24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Vicodine #21564 de itt nem az infi az etalon, csak gyokerek hasonlitgatjak offos szeroval ossze:D amugy nekem infi nem laggolt csak minimalisan, az is inkabb mar a vege fele, amikor mar gondok voltak -
#21563 Nekem az US szerver kevésbé lagol, mint Infinite valaha. Pedig dupla pinget ír a játék, mégsincsenek teleportáló mobok meg fél perc múlva aktiválódó skillek. Eddigi egyetlen pvp-men se volt gond a magasabb ping, cserébe szokás szerint 10 szinttel magasabb, max geares emberrel hozott össze a sors, szóval sokáig nem tartott a harc. -
#21562 Wehhhehehhehehehehe óriási! :D -
#21561 kb így szív: :D
-
Vicodine #21560 Engem minek megmenteni?:DD Vaze amugy mit szivsz, mert abbol nekem is kell, mert h te kajak vagy nem olvasod el amit A MASIk ir, vagy be vagy tepve mert akkora faszsagokat loksz h abbol a cuccbol vennek toled!! -
Trollface #21559 Na már csak a "lovagod" hiányzik ,hogy megmentsen..... Frosty.. hát ki más.. ^^ -
Trollface #21558 Nagy pvp játék a gw2 azt ott hagytad.. Kár törnöd magad Vico... -
Trollface #21557 Small Gods csak hogy egyet említsek a bolt infisek közül.. -
Vicodine #21556 bar hozzateszem, egy kis ideig toltam infin, meg a bugok ellenere is nagyobb elvezet volt ott jatszni, mint usa szeron szenvedni akar 5 percet -
Vicodine #21555 Lehet h te ezt igy fogo fel, de az amcsi meg az eus szerverek kozt annyi a kulonbseg, h innen az usason csak jatszogatni lehet, mig az euson jatszani is. Infinite utodja...ebbol is latszik a nagy szakertelem:DD -
Trollface #21554 EU = Infinite Aion utódja.. ennyi. -
Vicodine #21553 Szerintem te nem erted en mnit beszelek gg:D GW2rol minek nyilatkozzak aion forumon, es ennyi erovel kerdezhetnem toled, h minek vagy itt? En aionozom azert,lol gec mekkora talany...Amugy gw2 az a game, amirol mai napig egyetlen negativumot sem tudok mondani, de hosszutavon jobban bejon nekem a pvpnek ez a modja ami aionban van, es itt nem a zergre gondolok. De azert egy kicsit tulzas lehuzni, ugyanis eppen aranykorat eli, es egyaltalan nincsen leagazoban, bar mondom ezt egy olyan vkinek aki amcsi szeron aionozik:DD -
Trollface #21552 A köcsög amcsik üzemeltetik a GW2-t ,azért ilyen szar , én már csak játszogatok amcsin és nem nolferkedem ,elvagyok.. Legalább azokat átdobták a gw2 üzemeltetéséhez akik írdatlan hülyék. Laggol is a gw2 ahogy olvastam, rendesen. :P -
Trollface #21551 Nyilatkozz már a GW2-ről pls.. Miért vagy itt? A game of the year nem olyan op? Netán trash of the year.. -
Trollface #21550 Perenton meg nem léptet be dredre 10 sec után ,se spatán.. Neked sem kellene mindig NOIA meg ilyen férgek ellen menni. -
Trollface #21549 Szerver közti dred mire épűl? Segítek a fast track serverre , miért hova rak be mikor szerver közti dred van.. KNagyon érted a 3.0 és a 3.5 technikai újítását gg. -
Vicodine #21548 De nemertem minek fast track szerver?:D Olyan gyors a fejlodes, h igy sem lehet kielvezni az adott szint tartalmat rendesen, illetve ha tul gyors a fejlodes, akkor csak az end gamere korlatozodik az "elvezet", en L2oztem jopar evig, ahol ugye nem a gyors fejlodesen volt a hangsuj, es a kisszintu tartalom is ugyanolyan elvezet volt mint a nagyszinten, de kinek mi...Meg miert kellene szopni telen?? Meg m itol ne lenne mar nekunk szerverek kozti dred?? De ha nem lenne a kesobbiekben sem, akkor sem ereznem a hianyat sosem, mert max 10sec varakozas utan mindig betesz. Meg beszelsz itt a forumokrol h siras-rivas van, most megprobalom visszaallitani az emlekeimet, amikor a jelenleg amcsi szervereket uzemelteto alltalad isteneknek tartott emberkek a pusztulas szelere kurtak aiont, aminek kovetkezmenye lett a gf eubaN...hat, valahogy nem erzem at, nem jon at a dolog amit mondani akarsz:DD meg amugy az, h kesobb jonnek hozzank a patchek...viszont ugyanannyit jatszunk 1-1 kieggel, mivel kesobb jon, viszont tovabb is toljuk..:DD de mar irtam, ennyi erovel lehetne hasonlitani az amcsi szerokat a koreaikhoz is, aminek kb ugyannnyi ertelme van, mint eusokat amcsihoz hasonlitani. Annyira folosleges itt minden szo, aki amcsi szeron akar szopni az tegye, de vaze troll, faszsagokat ne ciripelj mar, unalmas h veded itt a kocsog amcsikat, mintha egyetlen buznyakkal is kulonbek lennenek -
#21547 Én nem látom, hogy benne lesz a patchbe... -
#21546 Tekintve hogy a 3.5 szerves része a 60-as rift így ha nem lenne fast track nem tudnának fejlődni a kis karik.Így muszáj lesz belerakniuk vagy a 60-as rift-et se rakják bele. -
Trollface #21545 Ja Fast track szerveretek sose lesz... Telén ti már a szopáshoz szoktatok. . Szerver közti dred nagyon jó ,csak nektek nem lesz..
Hát nem tudom, eu fórumon sírt mindenki , ja hogy Seven meg a modik törölték a topikokat gg..
Amúgy látom a gw2 karrierje ível lefelé.. Most is itt veritek magatok. :D -
#21544 hagyjad rá, wannabe troll, csak senki le se szarja ^^ -
Vicodine #21543 Ezt mar tobbszor emlitetted, h tobb a csiter euban, de h ezt a faszsagot honnan vetted?:D Mire alapozod? En szemely szerint euban legalabb fel eve egyetlen csiterrel sem talalkoztam, max pvere hasznaljak, de usaban legalabb ugyanannyian, hanem tobben, szal nemertem. Vagy mert te belogolsz euba, es hirtelen latni velsz egy csitert( ezeknek 99%a fals, sosem valos, alltalaban benezik az emberek, meg pipak mert bedaraljak oket stb..), usaban meg hirtelen nem latsz, akkor ott kevesebb a csalo..?:D na ne mar ennyire nem lehetsz zombi. Meg jobban fut az amcsi szero mint az eus...te tenyleg ilyen erdekes szemuvegen keresztul nezed a vilagot more:D -
#21542 Usa nekem mindig szarakodik, játékban nem enged bejelentkezni mert kibasz egyből. Oldalon meg csak e-mail címmel tudok bejelentkezni... -
Trollface #21541 Egyszrűbb pvp több cheaterrel.. Höhö.. Na jó.. nem ragozom. -
Trollface #21540 Höhö jobban fut az amcsi mint az EU ,mert a németek szerverparkja TRÁGYA.. Höhö.. -
dregnarr1 #21539 Ha azt nézem, hogy prémium (havidíjas) szolgáltatásért melyik változatért kapnék több mindent, akkor az EU-t ajánlatos választanom a Gold Pack teljessége miatt?
Ez azt jelentené, hogy a GoldPack-ben minden elérhető, ami mondjuk az US verzióban csak a shop-ból megszerezhető? Az US shop itemek EU-ban hogy érhetők el, ha egyáltalán elérhetők? -
#21538 US szerveren mindenhez hozzáférsz ingyen, ami az alap játékban benne van. A shopban olyan dolgokat tudsz megvenni, ami játékban nem vagy nagyon nehezen megszerezhető, de az előnyt adó dolgok elérhetőek játékon belül is.
EU szerveren erősen korlátozva vagy Gold Pack nélkül, ami a fejlődést is befolyásolja. Cserébe a pvp EU-n egyszerűbb a normális ping és a foglalási iőpontok miatt.
Alacsonyabb szinteken bőven elég a questeket megcsinálni. abból kapsz elég pénzt/felszerelést és xp-t. -
dregnarr1 #21537 Üdvözlet!
Visszaolvastam kicsit, de nem láttam át teljes egészében a dolgot, ezért szeretném megkérdezni, hogy pontosan milyen szolgáltatói különbségek vannak az EU és US verziók között? Goldpakk és shop között pontosan mik a konkrét különbségek? EU-s játék miért "más", mint az US? Üzemeltető és fenntartói különbségek vannak (eladták az EU-s játékot?)? Erről esetleg bővebben merre lehetne olvasni?
Másik kérdésem, hogy a játék jelenlegi változata mennyiben más a kezdeti állapotokhoz képest? Most már van lehetőség küldetéseken kívüli grindelés és napiquestelés nélkül elérni a jelenlegi max. szintet, vagy továbbra is van pár szint, ahol "muszáj a grind, mert elfogy a nem-napi quest"?
Köszönöm a válaszokat! -
#21536 Oks, megpróbálom! Köszi!
-
KaCsaxyz #21535 Egesz jo segitseget talalsz az oldalon. Elso inditaskor is sokat segit. Egyszer kell igazabol beloni, utana gyaloggalopp. Majd meglatod:) Ha nagyon elakadnal, irj (ne pm-et mert azt nem nezem). -
#21534 Köszi! És egyébként hogy működik? Külön ablakban fog futni? Nem használtam még Aionhoz semmilyen külső progit. Csak feltelepítem az AionRainMeter-t és ennyi? -
KaCsaxyz #21533 Aion Rainmeter: ARM letoltes -
#21532 Siege után hogy lehet dps listát nézni? Kell hozzá vmi progi? -
#21531 nem -
#21530 de premóhoz kell havi fizetés, ahoz viszont gondolom baromi sokat kell játszani, hogy fenn tudjam tartani, nem? -
Trollface #21529 Privát ment. -
#21528 Valakinek van eladó veterán acc? :D -
#21527 Vannak dolgok amiket nem lehet használni prémium fiók nélkül. Viszont az a jó, hogy kitermelheted magadnak a "prémium" fiókot, mert "játékpénzen" is meg lehet venni. -
#21526 Üdv, haverral kipróbánánk az aiont, csak kérdésünk, hogy a pénzen mekkora hangsúly van? tehát mittomén cabal vagy diablo3hoz képest ha valaki tudna viszonyítani, vagy egy magasabb szintü, nem túl imba cucc mennyibe fáj -
#21525 Már megoldottam. Tárgytalan.