Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NTC-be bementem egy mentorral, és voltak bent ilyen ládák, elég sok, de egyiket sem tudtam kinyitni! Azért volt mert mentorral voltam? Hogyan lehet kinyitni azokat a szarokat?
kastil
Sziasztok!

Csak nem hagy nyugodni.. Csináltam egy videót, nem a minõség a lényeg, és nem is az, hogy leszóljátok a bindelésem vagy bármit 😄 Szal mind3 területen látszik a háttérben a köd, valahol kék, valahol szürkés, Légyszives mondjátok már meg, nektek is ilyen? Nézegettem videókat, screenshotokat neten, de hol láttam ilyet, hol nem, ezért nem hagy nyugodni. Ja, engine ha a rossz minõség miatt nem látszana; HQ

Na itt a videó Elõre is kössz

vagy akar Asmo oldal is jolenne Nexuson toltam regen ott meg 10 mila is van a Sorcon
Hali valaki mondana egy szevrert ahol sok a magyar (jo tarsasag) es Elyos oldalon legyen. Asmoknal voltam par honapja de melo miatt abba kelett hagynom, most gozerovel szoknek neki ujbol es egy Ely tankot szeretnek osszerakni
Perenton iszonyat draga GP, azt nem ajanlom 😊
Options-ben keresgelj. Mintha emlekeznek egy "camera auto follow"-ra vagy hasonlora (Game options jobb oldalt) de nem eskuszom.
Lehet craftolni GP nelkul. Videot sajna nem tudok, probalj meg youtube-on rakeresni.
Gold Pack nelkül is lehet Craftolni?? Meg Tudnatok linkelni 1 videot vagy hasonlót ,hogy hogyan is kell? (bocsi kezdõ vagyok még 😊😊
wildstorm
Akkor alchemy lesz szerintem.
Köszi a segítséget! <#worship>

kastil
Bindelésem más, mint az alap, tudom forgatni a camerát futás közben, nem ez a baj, hanem az, hogy ha felengedem a görgõt vagy bal gombot, akkor camera visszaugrik a karakter mögé (amikor futok, ha csak állok, akkor ugymarad mindaddig amig meg nem mozdulok). Én szeretnék autorunt használni úgy, hogy nem kell lenyomva tartanom semmit, mégis a camera 90 fokban el van fordítva.

attól függ mit szeretnél 😊
érdemes az alchemy -t ha szeretnéd, hogy tudj magadnak gyártani tekercseket potikat és egy kis extra bevételt az eladásukból (ezekre mindig van kereslet) Nekem a nagy karim a pénz- poti- tekercstermelõ a kis rangerem meg magának gyártotta le a ruhát a tailoring -gel. De a gyártott ruha gyakran sokkal többe van mint megvenni a kicsit rosszabbat vagy esetleg megvenni ugyanazt a brokernél. Nekem a felsõt nem is sikerült legyártani csak a többi ruhadarabot, 12 darab kék felsõm lett és egyetlen egy arany sem... szóval azért a ruci/fegyver gyártáshoz kell a szerencse is. Ha a fegyvered akarnád legyártani akkor a handicrafting -et kell tanulni, akkor a fegyó mellett tudsz majd még ékszereket is craft olni ami szintén jó dolog. De az ékszer és fegyver gyártás is lutri akár csak páncélgyártás. Kell a szerencse nagyon.
szóval a választás a Te kezedben van
sosem próbálgattam ilyesmit, de numlock al fut autómatikusan azt hiszem akkor ha elõtte oldalra néztél szerintem arra fog nézni futás közben is. Amúgy menet közben az egér 3. gombja vagy a görgõ megnyomása azt eredményezi, hogy hátra felé néz futás közben... lehet hogy a futás közbeni forgatást is lehet valahogy, de most hirtelen nem tudom.. majd ha épp játszom megpróbálom kideríteni...
wildstorm
Rangerhoz milyen craftot érdemes felvenni?

kastil
Ezt a camera auto followot nem lehet kikapcsolni? Ha elõre futok, és én oldalra akarok nézelõdni, mikor felengedem egér balgombot vagy görgõt camera visszaugrik kari mögé, lehet ezt kapcsolni valahol?

kastil
Mi haverral most mentünk telemachusra, elsõ 5 percben találkoztunk két magyarral.

BoneDragon
Melyik szerveren van több magyar ahol akár kezdõként is lehet csatlakozni guildhez?

csak a spatalos ról tudok nyilatkozni, ott olyan 14-17 milla körül szokott elõfordulni. Minden szinten kell pénzt farmolni a gp -re 😊 Amúgy itt nekem olyan 40esen jött össze az elsõ gp-m, utána folyamatosan volt. 50es szint körül kb 3-4 nap amíg questelned kell meg mobokat ölni hogy legyen gp-d (ha van gyártásod és tudod kicsit forgatni a pénzed az sokat segíthet, úgy csak olyan 2-3 nap lesz mire összejön a gp) amúgy a broker figyelését ajánlom már az elejétõl, hogy tudd mi az amit érdemes elrakni akkorra ha már lesz gp -d és tudsz brokerelni. Nekem így lett 40esen annyi elrakott cumóm hogy mikor megvettem a gp-met még aznap meg is lett a következõnek ára.
kastil
Telemachus szerveren tolják magyarok? Ottfelé hogyé adják GPt? Úgy fest ott a legkevesebb a pingem, mindenhol 80-120. itt meg 40 alatt.

Sziasztok!Valaki megtudna mondani Melyik szerveren olcsóbba Gold Pack??És hol és hanyas szinten kell rá farmolni pénzt?
Biztos akad a szervereden. De melyik is az? 😊
Hello ! azt szeretnem kerdezni vane valami guild Asmo oldalon akik bevesznek kisebeket is? pl en egy 35 os Sorcer vagyok naggyabol uj a gameban.
bár nekem még nincs meg 60as a karim de a kahrun's symbol -t már gyûjtöm.. kell is... ha jól tudom az a leklafább fegyver az abyss után. A gyártottakat megcsinálni elég nagy szopás, szóval a legtöbben emiatt inkább tokeneznek ezerrel, csinálják a daily questeket vagy farmolják az ap -t hogy egy abyss cumó meglegyen.
Insta drop, loot right, craft, napi kuldis tokenek.
A maga szintû Aion karakterek hogyan szerzik be a szuper fegyvereiket?
Vásároljátok más játékostól? Ti készítitek? mi a trend?
A craftolt targyakat igen (csak fel ne vedd). Insta drop itemeket rendszerint nem, de van ra megoldas, majd meglatod. Amig a tooltipben azt latod h "soulbound available" addig eladhato. Ha "soulbounded" akkor nem.
Nincs mas otletem mint irni szupportnak :S
Ebben a játékban lehet speciális tárgyakat/fegyvereket eladni más játékosoknak?
Mint pl a régi last chaos-ban, egy olyan fegyvert csináltam, ami szinte senkinek se volt a játékban, így sok száz millióért el tudtam adni.
mit tudtok mondani a kereskedelemrõl a játékban, mert ilyen dolgoknak nem lehet utánanézni youtube-on. köszi
torrente111
sziasztok.segítsetek.szerettem volna visszanézni,hogy mi van az aionban mostanság,de nem tudok belogolni az eus accomra ((valaki tudna segíteni mi lehet a gond?olyan mintha nem is lett volna

Elfelejtettem irni h ezek asmo recik, ha ely vagy keresd meg a megfelelot😊
A 300 alatti kajakat feledd el. 3xy-ban van a legnagyobb crit-es kaja 50- kariknak, azt veszik idonkent. MB detto. Rendszerint olcson vannak recik (1-1,5 milla max) ha nincs meg Work Orderbol.
MB:
Carpen Sushi
Ebbol megprobalhatod a keket is, rendszerint nem draga a reci, bar mostanaban...:
Carpen Aether Sushi
Crit:
Wild Ginseng Pickle
Legyen... Nagyon regen voltal utoljara GP nelkul.
"Az NPC-s stigmákat el kell felejteni. Odamentem mindig a brokerhez és sayban írogattam miket vennék (persze akkor amikor sokan voltak 😊 ) Lehet néha fél/1 órát is várnom kellett de még mindig olcsóbb és gyorsabb mint elmenni kiütni az adott mobból. Így 50K-ért megvettem az npcnél 650kért lévõ 20-30-s stigmakat sima !!!trade!!!-l." <= Erre irtam amit irtam (felkialto jelek kozott). Es tevedsz, nem darabra van korlatozas NPC eladasnal hanem ertekre (szintenkent valtozik).
Arenas set nehezen lesz meg hamar. 3nap+ arena CD-je GP nelkul (bar ez a resze pont nem erdekel, de felhoztad).
Igen, jol tudom h az elsot nehez osszeszedni. Annyi a gondom h tul sok a korlatozas. Egy kezdo siman abbahagyja ugy 25 korul, mert nem latja hogyan lehet meg 2x milla. Raadasul ami miatt behoztak azt a feladatat siman nem latja el (sellerek igy is vannak ezerrel).
Alchemy a sorc karimon 412 és azzal lehet stabil profitot produkálni. Cooking-nál tényleg veszik még az alacsonyabb (300 alatti ) crit strike és attack kajákat vagy csak aether jelly-re érdemes gyúrni?

Kihívás elfogadva 😄
"Egyetlen dolgot írok neked válaszként: starter ^^"
és? Még most se értem miért akkora korlátozás ez. Simán meg lehet oldani hogy ne érezd annak. Pl nem foglalkozol a craft/essenc/aether hármassal csak ha meglesz a GP. Instákba szinte felesleges bemenni, csak néhány küldetés miatt(Kromede trial amúgy is 1 napos). NPC-nek eladás max 5 darab? Na és...35 felett már simán esnek olyan cuccok amik önmagukban 500k-600k-t érnek de 5db ruha/fegyó általában 1-1.5 misi. A többi szarságra meg nincs korlátozás, azok pont elegek az utazgatáshoz. Betõrtni felesleges, encsantolni bármit felsleges kb 45-ig. De még ott is mert ha nem twinkelsz (nem is értem azt a sok stay50-st playat) akkor az aréna set is hamarabb megvan szinte mint bármilyen instás set. De ez már más tészta. Azt aláírom hogy minden szerveren más az ára a GP-nek de csak az elsõt nehéz összeszedni ezt te is jól tudod.
Egyetlendolgot irok neked valaszkent: starter ^^
angel: azt csak úgy írtam hogy 15 méter 😊 Lemaradt a "PL" 😄

KaCsaxyz: Az NPC-s stigmákat el kell felejteni. Odamentem mindig a brokerhez és sayban írogattam miket vennék (persze akkor amikor sokan voltak 😊 ) Lehet néha fél/1 órát is várnom kellett de még mindig olcsóbb és gyorsabb mint elmenni kiütni az adott mobból. Így 50K-ért megvettem az npcnél 650kért lévõ 20-30-s stigmakat sima trade-l. Persze ez is limitálva van de megoldható, így hamarabb összegyûlik GP-re a cucc. Ja és amúgy a játék minden belépéskor kiírja neked hogy hány óráig van még GP-d vagy megnézed a menüben az accunt infóban....és lv40-45-ig szerintem is felesleges ellõni a GP-t de 46-tól meg kötelezõnek tartom dredgion miatt (is).

Szakmák: Nagyjából fajtalannal értek egyet. Fõ karira amit szeretnél, kis karira meg az alchemyt,3.ra a cookingot pl ha van kedved hozzá. Az expert ami megviccelhet de ezért kell az essenc, vagy haver aki megveszi neked a cuccokat ha még morholni sem tudsz. Az essence tényleg nehezebb az aethernél egy csöppet de nem lehetetlen, a 400-s küldetés meg szerintem vicc mindkettõnél. Felveszed a gyûrût amit az npc ad és szedésnél pár próbálkozás után már meg is van az item(ek) ami kell. max 10 perc az egész. A húzást meg mindig "EofR"-l csináld mert az is tol rajta nem keveset. Fõleg akkor feküdtem rá erre amikor +50%-s event volt. A morholással az a bajom hogy iszonyatosan sok aether kell hozzá és ehhez még hozzájön hogy gyártáskor is az kell(futó/attack/flight scroll). Áldoztam rá 1 napot és annyi zafírt/rubintot/gyémántot szedtem össze amennyit tudtam, így aether már nem is kellett olyan sok. Mindbõl lett több ezer. Most már csak akkor megyek szedegetni ha útba esik és megállok arra a 10-15 mp-re. Mire megint gyártanom kell bõven elég lesz. Mindenki döntse el maga melyik a jobb.
kastil
Aham, nem állítottam semmit de legközelebb mikor arra jártam teljesen tiszta volt. Nem tudom mitõl lehet(ett). Ja méter meg oké, csak máshol megszoktam, hogy yard

jah, meg nem tudom nekem méterben jelzi ki a távolságot és olyan 96méterig látom az játékosokat.
nekem ilyen nem nagyon van... a graphics options ben lehet valami hiba. próbálgasd állítgatni advanced módban.. hátha valami effekt az ami ráteszi azt a ködöt...
kastil
Dehogy, azt a hülye ködöt ami távolabb van, az a kékszar. Graf minden maxon, már átnyálaztam. Ez a view distance is agyfasz, playerekre mi ez, 50 yard?😄 Marha jó, hogy sokszor olyan érzésem van egy üres világban bolyongok egymagam

fog? vattafakk? Te ködben tolod? talán alacsony a viewdistance nálad. setting/graphics körül találod a beállítást, ezenkívül advanced mode ban van ott még pár érdekes beállítás amit érdemes kapcsolgatni (weather pl én kikapcsoltam).Vagy a térképen, hogy nem látsz mindent arra gondoltál? azt meg fel kell fedezni és annyi... ha arra jársz vagy a madárral elrepülsz felette akkor onnantól a mapon látszani fog a terület.
kastil
Na még egy, FOG-ot valahogy nem lehet kikapcsolni, vagy legalább állítani, hogy milyen messze legyen? Gusztustalanná teszi egészet

kastil
köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, Nexus ely ranger mellett döntöttem.

én is egy ranger -t kezdtem alacsony szintû pvp re. alacsony szinten is eléggé jó már vele pvp-zni... bár az enyémnak azért nincs rossz gear je az igaz 😊
ranger

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

kastil
köszi szépen!

még 1 kérdés, szerintetek melyik az a kaszt ami legkevésbé gearfüggõ? pvpwise. szeretnék már kis szinten starterként is a lehetõ legeredményesebben pvpzni (wowban is a low lvl world pvp volt a fav) de amint hallom gladival pl esélytelen, mert halomra kiteolják - szal most kicsit el is ment tõle a kedvem, nincs kedvem 50ig várni mire élvezni is fogom és nem csak bugdácsolni. na thx még1x

fene tudja, hogy jó csinálni, megosztom én hogy csináltam 😊
a szakmákat én egyben kb 2-3 nap alatt húztam fel magas szintre, egy alchemy -t elsõ körben a nagyobb karimmal majd késõbb egy tailoring et a kisebbik karimmal. Azért toltam le egyben mert nekem ez egyszerûbb volt... a workorderes questek annyiból állnak hogy kb 5m2 en kell mászkálni, questadó npc - árus npc - gyártó asztal, ezt a 3szöget kell bejárni bazi sokszor.(400as szintig kb 1milla kinah az egész és a sok belõle a szintenkénti díj : http://gameguide.na.aiononline.com/aion/Crafting#hd67775 utána a 400as questet letolni kb 7-8 milla és 400 fölött már nincs workorder, onnantól drágul ha nincs morph reci vagy szedés) mivel elég unalmas és elég ritkán kell mozogni és az idõ nagy részében csak áll a kari az asztal mellett és gyárt ezért én közben filmeket néztem (elõnyös a 2monitor de lehet ablakban is tolni always on top funkció on a videólejátszó progin és kész 😊 )
szeritnem a szedõ skilleket is jó felhúzni, legalábbis a nagykarival én megtettem, de az essencetapping et felhúzni gigaszívás 100item kiszedésével kb 10szintet lép benne az ember ha mindig az éppen szintben levõ növényt/ércet szeded. iszonyú sok idõ és a 400ast megléptetõ quest is szopó. Mai tudásommal nem is csinálnám meg mégegyszer, inkább csak az aethertapping ot érdemes felhúzni és megvenni a létezõ összes morph receptet így dp bõl és aetherbõl bármilyen matid lehet. Az aethertapping felhúzáshoz csak egy jó flighttime os set meg egy rakat filgth poti kell és megy hamar. 10x gyorsabban felhúzható magas szintre az aethertapping mint az essencetapping. A support gyártások (alchemy meg cooking) népszerûek mert azokból könnyebben lehet több pénzhez jutni.
remélem valamennyire segítettem.
nem tagadom biztos volt szerencsém is itt ott, de akkor sem gondolom akkora korlátozásnak a gp-t. Ha starter az ember akkor bizony meg kell elégednie azzal ami esik... szar kék ruhák és gyenge stigmák. De egyébként 40es szinten el lehet oda jutni hogy a napi eladási limitet elérd (1,1 milla amit a boltosnak el lehet adni ha jól rémlik) ez azt jelenti hogy ha addig egy fityinget sem tettél félre(ha az elejétõl úgy játszol hogy nem cseszed el a pénzed minden szarra akkor azért szerintem 40körül erõsen 15milla fölött lesz a pénzed) akkor is 12nap na jó a bazi drága szerveren 20nap alatt meg van a gp. de igazából mindegy is aki, akinek tetszik a játék az meg tudja csinálni(ahogy én is megtettem). Nem tartom magam überkockának és napi szinten 2-3 órát tudom csak ezt a szart tolni mégis kivitelezhetõ volt. Fél év alatt eljutottam oda hogy van egy elég szar nagy karim és egy egész jól felszerelt kiskarim. mindegyikkel élvezem a játékot és pont. A kicsi persze pvp ben messze élvezetesebb mint a gear nélküli nagy.. de a naggyal csinálom a pénzt a kicsinek.
1 novenyt es a legtobb ercet 3x szedheted. A 15 meg csak 45 lenne, de ha mellette szedtel mast is az is szamit. A rontott kiserlet is szamit.
Alchemyt azert szoktak mert tudsz HP/MP potit, futo/att speed scroll gyartani. Ebbe nem akarok beleszolni. En a temp melle felhuztam lv10-re egy sorci-t es az lett alchemy-s, de mindenki ugy oldja meg ahogy neki tetszik 😊
Stigmara: makos vagy (pont). Templarnak lv28-on vettem meg doom lure-t (NPC) mert kellett. Break power meg egyszer sem esett (semilyen), pedig lv50 a kari, lv45-48 (vagy 49) gyakorlatilag csak farmoltam, 1 db temp stigma nem volt.
Penz: irtam korabban milyen volt a farm eredmenyem lv60-as karival, azert az nem annyira pofas. De itt nem is ez a lenyeg, hanem az elso GP. Ha valaki elkezdi a jatekot es azt latja h szart se tud csinalni (mert gyakorlatilag ez van MMO tekinteteben) az szepen atmegy NA-ra vagy keres mas jatekot. Nem "a saját hülyeségét próbálja magyarázni hogy miért ment az NA szerverre", ez teljesen jogos igeny/reakcio (pont).
kastil
Hát de 7es szintû vagyok, jó ha kiszedtem 15 növényt , nem hogy 150et.

Gladiank mit javasolnátok? Mintha valahol azt olvastam volna, hogy alchemy fasza neki, de fingom sincs hol, és miért