24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • BoneDragon
    Szerintem te tudod rosszul és nem vagy hajlandó elfogadni az igazságot. De akkor olyan fan volt hogy csak na. Ez már tényleg vicces, már bocsi. :)
  • Vicodine
    bakker, ti tenyleg ekkora gypsek vagytok?:DDD mmoztok es nemtudjatok mikor hasznaljak a fan szot:DD aa ez tuti nem, na jo leesett az ironia maradjunk ennyiben..:DD
  • kastil
    inkább az élvezetes szót mondanám, vicces mint funny fan mint rajongó talán
  • BoneDragon
    Szóval akkor jól használod

"GW2ben is pl stukival potyogni tiszta fan"
    "GW2ben is pl stukival potyogni tiszta rajongó"

Na mindegy, te tudod.
  • Vicodine
    funt azta arra szoktak mondani ha vicces vmi
  • BoneDragon
    Csak bökte a szemem, hogy nem tudod a szó jelentését és mégis használod, ennyi. :)
  • Vicodine
    Nem kar, mert amit akartam irni az ugy jo ahogy van. Mi a bre vagy vmi mentalista h megakarod mondani mit akarok irni es mit nem vagy mivan ma? lazulj
  • BoneDragon
    Kár, mert amit te keresel, az fun és nem fan...
  • Vicodine
    ki hogy erzi...
  • kastil
    Azt most mér kúrta el spoilert, amikor direkt átmásoltam :D. na m1
  • kastil
    persze, épp elég a yw-t videó alatti commenteket szemezgetni :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "dual guns on mmos always looks horrible lmao"

"a world full of fantasy and magic... spirit masters commanding spirits, templars with giant swords slaying in the battleground, sorceres casting heavy spells... and suddenly there appears a corean gay cowboy with some machine guns? wtf?!"

"im not too happy about that... i think it destroys the fantasy setting... its like you are riding through a forest in world of warcraft and suddenly such an idiot with a chopper crosses your path..."

csak az első oldal :D

Szinte megőrülnek érte[/spoiler]
  • Vicodine
    nem akartam funt mondani
  • BoneDragon
    Akarod mondani fun
  • Vicodine
    Szerintem meg az illik bele, amit ugy csinalnak meg, h az odavalo legyen. GW2ben is pl stukival potyogni tiszta fan, egy nyomorult masodpercre sem jutott eszembe soha, h bakker aa, lehet nagy fan meg jol nez ki meg tiszta zsir, de le is torlom, hat ez nem fantasyba valo....Akinek nem tetszik, az nem jatszik vele, de latatlanba nagyon sok embernek lesz favorit, egyszeruen azert mert jo!
  • kastil
    Najah, hát majd holnap megyek oda trialozni, gépem miatt nem merem még megvenni, valszeg utánna sem fogom amig nincs új proci. Hát jah, bár nem tudom ott mi a másik kaszt neve, csak az engiről olvastam, de ott sem jön be, nagyon nem. Még ha egy köpőcső lenne már jobban élném mint a pisztolyokat
  • KaCsaxyz
    Ezzel most egyetertek, a gunner es a engineer szerintem sem illik bele uj kasztkent. GW2-ben meg ugy ahogy megbaratkoztam veluk, elejetol kezdve ott vannak (bar ott sem tetszik igazan). De ez nem rajtunk fog mulni :)
  • kastil
    Tiszta sor, de vannak alapok, amik a fantasybe tartoznak. Na a gunner pont nem az. Bárd jöhet, mert része, cleric, mint heal, simán, hogyne. Sorci, SM, glad warri ésatöbbi ugyan úgy, ezek alapvető dolgok, max a nevüket lehetne változtatni, de lényegük maradna, elengedhetetlen. De ugye mindketten egyet értünk abban, hogy nem nagyon kéne Harcidroid, mint ikszedik játszható kaszt, mivel kábé pont annyira illene egy fantasy világba, mint a gunner. A következő majd egy bázisugró-szkafanderes-egyetemista tinyilány lesz, aki a segglyukából húzza elő a yugioh lapokat amik nukespellként funkcionálnak, koreaiaktól nem is lepődnék meg.
  • Vicodine
    Lehet nem nagy ujdonsag a gunner class(de a tobbi meg kevesbe..:DD), de beleillik a kepbe, latvanyos is meg fan is meg minden, tiszta fasza szerintem, de ennyi erovel mondhatnam, h pl a cleric class sem valo bele, ezert kovetelem vegyek ki, mi a fasznak healer(mert a legtobb mmoban van, akkor mar beleillik??)..:DD Meg ha nem tetszik, nem kell majd vele jatszanod, van meg mas class is....
  • KaCsaxyz
    Amint hazaerek melobol (kb 1-1,5 ora) meglesem.
    DC-nel es faild to connect-nel azert rak ki, mert a server oldalt nem latja (nincs szero v szinkronvesztes). Olyen ujraszinkronizalas keves jateknal van (egyel talakoztam eddig) h nem kell ujrainditani a jatekot.
  • kastil
    Hol llehet kikapcsolni? mond el kérlek, átnyálaztam mindent, de nem találtam semmit.

CTRL/SHIFT/ALT átbindelve, nekem pl qertfgvcx skillek, ezek shiftel és ctrl el is, aztán 12345 +uezek shiftel, szal ezzel nincs semmi gondom, csak hogy CTRL/SHIFT/ALT+görgő fel/le, CTRL/SHIFT/ALT+görgő benyom szintén bindelhető, szal végülis kitöltöm, csak na.

a sikertelen loginra meg úgy gondoltam, hogy pl most be akarok lépni, failed to connect, és csak kilépni lehet. DCnél kilép, nem pedig login képernyő, de mondom csak az energiaital volt sok azért sírok ennyit.

viszont a kamera dolgot tényleg áruld el légyszives!
  • KaCsaxyz
    CTRL+ALT+DEL -> task manager -> processes -> aion -> end process => nincs cicafiu (de a karid asszem bennragad. xD 10 masodperc nem veletlenul van (ha kozben megutnek leall) :)
  • KaCsaxyz
    Te is elnezted Vico (akar csak en korabban):D Azt a postot nem en irtam
  • kastil
    Az hogy nem tudok oldalra nézni, miközben futok, csak ha lenyomva tartom egérgombot kiteoláshoz rohadt jó lenne.
    Az meg szerintem elég szomorú, hogy megelégszel egy ilyen "classal", pedig a fantasy világ pont az, amit szerintem nem lehet agyonhasználni, mégsincs semmi új.
    Az, hogy az UI egy statik szar, aminek csak a méretét lehet változtatni, ja, player framet, húdejó.
    Nem tudok alt-f4et nyomni egy komolyabb ragenél, hanem 10 másodperc, aztán 5 cicafiú.
    Szeretném a CDket körgőre tenni modifierekkel, mert azt én máshol nagyon megszoktam.
    Szeretnék már egy goldpacket, mert idegroncs vagyok :D

De am biztos nem a játékkal van baj, csak hozzá kell szoknom wow után, ott sok addon, anyámkínja makrók meg bindelések hiányoznak, amugy minden király... Pedig sok évig l2ztem, szal nemtom mit sírok.
  • KaCsaxyz
    Sikertelen logint nem ertem. Ha benazok a UN/PW-vel, csak javitanom kell (UN) es ujra beirnom (PW). Vagy valtozott volna?
    CTRL/SHIFT/ALT dedikalt (ezzel nem is ertem mi a baj), gorgot nem probaltam ezek szerint az is (nekem az sem gond).
    Kamera auto follow gondolom az, ha elengeded jobb gombot akkor rogton visszaall "egyeneseb", ez nalam nem igy mukodik, valahol tuti ki lehet kapcsolni.
  • Vicodine
    mert most az a bajod, h csinalnak egy kir classt? vagy h followos dolog gaz amit ertelmesen megcsinaltak?:DD ugyanazt tudom irni: Meg nem vagyok biztos benne h /sarcasm (ez a tippem) vagy /serious (ezen csodalkoznek)
  • KaCsaxyz
    Meg nem vagyok biztos benne h /sarcasm (ez a tippem) vagy /serious (ezen csodalkoznek)
  • Vicodine
    pl szidtad a gunner classt, pedig atom zsir! na tessek egy pl. followal + kam mozgassal plane nemvagom mi a bajod, pl...
  • kastil
    nem értelek, szerintem ezek nem túl pozitív dolgok, de mindegy
  • Vicodine
    irtam!
  • kastil
    bár ez lehet az én hibám volt :D
  • kastil
    ja még hozzátenném, hogy tegnap mire visszajöttem egy emberesebb szarásból, már dced
  • kastil
    pl?
  • Vicodine
    Ebben a hozzaszolasodban a loginos dolgot leszamitva csupa pozitiv dolgokat sorolsz fel, mia bajod?:D
  • Vicodine
    Ezzel most mi a bajod nemertem..!?
  • kastil
    ÁÁÁÁ idegbaj, hogy ez a szar sikertelen login esetén kilép, login képernyőre nem lehet visszalépni. Agyfasz megoldások komolyan. Mér kell nekem buzis nyuszimacska képet nézni ki-belogoláskor? mikezek? interface is agyfasz. keybindelés, mi az, hogy ctrl/shift/alt+görgő fel/le nem bindelhető? miért van auto follow camerán mozgás közben? miért nem lehet egy kicsit userfriendlibbre csinálni? PERSZE GUNNER KELL FUCK YEAH, 0 KREATIVITÁS. agyfasz
  • KaCsaxyz
    Bocsi, sietsegemben nem lattam h nem nekem szolt:)
    A rift buff (hivatalos neven Home Defense Buff - HDB) lenyege, h egy hetig a kezdo/alulgearelt karik nyugodtan tudjanak kuldizni/fejlodni. Durvan emeli PvP-ben az mres/block/parry/eva/def/mdef statokat rifterekkel szemben. Mindig a hazai "versenyzo" kapja (Ely Eltnen/Heiron, Asmo Morheim/Belu). Sokat szamit, az igaz, de a 45-os templaromat egy agyonturbozott sin igy is legyakta (kis mob segitseggel, de mind1).
    Nem neha/ossze-vissza kapcsoljak ki/be, hanem heti karbantartas alkalmaval valt es csak a regi szerokon (Anuhart/Nexus szerokon soha nincs bekapcsolva, a tobbi uj szero nevet nem tudom).
  • kastil
    Na azt most wattafakkvan?
  • KaCsaxyz
    Link segit megerteni. Angol tudas nem art:)
  • wildstorm
    Nem nagyon értem amiket leírtál, de örülök a sikerednek. :D
  • KaCsaxyz
    Kivancsi vagyok mikor jon az elso "660 milla exp lv60-hoz?!?!?!?!". Ha jol olvasom es nem patcheltek azota, akkor ugyanaz tortent mint NA 3.0 v 3.1-nel :D Azert ez ismet egy nagy
    3.1 exp