24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
angel2233 #20964 Valaki tudna ajánlani egy auto klikkert ami működik Aionnál? Kellene növényeket bontogatni, nagyon idegesítő egyesével szétszedni :( -
darthsock #20963 Hello
Szeretném elkezdeni az aiont az elyos oldalon és érdekel melyik szerveren van a legtöbb magyar ezen az oldalon.
Előre kösz a válaszokat. -
angel2233 #20962 Telemchuson vennék accountot(elyos-asmo oldalon is), sok pénzel és lehetőleg minimum 2 nagykarakterrel.pm -
KaCsaxyz #20961 Te kerdezted meg GF forumon: How do i migrate my account? -
KaCsaxyz #20960 Nem probaltam, de elvileg megy meg a transfer:
http://us.ncsoft.com/en/aion/
Belogolsz az NCs accodra es megtalalod.
Ha a transfer megvolt, akkor http://www.aionfreetoplay.com/website/ -
#20959 Így van! Persze hogy semmi különbség nincs közöttük, csak egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért rezzen össze mindenkinek a seggeluka ha arany godstone esik neki! És képesek hetekig árulni 40-50 misivel drágábban, mint az ugyanazon statokkal bíró kékeket! Lámák! -
#20958 Horacio51: az asztali gépemen ugyanez van, a laptopon megy. Eddig nem sikerült megoldanom, hogy menjen. -
Vicodine #20957 Nem gonoszkodtam, ö azokrol az arany gsekrol kerdezett, amiken ugyanaz a statjuk, mert vannak olyanok is. Van valoban olyan is szinten, ami jobb statokkal bir, de jellemzoen az ugyanolyanokat is sokkal magasabb aron adjak mint a kekeket -
Morfonz #20956 Finyák csak megfáradt, és gonoszkodik. Az arany jobb statokkal bír. Pl. kék 1800 HP dmg 1% valószínúséggel, az arany meg ugyanez csak 2%-al..hát így. :) -
Akuman #20955 Hello
Segítséget szerenék kérni!
Ano játszottam az Aional mikor még havidíjas volt. kb 3-4 hónapot játszottam vele mikor megjelent.
Mielött újra játszanék vele megnézném hogy él e egyáltalán az accont vagy sem, de annyi minden változott, hogy azt se tudom, hogy most melyik oldalon kéne ez lecsekkolnom. Aki tudna ebben segíteni az írjon.
(már ha egyáltalán megvan még az accont...csak nem törölték el) -
#20954 Kösz :D Csak azt nem tudom ki az az idióta barom, aki kifizet 90 millával többet csak azért mert más a szine!? -
Vicodine #20953 a szinuk -
#20952 Mi a különbség egy kék, és egy arany godstone között? Ezen már régóta gondolkozok, de nem tudok rájönni! Ugyanazok a statok, csak az arany 140 milla, a kék pedig csak 50 milla az ah-ban! -
Vicodine #20951 mindketton -
Hurkans #20950 telemachuson asmodian vagy elyos oldalon vannak sokan? -
horacio51 #20949 tudtok mondani egy jo EU serot ahol sokat jatszanak mindegy hogy pve vagy pvp
-
Vicodine #20948 Es ezert volt szar?:DD Az elejen valoban OPk voltak, de pl egy tankal tenyleg csak akkor kaptam ki ellenuk ha en ugy akartam:D Kesobb meg teljesen atlagosak lettek, most is kb kozepmezonyben vannak -
Box3r #20947 Hát, erre a célra a Cleric a legmegfelelőbb, viszont ahhoz, hogy egyedül lehozz egy instát pl.:ESO-t, ahhoz nagyon kell ismerned a karaktered határait, és kell egy nagyon jó szett, amit nem kevés idő összeszedni!
-
Hurkans #20946 Sziasztok melyik karakter erős PVE-be? Melyikkel lehet jól solozni? EU-ra jövök most, ha van szerver ahol szívesen látnak egy PVE-ző embert mondjátok, fajt nem tudom melyiket választom, de ha van hova menni, akkor azt :D -
KaCsaxyz #20945 Nemtom mikor probalkoztal. Lehet pont karbantartas alatt. Ha most sem megy akkor vidkari driver frissites es ellenorizd a tuzfaladat kiengedi-e a jatekot. -
horacio51 #20944 uj aion jatekos vagyok es van egy problemam a jatekkal
amikor beirom az acc namet es a passwordot bead egy ablakot adoc acceptot es utanna kene beadja hogy valasszak szervert de nem tortenik semmi
hanem lefagy a jatek
tudok javasolni valamit mit csinaljak? -
horacio51 #20943 sziasztok
-
NFOrokosBajnoka #20942 Hát én majdnem 6 évig játszottam, és bár voltak olyan haverjaim, akik magas szintig húzták a kamaeljüket, de abban mindenki egyetértett, hogy elképesztően overpowerek voltak. Jóval erősebbek, mint bármelyik klasszikus faj vagy kaszt. És nagyjából teljes egyetértés volt abban is, hogy aki nem kamaellel játszott, az rühellte az egész fajt. -
Kenbug #20941 En ajanlanam nektek a Nexxus-t jo es ely oldalon eleg sok a amgyar szoval eleg korrect bar telleg attol fugg mit akarsz csinalni ha pvp-zni akkor amcsi szerver kilove .... siegek idoponja es a lagg miatt -
#20940 Hm... Pont ezt a szervert választottam ki :D Igaz, ez volt felül azért választottam. :D -
Vicodine #20939 hat aktivan mar nem jatszom, de telemachuson vagyok(EU), itt kurva sok ember tolja, mondhatni fullon megy a szero jelenleg, szal valasztasnak nemhiszem h rossz lenne, tobbi szerorol nemtudok mit mondani -
#20938 Értem, és te EU-n játszol? Ha igen melyik szervert ajánlanád? -
Vicodine #20937 attol fugg milyen jatekos vagy? ha szeretsz pvpzni, es nem csak a benakat elverni, akkor amcsi szero kizarva a ping miatt. ha csak lotyogni akarsz, instazgatni stb...akkor amcsi szero is jo lepes, bar a ketto kozt annyi a kulonbseg h amcsiban gyorsabban jonnek az updatek, amugy mas nemnagyon ami erdemleges -
#20936 Meg egyáltalán EU-ra vagy NA-ra mennyek? :D -
#20935 Elfelejtettem hozzátenni hogy az EU Aionon vagyok, f2p-n. -
#20934 Sziasztok! Új vagyok a játékban és azt szeretném tőletek kérdezni hogy melyik szerverre mennyek, ahol a legtöbb magyar van? -
Sanahan123 #20933 A pinged látszólag nemfog csökkenni, de viszont pl a skillek nyomására gyorsabban reagál. -
Vicodine #20932 hat most cleric ami a legtaposabb,es abbol sosem eleg -
Lightos #20931 Hali!
Valaki tud ajánlani valamit milyen kasztot érdemes kezdeni? Miben van hiány meg ilyesmi?:D Köszi :P Egyenlőre úgy gondolom a Nexus/Anuhart-ra fogok menni Európaira, nem tudom NA-ra megérné-e.
Köszi a segítséget, több véleményt is szívesen látok!:)) -
Vicodine #20930 tavolsag... -
Ariakus #20929 Van olyan aki NA szervereken játszik és föltette a Leatrix Latency Fix-et de nem használt semmit? Kb. 200-400 között van a latency-m de miután feltettem a Leatrix-ot maradt ugyanaz. -
#20928 Olyan már régen is volt szóval nem kell meglepődni ilyesmin :D
Lassan terminátor aion lesz.... xDXD
Sajnos még a Star Wars is elég retek, szóval képtelen leszek megvárni hogy a Tera Online f2p legyen. -
Vicodine #20927 anno 4 evig L2oztem, kb pont ezidotaj kozepe fele johetett be a kamael, es nemtudom milyen "artalomrol" beszelsz, mert ott is kurva jo volt, nagyon sok ember kedvence lett egybol, akinek meg nemtetszik egy faj, egy class, annak van mas...ezt a baromsagot, art egy jateknak ha tobb class van..:))
sanahan:goldpackal semmi baj, egyedul annyi, h valoban csusznak a patchek, aki meg aktivan tolja annak ez biztos szar, de meg mindig jobb, mint na szervereken vegiglaggolni egy jo kis pvp csatat..:) -
Trollface #20926 A shopban van ,hogy aion coint lehet szerezni ilyen kérdőív kitöltéssel. Vkinek adott már így coint? -
NFOrokosBajnoka #20925 Ha arra gondolok, hogy l2-nek (legalábbis sokak szerint) mennyit ártott a kamaelek- mint új faj bevezetése, akkor itt is inkább csak aggódnék. Még jó, hogy én már nem játszom AION-nal :)