Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos
Napi NPC eladasi limit (eleg hatarozott).
Stigmakat (jo esellyel nem esik ami neked kell) NPC-tol kell megvenned (draga es ne mond h nem kellenek).
Drop rate! <- 1 orat farmoltam szerdan unalmamban, NPC eladasi eredmenyem nem erte el a 1,5 millat (lv60 sm, nem a leglassabb farmkari). Es itt brokert hagyjuk ki, mert az ugye nincs starternek (nem mintha eladhatobol olyan sok jott volna, de mind1).
GP arak: asmo 24++ milla, ely-t 3 hete neztem asszem 22 volt a legolcsobb (perento).
Na ezt most hozd ossze egy starter acc-al.
Plusz: elfelejted betolni GP-t (megesik) bemesz instaba -> 3 nap cd. Hiaba tolod el GP-t, nem csokken <= FAIL. Szal van ezzel gond eleg sok.
Ezt azoknak írnám akik folyton azt kérdezik mivel játszanak.
Nincs olyan hogy legerõsebb kaszt! Vagy tudod használni az általad választottat vagy nem. Hiába jön nekem egy papír ágyú azonos szinten pl full +10-s miranget/ferris setben ha béna hozzá és nem tudja mint csináljon assa, gladi chanter...stb ellen. Minden kasztnak megvan az ellenfele. Rögös út vezet odáig mire azt mondhatod hogy értesz hozzá. Akár 1 év is, fõleg ha változgatod a stigma köveket. SM/Sorci azoknak lett kitalálva akik nem szeretnek pvp-ben veszíteni és ezt egy GM mondta még anno, nem én.Ami meg az én véleményem, hogy hiába vagy full MR-l kirakva, ha jó használják ellened elõbb utóbb föléd keveredik bármelyik SM/Sorci. Tény hogy a gladi a legegyszerûbb és talán chanter/assa a legbonyolultabb a gyors és sok skill miatt. Meg kell találni neked mi a legjobb. Napi 1-2 óra játékkal is el tudsz érni egy elég korrekt szintet és tapasztalatot ahhoz hogy jó pvp-s legyél.Még ha pve-s is vagy és instázol állandóan, elõbb-utóbb utolér a pvp, csak ritkábban.
Ariakus, lehet csak szimplán nem neked való a Sorci. Egy clericel meg talán csodákat mûvelnél.
Pl akinek lassú a reakció ideje assát ne kezdjen, aki nem tud hidegvérrel játszani nyugodtan az rangert ne kezdjen mert beleõrül, mert már megint a seggében van egy gladi akit 15 méterre kéne tartania...és még sorolhatnám. Még egy support chanter is tud meglepetést okozni 1v1-ben ha jól használják(próbáltam és a mai napig átállok néha pár hétre). Kitartás a lényeg az egészben. 😉
GP-vel kapcsolatban meg még most se értem miért tekinti néhány ember ezt havi díjnak. Semmit nem kell fizetni érte....SEMMIT,ingame is ingyen kapod(szerzed küldetésbõl/mobokból) a kinah-t, innentõl kezdve ingyenes a játék. Az elsõt nehezebb megszerezni, utána már roppant egyszerû megoldani a következõ árát. Azzal meg nem tudok mit kezdeni ha valaki lusta... O.o 😊
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos
A bossolás pedig egyáltalán nem vészes, vannak olyan boss-ok, amiknél nyilván oda kell figyelnie egy templpárnak, de így is elég easy mód. Remélem ez változni fog 3.5-ben, mert így nincs semmi élvezet az instázásban, dögunalom az egész, mondjuk mit is várjon az ember, egy alapból inkább PvP-re építõ játéknál?!
Gyors kérdés: kezdtem egy warriort, giftbõl a mace-t vettem ki, elõször ugy voltam vele, hogy jesszus, de bazze ez 3x üt?😄 ütöm mobot és 3 szám jelenik meg, 2x60, meg 1x10 körül. jó biztos marha low kérdés, de nem vágom én ezt az aiont, ezért is fordultam hozzátok, hátha többet tudok meg a mechanizmusról
Elõre is köszi
pl ha látom hogy a boci elõre feltette a bestial fury-t akkor én nem teszem fel és rányomom a sleepet mielõtt õ lõtávba ér, meg az se mindegy, ki mikor nyomja be a focused evasiont, sok ranger elfelejti használni
amúgy alyr minden szava arany 😊
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
mauform kurvaisten fasza ezerrel fut 2 sec alatt beledlo vagy 10x..pvpben a templar meg gladi jo lehet ellene, de aranylag konnyen kitolja oket a sok lassitassal meg lofasszal meg sebesseggel..ranger -ranger ellen meg aki hamarabb lo tobbynire az nyer vagy aki elobb stunol
Earo, meg menjen a fenébe...annyi pénze van, mint a szemét, nem csodálom, hogy megvan neki a balic GS...de azt mondja meg nekem valaki, hogy egy olyan kari, aki gyakorlatilag csak PvP-zik, hogyan farmol ki ilyen sok pénzt?
Ranger-rõl tudtok valamit mondani? (egy picit bõvebben)
En a Nexus szerveren vagyok EU-n es Sorci vagyok az kell hogy mondjam neked sztem meg a sorci a 3-4dik legerosebb kaszt a game-be ha nem hatba jonnek akkor barmit el tok verni a karimmal 1v1 be kivetel a csicska sm-et mert az egy nonskill szar.... only fear es 15seces Silence es ezzel nem tok mit kezdeni ranger es sin ellen kell a 10k deff ha glacin vagyok ha wintry akkor meg az se kell akkor easybb 😄
Eddigi tapasztalataim: Sorc-nak tényleg jó a dmg-e , de ha lemegy a stone skin-ed akkor kb hulla vagy. Játszottam pár MMO-val én is már, nem vagyok kezdõ a témában de nekem az a véleményem, hogy a sorc a leggyengébb karakter Aion-ban (sebzése nagyon jó de kb egyfajta "glass cannon" karakter és így semmiféle túlélési lehetõsége nincs). PVE-ben a sorc nagyon jó class HA CSAPATBAN vagy, szóló pve-ben ugyancsak az egyik legéletképtelenebb kari.
Arena PVP-ben 1v1-ben ugyancsak a legrosszabb választás a sorc, mivel ha letépik rólad a stone skin-ed utána nagy hátránnyal vágsz neki az egésznek ha respawnolsz. Én harcoltam kb. mindegyik class ellen 1v1-ben (magamat közepes játékosnak tartom semmi extra félreértés ne essék, ráadásul NA szerveren)de úgy láttam eddig, hogy mindegyiknek nagyobb esélye van mint nekem. Próbálok mindig Boon of Quickness-el nyitni utána vagy stun vagy silence vagy curse of roots de ha még sikerül is elég hamar kijönnek belõle az ellenfelek. Én tudom, hogy még kell fejlõdnöm, meg jobb cuccaim is lehetnének, de vhogy azt látom, hogy a sorc eléggé haszontalan sok helyzetben PVP-ben és szóló PVE-ben egyaránt. Ott van pl a spiritmaster ami kb. a "testvérclass" és egy SM ezerszer többet tud szivatni (fear silnce stun fear fear silence silence stun kb ennyi) mint egy sorc kivéve ha brutális magic resisted van.
Viszont mostanában, hogy felértem olyan szintre, hogy már naponta mennék/megyek siege ekre, arra kellett rájönnöm, hogy sok vizet szegény gladi(de így van ezzel a templar is) nem zavar. Persze van neki seigebreaker stigmája ami nem rossz a kapubeütésnél, de egy jó siegeweapon sokkal hatásosabb. A legszomorúbb, hogy a várfalon levõkkel nem tud mit kezdeni(vagy ha mi védünk akkor a várfalról nem tud mit kezdeni a lent levõkkel) van kb 2-3 távolsági skillje ami alig sebez és persze íjat is tud használni, de az sem sokat ér ha nincs rá skill. Szóval amióta erre rájöttem azóta elkezdtem felhúzni egy íjjászt. Még kis szinten van de még így is sokkal élménydúsabb vele a játék. (most már gondolkodni is kell néha hogy melyik skill-t nyomjam 😊 )
ha meg nulláról kellene kezdenem ma akkor csak sorcerer lenne az elsõ (main) karim. Rettenetesen lehet haladni vele alacsony szinten(egy mobgyilkolós quest lvl20 körül gladival 1óra volt sorcival csak 10perc)ráadásul a siegeken is elég durván aprítanak.
szóval csak ügyesen a választásnál 😊