Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
"There are no losers, only winners! Every ticket counts. If you were not able to gather tickets for a valid combination until 1st January 2013, we will exchange them for a little Thank-You gift for your participation. Please do not delete your tickets!"
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Na jó felkúr már ez hülye bárd..

ranger lvl 9-es kasztválasztó q után lehetsz. idõvel találsz bowot.
btw buék mindenkinek 😄
practitioner of the forbidden arts of death
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Egyébként én is arra gondoltam, hogy az esetleges kivárással többet bukok (broker, 1.8 milla limit napi kinahleadás NPC-nél) mintha inkább egybõl megveszem.
Valamelyik nap egyébként olyan ajánlatot láttam, hogy 14.4 millió kinah + 1000 logs egy GP. Mit lehet csinálni annyi fával?
minél többen lesznek akik árulják, annál inkább egymás alá pakolnak árban. nem nagy tudomány 😄
De akkor ha jól értelek inkább a tárazzással tudok nyerni (ha van rá lehetõségem), mert csak drágább lesz.
Egyébként a drágulás csak az alapján megy, hogy adott emberkéknek éppen mennyiért van kedve eladni (aztán a többiek hozzáemelik)vagy van valami más mozgatórugója? (a létszám alakulásán kívül)
annyit még hozzátennék hogy általában akkor szokott csökkenni az ára amikor megugrik a játékos létszám. visszajönnek / új játékosok jönnek. akkor szokott lemenni az ára de nem sokkal. nem 1x elõferdült hogy abszolut nulla gold pack volt a piacon. ezzel is számolni kell, ha a kivárásra játszol. én a helyedben inkább betáraznék belõle, az a 1-2 milla meg nem tétel. majd visszahozza az árát.
Viszont nem vagyok félkegyelmû, kérdezni pedig nem szégyen, nem értem miért nem lehet kommentár nélkül válaszolni.
(Ha félreértettem, akkor elnézést)
Most készülök megvenni elsõ gold pack-omat. Amivel kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
December eleje/közepe környékén még meg lehetett venni 17-18 millióért, viszont karácsonyra felment 25-30 millióra. Jelenleg 24 millió körül van.
Jól sejtem, hogy ez azért januárra fog még elég sokkal csökkeni?
Gondolom 18-ra nem megy vissza, mert ahogy észrevettem azért megy az infláció. De örülnék ha 1-2 héten belül 20 körülre esne vissza.
Van erre esély?
Másik kérdésem lenne, hogy a gold pack az hogy lesz? Vannak userek akiknek van joga árulni vagy craft? Esetleg dobja valami majdnem 0 eséllyel? Vagy, hogy lesz?
Elõre is köszi