24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Vicodine
    es te vagy egyedul akire illik a kerdes???o.O amugy meg ha tudtam volna talalni infot rola(annyit talaltam csak h instabol esik ja, de a kisszintuekrol semmi info, mint megtudtam amcsik nem tettek be oket) nyilvan nem kerdezem meg, te vmi hihetetlenul okos gyerek lehetsz:D
  • Trollface
    Kérdezted hol lehet dupla manastoneokat szerezni. "na mi van egyik NA hero sem tudja h kell manastoneokat szerezni?" DaevasReport is your friend vagy Uncle Google..
  • Vicodine
    bar ezt nemertem mire irtad, de mar megszoktam h osszefuggestelenul irsz faszsagokat:D
  • Trollface
    Amúgy nem vagyoka csicskád, egyetemista emberek órára járnak tudod.
  • Trollface
    Kérdezd meg Nxy-et twitteren.
  • Vicodine
    nem olyan termeszetes az:D ami instabol jon az nem termeszetes h tradeable..:D de azt, h kisszintueket miert nem tettek be amcsik meg mindig erthetetlen, azert vagyok ki ettol, mert pl van olyan kombined ms, ami csak lvl 50es, es elenyeszoen kevesebbet ad csak mint a nagyobbszintu, es lehet nem kellene vele annyit baszakodni h meglegyen mint a maxos(most kb 30al lenne kevesebb critem), de igazabol itt mar csak az lesz donto h mennyibe fog fajni brokernel...me ha 5 milla/db akkor inkabb insta:DD
  • Gő
    Természetesen trédelhetőek.
  • Vicodine
    bakker nalam lehet a gond, sehova nemtudok belepni, most nezem h nincsenek is lelove eu serok, de oda sem megy semmi mi a gec
  • Vicodine
    na mondom felnezek NAra most ugy sincs szero, csinalok accot. ncmaster accba belepek, kiirja h meg kell valtoztatnom a jelszavamat, erre kiirja h nem jo jelenlegi jelszot irok be, amikor elotte par masodpercel logoltam be vele, mi a gec....
  • Vicodine
    ezek tradelhetoek?
  • Gő
    Jobb, ha elkezdesz akkor instázni. Számomra csak padmaraska van, ahol még nem jártam, de oda is fogok menni. Sokak csesztetve lettek, mert panaszkodtak a twink játékosokra anno, hogy nem tudnak fejlődni tőlük. Mondván ez PvPvE játék. Én is csak ezt tudom hangsúlyozni, nem csak a PVP-ről szól és ez a szép benne. De semmi sem kötelező. Nem muszáj instáznod így sem. Farmolsz ezerrel és vásárolod a manstont. :)
  • Gő
    A játék több gigás pakkokat szed le, amiből aztán elkezd telepíteni.
    Később törli ezeket a pakkokat, de 10-15 giga szabad helyed pluszban mindig legyen a merevlemezeden bármit is telepítesz.
  • Adjunktus
    lol fel akartam rakni a játékot és nem volt elég 36.2 giga.
    Wtf?:O
    eddig 30 elég volt nem?
  • wildstorm
    Erre a köv mob beadta. :DDD Tárgytalan.
  • wildstorm
    Van ez a quest: the protector

Itt tartok: Find out what the Satra Searchers are up to.

Itt Satra Searchers-eket kellene nyírni és majd dobnak valamit vagy micsoda?

Már öltem vagy 30-at de még semmit nem dobott.

Előre is köszi!
  • WhiteStar
    :D

rád is fér
  • Vicodine
    hat ez tok jo..:DD vaze hihetetlen, instazni kell majd ezekert a szarokert fasza, en aki eletemben 10 instaban nem voltam, mai napig 3/4et nem is lattam belulrol az instaknak a mittomen hany ev alatt, most szaros manastone miatt mehetek be, vicc vaze, pvere kenyszeritik az embert
  • Gő
    Jut eszembe: Speciális Manastone zsákot, amit a Golden Treasure Boxból szerezhetünk a Hexway instában, ez is adhat dupla hatású manastont.
  • Vicodine
    amugy azert mert amcsik nem tettek be, lehet gf meg beteszi a kisebb manastoneokat is, nem is ertem amcsik hogyan hagyhattak el ezt, ha mar egyszer koreaiak megcsinaltak
  • Gő
    Mellesleg elértük a légió lvl8-at. 4.-ként a szerveren. Köszi, köszi.
  • Vicodine
    na igen pont ez a gaz, a kisebbszintueket menem teszik be? me van lvl 30tol ilyen kombinalt manastone, szal akkor ez gaz
  • Gő
    Nem játszom NA, de megmondom neked. Tia fortressben a kertben a balaurtól vehetsz, majd egy ládikát, ami adhatja neked a manastont. 1 chest 5 kék coin. (Ez az a coin, amit a végső nagy láda ad, ha megöltétek az ucsó bosst)cask lvl60 monastonok léteznek majd, és innen szerezheted be.
  • Vicodine
    na mi van egyik NA hero sem tudja h kell manastoneokat szerezni?
  • Vicodine
    3.7ben a kombinalt manastoneokat honnan lehet szerezni, craft vagy drop vagy quest vagy mi?
  • Vicodine
    az tuti h rohadt nehez lesz legyartani
  • Trollface
    A,úgy tudtam,hogy ez lesz.
  • Trollface
    Nem lesz ám olyan könnyű proccoltatni ám.
  • Vicodine
    ugyanaz az insta assaval, azert erdemes megnezni h elegge hasonlo dpsuk van, gunner is meg assa is neha ha bejon szinte instant bezuzzak a mobokat, nem egyszeru
  • Vicodine
    solo insta amibol olyan tatyok esnek amibol kombinalt manastoneoket lehet kiszedni fasza
  • Vicodine
    vaze azert toltam csak be, mert utalom amikor hulyenek neznek, olvasok vmirol, de o jobban tudja az ellenkezojet, tudod, nem is olvastam..:D neked meg tartoztam ezzel a linkel mert anno tenyleg vmi 100000ik linken talalt oldalon olvastam en ezekrol a dolgokrol, de most mar fellelegezhetsz, vehetsz uj szankot, kiskutyadat etesd meg, es foleg igyaaaaaaa, me kraftolhatsz pvp statos cuccost:D de jonnek itt meg a dolgok mert craftnal lesz tobb varia is mas itemeknel is nem csak balicoknal, mar varom a kozvetlen infot rola mert orulnek neki ha vegre ertelmet csinalnanak a fegyo meg ruha kraftnak is, szerintem ez jo lepes fele
  • WhiteStar
    zsíír, szopókás lesz mire meglesz, de azért örülés van h legalább létezik.

troll pedig annyira kurvára vágja az aiont, hogy tanulhatnál is tőle

fél kezem tenném rá hogy már azt is tudja hogy mi lesz az 5.0-ban
  • Vicodine
    azert remelem atment az ironia
  • Vicodine
    most h kiderult, nem lesznek tenyleg kraftolhato pvp statos itemek, elnezesedet kerem troll, neked lett igazad
  • Box3r
    Sajnos a templar egyik mumusa a cleric...
    -Használj silence-es godstone-t, ez sokat segít, feltéve, ha proccol.
    -Használj Accuracy-Crit kövezést, sajnos az utóbbi időben elszaporodtak a block-os cleric-ek.
    -Preyer of Freedome, Iron Skin, Nezekan shield(Elyos)/Zikel shield(ZÚZMÓ) és Greater Healing Potion segít kiszabadulni a root-ból.
    -Használj shield-et is PvP-ben, jól jöhet plusz egy stun, valamint van egy kombó, ami, ha szerencséd van fektet, ezt akkor érdemes elnyomni, amikor a cleric low HP-n van; Divine Justice ha bejön a stun + Swinging Shield Counter skill fektetést eredményez, gondolom utána már tudod mi jön...
    -Illusion Chains és Inquisitor's Blow stigma használata is nagyon sokat segít.

Magic Resist szett használata is eredményes lehet, viszont ott bajok lesznek a DPS-eddel, ezért ha MR szettben mész cleric ellen, akkor kivárásos alapon kell játszanod, kis skillekkel folyamatosan sebezni, ha szerencséd van, noob és nem figyel a manájára, ha elfogy, nyert ügyed van.
  • ATISoft
    Sziasztok!

Templarral kapcsolatban lenne egy kérdésem. Arenaban kifogtam egy clericet, aki egyáltalán nem harcolt, csak szaladgált előlem folyamatosan, healelte magát, illetve root-olt. Egyszer sikerült levernem, de ő több 100 pontos relicet összeszedett (root közben nem tudtam vele mit kezdeni, healing poti cd-n volt), ezzel végül nyert. Mi a jó taktika ilyen esetben? Vagy úgy egyáltalán az olyanokkal pvp-ben akik szaladgálnak? (első templarom, nem vagyok pro játékok) Tudom van doom lure, de ha éppen cd-n van...
  • Trollface
    Fairy Tail meg kis pónik.
  • Vicodine
    nincsen ez szetbarmolva, annyi h a kiegek lassabban jonnek ide, amugy mas negativum nincsen
  • ktomi22
    semmi gond.. es meg 1x koszi az infot.. az aionra meg mostantol haragszok :D :D mármint uzemeltetoik miatt hogy szetbarmolták ezt a eu részét
  • Gő
    Jogos, csak melóban vagyok és az idegeim már ugrálnak. :D
    De a felvetésed is jogos. Szétbarmolták eléggé a játékot ezzel az üzemeltető cserével.
  • ktomi22
    koszi az info.. azt nem tudtam hogy EU ban teljesen mas ceg viszi a cuccot.. amugy na seron nincs akkor a ping de mind1.. koszi az infot.. monjuk egy pocs a ncsoft hogy baszik eu ra.. de gondolom penz statistika miatt jogos az ő szemszogebol..de miert nem lehetett még ezt igy szepen elmagyarazni? mit kell happogni me kussoltatni ..azert forum egy forum.. en senkit sem szidtam (kozulletek).. csak a game gyartojat.. (szerintem jogosan)