24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
Axorod #21844 Eladó veterán account! 82nap gold packkel és lv22es asmo templarral Perento-n! Sürgős, és olcsó! Skype:ajdontno98 -
KaCsaxyz #21843 El. Jatsz a grafikai beallitasokkal amig aranylag akadasmentes nem lesz, az a gep gyenge pontja. A jatekot 64bites modban inditsd, sokat segit (foleg akkor latszik amikor tomegben vagy). -
#21842 Köszi!!! -
fajtalan01 #21841 én azt mondanám hogy elmegy...játszható lesz ... ismerek embereket akik sokkal gyengébb gépen tolják... -
Tharus #21840 Sziasztok
Szerintetek ezen a laptopon elmenne az Aion Lenovo E535
http://ipon.hu/webshop/product/lenovo_thinkpad_edge_e535_nzr55hv/289624
PROCESSZOR: AMD A4-4300M 2.50GHz
MEMÓRIA MÉRET: 4GB
MEMÓRIA TÍPUS: DDR3
KÉPERNYŐ ÁTLÓ: 15,6"
FELBONTÁS: 1366x768
LED KIJELZŐ: Igen
INTEGRÁLT VGA TÍPUS: ATi Mobil RadeOn HD7420
MEREVLEMEZ (HDD): 500 GB
Köszi a válaszokat:) -
Serinahun #21839 Akkor még kínlódok vele, tényleg nem tudom mit cseszek el pedig nem ma kezdtem a "szakmát". Vagy valami más okozhatja az anomáliát.
A Sky fortos ALARM mobot pedig elvileg a kis robotgólemmel lehet megfogni és kinyírni. Este le is tesztelem hogy tényleg működik-e, meg hogy ezzel együt változik e valami az instában. -
KaCsaxyz #21838 Nem, egyik sem szamit craftnak. Nalam Essence/Aether/Alch: 499/499/507. -
#21837 Egy olyan kérdésem lenne, hogy az essence, aether tapping az craftnak számít? Tehát ha valamelyiket maxolom akkor már mondjuk csak az alchemy-t tudom mellette maxolni vagy különálló? -
Glenwoood #21836 Valamit nem jól csinálhattál, mert nekem müködik a kiíras modosítás.
Én úgy csináltam hogy, csináltam egy biztonsági mentést az eredeti L10 mappáról, letöltöttem a zip fájlt majd két kattintással megnyitottam.
Ami benne volt L10 mappa megfogtam és az Aion mappába huztam, majd megkérdezte hogy felülírom a már létező fájlt, erre persze egyértelmű hogy igen. Majd játék indítás és belogolás után müködik. Most nem tudom mi a külömbség az NA és EU aion között de valószínű hogy semmi müködnie kell mindkettőn. Én NA Aionnon játszom mint a JAMBO is aki közzétette ezt a fájlt. Itt működik a dolog. -
Serinahun #21835 Sziasztok
Aturam Sky Fortress - Alarm mobról tudna valaki infót adni? Pontosabban hogy mi a különbség ha riadó alatt vagy a nélkül ölöm meg a 2. boss-t?! Elvileg a "Weapon H"-val kapcsolatos (angol tudás nélkül ezt tudtam kihámozni a fórumokon). Ha jól emlékszem egy küldetés is van hozzá de azt már hónapok óta megcsináltam. Eddig nem is foglalkoztatott ez a dolog. Viszont tegnap este direkt elsunyultam (surr-surr :) ) a fal mellett és vártam hogy mi történik ha így tolom végig az instát de semmit nem fedeztem fel. Talán Silon's fegyvereket lehetne kiütni így, nem csak a 2db (1sárga/1kék) küldetésekkel?
Glenwood, sajnos sokadik próbálkozásra se akar átállni a font és a koreai hang, pedig úgy csinálom ahogy leírta a srác a linkben. -
Malachit #21834 Az első oldalt az nc-nél átfutottam. Ha jól vettem ki azt írta, hogy később talán megint nyitnak lehetőséget a transferre, de a GF oldalát kell lesni ehhez. A GF meg visszairányít persze az NC-hez, hogy jelentkezzek be az MS accra :/ Viszont az NC-nél meg mivel az NA és az EU acc-ok külön szervereken és külön adatbázisban futottak, így nem lehet bejelentkezni szimplán a login azonosítóval és a jelszóval (EU), csak a master acc-al :/ persze amit meg még nem tudok, mert 2 haver accját szerettem volna megmenteni :) Azt meg lehet már nem is tudják :/ De ha még be is tudok lépni a master accra akkro is majd csak lesegetni tudom majd lehet a lezárás miatt :/ Sluszpoén, hoyg a külön adatbázisok miatt, a volt EU accal nem lehet játszani most az NA szerveren, mert azt persze nem tették lehetővé (miért is tették volna...) Csak kegyesen annyit tettek, ha jól értelmeztem az első oldal vége felé, hogy valamennyi EU acc adatbázisát lementették és átadták a GF-nek, vagy mi :/
Így most nyaggathatom haverokat a master acc cuccokkal is :_(
Csak az első oldat futottam át, a többi részre most nem volt idő,. -
Trollface #21833 Ez tény Mala. Nem hallomás Nyx kiírta amerikai fórumra. Link
"Migration of existing Aion EU accounts to be disabled 12/12-2012" Nem tudom őrizni fogják-e még az adataitokat. Gameforge nem kéri akkor szerintem törlik. Nem kérték. -
Glenwoood #21832 Errol a fejlesztesrol tudnal irni bovebben? Vagy egy bovebb infos linket adni? -
#21831 A szmüveges dinót orielben tudod megvenni, minmum lvl5 nek kell lenni a városrésznek ahol laksz(utánna még persze fejleszteni kell a falut, hogy több dolog legyen elérhető). Na ott tudod megvenni kinahért. -
#21830 Áhá. Köszi szépen! -
Glenwoood #21829 Meg kell csinálni a Gelkmaros első 2 kampány küldijét vagy is csak az elsőt a második már bevisz oda. -
Akuman #21828 Köszönöm szépen, meg fogom próbálni! -
#21827 Talloc's Hollow hogy tudok bemenni??? Nem enged be. Nem vagyok a barátja. :D -
Malachit #21826 fajtalan01:
Templarnak pvp-re jelenleg 2,5-2,7k acc, 900+ crit ajánlott. Ha ez megvan scrollal akkor a maradék helyekre rakhatsz még kis hp-t vagy még több critet. Resist másodlagos, mert maradék helyre nem fog annyi bemenni, hoyg használható értékkel növekedjen a resis és valamit is érjél vele :) Fellökés spontán van, gladnak növelt eséllyel a skillbookból tanulva, tempnek acc és crit számít asszem, de teljesen random. PVE-re elég 500 crit ami, ha jól tudom 45-50% esélyt ad kritre. PVP-ben azért kell emelni, mert a ruhákon és kiegészítőkön, valamint az enchantolás által a támadó krit esélye csökken. Mindíg annyival kell csökkenteni amennyi a megtámadott játékos cuccai által kiadott össz érték. Pl egy +15-re húzott ruházatú emberkére ,ha csak ezzel számolunk -130-cal kevesebb ckirteséllyel támadsz.
Akuman:
Amióta abbahagytad, szolgáltató váltás is volt. A gameforge oldalára kell felmenned és account transfer után keresgélned (link:
https://aiononline.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/8952/~/transferring-your-aion-(europe)-account-to-gameforge
)
De hallottam már olyat is, hogy ez most januárban lezárult és már nem lehet transferelni. Nekem amúgy nem sikerült nem ette meg a régi acc és jelszót az NC oldal valamiért :/ Szerintem majd kérnem kell 1 jelsó resetet :) -
Akuman #21825 Hello Mindenki!
Segítséget szeretnék kérni!
Accontom szeretném újra használni
Ano mikor megjelent a játék akkor játszottam vele jó pár hónapot (ugye akkor még fizetős volt), de sajnos kényszerpihenőn kellett lennem, de most folytatnám...látom ingyenessé is vált közben, ezért nemtudom mi hogy lett azóta
Problémám az hogy semmien formában nem látom nyomát sem az accontnak, sem a karaktereknek (az armoryban)
Lehetséges, hogy "törölték" vagy irnom kéne a support-on?
Ha van tippeket kérlek segítsetek, köszönöm -
Eftörsokk #21824 veterán account eladó
részletek priviben -
Bumlista #21823 A kharunos pagati az még a 3.0 val jött be, és azt tényleg meg lehet venni, de ez a 3.5- el jött, de semmi infó róla. -
Glenwoood #21822 Ja tudom melyik, azt kahrunert is lehet venni ha jol emlekszem, ha hazaertem megnezem mennyibe kerul. -
Bumlista #21821 Nem átváltoztató, hanem mount Flying Pagati a neve, de csak az NC Soft oldalán van róla infó, de ott Shopba lehet venni. -
Glenwoood #21820 Arrol beszelsz amikor egy kari egy dino alakban rohangal vagy egy petrol? -
Bumlista #21819 Tudja valaki, hogy az új szemüveges dinót honnan lehet megszerezni, mert a neten nem találok semmi infót róla? -
#21818 2,3k accuracy Greatsworddel a többi meg crit (scrollal fooddal kb 800+ra kell kijöjjön.) -
fajtalan01 #21817 a spontán (nem skilles) fellökéshez, földre vitelhez kétkezes fegyver kell és elég magas crit. Az meg ha a skill nem talál be az meg az accuracy függvénye amennyire tudom... a tempit annyira nem ismerem nekem gladim van 1000 fölötti crittel és így sem olyan sok a spontán földre vitel. A critet meg azt hiszem ha teljesen kimaxolod is akkor is csak az ütések 55-60% lesz critical amennyire utánaolvastam... pvp re azért ajánlanak egy 900as crit et legalább. -
racsir #21816 sziasztok kellen nekem egy kis segítaség van egy templárom és az lenne a bajob vele hogy nem tudom mivel lehetne fokozni azt hogy többször lökjön fel mint most olvastam valahol hogy ez függ attol is hogy mennyi a critem nem tudom hogy ez igaz vagy nem ja és még annyi hogy kb mennyi crit kell hogy szinte mindig criteljen és hogy miért van az hogy pvp-n szinte 10 spellből 3 talál be és nem csak a leatheres kariknál még a mágusoknál is? érdekes mert ha betalál a spell simán megölnémőket de így hogy nem ez nagyopn nem jó :S -
Tharus #21815 Sziasztok
Az Adella bowot lehet fejleszteni Siel's es bowra, megéri megcsinálni azt a küldit? Azt is hallottam, hgy majd a Siel's es fegyót tovább lehet fejleszteni,gondolom nem egyszerűen. Ha valaki tudja ezeket a küldiket írja le légyszi. Köszi előre is.
-
KaCsaxyz #21814 Azt a karit told fel maxra *lv80 es (talan) lesz aki megveszi :) -
#21813 Digitális GW 2 Accomat (amin van egy 65 ös thief + pár gold) cserélném Aion accra vagy Kinahra (Kinah Nexus Elyos oldalon érdekel).
Pm ha valakit érdekel. -
Axorod #21812 https://plus.google.com/u/0/communities/102527385895668150692 -
Trollface #21811 IU élő koncertje az Aionban -
#21810 úgy legyen. de én sajna szélsőséges szkeptikus vagyok :D -
KaCsaxyz #21809 Szkeptikus vagyok en is, de ne vigyetek (vidd?) tulzasba. en 6 honapra tippelek, attol fuggoen, hogy oldjak meg a programozoi hianyossagokat. Ha feleszmelnek es alkalmaznak par orultet akkor 2 max 3 honap csuszas 4.0 -
#21808 le kell fordítani a klienst franciára, németre, szuahélire, meg urdura. ugyhogy lesz az egy év is -
Vicodine #21807 amcsiba szerintem aprilis kornyeke, az azert eleg durva lenne ha iden nem tolnak ki nalunk, de persze majd latjuk -
#21806 kb még 1 év mire 4.0 lesz itt is :D vagy több :D -
#21805 kb 1 hó