Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gő
Az ingissoni várak más szervereken(Anuhart) is el lettek hanyagolva az új területek miatt? Abbysban is visszaesett az ostromlók száma, de persze mind a 2 frakció részérõl. Más szerveren játszók tapasztalatai?

Magyarul a legjobb pve cuccok jobbak pvp-re mint a colosseum pvp-cuccok. Az ap itemeknek viszont már a statjai is jók, de az még nagyon távoli.
Frosty01

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01
base statokban nagy a különbség. a 100-nak 6.2%a meg 6,2 atk
ha az sw daggered meg üt 120at akkro számolj... 😊)

PvP fegyóval elvileg nagyobbat kellene sebeznem playerekre mint a PvE-vel nem? Mégis hogy lehet az hogy a stormwing daggerrel nagyobbat ütök playerekre mint a colosseummal? Hiába jobb a statja az sw-nek, a 6.2% pvp attack miatt akkor is jobban kellene sebeznem a colosseumal nemde? Kipróbáltuk haverommal és skill nélkül sima attackal 550-eket ütögettem rá sw-vel, míg a colosseummal csak 500-akat. WTF?
Frosty01

mi az h balaur?😛
gyere fel😄
Nexus/Asmo/Cleric 😊 ahol most is tolom
melyik szerveren játszottok?(EU)
asmo oldalon panda a szárny árus elõtt lehet beváltani, zsákokra ami tartalmazhat, manastone, enchant, ap,etc... 😊 de van egy 200as kék zacsi az mit ad nem tudjátok 😄?
mindenki elyos az EU-s szerón?
amugy azok mire jok?most kaptunk 15dbot,de fingom sincsen mit tudok vele kezdeni😄
60as vagyok, hol tudok farmolni fossil-okat? ut? lut? admában voltam ott esett pár darab, mobok nem dobják?
atinq
K...a sok. 😊

No.

Hi.. töltöm az f2p aion-t.. 50%nál jár, és leszedett már 14,4GB-t.. hány gigás ez?😄
Nekem küldtek...
Frosty01
klienst ! elnézést kívánok.

Frosty01
nem valószínû hogy fognak. inkább ellenõrizd le minden nap hogy mi a helyzet 😄 na meg töltsd le addig az EU accot

Ez nem valami jó hír,azért remélem majd küldenek mailt ha elkészültek vele
Remélem neked gyorsabban áthozzák az acc-odat, én 6 hétig vártam rá.
Thank you, your Aion® game account has been transferred to Gameforge.
You can now play Aion® on the European Gameforge service.
Köszi a gyors választ 😊
Frosty01
nem tudom, logolj be az ncsoft master acc-odra, és ha van lehetõség még hogy áthozd akkor látni fogod az aion accountod alatt.

Én kb az 1 éves veteran reward után hagytam abba Aiont,ha most ismét nekifutnék van rá mód,hogy aktiváljam valahogy a régi accomat vagy az már kuka a karakterrel 1ütt?
Segítséget elõre is köszi
oké ezt vegyétek úgy hogy meg sem kérdeztem. 😄...már látom lejjebb a választ.
Egyébként most nem megy az európai szerver?
Hali. Amerikai szerveren játszok, de nagyon szaggat, úgyhogy inkább átakarok menni az európaira. EU-n még csak most lesz 3.0, viszont az amerikai szerveren már 3.0.8. van vagy valami ilyesmi. Szerintetek ez probléma lesz és újra kell telepítenem, vagy vissza tudom majd patchelni?<#confused>
Frosty01
szerintem kegyetlen jó lett. na-ban nem jutottam el az új terüeltekre, de euban már tologatom keményen, és nekem nagyon lejött a tényállás

Bigblind
Ja a graf tényleg hagy némi kívánnivalót maga után, de akkor is ez a legjobb f2p mmo jelenleg a piacon! A többi egy rakás fostenger!

xerb
De vacak aion grafika .
Most látni új mapokon igazán, mivel ugye a régieket már megszoktuk.
Rém csúnya szegény. Fõleg a tüköréles u3engin tera után 😊
De nembaj , legalább van content.
Kicsit csalódtam f2p aionban .
Minden nagy player itt van és van játékos bõven.

I am so awesome [Keeper The Tank]

értem,köszi.. és ha az NA-st kezdtem tölteni,az eussal tudok játszani?v akkor azt külön kell leszedni?
Az europai az aionfreetoplay.com, az amerikai pedig az aiononline.com. Mindketto eredeti official szervereket nyomat, csak az egyik itt van, masik amerikaban, mi europain jatszunk,(legalabb is a tobbseg), ami az aionfreetoplay.com
hh?😄 melyiket szedjem le,melyiken játszottok?
Mindkettö eredeti Aion
és már ingyenes igaz?
az NA

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

melyik az eredeti aion?az aionfreetoplay,v az na.aiononline.com?
Nuclearity
3 év mulva csak sikerül 1.0 át elõre lépni verzióban, elvégre a 3.0 is csak 3 évbe telt itt EU ban ;D

Nezegettem aztan talaltam tobb helyen is, szal gyanus h komoly a dolog, 3 uj class lesz majd, ahogyan azt az mmositeon is irtak...Hat kivancsi leszek ra, bar kurva soka lesz meg, de azert majd meglesem😄
De az mmositeon jelent meg,ott meg azt is elferditik ami igaz, ill. adnak hozza koltemenyeket eleg surun...Persze nem lehetetlen, de attol meg vannak fentartasaim, majd ha egy komoly oldal is ugyanezt lehozza
Nuclearity
ez nem MMOsite fincsi, gamesconos hír állítolag.

Köszi 😊
Daevanion-bol egy kari csak 1-et szerezhet. A megoldas: 5 karit felhuzol lv30-ig es megvan a full sett. A cuccokat lehet valtoztatni (pl cloth -> chain) az npc-knel nezz korbe ahol befejezted ascension kuldit.
Guestpetalt Guestbloom-bol szerezhesz. Hasznald a guestbloom fertilizert (csak legyen az inventorydban) a Guestbloomon, csomagban kapod a petalt (guestbloom fertalizer, naponta kapod csomagban a Butler-tol). Jelenleg mukodik sajaton is, elvileg nem kellene😊
Üdv! Valaki meg tudná mondani, hogy honnan szerezhetek daevanion armor piece-t? 5 db kéne belõle
És a tegnapi kérdésem: valaki tudja honnan szerezhetek Guestpetal-t?
Szerintem kb az igaz a hirbol, h 4.0. Es pont. Tobbi meg----:MMOSITE
Frosty01
gun wielding class ( A:SDF:ASDF:SAD:FSA:FDS😄AF:F:AS😄FS:ADF:AS😄SAF) aha ok 😄

amugy érdekes. várjuk szeretettel.

H koreaban mar lassan aktualis lesz a 4.0 az kb realisnak is tunik, de nalunk majd az atomhaboru utan..😄
Nuclearity
Hi! Meg tudja valaki mondani hogyan szerezhetek még Guestpetal-t?
Gubberx
Melyik serveren tolod? 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne