Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
practitioner of the forbidden arts of death
még egyszer köszi
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
bár ha bugfétisetek van... 😄
Ilyen hiba ûzinél mi a teendõ, elég sûrûn kidob ezzel.
White:hanyas vagy mar gwben?😄
én most vagyok 31 szinten az assasinommal, az elsõ karakterrel ugye minden szinten kapsz valami kis ajándékot, event jelzéssel, ez többnyire fossil vagy valami tekercs vagy életerö manna töltö löty , alkalmattán páncél vagy fegyver is akad azért köztük , például 25. szinten kaptam egy narancsárga fegyot, amit 39-es szintig lehet elvileg használni vagy mitt tudom én mit ir 😄 , na meg rank 7 vagy 6-os jelzésü páncélokat, illetve páncél darabokat, szóval részben segítik a játékost az elsõ karakterrel.
Igy ennek köszönhetõen én nem is nagyon költöttem semmire,leszámitva a saját raktárak bõvítését és a skilleket, no meg a méreg üvegcsét persze ezeket lehet craftolgatni de azért az is pénz igényes részben, majd csak gold pack után fekszem neki, ezzel a 150 gyöjtögetés egy nap dologgal csoda ha az aktuális gyöjtögetõs dolgok sikerülnek 😊 . és még kidobtam 600 ezret hajfestékre LOL az azért hiányzik XD.
De igy 31-es szinten volt eddig 3 és fél milliom, a probléma ott jön hogy a stigma skillek amibõl jelenleg hármat tudok betenni, de csak 2-öt használok nah azok kerülnek kurva sokba, broker nélkül bizony ki csengettem a több mint fél milliot a 2 szintü ambush-ra meg a 3 szintü sigil strike-ra. Ez igy komolyan megcsapolta a számlám és vissza vetett 950-ezerre amibõl 50-et elvertem még méreg üvegcsére, de igy legalább 500 darab van belõle jelenleg.
Azóta valószinüleg az aktuális leadott küldetések vissza hozták az üvegek árát, de stigma skilleket bizony ha csak valami csoda folytán nem esik valami dög-bõl akkor ki kell csengetni a teljes árat, Brokernél valszeg olcsobban beszerezhetõ, sõt biztos külömben nem lenne benne pénz, és való igaz hogy fáj az ember szive ha teszem azt kiesik egy templar stigma vagy egy kék plate akármi, és nem tudom jo pénzért beadni a brokerhez hanem potom összegért kell elpaszolni, De minden kezdet nehéz, azt mondom hogy igen az elsõ huzos de utána, tutira könnyebb, azért megszokott tellni igy is az erszényem kacatokkal volt már és egy egy komoylabb leadás után azért szép summa szokot járni ezen a szinten mérve persze, volt hogy közel 100 ezret sikerült zsebre tenni.
De azt hozzá teszem hogy közel sem annyira vészes a helyzet ezzel a játékkal meg az eu-s kliensen mint amennyire az usa imádok itt lefestik, ott vlaszeg semmit nem érnék az assasinommal 200-as pingel.
és mint mondtam az elsõ karakter kapja a kis ajándékokat szintenként, ezek azért segítenek, ruhára fegyverre n még pénzt nem költöttem, ha nem pazaroltam volna el arra fekete hajfestérke a zsét igy az elején, akkor most is durvám másfél 2 milliom lenne tisztán, és ehez csak gyarapszik, bár kétlem hogy 50 szintnél elöbb meglessz a gold pack, :S.
csak ismétlem magam 😄, nehéz de nem lehetetlen, az amcsi nekem nem ér 200-as pinget ennyi
Get a life!
igen
igen, igen
igen!
szívesen
1.Hogy áll a játékosszámmal a játék vannak még rajta?
2.Megéri még most is bekapcsolódni?
3. Van hangulat és közösségi események? Nyüzsgés?
4. Magyar klánok vannak?
Elõre is kösz a válaszokat.