24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
proba718 #22164 Eladó acc.
60-as gladiator (spatalos ely oldal)
full pvp és pve set (60as) fegyoval
3.5milla AP
7 alt kari ,5 master craft
3 éves veteran extrák
több száz manastone ,10 godstone
rengeteg tárgy több száz millio kinah értékben
Részletek e-mailben
és
6milliárd kinah (külön is)
[email protected]
-
proba718 #22163 hi -
Trollface #22162 Empire of Death cheaterek szaud arábiábólszaud arábiából -
Trollface #22161 -
#22160 egy olyan szerveren játszol ahol már régóta P2W-ként müködik a shop, nem értem minek háborogsz. -
Trollface #22159 Háát.. Na mind1 srácok.
-
#22158 és mi a problémád ezzel? -
Trollface #22157 Egyedüli szarság a courier pass ,de azt mondtam is mindig. Még mindig jobb ,mint az EU ptw kulcsai... amik lehúzzák a bőrt ráadásul.. Ezekután több ilyen lesz:
"Because I have nothing to say about it. Makarov has pretty much summed it up.
I am not in a decision position nor I am in high management to influence the decision. I forward information and feedback from you to team and team to you. And currently, I rather let you discuss this topic without my influence and write a report to the ones responsible for the decision with a link to this thread.
And no, I am not happy about the keys either. I tried to prevent it together with Eoghan but all we could was delaying it. That is all I can say for now.
- Community Manager -
BlackVelvet|Hyatt" -
Trollface #22156 Nekem szar a netem így 250ms másnál alacsonyabb. Egy magyar srácnak akivel dredgbe találkoztam 100-120 körül volt. Ne akarjál meele lenni... Egyik ismerősöm szlovén és onnan tolja clerickel ,egész jó pvps lett. Mindig basztatom mekkora kis nolifer. :D -
#22155 Jah 1 hétig lesz. Jön a húsvét kell a locsoló pénz a GF srácoknak.
Inkább ütök magamnak kulcsot. Vicc... Eddig se vettem mástól. -
Vicodine #22154 nem istenitem eut, csak kevesbe gusztustalan mint az amcsi, es meg ezzel az itemmel is messze nincsen olyan p2w mint az amerikai aion! -
x3rb #22153 Megkérdezhetem mennyi a latency-d NA szervereken ?
Nem a legjobb eredmény érdekel hanem hogy átlagban mennyi . Mondjuk csúcsidőben. -
Trollface #22152 Ez főleg vicodinéknek a szólt akik istenítik EU-t. -
x3rb #22151 Meglep? Eddig is ha akartal vettel rm-ert ag-t , ap-tmost ez mehet direktben . -
Trollface #22150 Mi a .... ?!P2W -
fehernandi #22149 köszi mindenkinek! :D -
x3rb #22148 Sziasztok!
Van itt egy eladó acc.
Magárol az accountról : Preorder,Collectors,Veteran acc. Szóval az összes lehetséges item kiosztható a karaktereknek.Vagy 400k ap + minden veteran reward és preorder es collectors item, 4-5+ pet (shopbol)
Ezenkívül még van kb 400 el nem költött aion coin is.
Karakterek: (telemachus ely oldal)
Templar (60): ET 60 set (Full primal és Full TF)
50E abyss set +15
Triroan GS +15 (abyssal fusionalva)
Vasharti GS +10
ET60 Pve Shield +10
Ekszerek 60ET pve (kharun javarészt)
Gladi (60) E50 set (templartol tradelheto)
55+ PVE ekszerek
Sin (60) 55ET pve fegyverek
50 ap set
30 ap ekszerek
Cleric (56) 3.0 elotti best pve set + fegyverek+ ekszerek
(lvl cap emeles utan nem volt hasznalva)
Ranger (56) Gyakorlatilag 0 gear
Sorc (53) Gyakorlatilag 0 gear
Ranger (40) 40 Twink ranger +15 40 +18%os bow abyssal fusionalva
silence gs-el , abyss ekszerek . etc.
Kezdesnek ennyi. Akit erdekel kerem keressen meg normalis ajanlataval. Vagy ha egyeb infora van szuksege irjon batran.
-
KaCsaxyz #22147 Ahol eledsz (jo esellyel a kezdo faluban, ha megsem akkor menj el a faluba) keresd meg a teleportert. Egy kor szeru kepzodmeny, 2 oszloppal es 2 NPC-vel. Az egyik a transporter (azzal mehetsz Sanctumba, Verteronba) a masik a flight transporter (azzal az adott mapon lehet repulni par helyre). Ha atmentel verteronba regelj be oda az obeliskhez (ha nem talalod irdbe chatbe: /where obelisk). -
fehernandi #22146 Megvan minden, de meghaltam és abba a városba élettem ahol a karit kezdtem.. és nem tudok hogy mennyek vissza, mert ahol eddig mentem most nem engedi :S
Segítsetek légyszi:) -
fehernandi #22145 Azt hiszem megvan, de még az a baki, hogy hogyan jutok el Sanctumba.. (fővárosba) -
#22144 Nyomd meg a J betüt és a Campaign fülnél találod a kampány questeket.Azokat csinálgasd meg és a végén beadja a class választós questet amivel aztán át tudsz menni verteronba. -
fehernandi #22143 Pap vagyok ( amikor mage-el voltam ugyanez volt a probléma, azthittema karival van gond..)
Nem emlékszem ilyen küldire.. Nem tudnátok megmondani hogy ezt hol vagy hogy tudnám megnézni?? :/
[[[[[[ a fővárosba melyik NPC-vel tudok elmenni? :PP.. elfejeltettem :D ]]]]]]
Köszi amúgy a gyorsválaszokat!!!!!!!!!!!
-
#22142 1, mobok ölését jelenti
2, kampány quest aminek meg kell lennie hogy tovább mehess, a campaign fülnél találod őket, automatikusan kapod ha meg van a szinted és megcsináltad azt amire épül
3, a daeva quest végén döntened kell pl ha warrior vagy hogy templar vagy galdiator akarsz lenni (attól függ milyen kasztot csináltál) -
fehernandi #22141 1. kérdés: mi értesz azon hogy grindelhettem? :D
2. melyik az a daeva quest? mert a küldik között nincs felsorolva amiket felvettem.. hol lehet felvenni? mert amúgy meg lehet már hogy kész van..
3. mikor választottam classt? ez mi? :D
VÁLASZT KÖSZI.(igen még hülye vagyok :P ) -
fajtalan01 #22140 10esen nem enged el verteronba? elég sokat grindelhettél :) ha megvan a daeva quest (amikor class -t választasz) akkor szerintem már mehetsz verteronba automatice. a 100as küldi alatt mit értesz? a 100x ismételhető teleportos küldit? na azt én sosem csináltam meg. ha a célod a minél hamarabb magas szintre jutás akkor 10esen verteron ba 20ason eltnen be és 30 ason heiron ba érdemes menni amint engedi és a campaign questeket mindig részesítsd előnybe a többivel szemben. így lehet a leggyorsabban haladni. persze a sebesség nem minden... de én például a 4. karimmal már rohadtul unom az elejét és igyekszem mihamarabb túl lenni a kezdeteken. -
fehernandi #22139 Sziasztok.. 10-es vagyok..(ma/tegnap kezdtem :) )
Hol fejlődjek? Verteronba? Mert oda nem enged el a Teleportos.. Igaz még sok küldi hátra van, de ha mind kész, elfog már engedni? A 100-as küldit érdemes megcsinálni? (a teleportosnál)
Válaszokat köszi! :)
[Fontos lenne :/ ] -
Vicodine #22138 msnastoneok -
#22137 ha feldobja a reflect buffját, akkor nem szabad megütni. -
racsir #22136 valaki megtudná mondan nekem tahabatánál mi a taktika amivel meglehet ölni mert egyszerűen mindig meghalunk mikor fél hp-nál járunk level 50-es templar vagyok a fele hp simán megvan és simán kitudnak healelni de utána tök gyorsan kihalunk valaki segítene pls előre is köszi -
#22135 Király. Köszi a tippeket! -
Vicodine #22134 de persze ezt nagy szintre ertem a vegleges pvp gearnel, kis szintre eleg a crit meg attack meg hp. pvere meg hp+crit.de 60as cuccba is ugy erdemes, h a ruhat telekurod MAval, a fegyo meg full crit pl, mert nem fogsz critelni akkor hiaba a cc.plussz MAs kaja, olyan 1600 koruli MAd lesz majd jo gearben azzal mar betalalsz, foleg h erositik a ranger trappek meg sleep meg silence MAjet, ami mondjuk ra is fer meg MA szett mellett is -
#22133 Világos és egyértelmű amit mondasz. :D Köszi :D -
Vicodine #22132 mert ha nem jonnek be a trappek meg a silence meg a sleep akkor nem fogsz tudni senkit megolni, ranger a leg papirabb kari, ha ezeket nem tolot meghalsz mint a szar -
#22131 Magical Acc-ra miért? Van kb. 3 magic skillem. -
Vicodine #22130 magical accra pakolj meg crit -
#22129 Tudom, hogy ez fura kérdés, de Rangert 60-on mivel érdemes kövezni critten és attackon kívül? Vagy ez a 2 és kész?
Előre is köszi! -
StarFist #22128 A Pagati Aero végleg kikerült a shopból vagy csak GF szúrt el valamit ismét? -
mcgrape #22127 Köszi :) megpróbálom, igen nekem is feltünt hogy más lessz ingame a dolog, pl van egy Chanterem is ami a kezdő területen, még kissé fakonak nézett ki, de a többi területen meg nagyon szép kék bőrszíne van, ó egész jol sikerült.
Kár hogy késöbb nem lehet őket variálni csak pénzért :( XD. -
#22126 a világosszürkén keresgélj. de csinálj teszt karikat, amiket megnézel ingame is, mivel tapasztalataim szerint - amit elkészítesz a kari készítőn, közel sem adja vissza a végeredményt a játékban. -
mcgrape #22125 Hali, lenne egy kissé bénácska kérdésem kérésem, de hát ki tudja háta ti tudtok segíteni, kicsit jobb a szemetek vagy mit udom én.
Nem keretlekez az eben a vidiben Lineage II biztos ismeritek
http://www.youtube.com/watch?v=TQvDgJJ4D-s
lévő Dark elf csajt vagy hozzá hasonlot akark Asmo oldalon kreálni, csak hát nem igazán találom el a Bőr szinét és ez lenne a fő kérdés, én itt ilyen szürkésnek látom, de helyenként meg kicsit kékesnek,
Szerintetek milyen irányba mennyek, a szin skálán ?! Ugye a rá vetülő fények is más más hatás keltenek, ez Asmok-nál sokkal jobban kijön .
nah mindeghy ennyi, ha estleg van tippetek azt szívesen fogadom :)