24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
KaCsaxyz #21484 Be tudnal linkelni egy screen shotot a launcher beallitasairol es a hibarol? -
fajtalan01 #21483 ez nem rossz ötlet.. így szarér hugyért lesz majd az encsi.. mindenki fullra húzott ruhákban meg fegyókkal fog rohangálni... persze én is örülnék neki ha ilyen lenne most is ... de az előnyök akkor azért majd elmosódnak.. hiszen eddig is kb csak az encsi volt a különbség a final gear esek között, hiszen nem mindenkinek volt pár milliárdja a 60as set et +10 - +14 re húzni.. mindegy a 4.0 az még nagyon messze van addig még lesz időm kiélvezni és talán fel is húzni a siel's set em meg a kahrun fegyóm :) -
Vicodine #21482 Ez kemeny:D -
Kenbug #21481 hely boven van a gepen es nem tom az a baj a supportal nem vagom annyira az angolt hogy ilyen nagyobb levelezgetesbe kezdjek veluk... szoval meg otletem sincs majd valameik nap kitalalomm i legyen .... de azert kocconom a tippeket es kar hogy nem tudtal helpelni.... :S ha valaki masnak vlami otlet lenne pls HELP problema elobbi levelekben
kocc and bb -
#21480 ne mosógépen próbálj játszani vele -
szabi34 #21479 az mért lehet hogy felraktam a játékot, letöltötte a patcheket meg minden, rámegyek a launcherben a játék indításra és semmi sem történik? -
#21478 nm. van küldiből is egy csomó, megéri használni őket :)
hátrányuk nincs. -
#21477 Köszi szépen! -
#21476 profile -> title -> használd
7 napig él, utánna eltűnik -
#21475 Kaptam egy ilyen kártyát: [Title Card] Indomitable – 7-day pass.
Ezzel csak egy címet kaptam: Indomitable?
Amit felhasználhatok?
Nem találtam róla semmit a neten, bár lehet én vagyok vak. -
fajtalan01 #21474 nincs sok ötletem:
"have you tried turning it off and on again" :)
amúgy a helyed elég a c: meghajtódon? csak mert valami miatt azt hiszem oda akarja magát a temp be pakolni az install közben... ha van a c: -den is helyed és úgy is dobálja a hibát, akkor esetleg írhatsz a supportnak hátha írnak valami okosat, esetleg elkérik az installlog ot és az alapján tudnak mondani valamit. Amúgy milyen op rendszered van lehet újra kellene rakni :) -
Kenbug #21473 Nah mint azt mondottam probaltam mar minden fajta telepitesi verziot masolast is mindent most kiprobaltam azt amit tanacsoltal de nagyon sajnalatos modon ez sem mukodott.. :S:S szoval megint tanacstalan lettem ..... :S es sajnos meg egyelore nincs mas otletem sem.... toltottem le a freetoplay honlapjarol is ,,,, rettentoen sok modon probalkoztam mar.. :S mas otleted nincs veletelenul???:S
-
fajtalan01 #21472 hát még mindig nem tudunk sokat arról, hogy hogyan és mit akartál telepíteni (vagy lehet leírtad korábban csak nem találtam meg) NCSoft osat vagy GameForge osat? melyik honlapról próbáltad az installert leszedni? nekem legutóbb innen aionfreetoplay sikerült leszednem egy isntallert ami gond nélkül feltelepítette a luncher -t ahova én kértem és meg tudtam neki adni install könyvtárat is. igaz töltöget 9-14 gigát lefelé, de az idő azt is megoldja(arra kell ügyelni hogy a luncher szereti magának lerakni a install dolgokat a saját mappájába, szóval ahova a luncher megy defaultból a "c:\Program Files (x86)\Gameforge\NCLauncher" ott lennie kell vagy 14gigának ha nincs az okozhat olyasmi hibát mint Nálad). Vagy az is lehet hogy valami régi install zavarja, azt érdemes leszedni. Az ncsoft os cuccosnak meg a ncluncher ben meg lehet adni isntall könyvtárat (ha van installált példány akkor azt hiszem az aion/l10n vagy az aion/bin32 könyvtárat kell megadni már nem emlékszem. és utána check files vagy ilyesmi). Remélem segítettem valamit... jó próbálkozást -
#21471 Most jött a hírlevél, már 3.7 patch van, de itt még mindig ez a... -
Kenbug #21470 fajtalan midnen modon telepitettem mar :D masoltam masik geprol tlepitettem honlaprol meg mas helyrol is ... mar az eleresi utvanalat is modositottam ... megcsinaltam mindent ugyan ugy mint ezen a gepen van ... (2 gep van itthon) mar midnennel probalkoztam es kifgoytam az otletekbol ..... :S ha van valami otleted vagy barmi tipped akkor leccives nyomd le nekem elore is kocce -
fajtalan01 #21469 segítenénk ha leírnád a gondot kicsit konkrétabban. Mi a probléma? nem tudod telepíteni? vagy a telepítés után mikor először indítanád akkor írja ezt? NCsoftos NCluncherrel telepítetted vagy a GameForge os installerrel? miket adtál meg elérési útvonalnak/ telepítési útvonalnak? -
Kenbug #21468 Skacok aion telepitesnel van egy kis ami nem is olyan kis problemam es mar 3-4 napja baszakszok vele. Mikor inditomn a jatekot mindig azt irja ki hogy A RENDSZER NEM TALALJA A MEGADOT ELERESI UTVONALAT! nah akinek barmi otlete van kerem seggitsen mert mar kifogytam az otletekbol elore is kocconom es pls nagyon nagyon kellene a heelp!!!!! nagyon kellene a help mert kicsit kezdek bekattani :D -
Trollface #21467
Aion 4.0 egy új főellenség.. -
Vicodine #21466 Probalok rajonni mire irtad, h mi miert szadozunk itt eun, amikor amcsin szenvedes a ping miatt jatszani:D Egyetlen elony tovabbra is az, h korabban jonnek az updatek, es ezzel minden elony kifujt, ugyanaz itt is meg lesz, de akkor most ennyi erovel hasonlitgathatnank koreait amcsi szerohoz, mekkora fos ma, ott nemsokara 4.0, mennyivel faszabb supprot stb...amcsik menem mennek koreaira jatszani, kicsit nagyobb ping de minden mas jobb! Egyszeruen nem letezik olyan pozitivum, ami a pinget mellekesebbnek tudna mutatni, ha fel evvel jon kesobb egy patch, akkor is le van fosva, de szar pingel lehetetlen jol jatszani, toltam amcsin 3.0 amikor kijott, vicc kategoriat surolta, pedig mindent megtettem a ping csokkentese erdekeben,de 150+(ami atlagban van vagy 250 is..), egyszeruen idegtepo, idegesito, jatszhatatlan, fos.. -
Trollface #21465 Mind pve hero csicska... PVE= nyúlos fegyver=ami gáz.. Amúgy nektek nem is lesz 3.5 ahaha. :P -
Trollface #21464 Eftörsokk: Szard le őket..
Vico,Belta : akkor sado mazoskodjatok eu-n. Megnézem majd mikor a gameforge profitja a béke hátsofertája aká esik és majd bedobnak durvább dolgokat.
6k poti cd van rajta bocs.. 20 % xp baszki ott a fast track.. Kinek kell az a fos.. Ap killekért jó vicc , a zergbe meg ap limit.. Lol.. Egyébként inggi,gelk halott egyedül szembe ökörködhettek meg tia pvp részein.. Amcsin lássuk, eye ,tia oh tényleg GELK,INGI meg a régi mapokon a riftek 60-asok! Lol :P Ezek a boostok meg simán összejön a zöld isigna. Amúgy játszotok ott ? Úgy látom nem.. Én mind kettőn voltam( EU-t abbahagytam ,mert elkúrták ) NA-n még vagyogatok.. Hamarasbb lesz geare ki a faszt érdekel kb.. Nem vagyok nolifer.. Amúgy vki írta itt a Tia nyúlos nagykardját ,hát bocs a Kahrun simán jó és nem kell vele szopni ,mint a Tia lila fegyverekkel.. Kb a két kezemen megtudom számolni hány playernek van összesen amcsin max ha 10 még mikor néztem 5-6 volt akiről tudtak..
-
Beltazar #21463 Megjegyzésként hozzátenném hogy az eus goldpack rendszer szerintem még mindig jobb mint az amcsi shop.
Kezdjük azzal hogy NA szerveren külön van még ilyen ap boost meg crucible insignia boost cucc amit havonta meg kell venni és ez nekünk eu-n alapból benne van a goldpackben. És azért nem mindegy hogy mennyi apt kapsz killekért meg mennyi insigniát arénáért.
Aztán az amcsi shopban kb már mindent meg tudsz venni amit csak akarsz kezdve a 20% xpt adó fejlődőcuccoktól (ez nem 20% xp boost, hanem a szintlépéshez szükséges xpd 20%át megadja) az 1 órás scrollokon át az instant 6k hp mp visszatöltő poti-ig és még sorolhatnám milyen marhaságok vannak amik előnyt adnak..
Az amcsi szeró max annyiban jobb hogy előbb jönnek a peccsek (mert ugye nekik csak angolra kell fordítani), de emelett van sok hátránya is.
Én azt mondanám annak aki nem tud dönteni melyik szeróra menjen, hogy ha pvpzni szeretne akkor mindenképp eu, ha meg az insták érdeklik meg a pve akkor meg inkább na.
-
Vicodine #21462 1: veszel GPot es mar nem is vagy korlatozva, szerintem nem szamit befektetett idonek ha veszel egyet brokerbol, annyira gyorsan megvan, viszont ha megvan, ad 1-2 plusszt
2: godstone itt sem szamit nagy dolognak beszerezni, mondhatni ugy vagjak az emberhez
3: itt is jo a tarsasag
4: broker mitol lenne hulla?? jelenleg nem gyozok 3 karival annyit morpholni-kraftolni, hogy az ahba annyit betegyek amit nem visznek el, 1 honap alatt 700+ millat csinaltam brokerezessel, ez nagyon hulla...
5: jo support...en emlekszem azokra az idokre, amikor Ncwest volt itt is, hat nem mondanam, h egy fikarcnyival is jobbak lennenek, ezerszer megcsinaltak ok is, h jo par orat csuszott a karbantartas, volt olyan is, amikor hajnali 2kor meg nem voltak szerverek, valoban profibbak..:DD
6: en a cheaterekrol ugyanazt tudom elmondani, mint te amcsi szeron, nemnagyon talalkozom veluk, utoljara kb fel eve lattam egyet, de azota mar az a srac sem hasznalja, akik hasznaljak, azok meg soloban instakhoz, de azt ugyanannyira amcsi szerokon is!
7: itt tobb magyar van( bar hozzateszem ez inkabb negativum:D)
8: szerverek kozti insta rendszer, fast track szerver, ez valoban, itt lassabban jonnek az updatek, alapveto ok miatt
9: egy jo jatekos ellen jo idoitessel classtol fuggetlenul sem tudsz jol teljesiteni, a szar playerek elleni gyozelem meg nem szamit, nem kihivas, azokat itt is varki elkeni 5000es ping mellett is, es itt euban, ha jon egy op geares, az meg nem a veget jelenti, ha jo a pingem, jo gear nem egyenlo jo jatekossal, tobbi meg tenyleg maszlag, nem is erdemes a szo ra.
Nah megint elojott ugyanaz a tema, amcsi vs eu szerok:DD Leszarom, ha vki amcsin tolja, de bakker legalabb faszsagokat nem kellene terjeszteni a ketto kozti kulonbsegekrol, amcsi szerok is egyetlen dologrol szolnak, h fizessel, es akkor jobb lesz, mint ha nem fizetsz! Vagy az is lehet h a szentlelek szanta meg az amcsikat es tenyleg csak joszandekbol uzemeltetik..:DD De nem, meg kell nezni a shopjukat... -
Trollface #21461 Israphelre(ely) gyere ha tudsz kicsit angolul. (kicsit = meg tudod magad értetni) Aztán beveszlek majd a klánba vagy írj rá Arlont-ra (amcsi! gyerek) , de inkább ő mert vszeg én csak jövőhétvégén tudok játszani csak.. , ha nem akkor vannak magyar klánok fú ... Siel asszem meg Tiamat-on, de lehet Kahrun-on is volt.. Sielen tuti volt ,mert találkoztam egy gyerekkel a Hungarikum nevű klánból egyesített Dredben... Amúgy itt volt nagy reklámozásuk is ,nem tudom hova lettek..anno nagyon nyomultak itt az sg-n. -
Trollface #21460 Nincs goldpack,nem vagy korlátozva, 3.7, aetrian atlas küldetések ahonnan godstone-t is szerezhetsz, jó társaság, a broker nem annyira hulla ,mint itt,gyors update-ek, jó support, nincsen elbaszott karbatartás,hogy jaj vmi közbe jött még 5 óra mire végzünk, 2 óra múlva ja nem még 10 óra.. =Gameforge , nem találkoztam cheaterrel még (biztos van ,de nem annyi mint EU-n),sok magyar van már, szerverek közti insta rendszer 60-asoknak is a dred!! , fast track szerver 55-ig!!
Hátrány ping: Viszont jó időzítéssel meg olyan kasztal nem akkora gond ,mint ahogy sírják itten.. Ha meg op gearűvel találkozol ígyis úgyis behalsz ,EU-n is.. , gold spam idegesítő lfg, de EU-n meg privát üzibe zargatnak... , ha úgy érsz rá akkor az időzónák különbsége bár ez nem mindig baj ,mert mikor alszanak tevékenykedhetsz tiamaranta's eye -ba. stb.. -
#21459 "gratula" :D -
Eftörsokk #21458 miben jobb amcsi szeró ? -
fajtalan01 #21457 na nagy nehezen megvan a seil's es vállvédő... 12. re ...persze 11 failed után összekaptam vagy 10 alapanyagot, persze most meg elsőre legyártotta szóval most árulhatom brókeren a 9 maradék alapanyagot, de legalább meg van... mostantól szedegetek :) -
Trollface #21456 Menekülünk? :D Gyere amcsira. ;) -
Eftörsokk #21455 üdvözlet
eladnám veterán accountomat, van rajt 46-os chanter, 38-as spirit master, 35-ös templar, 31-es assa, a többi kari lvl 20 vagy az alatti, van rajt sacc 10 milla gold, több inventoryt betöltő alap nyersanyag. lvl30-as armor set (nem tudom mióta f2p hogy működik, de anno 1 karinak 1 db-ot lehetett megszerezni lvl30-on).
minden ötlet/opció érdekel, eladnám, cserélném, de ha beszámítod más játék árába, azt is megbeszélhetjük. De nem csak játék érdekel, ha érdekel az account, és van valamid amit adnál érte ne habozz, jöhet a privi :) -
Trollface #21454 Eléggé félreértetted nem ma=mb hanem mb,ma statok vannak a páncélon..
U lack in the skill of reading.. :P -
Trollface #21453 Igen a gunner páncélja leather mb,ma... Én is röhögtem ,de azzal indokolták cristal szerint aki KOR PTS-en játszik ,hogy mivel aethert lőnek ki a fegyók ezért ergo mágikus képesség az aether formálása.. Amúgy egy sinnél számít az ma meg rangernél is szvsz.. ennyi előnyük lesz nekik is..
J a nem de amúgy ott egy vessző fiam.. -
#21452 magic acc = mb? -
Trollface #21451 Amúgy a ranger kaphatna egy nyílpuskát meg a többiek is új fegyvereket.. Meg persze raknának be inkább új páncélokat a 3 új kasztnak nem leather mágikus stattal lol. pl Gunner... Bár ez a sineknek,rangereknek is jól jön ,mert Magic ACC-on ,(mb-n) alapulo kasztok lol -
Trollface #21450 Kinek mi ,de a ranger-é egy az semmi.. A sin animácó viszont fasza.. Amúgy priesté se akkora szám kinézetre szvsz.. Az egyik wari skill benne van a Vision videoban.. 6 perc 27
-
#21449 Szerintem meg pont a warrior a leggyengébb a többihez képest... -
Trollface #21448 Az új skillek. Kibaszott jó az új warrior animáció..
-
Kenbug #21447 Most telleg ugy irtad volna mintha ez most lenyeges lene.... hallod ha tucc oks help
-
#21446 Hosszú ékezet az elérési útvonalban? -
Kenbug #21445 Skacok aion telepitesnel van egy kis ami nem is olyan kis problemam es mar 3-4 napja baszakszok vele. Mikor inditomn a jatekot mindig azt irja ki hogy A RENDSZER NEM TALALJA A MEGADOT ELERESI UTVONALAT! nah akinek barmi otlete van kerem seggitsen mert mar kifogytam az otletekbol elore is kocconom es pls nagyon nagyon kellene a heelp!!!!!