24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
fajtalan01 #21324 sajna nekem minden itemet vennem kell... a légiónk elég gyér ilyen téren... minden alapanyag 1,5milla a brokernél(na jó az alchemis csak 250k de azt pont tudom gyártani is)... szóval szívás... de az csak pénz meglesz hamar... ha nem kellett volna épp GP -t vennem meg most meglépnem az 500at akkor még lett volna pár próbára pénzem... de így kicsit most gyártogatnom kell hogy legyen miből questitemeket vennem. -
KaCsaxyz #21323 Nekem eddig 3 probam volt, most varom a 4-5 hoz a construction cuccost:) Ugyan nem ingyen volt a 3 proba, mert a recit meg kell venni mindig + 3 alapanyag reci + Aether extractor, de szumma nem volt 2 milla:) Sokat szamit ha van aki legyartja (ingye) te meg viszed hozza a cuccokat (en aethert szedek + morpholok) :) Az expert teszt szivatos es draga (nem beszelve a 12 millas level uprol), de csak egyszer kell megcsinalni:) -
fajtalan01 #21322 na a Siel's es gyártós témához tényleg végtelen türelem kell... csak arra elment vagy 40millám, hogy 500ra húzzam a gyártásom 499ről... aztán elkezdtem a questitemet összeszedni .. vagy 8-9 milla egy próbálkozás... első körben 3 adaggal próbálkoztam, természetesen nem adta be, 3ból egyikre sem proccolt. Szóval most kis gyűjtögetés és majd megint próba (csak most időközben elfogyott a pénzem). Remélem nem kell sokszor kidobnom ezt 8-9 millát :S -
alyr2 #21321 1 lehet 500/ karakter -
Sikoly85 #21320 Hello!
Lenne egy kérdésem. Azt olvastam, hogy max csak kettő craftot lehet ki tolni 500 pontra. Ez csak karakterre vonatkozik vagy accountra? -
#21319 Sziasztok!Aki esetleg légiót keres a nexus serveren elyos oldalt annak tudom ajánlani a légiónkat.ShadowSouls néven megtaláltok minket.
Írjatok rá a következő emberkék egyikére: Emperor,Shuri,Dolth,Kolinc,Nym,Lylyt -
alyr2 #21318 a lvl 60 2 kondis ruha(arenas) kb 3.5 hónap ha csak nyersz(ami gear nelkul kb lehetetlen) a lvl 55 2 kondis az szerintem 1.5 honap..abyss gearbe ne menjunk bele szerintem...HAt en mentor nelkul kb 1 honap alatt lettem 55, kozben csinaltam a pvp kveszteket is..március elejen kezdtem aprilis elejen lettem 55 a honap vegere megvolt a general olos kuldim..lebeszelt harcok nelkul..a haladas az random kinek hogy van ideje meg lehetosege, most lenyegesebben kevesebb kicsi van igy nincs kivel instazni meg bandazni a vegeig..amikor en csinaltam akkor volt 3-4 tarsam akivel egyutt haladtunk igy konyebb volt..DE mar az en kezdesemhez kepest is kurva sokat nerfeltek mindenen szoval lehet mar egyedul is sima minden.. -
#21317 felcsapod a questeket, kimész leölöd amit le kell, go home, leadod, összefoglalva dióhéjban még mindig ennyi. aztán meg néha elmész és lenyomod az arénákat, gyüjtögetsz, kraftolgatsz, nekiesel valamelyik elmebeteg daevanion setnek, vagy kimész és pvp-zel.
1-60ra huzni egy karit kb 1 hónap. laza tempóval. ha állandó mentorod van akkor kevesebb. viszont hogy mikor lesz rá épkézláb geared... én a helyedben inkább ezzel foglalkoznék :D -
Eftörsokk #21316 na igen, de nem vagy rákényszerítve hogy csinált, én (mondjuk eddig olyan sokat még nem játszottam vele), nem is foglalkoztam ezzekkel a daily cuccokkal, ha megadta megadta, ha nem direkt azért nem csináltam semmit pluszban, szépen felfedezgettem, csináltam az eventeket, vittem a fő sztorit, pvp-zgettem, szép kényelmesen nyugodtan kiélveztem a játékot, én így játszottam eddig. késöbb lehet más, de aion-ban emlékszem, anno már a lvl10 is gyötrelem volt, a játék eleje jópofa volt, de már ott is grindelni kellett :)
na de ok, ez már nem ugyan az az aion, ezért kérdeztem, érdeklődtem :)
köszi a válaszokat srácok :) -
KaCsaxyz #21315 Probaltam atfuti az eszmecseret, majd reggel reagalok ra. Roviden: MMO-hoz kepest mokasanh gyors:) -
KaCsaxyz #21314 Keso ejjel van, nincs kedvem vegigolvasni az eszmecseret de: GW2 a legrosszabb pelda volt. Ugyanaz a (daily reward) olj meg x mobot, ezen belul is y tipusu mobot, vegyel reszt (5) napi kuldin es gyujts z szamu cucccot. Tudom, mert vagy van kedvem hozza vagy nincs, Szal szar pelda volt! -
Eftörsokk #21313 jah :)
nos, szóval tehát akkor kérem szépen, most sacc per kb mennyi idő elérni a max szintet f2p módban, cash itemek nélkül ? -
#21312 Már megértettem, kihagytad a nap szót. :) -
Eftörsokk #21311 menj bele nyugodtan ha jól esik, engem aztán nem zavar :)
nem tudom ki állapította meg hogy hivatalosan, bejegyzetten mit takar a grindelés, nekem azt jelenti, hogy megyek előre és 1-2 mobot püfölök fél percig, aztán megyek a következőre, és ezt rád erőltetik, na ennyi, pont.
-
Eftörsokk #21310 igen :D sokkolt :) meg fáradt is vagyok már na
3-4 nap, napi 4-6 óra grindelés volt egy szintlépés -
#21309 Megint fogalom zavar van, inkább nem megyek bele. -
#21308 " nem bírtam már hogy 3-4 grind egy szint lépés. "
neked valami játék nagyon súlyos mentális sokkot okozhatott régebben :DDDD -
Eftörsokk #21307 ok, de nem kell grindelni hogy szintet lépj :)
de ezen ne vitázzunk egyik ilyen másik olyan játék.
mennyi idő most elérni max szintet ? emlékszem régen olyan lvl45 körül hagytam abba, nem bírtam már hogy 3-4 grind egy szint lépés. -
#21306 25-ön (illetve már lvl 20-on) felajánlja a sárga fegyvert ingyen, magasabb szintről nem tudok nyilatkozni. -
#21305 Ott is ugyan úgy ölni kell a mobokat, meg pvp-ni hogy meglegyen a jobb cucc, stbstb. Szóval... nincs miről beszélni. Próbáld ki, ennyi. -
Sikoly85 #21304 Nem tudja valaki, hogy NA szervereken kapják még az asmok 5 szintenként a full elit szetteket? -
Eftörsokk #21303 nagy tévedés, ott van gw 1-2 legjobb ellenpéldaként
Frosty01, mint írtam korábban már játszottam aion-al, mikor még havi bajos volt, csak kíváncsi voltam mennyire igaz az hogy már nem grinder, meg hogy sokat változott -
#21302 itt a pont, és különben is aki hülye haljon meg. nem kötelez senki arra hogy játsz vele :D
egyébként is ki kell próbálni hogy meglásd: bejön e vagy nem. -
#21301 Akkor már minden mmo grind, kár elkezdeni bármelyiket is. -
Eftörsokk #21300 ok, szóval akkor még mindig van benne grind.
amúgy meg, az én értelmezésem szerint, attól még hogy küldetés adja azt hogy ilyen olyan amolyan mobokat ölj meg, attól az még grind, csak kapsz érte rewardot :P
no offense
-
#21299 US szerveren vagyok, 2.0 előtt meg nem játszottam Aionnal (akkor még élvezhető volt az L2 és erősen bugosak az Aion free szerverek) -
KaCsaxyz #21298 Ne keverd a szezont a fazonnal. A grindelos azt jelenti, hogy a szint 50-75%-at farmolva kell osszeszedned. Ez nem igy van. Sok a kuldi, ami olj meg x/y darab mobot, de ez sose fog valtozni. Ha mas elkepzeleseid vannak akkor nem tanacsolom a visszaterest (azzal egyutt h a max szintet elerni nem nehez).
Regi accot at lehet (opt-in), hajra. Ha makod van meg veteran acc lesz belole.
Perpill nem az. H mi lesz kesobb sajna nemtudni. -
Eftörsokk #21297 humm humm, ha tényleg nem grindelős már, akkor lehet meg kéne lesnem megint.
vajon régi accountot át lehet rakni f2p-re?
és amúgy, mennyire lett pay2win a játék ? -
#21296 Igen és már normálisan dobnak a mobok quest itemet. Sőt ahogy elnéztem NA szerveren 3.5-be még jobban visszavettek ebből. -
Eftörsokk #21295 kifejtenéd picit bővebben, mit értesz az alatt hogy nem igazán grinder ?
kivették az ölj meg 10 ilyen 15 olyan 20 amolyan küldiket ?
-
angel2233 #21294 Aki amcsi szeron tolja megtudja valaszolni?: 21290 -
KaCsaxyz #21293 Csak olvastam 2.0 elotti idokrol, de eleg regota nem igazan grinder a jatek.
@Cobra: ne feledd el hogy EU-n most craft event van:) -
#21292 L2-nél azért sokkal barátibb. Ráadásul úgy tűnik a craftoláson javítottak a legutolsó updattel, nem kell annyit szenvedni (vagy csak rosszul emlékszem és alacsonyabb szint még nem volt annyira hosszadalmas fejlesztési időben).
Maga a karakter szintezés még első karakterrel is jól megy, sok segítséget kapsz hozzá. -
Eftörsokk #21291 üdv
régen aionoztam, még mikor fizus volt, de aztán abbahagytam, mert elegem lett az agyatlan grindből
az lenne a kérdésem, hogy mennyire változott a játék ezen része ? még mindíg egy agyatlan kóreai grinder ? -
angel2233 #21290 3.5-ben vannak új mana stoneok, azokat hogyan lehet kraftolni, úgyértem mi kell hozzá, többféle manastone egyidejüleg, vagy esetleg valami új összetevő stb. -
#21289 Köszi szépen. -
KaCsaxyz #21288 Szia. 10 szinten belul kell lennetek (ha meg jol emlekszem). Szal neki min lv15-nek kellene lennie. Van megoldas, de ugy te nem kapsz exp-et (es drop-ot): mentorkodas. Ennek feltetele a 10 szint kulombseg. Csopiba verodtok, te jobbkatt megadra (en a parti ablakben szoktam) es Start mentoring. -
#21287 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy cimborámmal group-ba toljuk, de ő nem kap XP-t ha gyakunk. Én 24. szinten vagyok ő meg 8.
Van valamilyen szinthatár, hogy honnan kezdünk el osztozni az XP-n? Vagy az lehet gond, hogy egyikünk sem gold packos?
Előre is köszi! -
fajtalan01 #21286 lehet hogy így kéne lennie, de barátom veterán lett pedig sosem volt az (vagy mákja volt és kifogott valami bugot) .. amúgy meg a GP nem vészes ha az embernek van egy 55fölötti karija 2nap alatt megvan a rávaló... csak persze ha épp valami űberdrága questitemet kell legyártani vagy felplusszolni valami 60as fegyót akkor azért minden 10milla számít... de akkor sem éreztem zavarónak.. 40es szint óta folyamatosan van GP -m ... mindig ki tudtam spórolni, ezután is menni fog... -
Trollface #21285 Ha nem voltákl Gameforge changeover( átvétel) előtt player akkor cseszheted,vagy ha nem voltál bétában sem akkor sem.. Nem is tervezik megadni ,de ha engem kérdezel ez a gold pack rendszer egy szerves végtermék, én már akkor megmondtam.
Na modelje sokkal jobb, az meg hogy eladnak aréna ticketet a shop-ba semmi ,mivel hamarabb lesz gearje ,de ennyi.. Itt meg GP nélkül halott vagy ,ha komolyan játszanál.. Aki ritkán játszik blabla meg nem jó ,mert a cd azt is megszopatják lehet kétszer ér rá tolni egy héten egymás után aka hétvége és mit kap 3-4 nap cd-t.. gz.. Közben a GF shopjába meg mennek fel az árak..
ÉN még csodálkozok ,hogy a fenébe tud még élő lenni ez a cég...