24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Ennyire meghalt az Aion, hogy egy hónap alatt nem született új bejegyzés? -
Vicodine #24044 olyan heti 2 oraban kb jah:D -
undY1ng #24043 Vicodine, nyomod még failforge-on? Vagy valahol máshol? -
alyr2 #24042 De abban eggyetertunk, hogy GF support az nem letezik :D -
Vicodine #24041 Elorebb jar, de ez nem feltetlenul elony, mert vannak patchek amikkel csak rontanak a gamen:D Amugy NA meg lehet nagyobb paytowin mint eu szal ezen lehetne vitatkozni:D -
Nem célszerű, kivéve persze ha 500ms neked megfelel. -
dregnarr1 #24039 Üdv!
Nézegettem újra a játékot. Olvastam egy-két éves kommenteket meg fórumokat, amikben írták, hogy az NA verzió előbbre jár mindig és jobb a support, illetve a store is moderáltabb és nem annyira pay-to-win.
Ez igaz? Célszerű az NA-s verzióval játszani?
Köszönöm a válaszokat! -
undY1ng #24038 Anno volt egy nagyon jól balanszolt "aionlike" szerver csak elfelejtettem a nevét és most nem találom. Minden működött és no haxx volt. "LOL" -
ChipHazard #24037 Mert a privát szervereken nem hackerek vannak mi ? LOL -
undY1ng #24036 Van valami normális ***private*** szerver? Túl sok hackert már nem bírom failforge-on. :( -
Szerettem volna megnézni hol tart most a játék. Vagy 2-3 éve nem léptem be. Erre az fogad, hogy bannolták az accom. :D Ok. Mondom akkor csinálok új accot. Hát azt meg nem lehet aktiválni. Ezek tényleg ekkora trógerek? Ennyire nem kell a pénz nekik? Ilyen jól megy vagy mi van? -
Malachit #24034 FAilForge megint elszúrta. Tegnap nem volt revard Gelk/Igni siege végén! :D Csomó játékos panaszkodott, hogy egész sok kill-re meg AP-ra semmi revard se jött (nekem se, de én nem is vártam szinte semmit se). -
Mondhatni tökéletes!Talán minimális asmo fölény. -
undY1ng #24032 Milyen a balance thor-on? -
racsir #24031 thor szerveren ely oldalon vagyok egy magyar légióba szerintem jó szerver ha valaki esetleg akarna csatlakozni magyar légióba az írjon itt vagy játékban Rent néven értek el -
alyr2 #24030 Minden jatekban van csit sajnos, csak nem mindeggy hogy mennyire buntetnek miatta. GW1ben vegeges ban jart erte, nem volt 2. 3. x. dobas. GF meg tudjuk mennyire szigoru ezen a teren:D es sime az egyik kedvenc videom:D egy gyongyszem a spatarol az elkoveto pedig asmo:D https://www.youtube.com/watch?v=wkGneO55ExE -
Vicodine #24029 Utolag en is a scriptes tortenetre gondoltam, mashogyan nem lehet megoldani. Hat csinaljak ha jol erzik igy magukat, bar nem ertem ebben mi a jatek...En mindig a tiszta fair dolgokat szerettem, foleg pvpben, cimbikkel egyutt, sokszor volt olyan, ha mondjuk 3-4-5en elindultunk pvpzni, es jott 1 vagy 2 elyos, hagytuk had menjenek, ugy sem lett volna semmi ertelme mert tulerobebn voltunk, nem hogy meg csitet is hasznaljunk...De hat kinek mi. Remelem Black Desertben kicsit jobban fognak a csitekre figyelni, mert jelenleg azt tartom a jovo favoritjanak tartalma es felepitese alapjan, csak legyen benne csiterek ellen vedelem mert akkor megverek vkit:D -
alyr2 #24028 Annyit csinaltak hogy kimentek a maprol feltettek 3 dotot minden shurkanara es futottak tovabb a textura alatt/folott ugyan igy bementek az end bosshoz es lenukoltak pillanat alatt.HA volt chanter naluk felrakta a dps killt8nem ugrik be a neve)+speed meg attack speed..stb pillanat alatt vegig lehet szaladni igy -
alyr2 #24027 Ez kurva reg tortent, shki meg a csapata volt...Nincs oka hogy kamuzzak ezert nem is teszem, ez igy tortent! Hiszed vagy sem. -
Malachit #24026 Szórakozott valamelyik gm az ellen csapatban megbújva? :D -
Vicodine #24025 Ha figyelted volna amit mondtam, pont ez a lenyege a mondanivalomnak, h akarmit is hasznaltak, ez lehetetlen! De akkor meg is hogyan? Mert megtortent....Nem unalmamban irtam le azt, ami volt, megspekelve sztoritartalommal. En ezidaig masodszor talalkoztam ezzel a jelenseggel, szal nem egy egyedi dolog volt. Mert van olyan cucc, amivel egy surkana nagyon maximum 1 sec, 1 mob nagyon maximum 1 sec stb...,de az elso teremig ugyanugy haladtunk, aztan lett vege, igy ezek a csitek kizarva. Tolem nem sok szkeptikusabb ember letezik a foldon csitek tekinteteben, de amikor velem megtortenik valami, ami nem benezes targya, akkor hajlamos vagyok elhinni dolgokat, hiszen ha a szememnek nem, akkor minek hiszek??:D -
Box3r #24024 Bírom az ilyen urban legendeket :) Érdekes, hogy ilyen PT-vel, aionos pályafutásom alatt nem találkoztam még. Az ilyen sztorikat, csak akkor tudnám elhinni, ha lenne róla akármilyen bizonyíték. Logikusan végiggondolva...lehetetlen megcsinálni azt, amit mondasz, még ha csalnak is.
Mi kell ahhoz, hogy 30s alatt elvigyenek 4 termet? Ha valamilyen csalással egy hitelik is a mobokat (AMI LEHETETLEN, MERT ILYEN HAX NINCS), még ott vannak a shurkanák, amiket le kell verni...csalhatnak akárhogy, arra akkor is 1 dmg megy rá, ha az egész csapat üti, egy surkana kb 6-7s, első teremben 8 ilyen leverhető szar van...tehát jó esetben 8x6sec leverni csak az első termet, ami 48sec, tehát, már itt elbukik a történet és még van 2 terem ha rusholják az egészet és kulccsal mennek be a bosshoz :) -
undY1ng #24023 És mi az a másik? :) -
Vicodine #24022 Oszinten szolva de, kibaszottul szeretnem tudni!!:D -
alyr2 #24021 Nem akarod te tudni mi volt a turpissag. :D Én kerestem masik jatekot inkabb. -
Vicodine #24020 En is csak egy kis jo pvp remenyeben mentem be, de hat ez...De nem ertem milyen csit lehet ez, mert ha csak atszaladnak az osszes termen akkor sem lehetseges ez a gyorsasag, mivel mi is baromi gyorsak voltunk, szal egyszeruen nem is ertem, raadasul figyeltem a pontjukat, es az elso teremig fej-fej mellett haladtunk, aztan egyszer csak vege lett a masodik terembe erve... -
alyr2 #24019 Én akkor hagytam abba a dredgionozast mikor mindenki akivel voltam lvl 60 2 augmentes ruhaban volt 15 re huzva es mire megcsinaltuk az elso termet a premade ely csapat mar a kijaratanal ugralt ugy, hogy elvittek minden pontot odafele..ez kb kezdes utan nem volt tobb 30 masodpercnel....persze tudtuk hogy csalnak mert ok is spatarol voltak es mar ismertuk oket, mint a rossz penzt..Aion meg ezek szerint mindig a nagy fizetok es a csiterek mekkaja.. -
Vicodine #24018 Azt ertem,h minek mentek oda, de hogyan csinaltak?:D Olyan dpsunk volt, h ha a regi perma ptmmel mentunk volna se lett volna nagyobb(es azzal a permankal 3 ev alatt egyszer kaptunk ki hozzateszem) , akkor sem haladtunk volna gyorsabban top geares emberekkel, (mivel top geares emberekkel voltam), es mire a masodik teremhez ertunk mar leoltek a bosst? Nem esik le mit akarok ezzel ..? Ne bassz mar fel:D -
Malachit #24017 Szimplán egy klasszikus speed run-t mentek. Nincs ebben semmi különös. Régen mentem én is ilyeneket 3,0-a után a fix csapatommal. :) Tesztként mentem egy abyss felső fort védést is tegnap este. Iszonyat rosszul ment, mindenről lekéstem, de így is adott 100+150 honort, amiből kaptam 1 mith-et meg 2 cerát. Amúgy nem értem mi alapján osztotta a jutalmat, mivel a 150-hez kb. 600-al több ap-t szedtem össze, mint a mith-hez. Gondolom másoknak még ennyire se sikerült AP-t szedniük.
Még mindig szívesen cserélnék Perento-n Asmo oldalról ely oldalra kinah-t. 2kkk+ van raktáron :D -
Vicodine #24016 Hat ez jo volt,. Elobb mentem egy tdredet,egesszen jo kis ptbe kerultem, full 65osok, hpjuk alapjan kovetkezthetoen jolgeareltek,(4en egy szerorol is voltak, gondolom nem volt tobb ember aztan 4en regeltek) es hat a dpsunk is olyan volt, h kb ami mobra raneztunk, az meg is halt egybol....Azt lattam h az enemy az egy recruitolt full 65os pt volt egy szerorol, ezert mondom itt jo kis pvp varhato, aztan jott a meglepi. Mire a masodik teremhez ertunk, mar vege is lett, mert leoltek a bosst...Hat ezek igen csak erdekesek voltak, god modeban toltak...:XD -
Csak tudnám hogy az új abyss cuccokat akkor mi a fenèből vegye meg az ember ha gyakorlatilag semmiből sem jön cera medàl.Eddig is kínszenvedès volt összegyűjteni,ezek után viszont egyenlő a lehetetlennel.Ezzel az átváltós dologgal is csak a generál ès annál nagyobb rangúak jártak jól.... -
Vicodine #24014 en meg sem neztem az invasion cuccost, azt se tudom h mire jo vagy mit kell tudni rola, kb le se fosom.azt sajnalom viszont, h keves az ember, es az uj mapokon nem nagyon van pvp, pedig vegre sokkal ertelmesebben van megcsinalva Akaron mint az eddigi pvp teruletek, mobok tekinteteben, h van hely pvpzni, de hat van h senki sincsen a mapon, mert ember nem jatszik mar, ezert kene merge nagyon -
Malachit #24013 Max fail meg az invázió persze. Mi a fax már az, hogy ott vagy, megdöglesz 20x-30x mire lemegy a boss, pvp-zel és abba is beledöglesz kismilliószor, aztán meg csak a legnagyobb dps-t bossba toló pve huszár ally kap revardot. A többi 2-3 ally meg lófaxot se kap, csak copik a semmiért... -
Malachit #24012 Medál tényleg nehezebben szerezhető már :/ 4-esre csak Mith-et adott. Meg megint kezdenek eltűnni az emberek, mert rájöttek, hogy a 4,7-tel a GF megint tolt 1 failt (új területek questek nélkül, félig kuka insták) -
Én jó ideje itt játszom,anno a Perento-ról jöttem a Thor-ra.Nem bántam meg...itt legalább mindenre találsz embert és aktív minden téren.Bár sok magyarral nem lehet találkozni.De ha beszélsz németül vagy angolul akkor ez már nem is lényeg.
Az angol szerverek totálisan halottak,talán a Nexus az egyetlen ahol még van valami,bár szerintem az se húzza sokáig.
Utoljára szerkesztette: Mocsok22, 2015.04.06. 21:57:13 -
Erről én is olvastam úgy kb 1ével ezelőtt,de hát úgy néz ki ez a változás lemaradt... -
Thor-t német szervernek írja, ennek ellenére érdemes odamenni? -
Vicodine #24008 Nem emlekszem ra pontosan, de valami olyasmirol volt szo anno, h 4.7ben a manastoneozasbol valo MR statot csokkentik majd, h ne legyen annyira op, de akkor gf megint jol nyomja -
Thor,Urtem,Barus/Tudtommal a Nexus-on elég sok magyar van. -
A patch notes nem tesz rá említést hogy változtattak volna rajta...szval szerintem ez csak egy terv volt....vagy lehet hogy EU-ra nem vonatkozik.
Más téma: Nektek is nehezebben jön a cera medál??