24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
fajtalan01 #21244 köszi a linker, de nem igazán értem a dolgot..
mármint arra gondoltál, hogy az utolsó posztban leírják hogy hogy kell megcsinálni a questet? nem azzal van a gondom hogy nem tudom mit kell csinálni, hanem hogy amikor ott voltam siege időben az asmok lehentelték a questes embert mire odaértem... mert az Betri nevű npc persze nem a pvp zone on kívül van... ott tartok épp hogy beszélni kell vele, és csak siege időben spawn ol be a vár elé.. a pvp zone ba az asmok meg kb vele kezdik a várfoglalást... amúgy amit linkeltél ott is azon sírnak hogy az asmok lehetnelik folyton.. kb annyit írtak rá hogy menjen oda ely sereg és akadályozza meg benne :S
de azért kösz... majd próbálok egyszer előbb odaérni mint az asmokok -
KaCsaxyz #21243 Shot Through the Heart Campaign
Utolso posztot nezd. -
Sikoly85 #21242 Gondolom EU-n tolod. Várd meg míg 3.5re frissitenek és akkor nem lesz semmi feltétele a siel's settnek, rögtön beadja függetlenül attól hogy meg van e az összes kampány küldi vagy sincs...
GreyWarden: Nem kell félni tőle. Chaten szinte folyamatosan hirdetnek csoportokat minden instába és csoportos küldihez. Belépsz és könnyedén meg csinálsz mindent... -
fajtalan01 #21241 na most kicsit elment a kedvem ettől a szartól :S.
van egy campaign quest amit le kellene tolnom tiamatara ban (mert ugye az összes tiamatarás camaign feltétele a siel's es quest nek) a quest ez: Shot Through the Heart
a lényege, hogy menjek be a Heart of Petrification várhoz siege időben (az persze az asmok é mindig szóval már ez sem egyszerű) tegnap lekéstem a siege ről mert 18:05 re értem haza és az asmok 18:10 re már be is vették a várat... ma mondom előbb jövök direkt emiatt... a windstream előtt bazi nagy asmosereg... siege indul mindenki röpül... mondom megvárom hogy bemenjenek ne basszanak le egyből ahogy kiérek a csőből... elment mind... megyek quest továbblép, arra a pontra hogy beszéljek egy arccal aki ott van siege időben, de az asmok persze leverték... szóval ez a tipikus fuckyoubazdmeg esete... valakinek valami javaslata hogy lehet ezt egyszerűbben vagy okosabban? -
QRob #21240 Véleményem szerint annyi, hogy nem vagy egyedül játék közben, ha csapatban tolod, úgy jobb is már a társaság miatt is, meg hát könnyebb is questelni (küldizni), persze vannak kifejezetten group küldik amiket szinte csak csapatban tudsz megcsinálni. csatlakozhatsz különböző magyar légiókhoz (persze ha akarsz mehetsz ruszki légióba is :D )és általában sok a segítőkész ember (legalábbis ott, ahol én vagyok.
A kezdéshez pedig ezt az oldalt tudom ajánlani: http://aion.variance.hu/aion-gyorstalpalo-kezdetek/
Itt találsz class leírásokat is meg, a hozzászólásokat is elolvashatod, meg ha nem tudsz dönteni, hogy mit csinálj akkor nézegess videókat a youtube.com-on.
Amúgy én ha kéne ajánlanom valamit akkor azt mondanám legyél sorcerer mert én azt ajánlanám kezdőknek (de ez csak az én véleményem) és szerintem asmodianon csinál karaktert magadnak (de ez is csak az én véleményem, bár van elyoson is karim,de nekem az asmo jobban bejött) -
GreyWarden #21239 Sziasztok!
Szeretnék regisztrálni az Aion- ra, de teljesen kezdő vagyok mmo- téren. Tudnátok adni tanácsokat a kezdetekre nézve? Kissé ugyanis tartok a game- től és azt hallottam, hogy jobb csapatba verődve tolni, én viszont nem ismerek senkit, aki ezzel játszik. Választ előre is köszönöm! -
#21238 Más tészta. Honlapon írni a supportnak. Én már megtettem, ha gyors segítség kell inkább ingame próbálkozzatok, mert a honlapot kb szerver restartkor nézik meg. Legalább is én szombattól szerdáig vártam.
Nem a pinkódos dolgra gondoltam, mert nyilvánvaló, aki nem tud belépni az nem ír ingame. Javaslat, ha a szerver ledob titeket mondjuk mikor megölitek a dred bosst és nyertek de te 1 másodpercel a vége előtt DC-zel. Nem fognak AP-t adni. Nekem azt írták, hogy ezt a veszteséget nem pótolják. Volt ez mind akkor amikor a 3.0-ás frissítés mizériájuk miatt, mikor sorra kapot minden player DC-t. -
#21237 Posztoltam nem is olyan rég hogy kell végigszenvedni a Siel's szett részeit. Ott van Ely és ASmo térkép is. Pontosan arra az angol forumról.
De, hogy gyorsabb legyen itt az asmo térkép. Térkép De kb csak Kacsát ismétlem. :D -
KaCsaxyz #21236 Terkepet itt talalsz hozza (nem art pici angol tudas, a terkep festes letoltheto es elmentheto in-game):
LV60 Daevanion 2. kuldi terkepek (umbronite/audria) -
KaCsaxyz #21235 Mar az umbronite ugyanaz a cucc, a gem-ek meg (a kuldi kozben) az agyverzes bekovetkeztet gyorsito egyeb cucc :D -
QRob #21234 Köszi, viszont én asmon vagyok szóval Pernonban, de gondolom ott is valamiféle mobok dobhatják ezek szerint. Am ismerem ezt az oldal-t, minden küldit amihez nem találok normális locate-t itt szoktam megnézni, mert itt képek is vannak, viszont erre a questre mikor rákerestem, semmit sem dobott ki, csak a szöveget, amit a játékban a quest is ír Próbáltam keresni a neten, de ott sem találtam választ, ezért gondoltam, hogy itt biztosan vannak olyanok, akik csinálják ezt a küldit. De köszi az infót, akkor valószínűleg asmon is így van, szóval megkaptam a választ :D -
KaCsaxyz #21233 Umbronite-okbol eshetnek. Ugyanaz a cucc, amit lv60 daeva 2. kuldihez kell csapni. A drop rate eleg siralmas, de ha gondolod hajra. -
MrGecc #21232 Vannak ilyen kis sziklás valamik amiket meg kell ölni, és azok adják. Pontos helyet nem tok, mert szét vannak szórva Oriel területén... Amikor elsőre megcsinálod jegyezd meg a helyet mert mindig oda teremnek vissza.
Nem kioktatásként csak javaslat ha nem ismered akkor itt: http://aion.mmorpg-life.com/ érdemes keresgélni ilyeneket. :) -
QRob #21231 Sziasztok, valaki tudna segíteni? Szükségem lenne Rough Aether Gem-re, Broken Aether Gem-re és Hard Aether Gem-re, de nem tudom, honnan szerezhetnék. Néztem a Materials Merchant-nál is meg Brokerben is néztem, de sehol nem találtam. [Daily] A Little Alchemy quest-emhez kellene, ugyanis így naponta 15 Guestbloom Fertilizer mellé +5-öt kapnák ez a quest által, és szerintem ez is jobb, mint a semmi, és az a gondom, hogy amik kellenek a quest-hez, azokat az itemeket nem találom. Valaki eltudna látni némi infóval? -
#21230 én kb egy hete így változtattam meg 5 elcseszés után -
KaCsaxyz #21229 AION EU support
Itt tudod megoldani, maskepp nem megy. Nem hasznaltam meg, nincs tapasztalatom. -
#21228 honlapon keresztül -
ricsa008 #21227 Sziasztok
Most tettem fel a játékot és jó rábactam a kari generálásnál megadtam egy PIN-t de nem jegyeztem meg mert azt hittem hogy az minden belépésnél más lesz.. (mint a Dio3nál az Android app)
hogy lehet uj pint beállitani? amit már felirnák valahova... -
KaCsaxyz #21226 Vico, megneztem ely templarnal. A "The hidden truth"-hoz meg kell lennie: Barring the Gate, Balaur Conspiracy, BrigadierIndratu, Fragment of Memory 3, Project Drakenhammer kuldiknek. En is ugy tudtam h 2.7-el (v 2.5-el) nem kell az osszes camp lv50-ig, de ezt el....
Ami sajna azt jelenti, h kell a lv27 abyss camp kuldi ha el akarja kezdeni miragent/fenris settet. Ezzel egyutt nem ajanlom. A set egy dologra marha jo: full flight time kovekkel telerakva aethert szedni (fegyo felesleges, bar a title nem rossz) :) -
#21225 Az a baj, hogy én is az elsők között voltam, akik nekiugrottak így elég húzós lett craft része. De vannak légiótársak, akikkel lehetett egyezkedni. Másnak már biztosan egszerűbb mert az árak nagyon lementek brokerban. Van ami, kb csak anyagárban van kint.
Hát én 3.0 feltételeit írtam le mert én még akkor csináltam, mikor az volt. :D -
KaCsaxyz #21224 Attol fugg. Mi legion belul igyekszunk megoldani (a 2 maradek aki csinalja a kuldit xD). Hetvegere meglesz a Const is master. A hozzavalo matit pedig morpholjuk <= magical aether szedes (pure es brilliant kell) + morp reci (Gelk/Ingi fortban megveheto) + dp suti vagy instaban morph (eso tokeletes hely erre) kinek-kinek izlese szerint.
Ha nincs meg legioban minden szakma, akkor broker. Arak erosen valtozok. Const a legdragabb perenton (1,5-3,5 milla/db). -
Sikoly85 #21223 Látom a vállas a legdurvább. Mégis mennyi kinah-ba kerül az? Amugy csak 3.0-ba volt előfeltétel tia és sharpan. 3.5ben már nem muszáj minden kampány küldit meg csinálni. -
#21222 Siel's szett megszerzése:
Feltétel, hogy meglegyen az összes Tia és Sarpan főküldi és legyél lvl 60-as.
Cipő: Szaladgálni 13 perc alatt NPC-kel beszélni, nem nehéz.
Kesztyű: Oriel-ben meleg és hideg kavicsokat gyűjteni(ütni kell csak évszaknak megfelelően a köveket) Az itemet vagy adja vagy nem a kavics. Letölthető és a játékba beimportálható térkép
Ely/Asmo
Ezt másold a NCSoft\Aion\UserMapPainting
Játékban nyitsd meg a térképet Drawing Tool > Save/Open Map Drawing
Vállas: 500-as Mester Craft szükséges. Le kell gyártani egy itemet, aminek még proccolnia is kell. Az itemhez pedig szükséges a létező összes mesterszakmával legyártható item. (Ez a rész a legköltségesebb)(nekem 11.-re proccolt be ha nem sikerül a receptet is meg kell venni újra)
Nadrág: 400-as (de mire végzel 499-re is fel lehet vele húzni és minél magasabb annál több dolgot lehet tapizni) Essenstapping szükséges különböző itemeket lehet gyűjteni egy gyűrű segítségével amiből eshet a quest item. 50-et kell kiszedni így. Mivel igen ritkán esik javasolt kimozdulni a tapizásból, ha látod, hogy nem a quest itemet adja.(csak ne merülj el annyira, hogy a quest itemből is kimozdulsz.. ahogy jártam én is)
Mellvért: Tiamarantán és Sarpanban lesznek azonnal ismételhető questek.(HA kész akár újra felveheted és csinálhatod megint)
10 - 10 itemet kell beszerezni 10Tia/10Sarpan mobok ölésből. 1quest ad egy quest itemet amihez kb 260 mobot kell megölni. (itt javasolt összefogni olyanokkal, akik épp csinálják a questet egyébként nagyon unalmas és lassú lesz kb 5000 mobot megölni :D )
Kitartást kívánok mindenkinek, aki belefog! :) -
Sikoly85 #21221 Kösz. Küldiket is le tudnád írni, hogy melyiknél pontosan mit kell csinálni? -
#21220 Csak az első 3 item annyi Cipő, vállas, kesztyű a másik kettő drágább. -
Sikoly85 #21219 Meg lett nekem is az első küldi hála a videónak. Maradt kemény 10 mp:D Ebből két helyen fordultam rossz irányba, és az első npc-nél a mob fel jött utánam így a scrollt, sem tudtam használni. Amúgy minden küldi végén 12 milláért kell követ venni? -
#21218 Régebben volt kordináta a térképen ami mutatta éppen milyen x,y kordinátán vagyunk. Ezt kivették a játékból? Nem találom.. -
KaCsaxyz #21217 Ezt en is igy tudtam, de vagy nem sikerult a patch vagy aki panaszkodott az volt bena. Roviden: nem tudta elkezdeni. Nem neztem meg tempen, de megfogom ha hazaertem (jo soka lesz :S ). -
Vicodine #21216 Fenrishez sem kell mar eleg reg ota -
KaCsaxyz #21215 Amennyiben net-es sugom nem csal, akkor nem fugg tole semmilyen masik camp kuldi. Ha nem akarod elkezdeni Fenris-t, nem kotelezo. -
Siyama #21214 koszi szepen ! hat ez jol elvan rontva akkor .... akor ez a quest mar feledesbe mulik mivel adigra amire elfoglaljak nemlessz ertelme megcsinalni :( kar erte -
Shaenis #21213 Az a probléma hogy Sulfur Fortress most a tiétek, ilyenkor nincsenek asmodian rabok. Csak akkor fogod tudni megcsinálni a questet, ha Sulfurt elfoglalják a balaurok vagy az elyk. Ez egy régi probléma, kezdettől fogva ilyen a quest. -
Siyama #21212 Alittolag Asmodian rabok kene legyenek bet de Ely rabok vannak . Meg ujvagyok a gameba igy nem tudom hogy mien variaciora mi a megoldas de az osszes googles quest helpereknel mind azt a helyet mutassa -
Siyama #21211 Hello! lenne egy kerdesem egy questel kapcsolatban . "Captured Comrades 4 edik questje Find Captured Asmodian Prisoner" na szoval mutassa hova menyek hol kelene legyen a emberke de nincs ott a web helpereken is csak azt mutatja hogy ot a racsos borton szerusegben kelene legyen de nincs ott, ot bent csak ely katonak vanak (asmo vagyok) -
KaCsaxyz #21210 Ezesetben marad a +1 TiaHQ scroll (doglos kiskes reszt nem probaltam bevallom, csak haveroktol hallottam) es repkedes futas utolsohoz. Meg igy is egyszeru. Mint irtam en meg kicsit maskepp oldottam meg, akinek meg segitettem az konnyen volt (main karim SM) :) -
fajtalan01 #21209 régen lineage2 nél használtunk még az unalmas klikkelgetésre girder-t (abban scriptelhető volt a billentyűnyomás is meg az egérklikkelés is)nem tudom, hogy működik e aion alatt, lehet hogy az egeret nem fogja tudni irányítani, de ha a többi autoklikkernek is ez a gondja akkor csinálj egy macro -t a gaméban (én ezzel a macroval bontok ki sok itemet:
/use Greater Aether
/Delay 3
ezt sokszor ismételve) persze sajna korlátos, rövid nevü itemeknél 9et lehet macroból bontani hosszabb nevűből csak 6ot. A macro -t meg be tudod rakni quickbarba amit meg vagy egy macrozható billentyűzettel vagy egérrel vagy egy egyszerűbb autoklikkerrel is lehet nyomogattatni némi várakozásokkal. -
Pabloka #21208 Sziasztok! NA aionra nem tudok belépni mert mikor beirom a jelszot es a nevet nyomok és nyomok 1 entert Befagy a kép..és 1-2percre rá ki irja hogy cannot connect blabla... Valami ötlet hogy helyre hozzam? -
Vicodine #21207 nem is baj, blockra teszem oket minden nap es mar nem is latom a spammeket. emlekszem regebben amikor kibannoltak minden botot folyamatosan, mindenki cryolt h mennyire draga minden, miert olyan nehez elmenni mellettuk anelkul,h baszna a csorunket nemertem...ugyanolyan reszei a gamenak, es egy dolgot ne felejtsunk el, csak akkor vannak sellerek-botok, ha van ra igeny, marpedig az embereknek kell, mert van boven! akinek meg nem kell, az egyszeruen elvezze azon aldasos hatasat, h fele annyiba kerul a brokernal minden -
#21206 És a gold spammerekkel. -
angel2233 #21205 de nem veszik eszre mert csak gazat bontok vele, csak kiprobaltam mar kb 30 fele klikkert es aion alatt egyik sem futott