24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Gő
    Már, ha észreveszik! :) Ott a pont. Büntetik valóban. De én botokat meg csalókat is látok vígan szaladgálni. Anno átmentünk aliansszal asmozni riften. Teli volt bottal az Asmo oldal 1 helyen legalább 3 egyszerre.
    Nekem e miatt kezd elmenni a kedvem a játéktól. Hogy alig tesznek ellene valamit.
  • Malachit
    Klikkert büntetik, ha észreveszik (márha észreveszik :))
  • Malachit
    "Negyedikhez elotte tegyel le egy kisket az utolso npc nel. Amint megvan a harmadik, ess le -> meghalsz, eledj kisknel."

3.0-ban ez így nem volt igaz. Ha meghaltál, buktad a questet és kezdhetted előlről. Kipróbáltam és pofára is estem :D. Azóta lehet változtattak rajta.
  • Gő
    Szokták mondani, hogy Google a barátod.
    Link
  • angel2233
    Tud valaki egy auto klikker progit ami fut Aion alatt?
  • Gő
    Nekem csak 3.-jára sikerült. :) De utolsó alaklommal majd fél percem maradt használtam a szélcsatornát is, ami nincs a videón. Így javaslom mindenkinek még annak a használatát Tiamarantán.
  • KaCsaxyz
    Jo ez a video, en is ez alapjan csinaltam szerintem (per pill nem tudom megnezni, de eros a gyanum). Csak kamar scrollok + en bindeltem utolsohoz (Cindercone outpost). Azert razos volt, 10 masodpercem maradt a 14 percbol (masodikra lett meg igy, eleg sokat benaztam):) TiaHQ scrollal egyszerubb mindenkepp, Tia bal oldali (Notus outpost) bind-el es SM/kisk utsoval setagalopp. A video - begyakorolni a futo/glideolo reszeket - mindenkepp (erosen) ajanlott :)
  • Gő

Egyébként a Siel szett elkezdéséhez itt az első quest. Én anno még e szerint kezdtem el. Jó kis videó HD felbontásban. Ha valakinek segítség!
    Memorizálhatja az útvonalat.
  • Gő
    EU NA vitát nem kell elkezdeni. Mindenki ott játszik, ahol akar. Lesz 3.5 EU-n is. 1-2 hónap meg nevetséges. Tény Amcsin hamarabb lesznek frissítések, de ha ez kell akkor játszatok a kóreai szervereken. Ott nemsoká 4.0

Idén biztosan nem lesz EUn 3.5. Egyébként is ráér még az. Kíváncsian várom, hogy a storba Gameforge bepakolja az Aréna tiketeket, mint ahogy ez már létezik az amcsin. Pay to Win! Az a magyar, aki meg költ is az amcsi szerón az nem érzékeli a ping okozta különbséget szerintem.
    Lényeg, hogy élvezzétek a játékot és a társaságot.
    Én már legalább elértem, hogy a szerveren legtöbbet játszó magyarok együtt legyünk egy légióban. De ahány játékos annyi ember van jó pár begyöpösödött ember... De azokon már csak mindenki röhög a szerveren.
  • BoneDragon
    Mikor várható a 3.5 ha tegnap jött a 3.1? 1-2 hónap?
  • fajtalan01
    persze aki csak questelgetni akar annak biztos jó a sok könnyítés és a 400ping is ritkán zavarja... de szerintem az aion lényege a pvp... és 200as ping felett labdába sem rúgsz valaki ellen akinek csak 20as vagy 50es a pingje... ha fizetnének sem tolnám NA szerveren innen m.o. -ról. de ez is ezerszer lerágott csont.. és ahogy alyr is írta ne gondold hogy az nc soft merő szívjóságból csinálja amit csinál... hidd el nekik is a profit az első...
  • alyr2
    És minel tobben jatszanak, igy tobben vesznek shopban itemet...stb Amcsiknal is a penz az ur, mert zsidok azok is..csak maskeppen jobban csinaljak. GF csak szarik mindenre
  • Sikoly85
    Ezért haggyák sokan ott az EU-t és mennek át NA-ra. 3.5ben rengeteg változás történt. Eltnenbe a kampány küldiknél ha több npc-vel kell beszélned akkor már nem kell össze vissza szaladgálni, hanem egyből oda teleportál. 50 krall mark helyett is már csak 10 kell, meg sorolhatnám a könnyitéseket. Theoba beraktak egy új területet ahova el kell repülni. Így bal szélen azon a hosszu barlangon nem kell végig vergődni. Egyszerüen oda repülsz és már ott is vagy. GF-nek csak a pénz kell, leszarja a játékosokat. Amcsiknál meg pont ellenkezőleg van. Azon vannak hogy minél élmény dúsabb játék legyen és minél hamarabb el érd a célod.
  • Gő
    Kitartás mindenkinek, aki belefog a Siel szett megszerzésébe. Megcsináltam végre én is, de 2.-jára már nem fognék neki újra. :D

Fast Track szerver meg lenne, ha Gameforge betette volna... de nem tették. Idióta magyarázatokra fogva. 3.5-ben azt mondták beteszik. Itt is csak a pénz az Úr. Ennyi.
  • Sikoly85
    Köszi az infot, ezt kifogom próbálni.
  • fajtalan01
    thx, ezt elrakom... jó kis leírás...
    lehet meg is csinálom a nagykarimmal ezt a setet... nem tűnik annyira gáznak a karim gyártása is meg van vagy 499 meg a szedése is messze 400 fölött szóval elméletileg menni fog majd...
  • KaCsaxyz
    *Sot, ha van SM segitseged, akkor a elso is konnyen megy. Summon CD-je 10 perc.
  • KaCsaxyz
    Lv60 elso kuldije nem nehez. A trukk:
    Elso alapbol megy (mennie kell).
    Masodikhoz vegyel egy kamar vagy tia HQ scrollt.
    a, Kamar: elso megvan hasznalod. Fut fly porterhez. 2 opcio van, en a jobb also sarkot jobban szeretem. Onnan meg megtalalod (gyakorold be).
    b, Tia HQ: elso megvan, hasznalod. Tia HQ-bol eszakon atrohansz Sarpanba (ua mint kamar -> bal also sarok fly, csak szerintem gyorsabb).
    Harmadikhoz elotte bindelj be tia bal szelso fly pointhoz. amint megvan a masodik Return. Onnan megtalalod.
    Negyedikhez elotte tegyel le egy kisket az utolso npc nel. Amint megvan a harmadik, ess le -> meghalsz, eledj kisknel.
    Amint megvan a 4. Kamar scroll es kesz vagy:)
    Ha van SM segitseged akkor a halal -> kisk eledes elkerulheto.
  • fajtalan01
    na jó gugli a barátom, ki is dobta hamar :)
    http://gameguide.na.aiononline.com/aion/Level+60+Daevanion+Armor
  • fajtalan01
    még vagy 2szint van 60ig, de azért érdeklődök. Milyen ez a 60as set? milyen quest et kell hozzá letolni? mi a set neve?
  • Sikoly85
    Köszi az infot. Pedig reménykedtem benne hogy elég meg csinálni a fő karival és szépen majd átalakítgatom a többire is:D Miragent első 3 küldije annyira nem gáz csak unalmas és idő igényes. 4. cucchoz kell mélyen a pénz tárcádba nyulnod. Kiszámoltam, kb 12 milla le craftolni azt az itemet amit kér, és akkor sem biztos hogy be adja az arany szinü itemet. Szóval akár 100 millába is kerülhet. 60as szettről meg nem is beszélek. Első küldit nem birom meg csinálni, mert kevés az a 13 perc és 4 npc-t kell találnod. Mindegyik mérföldekre van egymástol. Bevetettem minden speed scroll, mountot, de a 4. npc-hez úgysem jutok el. SM-nek meg van a full 30as szett fegyverrel együtt. 50ig simán kihúzom vele és a húzása meg a kövezése is elég olcso.

racsir, gyanitom hogy a fast-track csak a NA szerveren van. ők raknak be mindig ilyen egyéni dolgokat:D
  • racsir
    most az európai szervereken is 3.0 van? akkor miért nem megy a fats track szerver vagy mi a neve amin elméletben több xp boost van 50-es szintig? vagy most nem 3.1 van? esetleg nem a 3,1-ben jön ez a cucc?
  • fajtalan01
    ahogy tudom azt végig kell szenvedni minden karival... a 30 set az direkt olyan hogy csak 5darab 30as kari tudja összerakni azért kompatibilis mindegyikkel valószínű azért váltható át(bár ezt én nem tudom)... a miragen az csak azé a karié aki megcsinálta... ahogy a title -t sem kapod meg az accountra csak az adott karira... amúgy valóban nagy szopó a miragen én is csak a nagykarimmal toltam le, többször nem is tervezem, annyit nem ér... mondjuk ha az ember jól rákészül már 50en simán meg lehet a set, de akkor is kell rá egy-két nap mire minden meglesz meg egy jó nagy adag pénz...
  • fajtalan01
    biztos van a kóreai aion ban a karaktergeneráláskor valami mangagomb. csak mert az összes kóreai videóban ilyen mangaszerú az összes karakter... pedig aztán lehetne akármilyen kinézetű is... mondjuk én is mindig törpéket csinálok, csak hogy könnyebb legyen elbújni meg a kiskariknál viccesen néz ki a greatsword meg a polearm hatóköre, sokkal messzebb ütnek mint ahol látszanak a fegyverek, pvp ben jó poén tud lenni... amúgy biztos nem gondolnánk ilyen gay -nek ha egy európait engedtek volna oda a karaktergeneráló képernyőhöz.. hiába az idióta skillek ha azt egy rendesen kinéző kari castolja akkor egészen máshogy hat...
  • Shaenis
    sajnos nem lehet
  • Sikoly85
    Valaki nem tudja hogy a miragent szettet át lehet e alakítani pl plate-ról cloth-ra? Azt tudom hogy a 30as szettet át lehet, de a miragentről semmi infom sincs. Nincs kedvem végig szenvedni az összes karival a küldiket...:D
  • kastil
    korean*
  • Trollface

• Pabloka
    Sorcerernek Könyv kell fegyvernek vagy az a masik? :D
  • BoneDragon
    Clericnek milyen craftot érdemes felvenni?
  • wildstorm
    Így már jobb azért. Köszi. :)
  • kastil
    Az ilyen zöld manastoneok érnek valamit? pl +65 hp ilyenek, brokernél annyira változóak az árak, hogy inkább nem hiszek neki, csak hogy tudjam megéri e elpakolgatni az ilyet, amig nincs GP
  • Vicodine
    lehet szar az angolom, de attol meg akinek jo, az is igy(is) hasznalja:D de mondom atadom a gyozelmi zaszlot, sok lesz mar a temabol
  • kastil
    Semmi para, hát én is így csinálom, mivel nincs lehetőség. Turn left/right nincs, strafe A és D. opposite angle meg Y, görgő kell másra :D
  • KaCsaxyz
    Ezuton kerek elnezest, nem lehet kikapcsolni. Kozepso gombot lenyomva hatrafoldul, ujra lenyomva elore, de ennyi van. Ugy tunik csak en szoktam meg nagyon h automatikusan nyomom a jobbra/balra gombot ha korbenezek de elore akarok futni. Bocsesz.
  • kastil
    Lehet inkább csak ugyan olyan szar az angoljuk, mint neked, mert ugye nem mindenki angol, aki külföldi. Igazad van amugy, lehet náluk csak meleg van és sűrűn melegetik, hogy miylen fasza, hogy van legyezőjük. Kiváncsi lennék ezek után, hogy hogyan kommunikálsz velük... :D
  • Vicodine
    figyi, magyarokkal nemigazan jatszom, bar az teny, h az angolom nem felsofoku, de az angol anyanyelvuek is ugyanugy hasznaljak a fan szot, mint ahogyan azt en is tettem. nem csak abban az esetben hasznaljak, ha rajongast fejeznek ki, de ebbe ne menjunk bele, szerintem igy is tul lett magyarazva a dolog
  • KaCsaxyz
    MMO-zunk, de szeretunk par angol szot jol hasznalni (nem magyarositva) :) No offense, kinek hogy tetszik, de en sem ertettem bevallom:)
    Abban igazad van h kinek mi tetszik. Nekem stilusban nem illik bele GW2-ben sem, skilljeivel/tudasaval semmi gondom egyikkel sem (thief es engineer).
  • kastil
    buták vagyunk, ez van :(
  • Vicodine
    ajjaj, oke te gyoztel...XDDD atya isten...