Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs sok ötletem:
"have you tried turning it off and on again" 😊
amúgy a helyed elég a c: meghajtódon? csak mert valami miatt azt hiszem oda akarja magát a temp be pakolni az install közben... ha van a c: -den is helyed és úgy is dobálja a hibát, akkor esetleg írhatsz a supportnak hátha írnak valami okosat, esetleg elkérik az installlog ot és az alapján tudnak mondani valamit. Amúgy milyen op rendszered van lehet újra kellene rakni 😊
Nah mint azt mondottam probaltam mar minden fajta telepitesi verziot masolast is mindent most kiprobaltam azt amit tanacsoltal de nagyon sajnalatos modon ez sem mukodott.. :S:S szoval megint tanacstalan lettem ..... :S es sajnos meg egyelore nincs mas otletem sem.... toltottem le a freetoplay honlapjarol is ,,,, rettentoen sok modon probalkoztam mar.. :S mas otleted nincs veletelenul???:S
hát még mindig nem tudunk sokat arról, hogy hogyan és mit akartál telepíteni (vagy lehet leírtad korábban csak nem találtam meg) NCSoft osat vagy GameForge osat? melyik honlapról próbáltad az installert leszedni? nekem legutóbb innen aionfreetoplay sikerült leszednem egy isntallert ami gond nélkül feltelepítette a luncher -t ahova én kértem és meg tudtam neki adni install könyvtárat is. igaz töltöget 9-14 gigát lefelé, de az idõ azt is megoldja(arra kell ügyelni hogy a luncher szereti magának lerakni a install dolgokat a saját mappájába, szóval ahova a luncher megy defaultból a "c:\Program Files (x86)\Gameforge\NCLauncher" ott lennie kell vagy 14gigának ha nincs az okozhat olyasmi hibát mint Nálad). Vagy az is lehet hogy valami régi install zavarja, azt érdemes leszedni. Az ncsoft os cuccosnak meg a ncluncher ben meg lehet adni isntall könyvtárat (ha van installált példány akkor azt hiszem az aion/l10n vagy az aion/bin32 könyvtárat kell megadni már nem emlékszem. és utána check files vagy ilyesmi). Remélem segítettem valamit... jó próbálkozást
BoneDragon
Most jött a hírlevél, már 3.7 patch van, de itt még mindig ez a...

fajtalan midnen modon telepitettem mar 😄 masoltam masik geprol tlepitettem honlaprol meg mas helyrol is ... mar az eleresi utvanalat is modositottam ... megcsinaltam mindent ugyan ugy mint ezen a gepen van ... (2 gep van itthon) mar midnennel probalkoztam es kifgoytam az otletekbol ..... :S ha van valami otleted vagy barmi tipped akkor leccives nyomd le nekem elore is kocce
segítenénk ha leírnád a gondot kicsit konkrétabban. Mi a probléma? nem tudod telepíteni? vagy a telepítés után mikor elõször indítanád akkor írja ezt? NCsoftos NCluncherrel telepítetted vagy a GameForge os installerrel? miket adtál meg elérési útvonalnak/ telepítési útvonalnak?
Skacok aion telepitesnel van egy kis ami nem is olyan kis problemam es mar 3-4 napja baszakszok vele. Mikor inditomn a jatekot mindig azt irja ki hogy A RENDSZER NEM TALALJA A MEGADOT ELERESI UTVONALAT! nah akinek barmi otlete van kerem seggitsen mert mar kifogytam az otletekbol elore is kocconom es pls nagyon nagyon kellene a heelp!!!!! nagyon kellene a help mert kicsit kezdek bekattani 😄

Aion 4.0 egy új fõellenség..

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Probalok rajonni mire irtad, h mi miert szadozunk itt eun, amikor amcsin szenvedes a ping miatt jatszani😄 Egyetlen elony tovabbra is az, h korabban jonnek az updatek, es ezzel minden elony kifujt, ugyanaz itt is meg lesz, de akkor most ennyi erovel hasonlitgathatnank koreait amcsi szerohoz, mekkora fos ma, ott nemsokara 4.0, mennyivel faszabb supprot stb...amcsik menem mennek koreaira jatszani, kicsit nagyobb ping de minden mas jobb! Egyszeruen nem letezik olyan pozitivum, ami a pinget mellekesebbnek tudna mutatni, ha fel evvel jon kesobb egy patch, akkor is le van fosva, de szar pingel lehetetlen jol jatszani, toltam amcsin 3.0 amikor kijott, vicc kategoriat surolta, pedig mindent megtettem a ping csokkentese erdekeben,de 150+(ami atlagban van vagy 250 is..), egyszeruen idegtepo, idegesito, jatszhatatlan, fos..
Mind pve hero csicska... PVE= nyúlos fegyver=ami gáz.. Amúgy nektek nem is lesz 3.5 ahaha. 😛

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Eftörsokk: Szard le õket..

Vico,Belta : akkor sado mazoskodjatok eu-n. Megnézem majd mikor a gameforge profitja a béke hátsofertája aká esik és majd bedobnak durvább dolgokat.

6k poti cd van rajta bocs.. 20 % xp baszki ott a fast track.. Kinek kell az a fos.. Ap killekért jó vicc , a zergbe meg ap limit.. Lol.. Egyébként inggi,gelk halott egyedül szembe ökörködhettek meg tia pvp részein.. Amcsin lássuk, eye ,tia oh tényleg GELK,INGI meg a régi mapokon a riftek 60-asok! Lol 😛 Ezek a boostok meg simán összejön a zöld isigna. Amúgy játszotok ott ? Úgy látom nem.. Én mind kettõn voltam( EU-t abbahagytam ,mert elkúrták ) NA-n még vagyogatok.. Hamarasbb lesz geare ki a faszt érdekel kb.. Nem vagyok nolifer.. Amúgy vki írta itt a Tia nyúlos nagykardját ,hát bocs a Kahrun simán jó és nem kell vele szopni ,mint a Tia lila fegyverekkel.. Kb a két kezemen megtudom számolni hány playernek van összesen amcsin max ha 10 még mikor néztem 5-6 volt akirõl tudtak..

Megjegyzésként hozzátenném hogy az eus goldpack rendszer szerintem még mindig jobb mint az amcsi shop.
Kezdjük azzal hogy NA szerveren külön van még ilyen ap boost meg crucible insignia boost cucc amit havonta meg kell venni és ez nekünk eu-n alapból benne van a goldpackben. És azért nem mindegy hogy mennyi apt kapsz killekért meg mennyi insigniát arénáért.
Aztán az amcsi shopban kb már mindent meg tudsz venni amit csak akarsz kezdve a 20% xpt adó fejlõdõcuccoktól (ez nem 20% xp boost, hanem a szintlépéshez szükséges xpd 20%át megadja) az 1 órás scrollokon át az instant 6k hp mp visszatöltõ poti-ig és még sorolhatnám milyen marhaságok vannak amik elõnyt adnak..
Az amcsi szeró max annyiban jobb hogy elõbb jönnek a peccsek (mert ugye nekik csak angolra kell fordítani), de emelett van sok hátránya is.

Én azt mondanám annak aki nem tud dönteni melyik szeróra menjen, hogy ha pvpzni szeretne akkor mindenképp eu, ha meg az insták érdeklik meg a pve akkor meg inkább na.
1: veszel GPot es mar nem is vagy korlatozva, szerintem nem szamit befektetett idonek ha veszel egyet brokerbol, annyira gyorsan megvan, viszont ha megvan, ad 1-2 plusszt
2: godstone itt sem szamit nagy dolognak beszerezni, mondhatni ugy vagjak az emberhez
3: itt is jo a tarsasag
4: broker mitol lenne hulla?? jelenleg nem gyozok 3 karival annyit morpholni-kraftolni, hogy az ahba annyit betegyek amit nem visznek el, 1 honap alatt 700+ millat csinaltam brokerezessel, ez nagyon hulla...
5: jo support...en emlekszem azokra az idokre, amikor Ncwest volt itt is, hat nem mondanam, h egy fikarcnyival is jobbak lennenek, ezerszer megcsinaltak ok is, h jo par orat csuszott a karbantartas, volt olyan is, amikor hajnali 2kor meg nem voltak szerverek, valoban profibbak..😄D
6: en a cheaterekrol ugyanazt tudom elmondani, mint te amcsi szeron, nemnagyon talalkozom veluk, utoljara kb fel eve lattam egyet, de azota mar az a srac sem hasznalja, akik hasznaljak, azok meg soloban instakhoz, de azt ugyanannyira amcsi szerokon is!
7: itt tobb magyar van( bar hozzateszem ez inkabb negativum😄)
8: szerverek kozti insta rendszer, fast track szerver, ez valoban, itt lassabban jonnek az updatek, alapveto ok miatt
9: egy jo jatekos ellen jo idoitessel classtol fuggetlenul sem tudsz jol teljesiteni, a szar playerek elleni gyozelem meg nem szamit, nem kihivas, azokat itt is varki elkeni 5000es ping mellett is, es itt euban, ha jon egy op geares, az meg nem a veget jelenti, ha jo a pingem, jo gear nem egyenlo jo jatekossal, tobbi meg tenyleg maszlag, nem is erdemes a szo ra.
Nah megint elojott ugyanaz a tema, amcsi vs eu szerok😄D Leszarom, ha vki amcsin tolja, de bakker legalabb faszsagokat nem kellene terjeszteni a ketto kozti kulonbsegekrol, amcsi szerok is egyetlen dologrol szolnak, h fizessel, es akkor jobb lesz, mint ha nem fizetsz! Vagy az is lehet h a szentlelek szanta meg az amcsikat es tenyleg csak joszandekbol uzemeltetik..😄D De nem, meg kell nezni a shopjukat...
Israphelre(ely) gyere ha tudsz kicsit angolul. (kicsit = meg tudod magad értetni) Aztán beveszlek majd a klánba vagy írj rá Arlont-ra (amcsi! gyerek) , de inkább õ mert vszeg én csak jövõhétvégén tudok játszani csak.. , ha nem akkor vannak magyar klánok fú ... Siel asszem meg Tiamat-on, de lehet Kahrun-on is volt.. Sielen tuti volt ,mert találkoztam egy gyerekkel a Hungarikum nevû klánból egyesített Dredben... Amúgy itt volt nagy reklámozásuk is ,nem tudom hova lettek..anno nagyon nyomultak itt az sg-n.

Nincs goldpack,nem vagy korlátozva, 3.7, aetrian atlas küldetések ahonnan godstone-t is szerezhetsz, jó társaság, a broker nem annyira hulla ,mint itt,gyors update-ek, jó support, nincsen elbaszott karbatartás,hogy jaj vmi közbe jött még 5 óra mire végzünk, 2 óra múlva ja nem még 10 óra.. =Gameforge , nem találkoztam cheaterrel még (biztos van ,de nem annyi mint EU-n),sok magyar van már, szerverek közti insta rendszer 60-asoknak is a dred!! , fast track szerver 55-ig!!

Hátrány ping: Viszont jó idõzítéssel meg olyan kasztal nem akkora gond ,mint ahogy sírják itten.. Ha meg op gearûvel találkozol ígyis úgyis behalsz ,EU-n is.. , gold spam idegesítõ lfg, de EU-n meg privát üzibe zargatnak... , ha úgy érsz rá akkor az idõzónák különbsége bár ez nem mindig baj ,mert mikor alszanak tevékenykedhetsz tiamaranta's eye -ba. stb..

Frosty01
"gratula" 😄

practitioner of the forbidden arts of death

miben jobb amcsi szeró ?

na nagy nehezen megvan a seil's es vállvédõ... 12. re ...persze 11 failed után összekaptam vagy 10 alapanyagot, persze most meg elsõre legyártotta szóval most árulhatom brókeren a 9 maradék alapanyagot, de legalább meg van... mostantól szedegetek 😊
Menekülünk? 😄 Gyere amcsira. 😉

üdvözlet

eladnám veterán accountomat, van rajt 46-os chanter, 38-as spirit master, 35-ös templar, 31-es assa, a többi kari lvl 20 vagy az alatti, van rajt sacc 10 milla gold, több inventoryt betöltõ alap nyersanyag. lvl30-as armor set (nem tudom mióta f2p hogy mûködik, de anno 1 karinak 1 db-ot lehetett megszerezni lvl30-on).

minden ötlet/opció érdekel, eladnám, cserélném, de ha beszámítod más játék árába, azt is megbeszélhetjük. De nem csak játék érdekel, ha érdekel az account, és van valamid amit adnál érte ne habozz, jöhet a privi 😊

Eléggé félreértetted nem ma=mb hanem mb,ma statok vannak a páncélon..
U lack in the skill of reading.. 😛

Igen a gunner páncélja leather mb,ma... Én is röhögtem ,de azzal indokolták cristal szerint aki KOR PTS-en játszik ,hogy mivel aethert lõnek ki a fegyók ezért ergo mágikus képesség az aether formálása.. <#idiota> Amúgy egy sinnél számít az ma meg rangernél is szvsz.. ennyi elõnyük lesz nekik is..

J a nem de amúgy ott egy vesszõ fiam..

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Frosty01
magic acc = mb? <#wow3>

Amúgy a ranger kaphatna egy nyílpuskát meg a többiek is új fegyvereket.. Meg persze raknának be inkább új páncélokat a 3 új kasztnak nem leather mágikus stattal lol. pl Gunner... Bár ez a sineknek,rangereknek is jól jön ,mert Magic ACC-on ,(mb-n) alapulo kasztok lol

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Kinek mi ,de a ranger-é egy az semmi.. A sin animácó viszont fasza.. Amúgy priesté se akkora szám kinézetre szvsz.. Az egyik wari skill benne van a Vision videoban.. 6 perc 27

BoneDragon
Szerintem meg pont a warrior a leggyengébb a többihez képest...

Az új skillek. Kibaszott jó az új warrior animáció..

Most telleg ugy irtad volna mintha ez most lenyeges lene.... hallod ha tucc oks help
Cobra.
Hosszú ékezet az elérési útvonalban?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Skacok aion telepitesnel van egy kis ami nem is olyan kis problemam es mar 3-4 napja baszakszok vele. Mikor inditomn a jatekot mindig azt irja ki hogy A RENDSZER NEM TALALJA A MEGADOT ELERESI UTVONALAT! nah akinek barmi otlete van kerem seggitsen mert mar kifogytam az otletekbol elore is kocconom es pls nagyon nagyon kellene a heelp!!!!!
Ez mindig elojoj ez a tema, pedig amcsi szerokon hamarabb lehetett kapni encsit meg supplit mint itt, a gold packot meg nemertem minek nezik sokan, egy napi farm se es egesz honapra szol, ki nem fossa le, aztan azzal semmi korlatozas nincsen. eu is meg na is paytowin, ha nekem valaki azt mondja, h amcsi szero kulonb mint eu, vagy forditva, akkor korberohogom
e mivel pvp jatek..igy a ping a donto..ami eun 35 nekem...szoval el is dolt..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Gő
Troll kicsit azért vitatnám, amit írtál. 3.5-ben közel sem tökéletes a kahrunos fegyó. Inkább megfelelõ. Szerintem egy Tiamat fegyóval te is bodogabb lennél, de tény hogy a kahrunos is jó. Ha meg már a paytowint akarod fírtatni: akkor már inkább azzal jöttél volna, hogy NA boltja olcsóbb sokkal, mint EU és a választék is legalább nagyobb.
Kérdem én: Nem kerül fölénybe a többiekkel szemben az, aki fizet a játékért? Jogos a haragod a Goldpakkért. Az senkinek se tetszik, de még is sokan elviselik. A 2 kondis-t meg igen is megéri kivenni, az a sok kicsi stat szépen összeadódik jobban jársz az 55 2 kondissal, mint a 60 1 kondissal(55 1 condis felejtõs).
Csak, hogy értsd pro kontrámat: NA szerver elõnyei: gyors szerver restart, nincs goldpak, gyorsabb updatek(amik nincsenek korlátozva).
Na szerver hátrányai😛ING(PvP részét igen csak hátrányba hozza), Boltból szerezhetõ gyorsabb Gear.
EU elõnyei😛ING(alacsony PvP jobb)
EU hátrányai:Goldpak, lassú szerver restart(kezdõk a karbantartók), kései updetek(amik még korlátozottak is pl:FTS)

Van értelme folytatni szerinted? Láthatod te is melyiknél van több pozitívum.

Kellemes játékot kívánok!

fegyobol nem kell feltetlen 2 kondis...De ruhabol nem art sot..1 es 2 kondis ruha kozt hatalmas a kulonbseg..1 kondis kb szart sem er.

"Amcsi szero paytowin."

Csak erre a röhejes vádra reagáltam.. Amúgy mégis hamarabb van aréna gearem mint itt egy veteránnak vagy starternek és õk legalább nem korlátozták az embereket mocsok módon.. Amúgy új arénák jöttek be 3.5-be röhögve kicsapható a gear... csak nem 2 condisat kell venni. azért a + 5 critért stb.. Kahrun + 2 condis 55 aréna fegyó... + silence godstone = tökéletes. Buktam rajta statot ,de mivel ügyesen mergeltem nem sokat.. 1-3 crit meg nem oszt nem szoroz..

EU paytowin a gold packal.... meg dred ticket és ilyenek.. GG..

Gő
Megszerezhetesz bámit tök ingyen. Ezért is F2P. Nem ezt az oldalát vitattam. Hanem, ha van pénzed hamarabb lesz jó geared.
De talán veled, felesleges vitatkozni már elolvastam jópár hsz-od.
Hajrá kezdheted a trollkodásodat.
De talán, ha normálisan olvasnád a fórumot... magamtól idézek:
"De mielõtt bárki leugatna, nem a gameforgot védem vagy az EU szerót.
Ha nem lenne enyire magas a ping NA-n én is ott játszanék."

terv az mindig van, igazabol akarmennyi jo uj game jott eddig ki, hosszutavon L2 ota egyedul aion kotott le, szal szerintem nem valoszinutlen h meg 4.0ban is tologatom😊 en is pont ma nezegettem ezt az oldalt egyenlore nem sok extra, de a lenyeg ugy is az uj classokon meg skilleken lesz(szamomra), marpedig pl engem erdekel ez a feltoltos skillek, meg a tobbi fajta is, remelem lesz mit apritani a tejbe
BoneDragon
Hm, tetszik ez a 4.0, de mire ideér eu-ba jövõ karácsony. (se)

Ja paytowin ... szereztem silence gs-t meg kahrun greatswordot tök ingyen... Mikor vágnak hozzá m godstonet egy killért.... a németek... SOHA...

vICO: 4.0 TERV? LOL Four point zero ..... 😛

én nem nagyon vettem ilyen hátast.. lehet hogy hosszútávon kifizetõdik, de én úgy vettem észre, hogy ha van egy 22% os futós csizmád meg betolsz egy greater runing scroll -t akkor a speed ed nem marad el a legtöbb hátastól pláne ha tudsz egy chanterrel együtt menni akkor az õ skilljeivel elég durván lehet futni már (ha betolja a Word of Wind et is akkor el lehet érni 11.8 as speed et is azt hiszem)
jah pont ezert szorult hatterbe, h az uj endgame tartalmak nem tartalmaznak repulos mapot😄 en szemely szerint amugy szerettem a repulos fightokat, az egesz aion eletemet anno abyssban toltottem, de sokaknak nem tetszett, pedig kir
Arenaban 1 map repulos😊 Abyssban is csak addig repulsz siegen amig oda ersz a forthoz kb, mar ha egyaltalan szervez barki..Gelk-ingi szinten szinte halott, botok meg par lelkes twink vagy alt meg maszkal de semmi tobb..😞

szerintem nem a repülés szorult háttérbe, hiszen abyssba most is repülhetsz bármerre, hanem csak egyszerûen a sok patch miatt lett kihalt abyss. mindenki sarpan ban meg tiamatara ban questel meg az eye -ban pvp -zik, de hát most ez a végjáték... szóval emiatt ritkán látsz egy jó szárnyas csatát mostanság... az abyss os siege ekre is nagyon nehéz embert találni és akkor is kevés ott a pvp, sokkal inkább siegel mindenki tiamatara ban vagy iggnision-gelkmaros ban nagyobb a reward gondolom amiatt..
regebben nem volt ez igy, abyssban nagy volt az elet, ahol ugye repulni lehet ezerrel, de sok volt a cry a repulos fight miatt, gyanitom ezert lett az, h mar hatterbe szoritottak a repulest es szinte alig talalkozik az ember vele nagyszinten ,majdnem hogy csak glideolni lehet azt annyi
BoneDragon
Sajnos ezen a téren elég fos a game. Nagy hangsúlyt fektetnek a szárnyra és nem is nagyon használhatod...

Frosty01
megveszed -> örökre szól, amig ki nem kukázod mert lesz jobb. viszont ha rajta vagy nem tudsz skilleket használni meg ilyesmi, csak a-ból b-be történõ utazgatásra jó. egyébként ott van egy quest is amivel megkapod az egyik ilyen hátas laposférget "trial"-ban, 1 talán 2 óráig jó, kipróbálni tökéletes.

Nemrég kezdtem a játékot és, bár még csak lvl 18- as vagyok, már most csömöröm van a rengeteg mászkálástól. Ez a csömöröm nem lenne, ha nem tudnám, hogy van egy rohadt szárnyam, amit szinte nem is használhatok.. na mindegy. Peronban vagy hol, találtam egy csávót, aki hátasokat árul pár milláért. A kérdésem a következõ lenne: Megéri, ilyen lényt vásárolni?
Ha egyszer megveszem, az véglegesen szól? Csak korlátozottan használhatom(mint pl. a repülést)? És van valami lehûlési ideje?
Én bementem a kis assammal tegnap eyebe...csak funbol, mert meg csak 55 bar 2kondis arena cucc van rajta egyverrel egyutt. De chanter kitargetelt hide 2 ben es szetbaszott..stb es nem egyszer jott ez ossze..vagy gladi ramforgott ugy hogy nem volt ott senki rajtunk kivul..es ez meg a hasonlok azert elveszik az ember kedvet..

Frosty01
ja. pl radar hack, glide hack. de ugyanugy lefosta és lefossa még mindig az ncsoft is, ugyhogy nem értem kusi problémáit.

BoneDragon
Hack? Nem inkább bot? De miért csinálnának bármit is? Kihalnának a szerverek.