Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
A Légióm neve megváltozott, átszervezés miatt! A kép a forgalmas Sanctumban készült. Csinálhattam volna Poétán is ahol még kevesebb a ping. Ha nem hiszed h Na-n készült akkor keress rá a karim adataira aiononline.com-on A továbbiakban kíméljetek a pinges témával.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
múltkor valaki itt írt technikát,hogy hogyan érdemes nekiesni,de tuti recept ugy sincs rá...
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
de hát igen nyilván én vagyok a balfasz és a béna 😞(
zerdor, ilyen képet várok én is tõled!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szal. amit lehet kapni, esetleg újabb kveszt reward-ok, azok általában a junk kategóriát képezik még sok szintig felfele a mostani gear-emhez képest. Ez így meg elég kiábrándító...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem lehet valami jó cuccra, vagy átváltani más coinokra, amikbõl jó cuccokat lehet venni???
Mi a rákot érdemes csinálni az iron coin-okkal?! Petem már egész szép mennyiséggel megajándékozott, de néztem neten, hogy mien zöld cuccokat lehet érte venni és hát nekem már most klasszissal jobb cuccaim vannak. Szal. érdemes ezzel szarakodni?
Amugy meg ne hazudj, eu szerverek nincsenek kihalva, teny es valo, h gamefos baszakszik rendesen, de nemsokkal kulonb ncwest sem...A szerverek pedig itt is stabilak, ebben az egyben itt sincsen gond, nekunk se lagg se ping nincsen, bar laggrol siegen kivul nem is hallottam meg off aionban az eddigi kb 3 ev alatt.Felre ne erts, leszarom eleg nagy ivben h te inkabb szenvedsz amcsi szeron, de idebofogni hazudni azt, h itt laggosabbak a szerverek, azt nem kene
Unalmamban már belementem duelbe is egy chanter-rel, aki ragaszkodott hozzá, de term. pikkpakk elkentem a száját.
Az meg vicc, hogy csak gold csomival lehet AH-zni, de közben talán épp ezért az AH szart sem ér, mert full gyagi szar van fent embertelen áron. Nekem mindig 3x jobb cuccaim vannak, mint ami fent van.
Erre mit csinál Zoe (Német CM) elmegy nyaralni ,de tudnám miért meg ez a cég a német playerbaset ajnározza ki is jelentették tesznek nagy ívbe a veteránokra meg a nem német playerbase-re.. Nem hiszem el ,hogy a németek nem tudnak angolul legalábbis 90% aki AION-nal játszik...
Mostmár értem a Frogstert miért vették meg ... Meg a TERA is meghalt 1 hónap alatt...
Vico tördeljed már a blablát .. fáj a szemem.. Frosty legalább igényes- en kötöszködik.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
pingelés: a kliens géprõl a szerver felé egy üzenet, ami lekéri ill. ellenõrzi hogy a kapcsolat rendben van elérhetõ e, illetve hogy mekkora válaszidõvel hajlandó válaszolni a szerver
latency: késleltetés, a kliens és a szerver között elküldött adat megérkezéséig eltelt idõ.
szóval hogyha még mindig hajtod hogy neked amerikába elér a packeted ELÕBB mint nekünk pestrõl a németországi szerverre, akkor nincs mirõl beszélnünk, nyertél, gratulálok!

A ping azt azt jelenti hogy a szerver közt a és te géped közt mennyi idõ alatt érnek át az adtatok, na most neked lehet akár 1gigabites neted is, de egy távoli szerverrõl akkor is sok idõ lesz mire ideér az adat, a neted sávszélessége csak annyit jelent hogy sokkal több adat fog jönni.
Azon nem gondolkoztál még hogy ha pl töltenél le egy fájlt pl egy amcsi oldalról akkor miért kell várni amíg elindul a letöltés?
Egy mmoban meg a profi szintû játékhoz meg igenis kell a jó ping, szar pingel sokkal lassabban nyomod el a skilleket és jelentõsen csökken a reackcióidõd is.
Az amcsi szerón neked van kb 200-300as pinged az amcsiknak meg van 20-30, 10xes különbség azért szerintem elég durva.
Szóval a lényeg hogy jó az amcsi szeró de szerintem max csak ökörködni meg kipróbálni a 3.0át.
Errõl a remodellezésrõl olvastam, de még nem ismerem annyira részleteket.
Aion volt az elsõ MMO amit toltam még a megjelenés elööt, aztán Swtor, szóval viszonylag kedzõ vagyok, de most tényleg rá akarok gerjedni, csak kicsit nehézkesen indul 😄
Szóval ami vonz az Assasin-ban az a két kard/ötr, plussz a Leather cucc, szerintem a Cloth és a Leather cuccok néznek ki messze a legjobban, és ezek azok amik egy kis feamle-hez igazán passzolnak Hi-hi-hi.
De ahogy igy utána nézegetek sokan ugy vanna kvele hogy az Assa nem áll ép a helyzet magaslatán, jo Solo kari lehet de kb ennyi. ráadásul az Evasion-ja végül is nem sokat ér, mert hogy magasabb szinte za accuary, magasabb lessz mint az evasion , és a stun hát mikor hogy vagy bejön vagy nem dolog.
A chanter a másik, szimpatikus a gyógyító képesége, hogy a parry - ból jobb képességei vannak mint pl az Assasinak az evasion-ból , még a mozgás kulturája sem rossz, De a chain armore nem tetszik , persze hordhat leathert is, de mivel tovább tarthat megölni az ellent neki, nem biztos hogy jó ötlet, és nyilván több party-ba is befér-ne za ember, mint pl egy assával.
Van oylan itt aki mindketõt probálta?!
A chanter a másik véglet,
na látom megint hagyta az asszony h felszabadulj a netre. tudsz mûködõ privi tera szeróról valamit?