24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#21364 Emlékszem ezt régebben nagyon mutogatták. Belekerültek az időjárás változások? Mert a videóban elyos kezdőterületet mutatják, ahogy havazik. És azok az óriások a végén, vagy a víz alatti küldetések? Lehet buta kérdés, de még alacsonyabb szinten vergődök. :)
-
#21363 13:00 órát irtak karbantartásra, utána 13:30, most már 15:00. Biztos sok minden került be az 5 megás patchel. -
KaCsaxyz #21362 "jah, tényleg nem tudja valaki, hogy mit lehet kezdeni a nem greater questitemekkel?" <= kidobni a fenebe, csak a helyet foglalja...
"szóval most majd kuncsoroghatok gyártós arcoknak hogy ugyan gyártsanak már" <= Lehet jobban is jarsz. Vidd az alapanyagot (jo esetben magad szeded/morpholod) es megmondjak mennyit kernek a craftert. Szerintem olcsobban jossz ki mint ha a kesz itemeket veszed AH-bol. Ha offert kernek 300-500k max:) -
fajtalan01 #21361 nem az akasztott ki hogy mennyi pénzbe került.. nem akkora gáz ha sokba kerül.. csak ez a successrate kicsit zavaró... 11ből semmi azért elég nagy szívás(a legrosszabb, hogy legutóbb felvásároltam brokertől az összes itemet.. szóval most majd kuncsoroghatok gyártós arcoknak hogy ugyan gyártsanak már...)
jah, tényleg nem tudja valaki, hogy mit lehet kezdeni a nem greater questitemekkel?
egy encsizésnél azért van vagy 60-80% os successrate -ed. amúgy az encsi még nem is olyan dühítő mint a manastone -ozás(bár tény hogy többe kerül)... mikor egyszerre kicsap vagy 5követ az utolsó kő mikor elrontja (van csizmám amit 70 manastone -al sem sikerült teleraknom)
mindegy ha már fölültem a szopórollerre akkor már nem szállok le ... legalább a következő egy-két hónapban lesz miért játszanom :) -
alyr2 #21360 Ha ez kiakaszt akkor ne kezd el enchantolni a fegyodat meg ruhadat:D Mert sokkal tobb penzben van mint ez a siel tema.. -
#21359 Frosty, ha gyorsítani akarod a tapizós részt nem muszáj mindent kiszedni elég csak bele lesni és ha nem a quest item, akkor kimozdulhatsz belőle.
Csak én úgy belerázódtam a kmozdulásokba, hogy vagy 10 quest itemből simán kimozdultam. XD -
#21358 következőnél lesz időd bőven visszaszerezni a pénzed :) -
fajtalan01 #21357 hát tényleg végtelen türelem kell a Siel's set gyártós részéhez.. első körben 3gyártásnyi alapanyagom volt nem adta be...most 8al próbáltam és most sem adta be :S hát szomorú volt látni hogy 3goldpacknyi pénzt dobtam ki egyetlen este alatt... mindegy azért is végigcsinálom... -
alyr2 #21356 Nekem meg van a full mastarius sett:) Szoval mivel asmo vagy ignnissonban a 2 fortot el kell foglalni ekkor megjelenik veile a helyen es le kell nyomni ekkor kapsz egy levelet amiben van egy mastarius x grade akarmi ami ha 1st grade akkor 5 platinamedal esetleg godstone es egy mastarius favor van. minden killnel ha ott vagy es sebeztel bele akkor kapsz 1 favort a full ruhahoz asszem 21 kell -
#21355 hali. nem. ellenség fortjának elfoglalásakor (ingisson / gelkmaros, attól függ milyen frakcio vagy) ha te vagy az a tökös legény aki szétmészárolta az ellent és top10es gyilokgép vagy, akkor kaphatsz egy ilyen itemet. -
#21354 Gameforge telepítőd van? Mert ha nem, akkor át kell állítani a zónát.
Sőt most nézem, amcsi gamed van. Szóval biztosan át kell állítani a zónát rajta. -
#21353 Okés majd megnézem, köszi! :) -
#21352 A routerhez nézzél frissebb firmware-t, UPnP legyen bekapcsolva, illetve a modemedet is indítsd újra. Jobb ötletem nincs. -
#21351 De valamiért az ip címem nem szereti, lehet router gond lesz -
#21350 Router TP-Link, tűzfal win 7 alap ) -
#21349 A login szerver nem enged be valamiért. Tűzfal, router milyen van? -
#21348 Itt a kép sry! :)
Segítséget előre is köszönöm! :) -
#21347 Nem vágom komolyan, oldalt beenged játékban meg nem.
Ezt adja ki:
-
QRob #21346 Sziasztok! lenne egy kérdésem: ilyet: Mastarius's Favor honnan szerezhetek? Én úgy hallottam, hogy egy Esoterrace nevű instából, viszont azon belül nem tudom honnan. A Mastarius szetthez kellene ilyen Mastarius's Favor nevű dolog. Ű
Valaki tudna segíteni?
-
#21345 Ezt nem hiszem el! :D Én voltam az a nem sok szerencsével megáldott akinek 11. proccolt be. Kollégám(szintén templar), aki a 11. próbálkozásnál ott állt mellettem full szettben tegyük hozzá. :D Írni se mertem neki közbe, hogy végre sikerülni fog csak miután végzett a crafttal. -
KaCsaxyz #21344 AION EU support
Ez talan hasznosabb lesz. -
KaCsaxyz #21343 Najo, azt feledd el, az NC-s:) -
KaCsaxyz #21342 A masodik oldalon asszem Kastil irt egy linket, rem sikerul ide beszurnom azt a postot. Ha nem akkor a 21230-as szamu postot keresd.
PIN reset -
Eftörsokk #21341 üdv
leszedtem a játékot, át transfereltem ncsoft-től gameforge-hoz a régi acc-ot, belépnék, de kéri a karikhoz a pin kódot, amit nem tudok már..
ncsoft accountról meg eltűnt aion, ott megtaláltam hol kéne resetelni, gameforge accounton viszont nem tudom hogy kell, főleg hogy validation e-mail-t se kaptam még tőlük... resend-eztem is... kíváncsiságból megpróbáltam change e-mailezni, arról egyből megjött a mail, na ilyenkor mi van ? -
#21340 your account has been suspended - itt a lényeg, bannolva vagy. Account Managmentnél ha belépsz mit ír? ( https://login.ncsoft.com/login/loginform ) -
fajtalan01 #21339 nincs véletlenül spataloson Elyos oldalon egy 500szinten levő handicraftes? Nagyon kéne a Siel's es questitem... -
#21338 Sorry, your account has been suspended or this IP address has been blocked.
We apologize for the inconvenience. Please try again later. If you continue to have this problem, please contact NCsoft Support.....
Röviden kb :D -
#21337 Válasz 'speed01' üzenetére (#21334) epic xD -
#21336 Hát nekem még mindig kifagy, nemtom mivan :D -
Sikoly85 #21335 Biztos nálad van a hiba, mert mi most is bent vagyunk páran... -
#21334 Egyfolytába ip címre hivatkozik -.-' -
#21333 Oldalon se tudok acc névvel bejelentkezni, csak e-mail címmel enged. játékban próbálkozok akkor meg kidob :() -
#21332 Csinálta azt is, akkor már megvan miért :) -
#21331 Nemtudom, folyamatosan blockolja a ip címem. de nemtudom miért. -
#21330 Hogyhogy blokkolja? Én most épp bent vagyok a játékban. A legutolsó patch előtt volt olyan, hogy lefagyott loginkor a kliens, nálad nem ilyen gond van? -
#21329 Egyfolytába blockolja a ip címem, fos usa :D -
#21328 Valaki tólja usa szerón? :) -
#21327 akkor sajna nem tudok segíteni a craftban :D
am hát ja. fenris is elsőre proccolt mindkétszer :D de ha valami kézzelfoghatót akarok craftolni az hot ziher h nem jön össze xD
a szedés viszont szét fogja b@szni az agyam. -
fajtalan01 #21326 Spatalos/Elyos
A szedegetés annyira nem rémít... abba amúgy is bele szoktam kockulni, és az nem viszi el a pénzt ennyire. Elég nagy mákod volt akkor ezzel a dologgal.. olvastam hivatalos fórumon emberkékről akiknek 15.re sem sikerült. Itt is írta valaki, hogy csak 11.re lett meg.. szóval a másodikra legyártás nem épp megszokott :) Mindegy összefarmolok vagy 10re való cuccost aztán egyben nekiállok.. ha marad belőle legfeljebb visszarakom brokerhez.. de ahogy ismerem a szerencsémet a legutolsó fogja beadni.. vagy az sem :) -
#21325 melyik szerón/oldalon vagy?
egyébként nekem 2. próbára összejött a kraft. az utánna lévő sokkal szopatósabb.
"Dew Patience". a név magáért beszél ;-)