatok ki)
Remélem segítettem -
#20777 /facedesk. -
Tharus #20776 Sziasztok
Az volna a kérdésem, hogy ha bemegyek a 37 es solo instába, akkor állítólag nem szabad megölni a kis bossokat, mert akkor a végén nem kapom meg a kulcsot Kaligantól. Igaz ez? Melyikek a kis bossok?
Köszi a válaszokat:) -
Félx #20775 Az assassin az továbbra is egy nagy fos, slayer form ide vagy oda! Semmi másra nem jó csak sm meg sorcgyilokra, az összes többi class agyonbassza! -
mrvzx #20774 spatalos eu / asmo - veteran acc, fullos glad, 150kk kinah etc. elado. tobbit pmben. -
#20773 50 felettiek mind támadók. -
QRob #20772 aha, csak remélem nem mind1ik heal skill mert a heal skillekből már elegem van... :D -
#20771 van még azon kívül még egy ilyen 50 lvl alatt, aztán 51-2 körül lesz még egy skillbook, meg még egy stigma is amit questből szerezhetsz meg. -
QRob #20770 köszi, ezt nem tudtam. :D majd megveszem
még egyszer köszi -
Shaenis #20769 brókernél keresd, ez a skill csak dropból van, mindig is így volt. -
#20768 szerintem drop. ne kérdezd honnan, már elfelejtettem - keress rá guglin -
QRob #20767 persze, asmos vagyok de ha ely lennék akkor is kéne hogy legyen. elmentem hogy megvegyem de nem találtam köztük, nem tudom miért... megnézem majd még 1x, de 42-es skill tehát már lennie kellen, na mind1. amúgy nme lehet hogy kivették? -
#20766 Asmo cleric vagy? Ha igen, akkor elvileg kellene lennie könyvnek hozzá. -
QRob #20765 Valaki segítene? csak én vagyok olyan szerencsétlen hogy nem tudom megvenni ezt a skillt: Punishing Wind I , vagy kivették a játékból már, vagy miért nem tudom megvenni?