Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak egyszer használhatók
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Ja és ha valamit felviszek plusz valahányasra, akkor a felhasznált köveket késõbb vissza tudom szerezni?
practitioner of the forbidden arts of death
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
No.
És mivel az enchant fegyveren nem egyenes aranyos afegyver szintjere igy egy 10lvl orbon is annyit ad a +10 min egy 55oson . szal egy +10es 10lvl orb siman 2x akkorat csap mint egy +0 szal kis szinten meg jobban kiutkozik az enchant . es sokkal konnyebb/olcsobb. 10es szinten csinalsz egy +10es fegyot es 1 hiteled a mobokat
I am so awesome [Keeper The Tank]
No.
Lenn itt még valami: Amikor az 1. karakteremmel elkezdtem játszani, akkor minden szintlépéskor kaptam valamilyen "ajándékot" (megjelent a skillek és a szárny között valami és arra kattintottam), de azzal a karakteremmel csak 10-es szintig fejlõdtem. A mostani karakteremmel amikor elkezdtem játszani, akkor a szintlépésekkor nem kaptam semmit egészen a 11-es szintig. A 11-es szinttõl kezdve folyamatosan kapom szintlépésekkor az "ajándékokat". Vagyis ha egyik karakterem eléri a max szintet, akkor más karakterem már nem fog "ajándékot" kapni egyszer sem?
Minden varosban (faluban is altalaban) van General Goods Merchant. Fortokban Fortress Quartermaster-nek hivjak ha jol emlekszem. Ezek az NPC-k arulnak Extraction Tools-t. Ezzel a cuccal "betorod" fegyot/rucit (rucibol a sapit, ovet es ekszereket nem lehet) es random szintu "Enchantment stone"-t kapsz. Ezt hasznalva fegyveren/ruhan eselyed van a plusszolasra. Ha nem sikerul az enchant (biza megesik) akkor egyel csokken a rajta levo + (negativba nem mehet, illetve +10 folotti tores +10-re dobja le). A cumo statjai nonek plusszolassal, de hagy ne irjam le hogy mi 😊 Plusszolas
A link nem teljes (szerintem, de javitsatok ki ha tevedek): rucikon minden + -> +HP-t es +strike resist-et is ad.
Amit Trollface irt az megallja a helyet. Kis szinten, ha nem vagy twink, ne szenvedj plusszolassal, total folos 😊
Túl sok füvet szívot aki ezt írta neked? Port? (por állagú drogot) ... persze.. D:
A kisállatokból van aki a cuccod visz, sõt olyan is van aki szárnyat ad meg balaur matit.. De pénz kidobás..
A zöld cuccok amiknek a neve zöld szinû ,de szerintem add el ezekbõl általában gány enchi stoneok lesznek.. Ha kis szintû vagy és nem twink ,akkor ne tökölj enchel.. mert gyorsan kinövöd a felszerelést.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Ha nincs komoly anyagi gondod, akkor ne add el a zöld cuccokat amik nem kellenek. A general vendornál lehet venni minden városban „disenchanter izét” amivel lehet ezekbõl a cuccokból disenchant port szerezni (már ha nem failel). Ezekkel a porokkal bármilyen itemnek lehet növelni az itemlvl-jét és a statjait.
Ez mit jelent és mik azok a zöld cuccok?
2. A kisállatok csak érméket adnak?
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Ezenkívül bármikor megnézheted az abyss rank menüben a ranglista elsõ 300 játékosát
EU vagy NA szervereken fogsz játszani?
EU-n én az Anuhartot és Nexust javaslom, ahol sok (nem csak magyar) aktív játékos van. Szerintem minden szerveren van magyar játékos.
Én az Anuharton tolom, de mindenki azt javasolja, ahol õ maga is játszik.
NA-n meg a Sielt láttam, hogy többen írták.
Új vagyok a játékban.
Valaki meg tudja mondani, hogy melyik szerverre érdemes menni, ahol sok magyar játékos van ? Olyasmit keresek, mint a WoW-ban az Arathor.
köszi
Asmo Ely mind1 , van még élet ? Kb Fél éve be se logoltam , habár semmi változás azóta 😄 ahogy nézem . Persze a store az gyarapodik hogy szakadnának meg.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Eredeti Aion szerveren játszok (North American) azon belül pedig az Israphel szerveren. Ha valaki még játszik itt akkor létszi írjon. 😊
Most igen .Ennyi
No.
A "next rank" részen a "points needed" mellett ki van írva a szükséges rank is. Felette pedig az aktuális abyss point mellett ki van írva az aktuális rankod is.
Server becrashel hogy a mobok nem mozognak , nem utnek vissza , dredben nincsenek mobok , nincsen boss Npck sehol sem mukodnek , teleport nem mukodik . az ellenseges frakcio nem ad pontot , apt . ja es ez mar 2 oraja igy megy . Es nincs egy balfasz gm aki restartolja a szethullott szervert.
Nagyon ottvan f2p aion valóban 😊