24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#21724 "az unalom ellen kell vmit tenni, es egymas piszkalasa az tok jo tema ha nincsen mas"
Ha ezt komolyan gondolod,akkor nézz körül más fórumon,ahol ezt hagyják.Itt ez nem divat.
" balfaszok sgsek"
Mivel regelve vagy ide,te is közéjük tartozol,nem?Ha ez a véleményed,akkor tényleg nem értem mit keresel itt.
Részemről a témát lezártam,ahogy lejjebb már írtam,maradjatok a topik eredeti témájánál! -
Vicodine #21723 na valamelyik kisgyerek elment arulkodni apunak:DD gondolom menorel(o ilyen "ragaszkodjunk a temahoz" gyerek) volt...te maximus, ez nem ocsarolas, de az unalom ellen kell vmit tenni, es egymas piszkalasa az tok jo tema ha nincsen mas. miert faj ez sokaknak..:D regebben is mar ez miatt kaptam annyi bant meg kitiltottak meg tokomtudja mi meg, de valahogy sosem sikerult veglegesre..:D egyszer amikor megjegyeztem h mekkora balfaszok sgsek h banolni sem tudnak rendesen, erre bemergesedett az egyik nagy koponya es ugy kibanolt h fel ora mulva megint tudtam irni..:D -
#21722 Vicodine,WhiteStar,Trollface!
Ha nem fejezitek be ezt a gyerekes viselkedést,egymás ócsárolását,hamar a fórumon kívűl találjátok magatokat!Próbáljatok meg a topik témájánál maradni.Ha gondotok van egymással,arra ott van a privát üzenet!
Vicodine
Csak tájékoztatásul közlöm veled,hogy itt sem lehet trollkodni!
-
Vicodine #21721 de nem baj skacok itt legalabb meg lehet trollkodni:DD tera forumon menorel, a hos, kitorli a nem a temaval kapcsolatos irasokat:DD tiszta szanalom...itt meg legalabb jokat lehet rohogni trollnak koszonhetoen! nem lesz unalmas, csupa jatekkal kapcsolatosan feltett kerdesekkel telefosva a forum:D lehet egeti magat, de ez a mi kozerzetunknek jot tesz:DD -
#21720 Mindenki kamu csak ő nem :D -
#21719 vigyázz, a végén még te is fincsi kamuregje leszel -
#21718 Troll meddig húzod még az embereket majdnem minden fórumon?
Remélem hamarosan kapsz egy jó nagy ban-t!
Még azt írod hogy nincs időd annyit kockulni, közben minden másodpercen a te üzeneteidet lehet olvasni a fórumokon, te egy jó nagy kamu troll vagy! :D -
Glenwoood #21717 Karácsonykor csinált egy kis eventet a weblapján osztogatott itemek scrollok meg nciont. Igazad is van sok jó infóval látja el az aionos playereket. -
Trollface #21716 Jambo ,a volt Bg-m ,nolifer állat. :D Bírom a fejét,habár elég keveset beszélek vele manapság, amúgy ő angol és EU-ról ment át. -
Glenwoood #21715 Valaki tudja hol lehet a construction mastery recepteket megvenni?
Azon kívül ami Pandában vagy Sanctumban van. Na Aionnon játszom persze, de gondolom EU-n is ugyan ott van.
Pár linket adok még, nem reklám, csak ami az Aionhoz jól jön.
Legyártható itemek a házba ami van rajta.
http://cake.ucoz.com/index/game_guide_list/0-10
Pernon/Oriel fa boss, Rift, Fortress War táblázat, mikor jelenik/indul.
http://aion.im
És a készítőjének a facebook adatlapja amit érdemes nézegetni is.
https://www.facebook.com/Aionim?ref=ts&fref=ts -
Vicodine #21714 1:54-nel van egy rovidke velemeny kiszel tunderol, na ott azt a nevet csereljuk ki a tiedre, es puzser velemenye mint ha rad vonatkozna egy az egyeben, egyszeruen nem talaltam benne kivetni valot!:) -
Trollface #21713 Te élsz álomvilágban szerintem. -
Vicodine #21712 hat a tesod is gondolom minimum akkora retard lehet mint te:) az a baj a fogyatekkal elokkel mint veled is, h ti magatokrol nem veszitek eszre azt, h egy hatalmas fal valasztja el a ti vilagotokat a valosagtol, ami nem baj, csak ne reklamozd. tesoddal borultatok?:DD akkor gondold el, h ezen a forumon nap mint nap rajtad mennyien borulnak:DD
white: annyirol szolt a cikk, h lehetoseg lesz olyan craftolasra, aminek a statjai kozt pvp statok is lehetnek, de kb egy egesz napig bongesztem 4.0as valtozasok utan, biztosan nem fogom neked elokotorni:DD bocsi...ha nem hiszed el akkor varj addig mig nem lesz rendes patchnotes vagy ingame..:DDD vagy keresd meg te:D pontos statokat meg ne varj, csak altalanossagrol volt szo mint craftos valtozas. de majd ha lesz idom lehet elokeresem azt az oldalt, de kb a 100ik oldal 1000ik linkjerol talaltam meg, de tobb helyen is emlitettek, de mivel konkretumot nemtudok itt le is zarnam a temat majd kesobb visszaterunk ra ha lesz -
#21711 na ha már vetted a fáradtságot akkor böffentsd ide lécciköszi, statokra, %okra és alapanyagigényre vagyok kíváncsi nagyon :D -
Trollface #21710 Oppa Genius Vico Style!
Itt te és a haverod kenitek épp.
-
Trollface #21709 Amúgy lefogadom ez a fake nicked WhiteStar és magaddal beszélgetsz. Nem hinném ,hogy ez a csávó a telemachusos WhiteStar ha meg igen az gáz eléggé visszafejlődött az agytérfogat bár te vagy a numera. -
Trollface #21708 Testvéremnek mikor megmutattam a nagy mondandóid pl a Gw2-ről is. Olyan facepalm-ot nyomott,hogy csak na meg is fogadom a tanácsát és nem foglalkozom veled többé. :D -
Trollface #21707 Cristal Koreai Aionon játszó lengyel srác.. Biztos jobban tudja,mint te.
Ajánlom neked szegény barátom , de nem fogom neked megkeresni. -
Trollface #21706 Gratulálok a 60-as IQ-dhoz- -
Vicodine #21705 amugy az, h vki bevall vmit, vagy sem, az mit valtoztat az elbaszott dolgokon?:DD engem csak az erdekel, h amikor belogolok gameban ott mi fogad, az h a hatterben az uzemelteto bevall-e vmit vagy sem, ki a pocsomet erdekel?? bakker csak sikerul mindig megrohogtetned:DD -
Vicodine #21704 en is pont azon agyaltam h reagaljak-e, de rajottem h folos, mert az utolso par hozzaszolasaban egyertelmuve valt, h teljes a sotetseg, vmi hihetetlen h meg a kozeleben sem jar az igazsagnak:DD na de egy kicsit meg is trollnak:DD :usaban betettek olyan cumot amivel minden tradelheto?:DD gg, igazi arany csapat:DD amugy meg ki a faszom az a cristal, aki megerositette azt, h nincsen krafton pvp stat?:D en viszont utanna jartam es igen is talaltam olyat, h kraftokkal majd lehet kombinalgatni es bizony lesznek pvp statos cuccok. nem adok linket, jarj utanna ha erdekel, ha meg nem, akkor ne allitsd az ellenkezojet. amugy szeretem azt, amikor vki jobban szeret egy "csapatot", akkor annak mindent elnez, jelige: "tudnak rola es javitjak, rajta vannak", de a masik fele akkora faszsagokat sem csinal, de meg is sokkal szarabb:DD szimpatia powa...nem vedem gfot, mert balfasz brigad, de nct meg sem kozeliti balfaszsagban itt volt white a WOTed:DD -
#21703 az hagyján hogy fogalmad sincs hogy miről beszélsz, de az rábasz egy lapáttal hogy lófasz közöd sincs az iq-hoz sem.
írtam egy fél oldalas szerelmeslevelet, az ncwestről meg az arenanetről, de csak azért sem küldöm el, rohadjál meg hülyén, neked fölösleges érvelni :D:D -
Trollface #21702 Sosem egy subdivision fogja megszabni mit tesz a nagy hal... Szóval szerinted mi a faszt tehettek volna? Arenanet se csinálhat faszt se , jobban mondva csak amíg jön a lé.. -
Trollface #21701 Tisztára ,mint vmi freetoplay kiddo. -
Trollface #21700 NcEU? Ugráltatva Korea által.. Erre ennyit mondanék. Azok a faszkalapok meg most a szuper Gw2-őt üzemeltetik gg.. Másik része TERA-t gg. -
#21699 úristen, te játszottál egyáltalán az IGAZI ncwest idején? :D
mindent szétbasztak, következetlenül hazudtak, szartak az egészre :D
hiába véded őket, mi átéltük, és soha nem felejtünk -
Trollface #21698 Amúgy Nc kérdésében én Agrel-el (aki azt hiszem tolta sokáig és amcsin van) értek egyet.
"Ncwest is doing a nice job with Aion. Btw only that matters who controlled Ncwest ,but in fact Koreans had a chain on Ncwest.. and that were bad.. However they tried what they could= NcEU , but NcNA did better and that is why they still exist.. The structure were fcked to begin with 2 different teams ,but same company and maintenance at same time etc.. They did it wrong. They should had make a Nc ENG and the rest as NcEU for German, french...
Nc is dieing under it's bad choices. Koreans should stop their BS.. Ok they sold Ncwest to the market and made a reorganization ,but their attitude still questions the future.."
Tehát én sem mondom ,hogy nincs hiba , de azért az amerikai csapat próbál valamit tenni és nem keresnek gyenge kifogást. -
Trollface #21697 Tévedsz, Ncsoft Corporation the holy korean Ncsoft Vezérek tették ezt.
Ncwest maga az Aionwest csapat azaz nem az Ncwest ,kiteszi a lelkét ,de az a mocskos pénz , még mindig meg vannak kötve. Amúgy egyetlen paytowin jelenleg a courier pass amivel tradelhető minden nem tradelhető item.
Ez egy "kis" káoszt okozott , a gazdaságban is vki ebből gazdagszik mivel ez a cucc tradelhető.
Azonban nem ez volt az eredeti terv és valószinűleg ki fogják venni. Tudatában vannak ,hogy elk.rták és bevalották. Gf mit vall be? Lószart.
Eredetileg csak saját karik közt működne a trade.
Nincs pvp stat a crafton Cristal megerősítette. -
Vicodine #21696 vmi kombinacios cucc lesz, statokkal lehet majd vmit alakitani kraftal de annyira nem volt vilagos az egesz majd 2-3 honap mire amcsiba jon akkor majd lesz patchnotes rendes azt latjuk -
#21695 na ne . xD
új crafton lesz pvp stat is? jót hazudtak nekem a kis verebek? -
KaCsaxyz #21694 Sanctumban a craftos resz kozepen keresgelj (ely), Pandaban ahogy mesz a craftos reszbe, elso szoba jobbra (asmo). Npc neveket ne kerdezd, de valami Essencetapping ... a zold felirat ha jol emlekszem. -
Vicodine #21693 hat de baze a kinahnak a jele az koreaiaknal is ugyanaz, illetve a recepteknek a skinje is meg a gsoke is..o.O -
#21692 sóhoz se jutok.
nem vágom a kóreait, ugyhogy biztosan.
majd ha lesz emberi nyelven leírás hozzá beszélgethetünk :D -
#21691 MA reggel kijavították a Dredes buggot, már nem vesztesz AP-t. -
Vicodine #21690 amugy mit boffentesz a belinkelt videohoz nyomi? gs craft meg a gearek ... -
Vicodine #21689 karbantartas soran vmit elkurtak szokas szerint, es dredben ugyanugy adta-vette az apt mintha terepen pvpztunk volna:D de reggel helyreraktak.
esot klerikkel vagy csanterral mar le is lehet szolozni:D -
#21688 dredben ap-t bukni??? O.o
napi/heti questek tia eye + körül
napi satra fort + eso duo
meg a dredek. -
fajtalan01 #21687 na lassan összejön a siel's set hétvégére már abban fogok bohóckodni (már csak 4x kell letolni a mobos questet) most azt szeretném kérdezni hogy ki milyen módon szerez AP -t? mi a legkifizetődőbb? tiamatara eye ban rohangálni zergelni egész jól adja, de néha lehet bukni is. vagy menjek olyan helyre ahol ahol a mobok is dobják aztán arra álljak rá? esetleg van valami insta ami különösen jól adja az AP-t? dredgion még jó lehet de most hogy ott is lehet bukni elég kockázatosnak tűnik. szóval ki mit javasol? -
Vicodine #21686 bocs a triplaert de most ugrott be, h ha ennyiert lehet venni fegyot, akkor azt torni is megeri majd venni, hiszen egy nagyobb encsi ko magasabb aron van most:D -
Vicodine #21685 de igazabol ami meg durvabb, h sima kinahert, 30 par millaert eternal pve fegyot lehet venni egesszen turheto statokkal:D foleg ketkezeseknek mergelni eleg komoly segitseg