Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wildstorm
Egy kérdés:
Abyssban Divine Fortress-be hogy tudok eljutni?

Kusi, regisztráltam a szeróra a nevem Kethes várom az invet köszi az infot 😊
F2P mikorra várható a 2 kaszt?? 😊
gunnerel semmi gas nincsen,eleg faszanyosan nez ki, bard az tenyleg homar, de csajkarikent elmegy..
BoneDragon
Ahogy elnézem itt soha nem lesz fast track szerver szóval én b*szok felhúzni még egy karaktert. <#vigyor>

szerintem csak azért homár mert a kóreaiak manga kinézetûnek csinálták, minden rohadt kóreai aion videóban ilyen búza manga lányok és "fiúk" vannak... azért jó, hogy elég szabad a karakter szerkesztõ, így azért lehet kevésbé mangás karit csinálni... a skill ek persze furcsák meg némelyik hülyén is néz ki, de majd meglátjuk milyen lesz... a kóreaiak képesek a gunnert is buzi cowboy nak beállítani... szerintem az elején mindegyik új class túl erõs lesz... szóval én azért tuti indítok egy homár bárdot meg egy buzi cowboy -t majd ha egyszer átér az európai szerverekre is 😊
Frosty01
a csajoknak készül, akik fenntartják a játékot az itemshop édibédi szarságain keresztül <#smile>

practitioner of the forbidden arts of death

Hát nem tudom ,de az a bárd kibaszott homár..

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Frosty01
fasza. közben sikerült összeraknom a dolgot magamban. de azért valami fogalmuk csak van hogy mit akarnak kihozni belõle! nem ártana adagolni már az infót róla <#idiota>

Frosty01
he?

A meneteend:

1st. First shots - 20/12/2012

2nd. Song of the battlefield - 01/16/2013

3rd. Catalina Ram invasion 2013.03.13

A patch 3 részre van szedve decemberben jött a gunner, január 16-án jön a bárd és utána vmikor márciusban a mech kaszt a többi tartalommal karöltve. Gondolom a kampány folytatódik és Beritával megmérkõzünk majd. (nem megöljük az túl korai lenne)

Frosty01
és mivan a titokzatos 3. kaszttal?

inferno - igen , érdemes.

wildstorm
Elég faszán néz ki. Kérdés, hogy mikor kapjuk meg....

Inferno
Sziasztok !
Lenne egy olyan kérdésem h érdemes-e most elkezdeni a játékot,és ha igen hova érdemes menni.A játék 3.0 patch-nél jár mindenüt ?

PS3/X360 user: Infernohun

fejnelkuli
Olyan kérdésem lenne, hogy csináltam egy Ranger lv28 már, de valamit elrontottam, mert a karakterem csatak közben annyit jajgat, hogy kilehet készülni tõle. 😄 Kilehet ezt kapcsolni valahogy?

Azert oda nem fog artani egy normalis set/fegyo, szal nem mondanam h felesleges a macera 😊 A cuccok amugy tenyleg jok. A rucik jol neznek ki, a fegyok valamivel tobbet tudnak mint a mostaniak (elozo lapon van par link).
jah, tudtam mire összekapom a kahrun fegyót meg a siel's es set et jön valami update 😊
BoneDragon
Január 16-án jön a 3.5

wildstorm
Igen tudom. Megkeresem akkor. Köszi szépen!

Gő
Többi craftot tudol hol van? Ott van az is. Az összes craft egy helyen van. 2 területen is megtalálod. (Ely)Santum és Oriel.(Asmo) Pandaemonium és Perento.

wildstorm
Külön craft? Mi a neve? Hol lehet felvenni? Vagy utánaolvasni?

Frosty01
külön craft fajta, hát megérni.. nem tudom. azt neked kell felmérni 😄
én ugy döntöttem hogy még studiot se tartok fenn 😄

wildstorm
Handicraft-al lehet? Mennyire éri meg? Ebben tudnál esetleg segíteni. (mármint válaszokkal 😊 )

Frosty01
igen.

wildstorm
Bútort lehet craftolni?

Spatalos Asmo 30-50 milla a goldpakk

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Gő
Gondolom ennek oka nem más lehet, mint a veterán jutalmazási rendszer. Mert az is szintet lép, aki Goldpackot aktivál/aktivált.

Gő
Egy aprócska kérdésem lenne... Minden szerveren megugrott a Goldpack vásárlás ára (broker)?

Gő
Szaladin, mi a pontos szerver neve? Ha az Anuharton ely oldalon vagy, akkor szívesen látunk. Saját bérelt TS-ünk és weblapunk van.
A légió benne van a top 50-ben is (jelenleg 18.-ik v 19.-ik).
Légiós szinten szervezzük az AP-s instákat is. Segítünk a nehezebb fõküldetések elvégzésében is.

Gő
Ott szedd, ahol Frosty is írta. Ott lehetõséged van még chanel 2-re is váltani, ha esetleg zavarnának a szedegetésben.

Nah mind1 regisztráltam a legelsõ UK szerverre ha úgyvan keressetek meg Szaladina a nevem 😄
Ti melyik szerveren vagytok és ha van olyan ts etek van klán szintû?
thx, elnézek arrafelé hátha jobban bejön...
Frosty01
sarpan bal alsó sarkában, egy tó körül. ilyen bagjok vannak ott meg köpködõs gazok, de elég sok kapálnivalóval.

csinálom egy jó ideje ezt a Siel's quest et.. most a szedegetõsnél járok. Van valakinek valami jó tanácsa hol érdemes szedni? Én sarpan ban közvetlen Kamar körül szedegetek, nincsenek túl sûrûn a növények de legalább nyugis. Csak elég sokan járnak erre és így néha nehéz. Szóval aki szintén letolta a szedegetõs siel's questet az segíthetne, hogy Õ hol csinálta? Már vagy egy hete szedegetek (napi 2-3órával) és most tartok 18 questitemnél az 50bõl... Tegnap meg meglett a kahrun fegyó beegyesítettem egy arénással.. hát belevertem vagy 170 manastone -t mire kész lett szóval valahogy mostanában nincs szerencsém :S
nemlehet

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Hali! Úgy hallottam hogy karakter át lehet helyezni egyik realm ról a másikra 1 szer ingyen... az lenne a kérdés hogy hogyan? elõre is köszi

Be tudnal linkelni egy screen shotot a launcher beallitasairol es a hibarol?
ez nem rossz ötlet.. így szarér hugyért lesz majd az encsi.. mindenki fullra húzott ruhákban meg fegyókkal fog rohangálni... persze én is örülnék neki ha ilyen lenne most is ... de az elõnyök akkor azért majd elmosódnak.. hiszen eddig is kb csak az encsi volt a különbség a final gear esek között, hiszen nem mindenkinek volt pár milliárdja a 60as set et +10 - +14 re húzni.. mindegy a 4.0 az még nagyon messze van addig még lesz idõm kiélvezni és talán fel is húzni a siel's set em meg a kahrun fegyóm 😊
hely boven van a gepen es nem tom az a baj a supportal nem vagom annyira az angolt hogy ilyen nagyobb levelezgetesbe kezdjek veluk... szoval meg otletem sincs majd valameik nap kitalalomm i legyen .... de azert kocconom a tippeket es kar hogy nem tudtal helpelni.... :S ha valaki masnak vlami otlet lenne pls HELP problema elobbi levelekben
kocc and bb
Frosty01
ne mosógépen próbálj játszani vele <#confused>

az mért lehet hogy felraktam a játékot, letöltötte a patcheket meg minden, rámegyek a launcherben a játék indításra és semmi sem történik?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Frosty01
nm. van küldibõl is egy csomó, megéri használni õket 😊

hátrányuk nincs.

wildstorm
Köszi szépen!

Frosty01
profile -> title -> használd

7 napig él, utánna eltûnik

wildstorm
Kaptam egy ilyen kártyát: Indomitable – 7-day pass.
Ezzel csak egy címet kaptam: Indomitable?
Amit felhasználhatok?
Nem találtam róla semmit a neten, bár lehet én vagyok vak.