Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gő
Kõszi, pedig már ezt olvastam! Kikiáltási ára 12 milla karbantartása 400K Kinah. Köszi!

3.0 patch notes itt megtalalod a valaszt.
Gő
Sziasztok!

Van e olyas valaki, aki vett már házat? Ha valakinek van egy háza, amit a licitáláson vásárolt, akkor annak mennyi lesz a heti fent tartása?

köszi a segítséget

Free karakter transfer vagy bármiféle szerver változás lesz 3.0-val?

★ 汤姆 李

Több Purra van,ezek közül az egyik lesz csak jó.Nézd meg több tetõn.

★ 汤姆 李

Amint megláttam felrepültem hozzá azonnal hogy "beszéljek" vele de nme tudtam mit csinálni vele. még mindig ugyan azt írta ki a küldi tehát valami nem jó. Követnie kéne? Ha igen hogy érjem el hogy kövessen?
repülj fel van szárnyad!!?<#csodalk>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Hát szerintem ennek a valakinek mindegy ki,hogyan és milyen formában válaszol mert a gyerek arra nem méltatott egyikönket sem,hogy megköszönje.Erre mit csinál?Behány ide még egy kérdést pfff:-D..

Ugyanezt irtam en is csak egy szoval...
A chain skillek aktivalodasa (a harmadike) nem 100%. Ha megnezed a 2. skillt, az irni fogja h milyen esellyel aktivalja a 3. skillt (asszem 10%, de nem eskuszom). Megnezni: "k" es keresgelj a skillek kozott.
Üdv. Van egy olyan küldetésem amelynek a neve: Bringing up tayga. Ebben a küldetésben Purra-t kell megtalálnom, nos meg is találtam egy épület tetején, viszont nem tudom lecsalni. Mit csináljak?
Én úgy gondoltam hogy pingemmel lehet összefüggésben mert érdekes ha olyan helyen csinálod ahol nem dolgozik annyira a gép akkor nem csinál ilyeneket, kezdõ helyeken tökéletesen mûködött eddig.
A skill eltolasakor vett tavolsagra ugrik, ha szalad, akkor van egy kis delay es mire oda tesz addigra par meterrel arebb van mar, ez kicsit idegesito, eleg sokszor van ilyen a jatekban
Még valami, mért van az mikor az assámmal ambusht nyomok egy szaladó asmo ellen és ha sikerül stuntolnom legalább 3méterrel leszek töle ahelyett hogy mögélye rakna egybõl?
Random
Valószinü más chain skill-t használtál el helyette.Ha így volt akkor Divine-re várni kell pár sec-et és következõ Thunderbolt után beadja.Másik lehetõség,hogy random aktiválódik és nem tudod éppen használni.

hi!
Azt szeritném megkérdezni hogy a latency fixet hogy kell használni?
Leszedtem, igaz nem amit itt linkeltekbe de nem vettem észre semmit, hogy változott volna valamit a pingem.
Kiléptem a játékból majd vissza, viszont utána tudtam már használni. Most már jó, de elõtte miért nem sikerült, azt nem tudom
Helló! Van nekem egy olyan skill-em aminek a neve: Divine Spark I.
Azt szeretném kérdezni, hogy miért nem tudom használni? Azt tudom, hogy így tudnám használni: Smite III -> Thunderbolt II -> Divine Spark , viszont nem engedi. Meg tudná valaki mondani, hogy mi lehet a baj?
Szerintem meg kb semmit sem valtozott a balance, kb ugyanaz a sorrend maradt meg, sorcival az elen....
annyiban igaz hogy a fear picivel rövidebb ideig tart pvpben, de igazából nem lett gyengébb az SM, viszont jobb a balance a kasztok között

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Igaz amit beszélnek egy páran, hogy 3.0-ban gyengítették a spiritmastert (pvp)?
Belton
Ha már benne vagytok a témában akkor egy kis segítséget kérnék chanter ügyben , mindennel játszottam már de a chanter ki maradt 😊
lv20-50 közötti stigmák socketek mit hogy érdemes , egy két apróságot le írhatnátok .
PvP illetve PVE re.
Jöhet Privátba is de ide is jó 😊
Köszi elõre is.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

köszi tudom 😊
én az eredeti kérdésre válaszoltam, ami az volt hogy érdemes-e 3.0-ra chantert indítani

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Chanter mar eleg regota kotelezo, foleg pvphez nelkulozhetetlen
a chantereket mindenki szereti 😊 az új 3.0 instákhoz szinte kötelezõ mindenhova, könnyû vele csapatot találni

Frosty01
clothos gladi ftw <#idiota> nemröhög. komolyan! ;D

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
ha hp-t akarsz kövezni akkor minden ruhádba csak azt és a legnagyobbat tedd. viszont akkor könyvet kell használnod, és minimum +15re kihúzva legnagyobb MA-t adó 2handed fusionnal. ez a survivor-build, itt pajzsokra, és mass cc-re alapozva tudsz harcolni

minden másra ott a master card ~ meg a boostos accos build amihez semmi ész nem kell, ott mehet a glacial shard tree, itt meg inkább a ruháidat kell húzni fõleg a chest és pants részeket a + hp ésatöbbi miatt

Frosty01
ha instázni is akarsz akkor hibrid build. dps-re kövezve de a stigmáid hibrid dd/support ágban keverve. egyébként ez a legjobb szerintem group pvp-re is.

akkor megcsinálom és am instában is hasznos tud lenni a chanter mert ugye healban a cleric jóbb akk dps vagy mi?
Crippling Cut-ot csak foldre lokott ellenfelen hasznalhatod (fallen enemy). A 2 kezes fegyod random lezavahatja az ellent es van par skilled ami jo esellyel/tuti megteszi neked ezt a szivesseget (pl: Seething Explosion/Explosion of Rage).
a chanter most is elég jó pvpre megfelelõ gearrel és hozzáértéssel

3.0-ban még sokkal jobb lesz, mert kap 5 új ranged attackot (beleszámolva az ismételhetõ stigmát is), skillbõl folyamatosan fenntartható 20% attack boostot (lucidity), instant kondi leszedõt, és még egyéb egyéb nyalánkságokat. Ezen kívül a 60-as veterán aréna chain gearbõl is végre van chanternek való, ami attack bónuszt ad magic helyett. Elég sokat játszottam vele amcsi szerveren, és bátran merem ajánlani.

MR-nek csak akkor van értelme, ha full arra kövezel. Én critet és attackot tettem be, és simán vertem sorcikat és sm-ket is. Sokat segít ellenük, ha ügyesen használod a word of protectiont és az elemental screent, valamint persze az elemental damage ellen védõ mantrát meg scrollokat. Általában simán túléltem ha bekaptam egy CC-t, utána viszont agyonvertem õket.

Azt szeretném kérdezni hogy egy chanter mennyire jó pvp-re 3.0-ban? A légió amiben vagyok azt mondja a legrosszabb a pvp-re a chanter de szerintem ez nem igaz ja és hogy milyen manastonokar rakjak majd bele én critre és attackra gondoltam de azt mondták csak mr-t rakjak mert így is nagyon gyenge és rossz a pvp-re a chanter akkor legalább majd kicsit nehezebben hal na akkor most mit rakjak? és tényleg olyan rossz pvp-re?
Csori96
Hogy kell használni a Crippling Cut I Stigma Skill-t (halvány az ikonja)?
Bigblind
Egy assa ellen amúgy sincs esélyed akárhogy kövezel! Feltéve ha nem vesz észre téged és te támadod be elsõnek, de erre kb. 0% az esélyed, nagyon béna assának kell ehhez lennie. Én mindíg a sorcokat és az sm-eket intézem el elõször! Akár kettõt is egyszerre, mivel 5 magical attackot tudok resistelni, és nem tudnak be cc-zni, plussz ott van még a rúnás silence is ha minden kötél szakadna, de arra nem szokott szükség lenni, azt csak cleric-ek ellen szoktam használni. Szóval egy jó assa ellen, aki ért is a class-ához gyakorlatilag nincs esélyed (LvL 55-rõl beszélgetünk természetesen)! A glad és a temp simán verhetõ a sorcal ha ügyesen cc-zed õket, mint azt lejjebb Shaenis is írta.

3.5 verzióban végre lehet szárnyakat is skinezni (remodel) 😊
jó lenne ha karácsonyra EU-ba is elhozná a jézuska

Bocs de hülyeség. Melee kasztok ellen a leghasznosabb egy blind godstone. Manastone-ból elsõsorban magic boost, magic accuracy, esetleg pici HP, de ez utóbbit személy szerint feleslegesnek tartom, mert ha nem tudod CC-zni és lebörsztölni, akkor nem pár száz HP-n fog múlni hogy agyonver-e téged.

Sziasztok. Engem az érdekelne hogy sorcinak milyen kövezés ajánlot a közelharci kasztok ellen ( gladi,temp,assa.stb..) tehát fizikai damage ellen. én Evasion vagy HP illetve talán ennek a 2 keverékére gondoltam de lehet ez hülyeség.pls olyan valaki irjon akinek van tapasztalata sorciban és ebben a kérdésben is mert okoskodo emberböl sok van itt is 😊
Na utánra néztem új insta 55 fölöttieknek.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Vmit biztos,de most pvp bajnoksággal kötik le a népet meg foltozzák a 3.5-t. Raktak be pl vmi Traitor's Nest nevû helyet BT-be vagy külön van franc tudja. Ilyesmik.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

mar csak arra lennek kivancsi, h koreaban mit forralnak a fiuk,mert ott meg lassan aktualis lenne egy 4.0 is😄
Belton
<#gonosz1>
De csak mert már a 3.5 jön ki lassan NA-servereken <#wilting>
El kell ismerni azért haladnak !<#vigyor3>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Augusztus 15 EU-ba a 3.0. (márha nem lesz váratlan hiba 😛 )

köszi az infót 😄
Egyszerûen mázlid volt, ezt hivják úgy hogy proccolt (vagy kritelt) a craft. Régebben ez volt az egyetlen módja a noble verzió elkészítésének, de mivel sokan nem olyan mázlisták mint te, és emiatt sokat panaszkodtak, ezért tették be nemrég azt a lehetõséget, hogy a három elcs*szett craftból készíthetsz egy jót.

Hi! Lenne egy kérdésem (handicrafting, bot/jogarkészítés) : eredetileg "durable tecoma staff"-ot tudtam volna készíteni (FONTOS: csak 1-et)
az ennél eggyel jobb "noble durable tecoma staff"-hoz 3 db "durable tecoma staff" kellett volna. mikor legyártottam a "durable tecoma staff"-ot automatikusan elindult a "noble durable tecoma staff" készítése és le is gyártódott. csak azt nem értem hogyha ehhez a "noble durable tecoma staff"-hoz eredetileg 3 db "durable tecoma staff" kellett volna (és én csak mivel egyet bírtam egyet is gyártottam le belõle), akkor mitõl gyártódott le a "noblel durable tecoma staff"? nem volt hozzá elegendõ anyag, fõleg mikor legyártottam a "durable tecoma staff"-ot semmi sem maradt amibõl meg tudtam volna csinálni a " noble durable tecoma staff"-ot. Szóval nincs valami ötletetek hogy mitõl indult el automatikusan a "noble durable tecoma staff" készítése?
Amúgy nem mintha zavarna csak egyszerûen nem értem mitõl, de attól függetlenül örülök neki, hogy a számomra elérhetõ legjobb bot/jogar gyártódott le😄 (amúgy handicrafting 99. szint)
Igy kipihenten es a sok hulyevel valo foglalkozas elott (minden heten sok van) leirom nyugodtan😊 Az ajcsi az ajandek szonak egy roviditett valtozata. Azert hasznalom, mert napi nehanytiz, kotelezoen hosszan, roviditesek nelkul, muszaki-villamosmernoki, angol nyelvu e-mail megirasa utan mar rettentoen utalok gepelni. Ha nem tetszik, te/ti bajotok, leszarom! Szerenysegem pedig pasi es hetero. Ha nem hiszed/hiszitek el, leszarom!
Tovabbra is tartom h kis szinten nem erdemes plusszolni. Elso karival tuti nem, kiveve ha sokaig akarja hasznalni valaki a cuccot (sm-el a 30-as cast speedes orbot 46-ig hasznaltam, ott mar volt ertelme es penz is ra). Kis szint nalam a 35-. Addig kinlodni vele szerintem felesleges. De ezt mindenki dontse el sajat maga.
Alapvetõ az, hogy két ruhád lesz. Az egyik kifejezetten a casterek ellen, MR-el stonozva. Ez lehet akár chain is.

ez egy jó kérdés 😊 a legtöbb plate-t használ, de ismerek olyan gladit aki magic res miatt BG chaint, és elég jól nyomja