Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"you have 0 kinah left in your daily sell limit, and this transaction would exceedthat." WTF????? <#wow1>#wow1>
Persze meg marad minden. A lényege hogy gyorsabban fejlõdj és ne találkozz asmokkal😄 50ig tudsz fastra menni, utána már nem. Faston gyorsabban is találsz csoportot instákhoz meg küldikhez mivel többen vannak rajta. 4 szerverrõl járnak oda.
Roviden, tomoren: meg.
Utána olvastam nagyjából ennek a fast-track szervernek csak egyet nem találok. Mondjuk ha ezen felhúzok lvl30ig egy karaktert és visszamegyek normál szerverre akkor megmarad a szintem és az összes cuccom? Gondolom ez a lényege, de azért megkérdezem. 😊
Csak elyos oldalon tudom hogy vannak. 20as szint meg van pár óra alatt fast- trackeren.
Keresgélnék én, de lvl20ig nem tudok a chatre írni. Egyáltalán asmo oldalon vannak? Mert ha nem feleslegesen húzom fel.
Mi Tiamatán vagyunk, de van sielen meg kahrunon is csak keresgélni kell.
Bevallom neked oszinten fogalmam sincs ely-knek hol/melyik NPC kell😊 De orulok h meglett.
A szedesnel azert arra figyelj h nemsokara (27 ora mulva) kitavaszodik es kicsit kellemetlenebb lesz cold-ot szedni (egeszen pontosan dec 9-ig, idopontokat Time Schedule for Siege, Dredgion, Arena etc, ezen belu EU TREE lehet nezegetni). Hajra😊
A szedesnel azert arra figyelj h nemsokara (27 ora mulva) kitavaszodik es kicsit kellemetlenebb lesz cold-ot szedni (egeszen pontosan dec 9-ig, idopontokat Time Schedule for Siege, Dredgion, Arena etc, ezen belu EU TREE lehet nezegetni). Hajra😊
amúgy az az NPC -s dolog megoldódott könnyebben.. mert nem ott volt az a genya ahova eredetileg tették... átkerült, gondolom épp a leírt szívások miatt, az ostromterületen kívülre a pvpterület északi bejárata elé közvetlenül. Szóval amikor kezdõdik az ostrom akkor az északi bejárathoz kell menni, ott be a gyûrûn, quest továbblép, majd egybõl ki még mielõtt asmok megláttak volna aztán lehetett is beszélni vele kint a nonpvp területen. A szedésre meg reggel beléptem egy 20percre és akkor épp nem volt senki így szedtem még vagy 15itemet... meg lesz ez szerintem elég hamar ha az ember rákockul 😊
Ér, de NA szerveren kb 300-ról 250 re fogja lenyomni szeruintem😛 Ergo kb. a járék pve oldalát fogod tudni csak kiélvezni egy olyan karakterrel, ahol a gyorsaság nem annyira kiritkus (mondjuk glad). Ilyen assasin pl. szerintem felejtõs lehet ott, mivel aaw-t elég nehéz lehet ekkora ping mellett rendesen tartani. (nem próbáltam NA szervereket, nekem nagyon megfelel az EU-s 30-50-es ping, a 3.1 és a GP-s lehúzás 😛)
Kampány questnél van esélyed úgy, ahogy írtad, kilogg az npc-nél és belogg ostromkor a pontján. Ne mozdulj meg, hogy targetless maradj míg beszélsz vele gyorsan, csak katt rá és duma 😊 Vagy windstreambe akkor ugorj be mikor 0 másodperc van hátra az ostromkezdésig /fort támadható lesz/ így nagy valószínûséggel az elsõ 1-2 emberke között leszel aki kilép belõlle. (tegnap ezt próbáltam ki és elsõ voltam a mobokoknál, még várnom is kellet 3-4 másodpercet, hogy jöjjön az erõsítés és lehessen csapni õket.
A héten Craft és XP boost event van 😊
Jó lenne, ha kiköhögné a GF már a weteran rew. 2-õt, mert lejár lassan a tagságim 😞 Valakinek esetleg infó rólla? 😊
Szedegetésnél Warm és Coldra ajánlom még a hajnali órákat. Kb irl: 1:30-tól 4:30-ig a kutya se szedi. Ha rámész az évszaknak megfelelõre és tényleg egyedül is vagy, kb egy este alatt meg is van a 100. Nekem kb így egy este 60-80 lett meg 😊
Kampány questnél van esélyed úgy, ahogy írtad, kilogg az npc-nél és belogg ostromkor a pontján. Ne mozdulj meg, hogy targetless maradj míg beszélsz vele gyorsan, csak katt rá és duma 😊 Vagy windstreambe akkor ugorj be mikor 0 másodperc van hátra az ostromkezdésig /fort támadható lesz/ így nagy valószínûséggel az elsõ 1-2 emberke között leszel aki kilép belõlle. (tegnap ezt próbáltam ki és elsõ voltam a mobokoknál, még várnom is kellet 3-4 másodpercet, hogy jöjjön az erõsítés és lehessen csapni õket.
A héten Craft és XP boost event van 😊
Jó lenne, ha kiköhögné a GF már a weteran rew. 2-õt, mert lejár lassan a tagságim 😞 Valakinek esetleg infó rólla? 😊
Szedegetésnél Warm és Coldra ajánlom még a hajnali órákat. Kb irl: 1:30-tól 4:30-ig a kutya se szedi. Ha rámész az évszaknak megfelelõre és tényleg egyedül is vagy, kb egy este alatt meg is van a 100. Nekem kb így egy este 60-80 lett meg 😊
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Siel, asmo oldal. De sajnos 300 ms <#shakehead>#shakehead> Viszont ez a 3.5 rengeteget dob a fejlõdésen. Végre nem kell utazgatni mint gólyafos a levegõbe.
Melyik szerverre mentél?
lehet messze van az a zamerika... lassan ér oda a jelszó 😊
Regisztráltam NA szerverre, le is töltöttem a játékot, de nem fogadja el a felhasználó jelszó párosomat. Esetleg valami ötlet?
Erdemes atnezni a nem aktualis evaszknak megfelelo teruletekre is. Nodogelnek a buckak, csak kevesebb. Nyaron 5-7 cold fragrantot szedtem ossze osz/tel teruleten (kutya se volt ott) 1 kor alatt. Osz alatt egy korben 7 cold fragrant jott teli teruletrol. Egy kort mesz es amit talalsz utod, nem tart sokaig 😊
Javasolt idõpontom a hajnal, vagy dred idõpont. Jóval kevesebben játszanak én akkor gyûrtem le a kavics szedést. A craftoláshoz nagy lelki béke kell. 😊 11.-re proccolt csak be.
sok türelmet kívánok hozzá! nekem 11 warm hiányzik és még asszem 2-3 napig pihi van, mert meg kell várni a "tavaszt"
practitioner of the forbidden arts of death
egy isten a leírásod...
ma este én is felültem a szopórollerre... meg lett végül az összes tiamatarás quest így neki tudtam állni a siel's nek... a futkosás hamar meg lett a videó alapján... most a warm meg cool matik gyûjtésénél tartok... bazi jó az a térképcucc amit linkeltél, pontosan ott vannak a mobok (ha ott vannak) sajna 2-3 questelõ ember annyira ki tudja pucolni a régiót hogy alig találni quest mobot... ma csak 20itemem lett... holnap folytatom ha lesz hozzá türelmem 😊
ma este én is felültem a szopórollerre... meg lett végül az összes tiamatarás quest így neki tudtam állni a siel's nek... a futkosás hamar meg lett a videó alapján... most a warm meg cool matik gyûjtésénél tartok... bazi jó az a térképcucc amit linkeltél, pontosan ott vannak a mobok (ha ott vannak) sajna 2-3 questelõ ember annyira ki tudja pucolni a régiót hogy alig találni quest mobot... ma csak 20itemem lett... holnap folytatom ha lesz hozzá türelmem 😊
Workordert meg ezeket már elkezdtem néhányat, de akkor gyúrok tovább. Köszi az infókat mindkettõtöknek!
Az expert kuldit (skill level 399 -> 400) lv29-tol lehet felvenni.
amikor még nem tudsz alkímiáskodni akkor megtanít valami 3ezer pénzért. Akkor el kell kezdeni workorder es questeket vagy gyártani bármit.. amint eléri a craft szintje a 99et akkor mehetsz megint majd 199en 299en 399en 449en és 499en akkor mindig kicsit több pénzért tovább tanít... illetve a 400as szinthez meg az 500ashoz questet is kell csinálni, de az még odébb lesz...
Elkezdtem alkímiáskodni. Szerettem volna tanulni a mestertõl, de azt írta ki, hogy túl alacsony a szintem. (8) A kérdésem a következõ: Hányadik szint kell a tanuláshoz?
hát igen... már az is elég nagy szopó hogy siege idõben kell odamenni persze már emoiatt is buktam jó pár ap -t, de hogy a hülye lehentelhetõ npc miatt még vissza is kelljen mennem párszor azért ezt egy kicsit túlzásnak gondolom... de mindegy .. elõbb utóbb csak sikerül.. biztos ami biztos azzal a karival ott léptem ki az npc helye elõtt hátha így könyebben meg lesz...
Oh, oki, mar latom. Nem kellene ejszaka posztolnom, kimarad par fontos info szovegertelmezes kozben. Nincs otletem. Rosszul vannak leosztva a fortok sajna. Egy proba esetleg, probald hetkoznap elso siege idoben (14h talan, nem emlekszem pontosan)? Hatha akkor nem zuzzak le.
A megoldas tenyleg szar:S Semlegesnek kellene lennie mindket npc-nek (asmoknak jobb felsonel van ugyanez), akkor nem lehetne lecsapni.
A megoldas tenyleg szar:S Semlegesnek kellene lennie mindket npc-nek (asmoknak jobb felsonel van ugyanez), akkor nem lehetne lecsapni.
köszi a linker, de nem igazán értem a dolgot..
mármint arra gondoltál, hogy az utolsó posztban leírják hogy hogy kell megcsinálni a questet? nem azzal van a gondom hogy nem tudom mit kell csinálni, hanem hogy amikor ott voltam siege idõben az asmok lehentelték a questes embert mire odaértem... mert az Betri nevû npc persze nem a pvp zone on kívül van... ott tartok épp hogy beszélni kell vele, és csak siege idõben spawn ol be a vár elé.. a pvp zone ba az asmok meg kb vele kezdik a várfoglalást... amúgy amit linkeltél ott is azon sírnak hogy az asmok lehetnelik folyton.. kb annyit írtak rá hogy menjen oda ely sereg és akadályozza meg benne :S
de azért kösz... majd próbálok egyszer elõbb odaérni mint az asmokok
mármint arra gondoltál, hogy az utolsó posztban leírják hogy hogy kell megcsinálni a questet? nem azzal van a gondom hogy nem tudom mit kell csinálni, hanem hogy amikor ott voltam siege idõben az asmok lehentelték a questes embert mire odaértem... mert az Betri nevû npc persze nem a pvp zone on kívül van... ott tartok épp hogy beszélni kell vele, és csak siege idõben spawn ol be a vár elé.. a pvp zone ba az asmok meg kb vele kezdik a várfoglalást... amúgy amit linkeltél ott is azon sírnak hogy az asmok lehetnelik folyton.. kb annyit írtak rá hogy menjen oda ely sereg és akadályozza meg benne :S
de azért kösz... majd próbálok egyszer elõbb odaérni mint az asmokok
Shot Through the Heart Campaign
Utolso posztot nezd.
Utolso posztot nezd.
Gondolom EU-n tolod. Várd meg míg 3.5re frissitenek és akkor nem lesz semmi feltétele a siel's settnek, rögtön beadja függetlenül attól hogy meg van e az összes kampány küldi vagy sincs...
GreyWarden: Nem kell félni tõle. Chaten szinte folyamatosan hirdetnek csoportokat minden instába és csoportos küldihez. Belépsz és könnyedén meg csinálsz mindent...
GreyWarden: Nem kell félni tõle. Chaten szinte folyamatosan hirdetnek csoportokat minden instába és csoportos küldihez. Belépsz és könnyedén meg csinálsz mindent...
na most kicsit elment a kedvem ettõl a szartól :S.
van egy campaign quest amit le kellene tolnom tiamatara ban (mert ugye az összes tiamatarás camaign feltétele a siel's es quest nek) a quest ez: Shot Through the Heart
a lényege, hogy menjek be a Heart of Petrification várhoz siege idõben (az persze az asmok é mindig szóval már ez sem egyszerû) tegnap lekéstem a siege rõl mert 18:05 re értem haza és az asmok 18:10 re már be is vették a várat... ma mondom elõbb jövök direkt emiatt... a windstream elõtt bazi nagy asmosereg... siege indul mindenki röpül... mondom megvárom hogy bemenjenek ne basszanak le egybõl ahogy kiérek a csõbõl... elment mind... megyek quest továbblép, arra a pontra hogy beszéljek egy arccal aki ott van siege idõben, de az asmok persze leverték... szóval ez a tipikus fuckyoubazdmeg esete... valakinek valami javaslata hogy lehet ezt egyszerûbben vagy okosabban?
van egy campaign quest amit le kellene tolnom tiamatara ban (mert ugye az összes tiamatarás camaign feltétele a siel's es quest nek) a quest ez: Shot Through the Heart
a lényege, hogy menjek be a Heart of Petrification várhoz siege idõben (az persze az asmok é mindig szóval már ez sem egyszerû) tegnap lekéstem a siege rõl mert 18:05 re értem haza és az asmok 18:10 re már be is vették a várat... ma mondom elõbb jövök direkt emiatt... a windstream elõtt bazi nagy asmosereg... siege indul mindenki röpül... mondom megvárom hogy bemenjenek ne basszanak le egybõl ahogy kiérek a csõbõl... elment mind... megyek quest továbblép, arra a pontra hogy beszéljek egy arccal aki ott van siege idõben, de az asmok persze leverték... szóval ez a tipikus fuckyoubazdmeg esete... valakinek valami javaslata hogy lehet ezt egyszerûbben vagy okosabban?
Véleményem szerint annyi, hogy nem vagy egyedül játék közben, ha csapatban tolod, úgy jobb is már a társaság miatt is, meg hát könnyebb is questelni (küldizni), persze vannak kifejezetten group küldik amiket szinte csak csapatban tudsz megcsinálni. csatlakozhatsz különbözõ magyar légiókhoz (persze ha akarsz mehetsz ruszki légióba is 😄 )és általában sok a segítõkész ember (legalábbis ott, ahol én vagyok.
A kezdéshez pedig ezt az oldalt tudom ajánlani: http://aion.variance.hu/aion-gyorstalpalo-kezdetek/
Itt találsz class leírásokat is meg, a hozzászólásokat is elolvashatod, meg ha nem tudsz dönteni, hogy mit csinálj akkor nézegess videókat a youtube.com-on.
Amúgy én ha kéne ajánlanom valamit akkor azt mondanám legyél sorcerer mert én azt ajánlanám kezdõknek (de ez csak az én véleményem) és szerintem asmodianon csinál karaktert magadnak (de ez is csak az én véleményem, bár van elyoson is karim,de nekem az asmo jobban bejött)
A kezdéshez pedig ezt az oldalt tudom ajánlani: http://aion.variance.hu/aion-gyorstalpalo-kezdetek/
Itt találsz class leírásokat is meg, a hozzászólásokat is elolvashatod, meg ha nem tudsz dönteni, hogy mit csinálj akkor nézegess videókat a youtube.com-on.
Amúgy én ha kéne ajánlanom valamit akkor azt mondanám legyél sorcerer mert én azt ajánlanám kezdõknek (de ez csak az én véleményem) és szerintem asmodianon csinál karaktert magadnak (de ez is csak az én véleményem, bár van elyoson is karim,de nekem az asmo jobban bejött)
Sziasztok!
Szeretnék regisztrálni az Aion- ra, de teljesen kezdõ vagyok mmo- téren. Tudnátok adni tanácsokat a kezdetekre nézve? Kissé ugyanis tartok a game- tõl és azt hallottam, hogy jobb csapatba verõdve tolni, én viszont nem ismerek senkit, aki ezzel játszik. Választ elõre is köszönöm!
Szeretnék regisztrálni az Aion- ra, de teljesen kezdõ vagyok mmo- téren. Tudnátok adni tanácsokat a kezdetekre nézve? Kissé ugyanis tartok a game- tõl és azt hallottam, hogy jobb csapatba verõdve tolni, én viszont nem ismerek senkit, aki ezzel játszik. Választ elõre is köszönöm!
Más tészta. Honlapon írni a supportnak. Én már megtettem, ha gyors segítség kell inkább ingame próbálkozzatok, mert a honlapot kb szerver restartkor nézik meg. Legalább is én szombattól szerdáig vártam.
Nem a pinkódos dolgra gondoltam, mert nyilvánvaló, aki nem tud belépni az nem ír ingame. Javaslat, ha a szerver ledob titeket mondjuk mikor megölitek a dred bosst és nyertek de te 1 másodpercel a vége elõtt DC-zel. Nem fognak AP-t adni. Nekem azt írták, hogy ezt a veszteséget nem pótolják. Volt ez mind akkor amikor a 3.0-ás frissítés mizériájuk miatt, mikor sorra kapot minden player DC-t.
Nem a pinkódos dolgra gondoltam, mert nyilvánvaló, aki nem tud belépni az nem ír ingame. Javaslat, ha a szerver ledob titeket mondjuk mikor megölitek a dred bosst és nyertek de te 1 másodpercel a vége elõtt DC-zel. Nem fognak AP-t adni. Nekem azt írták, hogy ezt a veszteséget nem pótolják. Volt ez mind akkor amikor a 3.0-ás frissítés mizériájuk miatt, mikor sorra kapot minden player DC-t.
Posztoltam nem is olyan rég hogy kell végigszenvedni a Siel's szett részeit. Ott van Ely és ASmo térkép is. Pontosan arra az angol forumról.
De, hogy gyorsabb legyen itt az asmo térkép. Térkép De kb csak Kacsát ismétlem. 😄
De, hogy gyorsabb legyen itt az asmo térkép. Térkép De kb csak Kacsát ismétlem. 😄
Terkepet itt talalsz hozza (nem art pici angol tudas, a terkep festes letoltheto es elmentheto in-game):
LV60 Daevanion 2. kuldi terkepek (umbronite/audria)
LV60 Daevanion 2. kuldi terkepek (umbronite/audria)
Mar az umbronite ugyanaz a cucc, a gem-ek meg (a kuldi kozben) az agyverzes bekovetkeztet gyorsito egyeb cucc 😄
Köszi, viszont én asmon vagyok szóval Pernonban, de gondolom ott is valamiféle mobok dobhatják ezek szerint. Am ismerem ezt az oldal-t, minden küldit amihez nem találok normális locate-t itt szoktam megnézni, mert itt képek is vannak, viszont erre a questre mikor rákerestem, semmit sem dobott ki, csak a szöveget, amit a játékban a quest is ír Próbáltam keresni a neten, de ott sem találtam választ, ezért gondoltam, hogy itt biztosan vannak olyanok, akik csinálják ezt a küldit. De köszi az infót, akkor valószínûleg asmon is így van, szóval megkaptam a választ 😄
Umbronite-okbol eshetnek. Ugyanaz a cucc, amit lv60 daeva 2. kuldihez kell csapni. A drop rate eleg siralmas, de ha gondolod hajra.
Vannak ilyen kis sziklás valamik amiket meg kell ölni, és azok adják. Pontos helyet nem tok, mert szét vannak szórva Oriel területén... Amikor elsõre megcsinálod jegyezd meg a helyet mert mindig oda teremnek vissza.
Nem kioktatásként csak javaslat ha nem ismered akkor itt: http://aion.mmorpg-life.com/ érdemes keresgélni ilyeneket. 😊
Nem kioktatásként csak javaslat ha nem ismered akkor itt: http://aion.mmorpg-life.com/ érdemes keresgélni ilyeneket. 😊
Sziasztok, valaki tudna segíteni? Szükségem lenne Rough Aether Gem-re, Broken Aether Gem-re és Hard Aether Gem-re, de nem tudom, honnan szerezhetnék. Néztem a Materials Merchant-nál is meg Brokerben is néztem, de sehol nem találtam. A Little Alchemy quest-emhez kellene, ugyanis így naponta 15 Guestbloom Fertilizer mellé +5-öt kapnák ez a quest által, és szerintem ez is jobb, mint a semmi, és az a gondom, hogy amik kellenek a quest-hez, azokat az itemeket nem találom. Valaki eltudna látni némi infóval?
AION EU support
Itt tudod megoldani, maskepp nem megy. Nem hasznaltam meg, nincs tapasztalatom.
Itt tudod megoldani, maskepp nem megy. Nem hasznaltam meg, nincs tapasztalatom.
Sziasztok
Most tettem fel a játékot és jó rábactam a kari generálásnál megadtam egy PIN-t de nem jegyeztem meg mert azt hittem hogy az minden belépésnél más lesz.. (mint a Dio3nál az Android app)
hogy lehet uj pint beállitani? amit már felirnák valahova...
Most tettem fel a játékot és jó rábactam a kari generálásnál megadtam egy PIN-t de nem jegyeztem meg mert azt hittem hogy az minden belépésnél más lesz.. (mint a Dio3nál az Android app)
hogy lehet uj pint beállitani? amit már felirnák valahova...
Vico, megneztem ely templarnal. A "The hidden truth"-hoz meg kell lennie: Barring the Gate, Balaur Conspiracy, BrigadierIndratu, Fragment of Memory 3, Project Drakenhammer kuldiknek. En is ugy tudtam h 2.7-el (v 2.5-el) nem kell az osszes camp lv50-ig, de ezt el....
Ami sajna azt jelenti, h kell a lv27 abyss camp kuldi ha el akarja kezdeni miragent/fenris settet. Ezzel egyutt nem ajanlom. A set egy dologra marha jo: full flight time kovekkel telerakva aethert szedni (fegyo felesleges, bar a title nem rossz) 😊
Ami sajna azt jelenti, h kell a lv27 abyss camp kuldi ha el akarja kezdeni miragent/fenris settet. Ezzel egyutt nem ajanlom. A set egy dologra marha jo: full flight time kovekkel telerakva aethert szedni (fegyo felesleges, bar a title nem rossz) 😊
Az a baj, hogy én is az elsõk között voltam, akik nekiugrottak így elég húzós lett craft része. De vannak légiótársak, akikkel lehetett egyezkedni. Másnak már biztosan egszerûbb mert az árak nagyon lementek brokerban. Van ami, kb csak anyagárban van kint.
Hát én 3.0 feltételeit írtam le mert én még akkor csináltam, mikor az volt. 😄
Hát én 3.0 feltételeit írtam le mert én még akkor csináltam, mikor az volt. 😄