Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gladi vagy Templár? Elég nehéz döntés. Mindkettõnek megvannak a maga elõnyei és hátrányai:
"Gladiator:
Õ a fegyverek mestere. A staffon kívül minden fizikai sebzést biztosító fegyvert képes használni. Felhasználása univerzális mind 1v1-re mind group playre ajánlatos. Ellenfeleit folyamatos földreütésekkel öli meg, nem beszélve az igen kíváló DPS-érõl. Megállíthatatlansága miatt a kezdõknek ajánlanám, játszása nem igényel komolyabb meggondolást és és improvizációt sem top geart.
Elõnyök:
-Megállíthatatlanság.
-Sorozatos szándékos és véletlen földreütése az ellenségnek.
-Erõs sebzés.
-Több player sebzése egy idõben.
-Egyszerû klassz, nem kell sok billentyûre odafigyelni.
-Íj használata az ellenség futamodása esetén.
Hátrányok:
-Teljes kiszolgáltatottság a mágikus kasztoknak.
-A megállíthatatlanságát biztosító buffok lejártával gyerekjáték a megölésük.
-Könnyen le lehet hagyni õket PVP közben.
Templar:
Õ a hivatalos tank, PVPben passzív skillje van arra, hogy kevesebb sebzést kapjon játékosoktól, és beteg mennyiségû gyógyító és védelmi buffal rendelkezik. Sebzését átlagosnak mondanám, a burstjét (rövid idõ alatt, feltúrbózva és szerencsével bevitt sebzés) pedig veszélyesen magasnak. Szakavatott kezeknek ajánlanám a használatát bonyolultsága miatt. Drága class, mert kétkezes kardon kívül pajzsot és egykezest is szerezni kell neki, és mindent felenchantolni, hogy megfelelõ sebzéssel rendelkezzen.
Elõnyök:
-Iszonyatos strapabírás.
-Sok öngyógyító skill.
-Megfutamodó ellenséget vissza tudja húzni.
-Magas burst.
-Kiváló csapat és szóló módra is.
-Megállíthatatlanságot biztosító buffok.
Hátrányok:
-Könnyen körbeugrálható, kiteolható.
-Buffok lejártával könnyen kivégezhetõ.
-Mágos kasztok ellen kiszolgáltatott, fõleg SM ellen.
-Mielõtt használható szintre hozod nagyon sok idõ eltellik és sok pénzt költesz." -Forás: http://aionhungary.wordpress.com
Én személy szerint csak a Templárról tudok nyilatkozni. Elsõ és legfontosabb dolog, hogy a templár az egyik legnehezebb kaszt a játékban, mind gear-elõdés terén, mind PvP terén.
Viszont, ha ráérez a player, akkor egyszerûen hihetetlen dolgokat fog mûvelni PvP-ben.
Ajánlom figyelmedbe az alább linkelt videót:
http://www.youtube.com/watch?v=RpiDTlXAQ0c
Gyakorlatilag õ a Spatalos szerver egyik legjobb templárja, egyesek szerint cheater, mások szerint csak szimplán jó játékos. Egy biztos, ha meglátják a nevét a játékban, már számolgatják az elbukott AP-jukat az emberek😊
Remélem tudtam segíteni a döntésben.
"Gladiator:
Õ a fegyverek mestere. A staffon kívül minden fizikai sebzést biztosító fegyvert képes használni. Felhasználása univerzális mind 1v1-re mind group playre ajánlatos. Ellenfeleit folyamatos földreütésekkel öli meg, nem beszélve az igen kíváló DPS-érõl. Megállíthatatlansága miatt a kezdõknek ajánlanám, játszása nem igényel komolyabb meggondolást és és improvizációt sem top geart.
Elõnyök:
-Megállíthatatlanság.
-Sorozatos szándékos és véletlen földreütése az ellenségnek.
-Erõs sebzés.
-Több player sebzése egy idõben.
-Egyszerû klassz, nem kell sok billentyûre odafigyelni.
-Íj használata az ellenség futamodása esetén.
Hátrányok:
-Teljes kiszolgáltatottság a mágikus kasztoknak.
-A megállíthatatlanságát biztosító buffok lejártával gyerekjáték a megölésük.
-Könnyen le lehet hagyni õket PVP közben.
Templar:
Õ a hivatalos tank, PVPben passzív skillje van arra, hogy kevesebb sebzést kapjon játékosoktól, és beteg mennyiségû gyógyító és védelmi buffal rendelkezik. Sebzését átlagosnak mondanám, a burstjét (rövid idõ alatt, feltúrbózva és szerencsével bevitt sebzés) pedig veszélyesen magasnak. Szakavatott kezeknek ajánlanám a használatát bonyolultsága miatt. Drága class, mert kétkezes kardon kívül pajzsot és egykezest is szerezni kell neki, és mindent felenchantolni, hogy megfelelõ sebzéssel rendelkezzen.
Elõnyök:
-Iszonyatos strapabírás.
-Sok öngyógyító skill.
-Megfutamodó ellenséget vissza tudja húzni.
-Magas burst.
-Kiváló csapat és szóló módra is.
-Megállíthatatlanságot biztosító buffok.
Hátrányok:
-Könnyen körbeugrálható, kiteolható.
-Buffok lejártával könnyen kivégezhetõ.
-Mágos kasztok ellen kiszolgáltatott, fõleg SM ellen.
-Mielõtt használható szintre hozod nagyon sok idõ eltellik és sok pénzt költesz." -Forás: http://aionhungary.wordpress.com
Én személy szerint csak a Templárról tudok nyilatkozni. Elsõ és legfontosabb dolog, hogy a templár az egyik legnehezebb kaszt a játékban, mind gear-elõdés terén, mind PvP terén.
Viszont, ha ráérez a player, akkor egyszerûen hihetetlen dolgokat fog mûvelni PvP-ben.
Ajánlom figyelmedbe az alább linkelt videót:
http://www.youtube.com/watch?v=RpiDTlXAQ0c
Gyakorlatilag õ a Spatalos szerver egyik legjobb templárja, egyesek szerint cheater, mások szerint csak szimplán jó játékos. Egy biztos, ha meglátják a nevét a játékban, már számolgatják az elbukott AP-jukat az emberek😊
Remélem tudtam segíteni a döntésben.
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos
Sziasztok!
Most kezdem a játékot. (MMORPG-ben jártas vagyok)
Két vonal között gondolkodom: tank vagy range.
Inkább tank szeretnék lenni, de azon belül nem tudok dönteni.
Tudnátok tippet adni mivel kezdjem?
Most kezdem a játékot. (MMORPG-ben jártas vagyok)
Két vonal között gondolkodom: tank vagy range.
Inkább tank szeretnék lenni, de azon belül nem tudok dönteni.
Tudnátok tippet adni mivel kezdjem?
A pénz is sokkal jobban jön viszont, párszáz millát hihetetlen gyorsan össze lehet kaparni. Amúgy ely karit telemachuson még mindig vennék, minimum 50-eset, class mindegy szinte!
Akkor a 15-16 milla még mindig elfogadható (Anuhart,Ely). De emlékszem nálunk is kezdetekkor még 4-7 milla volt. Szemfülesebbek 14-14,5 is kapnak most boltosoktól.
Azért elég idióta gold pack árak lettek valljuk be! A régi 7-8 milla helyett most 24-28 milla!
telemachus az tuti tele van, es nagyon sok a magyar is
Köszi, közbe sikerült szert tennem egy veteran accountra, a kérdésem már csak az volna hogy meik serveren érdemes elkezdeni játszani? Merre vannak magyarok, illetve meik szerver legaktívabb.. stb.
Gold Pack mindenképpen kell, de elég hamar össze lehet farmolni a rávalót, nagyszinten észre sem veszed!
Sziasztok, kérdezném a kedves fórumtársakat és Aion fanoka, hogy esetleg tud valaki eladó EU-s Aion veteran reward kódot vagy veteran accountot. Szeretnék elkezdeni játszani most hivatalos szerveren, de a starter státusz megkötéseivel ez nem igazán élvezhetõ Gold pack-al meg olyan mint ha havi elõfizetéses volna a játék nem free to play 😞 Ha valakinek volna kérem írjon, elõre is köszi!!
Az új kasztok,fegyverek mellé új terület(ek)et is kapunk. Íme: Katalam amely a Reianok földje volt a kataklizma elõtt és heves harcok folytak itt,aztán Tiamat elfoglalta és érintetlenül volt évszázadokig. Most az elyos és az asmodian benyomul erre a területre és újra felfedezi. Várhatóan a RvR lesz a központban ,így lesz 3 újféle siege ha minden igaz. Vajon fellángol újra az asmodian-elyos háború?
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Valaki tudna ajánlani egy auto klikkert ami mûködik Aionnál? Kellene növényeket bontogatni, nagyon idegesítõ egyesével szétszedni 😞
Hello
Szeretném elkezdeni az aiont az elyos oldalon és érdekel melyik szerveren van a legtöbb magyar ezen az oldalon.
Elõre kösz a válaszokat.
Szeretném elkezdeni az aiont az elyos oldalon és érdekel melyik szerveren van a legtöbb magyar ezen az oldalon.
Elõre kösz a válaszokat.
Telemchuson vennék accountot(elyos-asmo oldalon is), sok pénzel és lehetõleg minimum 2 nagykarakterrel.pm
Te kerdezted meg GF forumon: How do i migrate my account?
Nem probaltam, de elvileg megy meg a transfer:
http://us.ncsoft.com/en/aion/
Belogolsz az NCs accodra es megtalalod.
Ha a transfer megvolt, akkor http://www.aionfreetoplay.com/website/
http://us.ncsoft.com/en/aion/
Belogolsz az NCs accodra es megtalalod.
Ha a transfer megvolt, akkor http://www.aionfreetoplay.com/website/
Így van! Persze hogy semmi különbség nincs közöttük, csak egyszerûen nem tudom felfogni, hogy miért rezzen össze mindenkinek a seggeluka ha arany godstone esik neki! És képesek hetekig árulni 40-50 misivel drágábban, mint az ugyanazon statokkal bíró kékeket! Lámák! <#lama>#lama>
Horacio51: az asztali gépemen ugyanez van, a laptopon megy. Eddig nem sikerült megoldanom, hogy menjen.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nem gonoszkodtam, ö azokrol az arany gsekrol kerdezett, amiken ugyanaz a statjuk, mert vannak olyanok is. Van valoban olyan is szinten, ami jobb statokkal bir, de jellemzoen az ugyanolyanokat is sokkal magasabb aron adjak mint a kekeket
Finyák csak megfáradt, és gonoszkodik. Az arany jobb statokkal bír. Pl. kék 1800 HP dmg 1% valószínúséggel, az arany meg ugyanez csak 2%-al..hát így. 😊
Hello
Segítséget szerenék kérni!
Ano játszottam az Aional mikor még havidíjas volt. kb 3-4 hónapot játszottam vele mikor megjelent.
Mielött újra játszanék vele megnézném hogy él e egyáltalán az accont vagy sem, de annyi minden változott, hogy azt se tudom, hogy most melyik oldalon kéne ez lecsekkolnom. Aki tudna ebben segíteni az írjon.
(már ha egyáltalán megvan még az accont...csak nem törölték el)
Segítséget szerenék kérni!
Ano játszottam az Aional mikor még havidíjas volt. kb 3-4 hónapot játszottam vele mikor megjelent.
Mielött újra játszanék vele megnézném hogy él e egyáltalán az accont vagy sem, de annyi minden változott, hogy azt se tudom, hogy most melyik oldalon kéne ez lecsekkolnom. Aki tudna ebben segíteni az írjon.
(már ha egyáltalán megvan még az accont...csak nem törölték el)
Kösz 😄 Csak azt nem tudom ki az az idióta barom, aki kifizet 90 millával többet csak azért mert más a szine!?
a szinuk
Mi a különbség egy kék, és egy arany godstone között? Ezen már régóta gondolkozok, de nem tudok rájönni! Ugyanazok a statok, csak az arany 140 milla, a kék pedig csak 50 milla az ah-ban!
mindketton
telemachuson asmodian vagy elyos oldalon vannak sokan?
tudtok mondani egy jo EU serot ahol sokat jatszanak mindegy hogy pve vagy pvp
Es ezert volt szar?😄D Az elejen valoban OPk voltak, de pl egy tankal tenyleg csak akkor kaptam ki ellenuk ha en ugy akartam😄 Kesobb meg teljesen atlagosak lettek, most is kb kozepmezonyben vannak
Hát, erre a célra a Cleric a legmegfelelõbb, viszont ahhoz, hogy egyedül lehozz egy instát pl.:ESO-t, ahhoz nagyon kell ismerned a karaktered határait, és kell egy nagyon jó szett, amit nem kevés idõ összeszedni!
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos
Sziasztok melyik karakter erõs PVE-be? Melyikkel lehet jól solozni? EU-ra jövök most, ha van szerver ahol szívesen látnak egy PVE-zõ embert mondjátok, fajt nem tudom melyiket választom, de ha van hova menni, akkor azt 😄
Nemtom mikor probalkoztal. Lehet pont karbantartas alatt. Ha most sem megy akkor vidkari driver frissites es ellenorizd a tuzfaladat kiengedi-e a jatekot.
uj aion jatekos vagyok es van egy problemam a jatekkal
amikor beirom az acc namet es a passwordot bead egy ablakot adoc acceptot es utanna kene beadja hogy valasszak szervert de nem tortenik semmi
hanem lefagy a jatek
tudok javasolni valamit mit csinaljak?
amikor beirom az acc namet es a passwordot bead egy ablakot adoc acceptot es utanna kene beadja hogy valasszak szervert de nem tortenik semmi
hanem lefagy a jatek
tudok javasolni valamit mit csinaljak?
sziasztok
Hát én majdnem 6 évig játszottam, és bár voltak olyan haverjaim, akik magas szintig húzták a kamaeljüket, de abban mindenki egyetértett, hogy elképesztõen overpowerek voltak. Jóval erõsebbek, mint bármelyik klasszikus faj vagy kaszt. És nagyjából teljes egyetértés volt abban is, hogy aki nem kamaellel játszott, az rühellte az egész fajt.
En ajanlanam nektek a Nexxus-t jo es ely oldalon eleg sok a amgyar szoval eleg korrect bar telleg attol fugg mit akarsz csinalni ha pvp-zni akkor amcsi szerver kilove .... siegek idoponja es a lagg miatt
hat aktivan mar nem jatszom, de telemachuson vagyok(EU), itt kurva sok ember tolja, mondhatni fullon megy a szero jelenleg, szal valasztasnak nemhiszem h rossz lenne, tobbi szerorol nemtudok mit mondani
attol fugg milyen jatekos vagy? ha szeretsz pvpzni, es nem csak a benakat elverni, akkor amcsi szero kizarva a ping miatt. ha csak lotyogni akarsz, instazgatni stb...akkor amcsi szero is jo lepes, bar a ketto kozt annyi a kulonbseg h amcsiban gyorsabban jonnek az updatek, amugy mas nemnagyon ami erdemleges
Sziasztok! Új vagyok a játékban és azt szeretném tõletek kérdezni hogy melyik szerverre mennyek, ahol a legtöbb magyar van?
A pinged látszólag nemfog csökkenni, de viszont pl a skillek nyomására gyorsabban reagál.
hat most cleric ami a legtaposabb,es abbol sosem eleg
Hali!
Valaki tud ajánlani valamit milyen kasztot érdemes kezdeni? Miben van hiány meg ilyesmi?😄 Köszi 😛 Egyenlõre úgy gondolom a Nexus/Anuhart-ra fogok menni Európaira, nem tudom NA-ra megérné-e.
Köszi a segítséget, több véleményt is szívesen látok!😊)
Valaki tud ajánlani valamit milyen kasztot érdemes kezdeni? Miben van hiány meg ilyesmi?😄 Köszi 😛 Egyenlõre úgy gondolom a Nexus/Anuhart-ra fogok menni Európaira, nem tudom NA-ra megérné-e.
Köszi a segítséget, több véleményt is szívesen látok!😊)
tavolsag...
Van olyan aki NA szervereken játszik és föltette a Leatrix Latency Fix-et de nem használt semmit? Kb. 200-400 között van a latency-m de miután feltettem a Leatrix-ot maradt ugyanaz.
Olyan már régen is volt szóval nem kell meglepõdni ilyesmin 😄
Lassan terminátor aion lesz.... xDXD
Sajnos még a Star Wars is elég retek, szóval képtelen leszek megvárni hogy a Tera Online f2p legyen. <#csodalk>#csodalk>
Lassan terminátor aion lesz.... xDXD
Sajnos még a Star Wars is elég retek, szóval képtelen leszek megvárni hogy a Tera Online f2p legyen. <#csodalk>#csodalk>
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
anno 4 evig L2oztem, kb pont ezidotaj kozepe fele johetett be a kamael, es nemtudom milyen "artalomrol" beszelsz, mert ott is kurva jo volt, nagyon sok ember kedvence lett egybol, akinek meg nemtetszik egy faj, egy class, annak van mas...ezt a baromsagot, art egy jateknak ha tobb class van..😊)
sanahan:goldpackal semmi baj, egyedul annyi, h valoban csusznak a patchek, aki meg aktivan tolja annak ez biztos szar, de meg mindig jobb, mint na szervereken vegiglaggolni egy jo kis pvp csatat..😊
sanahan:goldpackal semmi baj, egyedul annyi, h valoban csusznak a patchek, aki meg aktivan tolja annak ez biztos szar, de meg mindig jobb, mint na szervereken vegiglaggolni egy jo kis pvp csatat..😊
A shopban van ,hogy aion coint lehet szerezni ilyen kérdõív kitöltéssel. Vkinek adott már így coint?
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Ha arra gondolok, hogy l2-nek (legalábbis sokak szerint) mennyit ártott a kamaelek- mint új faj bevezetése, akkor itt is inkább csak aggódnék. Még jó, hogy én már nem játszom AION-nal 😊