Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Huhh, minden vissza állt, most megnyugodtam.
Oks, köszi, megpróbálom
Nekem si ezt írja, de ha arra a szeróra nyomok amin tudom, hogy van karim, akkor az ott is van. Sanctumban állok, szal mûxik.
Sziasztok. Be szeretnék lépni a játékba és még mindig kint van a karbantartási "tábla". Sikerül belépnem erre jön az üzenet mint amikor elõször kezdtem a játékot, hogy válasszak szerót meg ilyenek, eltûntek a karaktereim. Próbáltam belépni még1x és ugyan az, és most teljesen kétségbe vagyok esve. Tart talán még a karbantartás? Vagy mi ez már?
én sem igazán értem.. gondolom hogy legyen néha egy egy nyugodt hete a quest -elgetõ kiskariknak.
van ez a riftbuff dolog. Amit karbantartásonként néha bekapcsolnak bizonyos szervereken. Annyit tesz, hogy ha a rift -en átmész és betámadod az ellenséges frakciót, ha épp aktív a rift buff, akkor iszonyú keveset sebzel, brutál megnöveli a védelmüket, így a riftezés lehetetlen arra az idõre. Karbantartásonként kapcsolgatják éppen a kedvük szerint, elõzõ héten az oldserver eken volt aktív, a mostani karbantartás után pedig inaktív lesz. A dolog legrosszabb oldala, hogy ingame nem is látszik ez a buff, hanem csak a fórumon írják, hogy most épp hogy kapcsolták a karbantartás alkalmával. Szóval ha valaki a karbantartás után nem néz rá a fórumra akkor hamar be tudja szopni a dolgot.
minden amit sikoly írt igaz, de én mégsem ajánlom az NA szervereket... pvp -zni gyakorlatilag nincs esélyed akkora a pinged... ott nem nagyon fogsz mérni 400 alattit az szerintem már a játszhatatlan kategória.. ahogy korábban ki volt fejtve a gp nem korlátoz szerintem és EU -s szerveren lehet rendesen pvp -zni.. az update ek kicsit lassabban érnek át ide, de szerintem nem zavaró legalább lesz elég fórum help az újdonságokról 😊
amúgy ha nekifeszül valaki a normál eu-s szerveren is feltolja egy hét alatt 40re a kariját.
amúgy ha nekifeszül valaki a normál eu-s szerveren is feltolja egy hét alatt 40re a kariját.
Full ingyenes, semmi korlát nincs benne.
Elég sokan vannak rajta, azért még is csak amcsi szero😄
Magyarok is vannak minden szerveren, csak eléggé szét szórva.
Mi a tiamat szeron a magyarok többségét össze szedtük akikkel eddig találkoztunk. Biztos vannak még csak nem mutatják magukat😄 Itt már 3.5nél tart ami elég érdekes. Pl eltnenbe riften keresztül már 60asok is át tudnak menni a másik frakciobol és járnak is át rendesen. Nem tudom hogy a GF-en van e fast-track szerver, de amcsiknál van. Ez egy globális szerver amire ha átmész akkor nem csak a saját szerveredrõl találkozol játékosokkal hanem mind a 4 szerverrõl. Dredgiont meg a pvp arénát ezért is rakták át oda. Így sokkal hamarabb bejutsz dredgionba mert hamarabb meg van a csapat. Ja és a fast-track szerveren dupla xp-t kapsz a mobok után és a drop is egy minimálisan jobb, és a legjobb hogy nincsenek elyo/asmo-k😄 Faston 1 hét alatt fel lehet menni 40re ha nagyon neki feszülsz.
Elég sokan vannak rajta, azért még is csak amcsi szero😄
Magyarok is vannak minden szerveren, csak eléggé szét szórva.
Mi a tiamat szeron a magyarok többségét össze szedtük akikkel eddig találkoztunk. Biztos vannak még csak nem mutatják magukat😄 Itt már 3.5nél tart ami elég érdekes. Pl eltnenbe riften keresztül már 60asok is át tudnak menni a másik frakciobol és járnak is át rendesen. Nem tudom hogy a GF-en van e fast-track szerver, de amcsiknál van. Ez egy globális szerver amire ha átmész akkor nem csak a saját szerveredrõl találkozol játékosokkal hanem mind a 4 szerverrõl. Dredgiont meg a pvp arénát ezért is rakták át oda. Így sokkal hamarabb bejutsz dredgionba mert hamarabb meg van a csapat. Ja és a fast-track szerveren dupla xp-t kapsz a mobok után és a drop is egy minimálisan jobb, és a legjobb hogy nincsenek elyo/asmo-k😄 Faston 1 hét alatt fel lehet menni 40re ha nagyon neki feszülsz.
http://na.aiononline.com/
Ez most ingyenes?? Nem kell hoza Gold Pack?? És sokan jatszanak rajta? 😄
Ez most ingyenes?? Nem kell hoza Gold Pack?? És sokan jatszanak rajta? 😄
Szerver mikor fog menni??
amennyire tudom 30as pvp set csak abyss os van. azt abyss point ért lehet venni... jó sok abyss pont ért.. én ezért húztam fel a ranger cuccait és azt tervezem, hogy addig ezen a szinten tartom amíg meg nem lesz vele valamelyik abyss os set.
30as PVP cuccokat melyik moob dobja? vagy nincs is 30as PVP s cumó? 😄
egyelõre 33as.. hogy a gyártott set rámehessen.(bár 34en kapnék pár új skill-t, erõsen gondolodom hogy oda csak fel kéne lépni) nagyon power lett egy kifullozott gyártott 33as set -tel (minden +12 re húzva, illetve a felsõ csak egy 30as celestial, mert azt az istennek sem akarta legyártani) fegyvere egy 30as arany(celestial szintén) a 25ös ajándékkal egyesítve +14re húzva, mindenben accuracy van, így tegnap nagy örömömre bezúztam egy lila (minimum 9 szinttel magasabb) gladit reshantában 😊 kiskarit pátyolgatott épp mikor lecsaptam rájuk .. a kicsit hamar bezúztam nem volt 10mp sem.. de utána röpködnöm kellett kicsit mert a gladi nagyot tudott ütni... szerencsére bejött az altatásom rá egyszer így vissza tudtam heal elni magam. Szóval egyre több örömöm van a kis ranger ben, már várom hogy elmúljon a riftbuff 😊
Pabloka hat en ugyszoktam csak azokat csinalom s ha elfogy akor potolom a kisebb questekkelamig ujra lessz
részvétem 😊 nekem meg aionra nem jut idõm mostanában sajnos, de ma meló után elsõ dolgom lesz megnézni az updatet, aztán hétvégén gw2 update
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
óó, itt lenne a lehetõség, hogy játszak, erre ez... hétvégén ott lenne, hogy gw2 trialozzak végre, erre megyünk anyósékhoz, hát fuck yeah...
Általában 1-ig, de ma legalább 3-ig fog tartani a 3.1 update miatt.
"Tomorrow, Nov 14th, we will have our scheduled maintenance. Since we will deploy 3.1 on the servers, the maintenance is planned at 8am - approx 3pm CET. We will keep you updated if there is any kind of delay. For details, visit our forums."
http://board.en.aionfreetoplay.com/board3-news/board8-news-game/10158-scheduled-maintenance-november-14th-2012/
"Tomorrow, Nov 14th, we will have our scheduled maintenance. Since we will deploy 3.1 on the servers, the maintenance is planned at 8am - approx 3pm CET. We will keep you updated if there is any kind of delay. For details, visit our forums."
http://board.en.aionfreetoplay.com/board3-news/board8-news-game/10158-scheduled-maintenance-november-14th-2012/
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Pedig Mindig Solo-ban nyomom :S szóval elég a campagin os Questeket megcsinalnom??
hamar megy nagyon rengeteg xp ed adnak "Campaign" questek 1 nap se attol fugg hogy kapod el a partykot mivel soloba picit nehezkesek
még kicsi 25 csak érdekelt milyen stigmakat vegyek, ne hogy roszat és ujbol keljen venni 😄 25-tõl 30ig kb mennyi idõ felmeni?
köszi Fajtalan01
Az én kis rangeremnek egyelõre csak 3 stigma helye van. azokon ezek vannak:
Retreating Slash: ez nagyon hasznos ha valami közelharcos az arcodban van és épp nagyon zúz
Silence Arrow: ez szorci, szpiritmatyi meg cleric ek ellen nagyon hatásos talán mondanom sem kell hogy miért.
Sleep Arrow: ez meg ha épp többen vannak ellened akkor jó ha az egyik szundít kicsit míg a másikkal törõdsz.
magasabb szinten még nem jártam utána mi lesz, egyelõre hagyom alacsonyszinten pvp -zni a ranger em.
Retreating Slash: ez nagyon hasznos ha valami közelharcos az arcodban van és épp nagyon zúz
Silence Arrow: ez szorci, szpiritmatyi meg cleric ek ellen nagyon hatásos talán mondanom sem kell hogy miért.
Sleep Arrow: ez meg ha épp többen vannak ellened akkor jó ha az egyik szundít kicsit míg a másikkal törõdsz.
magasabb szinten még nem jártam utána mi lesz, egyelõre hagyom alacsonyszinten pvp -zni a ranger em.
Írtam a supportnak. Az egyik GM vissza is írt. Lazán átraktak a 2. lépésre. Már azóta a komplett küldetéssorozatot megcsináltam.
Kb. 3 óra kellett hozzá és még elnézést is kértek. Mekkora királyság.
Nem úgy, mint a World of Tanks-ba, ahol 1 héten keresztüli levelezésembe került megváltoztatni az e-mail címem. Ja és eleve úgy kezdték, hogy leoktattak...
Kb. 3 óra kellett hozzá és még elnézést is kértek. Mekkora királyság.
Nem úgy, mint a World of Tanks-ba, ahol 1 héten keresztüli levelezésembe került megváltoztatni az e-mail címem. Ja és eleve úgy kezdték, hogy leoktattak...
Valaki van Nexuson Asmo oldalon? lattam par magyar guildet de afk volt nagy szerencsetlensegemre mind a 4 player amit lattam 4 kulonbozon magyar clanbol😊)
Ranger-nek melyik Stigmat kell megvenni? PVP-s karira:??
Akkor erosen bugnak tunik. Hunting Lepharist Revolutionaries quest bug. Nincs jobb otletem mint irj supportnak. In-game ajanlott, rendszerint gyorsabban oldjak meg.
Na igen. Szerintem is OK/accept kellene, hogy legyen.
Egyébként legelsõ lépés 1. talk with Abelos.
Hiába beszélek vele akkor is az elsõ lépésnél maradok.
A küldetés limitet meg nem értem el.
Egyébként legelsõ lépés 1. talk with Abelos.
Hiába beszélek vele akkor is az elsõ lépésnél maradok.
A küldetés limitet meg nem értem el.
1. Reg csinaltam azt a kuldit (kampanyt ugy altalaban), de nekem az a Close a vegen nem tetszik. Ott Accept v OK kellene h legyen inkabb (persze erre most nem eskuszom). Nezd meg hany kuldid van felveve. Lehet h tul sok, azert nem megy (bar ez kampanynal kisse furcsa lenne, de ki tudja).
2. Nyisd meg a kuldit es nezd meg melyik lepesnel jarsz.
2. Nyisd meg a kuldit es nezd meg melyik lepesnel jarsz.
A játékban automatikusan telik az idõ! A Skillbar mellett lévõ minimapon kell lennie egy kis ikonnak, amire, ha ráhúzod az egeret, kiírja a valós és a játékbeli idõt. Természetesen a játékbeli idõ gyorsabban telik a valós idõhöz viszonyíva.
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos
megvan semmi .. torlendo az elobi post
valaki nem tud valamit hogyan lehet ejszakara aitani a gamet? marmind hogy ejel legyen mert egy mob csak ejszaka jelenik meg es eleg jo quest de nem fogok varni estig erte
Mindkettõbõl hiány van manapság!
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos
itt kozuletek Nexuson Asmo oldalon van valaki ahol van aktiv guild? tegnap kezdtem egy tankot es ezel fogom tolni eleg ektivan s ha van guild bealnak kosz elore is (persze meg pici mert vanak clanok ahova nem veszik be a piciket)
Az király.
Nekem megmutatja a videót aztán még van két oldal szöveg és a második oldal végén close és mehetek tovább, nem adja be, hogy hunt 10 thief...
Nekem megmutatja a videót aztán még van két oldal szöveg és a második oldal végén close és mehetek tovább, nem adja be, hogy hunt 10 thief...
Alapvetõen megvolt.
De valami nem stimmel, mert hivatalosan a 2. pontig sem jutok.
Tehát nem adja ki feladatba, hogy nyírjak ki 10 tolvajt.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
De valami nem stimmel, mert hivatalosan a 2. pontig sem jutok.
Tehát nem adja ki feladatba, hogy nyírjak ki 10 tolvajt.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Szerintem ez rendben van..bar volt egy resz ahol a viz vagy valami fura volt, egy szurke kodos massza, nalam is elofordul neha/driver frissites, vagy regebbire csereles/ szokott segiteni.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Sziasztok!
Van egy ilyen kampányküldetésem:
Level 13 Hunting Lepharist Revolutionaries
Beszélek Abolos-al. Ekkor jön egy videó, hol a banda.
Legyakok mindenkit, elveszem a banditalevelet.
Visszamegyek Abolos-hoz, de nem történik semmi.
Megint megmutatja a videón, hol vannak a banditák?
Valaki tudna nekem segíteni mi a lopótököt kellene ott csinálnom?
Elõre is köszi.
Van egy ilyen kampányküldetésem:
Level 13 Hunting Lepharist Revolutionaries
Beszélek Abolos-al. Ekkor jön egy videó, hol a banda.
Legyakok mindenkit, elveszem a banditalevelet.
Visszamegyek Abolos-hoz, de nem történik semmi.
Megint megmutatja a videón, hol vannak a banditák?
Valaki tudna nekem segíteni mi a lopótököt kellene ott csinálnom?
Elõre is köszi.
Azokat a "szarokat" egy küldetés felvételével lehet kinyitni, amit Resiben lehet felvenni... Amúgy ha jól emléxem elsõre nem is lehet felvenni a küldit, de lehet rosszul emléxem.