24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
alyr2 #21404 Igazabol kivettem ratortem 80 magicboost 27 kovet aztan teleraktam +22 vel osszeraktam egy 30 millas attackspeedes jewellel beletettem egy godestonet es azota nem hasznaltam egyszer sem..de mivel noble tac-officer konyvem volt/van +10 enchantolva..meg kiesett a vasharti tome ami ala beteszem hamarosan a 2 augmentes abyss tomot..igy csak a helyet foglalja..meg ugye 0 kilometeres.. azt se tudom minek vettem ki :D -
alyr2 #21403 Nem vettem meg..nem telik ra jelenleg..pedig szerettem volna..De mar az aion sem kot le.. Kurva sok a csalo sajnos..Ma levert 1 ranger ugy hogy trafoban voltam..csereltem hp-t es 1v1ben kinyirt ugy hogy 0 sebzes okoztam neki ami sorcival eleg nagy mutatvany.. A buzi gameforge meg szarik bele sajnos -
Eftörsokk #21402 áááá bakker, sírni fogok :D
elkezdtem tegnap törölni az egyik régi karimat, hogy indítsak egy újat hogy belerázódjak a játékba, közben kiderült, hogy attól hogy a 8. kari még törlés alatt van, lehet indítani újat, mondom király faja lesz, haza érek és csapatom, erre öcsém indított egy újat...
jólvan, mondom, semmi gond, akkor töröljük az ő egyik régi kariját is ( közösen használtuk/juk az accountot), és csinálok a helyére egyet, csakhogy a 2 törlődő kari tovább foglalja a helyet, és egy szerveren csak 8 hely van.... :D ( van még 1 másik kari egy másik szerón is így jön ki a 8), szóval most roppant boldog vagyok :) -
KaCsaxyz #21401 Moltenus mar van 3.1-ben is. Raid boss abyss core mellett, kisse bugos, heti 1x 1 orara spawnol. -
fajtalan01 #21400 nem rosszak, ezek mind 3.5 ös patch ben vannak csak? vagy van amelyik elérhető most EU -n is ahol ha jól tudom csak 3.1 vagy mi van? -
KaCsaxyz #21399 Erre: 3.5 Tiamat fegyverek vagy erre 3.5 LV60 Daevanion fegyok (bar ez nem annyira latvanyos) esetleg Moltenus fegyok (sok sikert a drophozxD)
Melee castok talan erre 3.5 Extendable fegyok -
Shaenis #21398 alyr, amúgy a gw2 nem jött be neked? láttam hogy MoD recruitol -
fajtalan01 #21397 tyű... akkor TE már kijátszottad magad a kahrun fegyóval... milyen volt? mire cserélted le? Mire érdemes váltani? én eddig azt hittem az a legdurvább fegyver a gaméban... -
KaCsaxyz #21396 Azert nem mondhatjatok hogy mindig el.... Akar tetszik, akar nem, problemak adodnak. Minel nagyobb egy rendszer, annal nehezebb a hibat izolalni es javitani. Volt ilyen baki mas jatekban, tapasztalt kiadoknal is. A problemat en sokkal inkabb abban lattam, ahogy a kompenzaciot kezeltek. Twitteren kifejezetten duhito volt az elso reakcio, Makarov (elso) hozzaszolasa forumban detto. -
alyr2 #21395 Én most fogom valamikor szetszedni a kahrun jewelt..remelem nem 6 L55 lesz belole..bar nem lepodnek meg rajta
-
fajtalan01 #21394 nem az a gond, hogy lassúak, hanem hogy nem értenek hozzá és még mindig annyira rutintalanok (dacára a heti maintenance nek meg a sok sok update nek amit már több kevesebb sikerrel véghezvittek) hogy nem képesek befejezni egy update -et a saját maguk által megszabott időablakon belül. Elég szomorú, én például láttam nagy rendszereket, amik azért el tudtak időben indulni egy update vagy migráció után. Nem az a gond ha lassan megy a dolog, hanem az ha szarul becsülöd meg az indulást. Mondták volna, hogy este 11re lesz, mert jön a tököm frissítés ami komplikált akkor nem lett volna ekkora para, mint így, hogy 3órától sok ezer user kattintgatta a refresh gombot :S
mindegy azért tegnap este még összekaptam vagy 150kahrunt ennyivel is közelebb lettem a csudafegyverhez :) -
Malachit #21393 Akkor is csinálják meg 10 perc alatt :P Nyomjanak 1 ctrl+c és ctrl+v-t :P Álítsák vissza az időt tavaj karácsonyra :P Öltözznek mikulásnak :D
Nem nem dolgoztam, elég volt levizsgázni adatbáziskezelésből, nem sikerült megszerettetnie velem a tanároknak :P -
#21392 Messze esik az hogy őket védjem mármint magát a GF-et.
Hanem általánosan próbáltam írni, hogy egy nagyméretű bonyolult adatbázissal nem egyszerű dolgozni rendszer bár inkább adatbázisgazda szinten.
Feltételezem az NCSoft sem 1000 oldalas üzemeltetési leírást adott át nekik. Hasonló területen dolgozom szóval tudom mekkora szívás egy ismeretlen adatbázist üzemeltetni háttér nélkül. -
Vicodine #21391 GF egy retard banda, ezeket az updatekat meg karbantartasokat erdekes mas ceg megtudja csinalni rendesen, csak ezek a faszok nem. Itt is akad kerdes:meg lehet csinalni rendesen? Meg. GF azert nemtudja megcsinalni mert balfasz brigad? Igen. Haggyuk ma faszom emlekszem elejen mekkora heureka volt, h rajottek hogyan tudtak egy shugo nevet atirni...Azon csodalkozom h betujak inditani a szerokat tiszta vicc nehogy meg vki mellejuk alljon -
#21390 Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy dolgoztál már nagyméretű komplex adatbázissal valaha is?
Sírás és acsarkodás helyett egyszer próbáld ki ezt és majd utána tegyél fel ilyen kérdéseket. -
Malachit #21389 CM kiköhögte a fórumon (márha jól olvastam), hogy a Maintance késés miatt az aktív goldpakkal rendelkező játékosok +1 goldpak napot kapnak.
A szöszölés/szenvedés meg vicc. Már volt karácsonyi event, csak fel kellett volna tolniuk megint. Igaz én mezei nyuserként nem láthatom, hogy min szenvedtek, a magyarázatban írták. -
KaCsaxyz #21388 Felgyorsitani nem lehet.
Nem valtozott annyira sok minden. Skilljeidet vedd meg (van par uj) Utanna menj be kromade-be h kicsit belerazodj nem tul veszes mobok kozott es nyugisan. Ha megvan irany SR cabine (=SR mid, most mar solo insta, L/U SR maradt csak partis). Mire ezekkel megvagy, nagyjabol tudsz mindent:) -
Eftörsokk #21387 kösz :)
instázni szerettem úgy rémlik :)
viszont, most így közel 2 év után azt se tudom szinte mi micsoda, gondoltam törlöm a legkisebb szintű lvl23-mas karit, és indítok egy újat, hogy újra belerázódjak a dolgokba, igen ám, csak hogy 7 nap mire törlődik a karakter...
gondolom gyorsítani nem lehet rajta :P -
KaCsaxyz #21386 Grat, veteran accod van (ugy tunik).
Attol fugg mennyi idod van naponta es mennyire vagy hajlando kuldizni (tudod, a grindes resz) + instazni:) -
Eftörsokk #21385 tippre egy lvl 46-os chanter mennyi idő maxra húzni ? :D -
Eftörsokk #21384 tudtam írni mindegyik chat-re, most akkor örüljek ? :)
megnéztem az utolsó üzenetet amit ingame kaptam, vissza jött 500 gold ore ah-ból, 2010.02.23.-án :P nem ma volt lol -
QRob #21383 Na, végre megy a játék, ideje volt már :D -
KaCsaxyz #21382 Ha veteran accod van akkor tudod majd hasznalni mind a 8 slotot. Ha starter, akkor mind a 8 slot aktiv marad ha van rajta kari (3-8 helyre csak aktiv GP-vel csinalhatsz ujat).
A legegyszerubb modja: LFG-re megprobalsz irni. Ha megy akkor veteran. -
Eftörsokk #21381 no, elvileg resetelte support a pinjeimet, persze kipróbálni még nem tudtam, meglepően gyors volt a support :P
és ha a meglevő 8 karimból kitörlök egyet, akkor vajon a kari slot megmarad?
azt hogy gold-os vagy milyen besorolású lett az accounto hol tudom megnézni ?
-
QRob #21380 Hi! Most látom, nincs kint a karbantartási kiírás, viszont nem tudok belépni. Más sem tud? -
#21379 mint mindig. előtte meg ncsoftot szidták ugyanígy. ez már népbetegség az aionozók körében. -
#21378 Öröm nézni, ahogy szidják gameforget facebookon. -
KaCsaxyz #21377 Aionarmory-n en sem talalok most skineket, uh lehet igazad lesz es en keverem valamivel. -
KaCsaxyz #21376 ETA 9pm -
alyr2 #21375 En vettem a shugoktol egy dobozt.. direkt a kuldi miatt farmoltam a szar koveket, remeltem valami fasza disz vagy ertelmesnek tuno dolog lesz a jutalom az 1 napi farmert.. de rabasztam sajnos..egy 0 szam volt amit a hazban kitehetek a falra... Valamint vehetsz turkizkek szobrokat. Meg valami kocka diszt ami kurva draga 60 milla/darab kb es kell 5 darab hogy 1 full legyen..skint nem talaltam a shugoknal.. -
QRob #21374 Ohh, köszi. Már telepítettem az update-t és azt hittem, hogy mivel karbantartás közben csináltam, ezért valami..., hát...elsz*ródott és nem tudok belépni, de most legalább tudom, hogy nem én rontottam el :D -
#21373 Valaki már vett! Nállunk skinneket a sugóktól! De azok már storba is bentvannak, ha minden igaz. -
KaCsaxyz #21372 Nem uzemel, valami gond adodott a karbantartas kozben. Nincs info (egyelore) mikor elednek a szerok. Aktualis infokat ide ir CM: Karbantartas 2012 nov. 28.
@Kusi: koszi nemreg en is megtalaltam de abbol (guestbloom fertilizer) van 450+ darabom. Igy nekem a rough/hard/stb aether csak a helyet foglalja. Masra is lehet hasznalni egyebkent. Minden (najo, majdnem minden) honap 15-17 (ingame naptar) megjelennek a nomad shougok orielben/pernonban. Ha jol lattam skineket lehet "venni" toluk (ne kerdezd milyenek) :) -
QRob #21371 Köszi az infókat a Mastarius szettel kapcsolatban, hát a megszerzésükkel kapcsolatban, mint kiderült kicsit tévedtem.
Most lenne még egy kérdésem: az EU szerverek karbantartás miatt még mindig nem elérhetőek, de a kiírás alapján már kéne menniük a szervereknek 3 órától, viszont még mindig nem mennek. Meddig fog elhúzódni a karbantartás? -
racsir #21370 csak nekem nincsen eu szerver vagy tényleg nem üzemel még? -
#21369 Időjárás változik pláne orielben. De többi terepen még nem láttam. -
#21368 Szia Kacsa!
Orielben ütögetős kavicsokhoz vannak qustek locsoláshoz szükséges gömböket kapsz érte. Mivel van gondolom jópár darabod elég csak felvenni a küldit és le is adhatod :) Én sajna utólag tudtam meg. :) -
#21367 Köszi a magyarázatot. Sajnálom, hogy nem kerültek ezek bele. Feldobta volna a hangulatot ha karakter húzás közben változik az évszak, vagy lennének magasabb szinten víz alatti küldetések. Kirántottak volna az egyhangú szintlépésekből. -
Beltazar #21366 A videónak amit linkeltél az a hivatalos neve, hogy "aion future trailer".
Kb a 2.0 után adta ki az ncsoft, hogy így képzelik el az aion jövőjét, szóval nem a 3.0áról szólt, csak valaki tévesen 3.0 trailerként rakta fel és azóta nagyon sokan azt hiszik hogy az is...
De hogy a kérdésedre is válaszoljak:
Az időjárás és a javított grafika már bekerült 3.0 is, de csak a high quality enginel működik, de hogy pontosan hogy van arról nem tudok nyilatkozni, mert nekem csak a default enginet bírja a gépem. De úgy tudom hogy nem minden területen van havazás meg ilyenek csak orielben.
A többi dolog közül ami a videóban van, még a houseing és a mountok kerültek be, a többi nem.
Ezekből a ház elég hasznos tud lenni mert van nagyon sokféle növény ami különböző dolgokat adhat. A mountok viszont már nem érnek sokat mert a pvp területek nagy részén nem is lehet használni őket. -
KaCsaxyz #21365 Uszkalas nincs (nemtom 4.0-ban lesz-e). Az idojaras effekteket nem tudom megmondani, en mindig kikapcsolom (elso dolgom) mert veszettul zavar minden jatekban ahol van. A videot nem tudom most megnezni, de elso tippre az oriasok a sarpanba (LV55 camp) atvezeto videobol lehetnek.