Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cobra.
Nekem is eltartott egy darabig, mire rájöttem, hogy ez nem Aion 😊 Pl mert a Marksmannél írja, hogy Dwarf only 😄

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ez durva volt, annyira belemelegedtem ezekbe az oldalak nezegetesebe, h eszre sem vettem, h nem aionos bard skill listet nezek ez kemeny ..:XDDD basszatok meg ez van😄D
wildstorm
Köszi, én meg még azóta is õrizgetem. 😞

cool, még jó hogy 3.án kiszórtam õket az inventorymból :S
Gő
Január 1.-ig kellet õrizni, a vigasz nyereményekért.

"There are no losers, only winners! Every ticket counts. If you were not able to gather tickets for a valid combination until 1st January 2013, we will exchange them for a little Thank-You gift for your participation. Please do not delete your tickets!"

wildstorm
Azt tudja valaki, hogy a christmas ticketeket meddig kell megõrizni?

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

ebben a videoban olyan 1:10 korul vannak azok a cuccok, ilyen arany szinuek
ezt a bard classt ahogy elnezem, ez amolyan cleric-sorc combo lesz😄 gunnert az jobban belegondolva mivel healelni nemtudja magat es lofasz sebzese van, nem lesz egy nagy eresztes, bar nemreg mashogy gondoltam de az uj stoneok meg ms tudataban ...viszont ennek a fostaliganak mar kisszinten is egesszen jo dpse van, nyilvan nem +15os full mbs szettben es megis...plussz healeli magat meg sleepel-rootol faszt raz mindent tol, ezek utan mar csak a raiderre vagy mi az istennyilara leszek kivancsi, azzal a nagy vassal a segge alatt nyilvan eleg szar statokkal fog majd birni vedelem es att. teren is. amugy egy kerdes, 4.0ban lesznek olyan cuccok, amik atom stokkal birnak, viszont lofasz apba kerulnek, de csak high rankon lehet oket hordani?pl van governor szett, azt csak governorok hordhatjak? azert nem egyertelmu, mert most is vannak olyan cuccok aminek archon brigade general vagy mittomen mi a neve es azt sem csak generalok tudjak felvenni

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Elég géjjjjjjjjj

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Na jó felkúr már ez hülye bárd..

Oh sry 2. vid linkje szar ,na jó .. itt van..

Myselor
jó már megvan😊
Myselor
sanctumban hol tudok venni nyilakat?vagy mikortol lehet,annyira nem egyértelmû ez a dolog,megkapom a bowot,de nyilat nem ad hozzá.nem értem😊 a vendorokat körbejártam,nem találtam ott se.
Myselor
jah látom bocsi😊figyelmetlen voltam ,köszi
Kicsit korabban ott a valasz a kerdesedre😊
Myselor
srácok valaki segítene?hogy kell rangert talentolni,scout vagyok lvl6,nem is láttam még íjat amit venni lehetne,mikor és hol lehet?vagy honnan szerezzek?
elcserélném az accomat amin van egy 59-es chanter 55-ös arénás cuccokaban hasonló szinten lévõ templar accra vanna még más karik is 30 körüliek és a cahnternél 300 felett van az aether tapping goldpackal is rendelkezik és van mellette még 27 milla gold akit érdekel írjon
wildstorm
Köszi a választ!

BUÉK

Frosty01
legerõsebb craft a balicos.

ranger lvl 9-es kasztválasztó q után lehetsz. idõvel találsz bowot.

btw buék mindenkinek 😄

practitioner of the forbidden arts of death

wildstorm
Azt meg tudná nekem mondani valaki, hogy az Ego-kal ill. Will-kel mit lehet csinálni eladáson kívül? Azok a Balic cuccok erõsek?

Myselor
okés köszi.csak még nem találtam vendor ahol vehettem volna😊
Cobra.
Veszel egyet és egy adag nyílvesszõvel együtt berakod a karakter kezébe.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Myselor
srácok most kezdem a játékot,scout vagyok,mikortol lehet bowom?és hogyan?
Frosty01
epic answer iz epic

BoneDragon
<#idiota>

tel van, futeni
wildstorm
Köszi a válaszokat.
Egyébként én is arra gondoltam, hogy az esetleges kivárással többet bukok (broker, 1.8 milla limit napi kinahleadás NPC-nél) mintha inkább egybõl megveszem.
Valamelyik nap egyébként olyan ajánlatot láttam, hogy 14.4 millió kinah + 1000 logs egy GP. Mit lehet csinálni annyi fával?

En ma vettem 2 darabot 23 es 24 millaert, viszont volt mar 3 milioert is( persze akkor nem volt ra penzem hogy vegyek sokat..)par napja 30-50 milla kozt volt. Az ar ugy alakul ahogy a jatekosok alakitjak, ez az a tetel amit jo ha megvesz z ember mert mar jar ugye veteran revard a hasznalataert, neg ugye elerheto lesz a broker amivel jol lehet keresni

Frosty01
jah. minél kevesebben árulják annál pofátlanabb árat kérhetnek érte.
minél többen lesznek akik árulják, annál inkább egymás alá pakolnak árban. nem nagy tudomány 😄

wildstorm
1-2 milla azért nekem még számít. 😊 Jelenleg 22 milla az össz pénzem.
De akkor ha jól értelek inkább a tárazzással tudok nyerni (ha van rá lehetõségem), mert csak drágább lesz.
Egyébként a drágulás csak az alapján megy, hogy adott emberkéknek éppen mennyiért van kedve eladni (aztán a többiek hozzáemelik)vagy van valami más mozgatórugója? (a létszám alakulásán kívül)

Frosty01
kommentár nélküli teljes választ kaptál lol 😄

annyit még hozzátennék hogy általában akkor szokott csökkenni az ára amikor megugrik a játékos létszám. visszajönnek / új játékosok jönnek. akkor szokott lemenni az ára de nem sokkal. nem 1x elõferdült hogy abszolut nulla gold pack volt a piacon. ezzel is számolni kell, ha a kivárásra játszol. én a helyedben inkább betáraznék belõle, az a 1-2 milla meg nem tétel. majd visszahozza az árát.

wildstorm
Köszönöm a választ.
Viszont nem vagyok félkegyelmû, kérdezni pedig nem szégyen, nem értem miért nem lehet kommentár nélkül válaszolni.
(Ha félreértettem, akkor elnézést)

Valaki megveszi aionshopban es eladja, nem craftolhato nem talalhato 99 aioncoin

nezd at a patchek kozti atfutasi idot, nem alom ez, eddigiek alapjan valoszinusitheto kb. notaiont meg ne szidd, legjobb szero!! de pls ne kezd mar ujra ezt a faszsagodat az eu ellenes dumaddal, nalunk is ugyanaz lesz mint mindenhol csak kesobb, de tovabb is toljuk majd..😊 de ha egy evet is kell ra varni akkor is inkabb varok, mint szopjak usan😄
wildstorm
Szevasztok!

Most készülök megvenni elsõ gold pack-omat. Amivel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
December eleje/közepe környékén még meg lehetett venni 17-18 millióért, viszont karácsonyra felment 25-30 millióra. Jelenleg 24 millió körül van.
Jól sejtem, hogy ez azért januárra fog még elég sokkal csökkeni?
Gondolom 18-ra nem megy vissza, mert ahogy észrevettem azért megy az infláció. De örülnék ha 1-2 héten belül 20 körülre esne vissza.
Van erre esély?
Másik kérdésem lenne, hogy a gold pack az hogy lesz? Vannak userek akiknek van joga árulni vagy craft? Esetleg dobja valami majdnem 0 eséllyel? Vagy, hogy lesz?

Elõre is köszi

speed01
lol

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Notaion .... facepalm.. Amúgy álmodj Vico. Mikor lett 3.0 fél évvel mután amcsiknak... Mikor lesz 3.5-ötök.. 3.7 etek nem is lesz.. Túl optimista pista vagy.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

koreaban mar kijott, amcsiban kb 3 honap mulva, euban meg kb meg 3 honap, szerintem nyar, de notaionon mar lesz mikor amcsiknal kijon, szal lehet tesztelgetni a classt meg az uj cuccokat ezerrel mar
speed01
Hát még EU-ra 4.0 egy év kb 😄

mondjuk nem tunik vmi nagy dpsnek, szal chanter-cleric- templar tuti kifilezi majd, de tobbi ellen igen combos lesz
meglestem a gunner skilljeit, bar a google translator meg nyersforditasnak is gyenge, de azert kiveheto belole, h elegge faszrazo kari lesz, tuti nem fogok orulni ha szembe jon majd egy 😄
speed01
xD

kend el a szajat😊
Frosty01
fene a valogatos fajtadat. tologatom en szivesen, ha senkinek nem kell! xD