Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
talán ne játsz törtön. mellesleg egyszer használatos remodellekért még pénzt is kértek, nemhogy 15kk-t.

practitioner of the forbidden arts of death

Káromkodni fogok elõre szólok, mert ezt már nemtudom nõies módon máshogy kifejteni....ezzel a 3.0 val egy szar lett az egész játék, megveszed 15kk ért aq remodelt és egyszer, ismétlem EGYSZER!!!! használhatod csak fel, nemjók a küldetések 90%-a, az új mappokon be esek a textura alá, a grafika sztem ocsmányabb lett mint volt, totál elrontották ezt a játékot, egy határ semmi lett, inkább véviv nézem a 100 órás videót a srácról aki végig nézte a 10 órás nyancat videót, mert még azse bassza fel ennyire az agyam. jah és nem mellesleg offon tolom
xerb
A másik hogy jó nagy marhaság dredre jelendkezni alone 😊 .
Max ha afk-zni akarsz . De már arra sem mivel afkra is partyval célszeü menni ha nem akarsz pár reportot a nyakadba.

I am so awesome [Keeper The Tank]

mondjuk ha vki nem full ptvel akar bejutni,akkor valoban sok lehet a varkozasi ido,de full ptben nem
nemtudom melyik szeron toltad euban, de nalunk(telemachus) nagyon max 10 masodperc a varakozasi ido,es ez minden tulzas nelul! persze nem a dred time lejarta elott 5 percel, hanem a 12-13ig,20-21ig,meg az ejfelin kb az elso fel oraban van ez igy, mert mindenki bemegy akkor.de atlag ugy szokott lenni, h megcsinaljuk a ptt,regelunk, es kb mar tesz is be.
Frosty01
majd akkor örülök én annak a ha a telemachust és a többit is kitakarítják, és összemergelik azokat amiket össze kéne már mergelni kb 2 éve. (szervert)

Hát, én csak Eu Spatalos szerverrõl tudok nyilatkozni! Nagyon sok aktív játékos van, mind magyarok, mind külföldiek.

C.Dredre nem kell olyan vészesen sokat várni, a déli és a nyolc órás, az egész hamar behív...maximum elmész megcsinálsz, egy napi Mithril Coinos questet, vagy átstigmázod magad PvP ágra és már bent is vagy. Az éjféli dred már más kérdés, ha már olyan fél 1-1 óra környékén reg-elsz, akkor igencsak sokat kell várni míg behív, persze kivételek mindig akadnak😊

Egy kis hátrányt jelenthet az új játékosoknak, hogy EU-n a Spatalos régi szervernek számít, tehát elég sok a veterán játékos, akik ellen PvP-ben lehet, hogy az elsõ 1-2 hónapban kicsit nehézkesen fog menni...viszont nézzük a jó oldalát, akkor tanul meg az ember PvP-zni, ha jó játékosok ellen teheti ezt.

Ami még jó hír, a GM-ek visszatértek Spatalos szeróra és kicsit takarítottak a Cheat-ereket /mint pl. Earo/ és a bot progikat használó playereket, eltávolították.

ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos

Sry látom írtad h kipróbáltad. Akkor ne próbáld ki 😄

Mi részben azért jöttünk el Euról mert a dredre 1-2 órát kellet várnunk. A 3-5 másodperc kicsit túlzás. Ha ajánlhatom te is próbáld ki, csinálj egy karit, és meglátod a különbséget. Az EU az Na hoz képest kihalt. Na-n pl 3 hétre le volt zárva az ely oldal mert többségben volt mint az Asmo. Ahogy rendezõdött az arány a két nép között megnyitották az Ely oldalt. Telemachuson(Eu) van 1-2 nagy Asmo légió akik átjárnak pvpzni, meg stb,de az édes kevés. Annyira aránytalan a 2 nép között a játékosok száma, h játszhatatlan. A Gameforges Admionok se iránytani nem tudják a játékot, se a hackerektõl tisztán tartani. Na-n sokan vannak, napközben fõleg európaiak, éjjeltõl amerikaiak, szóval állandóan van pörgés.

Aki szeretne jelentkezni nálunk: //Légió: Legends of Hungary //Honlap:aionfk.comoj.com //Aion: Na-Siel-Elyos

Mocsok22
Hát én sem veszem észre hogy az eu kihalt volna,bár igazság szerint csak a nexus-ra van rálátásom.De ott igenis van élet.Talán csak a kereskedés lehetne egy picit pörgõsebb.

nem kell magyarazni,vagom vaze
Frosty01
jó hát akkor úgy mondom hogy képzeld el a sielen most hogy játszok (igen, meg vagyok õrülve) hogy bármilyen sárga group va gy akárn em group questet is írsz be az lfg-re, pár percen belül full partid van. bármikor. és például a fragment of memory3, balaur conspiracy, meg a creating a monster c. questekhez ugye amik izom partit igényelnek, érdekes módon, mióta elkezdtem játszani ott két hete, mind a mai napig akárhányszor voltam online, azért napi nem 1 parti indult le. és ez csak a kezdõ tagozat!

bár erre is megvan a teóriám, hogy miért ilyen fasza -> atreian atlas miatt gondolom nem 1-2 ember csinálgatja az új és új karikat, az egyébként is nem gyenge beáramló eu-s tömeg mellett.

Vasarnap reggel 6kor keves a 600? Ez csucsidoben tobbszorose, nemhiszem h kevesnek mondhato, gondolj mar bele ...
Frosty01
jó jó fincsi nem nekem kell magyaráznod, azért szerintem elég sokat lehúztam én is ott, ugyhogy tudom mi a dörgés 😊

a hatszáz plájer meg amugy kurva kevés 😄

Bigblind

Bigblind
Te jó ég! TESTÉPÍTÕ????? Ne haragudj azokért amiket írtam rád! Hibáztam! Ostoba és meggondolatlan voltam! Bocsánatot kérek, és visszavonok mindent, csak kérlek ne keress meg, és ne csomagolj össze! Ugye nincs harag? Nyugtass meg hogy nincs, mert rettegésben fognak telni éjszakáim!

En is kiprobaltam amcsi szerot, sokan vannak, mert par szerverre tomorultek ossze, de euban is vannak hasonloan nepes szerok, meg hat itt van vagy 4szer annyi szero, tehat tuti tobben toljak itt. Volna par szero aminek nemartana a merge, dehat fene se tudja igy is nagy zergek vannak..😊 pl telemachust sokan fikazzak mennyire kihalt, hat azert utoljara amikor neztem mennyien vannak fent, az olyan 2 hete lehetett egy vasarnap kora reggeli idoben, es olyan 600+an voltak, ami csucsidore nyilvan sokszorozodik, tehat meg a leg lepusztultabbnak velt szervereken is eleg sok a player, igen egyszeru ptt talalni, dredre sem kell varni h betegyen max 3-5 masodpercet, szal en ezeket a "kihalt" dolgokat annyira nemerzem at. Arrol nem is beszelve, h mindig van kit olni, es meg egy ilyen "kihalt" szeron is hatalmas zergek jonnek ossze
Frosty01
bárki lehet aki nagyobb nálad, ha rádnyomja (partiban jobbklikk start mentor)

kastil
srácok valaki segítene ezzel a mentoros dologgal? most elvileg csatlakoztam az akadémiához, most mi van?😄 megválaszthatom a mentorom, vagy kapok valakit random, illetve hogyan nézhetem meg, hogy van e, és ha van akkor ki az?

Frosty01
vico, én elkezdtem ott, leszarva a pinget mert amugy is mindig részeg vagyok (fel se tûnik)
az amcsi ely oldalon tényleg nagy a pörgés. pl sárga záróquesthez 5 perc alatt találsz partit bármikor. ami azért nme mindegy ha kezdõ vagy... érted.

de szerintem az aetrian atlas miatt pörög ennyire, ugye unlockolod a szarokat, és kapod a rewardot ami nem két fillért ér! (godstone pack - krudgelmirs tacticness 20 millát kóstál!)

Eu halott?vaze akkor en min jatszom? lol gec eddig azthittem euban tolom, de most felnyitottad a szemem es megvilagosodtam, h csak amcsi szerok elnek. Ocsisajt legyszike olvassal mar utanna, h euban mennyien jatszanak, ill amcsiban, es mikor radobbensz, h itthon nalunk tobben, akkor utanna tolj ide megegy firkalmanyt,h jaaaaaaa tellleggg.......Van 1-2 szerver ami nincsen tele, de ekkora faszsagot bebofogni azert kemeny vagy...
"Nem ftp infinte Aion csicska vagyok.. tudom mit beszélek szvsz.." Ha ez igy van, akkor miert beszelsz mineden egyes hozzaszolasodban faszsagokat, aminek altalaban koze sincs az igazsaghoz? Ez az egy szo megy:"szvsz". Ezt tudod irni ha kell ha nem, osszefuggestelenul is meg azzal is, lenyeg h benne legyen😄
Masik dolog:"Cheaterek mégpedig vannak .. Errõl sír mindenki gameforge fórumon.. " Igen a sok kis csurmo csicska valoban ezekrol sir, erdekes csak pont mi nem latunk ilyeneket...Akik hasznalnak csitet azok scriptet tolnak loveszerzeshez, max teleport hack ilyesmik, de meg nem tudnam mondani melyik honapban lattam utoljara olyan playert aki pvpben csalt volna. Legtobb cry azert van, mert lecsapjak az embert 1-2-3 utesbol, es h dmg hack stb...Abba bele sem gondolnak h dmg hacket nem is lehet hasznalni, mert az osszes ilyen jellegu adatot a szerver-oldal szamolja ki, es amint megprobalja vki atirni, azonnal vissza is all eredeti formaba. Azok meg akik sirnak, azoknak 99%at tuti en is 2 hitelnem...Meg van meg az a teleport hack, arra is van egy jo pelda, azt pl sima laggolassal is ellehet erni h annak latszodjon....Voltak-vannak-lesznek csalok, de azt kell mondjam az esetek tulnyomo tobbsege amit sokan annak latnak az fail, benezes, stb....Az ilyen hozzad hasonlo kis csurmi pocsok akik behaluznak ilyeneket
Frosty01
alchemy - pénzt csinálni, magad ellátni

kastil
Na re! végülis elyos ranger lettem és kérnék is egy kis segítséget!

melyik profession/öket/ ajánlanátok rangernek? nem az érdekel, hogy melyik mire jó, hanem hogy gyakorlatban melyik éri meg 😊

Frosty01
ej ej 😄

játékstílus függõ mint minden, de az a baj hogy ranger és ranger és még ranger között is annyi különbség van hogy beszarsz ha meglátod.

de én azt mondom neked h ranger jó kis burst, viszont papírka, sokat kell vele szaladgálnod majd.

a sorci meg jó kis burst, és a sok shield meg cc miatt annyira nem is papír.

de hát neked kell eldöntened hogy mégis melyikkel játszanál 😄 mind a kettõ faszás pvpben pveben még groupban is.

kastil
hát gondolom írhatnátok némi tapasztalatot ranger és sorcirol pve és pvp szinten.
bár sztem ez az elõzõ hsz emben is ott van...
fszom olyan nagyon határozott vagyok hogy már asmo/elyos között sem tudok dönteni 😄

ha sorci asmo, ha ranger elyos. vagy nemtom. vazze!

Frosty01
és mi a kérdés? 😄

kastil
segítsetek már,nézem a videokat, olvasom a hivatalos forumokat - de csak nem tudom eldönteni, hogy ranger vagy sorci... aion eu. pvp/pve egyaránt érdekel

Ki a picsa ez a seggfej ( Zerdor )? Olvasom a hozzászólásaidat és komolyan nem tudom eldönteni hogy te tényleg ekkora hülye vagy, vagy csak megjátszod? Elõször még kiröhögtelek de már szánlak! <#lama>
Frosty01
na meg naionosoknak még üzenem hogy logoljatok be az atreian atlasra, nyomjátok meg a kis gombot hogy muti a pathomat, ott megnézitek bal oldalt a kis szarokat, minden kis "questért" jár reward. godstone pack, encsikõ pakk, szárny, titulus, skin, satöbbi. ingyen term.

Annyira ronda ez az állat 😄

Hi! ink Na! Eu halott.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Frosty01
naionon a black cloud marketplacen van 2 ingyen berdin amulet/nap, szal egyszerre kettõt vehetsz ki, egyik 55ig jó asszem a másik 60 lvlig és csak 50%os.

váltogassátok ki népek kik ott játszatok vala <#smile>

Frosty01
eu

cataflam02
Hali!

EU vagy NA ? hol a több magyar játékos és guild ?

One more story

Frosty01

Ingyenes és jön a paytwin.. The new Metin2.. Szép lesz..

Figyeld meg a te gamefosod lesz ingyenes.. Amúgy Telenachos ely.. Akkor már tudom miért vagy ekkora lúzer..
Jó látni ezt a koalíciót ,de csak röhögni tudok rajtatok..
Nem ftp infinte Aion csicska vagyok.. tudom mit beszélek szvsz..
Cheaterek mégpedig vannak .. Errõl sír mindenki gameforge fórumon.. Ja ,hogy nem is játszol már ,se a Frosty oh.. <#rolleyes>

Ja kár sajnálom azt a marhát aki megveszi az EU-s accod...

Bigjerk: Mondtam én ,hogy lemehet 50-re? Mondta faszom ,én azt mondtam vkinek õszerinte lement 100-ra szvsz.. Nekem 175-200-250 ami bõven jó.. nekem legalábbis.. Nagy isten állatkertje ,de kicsi a kerítés .. milyen igaz..
Pls beszélj így a fõnököddel. Szerintem díjazná..<#hehe>

Megérte feljönni ennyi hülyét látni.. Mission Completed! 😛

<#eljen>
xerb
Eladó acc:
ely oldal,telemachus server:

55os karakterek :

Temp: Full Sw set (+5 - +10 körül)
Sw shield.
Sw 1h sword.
Sw greatsword abyissal mergellve (+10 + para GS )
Megvan neki ezen kivul a crucible-s greatsword is .
ja es minden pve acc eternal is megvan (ring , earning etc )

Gladi:50 elite set + extend pole, 55 +10 pve greatsword.

Cleric:Full Sw set + pve eternal accok. extend staff . 55 eternal
cast speedes mace 4k general gs-el.

Ranger:miragent set + bow.

Ezen kívül van még az accon egy 52 es sorc es egy 52es sin is.
Az 55-ös karaktereknek a felsorolt gearon kívül még raktárban elõfordulhat pár más set , fegyver is.

I am so awesome [Keeper The Tank]

Addig meg nem brokerezel nagy kaland..
Vagy megkérsz valakit,hogy adja el neked ha olyan item esik ami értékesebb.
Meg nem küldhetsz PM-et,nagy gond ez?😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

De ingame pénzért vedd gold pack-ot.Lvl 30-40 leszel és összejön annyi,hogy veheted is az elsõt ingame.

Frosty01
useable item, accountra szól, egy hónapra asszem. az itemshopban láthatod az árát

-Account-ra szól,bármelyik szerveren elhasználod az érvényesülni fog minden szerverre karakterre.
-10 euro 1 gold pack.
-Transfer nincs még,elõfordulhat,hogy 3.0-val lesz.

kastil
na akkor még egy gyors, gold pack account, vagy karira szól? mennyi euroba fáj? karit át lehet tenni másik accountra késõbb?

Gold pack Telemachus-on pl ahol én vagyok 7-8 milla.Felhúzol 55-re egy karaktert és ahogy odaérsz egybõl veszel 4-5 hónapra elegendõ gold pack-ot.Max szinten meg nevetve összegyûjtöd rá 1 nap alatt😊

kastil
vagyis, van paypal támogatás? ill mennyibe is fáj a gold pack?

fszkivan, hogy egyik inkább trial mint free to play, másik meg messze van

kastil
hát nekem még mindig 400 😞

#20174 áhh azt inkább hagyom, elegem lett a STARTER dumából