24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#21524 Egy kérdés:
Abyssban Divine Fortress-be hogy tudok eljutni? -
Szaladin #21523 Kusi, regisztráltam a szeróra a nevem Kethes várom az invet köszi az infot :) -
Pabloka #21522 F2P mikorra várható a 2 kaszt?? :) -
Vicodine #21521 gunnerel semmi gas nincsen,eleg faszanyosan nez ki, bard az tenyleg homar, de csajkarikent elmegy.. -
#21520 Ahogy elnézem itt soha nem lesz fast track szerver szóval én b*szok felhúzni még egy karaktert. -
fajtalan01 #21519 szerintem csak azért homár mert a kóreaiak manga kinézetűnek csinálták, minden rohadt kóreai aion videóban ilyen búza manga lányok és "fiúk" vannak... azért jó, hogy elég szabad a karakter szerkesztő, így azért lehet kevésbé mangás karit csinálni... a skill ek persze furcsák meg némelyik hülyén is néz ki, de majd meglátjuk milyen lesz... a kóreaiak képesek a gunnert is buzi cowboy nak beállítani... szerintem az elején mindegyik új class túl erős lesz... szóval én azért tuti indítok egy homár bárdot meg egy buzi cowboy -t majd ha egyszer átér az európai szerverekre is :) -
#21518 a csajoknak készül, akik fenntartják a játékot az itemshop édibédi szarságain keresztül -
Trollface #21517 Hát nem tudom ,de az a bárd kibaszott homár.. -
Trollface #21516 -
#21515 fasza. közben sikerült összeraknom a dolgot magamban. de azért valami fogalmuk csak van hogy mit akarnak kihozni belőle! nem ártana adagolni már az infót róla -
#21514 he? -
Trollface #21513 A meneteend:
1st. First shots - 20/12/2012
2nd. Song of the battlefield - 01/16/2013
3rd. Catalina Ram invasion 2013.03.13 -
Trollface #21512 A patch 3 részre van szedve decemberben jött a gunner, január 16-án jön a bárd és utána vmikor márciusban a mech kaszt a többi tartalommal karöltve. Gondolom a kampány folytatódik és Beritával megmérkőzünk majd. (nem megöljük az túl korai lenne) -
#21511 és mivan a titokzatos 3. kaszttal?
inferno - igen , érdemes. -
#21510 Elég faszán néz ki. Kérdés, hogy mikor kapjuk meg.... -
#21509 Sziasztok !
Lenne egy olyan kérdésem h érdemes-e most elkezdeni a játékot,és ha igen hova érdemes menni.A játék 3.0 patch-nél jár mindenüt ? -
Trollface #21508 -
#21507 Olyan kérdésem lenne, hogy csináltam egy Ranger lv28 már, de valamit elrontottam, mert a karakterem csatak közben annyit jajgat, hogy kilehet készülni tőle. :D Kilehet ezt kapcsolni valahogy? -
KaCsaxyz #21506 Azert oda nem fog artani egy normalis set/fegyo, szal nem mondanam h felesleges a macera :) A cuccok amugy tenyleg jok. A rucik jol neznek ki, a fegyok valamivel tobbet tudnak mint a mostaniak (elozo lapon van par link). -
fajtalan01 #21505 jah, tudtam mire összekapom a kahrun fegyót meg a siel's es set et jön valami update :) -
#21504 Január 16-án jön a 3.5 -
#21503 Igen tudom. Megkeresem akkor. Köszi szépen! -
#21502 Többi craftot tudol hol van? Ott van az is. Az összes craft egy helyen van. 2 területen is megtalálod. (Ely)Santum és Oriel.(Asmo) Pandaemonium és Perento. -
#21501 Külön craft? Mi a neve? Hol lehet felvenni? Vagy utánaolvasni? -
#21500 külön craft fajta, hát megérni.. nem tudom. azt neked kell felmérni :D
én ugy döntöttem hogy még studiot se tartok fenn :D -
#21499 Handicraft-al lehet? Mennyire éri meg? Ebben tudnál esetleg segíteni. (mármint válaszokkal :) ) -
#21498 igen. -
#21497 Bútort lehet craftolni? -
alyr2 #21496 Spatalos Asmo 30-50 milla a goldpakk -
#21495 Gondolom ennek oka nem más lehet, mint a veterán jutalmazási rendszer. Mert az is szintet lép, aki Goldpackot aktivál/aktivált. -
#21494 Egy aprócska kérdésem lenne... Minden szerveren megugrott a Goldpack vásárlás ára (broker)? -
#21493 Szaladin, mi a pontos szerver neve? Ha az Anuharton ely oldalon vagy, akkor szívesen látunk. Saját bérelt TS-ünk és weblapunk van.
A légió benne van a top 50-ben is (jelenleg 18.-ik v 19.-ik).
Légiós szinten szervezzük az AP-s instákat is. Segítünk a nehezebb főküldetések elvégzésében is. -
#21492 Ott szedd, ahol Frosty is írta. Ott lehetőséged van még chanel 2-re is váltani, ha esetleg zavarnának a szedegetésben. -
Szaladin #21491 Nah mind1 regisztráltam a legelső UK szerverre ha úgyvan keressetek meg Szaladina a nevem :D -
Szaladin #21490 Ti melyik szerveren vagytok és ha van olyan ts etek van klán szintű? -
fajtalan01 #21489 thx, elnézek arrafelé hátha jobban bejön... -
#21488 sarpan bal alsó sarkában, egy tó körül. ilyen bagjok vannak ott meg köpködős gazok, de elég sok kapálnivalóval. -
fajtalan01 #21487 csinálom egy jó ideje ezt a Siel's quest et.. most a szedegetősnél járok. Van valakinek valami jó tanácsa hol érdemes szedni? Én sarpan ban közvetlen Kamar körül szedegetek, nincsenek túl sűrűn a növények de legalább nyugis. Csak elég sokan járnak erre és így néha nehéz. Szóval aki szintén letolta a szedegetős siel's questet az segíthetne, hogy Ő hol csinálta? Már vagy egy hete szedegetek (napi 2-3órával) és most tartok 18 questitemnél az 50ből... Tegnap meg meglett a kahrun fegyó beegyesítettem egy arénással.. hát belevertem vagy 170 manastone -t mire kész lett szóval valahogy mostanában nincs szerencsém :S -
alyr2 #21486 nemlehet -
Hellboy13 #21485 Hali! Úgy hallottam hogy karakter át lehet helyezni egyik realm ról a másikra 1 szer ingyen... az lenne a kérdés hogy hogyan? előre is köszi