24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • wildstorm
    De tényleg. Megyek beülök a WC-re aztán meg fürdök egyet. De szerintem még meg is vacsorázok mire lesz. :S
  • WhiteStar
    sztem még nyugodtan belefér egy film vagy kiadós vacsi az időbe
  • Bumlista
    A linken a 3 közül az utolsót letöltöttem és meg is oldódott a dll problémám, de mikor lesz már szeró.
  • wildstorm
    Ezt írtam én is.
  • Gő
    Dll hiba javítására link

Szerverek meg már meneke, csak a login nem.
  • wildstorm
    46. szinttől adja. Én Dred-be találkoztam vele először.

Egyébként már a szerverek elérhetőek, egyedül a legfontosabb logon nem. :D
  • WhiteStar
    hogy oldottad meg?
  • Glenwoood
    NA Aionosoktól kérdezem hogy tudja valaki hanyas szinten adja a játék jutalomként?
    Balaur Item
  • wildstorm
    Na jó duma. Ez még viccnek is rossz.
  • WhiteStar
    Hát nekik is kell aludni valamikor
  • wildstorm
    Ez jó cucc, köszi!

De egyébként az tényleg kritikán aluli, hogy forgalmas játékidőben tartanak karban stb. World of Tanks-ban mindig éjszaka ment az ilyen és reggel 7-től már lehetett tolni, az más kérdés, hogy a ott a játék is szar és a support is paraszt.
  • Bumlista
    Na megoldódott a dll hiba csak sajna még mindig nincs szeró, mondjuk a GF-tol nem is vártam mást :(
  • WhiteStar
    http://aioninfo.com/

itt majd láthatjátok, ha mennek a szerverek.
  • Bumlista
    Letöltötte az upot, de mikor indítom dll hibát ír ki, másnak is van ilyen gondja, vagy csak nekem nem indul?
  • Tharus
    Nekem is frissitett, de nem indul el, beloggolok és kilép :(
  • wildstorm
    Meddig volt ma karbantartás? (most értem haza a melóból)
    De remélem a GP is tovább tart ilyenkor ennyivel....
  • Vicodine
    nem szivatlak, tapasztalat azt mutatja h ilyenkor varni kell, ha el is inditjak utanna masnap vagy par orara ra megint tuti lesz egy 1-2 oras korrekcio:DD
  • wildstorm
    Ne már. Remélem csak szivatsz. :D
  • Vicodine
    szerintem estenel hamarabb ne varj szerot:D
  • wildstorm
    Most ment végig az update, bejelentkeznék de kiírja, hogy most nem érhető el a szerver, ez másnál is így van???
  • Gő
    1.5 v 2 giga max
  • QRob
    hát akkor okés :D
  • Vicodine
    nem hinnem h nagyon sok gigat foglalna mert nem egy hu de nagy patch, par szaz mega szerintem max 1-2 giga
  • QRob
    Valaki tudna előzetesen infót adni arról, hogy kb. mennyi helyet fog foglalni a 3.5-ös update?
  • KaCsaxyz
    En a mai napig be tudok lepni master accountra NCsoft master acc login.
  • KaCsaxyz
    Ore-t (malevite) szedni egy remalom, hidd el nekem. Azt morphold. 480-as szemuveg lehet visszahoza az arat, de mint Mala irta nem noveli a skilled.
  • Gő
    Már, ha lesz igény motorra. :D
  • Malachit
    500 alatti itemgyártás nem emel skill-t hiába citrom, vagy narancs. Emlékem szerint ki is írja ilyenkor, hogy x szintű vagy az adott szakmából már, ezért ez nem ad xp-t és skill-t.
  • Serinahun
    Köszönöm Srácok!
    A napikat és a helikoptert már elkezdtem, megnézem az Orbot is mert aetherem van bőven, 499-aethertappingal a 400-s magicekből jön bőven brilliant 1 óra alatt. Essenc is maxon tehát a briliant malevite is megoldott. Amiket meg le tudok gyártani ilyen 480-s szemüvegek(ezekhez meg csak gyűjtögetni kell) fedezik a többi árát. Legalább is remélem hogy összességében nullszaldós maradok, mire 510-s lesz. Akkor jöhet a motor, az meg bőven visszahozza az árát.
  • Malachit
    Kb. ennyi a lehetőség a skillhúzásra 500 felett. 520-tól még lasabb lesz, mivel akkor már csak citrom mind a kristály, mind a napi küldetés. Viszont 520-al már rontani se tudsz. Viccesnek tartom amúgy, mert úgy éreztem, mintha 501-508 között jobban proccolt volna minden craft, amimóta meg 508+ azóta átment fehérhollóba, de lehet csak pech szériám van :/

Az account transfer megoldás pedig erőssen érdekelne, mivel elkértem két haver régi acc-ját hogy megcsinálom nekik a transfert, hátha vissza tudom csalni őket. De az NC-nél hiába adtam be az azonosítót és a jelszó-t, nem engedett belépni a transferhez. Mindíg visszadobott helytelen jelszó, vagy accnévvel. Ők meg esküdtek, hogy jót adtak meg, mikor rákérdeztem :/ Valakinek ötlete?
  • KaCsaxyz
    LV60-as balic fegyok/ekszerek (elozo 2 procolt kell hoza), LV58-as fegyok/ekszerek (elozo 3 procolt kell hozza) :D
    Viccet felreteve: red es white heliotrop (csak a 3 darabos fejleszt, szal 3 naponta jon ossze 2 craft (lassu). Napi tokenes kuldi ha makod van a lv500-ast kapod.
    A vegere amivel tenyleg lehet, es a legkevesebbet bukod (de maceras az aether miatt): Craft: Orb of Sacrifice Ha tudod gyujteni az aetert akkor faja (de idegorlo). Az ore-t morphold, szedni remalom. Recit a craft NPC-tol vheted meg, a Quest tab utolso oldalan van (ha jol emlekszem).
    Jobb otletem nincs. Keszulj fel ra h lassu lesz.
  • WhiteStar
    heliotrope crystal 3-as pack
    egyéb ötletem nincs. előző build alatt ment az 1essel is, 501ig elhúzogattam viszonylag könnyen a kraftjaim :D
  • Serinahun
    Sziasztok Aion Fanok...(vagy funnok? :) , már engem is összezavartatok :D )
    Sikeresen belenyúltam a tutiba és most szeretnék egy kis segítséget kérni a craftos emberektől. Nagy nehezen 500-s lett handicraft (az más kérdés mi ideget eszik meg az ember közben, főleg ha el is néz valamit). Viszont itt elakadtam, szeretném legalább 510-ig feltornázni mielőtt nekikezdenék a motorgyártáshoz. Csak nem tudom mire áldozzak rá amivel relatíve olcsón és hamar meg tudnám oldani. A Master carvedes cuccok felejtősek mert sosincs elfoglalva a 4 fort ingiben és gelkben. Így a 4 féle fragmentet nem tudom megvenni(tudtommal nem lehet máshonnan)
    Ha bárkinek van használható ötlete ezzel kapcsolatban szívesen fogadom akár itt, akár privátban.
    Előre is köszönm!
  • Smitiz
    Ahogy az lenni szokott, amint megkérdeztem, meg is találtam a választ :)
  • Smitiz
    Nem sikerült megtalálnom máshol a választ, így tőletek kérdem: :)
    Ha kb 2010-ben voltam 2 hónapig előfizető (utána nem játszottam), most még át tudom transzferelni azt az accot F2P-re, vagy volt erre valami időkeret?

Van ehhez valami leírás (magyar, angol) vagy valami tudna adni némi útmutatást?
  • speed01
  • WhiteStar
    fuqin wots
  • speed01
    xD. Mi folyik itt gyöngyösön?
  • Vicodine
    hat nekem sincsen bajom menoval, csak nagyon game orientalt, minden mas temat kerul a forumon, pedig ha van egy tarsasag akkor mast is meg kell beszelni, illetve kell min rohogni h a hangulat meglegyen, es o sajna ezt nem szereti, celiranyosan csak a tema a tema...persze vannak szabalyok, amik mindenki tudja h azert vannak h megszegjuk oket, szal ezert is kell trollkodni meg flamelni. de hat ezektol van hangulat, ezeken tudunk rohogni, ha csak a gameval kapcsolatban irkalnank az mekkora unalmas lenne mar. raadasul sokan ugy allitjak be, mintha barki aki mmozik, komoly ember lenne, pedig aki erre adja a fejet az egyik sem komoly ember, szal kell a hangulat, ezert is nemertem sokak ellensegeskedeset iranyunkba...wot kielegitett white?
  • WhiteStar
    menorel jó fej, ne bántsd mert seggbelőlek
    trollgyerek panaszkodott a modiknak.