Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente111
köszönöm

Van.
torrente111
sziasztok.eun van már 3,0 ?

Ha NA-t szedted le (mint olvasom igen), ott a regiot at kell allitanod NA-ra EU-rol. Az csak az amcsi szerokhoz jo, NCsoftnal kell accountot regelned hozza. EU-t Aion GameForge-rol tudod letolteni.
Aion - (North America),ncsoft launcherben mást nem találtam :\ És ott a beállításoknál a régió ez eu a nyelv meg eng. Szóval nem értem :\

Get a life!

Gő
Gondolom az Amcsit szedted le. Van rá megoldás elsõnek nekem is ezt írta ki a kliensen kell a régiót állítani, nekem legalább is csak ezt kellett. De én amúgy is EU-n nyomom.

5óra alatt leszedte a játékot 2 órát telepítette, és most belépés után fogad egy ilyen üzenet hogy: cannot connect to authorization server...remek

Get a life!

Sziasztok, jó ez a játék ?

Get a life!

Frosty01
hasonlítsd össze õket, és döntsd el mi kell neked

practitioner of the forbidden arts of death

Gő
Frosty akkor a 2 kondis PVE-szettet nem javaslod, jobb ez a siel sett?

Frosty01
fegyónak ott a rentusos, vagy argentes eternal vagy craftolt balik, vagy a kahrun - ja.

Gő
Hát nem lesz egy egyszerû feladat utánna olvastam. Fegyót nem is ad(bár a kehrun jó fajta) a titulus meg nem sokra jó.

Frosty01
én is kiszedem csakazért is. majd nyugdíjas (HAHH) koromra talán végzek is <#idiota>

Gő
Pedig már elkezdtem kiszedni. 😊 Csak nem tudom a két kondis Crucibés fehér ruha jobb e felkondizva mint ez. Egyébként HP+Blok-al szeretném majd pluszozni.

Frosty01
attól függ itt is. mit akarsz. resist + magic lofasz? block?

legjobb a siel set. de ha kiszeded megtapsollak. körbe kétszer is.

Gő
Jogos! lvl 60, templárként, ár nem számít, foglalásokra és a legnagyobb instákra(Az újakra).

Bõvebben...lvl 1-en, vag 60-on, mennyit költenél rá, milyen kasztról beszélünk, milyen instákat farmolnál...stb.

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Gő
PVE-re melyik a legjobb szett?

Frosty01
vagy service quest ami szintén medált ad

Tiamantara siege, illetve a siegeben felvehetõ napi küldi "Vital Assignment", ez végtelenszer ismételhetõ. Ezen kívül ott vannak a heti questek, amik szintén nincsenek korlátozva.

És végül a legfontosabb: a tiamantara eye napi küldik, amelyek bundle rewardot adnak, melybõl AP item vagy némi mázlival medál esik.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

30-szor lehet ismételni a daily mithriles kveszteket, ha ezek elfogynak utána honnan lehet majd mithril medált szerezni? 156 medálba kerül a fegyó, nincs is annyi kveszt 😄
Bigblind
Thx m8! 😊)

/pathfinding Ruonas
Bigblind
Igen eddig én is eljutottam, csak fogalmam sincs hol találom a Ruonas nevezetû npc-t! Hiába megyek rá a "filter on map" funkcióra, lófaszt se mutat ez a fos database!

Erre most nem eskuszom, de gugli ezt dobta:
Fine Medal Chest
/pathfinding Trois (Asmo)
/pathfinding Ruonas (Ely)

Hogy ez rentus base-es vagy sem azt nemtom😊
Bigblind
Megköszönném ha valaki meg tudná mondani hogy a Rentus Base-s napi kveszteket ami a fine medal chest-et is adja melyik npc-nél lehet felvenni és hol található?

Cobra.
Na végre rájöttem mi a baj a loginnal. Az email címet kell megadni, de az meg csak ctrl+v -vel megy, mert nem fogad el @ jelet beírásra. Ezt gyönyörûen összehozták...

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sziasztok ti melyik aionon játszodtok? Kösz
én is kerestem de nem találtam ezért is kértem segítséget. amúgy köszi az infót
25-n kapsz egy arany fegyót, utána nincs fegyver reward és ruhát is csak az elején kapsz talán 30 körül van az utolsó ruha, de én is csak google-ztem egyet, úgyhogy google is your friend keress jobb linket^^ én nem másztam bele alaposabban, rákerestem az elsõ öt linkbõl ez tûnt használhatónak😊

Ez szerintem nem jó. megnéztem de én 21-esen ruhát kaptam csak most nem scrollokat. ez vagy régi vagy rossz, de mint látom fegyórol vagy ruháról nem írnak, vagy csak én nem látom?? 😊
http://gameguide.na.aiononline.com/aion/Adventurer%27s%20Guide

lehet tévedek de 55 után szerintem nem kaptunk rewardokat.

speed01
Az a baj hogy 3 napja költöztem haza, így még esélyem sem volt beváltani a béta kódom, pedig még ott lvl 42-ig húztam a karit. de elkezdek húzni egyet! de ha netán van eladó veteren acc arra vevõ vagyok 😊

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

😊igazából lvl40ig túl nagy szükség nincs veteran accra, de mivel kapod a lvl rewardokat cuccra nem-igen kell költeni, így ha megvan az elsõ 10-12 millád játékban is vehetsz gold packot. Igaz könnyebb veteranként kezdeni, de nem létszükség.

speed01
És ha megkérdezhetném valakinek van eladó veteren acc-ja?

Hi!. valaki tud adni egy linket vagy megmondani hogy mik a szintlépési ajándékok? (15-60-as szintig)
speed01
Azért köszi! 😞

speed01
omg....

már egy hónapra rá nem volt érvényes😞

Az mitül lehet hogy tegna este, csak ugy megugrott a pingem ugy a duplájára? , Eddig semmi gond nem volt vele, vagy hát nem igazán, nem nagyon néztem de nem voltak skill késések meg ilyenek, most meg hajnalban kicsit vissza néztem, és a, olyan is votl hogy be irtam hogy hogy megnézzem a pinget, és volt hogy 1700 körüli is volt LOL.

amugy anuhart szerveren vagyok, egy 24 es assaval, etherlight néven

speed01
Help PLS! 😄

speed01
Hali! Fél elteltével akarom aktiválni a béta után kapott kódom, de azt írja érvénytelen. lehetséges hogy törölték a kódot?

Frosty01
weekly community report:

3.1 & 3.5 Topic - Clarification
Recently there we've seen many concerns regarding this topic. As we said that the option of merging the 3.1 update into 3.5 was being considered many of you expressed the reasons why it shouldn't be like that.
This is only an option, and it's not decided to do it like that. In a first place the plan is to implement 3.1 before, but of course the other options are still there.
We are trying to point out to the team that the fixes and modifications in 3.1 are actually needed. So calm down, we are on it 😊

Veteran Rewards 2nd phase
We still have no news to give you regarding this topic. Unfortunately we need to wait a bit longer. However we keep poking often to get at least a date when it will be ready, so we'll let you know as soon as we can.

Frosty01
de az tény hogy gecinehéz. most hajnali 3kor volt egy spawn, vagy 4kor talán?! nemtom. 3 alli volt ott külön külön és ilyen azmo v azmoba fulladt. a végére mindenkinek a kurva anyját hangulat fedte be a tájat

Frosty01
kétlem hogy lesz jobb szárnyad, mivel az a legjobb szárny a játékban 😄

akkor hagyom ezt a quest-et inkább. addigra lesz úgyis jobb szárnyam max az miatt csináltam volna
Frosty01
gametime szerint spawnol minden hónap elsõ percében, az aktuális évszaknak megfelelõ negyedén a térképnek. ez egy bazinagy fa és az dobja mint quest item.

speed01
15 giga jött le és még tölti! 😊 ( 51% most.)

Cobra.
Nem figyeltem, de szerintem csak ha lejött a 13Gb.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

speed01
hali! Valaki nem tudja kb hány %-nál kezd el telepíteni a Launcher?