Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trollface a nevem mit vársz? Amúgy meg direkt oltalak kisebb részben..
Másik részben sokak vannak még akik ezt megfogalmazták akik én csak elegánsabban vagy félve..
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
a jófajta communitybe pedig te is beletartozol, kezdve a neveddel az írási stílusoddal. errõl ennyit.
egyébként pedig nem akarlak meggyõzni hogy EU-zz. zerdorra is azért fakadtam ki a multkor mert a pingrõl beszélt akkora baromságokat hogy áthuztam a fejemet a monitoromon. ne hozd ki ugyanezt belõlem, mert már nincs cseremoncsi 9_9
practitioner of the forbidden arts of death
Na tényleg END.. Amúgy képzelem ,hogy számolod a napokat Gw2-ig.. Mint a Karácsonyt a gyerek úgy várod már..
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Frosty : Egy utolsó NA nem olyan grindelõs meg szopás ,mint EU sry .. Nem a koreai data packal kenjük azaz +30% pve damage meg nerfelt drop rate a 0-ra.. Amúgy cáfold meg amit írtam ,megfutaamodsz? Ez nem az offolás kérdése ,nem tudod pl azt mondani legjobb a grafika meg geci jó a mozgás ,mert SZAR .. Sírtam a röhögéstõl mikor vki azt mondta GW2 jobban néz ki mint a CryEngine 3 vagy az Unreal Emgine 4... (még ki se jött,next gen motor.. )
Ilyen emberek tényleg élnek.. bár az Anetnek sikerült igen legyõzte a Wowot ,megalkotta a 2. Wowot tele olyan vérpistike sereggel meg super fanboyokkal ,mint a Wownál. Szvsz ilyen az communty-t kihagyom..
Perento-n 55ös sorcid van meg 40 körüli chantered?
NA-n játszogatok, mert hányingerem van EUtól, de nem a supporthiány és a vélt vagy valós hekkerjeid (szemforgancs) tették be nekem a lécet hanem hogy ilyen kis buzoidok játszanak ott, akik mind besültek és berosszultak 3 év alatt, és egy szaros dredgionra nem lehet õket rábeszélni.
amugy meg ezeket a tldreket minek írod? már az elsõ mondatodnál offolnom kellett volna téged, hihetetlen széles látókörrel rendelkezel. én aki majd átmegyek egy másik játékba (anet-gw) tehát újra eladom az nc"trollnak" a lelkem, ellenben veled aki megmarad a köztudomásúan grindelõs szenvedõs napimuszájos aion mellett, és majd te jársz jól. ok. 😄 tedd azt 😄
Ötletes , de nem õk szarták a spanyolviaszt mégis úgy csinálják.. a Pre-purchase sikere után megnõtt a képük már áradozik az ANET legjobb game lesz,verjük a wowot is.. (ami egy szar ... ,de hatalmas és épp ezért lassan haldoklik..) A grafika viszont szánalmas a gw2-ben is(karton szerû ..IGEN kartonszerû ) ,meg a mozgás.. karaktermodelleket nem mondom túl nyugatias lett a gatyi kategból.. Egy jól kinézõ karit nem lehet még heggeszteni se..
Szvsz 2010-be kelett volna kiadni..de ez is volt a tervük csak nc beleszólt.. Gw1-el is játszottam és nekem pl nem jön be ,hogy annyira hasonlit.. a gw1-re 2012-ben.. ez szégyen.. a motor is a Gw1 motor enhached verziója.. (nézzél utánna i hajtja ,ez hajtja nem a nemlétezõ szuper engine.. )
Pozitivum a pvp ,nincs gear elismerem.. se gank ,se zerg.. A pve is még érdekes.. egy szintig.. Majd figyelemmel kisérem ,hogy teljesit ,de akkora siker nem lesz az Eu-ban ,fõleg most ,hogy Ncsoon lerombolta az EU piacot. Világ viszonylatba közepesen sikeresnek itélem ,mert a név eladja majd..
Én látom a hibáit is nem csak ,hogy GUILD WARS 2 =op =hibátlan... Ja és nem new gen mmo szvsz .. TERA sem az ,olyan még nincs..
Btw Dishonored na az epic game vagy a Hitman:Absolution.. Persze van egy bizonyos körük ,de õk tudnak gamet csinálni.. A legjobb játékokat én nem a GW2-n értem szvsz.. Megnézem majd ,hogy birjátok a Gw2 laggot ,WVSWVSW-be vmi isteni lagg lett 60 ember környéhén..
Na de mostmár ignore..
Ps: Igen és Frosty annyira próbálta belépett 5 percre lefotózta a pinget , semmi ping csökkentõ progi és kijelenti szar.. Holott az EU meg egyenesen sehol nincs akkor mert ott is van 100+ ping , a szerverpark gány..
Az, hogy NA vagy EU...mindkettõnek megvan a maga elõnye, és maga hátránya...viszont, aki még nem próbálta mindkettõt és úgy alkot véleményt, az nagyon gyorsan keressen egy egy sarkot és addig ne jöjjön elõ, míg EU-n ki nem jön a 3.0.<#hamm>#hamm>
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos
amugy igen itt lesz megjelenéskor a gw, te szopjál csak tovább az aionban ha neked az jön be, én nem fogok beleszólni.
Ha jól tudom telén vagy (voltál) szvsz legszarabb szerver ely fölény és csal mind2 oldal.. A perento se jobb sajna manapság..
Szvsz ne érdekeljen ,mert már csak Isaphrel elység van.. Ott meg úgyse játszol soha szal nem kell tudnod.. <#nemtudom>#nemtudom>
kiageci vagy te ingame? mostmár majdnem elkezdett érdekelni.
Ja és geci sok haxcker van szvsz.. Nem tudom ,te halhatatlan vagy vagy mi?
Vagy talán hacker.. Meg összefognak arénába ,ja meg oda teleportált a seggembe glad mikor most felnéztem.. 2 ütésbõl megölt.. Na érdekes és nem vagyok fos.. Még a nuke-al se bírtam kinyírni azonnal vissza healelte maxra ,jó mondanád crytal meg pot na de 3-4-szer? és 10-20% -ról maxra.. Ez nem temp nincs dp skill.. Nagyon sok van szvsz ,ja meg mindenki godstonal megy és mindig beproccol az se érdekes..
Olyanok vernek le akiket changeover elõtt vertem simán.. meg se karcoltak.. TÖBB VAN EU-N hidd el.. meg bot is .. Eddig max 2 asmo botot láttam Isaphrelen ,de az se biztos bot volt mert próbáltam mobot ráhúzni de nem attackolta és healte is magát ,rest stb..
Zerdor neked mi "fáj baromi sokba" ? Gondolom az kell, hogy minden ingyen legyen a világon és kolbászból legyen a kerítés.
Fizetsz te bármilyen szolgáltatásért? Szerintem próbálja ki mindenki a két szervert nézze meg, milyen a közösség és döntsön magától, hogy hol érzi jól magát .
A cél a játékkal az, hogy kikapcsolódj és jól szórakozz!
Így mindenkinek kellemes, jó játékot kívánok.
Sin,Ranger alapból kilõve ha akarsz pvp-ben bármit is elérni, mert 100 feletti ping-nél nem életképes egyik kaszt sem.
Eu-n a starter tényleg mocsok dolog, de full kezdõ kari is kb 30-as szint környékére összeszedi a gold pack árát és onnantól semmi gond, semmi hátrány.
Perenton még azért vagyunk kb 11-en aktívak egy légióban, illetve még tudok olyan 8-10 magyarról elszórva az Asmo oldalon. Ely oldalon is van aktív magyar légió, néha össze is akadunk velük pvp-ben😊
Isaphrelen is van Ryndu -Made in EU klánja.
Na ez már 2 és sztem vannak még magyarok elszórtan is legalábbis tudok nem egyet.
Jó szórakozást hackerekkel.. (akik helyett ártatlanokat bannol a GF.. profik..)
Ja bannolták Nofare gyereket meg a klánotokat vagy mi van? Hikari nevû ely jelentget fel mindenkit ARM-el hallom..
Eun viszont baromi sokba fáj.
Üdv.: /Spatalos-ról/ -Last Stand- Hunnia
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos
A kínaikat szidjátok ,mert nyerk minõség..
Az amcsi szeron én is a Siel szerverre mentem, arrol túl sok infot nem tudok adni, mert nem játszom rajta. Az biztos, hogy Anuhart EU-s szeron mind két oldalon találsz bõséges Magyar klánt (Légiót).
Most, hogy az AION Free to play lett végre kipróbálhatom a gamet. Gondolom persze a full-s tartalomért így is csengetni kell amolyan, itt nem tudom hogy nevezik, prémium accountért és egyéb kieg.-ért?!
Kérdés: Magyarok által lakott szerver/szerverek melyek? Vannak klánok is netán? Mind1 melyik oldal.
Elõre is köszi minden megmozdulást az ügyben.
Peace
World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova