24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Axorod #21804 Most veterán accounttal plusz Gold packkel mennyi időbe fáj körübelül lv1-lv60?(playtimere gondoltam) -
#21803 lvl 65-ig jó lesz az. -
#21802 miért? -
#21801 Új kampány küldit tartogassátok 4.0-ás upgredre. -
KaCsaxyz #21800 A szenvedest es a penzt nem eri meg szerintem sem. Bar polearmot osszerakva Kahrunnal nem olyan rossz, megvan az accu, HP es a crit is. De ezt mar te tudod. -
fajtalan01 #21799 na köszi. így már világos...szóval akkor akár meg is szerezhető nekem is... ez így cool.. bár még hezitálok, mivel csak a 157 accuracy helyett ad 69 crit et ha a kahrunnal hasonlítjuk, így nem biztos hogy megéri a szenvedést :S -
KaCsaxyz #21798 Ne keverd a szezont a fazonnal:)
A fegyo amit kaptal anno lv60 utso camp kuldiert upgradelheto volt mar akkor. 30-30 cumot kellett gyujteni tiabol/sarpanbol. Tia lehetoseg farm (szar) v Vasharti kill. Sarpanban farm (elfogadhato de akkor is szar) v Raksang kill. Ehez valoban kellett a camp kuldibol kapott fegyver.
A Luminasiel fegyo (LV60 Daevanion), az mas. Annak az elofeltetele csak annyi, h legyen meg a LV60 Daeva ruha szett es a title. Nem kell hozza fegyver korabbrol. Meg is lepett volna mert max a fenrist kerhetne, de az is baromsag lenne:) BTW, a vegen 70-80 milla korul leszel es nem olyan jo h megerje a szenvedest (en fel is adtam azzal a lendulettel a kuldiket).
Az uj camp kuldik nem mennek. Az elsonel el fogsz akadni. Majd 3.7-ben elesitik csak oket (ezt forumon olvastam). -
fajtalan01 #21797 most ezt nem értem... az utolsó 3.0 ás campaign os fegyót lehetett beupgrade elni... na én azt törtem be... szóval az a fegyó nincs meg.. vagy elég ha a mostani új 3.5 ös campaign questeket(mert jött vagy 4 új) letolom és akkor megint kapok egy új fegyót amit szintén lehet upgradelni? -
#21796 Bocs ez a jó video link
-
#21795 Tia Eye-ban való PVP :D Kinek ismerős? :D
-
KaCsaxyz #21794 Oooooo, ahogy latom nem kell a siel's fegyo (lv60 utso camp kuldi fegyo, upgradelheto). Luminasiel (Siel’s Level 60 Daeva) Weapon Quest
Elofeltetel h meglegyen az utolso kuldi a sorozatbol (amiert a title-t kaptad, csak rohangalos). -
Trollface #21793 Én mondtam. -
Malachit #21792 Akkor eshetek neki a Kahrunnak is, mert az meg MR-t ad és a 12 fősbe az kell :/ Így már csak 3 ruhaszettet gyűjtök párhuzamosan és 5 ruhaszettet kellene beköveznem. VALAKI ADJON LÉGYSZI VISSAZNEMTÉRÍTENDŐ KÖLCSÖNT OLYAN % BILLIÁRDOT!!!
Fegyvert megtartottam, mert tetszett a skinje, csak jól eldugtam valamelyik teherhordó petbe . Így eshetek neki most az upgrade-nek is, mivel még teljesen alapon van. -
Trollface #21791 Mennyi az annyi? -
Axorod #21790 Accountot vennék még mindíg! Skype:ajdontno98 -
Trollface #21789 Support? -
Trollface #21788 Japán hang se rossz kenterbe veri az amcsit. Hiába náluk vannak a legfaszább Seiyū-k. -
fajtalan01 #21787 arról esetleg tud valaki valamit, hogy ha korábban balga módon betörtem a Siel's es fegyót akkor esetleg valahogy vissza lehet szerezni? csak mert most a 3.5 ben ha meglenne akkor csinálhatnám tovább a küldiket, hogy belőle Luminasiel fegyó legyen, de mivel maga a fegyó nincs már meg így kicsit azt érzem hogy beszoptam és sosem lesz ilyenem (na nem mintha sokkal jobb volna a kahrun nál, a különbség annyi hogy a kahrun polearm 157 accuracy-t ad míg a Luminasiel ehelyett 69crit et ami szerintem egy kicsit jobb lehet) szóval valahogy újra lehet/ne szerezni a siel's es fegyót? -
Serinahun #21786 Na csak elszámoltam a fixet :)...hiszen a sky fort napi 10-t ad azaz heti 70 jön abból is. 360 helyett 410 jön össze fixen.
Glenwoood köszi, ez volt az első amit próbltam de nem működik nálam. :( -
Glenwoood #21785 Csak ezt tudom ajánlani neked:
Critical kiírása
Koreai hangok:
Sound -
Serinahun #21784 Elhiszem csak ehhez már időmilliomosnak kell lenni :) Csak a fixről beszéltem. Azokban az instákban még nem voltam Raksangon kívül. Ott is csak gyors boss. Renstusba is csak párszor. Dobozokkal sose volt szerencsém, max 10 volt a legtöbb, naggggyon ritkán. Mind1 a lényeg hogy még ha csak a napi/heti küldetéseket nézed is elég szép. -
KaCsaxyz #21783 Majd meglesem valamikor, de nagyjabol stimmel. Ha azt nezed h eddig 450 korul jott hetente akkor jobban nez ki a dolog. Ne feledkezz meg az instakrol, RB/AM/EF is ad csomagot (9 symbol), az 7*3*9=201.
Csak megjegyzem, raksangbol egy futibol kijon a 10 scale: HM, es utanna vissza a kis bossokra = 5+2+3.
En ugy szamolgattam h napi szinten 20-40 symbol volt (szerencse kerdese) a napikbol. Az atlagot nezve ~ 210 (7*30)+hetik (csak solo)+instak+lada (raksang nelkul, wh-ban vannak a scale-k) igy jott ki a 450. -
Serinahun #21782 Kicsit számolgattam, átnézhetnéd te is hogy így van-e.
Tehát........
Sarpan: 2 heti meg a 2 napiból lett heti 20+20+30+30=100, 1 napi 7x9=63 össz: 163
Tiamantara: 2 heti meg a 2 napiból lett heti 20+20+30+30=100, 1 napi 7x9=63 össz: 163
Láda: 14
Sky insta: 20
Ez így 360 Kahrum szimbólum...
Na ennyi a fix kahrum amit hetente össze tudsz szedni. Azt nem tudom viszont hogy amik eddig 1db-t adtak, egyszeri küldetések változtak-e de azok nem is számítanak mert egylövetűek.
A ládák megint csak külön tészta mert nem mindenki instázik. Raksangot 2x végigtolva 10 itemért kapsz egy dobozt előtte az npctől, meg a másiktól a kinyírásáért. Ezek 2-10 között dobáltak eddig nekem. Most nem tudom, hogy esetleg emelték-e ezt is 20-30 körülire. Szóval a láda az tényleg mázli kérdése. Az hogy ki mennyit megy a ládákért megint csak egyéni dolog. -
KaCsaxyz #21781 En is szedtem azt a mocskot, de 5k+ utan mar remalom. Reszemrol soha tobbet, hacsak nem botlik a pofamba (neha megesik) :D
Kahrun latszolag kevesebb, de NA infok alapjan kb ugyanaz, sot tobb (kiveve a makos 100-as nyitast). Napi macera viszont tenyleg kevesebb, ami nagyon nem baj. -
Serinahun #21780 Sajnos úgy néz ki ez van. Eddig hetente 252-t tudtál a napikkal (36) összeszedni, ahogy írtad is. Most már lett 4 heti 20-20-30-30 és két napi 9-9-l. Így 100 a hetikkel +126 a napikkal jön. Összesen 226, azaz kevesebb, ahogy én számoltam. Viszont ami eddig heti volt is többet ad, és a sky fort is 20-t ad naponta asszem(pedig az este voltam :) ). Szóval ha csak a szokásos 6 küldetést nézed az kevesebb tényleg de összességében több lett. Majd kijavítanak ha még sem így lenne. :) -
Serinahun #21779 Tudom, hiszen szinte minden nap csinálom fél-1 órát. :) Csak nekem nem rémálom hanem hozzátartozik a napi rutinhoz. Azzal tisztában vagyok hogy a hemüge gyártás nem húzza tovább 500 fölött, ezt ki is írja a rendszer. Egyedül a pénz miatt csinálom, ha már úgy is tele vagyok malevite-l. Orb meg helikopter gyártás lesz a nyerő, csak tényleg lassú. Aki bírja az egész napos B-Malevite és B-MagicA szedését, hamar fel tudja rántani 500 fölött a handi-t. 2-5 misiért veszegetik nálunk az orbot.
Motor az kell több légió tagnak is.
Más: próbálgattam megváltoztatni a font-t hogy japán kiírás legyen harc közben de sehogy se ment. Pedig utána néztem pár változatnak. Le tuná nekem írni valaki pontosan mit kell hozzá leszedni/megtváltoztatni hogy jó legyen?
Meg ha esetleg van 3.5-s japán hang-pack is jól jönne. Marha vicces szerintem :D -
fajtalan01 #21778 valakinek vannak tapasztalatai a 3,5 es patch kapcsán a kahrun változásokról? azt olvastam a patchnote ban hogy több kahrunt lehet gyűjteni. tegnap fasza is volt a szokásos napik adtak vagy 120 at a szokásos 36 helyett. Viszont mára már nem lehetett felvenni a 3-3 questből csak 1-1 et(sarpan-tiamatara) mert állítólag a 3 napiból kettő heti lett. Viszont ha ez igaz akkor nem hogy többet de kifejezetten kevesebbet lehet szedni naponta (az eddigi napi36 helyett csak napi16 ot). Valamit megint elkúrhattak :S -
KaCsaxyz #21777 Ha MRes, akkor kahrun. A set bonus arra ad (mint SW). Siel's HP-s inkabb, Primal (AM/EF, ha jol emlekszem a nevre) PDef. Lenyeg: lv60 daeva nem a legjobb erre a celra. Akkor mar inkabb Primal-t. -
Vicodine #21776 silence, para, root, sleep, heal, debuff leszedes, stun-aether etc ...vedelem pff, dred pt osszeallitasa meg fog valtozni:DD -
Vicodine #21775 videok alapjan gondoltam, de azert ennyire durva skilleket bakker....bard powa -
Trollface #21774 Nem ért végetvéget a transfer véletlen? Kinn volt ,hogy 2012 végéig lehet Transfernek annyiátvinni. Szak vége az accjuknak szerintem. -
Axorod #21773 Accountot keresek, minimum 1db lv60as karakterrel.
Eftörsokk #21772 eladó veterán account infó privátban ! -
#21771 na első alkalmas tapasztalat a 12fős tia hideoutról:
addig be nem megyek még1x amíg nincs meg a tankomra az mr siel set. -
Trollface #21770 Mensd meg IU-t event insta -
Trollface #21769 Bárd skill fa -
Trollface #21768 -
Trollface #21767 Koreaiak megkapták a nyolc karakter helyet: "Extended to eight character slots". Ma startol a Csatamező Dallama cimű patch =Bárd élesben. -
Glenwoood #21766 46os szint elerese eseten kapom meg jutalomkent vagy csak arra gondolsz hogy azon a szinten tudom eloszor kifarmolni? -
#21765 Már megy!!!!!!!!