24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Vicodine #21444 Ez mindig elojoj ez a tema, pedig amcsi szerokon hamarabb lehetett kapni encsit meg supplit mint itt, a gold packot meg nemertem minek nezik sokan, egy napi farm se es egesz honapra szol, ki nem fossa le, aztan azzal semmi korlatozas nincsen. eu is meg na is paytowin, ha nekem valaki azt mondja, h amcsi szero kulonb mint eu, vagy forditva, akkor korberohogom -
alyr2 #21443 e mivel pvp jatek..igy a ping a donto..ami eun 35 nekem...szoval el is dolt.. -
#21442 Troll kicsit azért vitatnám, amit írtál. 3.5-ben közel sem tökéletes a kahrunos fegyó. Inkább megfelelő. Szerintem egy Tiamat fegyóval te is bodogabb lennél, de tény hogy a kahrunos is jó. Ha meg már a paytowint akarod fírtatni: akkor már inkább azzal jöttél volna, hogy NA boltja olcsóbb sokkal, mint EU és a választék is legalább nagyobb.
Kérdem én: Nem kerül fölénybe a többiekkel szemben az, aki fizet a játékért? Jogos a haragod a Goldpakkért. Az senkinek se tetszik, de még is sokan elviselik. A 2 kondis-t meg igen is megéri kivenni, az a sok kicsi stat szépen összeadódik jobban jársz az 55 2 kondissal, mint a 60 1 kondissal(55 1 condis felejtős).
Csak, hogy értsd pro kontrámat: NA szerver előnyei: gyors szerver restart, nincs goldpak, gyorsabb updatek(amik nincsenek korlátozva).
Na szerver hátrányai:PING(PvP részét igen csak hátrányba hozza), Boltból szerezhető gyorsabb Gear.
EU előnyei:PING(alacsony PvP jobb)
EU hátrányai:Goldpak, lassú szerver restart(kezdők a karbantartók), kései updetek(amik még korlátozottak is pl:FTS)
Van értelme folytatni szerinted? Láthatod te is melyiknél van több pozitívum.
Kellemes játékot kívánok! -
alyr2 #21441 fegyobol nem kell feltetlen 2 kondis...De ruhabol nem art sot..1 es 2 kondis ruha kozt hatalmas a kulonbseg..1 kondis kb szart sem er. -
Trollface #21440 "Amcsi szero paytowin."
Csak erre a röhejes vádra reagáltam.. Amúgy mégis hamarabb van aréna gearem mint itt egy veteránnak vagy starternek és ők legalább nem korlátozták az embereket mocsok módon.. Amúgy új arénák jöttek be 3.5-be röhögve kicsapható a gear... csak nem 2 condisat kell venni. azért a + 5 critért stb.. Kahrun + 2 condis 55 aréna fegyó... + silence godstone = tökéletes. Buktam rajta statot ,de mivel ügyesen mergeltem nem sokat.. 1-3 crit meg nem oszt nem szoroz..
EU paytowin a gold packal.... meg dred ticket és ilyenek.. GG.. -
#21439 Megszerezhetesz bámit tök ingyen. Ezért is F2P. Nem ezt az oldalát vitattam. Hanem, ha van pénzed hamarabb lesz jó geared.
De talán veled, felesleges vitatkozni már elolvastam jópár hsz-od.
Hajrá kezdheted a trollkodásodat.
De talán, ha normálisan olvasnád a fórumot... magamtól idézek:
"De mielőtt bárki leugatna, nem a gameforgot védem vagy az EU szerót.
Ha nem lenne enyire magas a ping NA-n én is ott játszanék." -
Vicodine #21438 terv az mindig van, igazabol akarmennyi jo uj game jott eddig ki, hosszutavon L2 ota egyedul aion kotott le, szal szerintem nem valoszinutlen h meg 4.0ban is tologatom:) en is pont ma nezegettem ezt az oldalt egyenlore nem sok extra, de a lenyeg ugy is az uj classokon meg skilleken lesz(szamomra), marpedig pl engem erdekel ez a feltoltos skillek, meg a tobbi fajta is, remelem lesz mit apritani a tejbe -
#21437 Hm, tetszik ez a 4.0, de mire ideér eu-ba jövő karácsony. (se) -
Trollface #21436 Ja paytowin ... szereztem silence gs-t meg kahrun greatswordot tök ingyen... Mikor vágnak hozzá m godstonet egy killért.... a németek... SOHA...
vICO: 4.0 TERV? LOL Four point zero ..... :P -
fajtalan01 #21435 én nem nagyon vettem ilyen hátast.. lehet hogy hosszútávon kifizetődik, de én úgy vettem észre, hogy ha van egy 22% os futós csizmád meg betolsz egy greater runing scroll -t akkor a speed ed nem marad el a legtöbb hátastól pláne ha tudsz egy chanterrel együtt menni akkor az ő skilljeivel elég durván lehet futni már (ha betolja a Word of Wind et is akkor el lehet érni 11.8 as speed et is azt hiszem) -
Vicodine #21434 jah pont ezert szorult hatterbe, h az uj endgame tartalmak nem tartalmaznak repulos mapot:D en szemely szerint amugy szerettem a repulos fightokat, az egesz aion eletemet anno abyssban toltottem, de sokaknak nem tetszett, pedig kir -
alyr2 #21433 Arenaban 1 map repulos:) Abyssban is csak addig repulsz siegen amig oda ersz a forthoz kb, mar ha egyaltalan szervez barki..Gelk-ingi szinten szinte halott, botok meg par lelkes twink vagy alt meg maszkal de semmi tobb..:( -
fajtalan01 #21432 szerintem nem a repülés szorult háttérbe, hiszen abyssba most is repülhetsz bármerre, hanem csak egyszerűen a sok patch miatt lett kihalt abyss. mindenki sarpan ban meg tiamatara ban questel meg az eye -ban pvp -zik, de hát most ez a végjáték... szóval emiatt ritkán látsz egy jó szárnyas csatát mostanság... az abyss os siege ekre is nagyon nehéz embert találni és akkor is kevés ott a pvp, sokkal inkább siegel mindenki tiamatara ban vagy iggnision-gelkmaros ban nagyobb a reward gondolom amiatt.. -
Vicodine #21431 regebben nem volt ez igy, abyssban nagy volt az elet, ahol ugye repulni lehet ezerrel, de sok volt a cry a repulos fight miatt, gyanitom ezert lett az, h mar hatterbe szoritottak a repulest es szinte alig talalkozik az ember vele nagyszinten ,majdnem hogy csak glideolni lehet azt annyi -
#21430 Sajnos ezen a téren elég fos a game. Nagy hangsúlyt fektetnek a szárnyra és nem is nagyon használhatod... -
#21429 megveszed -> örökre szól, amig ki nem kukázod mert lesz jobb. viszont ha rajta vagy nem tudsz skilleket használni meg ilyesmi, csak a-ból b-be történő utazgatásra jó. egyébként ott van egy quest is amivel megkapod az egyik ilyen hátas laposférget "trial"-ban, 1 talán 2 óráig jó, kipróbálni tökéletes. -
GreyWarden #21428 Nemrég kezdtem a játékot és, bár még csak lvl 18- as vagyok, már most csömöröm van a rengeteg mászkálástól. Ez a csömöröm nem lenne, ha nem tudnám, hogy van egy rohadt szárnyam, amit szinte nem is használhatok.. na mindegy. Peronban vagy hol, találtam egy csávót, aki hátasokat árul pár milláért. A kérdésem a következő lenne: Megéri, ilyen lényt vásárolni?
Ha egyszer megveszem, az véglegesen szól? Csak korlátozottan használhatom(mint pl. a repülést)? És van valami lehűlési ideje?
-
alyr2 #21427 Én bementem a kis assammal tegnap eyebe...csak funbol, mert meg csak 55 bar 2kondis arena cucc van rajta egyverrel egyutt. De chanter kitargetelt hide 2 ben es szetbaszott..stb es nem egyszer jott ez ossze..vagy gladi ramforgott ugy hogy nem volt ott senki rajtunk kivul..es ez meg a hasonlok azert elveszik az ember kedvet.. -
#21426 ja. pl radar hack, glide hack. de ugyanugy lefosta és lefossa még mindig az ncsoft is, ugyhogy nem értem kusi problémáit. -
#21425 Hack? Nem inkább bot? De miért csinálnának bármit is? Kihalnának a szerverek. -
#21424 De mielőtt bárki leugatna, nem a gameforgot védem vagy az EU szerót.
Ha nem lenne enyire magas a ping NA-n én is ott játszanék. Mert GF borzasztó amit művel. A goldpack még csak csak. De nem értenek az Aion-hoz és ezt még a fórumjokon is hangosztatják. Csak régi Eventeket másolnak(NCwest), nagyon sok a szerver restart idejük 5-6 óra míg na 2-3 óra.
Utóbbi frissítésüket ne is említsem reggel 8-tól esete 10-ig. Jó +1 nap goldpak idővel pótolták az időkiesést. Siralamas mostmár mocsok sok a hekker és semmit nem csinálnak. Tia eyeban is úgy vagyok groupban, hogy valaki már videózik. Nem tudom ér e el vele valamit.
Eléggé elment a kedvem a játéktól. -
Zephion #21423 Hát azért nem éppen arról szól aion hogy ki a jobb arénában :D
aréna cucok amugy is fika mind. aréna cucos addig jó még nincs abys. sokan prok arénában már csak kasztjuknál fogva (sm, sorc,cleric) de tia eye-ban lehentelik mint a....
-
#21422 Amcsi, szeron nem lesz hamarabb 4.0, mint a kóreain. :D
Látom megint kezd feltörni EU NA vitta.
NA szervereken pénzért lehet venni aréna tiketet. Annyit mész amennyit akarsz(pénzed engedi). Jó hamar meg lesz a az eréna szetted HA fizetsz. Az ingyen játszó kis selejteket meg szétzuzhatod vele pláne ha még lassú a pingje is. Mert hát csórikám azért ment oda mert ingyen van.
Van értelme így játszani?
Amcsi szeró pay to win. Kitartást azoknak akik ott vannak. És csak várjátok a 4.0-át -
alyr2 #21421 Nekem van gearem...szoval elbasztad... -
Vicodine #21420 4.0 meg koreaban is csak tervezet szinten van, nemhogy amcsiban -
Vicodine #21419 Meg rajonnek arra, h ott is csak a penz erdekli a dragalatos uzemeltetoket...:D Meg amugy nemertem sikoly reakciojat, azert vannak nalunk euban kurva sokan, mert sokan atmennek amcsi szerokra?:DD na mindegy majd megossza velunk:D -
#21418 aztán meg sikítva jönnek vissza mert nem bírja a szervezetük a pinget... :D -
Sikoly85 #21417 Sokan átmennek NA-ra mert ingyen több mindent kapsz mint EU-n valós pénzért. Ráadásul hamarosan jön a 4.0 ahol a max szintet is meg emelik 65ig... -
Vicodine #21416 Ennyi embert mint amennyi most van kb anno startkor lehetett latni evekkel ezelott, rohadt sokan vannak mind kezdon meg ugy altalaban mindenhol, ezt telemchusra ertem -
#21415 Tegnap 17,5-ért is láttam. -
#21414 biztos hogy nem. tele ely oldal csúcsidőben 1k körül volt régen, hát még most... -
#21413 Jó is lenne, most kb 35-38 milla Nexus elyios oldalon de eddig soha nem sikerült 24 millánál kevesebbért vennem. -
Eftörsokk #21412 spatalos-on játszom, többi szerón is 20 milláért árulják ezt a 30 napos gold cuccot ? :) -
Eftörsokk #21411 http://aioninfo.com/
ez komoly ? ennyire kevesen játszanak vele eu-ban ? -
angel2233 #21410 Persze, ott kolbászból van a "kerítés", wowztam én is, de ezeket a legendákat nem kellene ide! -
#21409 Amit küldtek levélbe christmas ticket, azzal mit kell csinálni? -
#21408 menj vissza wow-ozni.jobb játék mint ez a "nincs geared megdöglessz, ráadásul nehéz összesszedni játék" -
QRob #21407 Ok, köszi, legalább már tudom, hogy mit kell csinálnom, ugyanis nem történt semmi, ezért nem tudtam, hogy mit kéne, de így most már tudom -
KaCsaxyz #21406 Ne add fel, nekem sm-el az 50. mob adta meg. Nem item, hanem elkezd sirankozni dogles kozben. Cler-el a 20. adta. Csak searcher-ektol kapod, szal extra szivas, mert mas dogot is olnod kell ha haladni akarsz. Lenyeg: old oket amig meg nem adja. -
QRob #21405 Sziasztok van egy küldim: http://aion.mmorpg-life.com/quest/the-guiding-hand/118076/ és a 4. lépésnél tartok, ahol mobokat kéne ölnöm, de nem dobja egyik sem az itemet és nem tudom megcsinálnia questet. Próbáltam a neten rákeresni, de igazából azt sem tudtam mit keressek, meg az angol tudásom sem tökéletes. Valaki tudna egy kis infóval szolgálni?