Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gameforge(EU)-n kíváncsi leszek hogy mikor jön be 😄DDD

NA szerverekkel legalább foglalkoznak, és nem goldpackos szar, és frissítések is vannak.
Mindenkinek ajánlom NA Kahrun szerverét 😊
Gondolom a ranger turbozott valtozata lesz..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Na ez kibaszott állat lesz😄D Végre valami tutit betettek, fasze nemlehetett ezt elobb...Masik 2 class is remelem hasonlo zsir lesz, bar a fegyohasznalat ismereteben tuti😄
Remek lesz...

Aion új kasztja. <#gun>

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

A legtobbet ahsznalt csit szerintem a speed hack..ami "nem tul durva" de kellemetlen tud lenni bizonyos helyzetekben. Aminap lementem eyebe, mert mar oda sem jarok nagyon, a sok zerg miatt.. Osszefutottam egy clericcel..bealtattam silence,stun 2 seces atomvillanas de mar irta hogy too farpedig ra alltam amikor aludt..2 sec alatt 34 metert szaladt odebb..jelenteni mindeggy nemszamit..fa bekapcsolom a frapsot akkor mar nem tudok pvpzni mert nagyon lagol screent csinalnimeg folos mert azon nem latszik hogy gyors. Siman felirom a nevet es ha legkozelebb latom akkor megprobalom kikerulni. Ennyi amit tenni lehet

Idöpontokkal tolj be képet és elhiszem😄 Nem kötekszem, csak az, hogy a cdt levegye egy skillröl otthon a gép elött ülve, szinte a lehetetlennel egyenlö. Persze ha van ismeretség a gamefosnál, aki segit onnan beleturkálni a memoba akkor lehetséges..D
HAt en lettem kivegezve egy bizonyos sorcerer altal 2x egy ora alatt lightningburstel amin 1 ora cd van tudtommal 😄 szoval azert ha nincs annyi cd egy skillen ami klonja az enyemnek es neki nincs vagy rovdebb a cdje..azert az nem kis elony😄 vagy bozonyos x % hap alatt skill nelkul automatikus resist dodge evade.😄 e mar ezeken fel sem feszulok, ha latom hogy az jonszembe mert irja a chat hogy skillezik a kornyekemen, akkr csak visszafordulok es remelem nem talal meg.. jelenteni folosleges legalabb en nem adok neki AP-t

Nagyon keves az a fajta csit, amivel elonyhoz jutsz pvpben, amiket hasznalnak azzal leginkabb egyszerubben szerzik meg a geart, ap instakat soloznak, meg egyebb bossokat soloznak stb...
Witcher
Sosem idegeskedek ha cheaterrel találkozok csak mosolygok egy jót, mert tudom, hogy egy idióta, balfasz, szánalomraméltó szarzsák, aki annyira ostoba balfasz a pvp-hez hogy muszáj neki valamilyen hackhez folyamodnia, hogy egyáltalán legyen egy hangyaszarnyi esélye, mert normál körülmények között még egy kutya is 6-szor körbehugyozná! Általában ezek azok a játékosok akik nem billel skilleznek, hanem klikkelgetnek a skillbáron az egérrel! Úgyhogy ha egy ilyentõl kapok ki sosem húzom fel magam, mert tudom, ha nem használt volna hacket a szart is kivertem volna belõle!

Remek a support..hetvegen veletlenul Mastariusnal rossz kvesztet csinaltam meg..bugos is lett elvette a favorokat de az armort nem adta ide..szinte azonnal kapta valaszt..kis pozotiv erzest keltett..erre ma sajnaljak de csinaljam meg megint...mekkora joarcok..mert kurvara konnyu osszeszedni megint 5 darabot 3xos elyosz arannyal..szopjanak lovat..

speed01
APB Reloaded-ben ugyan ez a gond sajnos.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

speed01
Hiába reportolod, írtam errõl! kb megnézik az accot hogy milyen, meglátják hogy mennyi zsével támogatja a játékot és rögtön nem csinálnak neki semmit.
Valamilyen szinten érthetõ hogy a zsé miatt nem bannolják,de ha minden hacker pöccsel így kivételeznek akkor grat nekik.<#falbav>

Nekem most nagyon szar a jatek..multhet kedd ota

Nektek nem darabos vagy szaggat a játék az update óta? 50 fps-t mutat a játék de olyan darabos és akadós néha. Update elõtt nem igen észleltem ezt.

Hunnia ne vedd megadra, de sajnos még a last standben is vannak/voltak egy páran, akik rögtön cheatert kiabáltak amikor kikaptak 1v1 arénában, és amikor visszakérdeztem (magyarul), hogy mondja el szerinte miben csaltam, (természetesen semmiben), akkor még jött az anyázás is 😞

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

nalunk is anno hasonlo volt a helyzet, clud nevu ely gladiator transformban ha meleg volt a helyzet, atment az minden falon, felmaszott minden falon csak h meg ne halljon😄DD kemeny csavo, mai napig nincsen bannolva, pedig ezt anno minden reggel eljatszotta...
Ott van Goldangel nevu ranger spatalos elyos oldalon vorg elott frapsolta le vagy 30 asmo hogy elrepul jelentve lett video linkel legalabb 20 jatekos altal es mai napig szaladgal..ennyit arrol hogy reportold..

Speed hackel glide hackel meg falon atmenessel mar talalkoztam..remek tapasztalat volt..

speed01
Hát, egy ember mondta ezt, hogy éppen ezeket nem bannolják, hozzá tenném azért mert ezek azok akik fizetnek annyit hogy a fos gameforge jól mennyen.... Annyi félét beszélnek, sok mindenrõl lehetne beszélni de egy ember véleményére senki nem ad kb 😊

Csak a tisztán látás végett:

"Leggyakoribb /shoutos “Te nyomorult csaló” és társai tényfeltáró cikkje.

Damage hack – Nem létezik

A sebzést a játék szerver oldalon számolja ki, módosítása közel lehetetlen a csalás írok számára.

Godstone hack – Nem létezik

A godstone-ok procolása szintén szerver oldalon dõl el, ergó nem befolyásolható.

Roll hack (lol!) – Nem létezik

Szintén szerver oldali script.

Cooldown hack – Nem létezik

Ugyancsak szerver oldali script.

Ha ilyenekkel vádolnál valakit akkor õ valószínûleg szimplán jobb gearû / szerencsésebb / jobb és leütött mint a büdösszart.

Attack speed hack – Létezik

Félig meddig kliens oldalon számolódik ki, tapasztalt emberke fraps és chatlogsegítségével kiszúrja.

Speed hack – Létezik

A sebesség szintén félig meddig kliens oldalú.

Glide hack – Létezik

Teljes mértékben kliens oldalú.

No gravity hack – Létezik

Sajnos rendes pozíció ellenõrzõ script nincs még telepítve remélem a közeljövõben pótolják.

No clip (falon átmenés) hack – Létezik

Kezdeti kísérletek vannak a visszaszorítására (pl falaknál illetve sarkakon ezért “laggolsz vissza”😉 de még mindig nem tökéletes.

Szvsz annyira nem zavarnak, mert könnyen kiszúrom õket és utána jön a ban, meg általában még így is elverhetõek PVP-ben mert ha már ilyenhez folyamodnak akkor elég nagy lámák. Még egy megjegyzés, hogy a TOP AP tulajdonosok a ranglistán 1-5ig nagy valószínûséggel használják az utóbbi 2 hacket és szólóznak AP instákat. A hamarosan települõ hackshield / scriptek majd õket is elintézik mint amerikában anno (csak úgy repültek ki a governorok). "

írta: Shankz
Forrás: http://aionhungary.wordpress.com

Ami az én véleményem errõl az egész csalás mizériáról az, hogy általában, akik ezeket a cheat-eket használják, azok nyomorult senkik, akiknek fogalmuk nincs arról, hogy ezzel mennyire elcseszik más játékát, játékélményét.

Az a szégyen, hogy most már ott tartunk, ha valaki jól játszik vagy esetleg szerencséje van, egybõl megkapja a cheater jelzõt azoktól, akiknek gyakorlatilag fogalmuk nincs róla, hogy milyen is a játék mechanikája egy adott PvP szituációban.

pl.: Gelkmarosban asmoztam; Egy chanter-t és egy SM-et kaptam el a templárommal, valami piszok módon kijött a lépés /random sebzések böszme nagyot ütöttek, godstone mindig a legjobb pillanatban proccolt/ és mikor újra összefutottam velük, egybõl írták, hogy noob, meg hogy cheater vagyok.

ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos

speed01
Keress rá 😄
Légióban belül elég sok emberke használta (Nexuson)nem nevezem meg õket inkább 😊 assa így is elég op lett 3.0-ban, és még ha a gyorsaságot rákapcsolja akkor gg. Nem csak azért hagyom ott, egyrészt 3 év után meguntam a játékot, de ez is bosszantott kicsit <#nevetes1>
Lassan több hacker lesz mint cod-ban, és akkor nagyon röhögni fogok! 😄😄
<#mf2>

most tenyleg tavol alljon tolem, h vedjen aiont, de igy hirtelen egyetlen mas mmo sem jut az eszembe, ahol ne hasznalnanak vmi hacket. en is kb 3 evet toltam, de pvp kozben talan 2szer talalkoztam olyannal aki hasznalt vmit, de az sem juttatta elonyhoz.amugy amiota gamefosos a game, probaltunk mi is jopar attacspeednovelo cuccost meg egyeb csitet, de egyik sem mukodott, kivancsi lennek mi az ami muxik...😊)
speed01
Arra.

speed01
3 év után búcsozom, jó játék, még mindig az egyik legjobb.. De az már nevetséges hogy ez a játék is televan már hackerekkel! attack speed hack meg még sorolhatnám, (légión belül is használták), gondoljátok el ha egy assa használja azokat! mondjuk szerencsére a szaladás hack elvileg bugos. De aki még nyomja annak sok szerencsét kívánok, és ha netán valakit felidegesít hogy miért veri el egy kari ilyen gyorsan, gondoljon vissza erre amit írtam!..... <#banplz><#wave>

A hiba ott van a számolásban hogy nem 2.43al kell szorozni hanem 3.43al, mert 243%al növeli a sebzést, vagyis 343%os lesz a sebzésed.
így 20600sebzés jön ki stormstrike-al ami criticalban majdnem 31000. (ugye mágikus crit az 1.5x)
En kiszamoltam, hogy storm strikal ha critelek mennyit kene sebeznem😊 hat 22k kriticallal, amig hasznaltam kivancsisagbol addig crit nelkul is lottem ekkorat vele szoval valami nem jo a kepletben😊 2916 a boostom assistal+robe of flame+kajaval ezt kell elosztani a knowledge/10 ertekkel es azzal felszorozni a spell sebzeset ami 6012*2.43 ami kb 14600 erre a crit szorzo ami 1.5 spelleknel igy 21900 de ha nem igy van akkor valaki szorja be ide a kepletet😊

Abban nem lennek biztos h rentusba pvp cuccban jarkal, persze ki tudja xD Az a damage viszont sehogy nem akar kijonni godstone nelkul. 42181 -hez kellene ~7262 skill tooltip damage (2900MB-vel). Hacsak nincs valami debuff ami felmegy es noveli, vagy Storm Strike-nal erosebb skill, de errol nem tudok (ami persze semmit nem jelent, attol meg lehet) 😊
Az MR reszben teljesen igazad van. Az 1 hit utesben is😊
A godstonet kulon szamolja, megvan a sebzes aztan kulon irja hogy magical fire damage xxxx dmg,
En a 3760 fire dmg-s kovet hasznalom a noble tac tomeban😊 16-23k kozott sebez mobra, jatekosra proccol akkor legtobb esetben eleg csak a gs sebzese😊 es mar fekszik is(7-8k a kobol+a spellem)

Lehet de ha pvp gearben van es csak boostra tesz akkor pvpben nem sokat fog elerni mert akkor van neki kb max 1500 magic acc amivel mar egy 1900 koruli rezistel rendelkezo barki lenyomhatja kis makkal, mert kb minden 3. spell for ra sebezni..ha meg nem csak boostra tett akor nem lehet annyira "nagy" boostja

Azert nem tok mindegy, Vashartiba sokat kell csapni <#boxer> De emlekeim szerint a magic def es elemental resist nem nagyon letezik moboknal. Hagy tippeljek: 5644 (Storm Strike I) + 1880 (godstone) es nagyjabol 2757 magic boost. Es termeszetesen critical volt.
Templart is lehet 1 hitelni da az nem egyszeru. Cloth-nal attol is fugg mennyi a tamado MB-je (es persze a tamadott HP-ja, de meginkabb MR-je 😄 ). MB soft cap 2900, de ami felette van az is eliminalja a magic supression-t. Pl: 3200 MB kontra 1200 MS = 2000 MB es nem csak 1700 MB.
Hol jatszol? Eredeti/tört? Az hogy vashartiba mennyit losz az kb tokmindeggy. Gladit lehet 1 hitelni, meg tobbnyire mindenkit talan templart meg clothost nem, mert templarnak sok hpja van meg kevesebbet sebzodik passziv meg aktiv skill miatt, clothon meg sok magic suppression van. 1200 supressionnal mar nehezen sebzel jol.

A fegyod vedelem szempontjabol semmit, ekszerek alig szamitanak. Egy hasonlo felszereltsegu kari (foleg sorc/ranger/glad) szerencses godstone proccal vagy crittel siman megteszi. Csak ugy mint te a gladit. Es nem, az sem mas.
Jo. Mindegy milyen dog, csak Vasharti nem hullik el tole rogton <#vigyor1>
Skacok miert van hogy Noble Sky Dragon Durable Tome+10 allatta 2 augos 60as pvp fegyo full gbg ekszererek+ov 60as 2augos armor szett +10 es vannak akik belolnek 2 hitbol??? jo van mikor en is 1hitelek 1 gladit de az mas.... meg annyi hogy 42181 dmg az jo 1 skillel? Vasharti-ba?
Ezért szóltam, hogy amit írok nem pontos 😊 Zárt béta alatt olvastam a Critrõl, a többibe meg csak belenéztem azóta.

Végkonklúzió: Enchantolj minden ruhát mert az jó 😊

Assa-nak para gs. akár dupla is lehet (szobor lesz az elenbõl 😄 )

Glad, Temp, Chantrnek már nem annyira jó, mert a felborítás ha jól emlékszem megtöri. Rangernél a Knock Back lehet nem.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Witcher
Egyetértek, én is ezért vagyok voltam dilemmában, de valóban több érv van a para mellett, te is csak jobban megerõsítetted! Köszi! 😊

a para sajnos még a 2% eséllyel is túl gyakran bejön egy assának, mivel ahogy te is mondtad, rengeteget üt. szerintem érdemes parát használnod, mert OP, nem lehet lepotizni mint a silence-t, nem lehet kiteolni mí lejár, mint a silence-nél. 5 másodpercig dummy targetté válik az ellenfél, ami egy assának egy örökkévalóság, kétszer is le tudja burstölni ennyi idõ alatt.

szerintem... hozzá kell tennem én nem assassin vagyok, a tõr másik végérõl szemlélem a dolgokat

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Witcher
Van itt olyan aki assa és paralisis godstone-t használ? Azért kérdezem hogy sûrün benyelik e? Mert ugye az a 2% esély elég kevés! Egyszerûen nem tudom eldönteni hogy a kvesztért melyik godstone-t vegyem ki a silence-st ami 5% esélyel talál 8 secig, vagy para 2% esély 5 secig! Én ugye assa vagyok tehát sokat ütök, ezért kézenfekvõbbnek tûnik a para, de szerintem viszont hasznosabb inkább valakit 8 secre lesilencezni! Vélemények?

50 alatt kb mindeggy mi van rajtad. ezert nem vezsik max az arany demo meg hasonlo ruhat, vagy bronz coinos kek ruhaban vagy silver coinos ruhaban kihuzzak 50ig.Manastonok azok mindig jol fognak menni, meg futoscroll..stb a fogyo cikkek, a tobbi kb senkinek nem kell. Ez mindenhol igy van

Az mióta van, hogy Broker-nél alig lehet eladni a cuccokat vagy ez szerverfüggõ? Elmondom mire gondolok. Azt még megértem, hogy sima fehér fegyvereket vagy páncélokat nehéz lenne eladni, de az, hogy kék illetve sárga cuccok sem mennek el az már eléggé meglepett. Eddig ahogy néztem pár manastone (attack, magic boost, magic accuracy)az könnyen elmegy, esetleg pár essencetapping-es cucc illetve ilyen olyan coin-ok (silver, gold, platinum). Ez a jelenség szerverfüggõ vagy csak azért ilyen a kereskedelem a játékban mert fast track server is van és mindenki pikk pakk 50-es lesz és ami 50 alatti cucc az nagyon nehezen megy el?

Én egyébként NA szerveren vagyok azon belül Kahrun, lehet, hogy maga a szerver miatt ilyen mert nem olyan régi szerver mint Israphel.

Valószínûleg valami elég régi leírást olvashattál, mert az írásodban több dolog is helytelen.

Elõször is a crit softcap már elég régóta 500 vagyis 50% crit esély, afölött már csak nagyon minimális critet ad. (régen tényleg 440volt és ott 2 lépcsõ is volt ami után kevesebb critet adott)
A strike resistes írásod jó. Egyedül annyit tennék hozzá hogy moboknak nem nagyon van strike resist védelme, vagyis pve-re nem nagyon van értelme 500crit fölé menni.

A strike fortitude-os magyarázatod teljes hülyeség.
A strike fortitude az ütéseid crit szorzóját csökkenti!
100 Strike fortitude 0.1-el csökkenti az ellenség fegyverének critszorzóját.
Fegyverek critszorzói:
Dagger - 2.3x
Sword - 2.2x
Mace - 2.0x
Greatsword - 1.8x
Polearm - 1.8x
Bow - 1.7x
Staff - 1.7x (minden mágikus sebzésnek 1.5x a critszorzója)
vagyis ha critet ütsz, akkor ennyiszeresére fog nõni a sebzésed.

Amit írtál az inkább a pdefre hasonlít de azis másképp van: 10pdef=-1 fizikai zebzés

A spellekre valóban megvannak ugyanezek a statok és ugyanígy mûködnek.
Azért azokra is érdemes figyelni mert egyes arénaruhák adnak spell resistet ami azért jól jöhet, fõleg mivel elég sok magic-es ékszer ad critspellt sõt még egyes fegyverek is!

Amúgy meg ha valaki leírást keres a játék statjairól akkor én ezt ajánlom: link itt elég részletesen és nagyrészt helyesen vannak leírva a dolgok.
Jah..hatha volt valakinek, hasonlo kb 1 hete szarakodik a jatek (nem toltbe grafikat teljesen..stb) ?a arenaban egy cleric vert agyon mert nem lattam hol van..nem toltotte be nekem, de ott volt mert megolt..a skilljeim elmennek sebeznek de 15-20 sec kell hogy legyen aniamcio, arenaban a hidas map csak felig toltodott be(a hid nem letszott)igy kikaptam mint a szar..
Mult hetig ez nemfordult elo azota 2 naponta szopat, nagyon lelasul a jatek..stb mi lehet a baja? (most installalom vissza a klienst hatha segit) bar a file check nem jelzett hibat mikor lefuttattam..

Tiamarantaban ugy kapsz mithril medalt ostromon, hogy benne kell lenned a kasztod szerinti TOP 3-ban (dps) ennyi a trükk.

Enchantolas: a tablazat meg grafikon amit linkeltetek lentebb..az egy baromsag..Arena settet mehezebb huzni sokkal, kivettem a noble tac tomot gondoltam felhuzom +10re 5 fole nem tudom enchantolni mert minden ratorik, 800 millam van csak abban es +4 meg mindig..(vashari fegyver hidegen hagy)
a LvL 60 arenas ruha enchantolasa szinten horror..Pedig kotelezo mert a combat classz szetbasz ha nincs legalabb+5 minden darabjan..
pl genium tunicot 40 magic acc 14 kovel tudtam csak telerakni..1 milla/darab..+5re enchantolni lesz vagy 1 milliard ahogy ismerem mekkora maker vagyok..

Csináltam egy 2. osztom tesztet is még Pénteken. Elejétõl a végéig scrollokkal, kajákkal skillekkel nyomtam, mindenbe beleütöttem, mit csak láttam + bossba amit csak lehetett és Platot adott. Most csinálok egy slack-kes osztomot, ha úgy is platot ad, továbbiakban nem töröm magam 😛

Én is 4 Star offi vagyok, csak mivel ez régi szeró itt az 5 starrhoz nem a rendszerben lévõ AP mennyiség kell, amit ír, hanem stabilan 4 millió 😄

Accuraccy ostromon bosshoz hogy ne blokkolja mele-ként az ütéseidet 2500+ kell. 2300-al nekem már sokat blokkolt, ami értelemszerûen dps kiesés. Néztem úgy is, hogy mondjuk mint sok MMO-ban számít, hogy adott mobot hátulról, oldalól ütöd akkro nem blokkol/parry-zik, de 2300-al ez ugyan úgy elõfordult, ergo nem nagyon számítitott.

Crit 800+ mint írva lett a PVP miatt kell. PVE-ben régen és talán most is a 450 volt a softcap (értsd addig 10 crit pont 1% critet ért, 450 felett 1% crit ért már ennek a 2-4X-es pontot kellett összekaparnod, ha jól emlékszem, /megfelelõ fórumokon részletesen leírva kivesésve/)

Mivel pvp-ben az ékszerek és ruhák, plusz az enchantolás crit esélyt csökkent ezért kell kimagaslóan sok crit. Szisztéma a következõ:
mondjuk legyen egy kesztyû ami +1-re van húzva az +2 crit resistet ad. Ha neked mondjuk van 450 crited és ráütsz ezen játékosra akin csak ez az egy kesztyû van összesen, akkor neked a rendszer az rendszer már a krit esélyét csak 448 ponttal számolja! Ennyi az egész.

+10-re húzott (csak ruha semmi más nincs rajta) ruhában feszítõ játékosnál összegezve már -130 crit pont ez az érték (20+20+20+30+40), tehát neked már csak 320 ponttal számolódik a krit esélyed, ami ha jól emlékszem 32%. és így tovább.
Végül, ha te a 450-re belõtt pve krit esélyeddel mész neki egy briketté enchantolt +15-ben feszítõ maxos ékszerekkel villogó pvp hero-nak 1% felé fog konvergálni a krit ütés esélye, ami ugye szívás erõssen.

További csökkentések pvp-ben a (pve-ben is él mindez, de crit moboknál nem tudom hogy számolódik, nem olvastam).

Strike Fortitude: van mondjuk 30-ad, ha az ellenek van attakja 750, akkor ellened a rendszer a base attakját már csak 720-nak veszi és ezt szorozgatja tovább a végsõ bevit sebzésértékre. Ergo kapott/bevitt sebzéscsökentõ érték.

Ugyan ezek a statok érvényesek kb. spellekre is, de spell crit stone nincs a játékban. (spell fortitude, resist, stb...)

Tovább meg nem írkálok mert holnap estig tartana és minden elolvasható részletesen a megfelelõ fórumokon, csak utánna kell kicsit járni.

Az elírásokért és helytelen értelmezésekért elõrre is bocs 😛

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Gő
Ez is igaz, hogy mostanság sok új játékos lépett oda, de lehet hogy csak mások csinálnak twink karit maguknak. Nem saját vélemény felõlem ott játszotok ahol akartok.

Mai napig a napikat megcsinalni beszoktam logolni, meg kivancsisagbol megneztem mennyien vannak ely oldalon(itt telemachuson) es csinaltam egy kis elyt, es meglepodve lattam, h zsufolasig tele van, kezdo helyen annyian vannak mint a szemet, nemtudom kinek mi szamit kihaltnak...
Gő
Na kissé elnyelt a játék bevallom. Beltazar szerintem megmondta a megoldást. Én az Anuharton játszom. Critre pakolom én is a PVP rucimat de sigre felkapom a megszerzett siel szetteket, amikbe csak HP-t rakok. Had ne mondjam bent van az incite rage stigma is. ÉS nem egyszer agrozom magamra a sárkányt úgy hogy szolóban vagyok. 😊 De volt olyan is hogy 1 clerikkel végig magamon tartottam a bosst mind a ketten mithrilt kaptunk. Van már olyan is nálunk Légióban, aki otthagyta a kariját (Telemachoson), elég kihalt lett azt mondta. Szóval talán a megoldás az új szero ebben az esetben. A rangom meg csak ofi 4 ha tudni akarjátok. 😊

sziasztok, csatlakoznék az elõttem szólóhoz 😊
én elyos ranger vagyok, engem is érdekelne egy hozzáértõ véleménye mire gyúrjak crit accuracy hp?
mitõl leszek erõsebb a legerõsebbb?😊

egy támadásra lerohanásra kihegyezett stigma beállítást én is olvasnék mivel teljesen kezdõ vagyok de nagyon szimpi a ranger minden idevágó tippet, ötletet taktikát szivesen veszek a tapasztaltabbaktól köszönöm hogy reagáltok<#worship>
Sziasztok😊

Asmodian Ranger vagyok valaki tudna nekem egy jó stigma beállítást adni?
Elõre is köszönöm😊
Hát a cap 500crit vagyis 50% , de pvpre ugye jóval több kell a strike resist miatt, viszont 3.0ában nem olyan sokkal nõtt a strike resist. olyan 450 kb a max (+15ös cuccokkal, meg 60as ékszerek adnak kicsit többet vagy új szárnyak, de sokan nem veszik ki ezeket, maradnak az 55ösnél)
Szóval én azt mondanám ,hogy kajával +scrollal még mindig elég olyan 800-850 crit, a maradékot meg accura kell rakni olyan 2500ig ahogy kacsaxyz mondta. Aztán ha még marad üres slot, akkor én személy szerint inkább HP-t raknék attack helyett pvpre.