Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"have you tried turning it off and on again" 😊
amúgy a helyed elég a c: meghajtódon? csak mert valami miatt azt hiszem oda akarja magát a temp be pakolni az install közben... ha van a c: -den is helyed és úgy is dobálja a hibát, akkor esetleg írhatsz a supportnak hátha írnak valami okosat, esetleg elkérik az installlog ot és az alapján tudnak mondani valamit. Amúgy milyen op rendszered van lehet újra kellene rakni 😊
Aion 4.0 egy új fõellenség..
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Vico,Belta : akkor sado mazoskodjatok eu-n. Megnézem majd mikor a gameforge profitja a béke hátsofertája aká esik és majd bedobnak durvább dolgokat.
6k poti cd van rajta bocs.. 20 % xp baszki ott a fast track.. Kinek kell az a fos.. Ap killekért jó vicc , a zergbe meg ap limit.. Lol.. Egyébként inggi,gelk halott egyedül szembe ökörködhettek meg tia pvp részein.. Amcsin lássuk, eye ,tia oh tényleg GELK,INGI meg a régi mapokon a riftek 60-asok! Lol 😛 Ezek a boostok meg simán összejön a zöld isigna. Amúgy játszotok ott ? Úgy látom nem.. Én mind kettõn voltam( EU-t abbahagytam ,mert elkúrták ) NA-n még vagyogatok.. Hamarasbb lesz geare ki a faszt érdekel kb.. Nem vagyok nolifer.. Amúgy vki írta itt a Tia nyúlos nagykardját ,hát bocs a Kahrun simán jó és nem kell vele szopni ,mint a Tia lila fegyverekkel.. Kb a két kezemen megtudom számolni hány playernek van összesen amcsin max ha 10 még mikor néztem 5-6 volt akirõl tudtak..
Kezdjük azzal hogy NA szerveren külön van még ilyen ap boost meg crucible insignia boost cucc amit havonta meg kell venni és ez nekünk eu-n alapból benne van a goldpackben. És azért nem mindegy hogy mennyi apt kapsz killekért meg mennyi insigniát arénáért.
Aztán az amcsi shopban kb már mindent meg tudsz venni amit csak akarsz kezdve a 20% xpt adó fejlõdõcuccoktól (ez nem 20% xp boost, hanem a szintlépéshez szükséges xpd 20%át megadja) az 1 órás scrollokon át az instant 6k hp mp visszatöltõ poti-ig és még sorolhatnám milyen marhaságok vannak amik elõnyt adnak..
Az amcsi szeró max annyiban jobb hogy elõbb jönnek a peccsek (mert ugye nekik csak angolra kell fordítani), de emelett van sok hátránya is.
Én azt mondanám annak aki nem tud dönteni melyik szeróra menjen, hogy ha pvpzni szeretne akkor mindenképp eu, ha meg az insták érdeklik meg a pve akkor meg inkább na.
2: godstone itt sem szamit nagy dolognak beszerezni, mondhatni ugy vagjak az emberhez
3: itt is jo a tarsasag
4: broker mitol lenne hulla?? jelenleg nem gyozok 3 karival annyit morpholni-kraftolni, hogy az ahba annyit betegyek amit nem visznek el, 1 honap alatt 700+ millat csinaltam brokerezessel, ez nagyon hulla...
5: jo support...en emlekszem azokra az idokre, amikor Ncwest volt itt is, hat nem mondanam, h egy fikarcnyival is jobbak lennenek, ezerszer megcsinaltak ok is, h jo par orat csuszott a karbantartas, volt olyan is, amikor hajnali 2kor meg nem voltak szerverek, valoban profibbak..😄D
6: en a cheaterekrol ugyanazt tudom elmondani, mint te amcsi szeron, nemnagyon talalkozom veluk, utoljara kb fel eve lattam egyet, de azota mar az a srac sem hasznalja, akik hasznaljak, azok meg soloban instakhoz, de azt ugyanannyira amcsi szerokon is!
7: itt tobb magyar van( bar hozzateszem ez inkabb negativum😄)
8: szerverek kozti insta rendszer, fast track szerver, ez valoban, itt lassabban jonnek az updatek, alapveto ok miatt
9: egy jo jatekos ellen jo idoitessel classtol fuggetlenul sem tudsz jol teljesiteni, a szar playerek elleni gyozelem meg nem szamit, nem kihivas, azokat itt is varki elkeni 5000es ping mellett is, es itt euban, ha jon egy op geares, az meg nem a veget jelenti, ha jo a pingem, jo gear nem egyenlo jo jatekossal, tobbi meg tenyleg maszlag, nem is erdemes a szo ra.
Nah megint elojott ugyanaz a tema, amcsi vs eu szerok😄D Leszarom, ha vki amcsin tolja, de bakker legalabb faszsagokat nem kellene terjeszteni a ketto kozti kulonbsegekrol, amcsi szerok is egyetlen dologrol szolnak, h fizessel, es akkor jobb lesz, mint ha nem fizetsz! Vagy az is lehet h a szentlelek szanta meg az amcsikat es tenyleg csak joszandekbol uzemeltetik..😄D De nem, meg kell nezni a shopjukat...
Hátrány ping: Viszont jó idõzítéssel meg olyan kasztal nem akkora gond ,mint ahogy sírják itten.. Ha meg op gearûvel találkozol ígyis úgyis behalsz ,EU-n is.. , gold spam idegesítõ lfg, de EU-n meg privát üzibe zargatnak... , ha úgy érsz rá akkor az idõzónák különbsége bár ez nem mindig baj ,mert mikor alszanak tevékenykedhetsz tiamaranta's eye -ba. stb..
eladnám veterán accountomat, van rajt 46-os chanter, 38-as spirit master, 35-ös templar, 31-es assa, a többi kari lvl 20 vagy az alatti, van rajt sacc 10 milla gold, több inventoryt betöltõ alap nyersanyag. lvl30-as armor set (nem tudom mióta f2p hogy mûködik, de anno 1 karinak 1 db-ot lehetett megszerezni lvl30-on).
minden ötlet/opció érdekel, eladnám, cserélném, de ha beszámítod más játék árába, azt is megbeszélhetjük. De nem csak játék érdekel, ha érdekel az account, és van valamid amit adnál érte ne habozz, jöhet a privi 😊
U lack in the skill of reading.. 😛
J a nem de amúgy ott egy vesszõ fiam..
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Kérdem én: Nem kerül fölénybe a többiekkel szemben az, aki fizet a játékért? Jogos a haragod a Goldpakkért. Az senkinek se tetszik, de még is sokan elviselik. A 2 kondis-t meg igen is megéri kivenni, az a sok kicsi stat szépen összeadódik jobban jársz az 55 2 kondissal, mint a 60 1 kondissal(55 1 condis felejtõs).
Csak, hogy értsd pro kontrámat: NA szerver elõnyei: gyors szerver restart, nincs goldpak, gyorsabb updatek(amik nincsenek korlátozva).
Na szerver hátrányai😛ING(PvP részét igen csak hátrányba hozza), Boltból szerezhetõ gyorsabb Gear.
EU elõnyei😛ING(alacsony PvP jobb)
EU hátrányai:Goldpak, lassú szerver restart(kezdõk a karbantartók), kései updetek(amik még korlátozottak is pl:FTS)
Van értelme folytatni szerinted? Láthatod te is melyiknél van több pozitívum.
Kellemes játékot kívánok!
Csak erre a röhejes vádra reagáltam.. Amúgy mégis hamarabb van aréna gearem mint itt egy veteránnak vagy starternek és õk legalább nem korlátozták az embereket mocsok módon.. Amúgy új arénák jöttek be 3.5-be röhögve kicsapható a gear... csak nem 2 condisat kell venni. azért a + 5 critért stb.. Kahrun + 2 condis 55 aréna fegyó... + silence godstone = tökéletes. Buktam rajta statot ,de mivel ügyesen mergeltem nem sokat.. 1-3 crit meg nem oszt nem szoroz..
EU paytowin a gold packal.... meg dred ticket és ilyenek.. GG..
De talán veled, felesleges vitatkozni már elolvastam jópár hsz-od.
Hajrá kezdheted a trollkodásodat.
De talán, ha normálisan olvasnád a fórumot... magamtól idézek:
"De mielõtt bárki leugatna, nem a gameforgot védem vagy az EU szerót.
Ha nem lenne enyire magas a ping NA-n én is ott játszanék."
vICO: 4.0 TERV? LOL Four point zero ..... 😛
practitioner of the forbidden arts of death
Ha egyszer megveszem, az véglegesen szól? Csak korlátozottan használhatom(mint pl. a repülést)? És van valami lehûlési ideje?
practitioner of the forbidden arts of death