Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gő
De mielõtt bárki leugatna, nem a gameforgot védem vagy az EU szerót.
Ha nem lenne enyire magas a ping NA-n én is ott játszanék. Mert GF borzasztó amit mûvel. A goldpack még csak csak. De nem értenek az Aion-hoz és ezt még a fórumjokon is hangosztatják. Csak régi Eventeket másolnak(NCwest), nagyon sok a szerver restart idejük 5-6 óra míg na 2-3 óra.
Utóbbi frissítésüket ne is említsem reggel 8-tól esete 10-ig. Jó +1 nap goldpak idõvel pótolták az idõkiesést. Siralamas mostmár mocsok sok a hekker és semmit nem csinálnak. Tia eyeban is úgy vagyok groupban, hogy valaki már videózik. Nem tudom ér e el vele valamit.
Eléggé elment a kedvem a játéktól.

Hát azért nem éppen arról szól aion hogy ki a jobb arénában 😄
aréna cucok amugy is fika mind. aréna cucos addig jó még nincs abys. sokan prok arénában már csak kasztjuknál fogva (sm, sorc,cleric) de tia eye-ban lehentelik mint a....
Gő
Amcsi, szeron nem lesz hamarabb 4.0, mint a kóreain. 😄
Látom megint kezd feltörni EU NA vitta.
NA szervereken pénzért lehet venni aréna tiketet. Annyit mész amennyit akarsz(pénzed engedi). Jó hamar meg lesz a az eréna szetted HA fizetsz. Az ingyen játszó kis selejteket meg szétzuzhatod vele pláne ha még lassú a pingje is. Mert hát csórikám azért ment oda mert ingyen van.
Van értelme így játszani?
Amcsi szeró pay to win. Kitartást azoknak akik ott vannak. És csak várjátok a 4.0-át

Nekem van gearem...szoval elbasztad...

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

4.0 meg koreaban is csak tervezet szinten van, nemhogy amcsiban
Meg rajonnek arra, h ott is csak a penz erdekli a dragalatos uzemeltetoket...😄 Meg amugy nemertem sikoly reakciojat, azert vannak nalunk euban kurva sokan, mert sokan atmennek amcsi szerokra?😄D na mindegy majd megossza velunk😄
Frosty01
aztán meg sikítva jönnek vissza mert nem bírja a szervezetük a pinget... 😄

practitioner of the forbidden arts of death

Sokan átmennek NA-ra mert ingyen több mindent kapsz mint EU-n valós pénzért. Ráadásul hamarosan jön a 4.0 ahol a max szintet is meg emelik 65ig...

Ennyi embert mint amennyi most van kb anno startkor lehetett latni evekkel ezelott, rohadt sokan vannak mind kezdon meg ugy altalaban mindenhol, ezt telemchusra ertem
BoneDragon
Tegnap 17,5-ért is láttam.

Frosty01
biztos hogy nem. tele ely oldal csúcsidõben 1k körül volt régen, hát még most... <#idiota>

stardate
Jó is lenne, most kb 35-38 milla Nexus elyios oldalon de eddig soha nem sikerült 24 millánál kevesebbért vennem.

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

spatalos-on játszom, többi szerón is 20 milláért árulják ezt a 30 napos gold cuccot ? 😊

http://aioninfo.com/

ez komoly ? ennyire kevesen játszanak vele eu-ban ?

Persze, ott kolbászból van a "kerítés", wowztam én is, de ezeket a legendákat nem kellene ide!
BoneDragon
Amit küldtek levélbe christmas ticket, azzal mit kell csinálni?

torrente111
menj vissza wow-ozni.jobb játék mint ez a "nincs geared megdöglessz, ráadásul nehéz összesszedni játék"

Ok, köszi, legalább már tudom, hogy mit kell csinálnom, ugyanis nem történt semmi, ezért nem tudtam, hogy mit kéne, de így most már tudom
Ne add fel, nekem sm-el az 50. mob adta meg. Nem item, hanem elkezd sirankozni dogles kozben. Cler-el a 20. adta. Csak searcher-ektol kapod, szal extra szivas, mert mas dogot is olnod kell ha haladni akarsz. Lenyeg: old oket amig meg nem adja.
Sziasztok van egy küldim: http://aion.mmorpg-life.com/quest/the-guiding-hand/118076/ és a 4. lépésnél tartok, ahol mobokat kéne ölnöm, de nem dobja egyik sem az itemet és nem tudom megcsinálnia questet. Próbáltam a neten rákeresni, de igazából azt sem tudtam mit keressek, meg az angol tudásom sem tökéletes. Valaki tudna egy kis infóval szolgálni?
Igazabol kivettem ratortem 80 magicboost 27 kovet aztan teleraktam +22 vel osszeraktam egy 30 millas attackspeedes jewellel beletettem egy godestonet es azota nem hasznaltam egyszer sem..de mivel noble tac-officer konyvem volt/van +10 enchantolva..meg kiesett a vasharti tome ami ala beteszem hamarosan a 2 augmentes abyss tomot..igy csak a helyet foglalja..meg ugye 0 kilometeres.. azt se tudom minek vettem ki 😄

Nem vettem meg..nem telik ra jelenleg..pedig szerettem volna..De mar az aion sem kot le.. Kurva sok a csalo sajnos..Ma levert 1 ranger ugy hogy trafoban voltam..csereltem hp-t es 1v1ben kinyirt ugy hogy 0 sebzes okoztam neki ami sorcival eleg nagy mutatvany.. A buzi gameforge meg szarik bele sajnos

áááá bakker, sírni fogok 😄
elkezdtem tegnap törölni az egyik régi karimat, hogy indítsak egy újat hogy belerázódjak a játékba, közben kiderült, hogy attól hogy a 8. kari még törlés alatt van, lehet indítani újat, mondom király faja lesz, haza érek és csapatom, erre öcsém indított egy újat...
jólvan, mondom, semmi gond, akkor töröljük az õ egyik régi kariját is ( közösen használtuk/juk az accountot), és csinálok a helyére egyet, csakhogy a 2 törlõdõ kari tovább foglalja a helyet, és egy szerveren csak 8 hely van.... 😄 ( van még 1 másik kari egy másik szerón is így jön ki a 8), szóval most roppant boldog vagyok 😊

Moltenus mar van 3.1-ben is. Raid boss abyss core mellett, kisse bugos, heti 1x 1 orara spawnol.
nem rosszak, ezek mind 3.5 ös patch ben vannak csak? vagy van amelyik elérhetõ most EU -n is ahol ha jól tudom csak 3.1 vagy mi van?
alyr, amúgy a gw2 nem jött be neked? láttam hogy MoD recruitol

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

tyû... akkor TE már kijátszottad magad a kahrun fegyóval... milyen volt? mire cserélted le? Mire érdemes váltani? én eddig azt hittem az a legdurvább fegyver a gaméban...
Azert nem mondhatjatok hogy mindig el.... Akar tetszik, akar nem, problemak adodnak. Minel nagyobb egy rendszer, annal nehezebb a hibat izolalni es javitani. Volt ilyen baki mas jatekban, tapasztalt kiadoknal is. A problemat en sokkal inkabb abban lattam, ahogy a kompenzaciot kezeltek. Twitteren kifejezetten duhito volt az elso reakcio, Makarov (elso) hozzaszolasa forumban detto.
Én most fogom valamikor szetszedni a kahrun jewelt..remelem nem 6 L55 lesz belole..bar nem lepodnek meg rajta

nem az a gond, hogy lassúak, hanem hogy nem értenek hozzá és még mindig annyira rutintalanok (dacára a heti maintenance nek meg a sok sok update nek amit már több kevesebb sikerrel véghezvittek) hogy nem képesek befejezni egy update -et a saját maguk által megszabott idõablakon belül. Elég szomorú, én például láttam nagy rendszereket, amik azért el tudtak idõben indulni egy update vagy migráció után. Nem az a gond ha lassan megy a dolog, hanem az ha szarul becsülöd meg az indulást. Mondták volna, hogy este 11re lesz, mert jön a tököm frissítés ami komplikált akkor nem lett volna ekkora para, mint így, hogy 3órától sok ezer user kattintgatta a refresh gombot :S
mindegy azért tegnap este még összekaptam vagy 150kahrunt ennyivel is közelebb lettem a csudafegyverhez 😊
Akkor is csinálják meg 10 perc alatt 😛 Nyomjanak 1 ctrl+c és ctrl+v-t 😛 Álítsák vissza az idõt tavaj karácsonyra 😛 Öltözznek mikulásnak 😄

Nem nem dolgoztam, elég volt levizsgázni adatbáziskezelésbõl, nem sikerült megszerettetnie velem a tanároknak 😛

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

cece
Messze esik az hogy õket védjem mármint magát a GF-et.
Hanem általánosan próbáltam írni, hogy egy nagyméretû bonyolult adatbázissal nem egyszerû dolgozni rendszer bár inkább adatbázisgazda szinten.
Feltételezem az NCSoft sem 1000 oldalas üzemeltetési leírást adott át nekik. Hasonló területen dolgozom szóval tudom mekkora szívás egy ismeretlen adatbázist üzemeltetni háttér nélkül.

GF egy retard banda, ezeket az updatekat meg karbantartasokat erdekes mas ceg megtudja csinalni rendesen, csak ezek a faszok nem. Itt is akad kerdes:meg lehet csinalni rendesen? Meg. GF azert nemtudja megcsinalni mert balfasz brigad? Igen. Haggyuk ma faszom emlekszem elejen mekkora heureka volt, h rajottek hogyan tudtak egy shugo nevet atirni...Azon csodalkozom h betujak inditani a szerokat tiszta vicc nehogy meg vki mellejuk alljon
cece
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy dolgoztál már nagyméretû komplex adatbázissal valaha is?

Sírás és acsarkodás helyett egyszer próbáld ki ezt és majd utána tegyél fel ilyen kérdéseket.

CM kiköhögte a fórumon (márha jól olvastam), hogy a Maintance késés miatt az aktív goldpakkal rendelkezõ játékosok +1 goldpak napot kapnak.

A szöszölés/szenvedés meg vicc. Már volt karácsonyi event, csak fel kellett volna tolniuk megint. Igaz én mezei nyuserként nem láthatom, hogy min szenvedtek, a magyarázatban írták.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Felgyorsitani nem lehet.
Nem valtozott annyira sok minden. Skilljeidet vedd meg (van par uj) Utanna menj be kromade-be h kicsit belerazodj nem tul veszes mobok kozott es nyugisan. Ha megvan irany SR cabine (=SR mid, most mar solo insta, L/U SR maradt csak partis). Mire ezekkel megvagy, nagyjabol tudsz mindent😊
kösz 😊
instázni szerettem úgy rémlik 😊

viszont, most így közel 2 év után azt se tudom szinte mi micsoda, gondoltam törlöm a legkisebb szintû lvl23-mas karit, és indítok egy újat, hogy újra belerázódjak a dolgokba, igen ám, csak hogy 7 nap mire törlõdik a karakter...

gondolom gyorsítani nem lehet rajta 😛

Grat, veteran accod van (ugy tunik).
Attol fugg mennyi idod van naponta es mennyire vagy hajlando kuldizni (tudod, a grindes resz) + instazni😊
tippre egy lvl 46-os chanter mennyi idõ maxra húzni ? 😄

tudtam írni mindegyik chat-re, most akkor örüljek ? 😊

megnéztem az utolsó üzenetet amit ingame kaptam, vissza jött 500 gold ore ah-ból, 2010.02.23.-án 😛 nem ma volt lol

Na, végre megy a játék, ideje volt már 😄
Ha veteran accod van akkor tudod majd hasznalni mind a 8 slotot. Ha starter, akkor mind a 8 slot aktiv marad ha van rajta kari (3-8 helyre csak aktiv GP-vel csinalhatsz ujat).
A legegyszerubb modja: LFG-re megprobalsz irni. Ha megy akkor veteran.
no, elvileg resetelte support a pinjeimet, persze kipróbálni még nem tudtam, meglepõen gyors volt a support 😛

és ha a meglevõ 8 karimból kitörlök egyet, akkor vajon a kari slot megmarad?

azt hogy gold-os vagy milyen besorolású lett az accounto hol tudom megnézni ?

Hi! Most látom, nincs kint a karbantartási kiírás, viszont nem tudok belépni. Más sem tud?
Frosty01
mint mindig. elõtte meg ncsoftot szidták ugyanígy. ez már népbetegség az aionozók körében.

BoneDragon
Öröm nézni, ahogy szidják gameforget facebookon.

Aionarmory-n en sem talalok most skineket, uh lehet igazad lesz es en keverem valamivel.
En vettem a shugoktol egy dobozt.. direkt a kuldi miatt farmoltam a szar koveket, remeltem valami fasza disz vagy ertelmesnek tuno dolog lesz a jutalom az 1 napi farmert.. de rabasztam sajnos..egy 0 szam volt amit a hazban kitehetek a falra... Valamint vehetsz turkizkek szobrokat. Meg valami kocka diszt ami kurva draga 60 milla/darab kb es kell 5 darab hogy 1 full legyen..skint nem talaltam a shugoknal..