24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Vicodine
    ennyi. amcsi szerot sem ingyen uzemeltetik, meg ott sokkal tobb elonyhoz jut az ember a penzeert, semmivel sem jobb az, csak ha valaki igy elsore ranez dolgokra, akkor amcsit korrektebbnek tartja, de aki atlatja az tudja h az csak a felszin. a GPal semmi baj nincsen, ugy is csak az veszi meg real maniert aki megtudja, rajtuk keresztul pedig kinahert jatekban a tobbiek is, igy mindenki boldog, meg elonye is van, sok retardaltat kiszur..:D
  • Gő
    Kicsit nézz körül ember, mert már K unalmas ezt folyton leírni.
    EU oldal eleve fos korlátozott nem tudod kilesni más karik adatait, mint NA-n Gameforge nem kapott kézbe semmit nekik maguknak kell megoldaniuk, hogyan működtetik a gamet.
    Gameforge ÜZEMELTETI euróoában az aion-t. NCsoft már szarik bele európába 2 nagy piaca van Amcsi, Korea és még azért ott van Kína. Mi Európaiak át lettünk passzolva a Gameforghoz, lehet őket ugyan szidni, de senki sem fog ingyen élni. Szidjátok a GP-t, ha akarjátok. Truly freezzetek 300-500-as pinggel. Vagy vegyetek egy rubic kockát és tekergessétek azt.
  • ktomi22
    jogos.. de nem 2 kulon jatek.. még a weboldal kinezete is butittott az eu nak.. sőt.. eu reggel ncsoft.com ra be se lephetsz.. 1 jatek.. csak kulon szerver fut eu nak es na nak.. igy lenne jogos.. de UGYAN AZT kéne futtatiuk.. mi ez a megkulonboztetés?.. pl nézd league of elegndet.. utt ugyan az a verzio fut minden szevreren.. az eun is meg na-n is.. maga a game verzio ugyan az egy az egyben.. aion meg nem.. mert buzi a gyarto.. itt leszivja a zetont a népről..
  • Trollface
    Szerintem fejlesszék tovább az Aiont. Innen már csak egy lépés a világuralom.
  • Trollface
    Tegnap szépen elszállt a német Aion, minden. A weboldal is. XD
  • Vicodine
    szerintem teraznod kellene menni, ott van az okostojasok gyujtohelye abba a fosba:D
  • Vicodine
    na meg egy okostojas..:D meg szep h kulonvalasztottak a kettot, hiszen semmi kozuk egymashoz. Komolyan nemertem ezeket a hasonlitgatasokat minek kell, ennyi erovel megjegyezhetnenk azt is, h amerikaban olcsobb a benzin, nalunk menem annyi...Semmi kozunk amerikaiakhoz, egy tok kulon uzemeltetesu dolog a ketto, ennyi erovel koreahoz menem hasonlitod?? Mert kb ugyanaz lenne az ertelme...
  • ktomi22
    szopjanak.. ameriakai szervert (még weboldalt is) teljesen kulonvalasztottak az eu verziotol.. euban fizess minden pluszert míg ameriakai részen ugyan az ingyen van "truly free"
  • Vicodine
    minosegileg elegge fos, de azert kilehet belole venni 1-2 erdekes reszletet, hat eleg kemeny..
  • WhiteStar
    dehogy, meg sincs. nem játszok ott, elég nekem 1 éjjon is
  • Vicodine
    feher fent vagy most notaionon?
  • Vicodine
    hat igen , szarok a notaionos gmek....
  • Vicodine
    az a baj, h troll azt hiszi, h a MR a mage classok ellen kell:DD azok ellen sem rossz(csak hat tonna MAjuk van, szal nem celcsoport) ha neha le-le resistel 1-1 spellt, de igazabol a fighter classok debuffjai ellen tokeletes, gladi nemtudja rootolni, pdefet leszedni, lock downolni, ranger trappelni stb stb....szal kell az az aether aromor, abban siman kilehet hozni hozni akar 3k resistet is
  • WhiteStar
    amit viszont piszkosul irigylek tőle az a hideoutos gear. dejó lenne kiütni végre a winget meg a nyalogatós gs-t nekem is O.o
  • WhiteStar
    21k hp még ratykó szerkóban is elérhető :D amit csak 2x tud visszatölteni :D

hát jah, de látszik ő is láma, éter armort használ :) küldök neki üzit h szégyeljük együtt magunkat
  • Vicodine
    van olyan resz a videoban, ahol a sracnak 21k hpja van, ez 12-13k igeze feher? pedig alapbol ennek a sracnak is 13k volt..:D de hat nincsen hpja sem, szarok a skilljei is, nem is lehet vele embert olni, tiszta gaz class, szerintem torolje mindenki
  • WhiteStar
    https://www.youtube.com/watch?v=liSpX5W5SS0

templar 3.5pvp (jp)
  • Vicodine
    kivancsi leszek ra mennyire jon jol majd az a coin amibol venni lehet, de van egy sejtesem..:D
  • WhiteStar
    akkor már kezdem sejteni a problémáid okát

vico: az a steampunk feeling bejön nekem is
    majd mehetünk farmolni megint két évig hogy legyen egy fogaskerekes bökőnk!
  • Vicodine
    en cryoltam? o.O vaze te nem aionnal jatszol az mar kiderult, de h nem is sgt olvasol, meg is ide irsz az is egyre vilagosabb:DD
  • Trollface
    Te cryeolsz itt aranger miatt állandóan.. Na nyugodj le itt vannak a kedvenceid. Dafuq did I just see?
  • Vicodine
    hagyd mar szegenyt, olyan buta h az mar faj szerintem ra kellene hagyni mert ugy sem veszi eszre magat, az jut eszembe a sracrol, mint amikor egy hal partra vetodik, mar semmi eselye de vergodik meg kicsit..:DD amugy minden kiegben op skilleket kapott eddig a templar(ezert is jelenleg a clerik mellett a legdurvabb class), most is kap 3 igen jot, aki nem annak latja az nem latja at h hasznosak, addig mig ranger az elmult kiegekben egy skillt kapott ami kozvetetten hasznos lehet de az sem op, tenyleg mara az evolucio vegen kullog, 1v1ben mar az osszes class igen kemeny kihivas, meg is csak a gyokerek cryolnak be, vaze aki templarra panaszkodik, az szerintem nem is tud jatszani vagy nem is ezzel jatszik
  • Trollface
    Egyedül a twink 55-ös tempemen van berakva. EU-n.
  • Trollface
    Nem használom az aether armort.
  • Trollface
    Mint az Elder scrolls-os törp gépek. Tisztára az jutott eszembe.

• WhiteStar
    több hónapja?

NA-n templarod van nem?

okoskodj tovább :)
  • Trollface
    Mr-s bazz meg , te ennyire retardált vagy kigyót békát kiabálsz. Persze mr mi a fasz lenne? Pont itt irtam Tiamathoz 2500 mr kell még anno.. Szánalmas vagy White.. Mintha te nem gépelnél el semmit. Nem használom azt a stigmát már régen. Tévedhet az ember a másik már több hónapja EU karaktereim közelébe se mentem..

Azért egy damage boost mindenképp kellene. Vico hp-t áldoz fel healelésért és támadásért elég retardált skillek. 1 talán van ami normális EGY. Amit GŐ is írt..
  • Vicodine
    izlesek es pofonok, de nekem ezek a skinek kibaszottul bejonnek
  • WhiteStar
    jaja. a plusz hp-t meg a többit pedig +olásból nyered.
  • Box3r
    Az új instához full MR kell...nincs mese:)
  • Vicodine
    mindenbol egy kicsitnek sosem volt sok ertelme, vagy vagy..
  • Gő
    Ezt furcsállottam én is, hogy van 6 és 5 slottos. Kolléga templárnak a vállasa 6 slottos míg az enyém 5 aprócskát gyengébb csak a 6 slottos szerintem, bár ott van a +manaston hely. Jelenleg nekem is 3 darab van meg Vállas,Kesztyű,Nadrág 5 slottosak. Kérdés, hogy ezeket mind full MR kéne kövezni vagy blck és HP is mehet bele? Mert van, aki azt mondja templarnak full mr-kell. Mellesleg a srác akinek megvan a full szet tett bele minden félét: acc, crit, hp, blck, mr.
  • Box3r
    Én most úgy állok, hogy 3/5 felső /6 slotos/, vállas és a cipő megvan:)...Iszonyat jól néz ki a skinje....de az utóbbi pár run-ban szinte semmi nem esett, hogy a fene enné meg:)
  • WhiteStar
    NEKEM 13 RUNBÓL 0. HTX.KBAI. :(
  • Gő
    Na, hogy álltok a tiamat ruházat kiszedésel? Van nálunk templar akinek meg van a full szet. -.- Máker! :D MR követ meg alig kapni 1,5M körül lehet venni 1-et náha olcsóbb, de ahhoz szerencse is kell mert elkapkodják. Mindenki gyúr hidoutra most ezen izgul mindenki. Lényeg hogy nem szabad tökölni. :D
  • WhiteStar
    hahahahha :D

na ja.

az a baj a shieldemmel nekem is hogy ott a nishaka ami +1 és majd egszer tele lesz MR-el, na meg ott a 2kondis coli atk-al +1 szintén, és mindkettő kéne legalább 10-en de lehetőség szerint 15ön na meg aztán az abg mace, meg majd a nyalókás gs... fack.

az MR seten én is dolgozom keményen. mennyi nálatok a 14es kő?
    felénk 1,1kk ~ 1,5kk XD
  • Box3r
    60-as kétkondis koli :) Igazság szerint még nekem sincs 10-re húzva...de tervben van. A mostani projekt, egy 2300 közeli MR szett összerántása a nyavajás Tia Hide instára....nagyon kéne egy nyalós Greatsword, bár ha az nem jön össze megelégszem egy mytical nyárssal is :)
    Az nem létezik, hogy az Earo féle zúzmó banda lehozza az instát, a Last Stand-es party meg nem :) Tehát most nagyon ráállt a mi kis légiónk, mindenki csinálja az MR szettet!

Bár tegnap volt egy iszonyatos nagy failom.../nem is merem elmondani/ ....vagy mégis?
    Tehát a történet a következő: bementünk RB-be, és kiesett a Nishaka shield...öröm, meg boldogság:) Miután kijöttem az instából elkezdtem összehasonlítani az SW shieldemmel...arra a döntésre jutottam, hogy betöröm a régi SW-met....kettőt lehet tippelni, hogy mit törtem be xD

Szerencse a balszerencsétlenségben, hogy kettő 113-as követ dobott:) Így tudok venni még egyet és marad egy kis lóvé a MR kövekre is:)
  • WhiteStar
    templarja van csak tudja :)

végülis 800at 400al összetéveszteni, meg MA-t MR-el. meg 2400.. lehet nem is az aionnal játszik csak összetévesztette a topikokat sg-n.

boxer. milyen shielded van? 60as 2condist használok, rohadtul félek nekiállni az encsantolásnak, nem akarom rákölteni a szerveimet is
  • Vicodine
    ezt mond a nagyokosnak, aki szerint 400MRt ad az aether armor..:DD
  • Box3r
    A templar 1v1-ben a topp class. Egy jól gearelt templarral minden kasztot f*szra kéne húzni:)
    Groupos PvP-ben pedig a cleric után a második nélkülözhetetlen class, a BG miatt és 5k-s shield miatt.
    Lassan 1 éve játszok a templarommal spataloson, sikerült egy normális geart összeszednem, és sokat PvP-zek vele /nem csak napi questeket csinálok/.
    Tapasztalataim szerint nagyon sokan nem tudják, hogy mire képes egy jól gearelt templar, pláne akkor, ha azt egy jó játékos irányítja :)
    Gladikat is könnyűszerrel el lehet verni, egy +10-es shieldel 1v1-ben, groupos pvp-ben, meg csak annyi a teendő ellene, hogy nem állsz bele agyatlan módon az AoE skillekbe!
    Egyetlen mocsok nagy szerencséje van minden egyéb kasztnak, az, hogy a templar iszonyatosan randomos....van, hogy 400-at üt punishment-el, van, hogy 3000-et. Ha ez fix lenne, akkor lenne sírás rendesen.

Egyedül a cleric-ekkel gyűlik meg néha a bajom, de ezt tudjuk be annak, hogy unbalance a játék.