24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Dorgal
    Sziasztok!A lvl 10-et már csak fizetve lehet elérni?
  • WhiteStar
    van valami még a heallel is mostanában, bugos, néha csak a "felét adja", néha meg abszolut semmit sem. ez vonatkozik minden hp töltő skillre. elég ciki tud lenni itt ott xD
  • Bumlista
    Sajnos a GF megint elszúrt valamit, mert az új mountot a Flying Pagati-t (kék-fehér dinó) elfelejtették berakni a frissítéssel. Mivel elvileg a város fejlesztése után a küldik végén megjelenő NPC-nél lehetne megvenni, de csak a csirke tojás van bent dinó nuku. Nem is értem mi lenne ha egyszer normálisan megcsinálnának valamit.
  • Gő
    Felháborodása részben jogos, bár tény, hogy az információ, amit nyújtott a kérdésében az kevés. Ha most azt írtuk volna neked, hogy talán kevés a hely a lemezeden, akkor te nézel minket hülyének, hogy hogy feltételezhetünk ilyet rólad, hogy ezt nem nézed meg előtte. De mint te magad is látod nem volt akkora szükséges ezt ide posztolnod, mivel kicsivel később magad is megoldottad.
  • Vicodine
    Hallod vilegrengeto faszsagot kerdezel, persze h cinikusan valaszol ra az ember, az sg Aion forum olvasoi szerintem melyen meg is sertodtek h ilyen kerdest kellett olvasniuk:D:D egyem a kis husodat
  • Tharus
    Köszi a nagy tudású válaszod, ilyen ember inkább maradjon csöndben, és még szépen írtam:) Amúgy már jó minden, a fantasztikus segítséged nélkül is.
  • Vicodine
    egy normalis ember szemeben a te usa szero istenitese ugyanolyan rohejes mint a te szemedben a masike...
  • Trollface
    NA update ,enchant system.
  • Trollface
    Van egy tippem amúgy. :D
  • WhiteStar
    neked? nem.
  • Trollface
    Mi a légió neve? Ha szabad tudnom.
  • Trollface
    Nem mondtam gyere át,csak reagáltam a röhejes támadásokra. Legalább nekded leesett vmi.
  • Trollface
    Új fegyverek
  • Gő
    Itt a Eu fórumon is ketett szerver csekkóló, bár én nem ezt szoktam nézni.
    Szerverek mennek: itt
  • Vicodine
    fasza...most probaltam laptoprol is hatha vmi kliensbeli problem, de ugyanaz...hat ez nem tul okes
  • WhiteStar
    nekem ok minden.
  • Vicodine
    mas betud lepni szerora? en se honlapra nemtudok se gamebe
  • Gő
    Anuhart ely oldalon.
  • Vicodine
    tobb topicban is probalkozik meggyozni masokat a faszsagairol, kuzd ezerrel a cimert:D
    Gő: milyen szeron vagytok?
  • WhiteStar
    detto. telemachus asmo oldalon szerintem sikerült összehozni a legnagyobb és legerősebb magyar közösséget nekünk is.
    100+ tag, átlag 25~30 aktív karakter csúcsidőben, dolgozunk ezerrel a lvl8as légion, mindenki gearelődik, szokik össze a banda, egyre jobb a játék.

de azért hajrá, trollface, győzz meg minket :D
  • Gő
    Trollface közutálatnak örvend szerintem sokunk részéről a fórumon. Értem én az érveit NA mellet és részben igazat is adok neki. De minek is mennék oda, ha a szerveren létrehozott légióm (vezetését már át adtam másnak) a 11. a toplistán és jelenleg a lvl 8-hoz szükséges kukacírtás sorozatban vagyunk. A közösség jó nálunk saját bérelt TS szerver, saját légiós honlap, amit igyekszünk kiterjeszteni, hogy a szerveren lévő magyarok is láthassák. Nem mondom azt, hogy minden magyar szeret a másikkal játszani. Vannak a kockák és hetente fellépegetők. Én se szívesen megyek gyenge geares karikkal dredre. Akkor már inkább húzzuk el a nótáját a másik frakciónak. :)
    Most is csak mindig azzl tudok elköszönni, hogy:

Kellemes játékot mindenkinek!
  • Vicodine
    ez van..XD
  • WhiteStar
    igaz-igaz, mindig elfelejtem hogy imádod koptatni a billentyüzeted
  • Vicodine
    mer en nem?:D tudom h retard de legalabb van kinek a veret szivni:D
  • WhiteStar
    hagyjad, csak trollkodik a paraszt
  • Vicodine
    Kozosseg jobb NAba? Mert eun az osszes szerver osszes guildjet probaltad, illetve naban is ugyanezt es ez alapjan vontal le konzekvenciat? Vagy van szambeli adatod, h naban kevesebb lenne a seller vagy a csiter mint euban? Amugy a regi nagy arcok kozul kurva sokan mai napig toljak es persze, ennyi ido utan sokan abbahagytak mar, nem mindenki birja sok evig, de mai napig kurva sok oskori anno castoros arc meg mindig tolja es sokan vagyunk, es a kozosseggel semmi baj, annyi h az alapjan h te naban vagy, ott csak szarabb lehet, mert az a vilag amiben te elsz, az egy ep eszu embernek eleg gaz, a felfogasodat alapukl veve. Arenas gearrol meg annyit, h koreaban az egyik szerver governorja mai napig 65osen is 60as colis gearben van(pedig tobb mint 100milla apja van, az a ranger akit egyszer ide belinkeltem), nem sokkal gyengebb mint az abyss, igazabol en nem is latom ertelmet a jelenlegi 60as ap gearre lecserelni tok folos farm mert akit agyonbaszok ezzel is, akit meg nem azt nem ez miatt.Zergben meg tokmindegy. Persze majd myth ap gearre erdemes lesz lecserelni 4.0ban
  • WhiteStar
    menjél csak terázni, majd mi játszunk a trágya fos gameval. cső.
  • Trollface
    Csak kit pénzelsz végső soron a gold sellereket , az a sok gp a brokeren szerinted miből van? Feltörik az accokat kirámolják eladják a kinaht,vesznek gp-t és eladják,ördögi körforgás meg 1-2 haszonleső aki ebből csinál pénzt. Nem tudom ilyen drop ratekkel mennyit kockulsz egy héten,de nem tudom. Max ha ely vagy , Spta ely oldalon tény esett meg talán még esik minden fos. Tételezzük fel RNG tér görbülésnek.

Én meg 3 éve kezdtem ezt a "trágya" game-t és mit ne mondjak te a tipikus FTP kiddo generáció vagy. Kurvára nem tetszik,hogy hiába vagy veterán nem ér szart se. Amiért mi tejeltünk=veterán rewardok most megkapjátok ingyen. Egyesek nem érnek rá farmolni ,mert van élet is. Hétvégente belépek aztán csá. Más is panaszkodott már a droprate-ra EU-n..

USA: Gear? Azért adták,hogy az underdog frakciót ösztönözzék ,de nem kap ám mindenki asszem egyszer adták a gyengébb frakciónak. Mondjuk ez egy faszság volt szerintem is. Fel is háborodott az elyos frakció ,csak azt érték el ,hogy asmok zergelnek.

Coruier Pass: Faszság ámbár láss csodát geci drága 1 pass a shopba,tehát annyira nem éri meg ügyeskedni rajta és valszeg ki lesz szedve vagy korlátozzák account karakterei közti kereskedelemre. (ami a rendeltetése lenne)

Szinvonal: Bocsánat azt már a generációdból az IA aionosok meg a cheaterek megtették.

NA közösség nagyon jó fej,ez is számít nekem.

Most lássuk már be ,amit ptw-nek neveztek nem igazán az candyk,scrollok,hamarabb lesz geared,vagy ticket. Aréna ticket 4.0-ban nincs is 65-ös gear.. A másik meg ,hogy szart sem ér ap 55 eternal emberke ellen. Aréna gear miatt sírni vicces,egyébként is mindenki aki akrta kiszedte. Több insigna nos igen ,de nem garantált ,hogy nyersz is 1v1 vagy zerg v1 arénában olé kapsz 10 medált a nyertes 100-at. Azonban nem biztos,hogy mindig nyerni fogsz..

Paytowin a must have,gold pack egy must have nincs mese ha fél HC akarsz lenni vagy néha pvpző. A Németen nincs választás ,gp nélkül halott vagy. Kapsz egy unlimited triált. A goldpack tradelése is vicces ,emlékszem Gameforge Bétában azt mondták nem lehet majd tradelni csak vmi hiba volt ,közben a németek ezt tesztelték ezerrel...

A server populáció ellent mond annak ,hogy milyen király a német Aion szerinted.. Hol a sok veterán aki kilépett? Miért hagyják ott csomóan naponta.... Paytowinben látjátok NA-t ,de kérdem én miért papol pl. Vico is ,hogy nincsen fekete-fehér ha NA-ra meg pont ezt alkalmazzátok hm?
  • alyr2
    En az enchantra gondoltam:D Az is nagy elony ha mindened +10, es nem kell farmolnod, meg törögetni az itemeket random szar enchantkovekert, ahogy en teszem..lvl 60 eternal fegyver 2xL55 meg hasonlo..
  • alyr2
    12% körul all egy darabig de elindul utanna
  • Vicodine
    eloszor is keresd meg a problema okat, utanna old meg, aztan ha sikerult szolj:DD te hallod az alapjan amit elmondtal, szerinted van ember aki megmondja h kb mi lehet a baj?:D
  • Tharus
    Sziasztok

Miért nem tudom telepíteni az aiont, 12%-nál megáll az update.
    Kérlek segítsetek. Köszönöm
  • Vicodine
    Ebben azert nem ertek veled egyet, mert kinahbol itt nemnagyon tudod magadat tuningolni, max enci vegett, de geared nem lesz belole...Amcsi az full p2win, itt azert nem. Amugy kinat amcsi szerokon is arulnak
  • alyr2
    Mind 2 oldal payto win, csak maskeppen. USAban vehetsz jatekostol atadhatatlan fegyvert mert van ra tiket(ergo vehetsz +15re huzott cuccot mondjuk vashartit, vehetsz arena tiketet..stb)lvl 50en hozzadvagjak az arany 50 pvp armort, semmiert nem kell megkuzdeni..tele lehet fullos noobokkal, persze valakinek ez bejon, mert ha mar jatszani nem tud de legalabb gearje lesz....Eun meg ugye vehetsz kinaht.es abbol tuningolod magad, es a GF is profital belole, mert bizonyos sellerek reszesedest fizetnek nekik..
  • Vicodine
    az elejen amig nem lattam at a dolgot en is szarabb megoldasnak talaltam a goldpackos megoldast mint amcsiknal ami van, de rajottem hogy ez azert sokkal jobb, mert ha ez nemlenne, valami olyannal kellene kiegesziteni a shoppot ami ennek a fogyasaval felerne, azaz kb mint amcsi szerokon, p2win lett az egesz szar...azert en is tudok haragudni, h vki fikazza az itteni uzemeltetest(valljuk be jogosan is), de ugy, h o kozben egy lenyegesen szarabb konstrukcio mellett adta le a voksat. egyetlen 1 pozitivum nem szol az amcsi szero javara, max annyi, h ha elkurnak vmit, akkor azt forumon bevalljak?:DDD huh rohanok is ..:D ha az a fajta uzemeltetes lenne itt, mint ott, akkor elgondolkodnek rajta, h bevallaljam-e a pinget..:D
  • alyr2
    Troll te osztod itt hogy dekurvajo az NA szerver..de te is leirtad hogy meelevel zavaro lehet a magas ping...es ott sem ingyenes mert semmi nincs ingyen az ncsoft nem a szep szemeitekert uzemelteti a jatekot hanem a profitert szoval valaki fizet kemenyen, itt lazadsz a gp miatt, amit kinahert vehetsz es meg farmolni sem kell erte mert a penz az "omlik" 1 szaros feher lvl 60 fegyver 1.2 milla az arusnal a pakk meg 20-25 milio, ha elmesz minden nap egyszer dgbe vagy 2x 1 het se kell es megvan a penz ra..te valami hihetetlenul korlatolt ember lehetsz, ami az amerika szerveren nem is baj, mert legalabb nem itt huzod le a szinvonalat...en 1 eve jatszom es 1 forintomba sem kerult a jatek eu szerveren, kb marcius vege ota vagyok gpackes es elore megvan mar veve 2 honap kinahbol..es utalom a pve reszt mert unalmas es nincs benne kihivas, en javareszt pvpzem és ugye igy is telik havonta akar tobb goldpacra...
  • Vicodine
    ertelek, de 1 honapja van 4.0 koreaban, annyira szarra gearelve nemlehet a gunner, ha meg pts, akkor mindketten full gearben voltak mert ott kapnak igen jo kezdo cuccokat. amugy magic supressiont ugy nezd, h 100 ms kb -3%dmg, ha 700 mse volt, akkor az -21%dmg kb
  • alyr2
    JElenleg ha kiveszi a bőrös az augmentes abyssos ruhat, akkor kb van 700 korul max neki a supression ekszerekkel egyutt(gondolom 4.0ban tobb mert lesz uh ruha vagy skill vagy valami ami noveli)..az kb 700 mboost minusz a casternak, ami sorcinal elenyeszo papnal meg smnel lehet esetleg donto.Ha jol lattam storm strikal sebzett bele 1000 kemeny sebzest, ami lehetetlen, bar en azt sem ertem miert cczte egymas utan 3x, ertenem ha lett volna rajta valami buff ami jo ha lejar, de ugye semmi nem volt, ez a video tuti valami szetgearelt kari vs friss hatvanas vagy felregemelt vagy tudom is en sorci kozt volt..
  • Vicodine
    en is gondolkodtam mar sok vegleten, de ha most pl megnezel egy olyan pvpt, amiben mondjuk egy full pvp gearelt rangerbe egy full pve gearelt sorci elkezd lodozni, meg ha nem mbre is van kipakolva akkor is nagyobbat sebez,bar nemtudom elkepzelni h ez a ket veglet lenne, de ott van pl a lava tempest, amivel most azert eleg szepeket lehet sebezni 2-3kt, az a videoban meg sem karcolta a gunnert, meg ha a vegletet nezzuk tenyleg pvp ruhaba lott pve cuccal akkor is tul drasztikus a dolog akarmire is legyen stoneozva, de majd kiderul osszel..:DD
  • alyr2
    en lassan 1 eve jatszom ezzel..es mindig szerdan volt a multkor azert volt csutortokkon mert nemeteknel valami nemzeti unnep volt szerdan, igy nem meloztak...masodszor pedig a szerdai hibat javitottak csutortokon.
    De ha teged ez elbizonytalanit, akkor te is egy vagy azon retardalt magyarok kozul, akit meglep az pl hogy telen esik a ho :)