24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • residend
    Sziasztok.Nekem egy olyan gondom lenne,hogy bejelentkezek a játékba,megcsinálom a characteremet,eddig minden rendben van,ezután lépnék be a characterrel és amikor kihozza a jót és a gonoszt,a töltő képnél akkor kilép a játékból..Mi lehet ennek az oka?Tudok ellene tenni valamit?
  • Witcher
    Mit tud rámrakni a gladi amitől nem tudok skillezni? Assa vagyok és már nem az első eset hogy összeakadok arénában gladival és nem tudok skillezni! Arra gondoltam először hogy benyelem a silence-s godstone-t, de nem!
  • Shadout
    Gold Packot játékban is meg lehet venni, mindig van aki árulja játékbeli pénzért az ára változó, de kb 40re szerintem simán összeszedhető annyi, hogy meg tudd venni. Addig az insta cd-k is ugyanannyik starterként, a kényelmetlenség az hogy nem tudsz brokert használni az első gold packodig.
  • Super Saiyan
    szóval megéri úgy is elkezdeni, ha nem akarsz fizetni?
  • Beltazar
    Már több mint egy hónapja van 3.0 eun...
    Amúgy meg szerintem nem pay to win a játék, mert nincs semmi olyan a shopban ami nagy előnyt adna. Max ha veszel goldpackot shopban vagy mást és eladod tudsz könnyen pénzt csinálni, de nagyon drága minden, nem a magyar árokhoz van szabva.
  • Super Saiyan
    megéri még ezzel játszani? úgy látom az EU nem is updatelt még 3.0-ra se... am mennyire pay to win ez a játék?
  • KaCsaxyz
    Szerencses drop. Barmelyik 46-50 mob dobhatja ha jol emlekszem.
  • Tharus
    A 45 szinten használható Demolition armor bőr szettet hol lehet megszerezni? Mi adja?
    Köszi előre is a segitséget:)
  • Beltazar
    20.2GB nálam

De a launcherben csak kb 50-60%ig van a letöltés utána már telepíti.
  • Super Saiyan
    mennyi helyet foglal az aion? mert az updater nem írja, viszont 16%on 1.5gb
  • Tharus
    köszi, sikerült:)
  • Shaenis
    annyi az egész, hogy 50% alatt legyen az élete, úgy csald oda
  • Tharus
    Köszönöm, megpróbálom.
  • QRob
    Hát ez egy olyan dolog ami vagy sikerül vagy nem. Nekem például többszöri próbálkozásra sikerül általában. Próbáld úgy, hogy oda csalod és mikor a karaktered kiír valamit egy kicsit gyengítsd le, de azért még maradjon élete, majd vidd tovább. Ha ez nem sikerül ezzel a módszerrel vagy csak simán próbálgasd mert nem mindig jön össze elsőre. Ezt a videót tudom ajánlani, nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=gPNvO-KuT3Y
    A lényeg, hogy ne add fel, majd összejön előbb-utóbb :D
  • Tharus
    Sziasztok

Segítséget kérnék az Asmo oldalon vagyok, van egy küldi Speaking Balaur
    ott tartok, hogy Ashikar Assaulter mobot kell oda vinnem az őrökhöz, de mikor oda érek vele megölik és nem történik semmi, állítólag akkor kellene jönni a videó bejátszásnak, de semmi. Mi lehet a baj mit csinálok rosszul?
    Előre is köszi a segítséget
  • QRob
    Azt szeretném kérdezni, hogy miért nem kapok már szintlépési ajándékokat? 2 karakterem van és mikor elkezdtem játszani úgy hallottam, hogy csak az egyikkel kapok és ha csinálok új karit akkor azzal már nem. aztán mondták hogy a 3.0-ával most már újra kap mindegyik kari függetlenül a másiktól. Ez így rendben is volt, mert az új karimmal 26-os szintig minden szintlépéskor kaptam szintlépési ajándékot. Viszont most 27-esen, 28-ason és 29-esen sem kaptam. Most történt valami változás vagy mi, mert eddig kaptam most meg már nem. Most akkor ez hogy van? Nem is fogok már ezzel a karimmal meg esetleg egy másikkal sem kapni többé?
  • atinq
    Sziasztok. Eladnám a karakterem. UK Nexus 57-es cleric és van még az accon egy 28-as spirit is. A cleric full narancs aréna set fogalmam sincs már mi a neve. :) Essencetapping 430 Alchemy 500 rengeteg lom wh-ban köztük 8-10 encsikő a fene se emlékszik már rá hanyasok. Healer ág majdnem fullra kirakva 1 greater stigma hiányzik. Nem minden áron akarok megszabadulni tőle de ha kapok egy értelmes ajánlatot akkor igen. Nincs időm játszani. Ajánlatokat priviben kérném ha lehet. Szép napot mindenkinek.
  • Mocsok22
    Szia.Tudom ajánlani a ShadowSouls elyos légiót.Nagyon jó légkör uralkodik.Írj rá Zoolk-ra,Elendir-re,Shuri-ra vagy Lylyt-re.
  • Kazmokhan
    NA szervereken miért nemtudok belépni? Weboldalon folyton hibás adatot ír, játékban meg 37-es hibát kapok..
  • MrsDrake
    Sziasztok.
    UK NEXUS szerveren keresek klánt magamnak(elyos).
    lvl34. cleric
    Tud valaki ajánlani nekem?

Kösziu
  • Ariakus
    Aki amerikai szerveren van itt az be tudott ma lépni? Error message 20-t ír ki ...

Vagy vmi karbantartás van? Néztem a fórumot semmit nem írnak.
  • Frosty01
    a harmadik igen érdekes. majd ránézek ha megjelenik emberi földön is, addig géé wéé :É
  • KaCsaxyz
    Ha aljas, undorito +-ozast (enhancement) akarsz latni, akkor figyelmedbe ajanlanam Rappelz-t. Na az tenyleg genny :) A manastone-ozas tenyleg szivas Aion-ban, azt alairom, bar eddig aranylag makos voltam (de hallottam remtorteneteket).
  • Morf
    Jaja, NC mindig elcseszi valahol, aionban a manastonozás + az enchant, L2-ben meg a fegyó +-ozás.. tipikus dögölj meg hozzáállás.
  • Vicodine
    jaja errol nem is beszelve...
  • Shaenis
    mindenki tudja aki már enchantolt eternált, hogy eternal és eternal között is van különbség, noha papíron nincs, az arénás armorok sokkal szopatósabbak
  • Vicodine
    Nekem itt fan a fejemben minden minta. Nincs is olyan ember az ismerosi korombol, aki azzal a grafikonnal egyetertene, pedig latta mindenki. Egyszeruen igen sokszaz milliot elencsantoltunk mar, es ezek az adaoknak a kozeleben sem voltunk. Ehez hasonlo statisztikak vannak a manastoneozashoz is, hat meg kell hagyni azok sem foldi adatok:D Olyan stonokra amikre azt irtak h mittomen vagy 10.000 stone alapjan 70-80% az esely h bemegy, 250db!!! stonbol nemtudtam betenni egyszer sem meg a negyedik slotig sem a stoneokat, viszont volt olyan, amire kb 60% esely volt irva, azt meg betettem elsore mind a 6ot....Meg ez kb olyan, mint regebben volt egy patch, aminek az volt a lenyege, h droppnoveles elegge kemenyen, fostak a mobok a cuccokat, instakban is esett minden mint a ho. Eltelt 1-2 honap, es aztmondtak, nem nyultak hozza a ratehoz, de erdekes modon szepen lassan senkinek nem esett semmi, es azota sem....H mit irnak es az igazsag kozt elegge mely szakadek tatong, teszteltek itt mar a bakarma droptol kezdve a tokomig mindent, amit aki tudja mirol volt szo csak kirohogte. Tudod mikor fognak ezek 10.000 stonnal szorakozni meg ilyenek, amikor olyan alapveto dolgora nincsen idejuk, amiknek tenyleg lenne ertelmuk.Van egy elkepzelesuk az alapjan bebofognek vmit azt nesze semmi egyetek cocak
  • Nuclearity
    érdekes háttérképek a 3 új kasztról (amiből a 3.ról szinte semmit nem lehet tudni.)

erre
  • KaCsaxyz
    Te dolgod. De orommel latok hasonlo mintat toled, es elfogadom h nem igaz. 10-es sot 100-as minta sem jelemt semmit. Tudod, a statisztika ilyen:) A tapasztalataim amugy hasonloak az ott vazoltakkal (supplementet nemtom, azt nem probaltam).
  • Vicodine
    Azert nemfogadom el, mert nem igy van. Az meg h mit irnak le, kb annyi koze van az igazsaghoz, mint amit orban mond a tvben, magyarul semennyi. Hallod olyan dolgokat irtak le regebben is h leteszteltek es ennyi meg annyi meg amannyi...es koze nem volt a valosaghoz, de ha te elhiszed amit "odateszteltek+ akkor gz:DD De majd te is megtapasztalod es akkor rajossz mirol beszelek, ez nem elfogadom vagy nemfogadom el dolog, hanem egy kibaszott nagy baromsag amit oda leirtak %okat
  • KaCsaxyz
    Nem kell egyetertened csak fogadd el :D A szamok (sajna) nem hazudnak.
  • Vicodine
    minketto ugyanolyan jo
  • Vicodine
    felenk se,nem is ismerek olyat aki egyetertene azzal a gorbevel
  • racsir
    tempar vagy chanter a jobb pvp-re?
  • Frosty01
    én a saját tapasztalataimat osztom meg. és hidd el hogy nem 87%osak az enchant successek felém.
  • KaCsaxyz
    Total felesleges elcelodnod Frosty. 10000-es minta, eleg meggyozo. Itt a link:
    Enchanting lvl 55 Eternals
  • Frosty01
    ami valójában kb 20% ;D
  • KaCsaxyz
    A siker eselye soha nem 100%. Keresem a topicot ahol volt nem keves proba, de ha jol emlekszem 80% a max amit el lehet erni supplementek nelkul. Supplementekkel talan 95%.
  • Frosty01
    2 percet bírtam ki, belepörgettem, és itt szerintem a topikból bárki többet tud az aionról mint te. gz XD
  • Nuclearity
    eme remekmű mi célból született?