24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Trollface #21284 Majd megnézem ,ha a gépem közelébe jutok (hétvégén). Mondjuk eddig nem láttam ,de nem is néztem,mert 60-as aréna gearem megvan... Szal most csak gyűjtök. -
KaCsaxyz #21283 Veterannak nem muszaj, de azert:
3.0 insta CD-k (RB/AM/EF/Raks/Muada/ASF): 70 ora (majdnem 3 nap)
STH: 118 ora (ehez nincs scroll sem)
Ha jol latom akkor PvP Arenakrol leszedtek a CD-t (asszem az is 118 ora volt). Szal fene tudja. En egyszer belefutottam 2.7-ben (lejart GP es nem vettem eszre). Makom volt, regebbi eventbol maradt Eso/BT scrollom :)
-
fajtalan01 #21282 én is így tudtam, de barátomnak megmaradt a veteran státusz miután lejárt a GP -je.. ugyanakkor ugyanúgy kezdte mint én... lehet nekem is megmarad a veteran státuszom.. még 2-3nap és kiderül.. csak ezért kérdeztem hogy van e valami ami miatt átsorol veteránba (60as kari vagy több mint fél év folyamatos játék vagy ilyesmi) na mindegy, nem mintha nehéz lenne a GP -t megszerezni, de ha veteran csak az insta CD-t meg a energy of repose -t érinti akkor lehet nem is kell a veteránnak GP. -
KaCsaxyz #21281 Erdemes itt megnezni a kulonbozo accocat:
Free-to-play account types
Nagyjabol (GP nelkul):
Veteran = Starter - kereskedesi tiltas - chat megszoritas - mail megszoritas - gyujtogetes megszoritas - karakterek szama megszoritas - napi NPC eladasi limit - napi extraction limit -
KaCsaxyz #21280 Veteran accon eleve nincs napi NPC limit. Starter accon GP-vel szinten nincs. Irj supportnak (in-game a jobb megoldas, mert gyorsabb), valoszinuleg bug. -
Sikoly85 #21279 Füles: 10.517
Nyakas: 14.024
Gyürü: 7.013
Elég gyenge adatokkal rendelkeznek.
3.0 óta játszok, de az ékszerek már akkor is ott voltak... -
#21278 NA szervereken játszókat kérdeznék arról, hogy 3.5-ben valóban vannak arénás ékszerek? Elvileg nem PVP attakot adnak, hanem Fizkiai és mágikus attakot pvp-re. Ha van mennyi insigniába fájnak? Valaki? -
#21277 amíg aktív a GP addig veteránt ír, de ha lejár vissza dob starterbe
a sima veteránnak néhány instába nagyobb a cd-je meg csak 40%-os energy of repose-t kap -
fajtalan01 #21276 nekem ilyesmi nem volt...(most veteran státuszt ír még 3napig aktív GP -vel) amúgy most vettem csak észre hogy valami miatt veteran lett a státuszom nekem is... mitől lettem veteran ? eddig nem voltam(hogy lett egy 60as karim?) és a másik kérdésem hogy a veteran miben korlátos ha nincs neki GP -je? -
fajtalan01 #21275 ezer köszönet a hozzászólásodért, azt hiszem egy agyvérzéstől ezzel megmentettél... hogy tudtam hogy ma/holnap vége lesz a télnek így rápörögtam a quest re amit egyébként a hétvégére terveztem.. összekaptam 4óra alatt a 100 hoz a hiányzó részt... így a hétvégére már tovább is tudom lökni a quest et ... szóval ezer thx -
#21274 "you have 0 kinah left in your daily sell limit, and this transaction would exceedthat." WTF????? -
#21273 Veterán accon aktív gold packal hogy a büdös picsába lehet daily sell limitem??? -
#21272 Rendben köszi, megnézem. :) -
Sikoly85 #21271 Persze meg marad minden. A lényege hogy gyorsabban fejlődj és ne találkozz asmokkal:D 50ig tudsz fastra menni, utána már nem. Faston gyorsabban is találsz csoportot instákhoz meg küldikhez mivel többen vannak rajta. 4 szerverről járnak oda. -
KaCsaxyz #21270 Roviden, tomoren: meg. -
#21269 Utána olvastam nagyjából ennek a fast-track szervernek csak egyet nem találok. Mondjuk ha ezen felhúzok lvl30ig egy karaktert és visszamegyek normál szerverre akkor megmarad a szintem és az összes cuccom? Gondolom ez a lényege, de azért megkérdezem. :) -
Sikoly85 #21268 Csak elyos oldalon tudom hogy vannak. 20as szint meg van pár óra alatt fast- trackeren. -
#21267 Keresgélnék én, de lvl20ig nem tudok a chatre írni. Egyáltalán asmo oldalon vannak? Mert ha nem feleslegesen húzom fel. -
Sikoly85 #21266 Mi Tiamatán vagyunk, de van sielen meg kahrunon is csak keresgélni kell. -
KaCsaxyz #21265 Bevallom neked oszinten fogalmam sincs ely-knek hol/melyik NPC kell:) De orulok h meglett.
A szedesnel azert arra figyelj h nemsokara (27 ora mulva) kitavaszodik es kicsit kellemetlenebb lesz cold-ot szedni (egeszen pontosan dec 9-ig, idopontokat Time Schedule for Siege, Dredgion, Arena etc, ezen belu EU TREE lehet nezegetni). Hajra:)
-
#21264 Egyáltalán van magyar guild NA szervereken? Ha igen osszátok meg velem. :) -
fajtalan01 #21263 amúgy az az NPC -s dolog megoldódott könnyebben.. mert nem ott volt az a genya ahova eredetileg tették... átkerült, gondolom épp a leírt szívások miatt, az ostromterületen kívülre a pvpterület északi bejárata elé közvetlenül. Szóval amikor kezdődik az ostrom akkor az északi bejárathoz kell menni, ott be a gyűrűn, quest továbblép, majd egyből ki még mielőtt asmok megláttak volna aztán lehetett is beszélni vele kint a nonpvp területen. A szedésre meg reggel beléptem egy 20percre és akkor épp nem volt senki így szedtem még vagy 15itemet... meg lesz ez szerintem elég hamar ha az ember rákockul :) -
Malachit #21262 Ér, de NA szerveren kb 300-ról 250 re fogja lenyomni szeruintem:P Ergo kb. a járék pve oldalát fogod tudni csak kiélvezni egy olyan karakterrel, ahol a gyorsaság nem annyira kiritkus (mondjuk glad). Ilyen assasin pl. szerintem felejtős lehet ott, mivel aaw-t elég nehéz lehet ekkora ping mellett rendesen tartani. (nem próbáltam NA szervereket, nekem nagyon megfelel az EU-s 30-50-es ping, a 3.1 és a GP-s lehúzás :P)
Kampány questnél van esélyed úgy, ahogy írtad, kilogg az npc-nél és belogg ostromkor a pontján. Ne mozdulj meg, hogy targetless maradj míg beszélsz vele gyorsan, csak katt rá és duma :) Vagy windstreambe akkor ugorj be mikor 0 másodperc van hátra az ostromkezdésig /fort támadható lesz/ így nagy valószínűséggel az első 1-2 emberke között leszel aki kilép belőlle. (tegnap ezt próbáltam ki és első voltam a mobokoknál, még várnom is kellet 3-4 másodpercet, hogy jöjjön az erősítés és lehessen csapni őket.
A héten Craft és XP boost event van :)
Jó lenne, ha kiköhögné a GF már a weteran rew. 2-őt, mert lejár lassan a tagságim :( Valakinek esetleg infó rólla? :)
Szedegetésnél Warm és Coldra ajánlom még a hajnali órákat. Kb irl: 1:30-tól 4:30-ig a kutya se szedi. Ha rámész az évszaknak megfelelőre és tényleg egyedül is vagy, kb egy este alatt meg is van a 100. Nekem kb így egy este 60-80 lett meg :) -
#21261 Ez a latency fix ér valamit? -
#21260 Siel, asmo oldal. De sajnos 300 ms Viszont ez a 3.5 rengeteget dob a fejlődésen. Végre nem kell utazgatni mint gólyafos a levegőbe. -
Sikoly85 #21259 Melyik szerverre mentél? -
fajtalan01 #21258 lehet messze van az a zamerika... lassan ér oda a jelszó :) -
#21257 Most meg elfogadta 5. ki-be lépésre... Ki érti ezt?! -
#21256 Regisztráltam NA szerverre, le is töltöttem a játékot, de nem fogadja el a felhasználó jelszó párosomat. Esetleg valami ötlet? -
KaCsaxyz #21255 Erdemes atnezni a nem aktualis evaszknak megfelelo teruletekre is. Nodogelnek a buckak, csak kevesebb. Nyaron 5-7 cold fragrantot szedtem ossze osz/tel teruleten (kutya se volt ott) 1 kor alatt. Osz alatt egy korben 7 cold fragrant jott teli teruletrol. Egy kort mesz es amit talalsz utod, nem tart sokaig :) -
#21254 Javasolt időpontom a hajnal, vagy dred időpont. Jóval kevesebben játszanak én akkor gyűrtem le a kavics szedést. A craftoláshoz nagy lelki béke kell. :) 11.-re proccolt csak be.
-
#21253 sok türelmet kívánok hozzá! nekem 11 warm hiányzik és még asszem 2-3 napig pihi van, mert meg kell várni a "tavaszt" -
fajtalan01 #21252 egy isten a leírásod...
ma este én is felültem a szopórollerre... meg lett végül az összes tiamatarás quest így neki tudtam állni a siel's nek... a futkosás hamar meg lett a videó alapján... most a warm meg cool matik gyűjtésénél tartok... bazi jó az a térképcucc amit linkeltél, pontosan ott vannak a mobok (ha ott vannak) sajna 2-3 questelő ember annyira ki tudja pucolni a régiót hogy alig találni quest mobot... ma csak 20itemem lett... holnap folytatom ha lesz hozzá türelmem :) -
#21251 Úgy néz ki én is átmegyek NA-ra. Melyik szerveren van több magyar és melyik oldalon? -
#21250 Workordert meg ezeket már elkezdtem néhányat, de akkor gyúrok tovább. Köszi az infókat mindkettőtöknek! -
KaCsaxyz #21249 Az expert kuldit (skill level 399 -> 400) lv29-tol lehet felvenni. -
fajtalan01 #21248 amikor még nem tudsz alkímiáskodni akkor megtanít valami 3ezer pénzért. Akkor el kell kezdeni workorder es questeket vagy gyártani bármit.. amint eléri a craft szintje a 99et akkor mehetsz megint majd 199en 299en 399en 449en és 499en akkor mindig kicsit több pénzért tovább tanít... illetve a 400as szinthez meg az 500ashoz questet is kell csinálni, de az még odébb lesz... -
#21247 Elkezdtem alkímiáskodni. Szerettem volna tanulni a mestertől, de azt írta ki, hogy túl alacsony a szintem. (8) A kérdésem a következő: Hányadik szint kell a tanuláshoz? -
fajtalan01 #21246 hát igen... már az is elég nagy szopó hogy siege időben kell odamenni persze már emoiatt is buktam jó pár ap -t, de hogy a hülye lehentelhető npc miatt még vissza is kelljen mennem párszor azért ezt egy kicsit túlzásnak gondolom... de mindegy .. előbb utóbb csak sikerül.. biztos ami biztos azzal a karival ott léptem ki az npc helye előtt hátha így könyebben meg lesz... -
KaCsaxyz #21245 Oh, oki, mar latom. Nem kellene ejszaka posztolnom, kimarad par fontos info szovegertelmezes kozben. Nincs otletem. Rosszul vannak leosztva a fortok sajna. Egy proba esetleg, probald hetkoznap elso siege idoben (14h talan, nem emlekszem pontosan)? Hatha akkor nem zuzzak le.
A megoldas tenyleg szar:S Semlegesnek kellene lennie mindket npc-nek (asmoknak jobb felsonel van ugyanez), akkor nem lehetne lecsapni.