24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#21604 srácok valaki segítene?hogy kell rangert talentolni,scout vagyok lvl6,nem is láttam még íjat amit venni lehetne,mikor és hol lehet?vagy honnan szerezzek? -
racsir #21603 elcserélném az accomat amin van egy 59-es chanter 55-ös arénás cuccokaban hasonló szinten lévő templar accra vanna még más karik is 30 körüliek és a cahnternél 300 felett van az aether tapping goldpackal is rendelkezik és van mellette még 27 milla gold akit érdekel írjon -
#21602 Köszi a választ!
BUÉK -
#21601 legerősebb craft a balicos.
ranger lvl 9-es kasztválasztó q után lehetsz. idővel találsz bowot.
btw buék mindenkinek :D
-
#21600 Azt meg tudná nekem mondani valaki, hogy az Ego-kal ill. Will-kel mit lehet csinálni eladáson kívül? Azok a Balic cuccok erősek? -
#21599 okés köszi.csak még nem találtam vendor ahol vehettem volna:) -
#21598 Veszel egyet és egy adag nyílvesszővel együtt berakod a karakter kezébe. -
#21597 srácok most kezdem a játékot,scout vagyok,mikortol lehet bowom?és hogyan?
-
#21596 epic answer iz epic
-
#21595 -
Vicodine #21594 tel van, futeni -
#21593 Köszi a válaszokat.
Egyébként én is arra gondoltam, hogy az esetleges kivárással többet bukok (broker, 1.8 milla limit napi kinahleadás NPC-nél) mintha inkább egyből megveszem.
Valamelyik nap egyébként olyan ajánlatot láttam, hogy 14.4 millió kinah + 1000 logs egy GP. Mit lehet csinálni annyi fával? -
alyr2 #21592 En ma vettem 2 darabot 23 es 24 millaert, viszont volt mar 3 milioert is( persze akkor nem volt ra penzem hogy vegyek sokat..)par napja 30-50 milla kozt volt. Az ar ugy alakul ahogy a jatekosok alakitjak, ez az a tetel amit jo ha megvesz z ember mert mar jar ugye veteran revard a hasznalataert, neg ugye elerheto lesz a broker amivel jol lehet keresni -
#21591 jah. minél kevesebben árulják annál pofátlanabb árat kérhetnek érte.
minél többen lesznek akik árulják, annál inkább egymás alá pakolnak árban. nem nagy tudomány :D -
#21590 1-2 milla azért nekem még számít. :) Jelenleg 22 milla az össz pénzem.
De akkor ha jól értelek inkább a tárazzással tudok nyerni (ha van rá lehetőségem), mert csak drágább lesz.
Egyébként a drágulás csak az alapján megy, hogy adott emberkéknek éppen mennyiért van kedve eladni (aztán a többiek hozzáemelik)vagy van valami más mozgatórugója? (a létszám alakulásán kívül) -
#21589 kommentár nélküli teljes választ kaptál lol :D
annyit még hozzátennék hogy általában akkor szokott csökkenni az ára amikor megugrik a játékos létszám. visszajönnek / új játékosok jönnek. akkor szokott lemenni az ára de nem sokkal. nem 1x előferdült hogy abszolut nulla gold pack volt a piacon. ezzel is számolni kell, ha a kivárásra játszol. én a helyedben inkább betáraznék belőle, az a 1-2 milla meg nem tétel. majd visszahozza az árát. -
#21588 Köszönöm a választ.
Viszont nem vagyok félkegyelmű, kérdezni pedig nem szégyen, nem értem miért nem lehet kommentár nélkül válaszolni.
(Ha félreértettem, akkor elnézést) -
alyr2 #21587 Valaki megveszi aionshopban es eladja, nem craftolhato nem talalhato 99 aioncoin -
Vicodine #21586 nezd at a patchek kozti atfutasi idot, nem alom ez, eddigiek alapjan valoszinusitheto kb. notaiont meg ne szidd, legjobb szero!! de pls ne kezd mar ujra ezt a faszsagodat az eu ellenes dumaddal, nalunk is ugyanaz lesz mint mindenhol csak kesobb, de tovabb is toljuk majd..:) de ha egy evet is kell ra varni akkor is inkabb varok, mint szopjak usan:D -
#21585 Szevasztok!
Most készülök megvenni első gold pack-omat. Amivel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
December eleje/közepe környékén még meg lehetett venni 17-18 millióért, viszont karácsonyra felment 25-30 millióra. Jelenleg 24 millió körül van.
Jól sejtem, hogy ez azért januárra fog még elég sokkal csökkeni?
Gondolom 18-ra nem megy vissza, mert ahogy észrevettem azért megy az infláció. De örülnék ha 1-2 héten belül 20 körülre esne vissza.
Van erre esély?
Másik kérdésem lenne, hogy a gold pack az hogy lesz? Vannak userek akiknek van joga árulni vagy craft? Esetleg dobja valami majdnem 0 eséllyel? Vagy, hogy lesz?
Előre is köszi -
#21584 lol -
Trollface #21583 Notaion .... facepalm.. Amúgy álmodj Vico. Mikor lett 3.0 fél évvel mután amcsiknak... Mikor lesz 3.5-ötök.. 3.7 etek nem is lesz.. Túl optimista pista vagy. -
Trollface #21582 -
Vicodine #21581 koreaban mar kijott, amcsiban kb 3 honap mulva, euban meg kb meg 3 honap, szerintem nyar, de notaionon mar lesz mikor amcsiknal kijon, szal lehet tesztelgetni a classt meg az uj cuccokat ezerrel mar -
#21580 Hát még EU-ra 4.0 egy év kb :D -
Vicodine #21579 mondjuk nem tunik vmi nagy dpsnek, szal chanter-cleric- templar tuti kifilezi majd, de tobbi ellen igen combos lesz -
Vicodine #21578 meglestem a gunner skilljeit, bar a google translator meg nyersforditasnak is gyenge, de azert kiveheto belole, h elegge faszrazo kari lesz, tuti nem fogok orulni ha szembe jon majd egy :D -
#21577 xD -
Vicodine #21576 kend el a szajat:) -
#21575 fene a valogatos fajtadat. tologatom en szivesen, ha senkinek nem kell! xD -
Vicodine #21574 az izles az mindenkinek mas-mas, nem kotok bele a csajba, nem csunya, de nem az en izlesem, en a nagycsocsu sportos alkatu cunakat komalom:) -
Trollface #21573 Úgy értem a csajba, te tökfej.. -
Vicodine #21572 beraksz egy homar videot azzal a kikotessel, h ha belekotok homar vagyok, pedig ebbe a videoba nehez nem belekotni, te jo marketinges vagy:DD -
Trollface #21571 Nézzetek inkább koreai cajszit. (Ha belekötsz Vico akkor homár vagy)
-
Vicodine #21570 szerintem meg eus aion jelenleg fenykorat eli, kb kezdetekkor volt ennyi player utoljara, persze f2p stb...de akkor is. nem laggol, minden faszan muxik, tele van playerrel, kajak nemvagom fasze vagy ennyire eu ellenes, me ha laggolna vagy tele lenne olyan buggal ami masik offon nincsen meg, akkor ok, megertelek, de semmi ilyen, annyi, h 1-2 oraval neha elhuzodik a karbantartas, de ez amcsiknal ugyanugy van, vagy esetleg amiota te ott jatszol, azota a te kedvedert lehet mar roviditett karbantartasok vannak, mert regen csinaltak a te hoseid masfel napos karbantartast is egyszer:DDD no comment -
Trollface #21569 Ap etetés? Mint az asmo governorunkat anno.. Sorci... Apt tradelt meg etette a klánja.. Perenton.. Amúgy cheat van ,csak nem így megy.. -
Vicodine #21568 mindig jottok ezzel a csites dologgal...:D mai rendszerben meg ha lesolozna vki az osszes ap instat sem lehetne ennyit belathato idon belul osszeszedni, lehet 4.0 hoz valtozast, ahogy elnezem a gyerek csak aznap 2+ milla apt gyujtott -
Trollface #21567 Gyökerek mi? Tudod mi a vicces az EU olyan szinten van ,mint IA anno.. Egy rakás szar..De ha ez nem esett le... Bár nem lepődök meg.. -
#21566 Vagy durca cheat vagy még durcább kocka... -
Vicodine #21565 koreaban fossak az apt vagy mi a pocs??