24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Sanahan123
    Gameforge(EU)-n kíváncsi leszek hogy mikor jön be :DDDD

NA szerverekkel legalább foglalkoznak, és nem goldpackos szar, és frissítések is vannak.
    Mindenkinek ajánlom NA Kahrun szerverét :)
  • alyr2
    Gondolom a ranger turbozott valtozata lesz..
  • Vicodine
    Na ez kibaszott állat lesz:DD Végre valami tutit betettek, fasze nemlehetett ezt elobb...Masik 2 class is remelem hasonlo zsir lesz, bar a fegyohasznalat ismereteben tuti:D
  • alyr2
    Remek lesz...
  • Trollface

Aion új kasztja.
  • alyr2
    A legtobbet ahsznalt csit szerintem a speed hack..ami "nem tul durva" de kellemetlen tud lenni bizonyos helyzetekben. Aminap lementem eyebe, mert mar oda sem jarok nagyon, a sok zerg miatt.. Osszefutottam egy clericcel..bealtattam silence,stun 2 seces atomvillanas de mar irta hogy too farpedig ra alltam amikor aludt..2 sec alatt 34 metert szaladt odebb..jelenteni mindeggy nemszamit..fa bekapcsolom a frapsot akkor mar nem tudok pvpzni mert nagyon lagol screent csinalnimeg folos mert azon nem latszik hogy gyors. Siman felirom a nevet es ha legkozelebb latom akkor megprobalom kikerulni. Ennyi amit tenni lehet
  • Vicodine
    Idöpontokkal tolj be képet és elhiszem:D Nem kötekszem, csak az, hogy a cdt levegye egy skillröl otthon a gép elött ülve, szinte a lehetetlennel egyenlö. Persze ha van ismeretség a gamefosnál, aki segit onnan beleturkálni a memoba akkor lehetséges..D
  • alyr2
    HAt en lettem kivegezve egy bizonyos sorcerer altal 2x egy ora alatt lightningburstel amin 1 ora cd van tudtommal :D szoval azert ha nincs annyi cd egy skillen ami klonja az enyemnek es neki nincs vagy rovdebb a cdje..azert az nem kis elony:D vagy bozonyos x % hap alatt skill nelkul automatikus resist dodge evade.:D e mar ezeken fel sem feszulok, ha latom hogy az jonszembe mert irja a chat hogy skillezik a kornyekemen, akkr csak visszafordulok es remelem nem talal meg.. jelenteni folosleges legalabb en nem adok neki AP-t
  • Vicodine
    Nagyon keves az a fajta csit, amivel elonyhoz jutsz pvpben, amiket hasznalnak azzal leginkabb egyszerubben szerzik meg a geart, ap instakat soloznak, meg egyebb bossokat soloznak stb...
  • Witcher
    Sosem idegeskedek ha cheaterrel találkozok csak mosolygok egy jót, mert tudom, hogy egy idióta, balfasz, szánalomraméltó szarzsák, aki annyira ostoba balfasz a pvp-hez hogy muszáj neki valamilyen hackhez folyamodnia, hogy egyáltalán legyen egy hangyaszarnyi esélye, mert normál körülmények között még egy kutya is 6-szor körbehugyozná! Általában ezek azok a játékosok akik nem billel skilleznek, hanem klikkelgetnek a skillbáron az egérrel! Úgyhogy ha egy ilyentől kapok ki sosem húzom fel magam, mert tudom, ha nem használt volna hacket a szart is kivertem volna belőle!
  • alyr2
    Remek a support..hetvegen veletlenul Mastariusnal rossz kvesztet csinaltam meg..bugos is lett elvette a favorokat de az armort nem adta ide..szinte azonnal kapta valaszt..kis pozotiv erzest keltett..erre ma sajnaljak de csinaljam meg megint...mekkora joarcok..mert kurvara konnyu osszeszedni megint 5 darabot 3xos elyosz arannyal..szopjanak lovat..
  • speed01
    APB Reloaded-ben ugyan ez a gond sajnos.
  • speed01
    Hiába reportolod, írtam erről! kb megnézik az accot hogy milyen, meglátják hogy mennyi zsével támogatja a játékot és rögtön nem csinálnak neki semmit.
    Valamilyen szinten érthető hogy a zsé miatt nem bannolják,de ha minden hacker pöccsel így kivételeznek akkor grat nekik.
  • alyr2
    Nekem most nagyon szar a jatek..multhet kedd ota
  • Ariakus
    Nektek nem darabos vagy szaggat a játék az update óta? 50 fps-t mutat a játék de olyan darabos és akadós néha. Update előtt nem igen észleltem ezt.
  • Shaenis
    Hunnia ne vedd megadra, de sajnos még a last standben is vannak/voltak egy páran, akik rögtön cheatert kiabáltak amikor kikaptak 1v1 arénában, és amikor visszakérdeztem (magyarul), hogy mondja el szerinte miben csaltam, (természetesen semmiben), akkor még jött az anyázás is :(
  • Vicodine
    nalunk is anno hasonlo volt a helyzet, clud nevu ely gladiator transformban ha meleg volt a helyzet, atment az minden falon, felmaszott minden falon csak h meg ne halljon:DDD kemeny csavo, mai napig nincsen bannolva, pedig ezt anno minden reggel eljatszotta...
  • alyr2
    Ott van Goldangel nevu ranger spatalos elyos oldalon vorg elott frapsolta le vagy 30 asmo hogy elrepul jelentve lett video linkel legalabb 20 jatekos altal es mai napig szaladgal..ennyit arrol hogy reportold..
  • alyr2
    Speed hackel glide hackel meg falon atmenessel mar talalkoztam..remek tapasztalat volt..
  • speed01
    Hát, egy ember mondta ezt, hogy éppen ezeket nem bannolják, hozzá tenném azért mert ezek azok akik fizetnek annyit hogy a fos gameforge jól mennyen.... Annyi félét beszélnek, sok mindenről lehetne beszélni de egy ember véleményére senki nem ad kb :)
  • Box3r
    Csak a tisztán látás végett:

"Leggyakoribb /shoutos “Te nyomorult csaló” és társai tényfeltáró cikkje.

Damage hack – Nem létezik

A sebzést a játék szerver oldalon számolja ki, módosítása közel lehetetlen a csalás írok számára.

Godstone hack – Nem létezik

A godstone-ok procolása szintén szerver oldalon dől el, ergó nem befolyásolható.

Roll hack (lol!) – Nem létezik

Szintén szerver oldali script.

Cooldown hack – Nem létezik

Ugyancsak szerver oldali script.

Ha ilyenekkel vádolnál valakit akkor ő valószínűleg szimplán jobb gearű / szerencsésebb / jobb és leütött mint a büdösszart.

Attack speed hack – Létezik

Félig meddig kliens oldalon számolódik ki, tapasztalt emberke fraps és chatlogsegítségével kiszúrja.

Speed hack – Létezik

A sebesség szintén félig meddig kliens oldalú.

Glide hack – Létezik

Teljes mértékben kliens oldalú.

No gravity hack – Létezik

Sajnos rendes pozíció ellenőrző script nincs még telepítve remélem a közeljövőben pótolják.

No clip (falon átmenés) hack – Létezik

Kezdeti kísérletek vannak a visszaszorítására (pl falaknál illetve sarkakon ezért “laggolsz vissza”) de még mindig nem tökéletes.

Szvsz annyira nem zavarnak, mert könnyen kiszúrom őket és utána jön a ban, meg általában még így is elverhetőek PVP-ben mert ha már ilyenhez folyamodnak akkor elég nagy lámák. Még egy megjegyzés, hogy a TOP AP tulajdonosok a ranglistán 1-5ig nagy valószínűséggel használják az utóbbi 2 hacket és szólóznak AP instákat. A hamarosan települő hackshield / scriptek majd őket is elintézik mint amerikában anno (csak úgy repültek ki a governorok). "

írta: Shankz
    Forrás: http://aionhungary.wordpress.com

Ami az én véleményem erről az egész csalás mizériáról az, hogy általában, akik ezeket a cheat-eket használják, azok nyomorult senkik, akiknek fogalmuk nincs arról, hogy ezzel mennyire elcseszik más játékát, játékélményét.

Az a szégyen, hogy most már ott tartunk, ha valaki jól játszik vagy esetleg szerencséje van, egyből megkapja a cheater jelzőt azoktól, akiknek gyakorlatilag fogalmuk nincs róla, hogy milyen is a játék mechanikája egy adott PvP szituációban.

pl.: Gelkmarosban asmoztam; Egy chanter-t és egy SM-et kaptam el a templárommal, valami piszok módon kijött a lépés /random sebzések böszme nagyot ütöttek, godstone mindig a legjobb pillanatban proccolt/ és mikor újra összefutottam velük, egyből írták, hogy noob, meg hogy cheater vagyok.
  • speed01
    Keress rá :D
    Légióban belül elég sok emberke használta (Nexuson)nem nevezem meg őket inkább :) assa így is elég op lett 3.0-ban, és még ha a gyorsaságot rákapcsolja akkor gg. Nem csak azért hagyom ott, egyrészt 3 év után meguntam a játékot, de ez is bosszantott kicsit
    Lassan több hacker lesz mint cod-ban, és akkor nagyon röhögni fogok! :D:D
  • Vicodine
    most tenyleg tavol alljon tolem, h vedjen aiont, de igy hirtelen egyetlen mas mmo sem jut az eszembe, ahol ne hasznalnanak vmi hacket. en is kb 3 evet toltam, de pvp kozben talan 2szer talalkoztam olyannal aki hasznalt vmit, de az sem juttatta elonyhoz.amugy amiota gamefosos a game, probaltunk mi is jopar attacspeednovelo cuccost meg egyeb csitet, de egyik sem mukodott, kivancsi lennek mi az ami muxik...:))
  • speed01
    Arra.
  • speed01
    3 év után búcsozom, jó játék, még mindig az egyik legjobb.. De az már nevetséges hogy ez a játék is televan már hackerekkel! attack speed hack meg még sorolhatnám, (légión belül is használták), gondoljátok el ha egy assa használja azokat! mondjuk szerencsére a szaladás hack elvileg bugos. De aki még nyomja annak sok szerencsét kívánok, és ha netán valakit felidegesít hogy miért veri el egy kari ilyen gyorsan, gondoljon vissza erre amit írtam!.....
  • Beltazar
    A hiba ott van a számolásban hogy nem 2.43al kell szorozni hanem 3.43al, mert 243%al növeli a sebzést, vagyis 343%os lesz a sebzésed.
    így 20600sebzés jön ki stormstrike-al ami criticalban majdnem 31000. (ugye mágikus crit az 1.5x)
  • alyr2
    En kiszamoltam, hogy storm strikal ha critelek mennyit kene sebeznem:) hat 22k kriticallal, amig hasznaltam kivancsisagbol addig crit nelkul is lottem ekkorat vele szoval valami nem jo a kepletben:) 2916 a boostom assistal+robe of flame+kajaval ezt kell elosztani a knowledge/10 ertekkel es azzal felszorozni a spell sebzeset ami 6012*2.43 ami kb 14600 erre a crit szorzo ami 1.5 spelleknel igy 21900 de ha nem igy van akkor valaki szorja be ide a kepletet:)
  • KaCsaxyz
    Abban nem lennek biztos h rentusba pvp cuccban jarkal, persze ki tudja xD Az a damage viszont sehogy nem akar kijonni godstone nelkul. 42181 -hez kellene ~7262 skill tooltip damage (2900MB-vel). Hacsak nincs valami debuff ami felmegy es noveli, vagy Storm Strike-nal erosebb skill, de errol nem tudok (ami persze semmit nem jelent, attol meg lehet) :)
    Az MR reszben teljesen igazad van. Az 1 hit utesben is:)
  • alyr2
    A godstonet kulon szamolja, megvan a sebzes aztan kulon irja hogy magical fire damage xxxx dmg,
    En a 3760 fire dmg-s kovet hasznalom a noble tac tomeban:) 16-23k kozott sebez mobra, jatekosra proccol akkor legtobb esetben eleg csak a gs sebzese:) es mar fekszik is(7-8k a kobol+a spellem)
  • alyr2
    Lehet de ha pvp gearben van es csak boostra tesz akkor pvpben nem sokat fog elerni mert akkor van neki kb max 1500 magic acc amivel mar egy 1900 koruli rezistel rendelkezo barki lenyomhatja kis makkal, mert kb minden 3. spell for ra sebezni..ha meg nem csak boostra tett akor nem lehet annyira "nagy" boostja
  • KaCsaxyz
    Azert nem tok mindegy, Vashartiba sokat kell csapni De emlekeim szerint a magic def es elemental resist nem nagyon letezik moboknal. Hagy tippeljek: 5644 (Storm Strike I) + 1880 (godstone) es nagyjabol 2757 magic boost. Es termeszetesen critical volt.
    Templart is lehet 1 hitelni da az nem egyszeru. Cloth-nal attol is fugg mennyi a tamado MB-je (es persze a tamadott HP-ja, de meginkabb MR-je :D ). MB soft cap 2900, de ami felette van az is eliminalja a magic supression-t. Pl: 3200 MB kontra 1200 MS = 2000 MB es nem csak 1700 MB.
  • alyr2
    Hol jatszol? Eredeti/tört? Az hogy vashartiba mennyit losz az kb tokmindeggy. Gladit lehet 1 hitelni, meg tobbnyire mindenkit talan templart meg clothost nem, mert templarnak sok hpja van meg kevesebbet sebzodik passziv meg aktiv skill miatt, clothon meg sok magic suppression van. 1200 supressionnal mar nehezen sebzel jol.
  • KaCsaxyz
    A fegyod vedelem szempontjabol semmit, ekszerek alig szamitanak. Egy hasonlo felszereltsegu kari (foleg sorc/ranger/glad) szerencses godstone proccal vagy crittel siman megteszi. Csak ugy mint te a gladit. Es nem, az sem mas.
    Jo. Mindegy milyen dog, csak Vasharti nem hullik el tole rogton
  • Kenbug
    Skacok miert van hogy Noble Sky Dragon Durable Tome+10 allatta 2 augos 60as pvp fegyo full gbg ekszererek+ov 60as 2augos armor szett +10 es vannak akik belolnek 2 hitbol??? jo van mikor en is 1hitelek 1 gladit de az mas.... meg annyi hogy 42181 dmg az jo 1 skillel? Vasharti-ba?
  • Malachit
    Ezért szóltam, hogy amit írok nem pontos :) Zárt béta alatt olvastam a Critről, a többibe meg csak belenéztem azóta.

Végkonklúzió: Enchantolj minden ruhát mert az jó :)

Assa-nak para gs. akár dupla is lehet (szobor lesz az elenből :D )

Glad, Temp, Chantrnek már nem annyira jó, mert a felborítás ha jól emlékszem megtöri. Rangernél a Knock Back lehet nem.
  • Witcher
    Egyetértek, én is ezért vagyok voltam dilemmában, de valóban több érv van a para mellett, te is csak jobban megerősítetted! Köszi! :)
  • Shaenis
    a para sajnos még a 2% eséllyel is túl gyakran bejön egy assának, mivel ahogy te is mondtad, rengeteget üt. szerintem érdemes parát használnod, mert OP, nem lehet lepotizni mint a silence-t, nem lehet kiteolni mí lejár, mint a silence-nél. 5 másodpercig dummy targetté válik az ellenfél, ami egy assának egy örökkévalóság, kétszer is le tudja burstölni ennyi idő alatt.

szerintem... hozzá kell tennem én nem assassin vagyok, a tőr másik végéről szemlélem a dolgokat

• Witcher
    Van itt olyan aki assa és paralisis godstone-t használ? Azért kérdezem hogy sűrün benyelik e? Mert ugye az a 2% esély elég kevés! Egyszerűen nem tudom eldönteni hogy a kvesztért melyik godstone-t vegyem ki a silence-st ami 5% esélyel talál 8 secig, vagy para 2% esély 5 secig! Én ugye assa vagyok tehát sokat ütök, ezért kézenfekvőbbnek tűnik a para, de szerintem viszont hasznosabb inkább valakit 8 secre lesilencezni! Vélemények?
  • alyr2
    50 alatt kb mindeggy mi van rajtad. ezert nem vezsik max az arany demo meg hasonlo ruhat, vagy bronz coinos kek ruhaban vagy silver coinos ruhaban kihuzzak 50ig.Manastonok azok mindig jol fognak menni, meg futoscroll..stb a fogyo cikkek, a tobbi kb senkinek nem kell. Ez mindenhol igy van
  • Ariakus
    Az mióta van, hogy Broker-nél alig lehet eladni a cuccokat vagy ez szerverfüggő? Elmondom mire gondolok. Azt még megértem, hogy sima fehér fegyvereket vagy páncélokat nehéz lenne eladni, de az, hogy kék illetve sárga cuccok sem mennek el az már eléggé meglepett. Eddig ahogy néztem pár manastone (attack, magic boost, magic accuracy)az könnyen elmegy, esetleg pár essencetapping-es cucc illetve ilyen olyan coin-ok (silver, gold, platinum). Ez a jelenség szerverfüggő vagy csak azért ilyen a kereskedelem a játékban mert fast track server is van és mindenki pikk pakk 50-es lesz és ami 50 alatti cucc az nagyon nehezen megy el?

Én egyébként NA szerveren vagyok azon belül Kahrun, lehet, hogy maga a szerver miatt ilyen mert nem olyan régi szerver mint Israphel.