Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megoldodott a problemad? Jo lenne ha felvetsz egy gondot es megoldodik, leirnad mi volt a megoldas. Lehetne ra hivatkozni😊
A gladi-temp meg 2300 accut ir, ezert irtam h outdated. Ez meg lv55-re szol. A +200 accu szerintem kell ha nem akarsz miss-elni. A crit pedig mert (mint irtam) nemtom mi most a soft cap.
Nem vagyok biztos benne h jobban jarsz. Picike meg a templarom (50-es) es csak eso-ban voltam vele, de ott szivtam ezerrel. Nalam tapasztaltabbak majd kijavitanak, de ha nincs kb 2.500 accuracy-d es (kajaval, buffra ne epits siegen) 800 koruli crit-ed (bar nem vagyok biztos h mennyi most a soft cap), akkor arra tolj. Ha marad manastone helyed, abba mehet att. Kicsit outdated (bocs, nem jut eszembe a magyar szo), de alapnak nem rossz: Templar builds
Tisztában vagyok vele, hogy az attack kövek nem érnek semmit templárnál PvP-ben, viszont PvE-ben eléggé megemeli a damage-et, ami siege-en akár jól is jöhet.

ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos

@Beltazar: Ez sok mindent megmagyaraz (uj szero) 😊
@Box3r: attack stone-okat templarnak feledd el gyorsan. A jelenlegi kovezesed (forumokrol, ismerosoktol szerzett infok alapjan) tokeletes pve-re.
Valószínûleg az a nagy titka hogy újabb szerón játszik, anuhart vagy nexus, és ott még nincs annyi jó geares emberke akiket esélytelen ledpselni. A perento, spatalos, meg telemachus szerók meg mennek már kb 3 éve és még sok veterán játékos van akik +15ös fegyókkal meg ruhákkal szaladgálnak.

Én is a nexuson tolom és ha nem halok ki a bossnál, akkor szinte mindig tudok mithrilt szerezni. (szintén Templarral tolom)

De persze ez attól is függ hogy mennyire népszerû classal játszasz, mert ugye classonként a 3 legjobb dpsnek ad mithrilt.
Sorcival pl új szerókon is nehéz mithrilt szedni mert nagyon sok van.
KUSI, megkérdezhetem, hogy milyen kövekkel van stone-olva a templárod? Mert én Crit - Accuracy-ra vagyok pakolva és gyakorlatilag esélytelen, hogy Mithril medált kapjak a forton. Akkor talán sikerül, ha valami véletlen folytán csak három templár van a fort foglaláson ami valljuk be õszintén nem sûrûn történik meg, pláne Spatalos-on😊 Már ott tartok, hogy csinálni fogok egy Attack - Crit-es PvE szettet és abban fogok siege-elni!

ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos

LOL, pentek este, faradt... Errol rovid uton le fogok szokni... <#guluszem1>
Mar abban nem vagyok biztos mennyit szamit😊 Lehet megmagyaraz par dolgot.
Gyors kerdes mert nem igazan vagyok tisztaban vele mennyit szamit: mi a rank-od?
Gő
Nem a pvp stigmákkal játszom javarészt bent vannak az agro skilljeim is. Folyamatosan potizom is. Nem tudom a trükjét volt h én is behaltam sajnos közben olyankor semmit se kapok, de ha túl élem mindig jön a mithril. Fontos már a kezdéskor ott kell lenni!

Légyszi áruld el a nagy titkot.
Én tegnap direktbe ott voltam majdnem az elejétõl a 22-es bevételen, kb ha 5 mobról késtem le. a többit amit értem felszecskáztam a bossal együtt és így is csak platot adott....

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Gő
Én már kezdéskor ott vagyok az eliteket is ütöm, fele olyan jó cuccom sincs és noob vagyok templarral.Mindig meg van még is a mithril medál. Nooboké a szerencse. 😄

Plat is ugyanez volt, sot. A kulombseg h 4x40 (asszem) a max. A zsakok nem rosszak, arra van PvP kuldi eleg (2 napi szolo PvE-rol tudok). + Tia Eye ladak, Sharpan ladak (bar az pocsek helyen van) Sharpan Jotun napi (bar szerintem az heti), STH (ha makod van medalt kapsz).
Witcher
De én ezek után is buziságnak tartom azt hogy lekorlátozták 30-ra a daily mithrileseket! Így legalább a 3 mithril ( ami valljuk be még mindig lófasz ) minden nap megvolt! De az hogy nincs a játékban egyetlen 100%-ra megszerezhetõ mithril sem hát finoman fogalmazva is egy kibaszott nagy SUCK!!!

Witcher
Köszi! Ki fogom próbálni! Amúgy a végén a sárkányt kell csépelnem szólóban, vagy elég csak az eliteket? És siege után levélben kapom ugyan úgy a mithrilt mint a plantinát?

Amit leírtál az a Perento Asmo oldalra nem igaz.

Ostromon, ha nem vagy transform, nincs WOW, WOQ-d, esetleg chanteren kívül több fõs csapatban vagy NULLÁ-hoz konvergál az esélyed a Mithril megszerzésére. Ha bármelyik feltételt elrontottad, maximum platot kaphatsz. Fõleg, hogy transzformok állítólag bug miatt automata kapják a platot (kihangsúlyozom: állítólag!).

És ez tapasztalat, mivel napi 2 osztomon általában ott vagyok (csapat nélkül egyedül) és amit lehet a karakterbõl dps-ként kifacsarni (templar), azt meg is teszem (dps stigma ág, csak támadó stigmák, 8k dp elhasználva támadásra, chanter buff (wow nem), ha nem rángatják nagyon a boss-t még aaw-zek is). És felszerelés se annyira kuka, full 55 ap ethernal ékszerek, 60-as aréna kondi 2-es ruha zöld kövekkel (2562 acc, 800+ crit), 55-ös EC kondi 2-es 2h kard 10+re húzva olvasztva aréna 55-ös kondi 2-essel.
ÉS ÍGY IS FEHÉR HOLLÓ A MITHRIL!!!

Az meg, hogy mIndkét fortban ott legyél raklapnyi mák kell és 1 sm haver aki hajlandó közben odarántani a másik fortból, márha abban vagy amelyiket hamarabb beveszik.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Gő
Javaslom még neked a Tiamaranta Siegek foglalását. NEM Alliance-an hanem szólóban vagy max 1 clerikkel. Ne csak simogatni menny oda, hanem buffold fel magad rendesen és vigyél bele minél több támadást. Garantáltan mithril medált kapsz (Siege naponta többször is van). Ha marad idõ teleporttal a másik várhoz sietsz abba is belecsapsz párat az már nem lesz mithril medál csak platina. Bedobod a kútba és bízol, hogy mithrilt ad cserébe.

Witcher
A legjobb esetben ha mákod van és jól nyitogatod a zsákokat akkor talán 8-10 darab medált össze lehet majd szedni hetente, ami elképesztõen szar arány! Eddig legalább biztos volt az a napi 3 medál de ezután??

Witcher
Három daily kveszt van ami 100%-ra mithril medalt ad, single amiben meg kell ölni 11 mobot, és a grouppos gurikki és a bcc. 30-szor ismételhetõ mind. Én a single-t most csináltam meg egy pár napja 30-adjára és nincs tovább! Nem kezdi elõlrõl! A groupposnál is a 25.-nél tartok, ha az is kész lesz akkor a 100%-ra a naponta megszerezhetõ mithril medalok száma hmmmmm.... egy nagy büdös 0!!! Ez így kurva gáz mivel még a full ékszereim sincsenek meg nemhogy a fegyó és a ruhák! A fegyóhoz 181 darab medál kell! Nyugdíjas koromra talán meglesz a full szett, fasza ez a játék nagyon!!!

Gő
Jó, szerintem is gonoszak,de lássuk be nekik meg mi vagyunk a gonoszak. 😊

Nincs jó és gonosz. A kinézetre mondható csupán hogy gonosz, de én inkább Darkosabbnak nevezném õket.

Frosty meglett már a Siel szett? Agyfaszt kaptam a craftolástól. 11.-re proccolt be, tehát csak a vállas részénél járok. Másnak meg már meg van a full szett (-.-) méghozzá 2. proccolt nekik.

lehet hogy még nem tud angolul 😊
amúgy igaza van, az asmók gonoszak, ezt minden ely tudja, olvastam a könyvtárban sanctumban 😛

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

cece
Igen az ilyen jellegû hülyeségre zsigerbõl jön, de az sem tett jót, hogy elég szarul indult a napom. Ez itt már csak a hab volt a tortán.
De el kell fogadni, gyerekek is játszanak már mmoval.

Csak legalább utána nézne annak amivel játszani akar.
Pl. http://na.aiononline.com/about-aion/new-to-aion itt megteheti...

nemkapok semmilyen hibaüzenetet,mikor lépnék be a játékba a karakteremmel,akkor megfogja és egyszerûen csak kilép 😞azóta frissítettem a net frameworkot,de sajna most áll a szerver reggel 8-tól 1-ig.Szóval majd megpróbálom 1 után😊
Segitokesz es epito jellegu hozzaszolas. Ezert szeretem a forumokat, mindig akad par hozzad hasonlo. Amugy erre gyurtal vagy zsigerbol sikerult osszehozni?
Nem teljesen ertem hol hullik a program. Race-t valasztani (Asmo/Ely) karakter generalas legelejen kell. Gondolom ezt takarja nalad a jot es a gonoszt. Mikor belepsz egy karakterrel ott mar nem hozza be. Szoval pontosits, mert igy nehez barmit mondani. Azt sem irtad kapsz-e valami hibauzenetet.
A jatek (legjobb tudomasom szerint) fut XP alatt is. Ha grafikus hiba, akkor egy driver frissites segithet. Vagy eppen regebbi feltelepitese, ami ugyan vicc de elofordult mar 😊
Witcher
Elsõre mindig megölöm azzal semmi probléma! De utána azok a fránya cd-k.....

A lockdown nevû skillje boundol vagyis root + nem tudsz semmilyen fizikai skillt használni 3 secig és ezen van neki 12sec cd...
Nem sok mindent tudsz tenni ellene, de assaként sztem alapból úgy kéne nekimenned hogy meg se tudjon ütni, mert ha egyszer megborít akkor véged.
cece
Igen, kérj egy tetriszt és azzal próbálj játszani. Mi ez a jó és gonosz hülyeség? Ha akarsz valamivel játszani legalább néz már utána az alapoknak.

ui. a Rubik kockát azért nem javaslom mert túl bonyolult lehet a sok szín rajta, vagy opcionálisan fesd az egészet fehérre és akkor van egy "jó" kockád... Bár akkor meg nehéz lesz kirakni

jah és xp-m van lehet az a gond?csak win7 el futna v mi?
Sziasztok.Nekem egy olyan gondom lenne,hogy bejelentkezek a játékba,megcsinálom a characteremet,eddig minden rendben van,ezután lépnék be a characterrel és amikor kihozza a jót és a gonoszt,a töltõ képnél akkor kilép a játékból..Mi lehet ennek az oka?Tudok ellene tenni valamit?
Witcher
Mit tud rámrakni a gladi amitõl nem tudok skillezni? Assa vagyok és már nem az elsõ eset hogy összeakadok arénában gladival és nem tudok skillezni! Arra gondoltam elõször hogy benyelem a silence-s godstone-t, de nem!

Gold Packot játékban is meg lehet venni, mindig van aki árulja játékbeli pénzért az ára változó, de kb 40re szerintem simán összeszedhetõ annyi, hogy meg tudd venni. Addig az insta cd-k is ugyanannyik starterként, a kényelmetlenség az hogy nem tudsz brokert használni az elsõ gold packodig.

Super Saiyan
szóval megéri úgy is elkezdeni, ha nem akarsz fizetni?

>:C

Már több mint egy hónapja van 3.0 eun...
Amúgy meg szerintem nem pay to win a játék, mert nincs semmi olyan a shopban ami nagy elõnyt adna. Max ha veszel goldpackot shopban vagy mást és eladod tudsz könnyen pénzt csinálni, de nagyon drága minden, nem a magyar árokhoz van szabva.
Super Saiyan
megéri még ezzel játszani? úgy látom az EU nem is updatelt még 3.0-ra se... am mennyire pay to win ez a játék?

Szerencses drop. Barmelyik 46-50 mob dobhatja ha jol emlekszem.
A 45 szinten használható Demolition armor bõr szettet hol lehet megszerezni? Mi adja?
Köszi elõre is a segitséget😊
20.2GB nálam

De a launcherben csak kb 50-60%ig van a letöltés utána már telepíti.
Super Saiyan
mennyi helyet foglal az aion? mert az updater nem írja, viszont 16%on 1.5gb

köszi, sikerült😊
annyi az egész, hogy 50% alatt legyen az élete, úgy csald oda

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Köszönöm, megpróbálom.
Hát ez egy olyan dolog ami vagy sikerül vagy nem. Nekem például többszöri próbálkozásra sikerül általában. Próbáld úgy, hogy oda csalod és mikor a karaktered kiír valamit egy kicsit gyengítsd le, de azért még maradjon élete, majd vidd tovább. Ha ez nem sikerül ezzel a módszerrel vagy csak simán próbálgasd mert nem mindig jön össze elsõre. Ezt a videót tudom ajánlani, nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=gPNvO-KuT3Y
A lényeg, hogy ne add fel, majd összejön elõbb-utóbb 😄
Sziasztok

Segítséget kérnék az Asmo oldalon vagyok, van egy küldi Speaking Balaur
ott tartok, hogy Ashikar Assaulter mobot kell oda vinnem az õrökhöz, de mikor oda érek vele megölik és nem történik semmi, állítólag akkor kellene jönni a videó bejátszásnak, de semmi. Mi lehet a baj mit csinálok rosszul?
Elõre is köszi a segítséget
Azt szeretném kérdezni, hogy miért nem kapok már szintlépési ajándékokat? 2 karakterem van és mikor elkezdtem játszani úgy hallottam, hogy csak az egyikkel kapok és ha csinálok új karit akkor azzal már nem. aztán mondták hogy a 3.0-ával most már újra kap mindegyik kari függetlenül a másiktól. Ez így rendben is volt, mert az új karimmal 26-os szintig minden szintlépéskor kaptam szintlépési ajándékot. Viszont most 27-esen, 28-ason és 29-esen sem kaptam. Most történt valami változás vagy mi, mert eddig kaptam most meg már nem. Most akkor ez hogy van? Nem is fogok már ezzel a karimmal meg esetleg egy másikkal sem kapni többé?
atinq
Sziasztok. Eladnám a karakterem. UK Nexus 57-es cleric és van még az accon egy 28-as spirit is. A cleric full narancs aréna set fogalmam sincs már mi a neve. 😊 Essencetapping 430 Alchemy 500 rengeteg lom wh-ban köztük 8-10 encsikõ a fene se emlékszik már rá hanyasok. Healer ág majdnem fullra kirakva 1 greater stigma hiányzik. Nem minden áron akarok megszabadulni tõle de ha kapok egy értelmes ajánlatot akkor igen. Nincs idõm játszani. Ajánlatokat priviben kérném ha lehet. Szép napot mindenkinek.

No.

Mocsok22
Szia.Tudom ajánlani a ShadowSouls elyos légiót.Nagyon jó légkör uralkodik.Írj rá Zoolk-ra,Elendir-re,Shuri-ra vagy Lylyt-re.

NA szervereken miért nemtudok belépni? Weboldalon folyton hibás adatot ír, játékban meg 37-es hibát kapok..
Sziasztok.
UK NEXUS szerveren keresek klánt magamnak(elyos).
lvl34. cleric
Tud valaki ajánlani nekem?

Kösziu