Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
ezen az xfire címen lehet jelentkezni : cloud0923
No.
Amugy miota van az arenaba hogy a hidas mapon kidob a hid melle? mert ma ezen buktam..utolso mapra beadta, vezettem 200 pontal szaladok elolre es ledob oldalra...es fail..
A masik a heten elvertem egy cleriket 6 nullra, es a vegen kaptam 490 es 40 tokent a 900 es 78 helyett..irtam tiketet de szerintem nem valaszolnak ra...
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Magyar légiót keresek bármelyik szerveren. Eddig "egyedül" játszottam, de most már jó volna egy aktív társaság. Kiket és hol kereshetek? 😊
a sors nem nagyon akarja hogy össze jöjjenek a dolgok, nah mindegy nézzük a meccset inkább LOL
CharDen mi a karid neve sielen?
200-as pingrõl jo tudni akkor nem gyengülök el, bárm,enyire is idegesítenek a korlátozások eu-n 😄.
egyébéként én anuharton voltam és eddig mindig akár elyos akár asmo, voltak pl a kezdõ területen elég sokan, az elsõ szeró a Nexus volt ot pl szinte senki nem volt elyos oldalon akkor.
szóval szerintem lessz utánpotlás.
Jó ez a játék én rá akarok cuppani, most komolyan ha eljutok végre oda hogy össze áll a karakter a fejemben.
mert valaki egyszer azt mondta hogy " nem a játékos válaztja a kakraktert, hanem a karakter a játékost " LOL.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Szerintem SM-mel sokkal élvezetesebb a pvp, persze az ellenfél ezt másképp éli meg 😊" <- Ezzel 100%-ban egyetertek <#vigyor1>#vigyor1>
nekem van lvl55 SM és sorc altom is, mindkettõ 55 aréna gearben, TAC+aréna lvl2 spellbookal, tehát kb azonos szinten állnak. Szerintem SM-mel sokkal élvezetesebb a pvp, persze az ellenfél ezt másképp éli meg 😊
PVE-ben a sorc élvezetesebb a hatalmas dps miatt, szóval azt kell eldöntened, melyik áll hozzád közelebb
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
sorcinak a nagy dps / sok pajzs ~ teleportálás ami mellette szól
Meg ahogy elnéztem nem lehet jó sokat idézni 1xrre, úgy meg már nem is olyan érdekes... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Ha egyszer már kezelted a sorcit akkor magától jön a spiritmaster irányítása." <- A nagy budos losorenyt! 15-20% atfedes van a ketto kozott!
"Szóval ha a mage cast érdekel !sorcerer! szerintem elsõre, és ha 40 es leszel akkor kezd egy alt karit spiritmasternek." <- Elirtad, javitottam.
sm-nél meg mivel csak magic accuracyra fogsz pakolni... így szintén no para 😄
Anuhart.
Amúgy vicces, mer a kezdõ telepen simán 55-ösök recruitolgatnak, ott lopják a napot folyamatosan kisebb-nagyobb számban (pózolnak, meg tártszárnyak, némi harci bemutató, idézgetnek stb.). A kicsik meg beszarnak tõlük, hogy asztaaaaaaa... 😄DD
Getszhi melyik szerón vagy szívesen csatlakoznék hozzátok.Most kezdem a játékot.Szívesen fogadom a jó tanácsokat.
Eddig 2 év lineage2 1 év wow van mögöttem.Meg egyéb MMO amit nem sokáig toltam.
Kis de csaladia hangulatu klan vagyunk
akik a kicsikkel is torodnek.
Anuhart sero,- asmo oldalon egy 34 lvl-es ranger vagyok.
Idáig teljesen egyedül játszottam, questeltem. Mivel nem wow-oztam, sok dolog idegen számomra. Sajna, mire rájövök magamtól, az sok idõ, és sok mindenrõl lemaradok. Pl : Rift Mire rájöttem mi az, hogyan mûködik, már nagy lvl voltam.
Szóval klánt keresek, vagy olyan embert, aki segít elmagyarázni pár dolgot.
https://help.ncsoft.com/app/answers/detail/a_id/7681/~/changing-aion-character-appearance
Én ezért töröltem anno karaktereket, nem is eggyet. Most meg miután bekéreckedem egy légióba, el is köszöntem mert, rájöttem hogy az Elyos tul cukorázas nekem, ez 2 napja votl és azóta szenvedek hogy egy oylan asmot hozzak össze amit nézvén nem jut eszembe az hogy kivágjam a kukába miután 20 szintet léptem vele.
azért az alap koncepcio már megvan, d oylan részletek miatt vátam már ki hogy tul vékony a karaj, vlt hogy a kézfeje lett nagyobb mert elfeljetettem beálítani, és csak x szint után vettem észer, ez még elyo oldalon volt,
pepecselõs vagfyok nagyon, talán nem kéne a tökéletességre törekedni és akor sikerülne 😊.
láttam nagyon szép karikat és akkor mindig féltékeny leszek 😄