Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Lenne egy kérdésem. Azt olvastam, hogy max csak kettõ craftot lehet ki tolni 500 pontra. Ez csak karakterre vonatkozik vagy accountra?
Írjatok rá a következõ emberkék egyikére: Emperor,Shuri,Dolth,Kolinc,Nym,Lylyt
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
1-60ra huzni egy karit kb 1 hónap. laza tempóval. ha állandó mentorod van akkor kevesebb. viszont hogy mikor lesz rá épkézláb geared... én a helyedben inkább ezzel foglalkoznék 😄
practitioner of the forbidden arts of death
na de ok, ez már nem ugyan az az aion, ezért kérdeztem, érdeklõdtem 😊
köszi a válaszokat srácok 😊
nos, szóval tehát akkor kérem szépen, most sacc per kb mennyi idõ elérni a max szintet f2p módban, cash itemek nélkül ?
nem tudom ki állapította meg hogy hivatalosan, bejegyzetten mit takar a grindelés, nekem azt jelenti, hogy megyek elõre és 1-2 mobot püfölök fél percig, aztán megyek a következõre, és ezt rád erõltetik, na ennyi, pont.
3-4 nap, napi 4-6 óra grindelés volt egy szintlépés
neked valami játék nagyon súlyos mentális sokkot okozhatott régebben 😄DDD
de ezen ne vitázzunk egyik ilyen másik olyan játék.
mennyi idõ most elérni max szintet ? emlékszem régen olyan lvl45 körül hagytam abba, nem bírtam már hogy 3-4 grind egy szint lépés.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Frosty01, mint írtam korábban már játszottam aion-al, mikor még havi bajos volt, csak kíváncsi voltam mennyire igaz az hogy már nem grinder, meg hogy sokat változott
egyébként is ki kell próbálni hogy meglásd: bejön e vagy nem.
amúgy meg, az én értelmezésem szerint, attól még hogy küldetés adja azt hogy ilyen olyan amolyan mobokat ölj meg, attól az még grind, csak kapsz érte rewardot 😛
no offense
Regi accot at lehet (opt-in), hajra. Ha makod van meg veteran acc lesz belole.
Perpill nem az. H mi lesz kesobb sajna nemtudni.
vajon régi accountot át lehet rakni f2p-re?
és amúgy, mennyire lett pay2win a játék ?
kivették az ölj meg 10 ilyen 15 olyan 20 amolyan küldiket ?
@Cobra: ne feledd el hogy EU-n most craft event van😊
Maga a karakter szintezés még elsõ karakterrel is jól megy, sok segítséget kapsz hozzá.
régen aionoztam, még mikor fizus volt, de aztán abbahagytam, mert elegem lett az agyatlan grindbõl
az lenne a kérdésem, hogy mennyire változott a játék ezen része ? még mindíg egy agyatlan kóreai grinder ?
Egy olyan kérdésem lenne, hogy cimborámmal group-ba toljuk, de õ nem kap XP-t ha gyakunk. Én 24. szinten vagyok õ meg 8.
Van valamilyen szinthatár, hogy honnan kezdünk el osztozni az XP-n? Vagy az lehet gond, hogy egyikünk sem gold packos?
Elõre is köszi!
Na modelje sokkal jobb, az meg hogy eladnak aréna ticketet a shop-ba semmi ,mivel hamarabb lesz gearje ,de ennyi.. Itt meg GP nélkül halott vagy ,ha komolyan játszanál.. Aki ritkán játszik blabla meg nem jó ,mert a cd azt is megszopatják lehet kétszer ér rá tolni egy héten egymás után aka hétvége és mit kap 3-4 nap cd-t.. gz.. Közben a GF shopjába meg mennek fel az árak..
ÉN még csodálkozok ,hogy a fenébe tud még élõ lenni ez a cég...
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
3.0 insta CD-k (RB/AM/EF/Raks/Muada/ASF): 70 ora (majdnem 3 nap)
STH: 118 ora (ehez nincs scroll sem)
Ha jol latom akkor PvP Arenakrol leszedtek a CD-t (asszem az is 118 ora volt). Szal fene tudja. En egyszer belefutottam 2.7-ben (lejart GP es nem vettem eszre). Makom volt, regebbi eventbol maradt Eso/BT scrollom 😊
Free-to-play account types
Nagyjabol (GP nelkul):
Veteran = Starter - kereskedesi tiltas - chat megszoritas - mail megszoritas - gyujtogetes megszoritas - karakterek szama megszoritas - napi NPC eladasi limit - napi extraction limit
Nyakas: 14.024
Gyürü: 7.013
Elég gyenge adatokkal rendelkeznek.
3.0 óta játszok, de az ékszerek már akkor is ott voltak...
a sima veteránnak néhány instába nagyobb a cd-je meg csak 40%-os energy of repose-t kap
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/