24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Box3r #21084 Mindkettőből hiány van manapság! -
Siyama #21083 itt kozuletek Nexuson Asmo oldalon van valaki ahol van aktiv guild? tegnap kezdtem egy tankot es ezel fogom tolni eleg ektivan s ha van guild bealnak kosz elore is (persze meg pici mert vanak clanok ahova nem veszik be a piciket) -
#21082 Clericből vagy templarból van kevesebb a játékba? -
#21081 Az király.
Nekem megmutatja a videót aztán még van két oldal szöveg és a második oldal végén close és mehetek tovább, nem adja be, hogy hunt 10 thief... -
#21080 Hát én telemacoson kb 2 órája csináltam a questet, és semmi baj nem volt -
#21079 Alapvetően megvolt.
De valami nem stimmel, mert hivatalosan a 2. pontig sem jutok.
Tehát nem adja ki feladatba, hogy nyírjak ki 10 tolvajt.
-
alyr2 #21078 Szerintem ez rendben van..bar volt egy resz ahol a viz vagy valami fura volt, egy szurke kodos massza, nalam is elofordul neha/driver frissites, vagy regebbire csereles/ szokott segiteni. -
#21077 step 4 megvolt? -
#21076 Sziasztok!
Van egy ilyen kampányküldetésem:
Level 13 Hunting Lepharist Revolutionaries
Beszélek Abolos-al. Ekkor jön egy videó, hol a banda.
Legyakok mindenkit, elveszem a banditalevelet.
Visszamegyek Abolos-hoz, de nem történik semmi.
Megint megmutatja a videón, hol vannak a banditák?
Valaki tudna nekem segíteni mi a lopótököt kellene ott csinálnom?
Előre is köszi. -
MrGecc #21075 Azokat a "szarokat" egy küldetés felvételével lehet kinyitni, amit Resiben lehet felvenni... Amúgy ha jól emléxem elsőre nem is lehet felvenni a küldit, de lehet rosszul emléxem. -
angel2233 #21074 NTC-be bementem egy mentorral, és voltak bent ilyen ládák, elég sok, de egyiket sem tudtam kinyitni! Azért volt mert mentorral voltam? Hogyan lehet kinyitni azokat a szarokat? -
#21073 Sziasztok!
Csak nem hagy nyugodni.. Csináltam egy videót, nem a minőség a lényeg, és nem is az, hogy leszóljátok a bindelésem vagy bármit :D Szal mind3 területen látszik a háttérben a köd, valahol kék, valahol szürkés, Légyszives mondjátok már meg, nektek is ilyen? Nézegettem videókat, screenshotokat neten, de hol láttam ilyet, hol nem, ezért nem hagy nyugodni. Ja, engine ha a rossz minőség miatt nem látszana; HQ
Na itt a videó Előre is kössz -
Siyama #21072 vagy akar Asmo oldal is jolenne Nexuson toltam regen ott meg 10 mila is van a Sorcon -
Siyama #21071 Hali valaki mondana egy szevrert ahol sok a magyar (jo tarsasag) es Elyos oldalon legyen. Asmoknal voltam par honapja de melo miatt abba kelett hagynom, most gozerovel szoknek neki ujbol es egy Ely tankot szeretnek osszerakni -
KaCsaxyz #21070 Perenton iszonyat draga GP, azt nem ajanlom :) -
KaCsaxyz #21069 Options-ben keresgelj. Mintha emlekeznek egy "camera auto follow"-ra vagy hasonlora (Game options jobb oldalt) de nem eskuszom. -
KaCsaxyz #21068 Lehet craftolni GP nelkul. Videot sajna nem tudok, probalj meg youtube-on rakeresni. -
Pabloka #21067 Gold Pack nelkül is lehet Craftolni?? Meg Tudnatok linkelni 1 videot vagy hasonlót ,hogy hogyan is kell? (bocsi kezdő vagyok még :):) -
#21066 Akkor alchemy lesz szerintem.
Köszi a segítséget! -
#21065 Bindelésem más, mint az alap, tudom forgatni a camerát futás közben, nem ez a baj, hanem az, hogy ha felengedem a görgőt vagy bal gombot, akkor camera visszaugrik a karakter mögé (amikor futok, ha csak állok, akkor ugymarad mindaddig amig meg nem mozdulok). Én szeretnék autorunt használni úgy, hogy nem kell lenyomva tartanom semmit, mégis a camera 90 fokban el van fordítva. -
fajtalan01 #21064 attól függ mit szeretnél :)
érdemes az alchemy -t ha szeretnéd, hogy tudj magadnak gyártani tekercseket potikat és egy kis extra bevételt az eladásukból (ezekre mindig van kereslet) Nekem a nagy karim a pénz- poti- tekercstermelő a kis rangerem meg magának gyártotta le a ruhát a tailoring -gel. De a gyártott ruha gyakran sokkal többe van mint megvenni a kicsit rosszabbat vagy esetleg megvenni ugyanazt a brokernél. Nekem a felsőt nem is sikerült legyártani csak a többi ruhadarabot, 12 darab kék felsőm lett és egyetlen egy arany sem... szóval azért a ruci/fegyver gyártáshoz kell a szerencse is. Ha a fegyvered akarnád legyártani akkor a handicrafting -et kell tanulni, akkor a fegyó mellett tudsz majd még ékszereket is craft olni ami szintén jó dolog. De az ékszer és fegyver gyártás is lutri akár csak páncélgyártás. Kell a szerencse nagyon.
szóval a választás a Te kezedben van -
fajtalan01 #21063 sosem próbálgattam ilyesmit, de numlock al fut autómatikusan azt hiszem akkor ha előtte oldalra néztél szerintem arra fog nézni futás közben is. Amúgy menet közben az egér 3. gombja vagy a görgő megnyomása azt eredményezi, hogy hátra felé néz futás közben... lehet hogy a futás közbeni forgatást is lehet valahogy, de most hirtelen nem tudom.. majd ha épp játszom megpróbálom kideríteni... -
#21062 Rangerhoz milyen craftot érdemes felvenni? -
#21061 Ezt a camera auto followot nem lehet kikapcsolni? Ha előre futok, és én oldalra akarok nézelődni, mikor felengedem egér balgombot vagy görgőt camera visszaugrik kari mögé, lehet ezt kapcsolni valahol? -
#21060 Mi haverral most mentünk telemachusra, első 5 percben találkoztunk két magyarral. -
#21059 Melyik szerveren van több magyar ahol akár kezdőként is lehet csatlakozni guildhez? -
fajtalan01 #21058 csak a spatalos ról tudok nyilatkozni, ott olyan 14-17 milla körül szokott előfordulni. Minden szinten kell pénzt farmolni a gp -re :) Amúgy itt nekem olyan 40esen jött össze az első gp-m, utána folyamatosan volt. 50es szint körül kb 3-4 nap amíg questelned kell meg mobokat ölni hogy legyen gp-d (ha van gyártásod és tudod kicsit forgatni a pénzed az sokat segíthet, úgy csak olyan 2-3 nap lesz mire összejön a gp) amúgy a broker figyelését ajánlom már az elejétől, hogy tudd mi az amit érdemes elrakni akkorra ha már lesz gp -d és tudsz brokerelni. Nekem így lett 40esen annyi elrakott cumóm hogy mikor megvettem a gp-met még aznap meg is lett a következőnek ára. -
#21057 Telemachus szerveren tolják magyarok? Ottfelé hogyé adják GPt? Úgy fest ott a legkevesebb a pingem, mindenhol 80-120. itt meg 40 alatt. -
Pabloka #21056 Sziasztok!Valaki megtudna mondani Melyik szerveren olcsóbba Gold Pack??És hol és hanyas szinten kell rá farmolni pénzt? -
KaCsaxyz #21055 Biztos akad a szervereden. De melyik is az? :) -
Siyama #21054 Hello ! azt szeretnem kerdezni vane valami guild Asmo oldalon akik bevesznek kisebeket is? pl en egy 35 os Sorcer vagyok naggyabol uj a gameban. -
fajtalan01 #21053 bár nekem még nincs meg 60as a karim de a kahrun's symbol -t már gyűjtöm.. kell is... ha jól tudom az a leklafább fegyver az abyss után. A gyártottakat megcsinálni elég nagy szopás, szóval a legtöbben emiatt inkább tokeneznek ezerrel, csinálják a daily questeket vagy farmolják az ap -t hogy egy abyss cumó meglegyen. -
KaCsaxyz #21052 Insta drop, loot right, craft, napi kuldis tokenek. -
hNeo2 #21051 A maga szintű Aion karakterek hogyan szerzik be a szuper fegyvereiket?
Vásároljátok más játékostól? Ti készítitek? mi a trend? -
KaCsaxyz #21050 A craftolt targyakat igen (csak fel ne vedd). Insta drop itemeket rendszerint nem, de van ra megoldas, majd meglatod. Amig a tooltipben azt latod h "soulbound available" addig eladhato. Ha "soulbounded" akkor nem. -
KaCsaxyz #21049 Nincs mas otletem mint irni szupportnak :S -
hNeo2 #21048 Ebben a játékban lehet speciális tárgyakat/fegyvereket eladni más játékosoknak?
Mint pl a régi last chaos-ban, egy olyan fegyvert csináltam, ami szinte senkinek se volt a játékban, így sok száz millióért el tudtam adni.
mit tudtok mondani a kereskedelemről a játékban, mert ilyen dolgoknak nem lehet utánanézni youtube-on. köszi -
#21047 sziasztok.segítsetek.szerettem volna visszanézni,hogy mi van az aionban mostanság,de nem tudok belogolni az eus accomra ((valaki tudna segíteni mi lehet a gond?olyan mintha nem is lett volna -
KaCsaxyz #21046 Elfelejtettem irni h ezek asmo recik, ha ely vagy keresd meg a megfelelot:) -
KaCsaxyz #21045 A 300 alatti kajakat feledd el. 3xy-ban van a legnagyobb crit-es kaja 50- kariknak, azt veszik idonkent. MB detto. Rendszerint olcson vannak recik (1-1,5 milla max) ha nincs meg Work Orderbol.
MB:
Carpen Sushi
Ebbol megprobalhatod a keket is, rendszerint nem draga a reci, bar mostanaban...:
Carpen Aether Sushi
Crit:
Wild Ginseng Pickle