24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Trollface
    Régen voltak quest leírások meg minden. Be van halva.. Azok akik szerkesztették aktívan ,már nem Aionoznak. Sokuk elment más játékokba pl. : TERA. Mielőtt hülyeséget írsz meg oltogatni szándékozol ,gondolkozz el.
  • WhiteStar
    attól függetlenül az az egyetlen oldal ahol még rá lehet keresni bármire is. egyébként a játékban létező dolgokat (mindent) teszik fel, nem csak azokat amiket mi földi halandók láthatunk a játék során.

ha annyira joke csinálj jobbat.
  • Trollface
    Aion Armory= joke... már nem megbízható. Nem is frissítik úgy ,mint régen.
  • Vicodine
    azt tudom, h 4.0ban lesz ilyen, csak hat itt ugy emliti mint 3.7es cuccot. ugyanigy vannak az oldaon pl ec-s ekszerek is amikkel sosem talalkoztam meg pedig 3.5 os cucckent emliti
  • Trollface
    Szóval aki a régi ap gearjét extractolta,kidobta az egy hülye volt.
  • Trollface
    Vicodine 4.0 item,ha létezik ott lehet ezt eljátszani.. Visszaszerezhetsz ap-t ha a páncélt,ékszert leadod. Amcsin nincs ilyen ,mert koreai item és 4.0 ha létezik. A beváltás viszont tuti ezt megerősítették akik Kor-on vannak.
  • WhiteStar
    nem, egyébként is nagyobb a sebzése a macenak. csak nagyobb a szórás pl 168-260ig sebez, míg a swordnek kissebb de kisseb is a felső attackja pl 174-210. ugyanaz a szindróma mint a greatsword vs polearm. csak itt van a boost is ami a mérleget párszor átfordítja a mace oldalára :D
  • cece
    Elnézésed kérem Withe félre érthetően írtam :D
    Az auto attack és a fizikai sebzés lehet kisebb (a gs-t nem számoltam még bele). Az m boost alapú skilleknél értelemszerű nekem a hatás. (én is ezért használok azt igaz nagyon gagyi).
    Meg nem mindenki rohangál agyon húzott balaur macéval. Ha még az van a kezedben.
  • Vicodine
    errol tudna vki felvilagositast adni aki amcsi szeron tolja, h bent van-e gameben? mert itt aionarmoryn lattam mar sokmindent ami sosem volt bent, mert ugyan a leiras egyertelmusiti mi is ez, csak sosem hallottam meg rola es szkeptikus vagyok
  • WhiteStar
    lol

mace nagyobb sebzés, nagyobb mboost > divine justice magic smash 2-3x akkorát üt. plusz a magic dmg gs...
    csak 0.1ponttal lassabb az atk speedje. a sword a piszkafa, azzal nem sebez semmit.
  • cece
    Csinálj sorcit.

Pajzs és sword jobb crit rate nagyobb sebzés, pajzs és mace több m boost a skilekkhez, viszont kisebb sebzés.
    Tegyél a macéra 10% os gs-t.
  • racsir
    valaki tudna segíteni nekem templarom van és nem tudom eldönteni hogy pajzs és sword legyen vagy pajzs és mace? ha lehet indokot is kérnék hogy melyik és miért jobb?
  • Box3r
    És igen másodjára is lement ez a ratyi:) Tehát az első kill nem volt véletlen:)
    Tiamat Hideout - By.: Last Stand
  • Trollface
    Amúgy én úgy indítottam volna ,hogy a régi Aetriában kezdünk.. ezt valahogy orvosolniuk kell. Soha nincs olyan látványos visszaemlékezés... Israphel is elmesélte text-be mi volt.. Meg itt a másik ott a két toronycsonk azok is mikor kerülnek be.. Ez a Balaur saga nem nyűgöz le annyira , a Shadow Eldereket is hanyagolják. (akik ugye a Tower of Eternity-t akarják újra felépíteni úgy sejtem. Lenne még mit tenniük ezzel is vagy akkor zárják le indeiglenesen az egész történetet és jöjjön a 2 amiben folytatják. Az 1-et meg használhatnák ,hogy a múltat jobban elmeséljék amíg kijön a 2.

Szerintem nem Aion 2,nem hiszem hogy úgy látják bene a lehetőséget mint te,ők egyszerű pénzemberek.
  • Trollface
    Amásik meg hogy ugye új kasztokat pakolnak bele. Nem vonnám le azt ,hogy hamar befejeznék. A GW-nél is úgy ahogy lezárták ,de ott ugye behoztak egy új ellenséget a Gw2-re. Nem is volt ilyen felépítése a történetnek ami itt 3 központú ely,asmo,balaur. (Reian nem oszt nem szoroz)
  • Trollface
    Koreában ilyen internet cafe modell van. Főleg ott kockulnak és most volt egy reform. Fizetsz x pénzt x játékkal tolhatod,ezeknek a körét bővítették ki jelentősen és az időkeretet. Tehát a siker itt máshogy megy,viszont NC százalékos részesedésből veszített keményen. A három játékával együtt is ilyen 15-20%-on van. Egyébként a LoL vezet valami 30%-al.

Ha tippelnem kell az Aion sikerét várták tőle helyi szinten ami sokáig az első 3-ban volt. Világ viszonylatban a LineAge sikerét várták. De ezekkel a mai paytoplay és fejős tehén játékaikkal sokra nem mennek. Az egész következtetésük jó (volt 3-4 éve) ,de nem helyes mivel egy sületlenségből indulnak ki. Az Aion is sikeresebb lehetett volna ha sokmindent már akkor beleraknak és kezelik az RNG problémát. Fél-siker lett sajnos és mint tudjuk fejős tehénnek készült ,de a potenciál több lenne benne és ezt vakok meglátni.

Aion2 ,hát nem tudom a mostani saga sincsen lezárva. Úgy gondolom Fregion-t is az Aionban akarják megölni , a történet haladásának tendenciájából kiindúlva. Nem tudom mi lenne a történet a 2-ben... Egyértelmű ,hogyha a sárkányok buknak akkor happy end lesz.. és Fin..
  • Vicodine
    Amuyg a B@Sra visszaterve, irtad, h nem lett akkora siker, mint vartak.Miert mekkora sikert vartak tole? Mert jelenleg is igen elokelo helyen van, es sikeresnek mondhato, vagy lehet azt vartak h az elen lesz folyamatosan, csak hat sok az f2p game igy nem lehet. Amugy arra kivancsi leszek, mikor jon ra Nc, hogy az item shopos megoldassal nagyobbat lehet kaszalni mint a havi dijakkal, es a listan is elokelobb helyen lehet lenni
  • Vicodine
    Lineage 3 az mindenkeppen lesz elobb-utobb, ido kerdese csak. Egyszer ugyan befagyasztottak a fejlesztest,1-2 evvel ezelott, de az a tobbi mar kintlevo jatek miatt ill. az Eternal miatt tortent(a teraba atlopott dolgok nem befolyasoltak ez tuti, gondoljunk mar bele, ha olyan lenne L3 mint most a tera, szerintem a Lineage rajongok felvagnak az ereiket es beperelnek a ceget gyalazasert:D ), de nem kerdes, h lesz idovel L3. Aion 2 meg szinten jo h lesz, foleg h vegre igen csak versenykepes lesz a moci.Csak hat, ennek adok minimum 4 evet mire itt nalunk lesz belole vmi, hiszen ha a ceg marketing reszet nezzuk, meg a B@S sem jott ide, azzal is par evet ki kell dekkolni, az emberekbol kitaposni a penzt, aztan johet az ujabb csoda jatek:D
  • Trollface
    Ncwest is rászokott a szerencsejátékra ,behozták ezeket a lehúzos event-eket ,mint a Gamefail... Tök ugyanaz , meg visszavonják a surveyeket. Az asmok erősítését is visszavonták ,de már késő..

NA-ról visszavonultam ,mert sok kinah-t vesztettem a faszságuk miatt. Old habits die hard.. azaz a mocskok mindig mocskok lesznek. Ncsoftot már rég leírtam egyébként. Azért fejlesztőcsapat remélem még állni fogja a sarat ,mert maga a játék jó.
  • Trollface
    Nem LineAge azt ellopta a Blue Hole.. úgy hívják TERA vagy ArcheAge-nek is hívhatjuk (ami előttem leszerepelt a modelljével paytoplay + cash shop).

Valószinűleg két új fejős tehén project.. A B and S nem lett akkora siker ,mint várták.
  • Vicodine
    ez az ami fasz
  • alyr2
    En asmo vagyok, de erezhetoen tobb ely van...igaz nagyon sok hihetetlenul fos jatekos, az elvonalban is, epp multheten bannoltak vegleg egy retardaltat(elyt).De viszont az asmo oldalrol lepnek le az emberek. Pl volt hogy tia siegen 10 asmo volt az egyik varban...a masikban meg kb 30.. novemberben egy tia siege 3 perc volt most legalabb 10. Elyos elviszi abysst megvedi inggissont es 3 perc alatt tiaban elviszi a 2 fortot, amig mi elvisszuk az egyiket tiaban...a tulero ellenere azert meg valamennyire balansz van hala a sok fogyatekosnak az ely oldalon, de ha nem jonnek uj jatekosok akik bennt is maradnak akkor az asmo oldal lassan eltunik es jatszhatnak magukkal a galambok..
  • Vicodine
    nem ismerem spatat, de azt olvastam mostanaban azert jobb a helyzet, bar keves player van de nem akkora az ely foleny mint regen. en pont akkor voltam spatan amikor hatalmas ely foleny volt, es megmondom oszinten en elveztem, volt h egy nap csak abbol h abyssban solo pvpztem 80k apk jottek be mert mindig volt kit olni:D akkoriban az nagy szo volt mert vki star 1 volt akkor mar csak egy allyval hagyta el a varost...
  • WhiteStar
    hát ha te is ely vagy akkor ez elég paraszt kérdés volt :D
  • alyr2
    spataloson, kerdezte. nalunk meg kb 4x annyi ely van mint asmo...
  • Vicodine
    ha azt irta volna, h asmot akar, akkor meg fel lehetett volna tenni neki azt a kerdest, h miert eppen asmot, ha mindenki asmot kezd megszunik a pvp...o.O
  • alyr2
    Itt nincs jo/rossz oldal..csak azt akarjak a kepekkel beadni , van a balaur a közös ellenseg , meg mindenki mindenki ellen:D
  • Trollface
    Mert ők a jók... Asmok meg rondák ezt vallaja egy csomó ember.. Pedig az asmo női karik a legkirályabbak na mindegy..
  • alyr2
    Miert ely oldalon?...ha mindenki elyos lesz megszunik a pvp...
  • Trollface
    Érdekes. Egy Aionos drámán dolgozik egy csávó. Mondjuk,nem hiszem a játék történetéhez sok köze lesz. :D

• Trollface
    Én se értem,elég gáz.
  • empie
    Elyos oldalon kit lehet keresni?
  • alyr2
    Van
  • empie
    Van még magyar klán/légió spatalos szerveren?
  • WhiteStar
    1-et / karakter.
  • Bumlista
    Jelenleg mennyi mesterséget lehet mester szintre vinni?
  • Vicodine
    uj szero nincsen, viszont ne aggodj, gearelodni elegge egyszeru most mar, szal betudod hozni a tobbieket
  • Java33
    Sziasztok.
    Nem tudtok ròla véletlenül, hogy lesz e ùj szerver indítva?
    Csak mert van 55s karakterem, de elsírom magam, hogy mégis mennyire le van maradva a többiekhez képest. Egy ùj szerveren viszont szívesen ùjrakezdeném...
    Köszi a válaszokat előre is...
  • Vicodine
    basszus ez mar a 3ik resze a 4.0nak es meg semmi hire a 3ik uj classnak...
  • Trollface
    Kiváncsi leszek mi lesz szegény fejével. Apuci(Nezekan) és anyuci(Triniel) ugye újra rátalál és egyesül a család. :D Márha túléli ,hogy Vritra csicskái jól elverik Katalamize-ban. Bár nem tudom ez az új patch követi-e az eseményeket ,akkor ugye Kahrun bukásának és Vritra (átmeneti) győzelmének következménye ,hogy betámadja Kamart.