Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ely akkor ott dark poeta bejáratánál lesz egy suspicius shugo + valami másik
ha asmo akkor meg hoarfrostnál kolbászolgat a shugo, azzal talk.
practitioner of the forbidden arts of death
Na de éljen Amerika, akiknek nem kell a pénz, mert szeretnek "ingyen" üzemeltetni.
Zerdor felõlem promozd nyugodtan a Légiódat. Lehet saját szubjektív véleményed is. Csak a fikázást kéne mellõzni már. Magadat minõsíted vele. Nem igaz, hogy eddig nem vetted észre! Ezzel még a testépítõket is leminõsíted. 😊
Kellemes vadászatot mindenkinek! 😊
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I am so awesome [Keeper The Tank]
megoldották a dolgot azzal, hogy csak angol nyelvû teszt szerver van LOL 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
NA-n nem olyan a dropp mint EU-n, aki szorgosan gyûjtöget és nincs teli az inventoria quest itemmel. Kedves mindenki! EU úgy is "hallott", sok hülye europai fizet a szolgáltatásért (meg hát úgy halott, hogy nincs is rajta több száz ezer játékos, vagy milló). (Aion fõként PVP játék!!!) Aki úgy akar játszani, hogy nem PVP-zik mennyen NA-ra Zerdor, majd mondja ott a dörgést. Majd lesz ott is szopesz, mikor netre pakolnak jó cuccokat ti meg akkor is ingyen akartok mindent! Mind a 2 cégnek meg kell élnie a szerveres se ingyen üzemelnek. Ezt sose felejtsétek el!
Egy kis promo 😉
az imént láttam egy duelt 32es templar és 44es sin, a templar összecsukta a sint - lestem nagyokat aztán sin elmondása szerint azért mert széttápolta magát a templár forintból - ilyen van aionban? mosttakarodokinnenifitstrue
kezdõ, lvl18 ranger magyar klánt illetve mentort keres Anuhart ely oldalon! egy.
kettõ; agyfasz ez a game, egyszerr feszülök rá mint a picsa és közben undorodom el... mennyire retek sok mocsok questem van, és mennyire anyám kínjába kell már szaladgálni... felveszek egy q-t janitól, elküld gizihez a részletekér, gizi elküld bélához valami nyavaja miatt, béla elmondja, hogy vissza gizihez és öljem meg a gyilkosmókusokat mert megdézsmálták marika termését. ok kész, vissza bélához, õ elzavar megint gizihez akinél sajnos nincs lóvé ezért menjek vissza janihoz aki kifizet. nem is lenne para, ha egyszerre legalább bejelölhetném az összes hüle questet, hogy mutassa mapen, és ezt a futkorászást nem kellene megtennem óránként ugyan ott...
jelenleg fel van véve vagy 20 quest/campaign vegyesen, késõbb is ilyen bazisok q lesz? olyan összevissza zagyvatag az egész, ez a draw distance meg broaf.
de mondom, közben meg úgy beszippant mint a picsa, csak kicsit egyedül érzem magam, nincs kire támaszkodni 😄 magyarok meg áhh, vagy 5re köszöntem rá csak ma, volt amelyikre whispeltem, annyira nem képesek, hogy elküldjön anyámba.. és még a wow community a szar, hátpersze
Erre csak ennyi a valaszom:
Truly free -> http://store.aiononline.com/store/detail?goodsNo=5000003&category=boosts&sub=¤tPage=1
Valahonnan nekik is kell a penz (szerverek fenntartasa, alkalmazottak fizetese). Bocsi, de a kezdetekkor (NA F2P) irtam EU forumba, hogy varhato ilyen (es ennel meg erosebb) megmozdulas. Jatszottam/jatszom amcsi F2P jatekkal egy ideje, nem lep meg. Ez egy ilyen megoldas, amcsiknak es jobb gazdasagi helyzetben levo EU allampolgaroknak siman bejon. 😊
nyugodj le igyál egy teát, szívj el egy doboz cigit moccanj ki, pár nap szünet jót tesz, utána majd jó lesz újra játszani 😉
LVL 30 on meg mi a picsanak remodel? 😄
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
az elsõ ilyen remodelemet 50en vettem fenrisre amikor már mindenem megvolt ami kellett 😊
textura alá esést eredetin meg még soha nem tapasztaltam 😄