24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#21124 Valaki esletleg telemachoson mentorkodni?:D -
#21123 Spataloson elyos oldalon lvl 11-es cleric guildet keres! :) -
QRob #21122 Huhh, minden vissza állt, most megnyugodtam. -
QRob #21121 Oks, köszi, megpróbálom -
#21120 Nekem si ezt írja, de ha arra a szeróra nyomok amin tudom, hogy van karim, akkor az ott is van. Sanctumban állok, szal műxik. -
QRob #21119 Sziasztok. Be szeretnék lépni a játékba és még mindig kint van a karbantartási "tábla". Sikerül belépnem erre jön az üzenet mint amikor először kezdtem a játékot, hogy válasszak szerót meg ilyenek, eltűntek a karaktereim. Próbáltam belépni még1x és ugyan az, és most teljesen kétségbe vagyok esve. Tart talán még a karbantartás? Vagy mi ez már? -
fajtalan01 #21118 én sem igazán értem.. gondolom hogy legyen néha egy egy nyugodt hete a quest -elgető kiskariknak. -
#21117 És minek kapcsolgatják ezt ide oda? értelme? tesztelnek valamit, vagy mi? főleg így. -
fajtalan01 #21116 van ez a riftbuff dolog. Amit karbantartásonként néha bekapcsolnak bizonyos szervereken. Annyit tesz, hogy ha a rift -en átmész és betámadod az ellenséges frakciót, ha épp aktív a rift buff, akkor iszonyú keveset sebzel, brutál megnöveli a védelmüket, így a riftezés lehetetlen arra az időre. Karbantartásonként kapcsolgatják éppen a kedvük szerint, előző héten az oldserver eken volt aktív, a mostani karbantartás után pedig inaktív lesz. A dolog legrosszabb oldala, hogy ingame nem is látszik ez a buff, hanem csak a fórumon írják, hogy most épp hogy kapcsolták a karbantartás alkalmával. Szóval ha valaki a karbantartás után nem néz rá a fórumra akkor hamar be tudja szopni a dolgot. -
fajtalan01 #21115 minden amit sikoly írt igaz, de én mégsem ajánlom az NA szervereket... pvp -zni gyakorlatilag nincs esélyed akkora a pinged... ott nem nagyon fogsz mérni 400 alattit az szerintem már a játszhatatlan kategória.. ahogy korábban ki volt fejtve a gp nem korlátoz szerintem és EU -s szerveren lehet rendesen pvp -zni.. az update ek kicsit lassabban érnek át ide, de szerintem nem zavaró legalább lesz elég fórum help az újdonságokról :)
amúgy ha nekifeszül valaki a normál eu-s szerveren is feltolja egy hét alatt 40re a kariját. -
#21114 Ezt a rift buffot kifejtené valaki? -
Sikoly85 #21113 Full ingyenes, semmi korlát nincs benne.
Elég sokan vannak rajta, azért még is csak amcsi szero:D
Magyarok is vannak minden szerveren, csak eléggé szét szórva.
Mi a tiamat szeron a magyarok többségét össze szedtük akikkel eddig találkoztunk. Biztos vannak még csak nem mutatják magukat:D Itt már 3.5nél tart ami elég érdekes. Pl eltnenbe riften keresztül már 60asok is át tudnak menni a másik frakciobol és járnak is át rendesen. Nem tudom hogy a GF-en van e fast-track szerver, de amcsiknál van. Ez egy globális szerver amire ha átmész akkor nem csak a saját szerveredről találkozol játékosokkal hanem mind a 4 szerverről. Dredgiont meg a pvp arénát ezért is rakták át oda. Így sokkal hamarabb bejutsz dredgionba mert hamarabb meg van a csapat. Ja és a fast-track szerveren dupla xp-t kapsz a mobok után és a drop is egy minimálisan jobb, és a legjobb hogy nincsenek elyo/asmo-k:D Faston 1 hét alatt fel lehet menni 40re ha nagyon neki feszülsz. -
Pabloka #21112 http://na.aiononline.com/
Ez most ingyenes?? Nem kell hoza Gold Pack?? És sokan jatszanak rajta? :D -
Pabloka #21111 Szerver mikor fog menni?? -
fajtalan01 #21110 amennyire tudom 30as pvp set csak abyss os van. azt abyss point ért lehet venni... jó sok abyss pont ért.. én ezért húztam fel a ranger cuccait és azt tervezem, hogy addig ezen a szinten tartom amíg meg nem lesz vele valamelyik abyss os set. -
Pabloka #21109 30as PVP cuccokat melyik moob dobja? vagy nincs is 30as PVP s cumó? :D -
fajtalan01 #21108 egyelőre 33as.. hogy a gyártott set rámehessen.(bár 34en kapnék pár új skill-t, erősen gondolodom hogy oda csak fel kéne lépni) nagyon power lett egy kifullozott gyártott 33as set -tel (minden +12 re húzva, illetve a felső csak egy 30as celestial, mert azt az istennek sem akarta legyártani) fegyvere egy 30as arany(celestial szintén) a 25ös ajándékkal egyesítve +14re húzva, mindenben accuracy van, így tegnap nagy örömömre bezúztam egy lila (minimum 9 szinttel magasabb) gladit reshantában :) kiskarit pátyolgatott épp mikor lecsaptam rájuk .. a kicsit hamar bezúztam nem volt 10mp sem.. de utána röpködnöm kellett kicsit mert a gladi nagyot tudott ütni... szerencsére bejött az altatásom rá egyszer így vissza tudtam heal elni magam. Szóval egyre több örömöm van a kis ranger ben, már várom hogy elmúljon a riftbuff :) -
Siyama #21107 Pabloka hat en ugyszoktam csak azokat csinalom s ha elfogy akor potolom a kisebb questekkelamig ujra lessz -
Shaenis #21106 részvétem :) nekem meg aionra nem jut időm mostanában sajnos, de ma meló után első dolgom lesz megnézni az updatet, aztán hétvégén gw2 update -
#21105 óó, itt lenne a lehetőség, hogy játszak, erre ez... hétvégén ott lenne, hogy gw2 trialozzak végre, erre megyünk anyósékhoz, hát fuck yeah... -
Shaenis #21104 Általában 1-ig, de ma legalább 3-ig fog tartani a 3.1 update miatt.
"Tomorrow, Nov 14th, we will have our scheduled maintenance. Since we will deploy 3.1 on the servers, the maintenance is planned at 8am - approx 3pm CET. We will keep you updated if there is any kind of delay. For details, visit our forums."
http://board.en.aionfreetoplay.com/board3-news/board8-news-game/10158-scheduled-maintenance-november-14th-2012/ -
#21103 Meddig szokott tartani a karbantartás? -
Pabloka #21102 Pedig Mindig Solo-ban nyomom :S szóval elég a campagin os Questeket megcsinalnom?? -
#21101 A halloween questekhez van valahol leírás? -
Siyama #21100 hamar megy nagyon rengeteg xp ed adnak "Campaign" questek 1 nap se attol fugg hogy kapod el a partykot mivel soloba picit nehezkesek -
Pabloka #21099 még kicsi 25 csak érdekelt milyen stigmakat vegyek, ne hogy roszat és ujbol keljen venni :D 25-től 30ig kb mennyi idő felmeni? -
#21098 Hányadik szintű a rangered? -
Pabloka #21097 köszi Fajtalan01 -
fajtalan01 #21096 Az én kis rangeremnek egyelőre csak 3 stigma helye van. azokon ezek vannak:
Retreating Slash: ez nagyon hasznos ha valami közelharcos az arcodban van és épp nagyon zúz
Silence Arrow: ez szorci, szpiritmatyi meg cleric ek ellen nagyon hatásos talán mondanom sem kell hogy miért.
Sleep Arrow: ez meg ha épp többen vannak ellened akkor jó ha az egyik szundít kicsit míg a másikkal törődsz.
magasabb szinten még nem jártam utána mi lesz, egyelőre hagyom alacsonyszinten pvp -zni a ranger em. -
#21095 Írtam a supportnak. Az egyik GM vissza is írt. Lazán átraktak a 2. lépésre. Már azóta a komplett küldetéssorozatot megcsináltam.
Kb. 3 óra kellett hozzá és még elnézést is kértek. Mekkora királyság.
Nem úgy, mint a World of Tanks-ba, ahol 1 héten keresztüli levelezésembe került megváltoztatni az e-mail címem. Ja és eleve úgy kezdték, hogy leoktattak... -
Siyama #21094 Valaki van Nexuson Asmo oldalon? lattam par magyar guildet de afk volt nagy szerencsetlensegemre mind a 4 player amit lattam 4 kulonbozon magyar clanbol:)) -
Pabloka #21093 Ranger-nek melyik Stigmat kell megvenni? PVP-s karira:?? -
#21092 Jah. Köszi a segítséget! -
KaCsaxyz #21091 Akkor erosen bugnak tunik. Hunting Lepharist Revolutionaries quest bug. Nincs jobb otletem mint irj supportnak. In-game ajanlott, rendszerint gyorsabban oldjak meg. -
#21090 Na igen. Szerintem is OK/accept kellene, hogy legyen.
Egyébként legelső lépés 1. talk with Abelos.
Hiába beszélek vele akkor is az első lépésnél maradok.
A küldetés limitet meg nem értem el. -
KaCsaxyz #21089 1. Reg csinaltam azt a kuldit (kampanyt ugy altalaban), de nekem az a Close a vegen nem tetszik. Ott Accept v OK kellene h legyen inkabb (persze erre most nem eskuszom). Nezd meg hany kuldid van felveve. Lehet h tul sok, azert nem megy (bar ez kampanynal kisse furcsa lenne, de ki tudja).
2. Nyisd meg a kuldit es nezd meg melyik lepesnel jarsz. -
Box3r #21088 A játékban automatikusan telik az idő! A Skillbar mellett lévő minimapon kell lennie egy kis ikonnak, amire, ha ráhúzod az egeret, kiírja a valós és a játékbeli időt. Természetesen a játékbeli idő gyorsabban telik a valós időhöz viszonyíva. -
Siyama #21087 megvan semmi .. torlendo az elobi post
-
Siyama #21086 valaki nem tud valamit hogyan lehet ejszakara aitani a gamet? marmind hogy ejel legyen mert egy mob csak ejszaka jelenik meg es eleg jo quest de nem fogok varni estig erte -
#21085 Akkor jó, kezdtem egy clericet. :)