Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NA szerverekkel legalább foglalkoznak, és nem goldpackos szar, és frissítések is vannak.
Mindenkinek ajánlom NA Kahrun szerverét 😊
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Aion új kasztja. <#gun>#gun>
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Valamilyen szinten érthetõ hogy a zsé miatt nem bannolják,de ha minden hacker pöccsel így kivételeznek akkor grat nekik.<#falbav>#falbav>
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
"Leggyakoribb /shoutos “Te nyomorult csaló” és társai tényfeltáró cikkje.
Damage hack – Nem létezik
A sebzést a játék szerver oldalon számolja ki, módosítása közel lehetetlen a csalás írok számára.
Godstone hack – Nem létezik
A godstone-ok procolása szintén szerver oldalon dõl el, ergó nem befolyásolható.
Roll hack (lol!) – Nem létezik
Szintén szerver oldali script.
Cooldown hack – Nem létezik
Ugyancsak szerver oldali script.
Ha ilyenekkel vádolnál valakit akkor õ valószínûleg szimplán jobb gearû / szerencsésebb / jobb és leütött mint a büdösszart.
Attack speed hack – Létezik
Félig meddig kliens oldalon számolódik ki, tapasztalt emberke fraps és chatlogsegítségével kiszúrja.
Speed hack – Létezik
A sebesség szintén félig meddig kliens oldalú.
Glide hack – Létezik
Teljes mértékben kliens oldalú.
No gravity hack – Létezik
Sajnos rendes pozíció ellenõrzõ script nincs még telepítve remélem a közeljövõben pótolják.
No clip (falon átmenés) hack – Létezik
Kezdeti kísérletek vannak a visszaszorítására (pl falaknál illetve sarkakon ezért “laggolsz vissza”😉 de még mindig nem tökéletes.
Szvsz annyira nem zavarnak, mert könnyen kiszúrom õket és utána jön a ban, meg általában még így is elverhetõek PVP-ben mert ha már ilyenhez folyamodnak akkor elég nagy lámák. Még egy megjegyzés, hogy a TOP AP tulajdonosok a ranglistán 1-5ig nagy valószínûséggel használják az utóbbi 2 hacket és szólóznak AP instákat. A hamarosan települõ hackshield / scriptek majd õket is elintézik mint amerikában anno (csak úgy repültek ki a governorok). "
írta: Shankz
Forrás: http://aionhungary.wordpress.com
Ami az én véleményem errõl az egész csalás mizériáról az, hogy általában, akik ezeket a cheat-eket használják, azok nyomorult senkik, akiknek fogalmuk nincs arról, hogy ezzel mennyire elcseszik más játékát, játékélményét.
Az a szégyen, hogy most már ott tartunk, ha valaki jól játszik vagy esetleg szerencséje van, egybõl megkapja a cheater jelzõt azoktól, akiknek gyakorlatilag fogalmuk nincs róla, hogy milyen is a játék mechanikája egy adott PvP szituációban.
pl.: Gelkmarosban asmoztam; Egy chanter-t és egy SM-et kaptam el a templárommal, valami piszok módon kijött a lépés /random sebzések böszme nagyot ütöttek, godstone mindig a legjobb pillanatban proccolt/ és mikor újra összefutottam velük, egybõl írták, hogy noob, meg hogy cheater vagyok.
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos
Légióban belül elég sok emberke használta (Nexuson)nem nevezem meg õket inkább 😊 assa így is elég op lett 3.0-ban, és még ha a gyorsaságot rákapcsolja akkor gg. Nem csak azért hagyom ott, egyrészt 3 év után meguntam a játékot, de ez is bosszantott kicsit <#nevetes1>#nevetes1>
Lassan több hacker lesz mint cod-ban, és akkor nagyon röhögni fogok! 😄😄
<#mf2>#mf2>
így 20600sebzés jön ki stormstrike-al ami criticalban majdnem 31000. (ugye mágikus crit az 1.5x)
Az MR reszben teljesen igazad van. Az 1 hit utesben is😊
En a 3760 fire dmg-s kovet hasznalom a noble tac tomeban😊 16-23k kozott sebez mobra, jatekosra proccol akkor legtobb esetben eleg csak a gs sebzese😊 es mar fekszik is(7-8k a kobol+a spellem)
Templart is lehet 1 hitelni da az nem egyszeru. Cloth-nal attol is fugg mennyi a tamado MB-je (es persze a tamadott HP-ja, de meginkabb MR-je 😄 ). MB soft cap 2900, de ami felette van az is eliminalja a magic supression-t. Pl: 3200 MB kontra 1200 MS = 2000 MB es nem csak 1700 MB.
Jo. Mindegy milyen dog, csak Vasharti nem hullik el tole rogton <#vigyor1>#vigyor1>
Végkonklúzió: Enchantolj minden ruhát mert az jó 😊
Assa-nak para gs. akár dupla is lehet (szobor lesz az elenbõl 😄 )
Glad, Temp, Chantrnek már nem annyira jó, mert a felborítás ha jól emlékszem megtöri. Rangernél a Knock Back lehet nem.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
szerintem... hozzá kell tennem én nem assassin vagyok, a tõr másik végérõl szemlélem a dolgokat
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Én egyébként NA szerveren vagyok azon belül Kahrun, lehet, hogy maga a szerver miatt ilyen mert nem olyan régi szerver mint Israphel.
Elõször is a crit softcap már elég régóta 500 vagyis 50% crit esély, afölött már csak nagyon minimális critet ad. (régen tényleg 440volt és ott 2 lépcsõ is volt ami után kevesebb critet adott)
A strike resistes írásod jó. Egyedül annyit tennék hozzá hogy moboknak nem nagyon van strike resist védelme, vagyis pve-re nem nagyon van értelme 500crit fölé menni.
A strike fortitude-os magyarázatod teljes hülyeség.
A strike fortitude az ütéseid crit szorzóját csökkenti!
100 Strike fortitude 0.1-el csökkenti az ellenség fegyverének critszorzóját.
Fegyverek critszorzói:
Dagger - 2.3x
Sword - 2.2x
Mace - 2.0x
Greatsword - 1.8x
Polearm - 1.8x
Bow - 1.7x
Staff - 1.7x (minden mágikus sebzésnek 1.5x a critszorzója)
vagyis ha critet ütsz, akkor ennyiszeresére fog nõni a sebzésed.
Amit írtál az inkább a pdefre hasonlít de azis másképp van: 10pdef=-1 fizikai zebzés
A spellekre valóban megvannak ugyanezek a statok és ugyanígy mûködnek.
Azért azokra is érdemes figyelni mert egyes arénaruhák adnak spell resistet ami azért jól jöhet, fõleg mivel elég sok magic-es ékszer ad critspellt sõt még egyes fegyverek is!
Amúgy meg ha valaki leírást keres a játék statjairól akkor én ezt ajánlom: link itt elég részletesen és nagyrészt helyesen vannak leírva a dolgok.
Mult hetig ez nemfordult elo azota 2 naponta szopat, nagyon lelasul a jatek..stb mi lehet a baja? (most installalom vissza a klienst hatha segit) bar a file check nem jelzett hibat mikor lefuttattam..
Enchantolas: a tablazat meg grafikon amit linkeltetek lentebb..az egy baromsag..Arena settet mehezebb huzni sokkal, kivettem a noble tac tomot gondoltam felhuzom +10re 5 fole nem tudom enchantolni mert minden ratorik, 800 millam van csak abban es +4 meg mindig..(vashari fegyver hidegen hagy)
a LvL 60 arenas ruha enchantolasa szinten horror..Pedig kotelezo mert a combat classz szetbasz ha nincs legalabb+5 minden darabjan..
pl genium tunicot 40 magic acc 14 kovel tudtam csak telerakni..1 milla/darab..+5re enchantolni lesz vagy 1 milliard ahogy ismerem mekkora maker vagyok..
Én is 4 Star offi vagyok, csak mivel ez régi szeró itt az 5 starrhoz nem a rendszerben lévõ AP mennyiség kell, amit ír, hanem stabilan 4 millió 😄
Accuraccy ostromon bosshoz hogy ne blokkolja mele-ként az ütéseidet 2500+ kell. 2300-al nekem már sokat blokkolt, ami értelemszerûen dps kiesés. Néztem úgy is, hogy mondjuk mint sok MMO-ban számít, hogy adott mobot hátulról, oldalól ütöd akkro nem blokkol/parry-zik, de 2300-al ez ugyan úgy elõfordult, ergo nem nagyon számítitott.
Crit 800+ mint írva lett a PVP miatt kell. PVE-ben régen és talán most is a 450 volt a softcap (értsd addig 10 crit pont 1% critet ért, 450 felett 1% crit ért már ennek a 2-4X-es pontot kellett összekaparnod, ha jól emlékszem, /megfelelõ fórumokon részletesen leírva kivesésve/)
Mivel pvp-ben az ékszerek és ruhák, plusz az enchantolás crit esélyt csökkent ezért kell kimagaslóan sok crit. Szisztéma a következõ:
mondjuk legyen egy kesztyû ami +1-re van húzva az +2 crit resistet ad. Ha neked mondjuk van 450 crited és ráütsz ezen játékosra akin csak ez az egy kesztyû van összesen, akkor neked a rendszer az rendszer már a krit esélyét csak 448 ponttal számolja! Ennyi az egész.
+10-re húzott (csak ruha semmi más nincs rajta) ruhában feszítõ játékosnál összegezve már -130 crit pont ez az érték (20+20+20+30+40), tehát neked már csak 320 ponttal számolódik a krit esélyed, ami ha jól emlékszem 32%. és így tovább.
Végül, ha te a 450-re belõtt pve krit esélyeddel mész neki egy briketté enchantolt +15-ben feszítõ maxos ékszerekkel villogó pvp hero-nak 1% felé fog konvergálni a krit ütés esélye, ami ugye szívás erõssen.
További csökkentések pvp-ben a (pve-ben is él mindez, de crit moboknál nem tudom hogy számolódik, nem olvastam).
Strike Fortitude: van mondjuk 30-ad, ha az ellenek van attakja 750, akkor ellened a rendszer a base attakját már csak 720-nak veszi és ezt szorozgatja tovább a végsõ bevit sebzésértékre. Ergo kapott/bevitt sebzéscsökentõ érték.
Ugyan ezek a statok érvényesek kb. spellekre is, de spell crit stone nincs a játékban. (spell fortitude, resist, stb...)
Tovább meg nem írkálok mert holnap estig tartana és minden elolvasható részletesen a megfelelõ fórumokon, csak utánna kell kicsit járni.
Az elírásokért és helytelen értelmezésekért elõrre is bocs 😛
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
én elyos ranger vagyok, engem is érdekelne egy hozzáértõ véleménye mire gyúrjak crit accuracy hp?
mitõl leszek erõsebb a legerõsebbb?😊
egy támadásra lerohanásra kihegyezett stigma beállítást én is olvasnék mivel teljesen kezdõ vagyok de nagyon szimpi a ranger minden idevágó tippet, ötletet taktikát szivesen veszek a tapasztaltabbaktól köszönöm hogy reagáltok<#worship>#worship>
Asmodian Ranger vagyok valaki tudna nekem egy jó stigma beállítást adni?
Elõre is köszönöm😊
Szóval én azt mondanám ,hogy kajával +scrollal még mindig elég olyan 800-850 crit, a maradékot meg accura kell rakni olyan 2500ig ahogy kacsaxyz mondta. Aztán ha még marad üres slot, akkor én személy szerint inkább HP-t raknék attack helyett pvpre.