24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Bumlista
    Sziasztok nekem egy templárom van 60lv, és megvan a kahrunos rucim, de kellene egy kis infó, mert nem tudom milyen köveket érdemes belerakni. A neten sokféle variáció van, de nekem csak pve célra kellene instákba tankolni. A blokk és hp talán a legjobb csak azt nem tudom miből mennyit rakjak bele. A fegyóm is kahrunos és a pajzs is.
  • Vicodine
    reedem code-ot hogyan tudok szerezni? h unlockolja az osszes itemet amit veteran rewardkent kapjhatok asszem vagy vmi ilyesmi:DD
  • Belton
    Hali ,
    Digitális GW 2 accomat cserélném el Aion accra vagy Kinahra PM ha valakit érdekel.
  • fajtalan01
    hát ha meg van már a kahrun fegyód akkor érdemesebb azt az 1600 kahrun t az armor szetbe pörgetni mint elszórni másra. Viszont ha nincs még fegyód akkor szerintem inkább arra költsd, mivel a 3.0 legjobb fegyvere a kahrunos ha nem tévedek.
  • Tharus
    Köszi, hogy leírtad a küldiket. Ezek után sztem inkább a kahrunos szettet veszem ki. Túl nehezek a küldik. Symbolom van már 1600 db.
  • Vicodine
    asszem csak fts nem lesz ha jol olvastam, de szerintem kesobb lesz az is, csak most vmi fasz indokot kitalaltak h miert nem akarjak betenni, ezzel is idot nyernek....hat ami teny az teny, nem egy sebesseg bajnokok, nekik kellene oda az irodaba fts..::D
  • Trollface
    Általában nagy Mr kell DLR-hez.. Tiamat nagyon kemény.. Általában Kahrunban tankolják Tiamatot. 3.5-re ez nem igaz, kahrun gyorsabban megvan.. Jobbak a questek bár EU-n ,hogy lesz én nem tudom mivel FTS se lesz stb stb..
  • Malachit
    Harmadik lépés a craftolás lesz (vállasért).
    Ehez minden szakma által készített anyagból kell egy. Ezeket egy recepttel és master craft szakmával kalapálhatosz össze egy reliccé, aminek természertesen proccolnia kell a questhez. Tehát a harmadik lépés egy random pénz szivattyú. Vagy meg lesz elsőre vagy 30.-ra :P egy próba a Perentón kb 15-20kk-ba volt asszem.

Negyedik lépés a dudvászás (nadrágért)!
    Növényekből kell egy gyűrűt felvéve 50 bogyót kiszedned. Ez meglátásom szerint mégnagyobb szívás, mint a második lppés volt. Alig adja az itemet. Átlag 100 - 150 növényenként jön egy nállam. De van hogy adott a harmadik is, de volt hogy 300 után se volt egy se...

Ötödik lépés a végső. Ölj le 5-6000 mobot a felsőért.
    Ez már tiszta sétagalopp, csak a többi versenyzővel kell megküzdened értük, akik persze mind a TE mobjaidra pályáznak :D Non dps kaszttal mazohizmus egyedül :P Csapattal is lehet menni persze.
  • Gő
    Egyébként van szeró most már.
  • Gő
    Kattints az előző hozzászólásomnál a Válasz 'Gő' üzenetére (#21222)
  • Gő
    Remélem így az oldal elejére ugrik majd és láthatod egy korábbi posztomat.
  • Tharus
    Én most ott tartok, hogy szedem a kőveket,a kesztyűért, már csak az egyikből kell 18 db és kész. Leírnád utána a küldiket, hogy mit kell csinálni? Hallottam elég szívásak a küldik. A kőveket is 1,5 hete szedem:( Köszi a segítséget.
  • Gő
    Kahrun szett és a Siel's szett.
    Nézd meg magad a különbségeket. Közel azonos a 2 szett a kahrunban találsz még Magic suppression-t. Kérdés mit szerezhetsz meg gyorsabban. Siel's gyorsabban megvan mint a kahrun full szett. Én a kahrunt hanyagoltam. Siel's mellet voksoltam azzal szaladgálok majd tiamatba az új cuccokért. Persze még a jan 16.-át meg kell várni hozzá. :)
  • Tharus
    Szia! Megéri kiszedni a siel's szettet, nem jobb a Kahrunos szett?
    Köszi a választ. Amúgy nekem sem indul el :(
  • fajtalan01
    a franc.. pedig nagyon kéne tolnom a siels quest végét.. már csak 9x 250 mob és kész is van :S
  • QRob
    nekem is :/
  • fajtalan01
    másnak is elérhetetlen most a szerver? még a weboldal is leállt :S
  • Gő
    Leginkább a UK (angool) szervereken. Nexus, Anuhart, Spartalos, Telemachos.
    Ezen a 4-en leginkább.De persze nem kizárt a többi sem. Én(Anuharton elyos)
  • David9317
    Sziasztok!
    A Gameforge-s verziót szedtem le és azt szeretném kérdezni melyik szerveren található magyar társaság?
  • Vicodine
    de azert a video az odabaszos, milyen healeket tol mar a bard meg hogyan eleszt te jo eg...
  • Cobra.
    Nekem is eltartott egy darabig, mire rájöttem, hogy ez nem Aion :) Pl mert a Marksmannél írja, hogy Dwarf only :D
  • Vicodine
    ez durva volt, annyira belemelegedtem ezekbe az oldalak nezegetesebe, h eszre sem vettem, h nem aionos bard skill listet nezek ez kemeny ..:XDDD basszatok meg ez van:DD
  • Vicodine
    skillek
  • Vicodine
    pffff....azt a kurva
  • wildstorm
    Köszi, én meg még azóta is őrizgetem. :(
  • fajtalan01
    cool, még jó hogy 3.án kiszórtam őket az inventorymból :S
  • Gő
    Január 1.-ig kellet őrizni, a vigasz nyereményekért.

"There are no losers, only winners! Every ticket counts. If you were not able to gather tickets for a valid combination until 1st January 2013, we will exchange them for a little Thank-You gift for your participation. Please do not delete your tickets!"
  • wildstorm
    Azt tudja valaki, hogy a christmas ticketeket meddig kell megőrizni?
  • Trollface
  • Vicodine
    ebben a videoban olyan 1:10 korul vannak azok a cuccok, ilyen arany szinuek
  • Vicodine
    ezt a bard classt ahogy elnezem, ez amolyan cleric-sorc combo lesz:D gunnert az jobban belegondolva mivel healelni nemtudja magat es lofasz sebzese van, nem lesz egy nagy eresztes, bar nemreg mashogy gondoltam de az uj stoneok meg ms tudataban ...viszont ennek a fostaliganak mar kisszinten is egesszen jo dpse van, nyilvan nem +15os full mbs szettben es megis...plussz healeli magat meg sleepel-rootol faszt raz mindent tol, ezek utan mar csak a raiderre vagy mi az istennyilara leszek kivancsi, azzal a nagy vassal a segge alatt nyilvan eleg szar statokkal fog majd birni vedelem es att. teren is. amugy egy kerdes, 4.0ban lesznek olyan cuccok, amik atom stokkal birnak, viszont lofasz apba kerulnek, de csak high rankon lehet oket hordani?pl van governor szett, azt csak governorok hordhatjak? azert nem egyertelmu, mert most is vannak olyan cuccok aminek archon brigade general vagy mittomen mi a neve es azt sem csak generalok tudjak felvenni
  • Trollface
  • alyr2
    Elég géjjjjjjjjj
  • Trollface

Na jó felkúr már ez hülye bárd..
  • Trollface
    Oh sry 2. vid linkje szar ,na jó .. itt van..

• Trollface

• Myselor
    jó már megvan:)
  • Myselor
    sanctumban hol tudok venni nyilakat?vagy mikortol lehet,annyira nem egyértelmű ez a dolog,megkapom a bowot,de nyilat nem ad hozzá.nem értem:) a vendorokat körbejártam,nem találtam ott se.
  • Myselor
    jah látom bocsi:)figyelmetlen voltam ,köszi
  • KaCsaxyz
    Kicsit korabban ott a valasz a kerdesedre:)