Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zöld és kék szárnyakra nem érdemes pénzt vesztegetni.
Lucky Winget (narancsszínû eternal PvP stattal) valamelyik pet "szarhat" neked, ha eteted, de az esélye miatt erre ne építsd a karriered, illetve ez veteran rewardként járt az NCWestes idõk vége felé (amiket már a veteran reward miatt szvsz páran visszasírnak).
Neked a legjobb választás a FoM3 questes szárny lesz, amit relatíve hamar el lehet érni és jól használható, amíg meglesz a Storm Wing, de ezek csak strike fortitude-ot adnak.
A Radiant ops agentnél tudsz venni coinért kifejezetten PvP statos (strike resist) szárnyt.
practitioner of the forbidden arts of death
A lényeg az, hogy másmilyen kinézetû szárnyat szerettem volna venni. 😄
(10. szinten vagyok, ha ez számít)
Elõre is köszönöm.
Vagy valami "nuke" 55 eternal pole.
I am so awesome [Keeper The Tank]
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
a halvány rózsaszín meg 7el kissebb, és nem kapsz érte ap-t.
Egy dolgot nem értek.
Ugye az ellenséges birodalom karakterek nevei piros szinüek. Viszont azt nem vágom hogy a lila szin mit takar? kik lennének azok?
Pandemonium Focus használatához 2000 DP (Divine Power) kell, a HP és MP csíkod alatt látszik hogy éppen mennyi van. Mobok (valamint ellenséges játékosok) megölésével folyamatosan növekszik. Ezen kívül lehet olyan kaját venni (Aether Jelly), aminek használatával azonnal fel tudsz tölteni 2000/4000 DP-t.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
1. Alapból két karakterem lehet egy szerveren, ha veszek Gold Pack-ot, akkor 8. Mi van akkor, ha nekem 4 karakterem van és lejár a Gold Pack? A plusz két karakter használhatatlan lesz vagy esetleg törlõdik?
2. Hogy kell használni a Mana Treatment-et, a Herb Treatment-et és a Pandemonium Focus-t? Halvány színük van és nem bírok rájuk kattintani.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
2: sosem allitottam, h az emberiseg tobbsege, azt allitottam, h az mmos emberiseg tobbsege(nem csak kiragadni kell szavakat...)
3: az elso resz nekem nem tetszett, nem toltam vele 5 evet, nem is erdekel, h ha vki tolta es most nem tetszik neki 2ik resz...
4: talan az elmult jopar ev egyetlen mmoja, ami nem tucat mmo, hanem igazi ujitasokat hozott, nyilvan van copy is, de annyi mmo megjelent mar, h ez kivedhetetlen, egyszeruen lehetetlen es meg sem probaljak
Tomy Lee: te mint veteran gws, el vagy sapadva? megmondtak, h ez teljesen mas lesz mint az elso resz, egy kulon mmonak kell tekinteni csak ezzel a nevvel adjak el. En probaltam anno az elsot , de nem meltattam arra h toljam, abban az idoben ott volt a Lineage 2, ami azert lenyegesen tobbet tudott minden teren, igy evidens volt h mivel jatszom, de amugy is elso resz ide vagy oda, a masodik resz jo, ennyi...Akinek meg nemtetszik annak ott lesz ArchAge, amirol en kb ugyanazt gondolom, mint troll a gw2rol, egy atlagos tucat mmo, szep kornyezetben....Mielott megszolalnal hulyesegeket, ismerem a gamet es nyomon is kovettem egy darabig, de miutan sok video es info utan ugy lattam, h total kozepkategorias kis vmi lesz, egy ideje mar nem nezem a hireket...
Prana: Nincs semmi ,nem fogok ragelni ,mert tudom kinek írtam és te egy kultúrált GW2-s vagy szóval mégcsak benézésbõl se vedd magadra. Máskor mielõtt elnézed gondolj arra ,hogy én ilyet rád nem mondanék soha. <#eljen>#eljen>
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
ha nem lenne ennyire retardált a srác, akkor láthatná hogy én is játszom mind a mai napig...
"Ettõl függetlenül élvezheted Prana ,sõt játtssz is ha ez tesz boldoggá"
ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy igen, boldoggá tesz majd, mert kell a változatosság, és ez az egyetlen mmo amivel érdemes játszani aionon kívül. a többit bottal sem piszkálnám meg, mint pl tera swtor, secretworld
és ha nem lett volna elég egyértelmû, az aiont NEM hagyom abba, mert azt is élvezem
Ki vagy te ,hogy utasítgass csak kérdem.. Egyszer se mondtam ,hogy menj arrébb..
Érzem ,hogy ideges lettél. Mint írtam a te bajod. Olyan jó cukkolni téged. 😉
Tomy Lee: Nos igen. Szóval te a Aion EU-z választod ha jól veszem ki.
Szerintem õk játszottak az 1-el is ,csak bekapta õket a gépszíj. Csak "AZ"=GW2 létezik számukra. Szerintem nem tudott a GF semmit ,szimpla véletlen. Mondjuk Ncsoft lehet röhej tárgya ott is.. <#miaz>#miaz>
Mi veteránok meg csak nézünk,hogy most ez lesz tényleg a folytatás?Én õszintén nem erre vártam ennyi idõt és komolyan sajnálom azt a belefektetett idõt amit vagy 4 éven át tettem.
Amúgy meg GF nem hülye,nem hiába vártak ennyit 3.0-val hiszen õk is gw2 bétáztak és fel tudják mérni a dolgot,hogy gw2 indulással együtt adják ki.2× nem mondom,hogy jövök 3.0-zni😄
★ 汤姆 李
irritáló vagy. a továbbiakban jó lenne ha mellõznéd az aion topikot ha nem a témába vágóan nyilvánulsz meg. kicsit túl sok az offod, és értelmetlen is, mivel közöd nincs a hozzászólásaid alapján semmihez, csak okoskodsz.
Szóval már nem is meggyõzök csak kifejtem a véleményem. Vitázunk csak Vico-val. Meg persze ha felidegesedsz az a te bajod. 😊
Amúgy ezt nem tudhatod mi lesz 2-3 éven belül. Ott van még a Bethesda is és még egy rakás konkurens aki csak ugrásra vár. (pl. Blizz-Acti kocsog banda a Titánnal) 😉
ez van fanboi vagyok, kövezzetek meg öntsetek betonba lógassatok bele a dunába leszarom a véleményedet igen magasról. fogalmam sincs h mirõl akarsz meggyõzni még mindig. 😉
Én nem vettem meg nem is fogom ,mert nem látom értelmét. Ettõl függetlenül élvezheted Prana ,sõt játtssz is ha ez tesz boldoggá. 😊
De nem veszik észre egyesek ,hogy ISTENÍTIK és felvették a wow fanboy állást... csak a játék címe más..
Vico én még az elején követtem én voltam az egyik legnagyobb fanboy (még tesóm is ráakartam venni vegye meg) ,de aztán kinyílt a szemem. Belõled a hype beszél ,így nem vitatkozom veled.
Te azt ÁLLÍTOD hibátlan innestõl kezdve nincs értelme folytatni.
Emberiség többsége? Oké akkor 3,5-4,5 milliárd ember azt gondolja amit te..
Itt siman odamesz és leütöd akit akarsz.
gyönyörû a világ designja, de a grafika nem nagy durr, a karakterek pedig kiábrándítóak aionhoz képest
a fix weapon skillek engem idegesítenek, sokkal jobb volt a gw1-ben teljesen szabadon választható skillbar. az pedig kamu hogy nincs grind, van csak másképpen hívják
nem ragozom tovább, bár lenne még mit kritizálni, amúgy az tény hogy hangulatos a gw2, és bele lehet feledkezni.
szeretném tisztázni, hogy én már prepurchaseltem KÉT példányt a gw2-bõl és barátnõmmel együtt nyomjuk majd, de nem hagyom abba az aiont miatta, mert jelenleg nincs jobb
Egyetlen ami az õsapja lehet ezeknek az az ArcheAge legalábbis ha nem barmolják el ,de kétlem ez nem egy tucat MMO ,mint a TERA(és nem is lopták Nctõl ,mint ezt a hulladékot Blue Hole ftw <#idiota>#idiota>) ,SWTOR etc..
Meg a legkirályabb grafika mmo-ban.. Sõt egyes fanboyok még merték a bf3-nál szebbnek tartani..
A csilivili design az nem mutatja meg a motor képességeit ,ami ráadásul ócska gw1 motor kibõvítve.. (Rondább ,mint az Aion 3.0 ami röhej) ITT MOST A MOTOT TECHNIKAI DOLGAIRÓL BESZÉLEK NEM HOGY DÍZÁJN.. ( a dízánj jó ,de akkor sem a legszebb mmo lol.. )
Reménykedtem ,hogy nem ,de igen és directx9-es a game. A karakter modellek is mintha babák volnának ,az animáció nagyon gány ného ,a hangot is írták ,de az oké volt nem is értettem mit sírnak.
Hát bocs megafail lesz sokaknak.
A wowosokat akarták megfogni ami sikerült is meg a gw1-esek egy részét + a random tömeg aki csak megveszi a hype miatt..
Középszerû játék összeségében számomra ,amelynek nagyobb a füstje ,mint a lángja.. Viszont a célt elérték Gw2=Wow 2 legalább olyan közöséggel..
Személyes vélemény amit írtam. Jó is ,hogy szereztem kulcsot és csak megerõsített ,hogy jól itéltem meg.. Kár érte..
Nctroll újabb fejõs tehene ez látszik.. Aki meg azt hiszi 1 hónap alatt kijavítják a mega laggot, optizatlanságot etc.. az téved.
Azt nem merném állítani ,hogy pofára fogtok esni ,mert egy fanboynak bõven jó. Eladásokat is adni fogja ,sõt a hype miatt 2012 legjobb mmoja ..sõt játéka lesz.. csakhát nincs mögötte annyi..( és most írhatnám ,hogy semmi ,de ennyire nem szar ,mert 1-2 dolog ötletes és jó)
Szerintem 2010-ben már kikelett volna adni ,mert 2012-ben ez már nem menõ..
(Na anyázhattok ,ha gondoljátok)
A TERA-nak 1-2 hónapot adok és nem a GW2 miatt.. hanem ,mert Frogster+Gameforge összeolvad vagyis inkább a GF bekebelezi a békát.. =Garantált epic fail.
Maradok tisztelette Trollface 😛
- Elnézést, ráérsz picit?!
- Csá, minek?
- Lepk-ználak, elfogadod?
<#idiota>#idiota> nekem egy béta alatt sikerült rájönnöm hogy mekkora kamu az egész.
mellesleg sokkal élvezetesebb a harcrendszere a gw-nek, mint a terának, és még csak nem is ezzel hájpolják (hozzáteszem hogy joggal) a mennyekig.
Annyira még sem jött be mint ahogy a betakon gondoltam .
Sajnos nekem késõbb nagyon repetitív lett.
Pl rá kellett jönnöm hogy kb az összes mob/bam/boss az elsõ 20pár szinten található content copypastelése.
Kb a magasabb szinten lévõ ellenségek skilljeit/mozgását , nem újraalkották , hanem odamásolták . Max a mobok skinje volt más. Engem ez kicsit (NAGYON) kiábrándított.
A másik hogy mennyi useless mapot alkottak hol kb vagy 10 percet töltesz el (csak átrohansz a questeken) . Ahelyett talán fordítottak volna több figyelmet másra.Pl aion mapok pont elég nagy méretüek voltak a fejlõdésre . Késõbb meg úgysem megy oda az ember . Nem is értem teraban minek kellett azt a 8000000000 negyzetkilometer területet megalkotni ha ugysem megy oda senki, owpvp szempontjaból is marhaság.
Na de nem offolok tovább. Amúgy is ez csak egy vélemény volt. 😊