Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ohh, köszi. Már telepítettem az update-t és azt hittem, hogy mivel karbantartás közben csináltam, ezért valami..., hát...elsz*ródott és nem tudok belépni, de most legalább tudom, hogy nem én rontottam el 😄
Gő
Valaki már vett! Nállunk skinneket a sugóktól! De azok már storba is bentvannak, ha minden igaz.

Nem uzemel, valami gond adodott a karbantartas kozben. Nincs info (egyelore) mikor elednek a szerok. Aktualis infokat ide ir CM: Karbantartas 2012 nov. 28.

@Kusi: koszi nemreg en is megtalaltam de abbol (guestbloom fertilizer) van 450+ darabom. Igy nekem a rough/hard/stb aether csak a helyet foglalja. Masra is lehet hasznalni egyebkent. Minden (najo, majdnem minden) honap 15-17 (ingame naptar) megjelennek a nomad shougok orielben/pernonban. Ha jol lattam skineket lehet "venni" toluk (ne kerdezd milyenek) 😊
Köszi az infókat a Mastarius szettel kapcsolatban, hát a megszerzésükkel kapcsolatban, mint kiderült kicsit tévedtem.
Most lenne még egy kérdésem: az EU szerverek karbantartás miatt még mindig nem elérhetõek, de a kiírás alapján már kéne menniük a szervereknek 3 órától, viszont még mindig nem mennek. Meddig fog elhúzódni a karbantartás?
csak nekem nincsen eu szerver vagy tényleg nem üzemel még?
Gő
Idõjárás változik pláne orielben. De többi terepen még nem láttam.

Gő
Szia Kacsa!

Orielben ütögetõs kavicsokhoz vannak qustek locsoláshoz szükséges gömböket kapsz érte. Mivel van gondolom jópár darabod elég csak felvenni a küldit és le is adhatod 😊 Én sajna utólag tudtam meg. 😊

BoneDragon
Köszi a magyarázatot. Sajnálom, hogy nem kerültek ezek bele. Feldobta volna a hangulatot ha karakter húzás közben változik az évszak, vagy lennének magasabb szinten víz alatti küldetések. Kirántottak volna az egyhangú szintlépésekbõl.

A videónak amit linkeltél az a hivatalos neve, hogy "aion future trailer".
Kb a 2.0 után adta ki az ncsoft, hogy így képzelik el az aion jövõjét, szóval nem a 3.0áról szólt, csak valaki tévesen 3.0 trailerként rakta fel és azóta nagyon sokan azt hiszik hogy az is...

De hogy a kérdésedre is válaszoljak:
Az idõjárás és a javított grafika már bekerült 3.0 is, de csak a high quality enginel mûködik, de hogy pontosan hogy van arról nem tudok nyilatkozni, mert nekem csak a default enginet bírja a gépem. De úgy tudom hogy nem minden területen van havazás meg ilyenek csak orielben.
A többi dolog közül ami a videóban van, még a houseing és a mountok kerültek be, a többi nem.
Ezekbõl a ház elég hasznos tud lenni mert van nagyon sokféle növény ami különbözõ dolgokat adhat. A mountok viszont már nem érnek sokat mert a pvp területek nagy részén nem is lehet használni õket.
Uszkalas nincs (nemtom 4.0-ban lesz-e). Az idojaras effekteket nem tudom megmondani, en mindig kikapcsolom (elso dolgom) mert veszettul zavar minden jatekban ahol van. A videot nem tudom most megnezni, de elso tippre az oriasok a sarpanba (LV55 camp) atvezeto videobol lehetnek.
BoneDragon
Emlékszem ezt régebben nagyon mutogatták. Belekerültek az idõjárás változások? Mert a videóban elyos kezdõterületet mutatják, ahogy havazik. És azok az óriások a végén, vagy a víz alatti küldetések? Lehet buta kérdés, de még alacsonyabb szinten vergõdök. 😊

BoneDragon
13:00 órát irtak karbantartásra, utána 13:30, most már 15:00. Biztos sok minden került be az 5 megás patchel. <#idiota>

"jah, tényleg nem tudja valaki, hogy mit lehet kezdeni a nem greater questitemekkel?" <= kidobni a fenebe, csak a helyet foglalja...
"szóval most majd kuncsoroghatok gyártós arcoknak hogy ugyan gyártsanak már" <= Lehet jobban is jarsz. Vidd az alapanyagot (jo esetben magad szeded/morpholod) es megmondjak mennyit kernek a craftert. Szerintem olcsobban jossz ki mint ha a kesz itemeket veszed AH-bol. Ha offert kernek 300-500k max😊
nem az akasztott ki hogy mennyi pénzbe került.. nem akkora gáz ha sokba kerül.. csak ez a successrate kicsit zavaró... 11bõl semmi azért elég nagy szívás(a legrosszabb, hogy legutóbb felvásároltam brokertõl az összes itemet.. szóval most majd kuncsoroghatok gyártós arcoknak hogy ugyan gyártsanak már...)
jah, tényleg nem tudja valaki, hogy mit lehet kezdeni a nem greater questitemekkel?
egy encsizésnél azért van vagy 60-80% os successrate -ed. amúgy az encsi még nem is olyan dühítõ mint a manastone -ozás(bár tény hogy többe kerül)... mikor egyszerre kicsap vagy 5követ az utolsó kõ mikor elrontja (van csizmám amit 70 manastone -al sem sikerült teleraknom)
mindegy ha már fölültem a szopórollerre akkor már nem szállok le ... legalább a következõ egy-két hónapban lesz miért játszanom 😊
Ha ez kiakaszt akkor ne kezd el enchantolni a fegyodat meg ruhadat😄 Mert sokkal tobb penzben van mint ez a siel tema..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Gő
Frosty, ha gyorsítani akarod a tapizós részt nem muszáj mindent kiszedni elég csak bele lesni és ha nem a quest item, akkor kimozdulhatsz belõle.
Csak én úgy belerázódtam a kmozdulásokba, hogy vagy 10 quest itembõl simán kimozdultam. XD

Frosty01
következõnél lesz idõd bõven visszaszerezni a pénzed 😊

practitioner of the forbidden arts of death

hát tényleg végtelen türelem kell a Siel's set gyártós részéhez.. elsõ körben 3gyártásnyi alapanyagom volt nem adta be...most 8al próbáltam és most sem adta be :S hát szomorú volt látni hogy 3goldpacknyi pénzt dobtam ki egyetlen este alatt... mindegy azért is végigcsinálom...
Nekem meg van a full mastarius sett😊 Szoval mivel asmo vagy ignnissonban a 2 fortot el kell foglalni ekkor megjelenik veile a helyen es le kell nyomni ekkor kapsz egy levelet amiben van egy mastarius x grade akarmi ami ha 1st grade akkor 5 platinamedal esetleg godstone es egy mastarius favor van. minden killnel ha ott vagy es sebeztel bele akkor kapsz 1 favort a full ruhahoz asszem 21 kell

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Frosty01
hali. nem. ellenség fortjának elfoglalásakor (ingisson / gelkmaros, attól függ milyen frakcio vagy) ha te vagy az a tökös legény aki szétmészárolta az ellent és top10es gyilokgép vagy, akkor kaphatsz egy ilyen itemet.

BoneDragon
Gameforge telepítõd van? Mert ha nem, akkor át kell állítani a zónát.

Sõt most nézem, amcsi gamed van. Szóval biztosan át kell állítani a zónát rajta.

speed01
Okés majd megnézem, köszi! 😊

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Cobra.
A routerhez nézzél frissebb firmware-t, UPnP legyen bekapcsolva, illetve a modemedet is indítsd újra. Jobb ötletem nincs.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

speed01
De valamiért az ip címem nem szereti, lehet router gond lesz

speed01
Router TP-Link, tûzfal win 7 alap )

Cobra.
A login szerver nem enged be valamiért. Tûzfal, router milyen van?

speed01
Itt a kép sry! 😊
Segítséget elõre is köszönöm! 😊

speed01
Nem vágom komolyan, oldalt beenged játékban meg nem.
Ezt adja ki:

Sziasztok! lenne egy kérdésem: ilyet: Mastarius's Favor honnan szerezhetek? Én úgy hallottam, hogy egy Esoterrace nevû instából, viszont azon belül nem tudom honnan. A Mastarius szetthez kellene ilyen Mastarius's Favor nevû dolog. Û
Valaki tudna segíteni?
Gő
Ezt nem hiszem el! 😄 Én voltam az a nem sok szerencsével megáldott akinek 11. proccolt be. Kollégám(szintén templar), aki a 11. próbálkozásnál ott állt mellettem full szettben tegyük hozzá. 😄 Írni se mertem neki közbe, hogy végre sikerülni fog csak miután végzett a crafttal.

AION EU support
Ez talan hasznosabb lesz.
Najo, azt feledd el, az NC-s😊
A masodik oldalon asszem Kastil irt egy linket, rem sikerul ide beszurnom azt a postot. Ha nem akkor a 21230-as szamu postot keresd.
PIN reset
üdv
leszedtem a játékot, át transfereltem ncsoft-tõl gameforge-hoz a régi acc-ot, belépnék, de kéri a karikhoz a pin kódot, amit nem tudok már..
ncsoft accountról meg eltûnt aion, ott megtaláltam hol kéne resetelni, gameforge accounton viszont nem tudom hogy kell, fõleg hogy validation e-mail-t se kaptam még tõlük... resend-eztem is... kíváncsiságból megpróbáltam change e-mailezni, arról egybõl megjött a mail, na ilyenkor mi van ?

Cobra.
your account has been suspended - itt a lényeg, bannolva vagy. Account Managmentnél ha belépsz mit ír? ( https://login.ncsoft.com/login/loginform )

nincs véletlenül spataloson Elyos oldalon egy 500szinten levõ handicraftes? Nagyon kéne a Siel's es questitem...
speed01
Sorry, your account has been suspended or this IP address has been blocked.
We apologize for the inconvenience. Please try again later. If you continue to have this problem, please contact NCsoft Support.....

Röviden kb 😄

speed01
Válasz 'speed01' üzenetére (#21334) epic xD

speed01
Hát nekem még mindig kifagy, nemtom mivan 😄

Biztos nálad van a hiba, mert mi most is bent vagyunk páran...

speed01
Egyfolytába ip címre hivatkozik -.-'

speed01
Oldalon se tudok acc névvel bejelentkezni, csak e-mail címmel enged. játékban próbálkozok akkor meg kidob 😞)

speed01
Csinálta azt is, akkor már megvan miért 😊

speed01
Nemtudom, folyamatosan blockolja a ip címem. de nemtudom miért.

Cobra.
Hogyhogy blokkolja? Én most épp bent vagyok a játékban. A legutolsó patch elõtt volt olyan, hogy lefagyott loginkor a kliens, nálad nem ilyen gond van?

speed01
Egyfolytába blockolja a ip címem, fos usa 😄

speed01
Valaki tólja usa szerón? 😊

Frosty01
akkor sajna nem tudok segíteni a craftban 😄

am hát ja. fenris is elsõre proccolt mindkétszer 😄 de ha valami kézzelfoghatót akarok craftolni az hot ziher h nem jön össze xD

a szedés viszont szét fogja b@szni az agyam.

Spatalos/Elyos
A szedegetés annyira nem rémít... abba amúgy is bele szoktam kockulni, és az nem viszi el a pénzt ennyire. Elég nagy mákod volt akkor ezzel a dologgal.. olvastam hivatalos fórumon emberkékrõl akiknek 15.re sem sikerült. Itt is írta valaki, hogy csak 11.re lett meg.. szóval a másodikra legyártás nem épp megszokott 😊 Mindegy összefarmolok vagy 10re való cuccost aztán egyben nekiállok.. ha marad belõle legfeljebb visszarakom brokerhez.. de ahogy ismerem a szerencsémet a legutolsó fogja beadni.. vagy az sem 😊
Frosty01
melyik szerón/oldalon vagy?

egyébként nekem 2. próbára összejött a kraft. az utánna lévõ sokkal szopatósabb.

"Dew Patience". a név magáért beszél ;-)