24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Vicodine
    vaze csak az maradt meg bennem,h 4.0ban szart sem kap templar, amikor vaze pl ranger, az utolso 4-5 kieg ota egyetlen egy normalis skillt kapott csak, meg 4.0ban fog kapni megegyet, azonkivul mindegyik class atomra lett boostolva, megsem sir a pinam....
  • Gő
    Én imádom a Templaromat és írtam is, hogy csak Clericet utálom (aki nem küzd) mert szar gearben is el tud menekülgetni. Trollnak lehet nincs túl jó Templarja, és én a Gladis írására adtam igazat, nem a templart leminősítő írására vagy eddigi összes hsz-re. A skilleket már láttam Vico, és nem rosszak az tény, de szerintem nem lett jobb mint a gladié. Nem azt írtam, lófaszt nem kap csak, hogy elkúrták. :D Az nem ugyan az.

És inkább kapjak egy jó játékost, akivel harcolni is lehet ne olyat, akit első fordulóba leverek és utánna afkol. Vagy a másik példa, hogy folyamatosan öngyilok, hogy az 5 kill ne legyen meg. XD
  • Vicodine
    Te figy Gő,troll ugy allitja be a templart, mintha vmi szar lenne, es neki adsz igazat? o.O bakker egy jo tudasu templar atomjaira szed cleriken kivul barkit nekurjatok mar fel...lofaszt nemkap 4.0ban? vaze ha meg 10 kiegen keresztul nemkapna semmit akkor sem lehetne ok panaszra mert jelenleg clerik mellett a legnagyobb op class, es igenis van esely gladi ellen is, es amikor ezekrol a dolgokrol beszelek, akkor mndig jol gearelt vs jol gearelt, jo player vs jo playerrol beszelek, nem csicskakrol, meg az h gladi szed le pdefet attol meg van par masik class ami nem...en sem vagyok szar player, meg akikkel szaladgalok is azert tudnak ezt-azt, de pl szerverunkon van scossos, aki 3unkat ugy bezuzott(ranger,chanter,assa) h kopni nyelni nemtudtunk, velem kezdte, chanter nemtudott kihealelni shilden keresztul sem mert 2-3t baszogatott folyamatosan belem es berantott onnan meg nincsen kiut, aztan cantert ledaralta es assa maradt a vegere, annyi h a dp skilljet eltolta, de hat ki nem...lehet itt jonni azzal h ki a noob stb..de vaze egyik legkemenyebb class. nem kap semmit 4.0ban? nezd mar meg amit belinkeltem:olyan buffot kap amivel bar a pdefje lemegy, de minden utese meller meg 400+ dmg parosul, egy 3szor elsutheto osszesen 2k felett sebzo skillt, tenyleg semmi az amugy is op classnak..:DD szetszeditek az agyamat komolyan mondom, meg troll itt milyen 2400mas templarokrol beszel meg mi van? bakker kora reggel egetvero faszsagokra kel kelnem:D
  • Gő
    Dobálgatom én azt is, mert van a dredes küldi is 1ik mithril másik platos.
    Még anno AP-ért vettem kavicsot eye-ban lévő kúthoz, hogy ott dobálom be, de az is csak AP pocséklás volt ugyan olyan szarul adta. XD
  • WhiteStar
    az hogy van aki meg tud ölni még nem jelenti hogy szét van kúrva. a gladinak is ugyanugy nerfelve van az UD nem csak neked :)

igaz, pont tegnap kent szét a falon engem is egy rohadék gladi, lerakott a földre, átrendezte a belsőségeim aztán felrakott éterbe, fittyet fosva a remove shock buffra, és onnan már csak halva jöttem le.

megesik sajna, van ez így. majd ha lesz jobb cuccom én fogom kibelezni. de az 1v1re nem lehet alapozni, és nem is szabad. world pvpben még mindig én vagyok előnyben :P

dobálj mithrilt a kútba, kb 300ból olyan 60 medálod lesz ha mákod van :D
  • Gő
    Most Trollnak tudok igazat adni eléggé szétkúrták a templart 4.0-ba és már 3.1 óta nem az igazi. Tegnap pont OP gladit kaptam 1v1-be. Természetesen az első körbe szétvert. Utánna futkorászott, hogy visszatöltsön a skillje. Majd nem megnyertem volna, mert az utolsó rész a hidas pálya volt és én vezettem... mert leesetem. -.-
    Írta utánna, hogy remek küzdelem volt és kurva mákja volt mert cd volt mindene berzerking stb.

Valaki árulja már el, hogy miként lehet még mithrilt szerezni.
    Gelkbe járunk védőket ölni, sigezek (tegnap telt le a gp-m mithril melyet 2 plat és egy üzenet, hogy vegyek goldpakkot) de hétköznap is csak 1 siegre tudok menni. 2 napi 5-5 aszmo eye belül kívül. Satrás is készen van meg a napi mithirillesek is(Guriki, Black clude(lake)).

Hajtom a bagázst a lvl8-ra, mert tán ha minden igaz lvl8-on lesznek légiós küldik. PVP PVE külön és a PVP küldik mithrilt is adhatnak tán.
  • WhiteStar

eljött ennek is az ideje
  • WhiteStar
    mint ahogy az már máskor is, most is kiderült hogy láma vagy.

töröld a templarodat inkább, jobban jársz.
  • Trollface
    Aether armor 400 resistel? Hol élsz te? Sorcik már mb,ma köveket raknak be tiamat fortból bazmeg... Nincs mb cap se.. Ne gyertek itten a 2500 ma-s templarokkal,kb nem ölnek meg de te se tudsz csinálni lófaszt se..

Bekaphatod. :D Templárom van NA-n... Akkor te noobokkal találkozol , ilyen odamegyek szétcsapom csak a mesében van..

Sorc glaci + 4k godstone meg a többi fos nukeja... Lobomitzerke még megvan? A nude sorc shinigami..

Csinálj videót meg aki itten dumál és top gamereket abáljad lefele ,ne a geartelen aréna szerencsétleneket.. Mindenki olyan op templár itt.. +15-ös fegyverekkel,ap ékszerekkel,nagy tudással..

Kusi: Igen, kurvára idegesítő kb ha gearelt és a skilljei nincsenek cd-n megbasz mindenkit... Ha cd-n van egy lófasz... Kevesebb esetben van cd-n a gladi vagy szépen elfutkos,menekülget mindenki elől aztán csapatja szét mindenki képét.. Közbe a gladik sírnak jaj de gyengék..

Vico én meg egy full zerged kiteoltam 5 ranger volt a nyílhegy azt lődöztek mögöttük 19 másik asmo... Király volt maradt 3-4k hp-m a végére.. P defre visszatérve kérdezz már meg akárkit a hős tele szerón ,mennyit ér.. mikor pl a gladi 500-at lebasz róla kapásból a szar skilljével.. P def csak dísznek van , iron skin és a nezekan az meg meginnt más.. Nem bír megölni templárt most azt állítod mert über brutal god of war... ? Simca aki az isntened ,vehetnél tőle példát akkor még a retailos időböl hány gearje volt.. Amúgy kivánságod teljesül a doom lure is nerfelve lesz.. Calming whisperrel 30 secig kaptok pull resistet a sinnel.. Mindenki kap mindent, a temp 4.0-ba mit kap? SZART se.. visszadegradálják pve hero-vá..

Tell me more pls!

• Vicodine
    ja most nezem h a linkem nemsikerult gondolom a fordito miatt vagy ft, de a lenyeg h a felso fulon a 4.0at ki kell valasztani es mar lehet is latni minden skillt lejebbtekerve
  • Vicodine
    " A játék ütőkaszt rendszerű, de ennek ellenére egy jó játékos bármilyen kasztot el tud verni." A szar jatekosokat sosem erdekelt h kitudom-e nyirni, sok templart megolok rangerrel meg gladit, de ha jol gearelt is az illeto meg jol is tolja, akkor megy le az esely zerora:D bar gladit meg kilehet szedni nehezen, de templar ellen tok 0 rangerrel, mert az ellen nem tudok mit tenni, h nem sebzem, viszont o atatckspeedet csokkent, oddarant, felborit, ramchargeol, 2kt basz belem utesenkent, meg elfutni sem tudok elole max mauba de akkor sem mindig mert ahoz helyzetelony kell, par meter gyorsan elfogy h megtudjon rantani, ha egyszer megrant akkor meg vege..:D
  • Gő
    A templár költséges karakter(shild+sword vagy mace és a greatsword) és nem egyszerű a kezelése. A Gladi sajnos tény 3.0 óta sokat változott Templarok kellemetlenségére. :D
    4.0 bán meg még jobb lesz a Gladi. Vissze kell szoknom újra a Sild + Gratsword gyakoribb cserélgetésére. A játék ütőkaszt rendszerű, de ennek ellenére egy jó játékos bármilyen kasztot el tud verni. (Cleric vs Cleric na az egy jó huzavona) Templarként nekem inkább csak a clericcel van bajom. Szalad, bokroz pontot gyűjt nincs harc.
    2v2-be pedig imádok Gladival menni healre nincs szükségünk Gladi is izmos defben és remek, hogy mindenkit felborít. Én csak a Breakpowert tologatom szépen és hullanak, mint a legyek. Feltéve, ha nem a repülős pályán vagyunk, ott a pont szerzés a mielőbbi cél.
  • Vicodine
    skillek Vegre ranger is kap most ertelmes skillt, azert 30 secenkent 6-8 secre 100%-al megnoveli az attack es a casting speedet/debuff igen csak jol hangzik, ezzel lehet vegre szopatni a mageket, silence arrowon ugye 18sec cd van, ezen 30, ki lehet taktikazni h mig megolom addig meg se tudjon nyikkanni:D aztan fasztudja majd latjuk menet kozben, de jol nez ki
  • alyr2
    empyn az is ott van asszem hogy kevesebbet serulsz de nem vagyok biztos, most meg nincs kedvem belogolni megnezni:D
  • WhiteStar
    hát azt írja, de nekem valamiért az van meg hogy magicot nem felezi, csak a debuffokat kaparja le. mindet.

empy armor +50% hp - 25% hp-t visszatölt és 50 + natural healing
  • alyr2
    iron skin 50% dmg reduction,en ugy tudom, ha van empyrian armor is akkor kellemetlen mert harmad sebzes megy be ra kb(ely oldalon lehet mast tud a skill)
  • Vicodine
    ezt mar regota meg akartam kerdezni: valaki jatszik 3Dben Aiont? csak kivancsi vagyok mik a tapasztalatok
  • alyr2
    Azt ismertem jol gearelt templar, nekem volt makom. De arenaban a CC-n mulik az egesz, ha nem barmol bele a joszag akkor eleg jol lehet szopatni:D Bar ellenem a elgtobben az elso mapon ellonek mnden skillt azan nezelodnek sleepben faban bokolban , aztan megint alszanak , lekegyegnek a cumok aztan die:D
  • Vicodine
    fu geci tegnap megoltem egy templart most jut eszembe!!!!szaladtam eyeban, es jott velem szemben olyan 2k hpval, mar semmi buffja semmi skillje nem volt, de egy pt asmo uldozte(szal volt oka..:D) es en lelottem!!:DD aaa ranger megtudja olni a templart!!:DD
  • Vicodine
    annak sem volt magic sup. a rucijaban:D
    white:smet is azert meglehet vele kurni, bar teny h oda azert kell egy kis malac is, de ha egy secre is lankad a figyelem azonnal die:D
  • WhiteStar
    iron skin fizikai védelmet ad ugyhogy az np, de te sem érted a szitut, látom

még egy ilyen komment trollarcútól és ráfekszek a nooo buttonomra hirtelen
  • WhiteStar
    de lényegtelen! nem érted? a templar szar akárhogy is nézed

2 partyt már pont nem tud túlélni! tök fos az egész!
  • alyr2
    Templar geci egy kari...bar en lottem panda focusal 7k critet iron skinen keresztul:D Bar trafoban voltam:D De iv1 arenaban nem szeretem, nehez nyerni ellene ha tudja hasznalni a gazdaja
  • Vicodine
    itt meg sem emlitettem, h ha veletlenul engedi magat bestunolni, akkor annak a chainje is szinten parezer hpt visszatolt, azzal is lehet taktikazni, ugyanis van egy skillje amit ki-be tud kapcsolgatni 6sec cdvel, es azt ha useolja akkor nemtudjak se stunolni, se rootolni, se sleepelni, se aetherbe emelni szal semmit...plussz 700magic supression de ez nem is lenyeg, viszont ha kell egy kis hp, es mondjuk olyan class ellen bunyozik akinek van stunja vagy borit vagy akarmi akkor szepen kikapcsolja es mar ott is a plussz hp stb...en ma rangeremmel transformban nemtudtam megolni egy templart, mert annyi vedelme volt, h egyszeruen nemtudtam le dpselni mig beszaladt eye kozepetol a guardokig....mondjuk en rangerkent alig sebzem mert eleg nagy a pdefe, es ha letesztelned vagy tudnad a def-attack redukciokat akkor nem mndanad azt, h lofaszt sem er a pdef, mert en pl templarba stunning shottal nagyon max 3kt lovok, addig egy clothosba akar 5-6k is belemehet, szal rohadt nagy a kulonbseg
  • WhiteStar
    hogyne lőhetne. ha nekimész 60as pvpben egy gearelt sorcinak mondjuk hmmm
    STEEL RAKE SETBEN!

elmondom neked kedves trollfész, hogy a glacial shard critelve full mboostal lő pvpben 5k körül. amit amugy egyszerü evadelni: aether armort felhúzod.

mellesleg a sorcit könnyebben kibelezem mint a clericet. amikor ellőtt minden fost, felrántom a hp-m a skillekkel meg 1! potival, és az addigra szétvert shieldje miatt máris lehet borítani / stunolni / húzgálni.

az egyetlen ami elpicsázza az az SM. mindenhogy.

gz.

húzz fel egy templart, tanuld ki a játékot vele, és gyere vissza trollkodni. cső cső.
  • Vicodine
    ez szep es jo amiket irsz, aki nem ismeri a templart, vagy nem annyira jartas pvpben, meg el is hiszi neked ezt a sok faszsagot:DDD6-7-8kt lo egy sorci??:DD esetleg xformban crittel meg gsproccal egyutt...D:D chanter meg ranger egy templart???o.O jezusom te milyen helyen jatszol vaze? meg sm...na ez mar neccesebb, de azert ezt is szetlehet kuldeni vele. meg 12-13k hp? igen alapbol olyan 14k, arra rajon a toltes az olyan 5k, az mar 19, tud egyszer 4kt masik skillbol tolteni, az mar 23k, abysspoti meg sima poti az kb 5500 vagy ilyesmi, az mar 28k, azert illik dpvel felszerelkezve pvpzni indulni, ami ha jol hasznaljuk ki megint olyan 18k, de addigra visszatolt a sima hp poti ami megint majdnem 2k, lehet szamolgatni erre-arra, de 40kt lazan le kell verni egy templarrol ha ki akarja vki nyirni, es ebbe bele sem szamoltam az iron skint, amit ha jol idozit az ember plussz 10k is meguszhat vele....meg van meg skillje is ami nem sokat de azert sziv vissza, szal nem kell megmagyarazni, mindemellett eleg nagyokat is csapkod, foleg ha gs van a kezeben egy leatheresre vagy clothosra akar 5kt is lazan benyom break powerrel, emellett huzigal, borit, stunol, haggyuk mar...nalunk telemachuson van olyan templar aki ha egy pt jon ellene, akkor is kiszed belole legalabb 2 embert mire meghal
  • Trollface
    lófsazt ,ez szándékosan lett így irva. :D
  • Trollface
    Sorcit direkt hagytam ki... Köcsög reflectje... Physical def elmondanám lófsazt se ér a mai Aionban..
  • Trollface
    Egy grammar huszár. :P P def? Hagyjad már... az nem elég az invincible-séghez .. Hatalmas hp?! ,pvp tempnek van 12-13k hp-ja.. amikor a sorc üt 6-7-8k-t.. Mostanában még a rangerek is szétszedik.. Sm? befearel aztán véged, glad is 3.0 óta szétcsapkodja a templárt.. Chanter.. ez is kibelezi... chanter rohadt op lett. Sin-t meglehet szopatni ,de az UD nerfelése elég szarul jött. Kérlek húzz fel egy templárt és do some pvping. :D
  • Vicodine
    "invincible", igy:) amugy ha valamelyik classnak nem kell panaszkodnia, akkor az a templarok, talan clerikek kitudjak magukat healelni es leszedik, de azon kivul egy jo templar ellen igen nagy tudas kell ha gyozni akar vki, igen kemenyeket csapkod, mellette iszonyat sok hp, hatalmas vedelem, hat nehez is legyozni...
  • Trollface
    Lehet ügyesen,de nem így és most berak egy pár killt az nem jelent semmit. Sm nem is volt a videóban ha jól láttam. :D Bírom ,hogy a templar-ról az él a köztudatban ,hogy invicible... régen volt valami ha nem is invicible ,de kemény... de most nem ilyen egszerű az élet.. mint ebben a videóban.
  • wildstorm
    Valaki meg tudná mondani a motorkészítő tekercs nevét?

Előre is köszi
  • WhiteStar
    lehet bár ezek ratyi ellenfelek voltak. ha megnézed 3-4 1,5~2k-s sebzéstől összeestek.
  • racsir
    :D hát ez nem jött ösze :D
    tehát ittt a link
    http://www.youtube.com/watch?v=sv_xcbzAXao
  • racsir
    tényleg lehet [ url=http://www.youtube.com/watch?v=sv_xcbzAXao]így[ /url ] darálni templarral?
  • Bumlista
    Persze igaz, hogy nem egy eget rengető dolog, ha nincs dinó csak akkor legalább ne harangozná be, hogy benne van és sok mást is. Az a gáz, hogy miközben degeszre keresi magát szarik azokra akik a pénzt fizetik nekik.
  • alyr2
    Sokminden nincs benne a paccsekben ami elvileg benne kene hogy legyen..ez a mount meg szerintem mindeggy hogy van e vagy nincs:D Ha nagyobb dolgok hianyoznak, bar nekem csak a serverek kozti tdg hianyzik a tobbi nelkul tudok elni! A Spatalosos elyk mar neha unalmasak:D mert csak a train...
  • WhiteStar
    ha benne van a pakkban akkor miért ne hiányolhatná?

csak eu az egyetlen ahol nem kapni, ilyen megvilágításban gáz, nem?
  • alyr2
    A csirke nem eleg? szerintem vicces:D
  • WhiteStar
    nem :DDDDDDDDDD

kasztváltó - ascension quest. csináld meg és lvl 10 lehetsz