24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • alyr2
    Vagy a sorci volt rosszul gearelt(pvp attack nem vagy nagyon keves volt neki)
  • Gő
    Vikodinnak van most igaza. Mindig szerdánként van szerver restart,de ez játékba való belépéskor is látható. Mindig kiírják és a forumon is jelzik. Csupán csak figyelni kéne. Multkori csütörtök a dredgionban való ap bukást javították csak ki.
  • Vicodine
    mindig szerdan van, multkor vmi mas miatt kellett masnap is csinalni leallast, me vmit elbasztak, de az osszefugges az, h mindig szerdan van most mar
  • wildstorm
    3 hete csütörtökön volt. De te biztos látod az összefüggést.
    Nekem ez nem egyértelmű.
  • Vicodine
    eddig kedden, utobbi idokben szerdankent van karbantartas, nem fogjak bejelenteni mert egyertelmu
  • Vicodine
    en nemtudom mibol van ez a gunner gyerek , de a sorci meg most nagy skillnek szamitoval is alig sebzi. lehet itt vitatkozni a geareken stb...,de nem tul regota van koreaban sem 4.0, szal a gunner tuti nem max geares, de azt nemtudom elhinni h olyan uber atom brutal nagy kulonbseg lenne koztuk mert azert koreaban gyorsan kiszednek egy jo geart, szal erre kivancsi leszek. az tuti, h az uj manastoneokkal elegge jo mdefet kilehet tenni, ugye 100m.supression olyan -3% magicdmg, es ha joltudom 30at ad egy stone, viszont ancient stone amibol asszem csak egyet lehet betenni 1-1 itembe, szal max 7et, ami 210, ami 6-6.5% mdef...hat nemtom...de erdekes
  • wildstorm
    Annyira örülök, hogy megint be nem jelentett karbantartás van.
  • Gő
    Ezt a godstone gyártást én is tudtam. Hála armor craftom is 500+-os így majd neki veselkedhetek."egyszer"
    Off
    Én szépen kértem valamit. Ennyi.
    Atya ég kik vannak szövegedre, meg csak annyit, hogy sajnos olyanok mint te.
    Off
  • Vicodine
    jaja ezt mar egy regebbi videobol lehetett latni h lehet kapni gs reciket, kir
  • Glenwoood
    Goodstone gyártás is lesz majd.
    Angol leírás
  • Vicodine
    Nah a forum majma megint okosat mondott es megmondta a tutit:DD
    Gő: mit koszonsz meg, szerinted mekkora ivben teszek arra h te mit kersz?:D atya eg kik vannak...
  • Trollface
    Csak Vico megmondja a tutit show van. Szerintem nem is értette mire céloztam. Na mind1 engem nem bosszant. Nem lehetett kihagyni.
  • Gő
    Ezt inkább privátba folytassátok! Köszi.
  • Vicodine
    kemeny beszolas volt azt a mindenit ihaj csuhaj:DD de magyar vagyok, es a hozzad hasonloak miatt szegyenlem is:DD
  • fajtalan01
    ez rohadt jó dolog.. most szedem a 60as karimmal a kiskarim 50es abyss set jét.. ez nagyon faja így.. a nagykarival azért tud jönni napi 20-50k ap így azért fasza lesz ha ráállok...
  • Trollface
    Te nem vagy magyar? Tudtommal magyar vagy,ja nem bocsánat te majom vagy. majdnem elfelejtettem. :D
  • Trollface
    Max te ,én évezem a 3.7-et.
  • Vicodine
    lehet ott nincs annyi gorog, viszont ott vagytok ti, magyar jokepu ciganyok:D szerintem ez eppen leviszi a szinvonalat nem kellenek gorogok. fast track szerver meg mi a pelonak aruld mar el?? patchrol patchre szarabb az aion(bar gw utan meg mindig a legjobb:D), kb 1.9 elottti allapotra kellene visszaallitani, ha lenne olyan szero en arra mennek, itt meg mindenki vergodik h mar 8.9el akar jatszani:DD
  • Trollface
    Fast track,cross dredge, 3.5-ös faszságok javítva. Nagyobb élet ,kevesebb cheater láma. Eye-ba nem olyan sűrün zergelik szét a képemet,jobb a társaság. Nincsenek csicska görögök meg ilyen csírák. Nincs szar gp ezért nem kell várniqueue-ra arénánál meg drednél.. + cross dredge miatt se. Truly free. Hiába mondom ,nekem megéri ott lenni nektek nem ennyi.
  • WhiteStar
    na ja... end game geart kiszedni pont patchre igy is csak azok tudják akik napi két napot játszanak...

én most lazulósra vettem a témát és még bőven az előző kontentes gearrel tolom a pvp-t is... groupban meg se látszik hogy gagyi :D
  • SirAlo
    ki kell varni:) legalabb tovabb ki lehet elvezni az elozot =D WoW-ba is en eredetin nem szeretnem olyan surjen jonnek a kiegek hozza, fel se birnak gearelodni az elozo kieghez mire beadjak az ujat .. :D ezert jobb wowbol is a tort szerintem
  • WhiteStar
    mert egy szaros patchel előrébb jár...
  • SirAlo
    De miert NA szerveren jatszotok ? europai miert nem jo ?
  • Trollface
    Latency fix-Fast Lan szoftver az alaplaphoz. 200-250 nálam ,de ez a gyakorlati határ. Legyél caster ott nem annyira zavaró,meeleként szarabb.
  • WhiteStar
    az a normális. számolj egy távolságot és ossz szorozz egy gyorsat
  • Axorod
    Latencyt NA szerveren Leatrix-en kívül nem lehet lecsökkenteni? Most jelenleg átlag 300ms a latency, ami azért elég nagy..
  • WhiteStar
    10ből max 2 ha jól tudom, de az is lehet h valaki beelőz és kicsupálja mielőtt odaérsz :)
  • QRob
    rendben köszönöm, akkor már csak 1 kérdésem lenne: mindegyik helyen megjelenik 1 db vagy az is lehet hogy a 10 helyből csak 1-2 helyen jelenik meg?
  • WhiteStar
    játékbeli idő szerint 23:00~01:00-ig tartó időszakokban jelennek meg. random a felbukkanása a megjelölt helyeken belül.
  • QRob
    Sziasztok! Van egy 50-es rangerem és a fenris set kiszedésén dolgozom.A felsőnél tartok ahol 10 db light of luck-ot kellene szereznem. Utána néztem, hogy hol találok ilyet az esencetappingos bizonyos szintű növény(ek)en kívül. Mások is mondták h elég bizonyos helyekre elmennem és beszedhetem a földről az itemet. Olyasmit is olvastam hogy az itemek 11 PM-től 1 AM-ig vannak jelen, de ezt nem tudom hogy a valós időre vagy a játékban lévő időre vonatkozik, de az is felmerült bennem, hogy ezt a lehetőséget 3.5-ben eltörölték (ettől tartok igazán). Nos ha ez a lehetőség meg van akkor valaki tudna nekem egy kicsit pontosabb, esetleg valami plusz infót nyújtani?
    (az itemek helyét pontosan tudom csak az itemet a földön nem látom)
    Köszi előre is a választ, és elnézést előre is ha már ezt a kérdést valaki feltette előlem, mert nem olvastam vissza
  • Serinahun
    Hogy hanyas szintű a karaktered lényegtelen. Az van engedélyezve hogy max. lv50-s abyss cuccokat lehet átrakni acconton belöl. Ergo ha egy lv 60-l megveszed a 40-s twinknek a cuccot és accont wh-n keresztül átrakod.

Glenwoood: nem működik EU-n, (biztos a gameforge nyult bele :) ), még ha csinálok olyan mappát se. Mind1, majd találok más megoldást.

Sky fortressnél pedig ha a boss leütése után ha újra bemész az instába, imsét meg fog jelenni az ALARM mob. Csak kb 50-100 db lesz belőle. Háttal fog állni ezért oda lehet sunyulni és elvileg hallani kéne egy szignált(ha megütöd akkor bukta van, megint elmenekül). Na innentől kezdve nem tudom mi van mert véletlen megütöttem és azóta nem próbáltam. Majd írok ha sikerült megoldanom a rejtélyt, már ha valakit érdekel rajtam kívül :)
  • WhiteStar
    jaja :)

asszem 3.5 után midnen aionban van ilyen.

egyébként úgy tünik nemsokára jön a fast track szerver. legalábbis az utolsó "közvéleménykutatásból" ítélve erősen gondolkoznak rajta
  • fajtalan01
    ez komoly? vagyis 50 alatti kari be tudja rakni az account wh ba a cumót? ez eu -n is megy?
  • WhiteStar
    50es szintig lehet tradelni accounton belül az ap-s pvp itemeket már.
  • fajtalan01
    na ez jó ötlet erre nem is gondoltam... ezt kipróbáljuk...
  • KaCsaxyz
    Szerzel magadnak egy mentort also fortokra (amikor epp nalatok van) es relicet gyujtesz.
  • fajtalan01
    érdekesek ezek a safe zone ok (housing zone ok ahol nem lehet támadni egymást). Eddig nem nagyon tűnt fel, hogy milyen lehetőség van bennük. Most, hogy van egy kis karim és questelnék alacsony szinten egy kicsit idegesített, hogy az összes túlgearelt asmo bent ül arblou's heaven mellett a safe zone ban és ha valaki kimegy questelni arra kiugranak lecsapják majd visszaszaladnak. Bár nem igazán tudom azt sem, hogy hogy lehet 40esen összeszedni a fullos abyss set et ékszerestől? Az mondjuk érthető ha minden +15 ön van mert azt nem akkora szám megcsinálni, de az ap így jön ha a safe zone ba beülnek és csak ki ki ugrálnak? (ezt sem gondolnám, szerintem egy kill max 100-200 ap lehet hiszen mindenki kis rankú még itt) szóval nempanaszkodni szeretnék, csak szeretném én is tudni hogy lehet 40esen a full abyss -t összeszedni? próbáltam pár instát vagy a várvédők farmolását reshantában de azokra nagyon rá kéne feküdni (1mob kb 77-100ap max,szóval az nem kevés mob lenne)
  • Axorod
    Nem! Letellik a 82 nap és visszajut veterán státuszba az account! A GP-t pluszba vettem hozzá. Eléggé olcsón eladnám, csak sürgős lenne. Tudod, a veterán az, aki f2p előtt előfizető volt. :)
  • csasaet
    Sziasztok! Letoltottem a jatekot frissitettem is, de amilor elinditanam az NCSOFT kepernyonel mindig lefagy. Tudnatok segiteni mi lehet a gond? Elore is koszonom
  • Gő
    lol 22-es kari! :) 82 nap GP veteránság. Ergo, ha letelt az is csak egy starter account lesz?