Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csori96
Köszi!
Amúgy a Gladiator milyen ruhát használjon, Chain vagy Plate?
brókernél tudsz venni ha sok pénzed van
csak egyszer használhatók

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Csori96
Valahol lehet venni Enchantment Stone-okat?
Ja és ha valamit felviszek plusz valahányasra, akkor a felhasznált köveket késõbb vissza tudom szerezni?
Frosty01
fincsike te alapjáraton meleg vagy <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

ha vaze facebookon mast sem lat az ember, mar a teveben is, mindenhol....mar annyira nyomjak, h neha en is kinomban benyogok 1-2 ilyen meleg szot😄D
Mik mennek itt, amúgy te ezt honnan tudod ilyen jól Vico? Tán csak nem... <#vigyor>

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Bigblind
De egyébként nem biztos hogy homár, lehet hogy csaj, mert az adatlapján nem szerepel a neme! De az száz hogy nem hetero, elképzelhetetlen hogy egy hetero pasas így beszéljen!

Bigblind
LoL! <#eljen> Vagy a szarcsi, foscsi...

Az "ajándék" szonak egy meleg, homokosok altal hasznalt verzioja, olyan buzis mint mondjuk a "koszcsi", "szivcsi".....
torrente111
(( mi az az ajcsi?

atinq
Nem arról van szó hogy nem lesz jobb a fegyó hanem hogy nem érdemes vele kinlódni ha aktívan játszik pár óra vagy pár nap és "kinövi".😊

No.

xerb
Pontosan!
És mivel az enchant fegyveren nem egyenes aranyos afegyver szintjere igy egy 10lvl orbon is annyit ad a +10 min egy 55oson . szal egy +10es 10lvl orb siman 2x akkorat csap mint egy +0 szal kis szinten meg jobban kiutkozik az enchant . es sokkal konnyebb/olcsobb. 10es szinten csinalsz egy +10es fegyot es 1 hiteled a mobokat

I am so awesome [Keeper The Tank]

Frosty01
kis szinten igenis csináld a plusszolást¢!!!!!!!!¢ kurva olcsóak a kis kövek, és ha a fegyvered feltolod +10re, igencsak jó dps-t tudsz produkálni. ne hallgassatok ezekre a noobokra ;D

atinq
Gf átvétel óta játszom. Egy accounton és egy szerveren van a két karakter.

No.

Mikori az 55-os karid? 2x volt reset az ajcsikkal, egy meg NC era alatt egy pedig mikor atvette GF. BTW, ugyanazon a szeron van az 55-os es a 27-es kari? Mint irtam, ajcsik 1x/account/szerver. Lehet felreertheto voltam: minden szerveren 1x van ajcsi accountonkent.
atinq
Nem egészen értek ezekkel egyet van egy 55-õs karakterem amivel minden ajándékot átvettem. Kicsit ráuntam és csináltam egy ujjat ugyan azon az accounton. Most 27-es és kapom folyamatosan szintlépéskor az ajándékokat. Legalábbis tekercseket potikat stb sárga fegyóra nem emlékszemm.

No.

Azok az ajcsik accountonkent es szerverenkent egyszer jarnak. Szal ha egy karival atvetted, akkor azt az ajcsit mar nem kapja meg a tobbi karid. Azert van, hogy az elso kari konnyebben fejlodjon (pl 25-on egy lv39-ig hasznalhato arany fegyo az ajcsi). Ha ugy erzed a karinak nincs ra szuksege (pl sok poti jar, nem feltetlen erdemes mindet atvenni) akkor ne vedd at. Ezesetben viszont arra figyelj, hogy szintlepeskor csinalj egy relogot (csak kari valasztoig kell, nem ujrainditas), kulonben nem az uj szintnek megfelelo ajcsit latod.
Csori96
Köszi a válaszokat!

Lenn itt még valami: Amikor az 1. karakteremmel elkezdtem játszani, akkor minden szintlépéskor kaptam valamilyen "ajándékot" (megjelent a skillek és a szárny között valami és arra kattintottam), de azzal a karakteremmel csak 10-es szintig fejlõdtem. A mostani karakteremmel amikor elkezdtem játszani, akkor a szintlépésekkor nem kaptam semmit egészen a 11-es szintig. A 11-es szinttõl kezdve folyamatosan kapom szintlépésekkor az "ajándékokat". Vagyis ha egyik karakterem eléri a max szintet, akkor más karakterem már nem fog "ajándékot" kapni egyszer sem?
Miutan magamhoz tertem a por hatasa alol (atjott a postbol, amugy jo cucc <#vigyor1> ) :
Minden varosban (faluban is altalaban) van General Goods Merchant. Fortokban Fortress Quartermaster-nek hivjak ha jol emlekszem. Ezek az NPC-k arulnak Extraction Tools-t. Ezzel a cuccal "betorod" fegyot/rucit (rucibol a sapit, ovet es ekszereket nem lehet) es random szintu "Enchantment stone"-t kapsz. Ezt hasznalva fegyveren/ruhan eselyed van a plusszolasra. Ha nem sikerul az enchant (biza megesik) akkor egyel csokken a rajta levo + (negativba nem mehet, illetve +10 folotti tores +10-re dobja le). A cumo statjai nonek plusszolassal, de hagy ne irjam le hogy mi 😊 Plusszolas
A link nem teljes (szerintem, de javitsatok ki ha tevedek): rucikon minden + -> +HP-t es +strike resist-et is ad.
Amit Trollface irt az megallja a helyet. Kis szinten, ha nem vagy twink, ne szenvedj plusszolassal, total folos 😊
<#zavart2>

Túl sok füvet szívot aki ezt írta neked? Port? (por állagú drogot) ... persze.. D:

A kisállatokból van aki a cuccod visz, sõt olyan is van aki szárnyat ad meg balaur matit.. De pénz kidobás..

A zöld cuccok amiknek a neve zöld szinû ,de szerintem add el ezekbõl általában gány enchi stoneok lesznek.. Ha kis szintû vagy és nem twink ,akkor ne tökölj enchel.. mert gyorsan kinövöd a felszerelést.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Frosty01
na küldessetek nekem gyorsan abból amit az a csávó szív aki ezt az 1. pontban foglaltat leírta

Ha a Pvp-t favorizálod sok játékossal, akkor a Perentora ne gyere. Idõnként már néhány PvE instára is problémás lehet játékost találni.

cece
Hagyd, csak mi tudjuk hol lehet átállítani ezek szerint.

Csori96
1.

Ha nincs komoly anyagi gondod, akkor ne add el a zöld cuccokat amik nem kellenek. A general vendornál lehet venni minden városban „disenchanter izét” amivel lehet ezekbõl a cuccokból disenchant port szerezni (már ha nem failel). Ezekkel a porokkal bármilyen itemnek lehet növelni az itemlvl-jét és a statjait.

Ez mit jelent és mik azok a zöld cuccok?

2. A kisállatok csak érméket adnak?
Azt, h a rank legyen-e kiirva a feje folott, vagy mas, azt az optionsban lehet beallitani
atinq
Biztos hogy csak a szövetségesre mert én sem látok soha asmo feje felett rankot?!

No.

ami ugyebár csak a szövetséges játékosokra vonatkozik, az ellenségre nem, ott mindig az abyss rank van

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

cece
De mint az köztudott ezt a beállítások menüben tudja állítani mit szeretne látni, rangot, titlét avagy semmit.

ezek szerint te még soha nem találkoztál személyesen ellenséges játékossal 😄 az ellenségeknek a sima title helyett a rangja van kiirva a neve elõtt.
Ezenkívül bármikor megnézheted az abyss rank menüben a ranglista elsõ 300 játékosát

Hogyan tudom megnézni hogy az ellenséges frakcióból valaki milyen rank-ban van? Sokan linkelik például hogy asmo star officer 4-es. Honnan lehet ezt tudni?
Gő
Ezt már jó páran megkérdezték, csak picit kell visszaolvasni vagy keresni fórumban.
EU vagy NA szervereken fogsz játszani?
EU-n én az Anuhartot és Nexust javaslom, ahol sok (nem csak magyar) aktív játékos van. Szerintem minden szerveren van magyar játékos.
Én az Anuharton tolom, de mindenki azt javasolja, ahol õ maga is játszik.
NA-n meg a Sielt láttam, hogy többen írták.

Sziasztok!
Új vagyok a játékban.
Valaki meg tudja mondani, hogy melyik szerverre érdemes menni, ahol sok magyar játékos van ? Olyasmit keresek, mint a WoW-ban az Arathor.

köszi
Belton
Ugyan ezek Amcsi serveren meg néztem.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Belton
Eu serveren merre van most " Aktívabb" Légió ?
Asmo Ely mind1 , van még élet ? Kb Fél éve be se logoltam , habár semmi változás azóta 😄 ahogy nézem . Persze a store az gyarapodik hogy szakadnának meg.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Bigblind
Összegyûlt a colosseum fegyóra az insigniám. Érdemes kivenni az 55-ös fegyót, vagy inkább majd ha jön a 3.0 akkor a 60-ast? Egyáltalán ugyanezek az insigniák fognak majd kelleni a 60-as gearekhez vagy teljesen más?

Heló!

Eredeti Aion szerveren játszok (North American) azon belül pedig az Israphel szerveren. Ha valaki még játszik itt akkor létszi írjon. 😊
Gladiátorok polearmot részesítik elõnyben a sokkal nagyobb sebzés miatt. Dual wieldes gladiátorok pedig mace+dagger, de profik ezt csak pve-ben használják, mert jobb a dps viszont nincs aoe.

Csori96
Melyiket érdemes használni: Polearm vagy Greatsword?
xerb
+ Face Smash is knocbkackel

Frosty01
+ shieldburst is knocbkackel

persze hogy tud. minden kétkezes melee fegyverrel megvan az esély a knockdownra, templarnak ott a greatsword

A templar tud knock back-elni (felborítani) ??? <#wow1>
xerb
Trade Broker vagy más player .

Csori96
Kinél, esetleg hol lehet olyat venni, amitõl gyorsabban futhatok, ha jól tudom, akkor ez a neve: Greater Running Scroll?
xerb
Telemachus . És az elsõ closed beta óta toltam tehát kb 3+ éve, de ilyennel még én sem találkoztam.
Most igen .Ennyi

Ilyen jellegu problemmel en sem taliztam meg a 3 ev alatt, de nemmondom h kizart h megtortenjen...
atinq
Te melyik szerveren játszol mert én a kezdetektõl nyomom és még eggyetlen hibával vagy buggal sem találkoztam. Lehet én vagyok a szerencsés?😊

No.

Igen, még az is kell hogy a ranglistán elég magas helyen legyél.

A "next rank" részen a "points needed" mellett ki van írva a szükséges rank is. Felette pedig az aktuális abyss point mellett ki van írva az aktuális rankod is.

Mi kell ahhoz hogy elérjem a star oficer 1 rangot? Az abyss pontom megvan hozzá, de továbbra is rank 1-ben vagyok. Gondolom valami még kell hozzá!?
xerb
Na mondom ma kb majd egy ev utan benezek aionba . mi fogad ?
Server becrashel hogy a mobok nem mozognak , nem utnek vissza , dredben nincsenek mobok , nincsen boss Npck sehol sem mukodnek , teleport nem mukodik . az ellenseges frakcio nem ad pontot , apt . ja es ez mar 2 oraja igy megy . Es nincs egy balfasz gm aki restartolja a szethullott szervert.
Nagyon ottvan f2p aion valóban 😊