Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://aionfk.comoj.com/
Ki akarom próbálni a játékot.. lenne pár kérdésem...
Melyik serveren van a legtöbb magyar ?
Magyar guildek vannak ?
Mit érdemes kezdeni ? Mennyire F2P a game ? nincs olyan hogy muszáj venni storeba hogy tudjak menni tovább ?
One more story

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
White, még mindig nem kezdtem el feltölteni a cuccot sorry. Ma van félévzárás nálunk, de hétfõn felpakolom ígérem.
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
practitioner of the forbidden arts of death
de a nagyjának van értelmes és helytálló része is
a másik pedig hogy ez nem egy gear based gameplay lesz, ergó tehát a befektetett idõd abban fog megnyilvánulni hogy jól kezeled a karaktered, nem pedig hogy két ponttal nagyobb az e-penised a jóskához képest.
aneték is megmondták, hogy õk elsõsorban úgy tervezték a játékot hogy azt az idõt amit a játékos a többi játékban a gearjének apro darabkáinak összeszedegetésével tölt el, itt szórakozással helyettesítik, ezért mindig megújuló eventekkel, és valós szórakoztató élményt kínáló játékokkal tömik tele a játékukat. /lásd: ugrálós játék/
akinek pedig ezért fáj a f@sza, hogy egy kib@szott nagy kocka, és majd nem lesz jobb a többieknél azért mert oda van hegesztve a szemöldöke a monitor kávájához az bekaphatja a kékeres golyóstollamat. már annyira elegem van az ilyen monitorvitéz szuperkurvaokos csávókból hogy kajak már sírni sincs kedvem, némelyikõtök akkora baromságokkal döngeti a mellét hogy rendesen besorvadnak a szemidegeim. gondolkozzatok már mielõtt lenyomjátok azt az ízléstelenül narancssárgára színezett mehet gombot könyörgöm!
Angol tudás azért kell hozzá, meg MSN hozzáférés, de amúgy korrektek, nagyon.
Finyák, hogy a búsba ne 😊 Majd tanítotok, stb. Kb. egy hétig együtt is fogunk menni, utána lemaradok, mint rednesen 😛
R.I.P EU... Ezzel a Gameforge bedögglik ,nem mintha szeretném a gw2-t de a tömeghisztéria már beindult.. bár nem értem ,hogy tud nc rászedni megint mindenkit úgyis majd a gw2 is el lesz adva 1-2 év múlva vmi szar kiadónak.. <#banplz>#banplz>
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
http://aionstore.uw.hu/
A lordok megsebesítik , a te közremûködéseddel és aztán te neked kell kivégezni. Remélem lesz vmi title Tiamats Slayer vagy vmi. 😄
A szárny nagyon király meg van új extendable fegyó. (staff is lol)
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Pár haverommal, néztünk egy pár dolgot a játékról és hát eléggé tetszett mindenkinek, szóval eldöntöttük hogy kipróbáljuk, de azért elõtte még lenne itt is egy-két kérdésem. :p
- Tudom hogy a játék fizetõs volt régebben, lehet olyat venni amitõl a másik túl nagy elõnyre tehet szert? (pl túl erõs, vagy olyan cucc, amit más nem tud megszerezni)
- Egy átlagos EU szerveren hányan vannak kb? Nem magyarok, hanem úgy általában.
- Latency hogy áll? (Ahoz vagyok szokva hogy általában 30-40 MS-em van MMORPG-kben, szóval ennél több engem eléggé zavarna...)
Ennyi lenne, remélem tudtok segíteni és holnap munka után már kezdhetünk is 😊
Elõre is köszi.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."