24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Vicodine
    most ez a video alapjan lvl 60as eternal fegyokat lehet venni 500k+ apert, meg godstoneokat lehet craftolni, illetve a myth grades pve cuccokat is craftolni lehet? de csomo cucc van aminek az ara olyan alacsonyan van h nem is ertem, akkor milyenek lesznek a maxos gearek amik ugymond "normal" aron lesznek?:D azt tudom, h lehet majd pvp statoc cuccokat is craftolni, arrol kellene majd info
  • UGRANCS
    Ha elérem a gyűjtögető skillel a lvl 99 et utána hol tudom fejleszteni hogy tovább húzhassam ?
  • Vicodine
    leszarlak:D
  • WhiteStar
    ne zavartasd magad, jöhet a wall of text ha annyira kikívánkozik belőled :D engem nem zavar
  • Vicodine
    leszarlak:D
  • WhiteStar
    nekem nem kell előadni, játszottam én is eleget ott :D
  • Vicodine
    figy notaiont szidni csak azert mert nem off...a leg baratibb szero amit valaha lattam, tenyleg csak pozitivumot tudok mondani rola, a skillek is meg minden tiszta jol vannak beallitva, bugosnak egyaltalan nem mondhatoak, meg hat persze ki mit nezne amugy is bugnak, mert en pl dijaznam, ha nem offos beallitasokon menne, mert offon elegge szet vannak cseszve a classok, de mindentol fuggetlenul notaion az egyetlen szero, amire azok, akik szeretik azt, amirol a szerver szol, a pvpsek, egyetlen rosszat sem mondhatnak. nem veletlen, h az osszes nagy nev tolja idonkent ott is, es hat jo, h van ez a valasztasi lehetoseg is:) telemachusrol is egy csomo nagy pvps arcal szoktam talalkozni, nem veletlenul..
  • WhiteStar
    ha nem is nézzük hogy ki sz@rt büdösebbet a pottyantósba, akkor se kéne minden post után beböfögni hogy szar gf szar notaion szar minden ncsoft király. hála istennek különböző cégek alatt futnak, és van választási lehetősége a játékosoknak. kaki és kaka között :D.
  • Vicodine
    itt. Ncwest akik amcsiba toljak, en nem vedem gfet, de ezerszer szarabbak, ott mar ezer eve paytowin van. Az teny, elobb jonnek a kiegek, de ezt leszamitva sokkal ganebb ceg, a halal szelere sodortak aiont, egyetlen egy dologban nem jobbak mint gf, tenyleg csak azok a kiegek...tenyleg gf is ritka fos egy ceg, basszak meg, de ncwest azert odaver nekik ebben:D
  • WhiteStar
    ignoráld, felcsapta a szemfedőt és most csak a szent ncsoft lebeg a szemgolyói előtt.

más: hivatalos(an megerősített) eu 3.5 patchnotes van valahol?
  • Vicodine
    mennyit jatszottal notainon? maskeppen kerdezem: szeretsz pvpzni? mert aki szereti aionban a pvpt az eddig negativumot nemnagyon mondott ra, de hat ilyen szajkaratesok mindig vannak:)
  • Trollface
    Olyan ,mint az EU = fos..
  • Vicodine
    Pont ma neztem, h miota kapunk dredben apt pvpert kulon?:D bementem egy afkra, annyi h questeket megcsinaltuk meg kozben parszor levertuk enemyt de vesztettunk es 13k apval jottem ki:DD
    21670:mi a bajod not aionnal? no comment, off kiddo...
  • Trollface
    Gameforge fail
  • Trollface
    No comment te priv kiddo..
  • MrGecc
    Na ezt asszem meglesem :) Köcce!
  • Vicodine
    killekert meg mob olesert kapsz ilyen itemet, semmi extra..:D de ha rafekszel 1-2 nap alatt osszekaparod a maxos geart
  • MrGecc
    Oké rendben de a meg mi? :)
  • Vicodine
    toll-t kell gyujteni es azokert vehetsz mindent meg.
  • MrGecc
    Egy kérdés a notaion szerón minden ingyen van vagy van valami feltétel miket vehetsz meg?
  • Vicodine
    offi szerveren mitol nehezebb megolni egy embert? elmondanam neked, h notaion a pvpsek mekkaja, van gyoker, de kozel sem annyi(aranyaban) mint offon, off amiota f2p, azota 100bol 99 ember pve fan meg kozuk nincs aionhoz stb...en is tolom notaionon es ott legalabb van kihivas pvpben, mig offon max az a kihivas h vagy egy atomgeareltel talalkozol, vagy egy zergel...
  • Trollface
    Úgy van. Amúgy ezek a gané priv szerverek...
  • Vicodine
    Lehet jol jatszott a regi videiban is, de az enemy az nem:D Komolyan sokszor az volt a latszat, mintha csak neki a video kedveert probalnanak meghalni, akkora gyoker enemyket tett be. Itt legalabb latszik h hasznalja a karijat, bar itt is van ranger aki BFel megy neki(lol), meg sorci aki nem teleportal ki a rootbol pedig elotte nem tolta szal nincs cd neki stb...de a regiekhez kepest ezek meg istenes enemyk:D meg itt jump shotol is!!:D
  • alyr2
    VAgy jatszik offi serveren es ott nem lesz ennyire kemeny..
  • MrGecc
    Szerintem az eddigi videóiban is jól játszott :) Kihasználja az apró játék adta lehetőségeket amiket nem mindenki figyel :D
  • Vicodine
    Nah EZ mar vmi, itt jol tolja simca, nem ugy mint a regi fostalicska videoiban:) bar hozzateszem itt is vannak gyokerhuszarok az ellenfelei kozt, de itt max 50-60%ban:D regi videoiban meg mintha neki pozoltak volna...
  • wildstorm
    Bocsi a dupláért. Úgy néz ki, hogy 10-ig tart a karbantartás.
  • wildstorm
    Á, köszi. Már azt hittem nálam halt meg a dolog. Már csak azt kéne tudni meddig tart ez az állapot. Annyira örülök neki, hogy pont mindig szabadnapomon van karbantartás, ba**ki.
  • Bumlista
    Köszi az infókat elég kimerítő válaszokat kaptam :)Remélem sikerül egy jó tankot összehoznom. Egyébként nálam is hibát ír ki az indítás után.
  • wildstorm
    Valaki tudja, hogy meddig lesz karbantartás? Illetve az normális, hogy hibát ír ki, mert nem tud csatlakozni az update szerverhez? (ha indítani akarom a játékot)
  • Vicodine
    vkinek van elado clerikje vagy chanterja telemacso asmo oldalon? minimum 55os jo pve gearben, pvphez nem kell szal pve gear a lenyeg
  • Vicodine
    de bakker azokat a lockolt rewardokat csak kilehet szedni valahogyan
  • Trollface
    Nem adnak ezek semmit csak úgy.. Höhö vagy úgy ismered őket... én nem.. :D
  • Trollface
    Meg azért mutatja ,mert az a lista. Ha csinálsz egy új karaktert átveheted.
  • Trollface
    Az baromság, akkor annyi. Az még a béta idejébúől maradt így lett a nép veterán aki gameforge bétézott, illetve ha előfizették az Aion magazinra és azért járó bónus vagy mikor ilyen cpinos baromság van , rakj fel egy játékot a telefonodra érd el az xy szintet és kapsz 20 coint..
  • Vicodine
    a 28 az megvan, de van meg egy csomo reward ami ottmaradt talonba, azokat hogyan lehet kikaparni? ha a redeem code fulre ramegyek akkor aszondja h: "To secure your bonus, enter your code here and click on 'Redeem now'. Afterwards you will receive a confirmation and all the items that you unlocked for your adventures in Atreia will be unlocked." csak hat ehez kellene egy kibeba kod sor...
  • Trollface
    Használj el annyi Gold Packot amennyi még a 28 month-ig kell.. Aztán csá ,visszafelé nem unlockol..
  • Malachit
    PVE-re HP+Block és egy Resist ruha. használat a tankot boss típusától függ értelemszerűen. Ha mele akkor Block, ha caster akkor resistes.

A block-osban én kiraktam a 3400+ értéket, amit már teljesen feleslegesnek mondanak egyesek, viszont mele bossokon így már nem csak skillekből tudok blokkolni, hanem esélyre is egész jól adja. Trash mobokra addokra, ha mele, akkor pedig kellemes block mennyiséget ad. A szetthez használt pajzs legyen jól kiplusszolva, mivel növeli a sebzéselnyelést jelentősen minden blokkolásnál. HP-t is rakhatsz a block mellé, de annyira nem éreztem szükségességét. Ha agyon akar verni a boss, arra ott vannak a skillek amik plusz hp-t és védelmet adnak, ha még így is agyon ver, akkor már máshol van a probléma, nem a hpd-ban.

Resistes egyértelmű, itt nincs mit mondani resist az resist, nem fognak rajtad a mobok skiljei, castereket kineveted :) Mele ütéssel azért agyonverhetnek :P

Full HP kövezés. Egyszer kipróbáltam (BT), de nem jött be, így is elolvadtam egy idő után. Talán néhány extrém nagyot sebző bossnál lenne valami értelme (AM endboss üt skillből jelenleg 7-8k-t relatíve gyakran, alapütései 2,5-4,5 közöt vannak).

Crit + acc kövezés. Ez lehet pve és pvp is, a külömbség minimális.
    Annyira kell figyelni pvp-ben, hogy az acc legyen a kövekkel, vagy a nélkül 2500+ legalább. Crit legyen olyan 900+ (scrollal megoldható) és ha még maradt szabad helyed, abba rakhatsz hp-t.
    PVE-ben bossoknál számít az acc, így ott is törekedhetsz a 2500+-ra, ha nincs meg sajnos és alatta van valamivel elsőnek block-ok fognak feltűnni az ütésekkor random, ha még nagyobb mértékben kevesebb, pedig misselni fogsz, ami 0-a sebzés értelemszerűen. Trash mobokra nem tudom mennyi acc kell.

PVE-ben, ha nagyon jól vagy öltözve és a boss + helered is engedi, tankolhatsz 2 kezeds karddal is a jobb dps érdekében.
    Ha pedig pvp ruhában vagy kigyúrt de nagyon, akkor abba is tankolhatsz, mivel itt pure dps-ből csinálsz agrót (én ezt szoktam, kivéve Am első és AM/EF end boss-t)
  • Vicodine
    senki sem tudja azt a reedem codeot??
  • Box3r
    Szia!
    PvE-re block és HP kombináció a legjobb! Ha engem kérdezel, akkor inkább több HP, mint block.
    Egyes templárok HP és block mellé Magic Resistet is tesznek, de ennek nem sok értelme van, az alap MR-t, megadja a szett.

PvP-re pedig Accuracy-Crit kombó a legjobb! Attackot felesleges PvP-ben templárral használni.