Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gő
Egyébként mikor a Launcert beállítottad ahogy írtam kiírta, hogy restartolni kel azt? ÉS bezérta neked?

Köszönöm. Ennek elvileg mindkét problémámat orvosolnia kéne?
Gő
http://www.aionfreetoplay.com/website/download

Nem, még nem. Honnan tudom beszerezni?
Gő
Nekem peddig csak ennyit kellet állítani NA szerverhez. EU-s klienset próbáltad?

Na most úgy próbáltam ahogy írtad, de ugyanugy fenn áll a hiba. 😞
Aion eredeti oldaláról szedtem le Ncsoft launchert. a régióm beállítás európain van, minden lehetséges nyelvebállítás is angolon van. Beléptem NCSoft Launcherrel Aionba koreai nyelv nem enged belépni. Megpróbáltam tört szervert is konkrétan Infinite Aiont, ott is koreai nyelv és kifagyok ugyan ugy.
Gő
LAnchert nyisd meg.File ->settings. Advenced fülecske. Régio NA nyelv Angol és proszáld meg.

Gő
Tippem szerint a 3. lehet , mert Amerikait csak angol nyelven tudod indítani ott lehet még gondod a belépéssel, hogy nem enged be, mert a régiót nem állítottad át. EU-ra nem kell állítani semmit, de ott meg szintén nincs koreai nyelv. Ha csak nem a korei a szerverekre regisztráltál, mert akkor kell egy hatalmas játékismeret vagy nyelvtudás. 😛

Az eredeti NA-ra próbáltam belépni.
Gő
Milyen szerverre regisztráltál? Amerika Europai vagy esetleg tört szerver?

Sziasztok! Lehet, hogy nem ide tartozik a kérdés de kérlek ne vessetek meg ezért, már mindenhol kerestem megoldást de sehol sem találtam ezért fordulok hozzátok. Olyan problémám van, hogy amikor belépek Aionba és bejön a Log In screen, beírom az adataimat, rá kattintok az OK gombra és nem történik semmi. Nem mondom hogy lefagy mert a háttér továbbra is mozog egyszerüen csak az egér lesz kattintásra érzéketlen, majd egy 3 perc után bezárul a játék. Arról persze nem is beszélve, hogy korei nyelvû, de most ez a kisebb gondom. Tudnátok valamit javasolni? Nagyon hálás lennék. Üdv.
A letöltések menüben tudsz regelni is Na-ra meg az Ncsoft Lanchert is letudod szedni.

Szia! Igen vannak Légiók. Pl a miénk: a Legend of Hungary Ha kiszeretnéd próbálni a játékot akkor gyere föl hozzánk tsre, és kérdezz bátran. Mi az Na Aionban vagyunk a Siel szerveren. Full magyar légió. A honlapon megtalálod az infokat a Ts3 hoz meg pár dologhoz.
http://aionfk.comoj.com/

cataflam02
Helló all!

Ki akarom próbálni a játékot.. lenne pár kérdésem...
Melyik serveren van a legtöbb magyar ?
Magyar guildek vannak ?
Mit érdemes kezdeni ? Mennyire F2P a game ? nincs olyan hogy muszáj venni storeba hogy tudjak menni tovább ?

One more story

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Itt sokkal viccesebbek vagytok, mint TS-en^^

White, még mindig nem kezdtem el feltölteni a cuccot sorry. Ma van félévzárás nálunk, de hétfõn felpakolom ígérem.

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Frosty01
vigyázz össze ne rakjak egy elyos sorcit hirtelen és abáljalak szénné 😄😄😄😄

practitioner of the forbidden arts of death

Szerintem meg mind helytallo, amugy kurva nagy szerencsed😊
Frosty01
nem kifejezetten, veled csak az a baj hogy ömlesztve írsz annyi faszságot amennyi csak az eszedbejut XD
de a nagyjának van értelmes és helytálló része is

Nehezen veszem ki szavaidbol, mosz engem is savazol?😄 Mert akkor tudod, enyem sincs pesten..😄
Frosty01

Frosty01
neked meg nem az arénanet van a háttérben, hanem nagyon is elõtérben, mivel õk a fejlesztõ, és a kiadó az NCsoft, vannak negatív vélemények a játékkal kapcsolatban de ezeket rendszeresen és szervezetten át is bogarásszák anetnél, és ha jogos, akkor hipergyorsan korrigálják is.

a másik pedig hogy ez nem egy gear based gameplay lesz, ergó tehát a befektetett idõd abban fog megnyilvánulni hogy jól kezeled a karaktered, nem pedig hogy két ponttal nagyobb az e-penised a jóskához képest.
aneték is megmondták, hogy õk elsõsorban úgy tervezték a játékot hogy azt az idõt amit a játékos a többi játékban a gearjének apro darabkáinak összeszedegetésével tölt el, itt szórakozással helyettesítik, ezért mindig megújuló eventekkel, és valós szórakoztató élményt kínáló játékokkal tömik tele a játékukat. /lásd: ugrálós játék/
akinek pedig ezért fáj a f@sza, hogy egy kib@szott nagy kocka, és majd nem lesz jobb a többieknél azért mert oda van hegesztve a szemöldöke a monitor kávájához az bekaphatja a kékeres golyóstollamat. már annyira elegem van az ilyen monitorvitéz szuperkurvaokos csávókból hogy kajak már sírni sincs kedvem, némelyikõtök akkora baromságokkal döngeti a mellét hogy rendesen besorvadnak a szemidegeim. gondolkozzatok már mielõtt lenyomjátok azt az ízléstelenül narancssárgára színezett mehet gombot könyörgöm!

Aki probalta es nyomon koveti a dolgokat, az tudja mirol beszelek!
Frosty01
hát ezen a csávón kikészülök <#idiota> ezek a hasrabaszásból következtetések és az elõadásmód! mintha kurvára értenél hozzá... komolyan öreg...

Nem csak gameforge fog bedogleni, eleg sok jatek jatekos-allomanya vissza fog majd esni😊 A tomeghiszti meg annak koszonheto, h mar eleg sokan kiprobaltak, es ahoz kepest, h az izlesek kulonbozoek jatekos es jatekos kozt, negativ velemeny keves van. Amugy meg aion azert lett eladva, mert nem ment jol a szeker. GW2nel ott van a hatterben arenanet, aki csinal mindent, igy nemhiszem h lenne felni valonk.Egyedul a blizznek meg a tobbieknek van felelemre oka😊
Konkrét árat nem írnék, de 200 EUR fölött kaptam érte, és a 3zoom.com-on. Közepesen jól gearelt cleric volt, 50-55-55 eternal ékszerek, 2203 mr a coliseum szetben kajával, és 2807 block a +10-es elite 40-es szetben (de azt már egyáltalán nem használtam). Fenris +10-es fegyó, +10-es 50-es shield, meg vagy 60 milla a karinál..hát így.

Angol tudás azért kell hozzá, meg MSN hozzáférés, de amúgy korrektek, nagyon.

Finyák, hogy a búsba ne 😊 Majd tanítotok, stb. Kb. egy hétig együtt is fogunk menni, utána lemaradok, mint rednesen 😛

Gw2 agusztus 28-án jön

R.I.P EU... Ezzel a Gameforge bedögglik ,nem mintha szeretném a gw2-t de a tömeghisztéria már beindult.. bár nem értem ,hogy tud nc rászedni megint mindenkit úgyis majd a gw2 is el lesz adva 1-2 év múlva vmi szar kiadónak.. <#banplz>

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

torrente111
a wow on kívül van ilyen játék?ha találtál ird le légyszives.mert az aionban pont ezek zavarnak engem is.kösz

nah akkor legalabb fogsz jonni velunk gw2ozni zsir😊 kiprobaltad a betan?vaze beszaras,ilyen jo hangulatu jatekot szerintem meg nem csinaltak,kar is volt kiprobalni mert azota minden mas fosnak tunik😞 na de majd te is kovesd nyomon a dolgokat, tobbit tsen
Milyen volt a cl-ed és mennyiért tudtad eladni, illetve hol??? Választ köszi. 😛
Eladtam, jaja. Van már a klánban elég nagyarcú cleric 😉 Úgy vagyok vele, hogy inkább játszom olyan gámával, ahol a gear nem számít, és mindenki egyenlõ eséllyel indul mindig, és szinte csak a teamplay számít, mint egy olyan gámával, ahol tudom azt, hogy gear owns all, és soha az életben nem fogok tudni folyamatosan napi 1 óránál többet játszani vele, holott a minimi kör is legalább két óra, de inkább 4-5. Azért felkúszok majd a TS-re, hogy ne örülj annyira 😊

Nexus serveren Asmodian oldalon klant keresek , lehetõleg Sokan legyenek , és segitokészek
Gő
Ez az asmo/ely arány mindig változik. Attól is függ mikor vagy a szerveren. Pontosat sosem lehet írni róla. NA és EU vitát meg szerintem le lehetne már zárni. Kíváncsivagy a 3.0-ra és nem bírsz várni? Nézd meg az NA szervert! Hasonlítsa mindenki össze magának. Én maradok EU-n. Ennyi!

Witcher
Talán egy egérfingnyi ely fölény, de nagyon jó a balance szerintem!

bogyo veled mi a pelo van?kileptel legiobol se szo se beszed , leadtad a karid vagy van vmi gebasz?
en multkor majdnem ketsegbe voltam esve,vagy fel percig nem akart betenni dredbe,igen rossz elmeny volt,el is gondolkodtam rajta h kihalt a szero vagy mi van itt?de aztan megnyugodtam mert tobbet nem fordult elo,alltalaban max 3 sec
torrente111
sziasztok.a nexuson milyen az ely/asmo arány jelenleg?kösz

Én Spataloson vagyok és 5 perc alatt dredgionban vagyok regelés után. Növekszik az asmo oldal rendessen. Múltkori felsõ fort foglaláskor is visszavertük az ellyket. Persze vannak aránytalanul erõs ellyos karik, de szerintem másik szerón is. Több haverom is átment az NA-ra és nagyon panaszkodnak hogy magas a ping. Nekem egyenlõre nincs bajom az EU-val.

http://aionstore.uw.hu/

Magyarok az Aion Na Siel szerveren! =Legends of Hungary= A légiónk aktív játékosokat vár, tapasztalt, és kezdõket egyaránt! Elérhetõség: fire: cloud0923 skype: blackdragon0923 honlapunk: aionfk.comoj.com //Egy kis promo 😛

3.5-ben jelenik meg teljes személyében elõtted mikor kicsalja Kahrunt egy tárgyalásra persze te is ott vagy és mint kiderül egy csapda. A harc nagyon nehéz és összetett. A Siel reliceket elzárod, de így is majdnem kinyír.. Aztán jön egy lord segíteni a sárga meg a kék alak.
A lordok megsebesítik , a te közremûködéseddel és aztán te neked kell kivégezni. Remélem lesz vmi title Tiamats Slayer vagy vmi. 😄
A szárny nagyon király meg van új extendable fegyó. (staff is lol)

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Antharas reloaded 😊

3.0-ban Tiamat serege ellen harcolunk, és a négy Tiamantara erõd ostroma alatt megjelenik a Tiamat Incarnation, aminek megölésével lehet az erõdöt elfoglalni. De a valódi majd csak 3.5-ben lesz lecsapható.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Nuclearity
na várj, nem ugy volt, hogy 3.0 ban van Tiamat mint boss akit le lehet csapni?

Új 3.5 official trailer: (arról a verziórol amit EU sose fog megkapni....)

LaliK
Sziasztok!

Pár haverommal, néztünk egy pár dolgot a játékról és hát eléggé tetszett mindenkinek, szóval eldöntöttük hogy kipróbáljuk, de azért elõtte még lenne itt is egy-két kérdésem. :p

- Tudom hogy a játék fizetõs volt régebben, lehet olyat venni amitõl a másik túl nagy elõnyre tehet szert? (pl túl erõs, vagy olyan cucc, amit más nem tud megszerezni)
- Egy átlagos EU szerveren hányan vannak kb? Nem magyarok, hanem úgy általában.
- Latency hogy áll? (Ahoz vagyok szokva hogy általában 30-40 MS-em van MMORPG-kben, szóval ennél több engem eléggé zavarna...)

Ennyi lenne, remélem tudtok segíteni és holnap munka után már kezdhetünk is 😊
Elõre is köszi.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Amúgy ha nem menne tönkre az eu akkor mi sem jöttünk volna át Na-ra. Az a baj h tarthatatlan az az állapot ami ott megy. Na-n látni h 1 nap többször is kickelnek embereket. A botolókat, $ os hirdetõket, stb, szóval vannak adminok 😄, ami nem árt egy off szerón. Eun napi min. 10 embert blokkoltam a hírdetés miatt. Aránytalan az Ely és az asmo oldal. 1 Dred 1-2 óra várakozás. Ami meg a legnagyobb csalódás, h óriási lehúzás a Gameforge miatt a játék. A veterán accoc is korlátozva vannak.

Igen a 3.0 ban, aminek nagyobb a követelménye mint a 2.7 nek. Attól is lehet magasabb a pinged. A másik, szerintem, és a társaim szerint is jól játszható az Na szeró is. Döntse el mindenki magának. 😊 Akinek kell egy kis eligazítás, segítség, meg társaság az amcsi szeróra az keressen föl nyugodtan.

egyszer amikor toltottem filmet,olyan 150 koruli pingem volt.osszefutottam egy masik ranger ellen,eselyem nem volt,mire ellottem volna az elso skillt,addigra kaptam 3at,pedig bena kis fasz volt akit 10bol 20szor megverek normal korulmenyek kozt😊 de arra amugy tenyleg jo az amcsi szero h megnezzuk mi a tartalom 3.0ban
ezt elhiszem,ez egy realis ping,csak az a baj, h 70es ping felett egy jo player ellen 0 az eselyed, 100folott kifejezetten jatszhatatlan.alatamasztottad amire gondoltam,kocce😊