Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
practitioner of the forbidden arts of death
maga a content szerintem elég jó. könnyebben jutsz ap-hoz, szinte bármit csiánlsz apt kapsz érte, relic kupacok minden sarkon tiamantarán, mihtril medál jár egy csomó questért, napi / heti illetve csakúgy, siege jó, mert automatice elveszítitek a várat az új területen mindig, szóval nincs az mint régen hogy be van védeve ely által vorgaltem hetekig, és társai. sok lehetõség uj cuccokat szerezni, a kraftolás is kicsit meg van dobva, már majdnem úgy tünik hogy megéri!
az új instákról viszont kifejezetten jó véleménnyel vagyok. mindet kipróbáltam, és a nagy részük egész élvezhetõ. vagy vicces vagy majdnem taktikásnak mondható bossok, sztoribbnak látszó sztorik, scriptelt eventek, szal abszolut ajánlott kipróbálásra.
ezen kívül mire vagy még kíváncsi? 😄
Milyen lett a 3.0 szerény véleményed szerint?
Azt írták hogy a grafikus motort is javítani fogják meg ilyenek, jobban inkább erre lennék kíváncsi nagyon! Válaszod elõre is köszönöm 😊
Marmint regi nc idokben ugy ment azt tudom , de f2p ota valtozott valami?
I am so awesome [Keeper The Tank]
http://www.youtube.com/watch?v=8nLtGPQsUbc
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Mennyire éri meg belekezdeni a játékba úgy hogy ha 1 forintot se akarok rá áldozni?
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
http://i.imgur.com/wtIm7.jpg
Ezzel próbálnak kicsit több játékost az asmo oldalra csalogatni.
De viszont az elykkel szemben ez nem igazán fer, fõleg azzal szemben aki nemrég kezdte a kariját és még csak pl 45ös sarga itemjei vannak ami nem abyss ruha vagy fegyver, ékszer.
Tehát a kérdés ismét.
Változik vagy sem az arány?
Curse of the Were-Ribbit
Ezen a mondatodon besírtam xDD
A templarnak semmi köze nincs a kereszténységhez a nevén kívül.
De amúgy ez egy koreai játék szóval gondolhatod hogy mennyi keresztény elem van benne! (segítek 0 )
Gladiator jobban illik egy harcos stílushoz,nem volt nehéz a döntésem😊
Csak nekem tünik úgy,hogy a default szebb?<#nemtudom>#nemtudom>
shieldes buildek eléggé ajánlottak, gs-re már nem hiszem hogy nagyon megéri alapozni. + az új bodriguard alapstigma lett.
2. lv60 set kuldi
Ely lv60 2. daevanion terkep
Más: Valaki megvette már ezt az inventori és raktár bõvítés kártyát a storba?
ha többet veszek annyival bõvíti vagy csak 1szer lehet venni?