Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van e olyas valaki, aki vett már házat? Ha valakinek van egy háza, amit a licitáláson vásárolt, akkor annak mennyi lesz a heti fent tartása?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Azt szeritném megkérdezni hogy a latency fixet hogy kell használni?
Leszedtem, igaz nem amit itt linkeltekbe de nem vettem észre semmit, hogy változott volna valamit a pingem.
Azt szeretném kérdezni, hogy miért nem tudom használni? Azt tudom, hogy így tudnám használni: Smite III -> Thunderbolt II -> Divine Spark , viszont nem engedi. Meg tudná valaki mondani, hogy mi lehet a baj?
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
lv20-50 közötti stigmák socketek mit hogy érdemes , egy két apróságot le írhatnátok .
PvP illetve PVE re.
Jöhet Privátba is de ide is jó 😊
Köszi elõre is.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
én az eredeti kérdésre válaszoltam, ami az volt hogy érdemes-e 3.0-ra chantert indítani
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
practitioner of the forbidden arts of death
minden másra ott a master card ~ meg a boostos accos build amihez semmi ész nem kell, ott mehet a glacial shard tree, itt meg inkább a ruháidat kell húzni fõleg a chest és pants részeket a + hp ésatöbbi miatt
3.0-ban még sokkal jobb lesz, mert kap 5 új ranged attackot (beleszámolva az ismételhetõ stigmát is), skillbõl folyamatosan fenntartható 20% attack boostot (lucidity), instant kondi leszedõt, és még egyéb egyéb nyalánkságokat. Ezen kívül a 60-as veterán aréna chain gearbõl is végre van chanternek való, ami attack bónuszt ad magic helyett. Elég sokat játszottam vele amcsi szerveren, és bátran merem ajánlani.
MR-nek csak akkor van értelme, ha full arra kövezel. Én critet és attackot tettem be, és simán vertem sorcikat és sm-ket is. Sokat segít ellenük, ha ügyesen használod a word of protectiont és az elemental screent, valamint persze az elemental damage ellen védõ mantrát meg scrollokat. Általában simán túléltem ha bekaptam egy CC-t, utána viszont agyonvertem õket.
jó lenne ha karácsonyra EU-ba is elhozná a jézuska
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
De csak mert már a 3.5 jön ki lassan NA-servereken <#wilting>#wilting>
El kell ismerni azért haladnak !<#vigyor3>#vigyor3>
BF:2-3-4(oORedstarOo)
az ennél eggyel jobb "noble durable tecoma staff"-hoz 3 db "durable tecoma staff" kellett volna. mikor legyártottam a "durable tecoma staff"-ot automatikusan elindult a "noble durable tecoma staff" készítése és le is gyártódott. csak azt nem értem hogyha ehhez a "noble durable tecoma staff"-hoz eredetileg 3 db "durable tecoma staff" kellett volna (és én csak mivel egyet bírtam egyet is gyártottam le belõle), akkor mitõl gyártódott le a "noblel durable tecoma staff"? nem volt hozzá elegendõ anyag, fõleg mikor legyártottam a "durable tecoma staff"-ot semmi sem maradt amibõl meg tudtam volna csinálni a " noble durable tecoma staff"-ot. Szóval nincs valami ötletetek hogy mitõl indult el automatikusan a "noble durable tecoma staff" készítése?
Amúgy nem mintha zavarna csak egyszerûen nem értem mitõl, de attól függetlenül örülök neki, hogy a számomra elérhetõ legjobb bot/jogar gyártódott le😄 (amúgy handicrafting 99. szint)
Tovabbra is tartom h kis szinten nem erdemes plusszolni. Elso karival tuti nem, kiveve ha sokaig akarja hasznalni valaki a cuccot (sm-el a 30-as cast speedes orbot 46-ig hasznaltam, ott mar volt ertelme es penz is ra). Kis szint nalam a 35-. Addig kinlodni vele szerintem felesleges. De ezt mindenki dontse el sajat maga.