Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos
@Box3r: attack stone-okat templarnak feledd el gyorsan. A jelenlegi kovezesed (forumokrol, ismerosoktol szerzett infok alapjan) tokeletes pve-re.
Én is a nexuson tolom és ha nem halok ki a bossnál, akkor szinte mindig tudok mithrilt szerezni. (szintén Templarral tolom)
De persze ez attól is függ hogy mennyire népszerû classal játszasz, mert ugye classonként a 3 legjobb dpsnek ad mithrilt.
Sorcival pl új szerókon is nehéz mithrilt szedni mert nagyon sok van.
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos
Én tegnap direktbe ott voltam majdnem az elejétõl a 22-es bevételen, kb ha 5 mobról késtem le. a többit amit értem felszecskáztam a bossal együtt és így is csak platot adott....
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Ostromon, ha nem vagy transform, nincs WOW, WOQ-d, esetleg chanteren kívül több fõs csapatban vagy NULLÁ-hoz konvergál az esélyed a Mithril megszerzésére. Ha bármelyik feltételt elrontottad, maximum platot kaphatsz. Fõleg, hogy transzformok állítólag bug miatt automata kapják a platot (kihangsúlyozom: állítólag!).
És ez tapasztalat, mivel napi 2 osztomon általában ott vagyok (csapat nélkül egyedül) és amit lehet a karakterbõl dps-ként kifacsarni (templar), azt meg is teszem (dps stigma ág, csak támadó stigmák, 8k dp elhasználva támadásra, chanter buff (wow nem), ha nem rángatják nagyon a boss-t még aaw-zek is). És felszerelés se annyira kuka, full 55 ap ethernal ékszerek, 60-as aréna kondi 2-es ruha zöld kövekkel (2562 acc, 800+ crit), 55-ös EC kondi 2-es 2h kard 10+re húzva olvasztva aréna 55-ös kondi 2-essel.
ÉS ÍGY IS FEHÉR HOLLÓ A MITHRIL!!!
Az meg, hogy mIndkét fortban ott legyél raklapnyi mák kell és 1 sm haver aki hajlandó közben odarántani a másik fortból, márha abban vagy amelyiket hamarabb beveszik.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Nincs jó és gonosz. A kinézetre mondható csupán hogy gonosz, de én inkább Darkosabbnak nevezném õket.
Frosty meglett már a Siel szett? Agyfaszt kaptam a craftolástól. 11.-re proccolt be, tehát csak a vállas részénél járok. Másnak meg már meg van a full szett (-.-) méghozzá 2. proccolt nekik.
amúgy igaza van, az asmók gonoszak, ezt minden ely tudja, olvastam a könyvtárban sanctumban 😛
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
De el kell fogadni, gyerekek is játszanak már mmoval.
Csak legalább utána nézne annak amivel játszani akar.
Pl. http://na.aiononline.com/about-aion/new-to-aion itt megteheti...
A jatek (legjobb tudomasom szerint) fut XP alatt is. Ha grafikus hiba, akkor egy driver frissites segithet. Vagy eppen regebbi feltelepitese, ami ugyan vicc de elofordult mar 😊
Nem sok mindent tudsz tenni ellene, de assaként sztem alapból úgy kéne nekimenned hogy meg se tudjon ütni, mert ha egyszer megborít akkor véged.
ui. a Rubik kockát azért nem javaslom mert túl bonyolult lehet a sok szín rajta, vagy opcionálisan fesd az egészet fehérre és akkor van egy "jó" kockád... Bár akkor meg nehéz lesz kirakni
Amúgy meg szerintem nem pay to win a játék, mert nincs semmi olyan a shopban ami nagy elõnyt adna. Max ha veszel goldpackot shopban vagy mást és eladod tudsz könnyen pénzt csinálni, de nagyon drága minden, nem a magyar árokhoz van szabva.
>:C
Köszi elõre is a segitséget😊
De a launcherben csak kb 50-60%ig van a letöltés utána már telepíti.
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
A lényeg, hogy ne add fel, majd összejön elõbb-utóbb 😄
Segítséget kérnék az Asmo oldalon vagyok, van egy küldi Speaking Balaur
ott tartok, hogy Ashikar Assaulter mobot kell oda vinnem az õrökhöz, de mikor oda érek vele megölik és nem történik semmi, állítólag akkor kellene jönni a videó bejátszásnak, de semmi. Mi lehet a baj mit csinálok rosszul?
Elõre is köszi a segítséget
No.
UK NEXUS szerveren keresek klánt magamnak(elyos).
lvl34. cleric
Tud valaki ajánlani nekem?
Kösziu