24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
KaCsaxyz #22084 Meg az elozore: igen, az elozetes angol forditasa is 4.0 part 1/2/3-kent hivatkozik rajuk. Fene tudja itt milyen elnevezeseik lesznek.
A Sarpan/Tia PvP eleg elvakult idopontban van - nem veletlenul - 3.7-tol ha jol emlekszem. Hajnal 2-3(4?) kozott esetleges, 3(4?)-9 tuti. Ezen idoszakon kivul a mostani non-PvP terulet non-PvP. A tortenetben igazad van, kifejezetten tetszett ez a szal:) -
Trollface #22083 Amcsin lehet pvpzni Tiában és Sarpanban is ,ugye ami itt nem jött be még. Forgógazdálkodás van.. Amúgy az a peace már rég megtört a történetben is, 3.5-ös utolsó kampány questben Kahrun kiátkoz mindenkit és kiakarja dobni a daevákat Sarpan-ból.. Broken Alliance találóan a quest neve,ezért lehet pvpzni Kamaron és pár őrhelyen kivűl mindenhol. -
Trollface #22082 Ezek a patch nevek bajosak ,de szerintem 4.2 vagy 4.3 bár ez nem a hivatalos nevük. A mostani ugye a Song of the Battlefield vagy Song of the Invasion nevű patch részlet. -
Vicodine #22081 nalunk telemacson az egyik legmagasabb a playerszam, de nem veszesek a zergelesek. van, ez nem vitas, de aki azt mondja, h nem lehet talalni zergmentes pvpt az hazudik. foleg gelkmarosban szoktunk jokat csapkodni, de eyeban is eleg kemeny pt vs pt csatak szoktak lenni. jo persze amikor jon a vorosszonyeg az gebasz, de hat mi is visszavagunk egy zergel:D nincsen amugy nagy bajom a nagyobb csatakkal sem -
#22080 4.0-ban, ha bejönnek az új területek és insták sztem eye-ban is kevesebb lesz a zergelés.(vagy nem :D) -
KaCsaxyz #22079 Errol a potirol volt mar szo GF forumon. A poti NINCS koreai szeron sem (azt sem tudom hol tartanak, talan 4.1/4.2?). Megvan a link is: Link es amire hivatkozik: Uj potik 4.0-tol (remelem a forditottat linkelem) -
alyr2 #22078 spataloson is ez megy..ejjel nem tudok aludni bemegyek eyebe es ugyan az a zerg jarkal mint delelott meg delutan meg este..mintha botok lennenek vagy valami drogfuggo tarsasag..vagy lehet csak vagy 4en jatszanak egy karival.. -
#22077 chanterral kell kezdeni, és allit szervezni a másik várhoz, ilyen egyszerü ^^
nálunk kis f@sszopók az elyosok, xformos allianceban állnak petrificationnál, és várják a berepülő asmokat. elképesztő, néha csak lesek hogy tudnak ennyiszer xformolni, még hajnali órákban is folyton látni hogy villognak eyeban. ezek nem alszanak? O.o -
#22076 LoL, pedig már megy egy idelye az az oldad, igaz már nem az az illető szerkeszti, aki csinálta.
Én még mindig ezt javaslom nézegtni. :D
Koreai aion :D
Troll köszönjük a vidit. Nálunk épp mostanra tört már meg a kis béke a két frakció között. Eddig nem támadott senki a másikra Tiában Siege időben , de ennek úgy tűnik vége. :D Mellesleg az Elyk kezdték, így teljesen megértem az asmo játékosokat. Más tészta az, hogy az ely top gearesek kitaláltáék, hogy mindenki csak petrin kezd és senki nem megy heartra. Így akarván dupla mithrilt beszerezni elvéve a lehetőséget másoktól, a kevésbé op gearesektől. Szóval kezd szar lenni az egész így már végleg kiestem a napi + mithril szerzési lehetőségemtől siege meghalt. -
Vicodine #22075 amugy az oldalrol az egyik legerdekesebb info, h lesz egy poti, ami 6 debuffot vesz majd le......hat papa ranger and sm powa... -
Vicodine #22074 ezt az oldalt eddig nem is lattam meg:DDD -
Trollface #22073 A belviszály már megint kiújult...
Kamar csatatér
Balaur katonai bázis ,új insta átvezető
-
Vicodine #22072 gec nem hiszem el, VEEGREEEEEEEEEEEE!! na ilyenkor van gebasz h 1 ev csuszassal jon hozzank, vegre egy kieg ami jo dolgokat tartalmaz, aa szopjanak le 12v12 bg -
Vicodine #22071 bard pvp. -
Vicodine #22070 ez milyen skin ami a rangeren van??bakker allat -
aztaqrvaaa a:0 -
Vicodine #22068 bar a statok nem rosszak, de azert ez marad pve szett szerintem, megha pvp defet is ad majd, mert en pl leathert neztem, vagy hpt ad es magic supit nem, vagy forditva, de amelyik ad supit, az is csak minimalisat, mostani colis gear tobbet ad sokkal. az alapstatok viszont meg a pvp def eleg joizuek -
#22067 Ott a pont! Nincs olyan mmo, ahol ne lenne noob. De legalább van olyan is ,aki érti a játékot és tudja is használni a karakterét. -
Vicodine #22066 szeretem az ilyen nesze semmi fogd meg jol beszolasokat, aminek se ertelme se koze a valosaghoz:) az igen, h tele van noobal, de szerintem ez a vilag osszes online es nem online jatekarol elmondhato! -
alyr2 #22065 A játék haldoklik!Tele van idióta núbbal, szerintem keress masik jatekot. -
#22064 Szerintem pvp-re sehol se kell sokat várni, elég ha még csak a karaktereredet húzogatod a twink karakterek úgyis jönni fognak és leütnek. :D(Eye-ba se célszerű kimenni afkolni. XD) Ez megszokott itt megy el sok játékos kedve a pvptől, mert úgy érzi sose lesz erős karaktere. A szerver választás kb tökmindegy Telemachos, anuhart, nexus mindenhol találsz magyar játékosokat. (jót és rosszat egyeránt :D, de nem márt a külföldiekkel is ismerkedni) Mivel 25 millának írod a GP-t, akkor nyilván ely oldalon vagy az anuhart szerón, mert asmo oldalon 35(elég sok magyar van itt láthattad vannak más légiók is, mi ráadásul toplista 11. helyén állunk és megyünk, mint a higany). Sokunk lvl60-as így kis területeken ritkán látni minket, max ha a kis kariainkal twinkelünk.
A Gp-t félre tudod tenni sose veszlik el és akár egyszerrre többet is aktiválhastz a napok összeadódnak(ergó, akár így lehet 120 nap veterán státuszt is csinálni akár).
Ha csak hébe hóba szeretnél játszani és inkább instázgatni a pvp része nem érdekel, akkor nem kell az EU arra jobb az NA. NA-n is lehet pvp-zni csak a ping miatt nehézkesebb (The target is to far away. :D)
NA-n nemsoká jön a 4.0 :) ott úgy tudom a Siel szerón vannak a legtöbben honfitársak. Anno én is ott csináltam karit (igen még megvan).
Kellemes játékot és jó kikapcsolódást, sok sikert! :) -
#22063 ha a legnépesebb szerverre akarsz jönni akkor telemachus (átlag 4k online player, csúcsidő 4,5k v több.). mi asmo oldalon játszunk, nagyjából a két frakció most épp balanszon van. pvpre sosem kell sokat várni :-)
goldpackot megveszed más playertől utánna 1 hónapig boldogság, és a következőket beraktározhatod.
másik az na.aiononline de ott a hatalmas ping miatt játszhatatlan. na meg itemshop kicsit másabb mint nálunk, több olyan dolgot meg lehet venni ami jelentős előnyhöz juttat.
a játék jövőjéről a www.daevasreport.com -on olvashatsz, 4.0-t most adják ki, jelenleg is fejlesztik a 3. részét. márciusban jelenik meg koreában.
-
#22062 Hali, igazából még kezdő vagyok régebben játszogattam vele, viszont pár kérdés nem teljesen tiszta, ha vki megválaszolná megköszönném.
Ugye én nemtudok tradelni, de ha vkit látok chaten gold packet hirdetni, és össze kuporgatom rá azt a 25milliot, akkor oda tudja adni rendesen és onnantól bajom többé egy szál se?. Mert voltakép azért könnyű farmolgatni tán pár nap alatt meglehet ha tudnám használni a brokert.
Gold pack után ugye újra starter account, de ha én elrakok egy-két gold packot még ha abba hagyom is akkor azzal voltakép bármikor folytathatom, ugyanugy nem?
Ha jól olvasgattam, elvileg semmi lehetőség nincs veterán acc-ra kivéve, hogy találok vkit akinek van eladó kódja, a régről megmaradt accountról, amit még nemváltott be. De gondolom ilyet nem oszt senki ingyen :D
És még egy melyik szerveren érdemes játszani, Anuhart on kezdtem, elvileg ránézésre vannak jócskán magyarok is, de mintha kevesen lennének picit, olyan szegényesnek látszik, vagy azért lehet rendesen fortressezni meg minden? Mert az alapja a pvp voltakép, ha orákon át kell vadászni mire vkit megölhetsz...
Másik olvastam hogy páran inkább Europán kivüli szervereken játszanak, de ott mivel lenne jobb, meg persze zavaró lehet a magas ping külömbség is de megérné valahol ujra kezdeni ha komolyabban gondolom a játékot?
És van-e vmi info a játék jövőjéről olyant olvastam hogy a gameforge 3.9 es patch et fogja legközelebb berakni, de mikor? Mennyit dob a játékosok számán, vagy már lassan kihalóban van a játék?
Előre is bocsi a sok hülyeségért, de hátha van vkinek ezekre valami véleménye :) Mert alapvetően jó kis játék nagyon is, de bizonytalan vagyok hogy megéri-e az időt :) Mert akár egy szerver össze vonás, azt 5-6000 fő és máris szuper lenne megint :D de ezse rajtam múlik xD -
KaCsaxyz #22061 Bocs, de meg mindig nem ertem miert. Ha nagyon "olcson" szeretnel lv60-ast gyartani, akkor megprobalhatod a lv40 -> lv50 craftot, de ebben az esetben a lv60-ashoz 2x2 lv40-es kell es ha procol elsore akkor vagy er valamit vagy nem. Ha alsobb szintrol kezded akkor 2x2x2 lv30-as kell, ha procol utkozben akkor ismet vagy er valamit vagy nem.
Szal manastonra szeretnel minel kevesebbet kolteni? Vagy esetleg craft huzasra? -
#22060 Azért, mert a lehető legkevesebbet szeretném rákölteni, mint általában.
De akkor mindegy.
Köszi -
StarFist #22059 Nah, EU-ba is eljutott. A shopban lehet szemüveges dínót venni. Bájos...mármint a dínó. -
KaCsaxyz #22058 Morpholni nem lehet. Csak ami esik vagy broker. Bar nem ertem miert akarod az aljatol elkezdeni:) Ami mar esetleg er valamit az a lv40-es zold manastone (abbol sem mind), de inkabb lv50-lv60. Crafthoz 2db kisebb kell: lv30x2 -> lv40, es igy tovabb. -
#22057 A manastone készítést, hogy lehet elkezdeni a legaljától?
Pl. vegyük a HP-t.
A legkisebb ami tekercset láttam, az 30-asat csinál, de ahhoz is kell 20-as, ami kb. poétán esik csak és brokerben sincs túl nagy tétel belőle...
Valami morph-al vagy hogy?
Előre is köszi! -
#22056 Szóval egy szerver. -
#22055 Ez alapján sikerül beazonosítani?
-
#22054 Telén? Az micsoda? -
#22053 Max. 20 kinah a brókernél, nem ér semmit mert "Elyos only"...
De Telén ezek 5-10 milla körül vannak.
-
#22052 Design: Master Drenium Chain Hood
Egy ilyen tekercset mennyiért lehet eladni? -
racsir #22051 milyen karakter van az accon és mennyiért adnád el valamint melyik szerveren játszol? -
#22050 Lehetőség szerint, hogy csábítóbb legyen a hirdetésed írhattál volna több infót is. PL: milyen karik vannak rajta, azok melyik szerveren vannak. Milyenek a cuccok rajta. stb stb. -
Eftörsokk #22049 aion veterán account eladó, ár megegyezés szerint, egyéb játékokat beszámítok -
#22048 Igen, a kis zsák adja a godstont. Elég random, mivel másnak kb 500 zsákból semmi, addig nekem 35 zsákból 2 db godston is esett. -
Tharus #22047 Hali
Pandemoniumba,az eventes kis zöld zacsi dobja a godstonét?
Hallottam, hogy valami el írás van benne. -
Vicodine #22046 hat kegyetlenul sokkal tobbet adnak az uj relicek mint a regiek..:DD vaze meg ha vmi masfelszer annyit adnanak vagy vmi, de ennyivel...ez vicc -
Trollface #22045 Minden NA-s embert lekezeltél. No ,de mindegy.