Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem lenne enyire magas a ping NA-n én is ott játszanék. Mert GF borzasztó amit mûvel. A goldpack még csak csak. De nem értenek az Aion-hoz és ezt még a fórumjokon is hangosztatják. Csak régi Eventeket másolnak(NCwest), nagyon sok a szerver restart idejük 5-6 óra míg na 2-3 óra.
Utóbbi frissítésüket ne is említsem reggel 8-tól esete 10-ig. Jó +1 nap goldpak idõvel pótolták az idõkiesést. Siralamas mostmár mocsok sok a hekker és semmit nem csinálnak. Tia eyeban is úgy vagyok groupban, hogy valaki már videózik. Nem tudom ér e el vele valamit.
Eléggé elment a kedvem a játéktól.
aréna cucok amugy is fika mind. aréna cucos addig jó még nincs abys. sokan prok arénában már csak kasztjuknál fogva (sm, sorc,cleric) de tia eye-ban lehentelik mint a....
Látom megint kezd feltörni EU NA vitta.
NA szervereken pénzért lehet venni aréna tiketet. Annyit mész amennyit akarsz(pénzed engedi). Jó hamar meg lesz a az eréna szetted HA fizetsz. Az ingyen játszó kis selejteket meg szétzuzhatod vele pláne ha még lassú a pingje is. Mert hát csórikám azért ment oda mert ingyen van.
Van értelme így játszani?
Amcsi szeró pay to win. Kitartást azoknak akik ott vannak. És csak várjátok a 4.0-át
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
practitioner of the forbidden arts of death
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
ez komoly ? ennyire kevesen játszanak vele eu-ban ?
elkezdtem tegnap törölni az egyik régi karimat, hogy indítsak egy újat hogy belerázódjak a játékba, közben kiderült, hogy attól hogy a 8. kari még törlés alatt van, lehet indítani újat, mondom király faja lesz, haza érek és csapatom, erre öcsém indított egy újat...
jólvan, mondom, semmi gond, akkor töröljük az õ egyik régi kariját is ( közösen használtuk/juk az accountot), és csinálok a helyére egyet, csakhogy a 2 törlõdõ kari tovább foglalja a helyet, és egy szerveren csak 8 hely van.... 😄 ( van még 1 másik kari egy másik szerón is így jön ki a 8), szóval most roppant boldog vagyok 😊
Melee castok talan erre 3.5 Extendable fegyok
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
mindegy azért tegnap este még összekaptam vagy 150kahrunt ennyivel is közelebb lettem a csudafegyverhez 😊
Nem nem dolgoztam, elég volt levizsgázni adatbáziskezelésbõl, nem sikerült megszerettetnie velem a tanároknak 😛
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Hanem általánosan próbáltam írni, hogy egy nagyméretû bonyolult adatbázissal nem egyszerû dolgozni rendszer bár inkább adatbázisgazda szinten.
Feltételezem az NCSoft sem 1000 oldalas üzemeltetési leírást adott át nekik. Hasonló területen dolgozom szóval tudom mekkora szívás egy ismeretlen adatbázist üzemeltetni háttér nélkül.
Sírás és acsarkodás helyett egyszer próbáld ki ezt és majd utána tegyél fel ilyen kérdéseket.
A szöszölés/szenvedés meg vicc. Már volt karácsonyi event, csak fel kellett volna tolniuk megint. Igaz én mezei nyuserként nem láthatom, hogy min szenvedtek, a magyarázatban írták.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Nem valtozott annyira sok minden. Skilljeidet vedd meg (van par uj) Utanna menj be kromade-be h kicsit belerazodj nem tul veszes mobok kozott es nyugisan. Ha megvan irany SR cabine (=SR mid, most mar solo insta, L/U SR maradt csak partis). Mire ezekkel megvagy, nagyjabol tudsz mindent😊
instázni szerettem úgy rémlik 😊
viszont, most így közel 2 év után azt se tudom szinte mi micsoda, gondoltam törlöm a legkisebb szintû lvl23-mas karit, és indítok egy újat, hogy újra belerázódjak a dolgokba, igen ám, csak hogy 7 nap mire törlõdik a karakter...
gondolom gyorsítani nem lehet rajta 😛
Attol fugg mennyi idod van naponta es mennyire vagy hajlando kuldizni (tudod, a grindes resz) + instazni😊
megnéztem az utolsó üzenetet amit ingame kaptam, vissza jött 500 gold ore ah-ból, 2010.02.23.-án 😛 nem ma volt lol
A legegyszerubb modja: LFG-re megprobalsz irni. Ha megy akkor veteran.
és ha a meglevõ 8 karimból kitörlök egyet, akkor vajon a kari slot megmarad?
azt hogy gold-os vagy milyen besorolású lett az accounto hol tudom megnézni ?