Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi! Valaki tudna segíteni? Honnan tudok szerezni spring/summer/autumn/winter leaf-et?
Cobra.
Ha már fél napig töltötte a játékot a gép, akkor legalább kipróbálni szeretném az US szervert, de csúnyán szivat. Game accountot hogy tudok csinálni? NC account már van, de azzal nem enged be.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

speed01
Köszi a választ! Arra lettem volna kíváncsi igen, sok mindenkinek 2.5 után kicsit fos lett a game, mondjuk nekem annyira nem. De majd kiderül, mindjárt lejön és fél év után felhasználom a 1 hónap prémiumot meg a veterán kódom 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

írtam pmet!
Frosty01
bocsi, nem nagyon használok ilyesmit, sõt botot se nagyon látok

practitioner of the forbidden arts of death

Ezt max az tudja megmondani aki botolt már.
xerb
Valaki tudja a választ a kérdésemre?

I am so awesome [Keeper The Tank]

Frosty01
igen, itt ott szebb. de hogy optimalizáltabb e? nem tudom. nem tünik annak nekem. Egy valaminek iszonyatosan tudunk örülni, nincs többé az az õrült fpsfuck a deathscreennél.

maga a content szerintem elég jó. könnyebben jutsz ap-hoz, szinte bármit csiánlsz apt kapsz érte, relic kupacok minden sarkon tiamantarán, mihtril medál jár egy csomó questért, napi / heti illetve csakúgy, siege jó, mert automatice elveszítitek a várat az új területen mindig, szóval nincs az mint régen hogy be van védeve ely által vorgaltem hetekig, és társai. sok lehetõség uj cuccokat szerezni, a kraftolás is kicsit meg van dobva, már majdnem úgy tünik hogy megéri!

az új instákról viszont kifejezetten jó véleménnyel vagyok. mindet kipróbáltam, és a nagy részük egész élvezhetõ. vagy vicces vagy majdnem taktikásnak mondható bossok, sztoribbnak látszó sztorik, scriptelt eventek, szal abszolut ajánlott kipróbálásra.

ezen kívül mire vagy még kíváncsi? 😄

speed01
<Frosty01>
Milyen lett a 3.0 szerény véleményed szerint?
Azt írták hogy a grafikus motort is javítani fogják meg ilyenek, jobban inkább erre lennék kíváncsi nagyon! Válaszod elõre is köszönöm 😊

Frosty01
válts a régire, és nézd meg úgy

max grafikán van a játék az új grafikus motor is be van nyomva
Frosty01
talán grafikai beállítás? <#smile>

xerb
Botolasert csak account permban jar?
Marmint regi nc idokben ugy ment azt tudom , de f2p ota valtozott valami?

I am so awesome [Keeper The Tank]

speed01
Sziasztok! Nexus szerver (Storm légió) keresném! Ha éltek még jelezzetek! 😊 < Speedyhun >

hali lenne egy kérdésem ebben a videóban 30 másodperc körül a cahnter magára rakja a rage spell nevû buffot és nem értem miért van az hogy nekem nem így néz ki ez a buff csak a csík megy körbe-körbe a karim körül de ez a sötétes (vagy nem tudom minek nevezzem) aura nincsen ott eredeti szerveren vagyok eu anuhart vagy csak a szintemmel lenne a gond? level 37 vagyok és nem értem miért nem olyan nekem mint a videóban de több videóban is láttam már hogy így nézett ki és úgy tudom hogy csak egy rage spell van nincsen folytatása ezért nem értem vagy esetleg csak egy régebbi patch és a 3.0-ában már nem ilyen? mert akk kár érte nekem nagyon bejön na itt a videó
http://www.youtube.com/watch?v=8nLtGPQsUbc
Nyugodtan, mert az elsõ néhány hétben úgyis csak a szintezéssel leszel elfoglalva, amit nagyon jól meg lehet questekbõl csinálni. Mire elérsz legalább 50-es szintig, addigra bõven lesz pénzed játékon belül gold packet venni.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Üdv mindkinek!
Mennyire éri meg belekezdeni a játékba úgy hogy ha 1 forintot se akarok rá áldozni?

Teljesen mindegy hogy a divine fortress kié, mert a relic beváltó NPC-k (két shugo) nem az erõdben vannak, hanem attól (a térképen nézve) észak-északkeleti irányba egy emelvényen állnak két artifact között.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

A magban csak akkor lehet az ikonokat AP-re váltani ha a miénk? Mert most a balauroké és egyszerûen a közelébe sem tudok menni, de valaki mintha azt mondta volna hogy nem kell hogy a miénk legyen akkor is be tudom váltani. De hogy?
Gő
Infinién minek már játszani? Ország korlátozás meg nincs. Az arány meg mindig változhat. Éppen az adott frakcióból hányan vannak online. Az meg mellékes milyen segítséget tolnak aszmó popsi alá. Ügyesebb játékosok így is elpicsázzák õket. Bár én nem játszok Amcsi szerón és soha nem is fogok.

Cobra.
Infiniteaionnál nem lehet rosszabb. De azt hiszem hanyagolom, szólózásra jó az elõbb említett is, most már nem zavar senki a farmolásban 😊

Hát most szerintem függ. A felsorolt itemeket csak az asmo karakter tulajdonosai kapjak meg a megadott szinteken.
http://i.imgur.com/wtIm7.jpg
Ezzel próbálnak kicsit több játékost az asmo oldalra csalogatni.
De viszont az elykkel szemben ez nem igazán fer, fõleg azzal szemben aki nemrég kezdte a kariját és még csak pl 45ös sarga itemjei vannak ami nem abyss ruha vagy fegyver, ékszer.

Tehát a kérdés ismét.
Változik vagy sem az arány?
Frosty01
a rohadt nagy pinget :S

Cobra.
Köszönöm. Egyébként mit kell bírni? 😊

Frosty01
igen. ha bírod.

Cobra.
NA F2P szerveren lehet trükközés nélkül játszani Mo-ról? (tehát van-e ország limitálás vagy sem?)

Frosty01
nem függ ettõl. soha nem is függött az aktuális patchektõl az asmo ely arány <#idiota>

Szerintetek valtozni fog asmo ely arany valamennyire is amerikai szervereken ezzel az uj updateval?
Köszi. 😊
Rossz idoben mentel. Ejfeltol reggel nyolcig van csak ott Vigbir:
Curse of the Were-Ribbit
" Ez a Templomos nem igazán a kedvencem sehol sem Paladin tehát semmi ami kicsit is fûzõdik a kereszténységhez azt inkább kerülöm:-) "

Ezen a mondatodon besírtam xDD

A templarnak semmi köze nincs a kereszténységhez a nevén kívül.
De amúgy ez egy koreai játék szóval gondolhatod hogy mennyi keresztény elem van benne! (segítek 0 )
Üdv! Azt szeretném megkérdezni, hogy merre találom Vigbirt? Eljöttem a házhoz ahol jelzi a térkép (éjjel is meg nappal is), de õt sohasem találom, mindig csak mást. Most jelenleg egy Ribbit van ott. Valaki meg tudná mondani, hogy egyáltalán jó helyen keresem-e és, hogy mikor és hol találom meg? (ha egyáltalán az idõpont az számít)
Frosty01
<#idiota> hát azon kívül hogy két lába van meg két füle nem sok köze van a keresztényekhez

Inkább Gladiátor.Ez a Templomos nem igazán a kedvencem sehol sem Paladin tehát semmi ami kicsit is fûzõdik a kereszténységhez azt inkább kerülöm:-)
Gladiator jobban illik egy harcos stílushoz,nem volt nehéz a döntésem😊

Valami a high-ba jobb más meg default-on😊

Érdekes ez a high quality beállítás ill.a default része a játéknak.
Csak nekem tünik úgy,hogy a default szebb?<#nemtudom>

Legyél 5 star officer (AP ranglistán az elsõ 100-ban kell lenni) és vegyél 6 db seeds of transformation nevû cuccot az AP consumable-s árustól. A skillt automatikusan megkapod hozzá, a skill lista alján a stigmák alatt találod.

Valaki tudja hogy lehet atalakulni generalla?
Frosty01
templar, ha minden skill ready, több mint két percig szaladgáltam egy ely alli elõl 😄 ÉS! megmenekültem. tia eyeben. elég lolkaszt lett, túlélõs.

shieldes buildek eléggé ajánlottak, gs-re már nem hiszem hogy nagyon megéri alapozni. + az új bodriguard alapstigma lett.

Na az jó akkor köszi!

a balance nemsokat valtozott,talan chanter erosebb lett mint volt meg assa, de alapbol minden a regi,szal geci taposak
Templar,Gladiator milyen az új Patch-el pvp-ben?Van valakinek tapasztalata ez ügyben?

Talan ez jobb:
2. lv60 set kuldi
Pontosanban mi erdekelne abban a kuldiben, mert szerintem eleg egyszeru dolog.
komplettet nem. Ha ely vagy ez jol johet a 2. kuldihez (sajna asmo-t nem talaltam, pedig lassan kellene).
Ely lv60 2. daevanion terkep
Frosty01
tud valaki komplett és értelmes guidet a siel devanion sethez? fõleg a második részéhez...

Gő
Köszi!

Felhúztam vele a cube 3-at maxra. Így legalább lett egy kis + helyem.

Bar mar ugyis mind1, de a leiras alapjan: level1 csak elso sort, level 2 elso es masodik sort, level 3 1-3 sort unlock-ol. Szal max 3 sor, de inventory-t cube3 1. sorig kuldikkel nyithatod, oda csak lv2 es lv3 eri meg (tipp).
Gő
Köszi megnyugtattál! 😊
Más: Valaki megvette már ezt az inventori és raktár bõvítés kártyát a storba?
ha többet veszek annyival bõvíti vagy csak 1szer lehet venni?

ugyanez van mindenhol, spataloson múlt héten mind a kettõ balaur kézre került, akkor sikerült szervezni pár allyt hogy visszafoglaljuk, azóta a "kiskarik" védik szorgalmasan.