Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cataflam nem tudok ilyen honlapról. Nézz szét a Rang listát, hátha látsz magyart. 10 lvl-tõl egyébként meg tudsz suttogni próbálkozz azzal.
Penge UK valami? 😊Az nekem nem sokat mond így nem nagyon figyelted milyen szerverre mész ezek szerint.
Akhi:
Mountokat több féle képpen szerezhetsz, mivel több féle van. Van Craftolható, Bossokból kiüthetõ, NPC-tõl megvásárolható illetve Netrõl pénzért megvehetõ.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
One more story
Helyes sorrend:
Van meg egy kuldisor, az szinten ad egy sort (eleg szivas az a kuldisor, de nem lehetetlen).
Lada van, Warehouse-nak hivjak. WH-t szinten tudod novelni penzert ott helyben, jobb felso sarok (expand wh talan).
Ez a link talan segit: Inventory bovites
Szintedtol is fugg meddig tart osszeszedni GP arat. GP nelkul amugy semmikepp sem 2-3 nap a napi NPC eladas limit miatt. Azt az idoszakot at kell veszelni. Ne farmolj kis szinten, hanem csinald a kuldiket, egesz jol adjak a penzt. GP ara eleg hullamzo. En 10 millanal dragabban sose vettem, akkor inkabb csendes kis kuldizes/farmolgatas/par insta, esetleg craft huzas amig elfogadhato nem lesz az ara. Valasztek azert van boven. BTW elso GP-t lv37-lv40 korul vettem, masnap megvolt a kovi GP is (AH-ban eladtam ami kozben pottyant). Nagy szinten mar tenyleg osszejon 2-3 nap alatt.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Twink-et is lesz@rom egyedül unalmas..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
★ 汤姆 李
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Short Update:
- Anuhart is still having problems. The technicians are on it but there is no ETA for Anuhart at all.
- The Adventurer's Guide Surveys are not working at all even though they are set as active. We are working on a solution. Worst case: we need to upload everything manually which takes up to 1h. Then it needs to be tested
There is no ETA yet but expect atleast 1-2 hours more of downtime (my personal judgement of time).
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Mellesleg tudom hogy frissítik az európait, de én nem azon akarok játszani, hanem az amerikain.