Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Kusi: koszi nemreg en is megtalaltam de abbol (guestbloom fertilizer) van 450+ darabom. Igy nekem a rough/hard/stb aether csak a helyet foglalja. Masra is lehet hasznalni egyebkent. Minden (najo, majdnem minden) honap 15-17 (ingame naptar) megjelennek a nomad shougok orielben/pernonban. Ha jol lattam skineket lehet "venni" toluk (ne kerdezd milyenek) 😊
Most lenne még egy kérdésem: az EU szerverek karbantartás miatt még mindig nem elérhetõek, de a kiírás alapján már kéne menniük a szervereknek 3 órától, viszont még mindig nem mennek. Meddig fog elhúzódni a karbantartás?
Orielben ütögetõs kavicsokhoz vannak qustek locsoláshoz szükséges gömböket kapsz érte. Mivel van gondolom jópár darabod elég csak felvenni a küldit és le is adhatod 😊 Én sajna utólag tudtam meg. 😊
Kb a 2.0 után adta ki az ncsoft, hogy így képzelik el az aion jövõjét, szóval nem a 3.0áról szólt, csak valaki tévesen 3.0 trailerként rakta fel és azóta nagyon sokan azt hiszik hogy az is...
De hogy a kérdésedre is válaszoljak:
Az idõjárás és a javított grafika már bekerült 3.0 is, de csak a high quality enginel mûködik, de hogy pontosan hogy van arról nem tudok nyilatkozni, mert nekem csak a default enginet bírja a gépem. De úgy tudom hogy nem minden területen van havazás meg ilyenek csak orielben.
A többi dolog közül ami a videóban van, még a houseing és a mountok kerültek be, a többi nem.
Ezekbõl a ház elég hasznos tud lenni mert van nagyon sokféle növény ami különbözõ dolgokat adhat. A mountok viszont már nem érnek sokat mert a pvp területek nagy részén nem is lehet használni õket.
"szóval most majd kuncsoroghatok gyártós arcoknak hogy ugyan gyártsanak már" <= Lehet jobban is jarsz. Vidd az alapanyagot (jo esetben magad szeded/morpholod) es megmondjak mennyit kernek a craftert. Szerintem olcsobban jossz ki mint ha a kesz itemeket veszed AH-bol. Ha offert kernek 300-500k max😊
jah, tényleg nem tudja valaki, hogy mit lehet kezdeni a nem greater questitemekkel?
egy encsizésnél azért van vagy 60-80% os successrate -ed. amúgy az encsi még nem is olyan dühítõ mint a manastone -ozás(bár tény hogy többe kerül)... mikor egyszerre kicsap vagy 5követ az utolsó kõ mikor elrontja (van csizmám amit 70 manastone -al sem sikerült teleraknom)
mindegy ha már fölültem a szopórollerre akkor már nem szállok le ... legalább a következõ egy-két hónapban lesz miért játszanom 😊
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Csak én úgy belerázódtam a kmozdulásokba, hogy vagy 10 quest itembõl simán kimozdultam. XD
practitioner of the forbidden arts of death
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Sõt most nézem, amcsi gamed van. Szóval biztosan át kell állítani a zónát rajta.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Segítséget elõre is köszönöm! 😊
Ezt adja ki:

Valaki tudna segíteni?
Ez talan hasznosabb lesz.
PIN reset
leszedtem a játékot, át transfereltem ncsoft-tõl gameforge-hoz a régi acc-ot, belépnék, de kéri a karikhoz a pin kódot, amit nem tudok már..
ncsoft accountról meg eltûnt aion, ott megtaláltam hol kéne resetelni, gameforge accounton viszont nem tudom hogy kell, fõleg hogy validation e-mail-t se kaptam még tõlük... resend-eztem is... kíváncsiságból megpróbáltam change e-mailezni, arról egybõl megjött a mail, na ilyenkor mi van ?
We apologize for the inconvenience. Please try again later. If you continue to have this problem, please contact NCsoft Support.....
Röviden kb 😄
am hát ja. fenris is elsõre proccolt mindkétszer 😄 de ha valami kézzelfoghatót akarok craftolni az hot ziher h nem jön össze xD
a szedés viszont szét fogja b@szni az agyam.
A szedegetés annyira nem rémít... abba amúgy is bele szoktam kockulni, és az nem viszi el a pénzt ennyire. Elég nagy mákod volt akkor ezzel a dologgal.. olvastam hivatalos fórumon emberkékrõl akiknek 15.re sem sikerült. Itt is írta valaki, hogy csak 11.re lett meg.. szóval a másodikra legyártás nem épp megszokott 😊 Mindegy összefarmolok vagy 10re való cuccost aztán egyben nekiállok.. ha marad belõle legfeljebb visszarakom brokerhez.. de ahogy ismerem a szerencsémet a legutolsó fogja beadni.. vagy az sem 😊