24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • proba718
    Eladó acc.

60-as gladiator (spatalos ely oldal)
    full pvp és pve set (60as) fegyoval
    3.5milla AP
    7 alt kari ,5 master craft
    3 éves veteran extrák
    több száz manastone ,10 godstone
    rengeteg tárgy több száz millio kinah értékben
    Részletek e-mailben
    és
    6milliárd kinah (külön is)
    [email protected]

• proba718
    hi
  • Trollface
    Empire of Death cheaterek szaud arábiábólszaud arábiából
  • Trollface
  • WhiteStar
    egy olyan szerveren játszol ahol már régóta P2W-ként müködik a shop, nem értem minek háborogsz.
  • Trollface
    Háát.. Na mind1 srácok.

• WhiteStar
    és mi a problémád ezzel?
  • Trollface
    Egyedüli szarság a courier pass ,de azt mondtam is mindig. Még mindig jobb ,mint az EU ptw kulcsai... amik lehúzzák a bőrt ráadásul.. Ezekután több ilyen lesz:

"Because I have nothing to say about it. Makarov has pretty much summed it up.
    I am not in a decision position nor I am in high management to influence the decision. I forward information and feedback from you to team and team to you. And currently, I rather let you discuss this topic without my influence and write a report to the ones responsible for the decision with a link to this thread.
    And no, I am not happy about the keys either. I tried to prevent it together with Eoghan but all we could was delaying it. That is all I can say for now.
    - Community Manager -
    BlackVelvet|Hyatt"
  • Trollface
    Nekem szar a netem így 250ms másnál alacsonyabb. Egy magyar srácnak akivel dredgbe találkoztam 100-120 körül volt. Ne akarjál meele lenni... Egyik ismerősöm szlovén és onnan tolja clerickel ,egész jó pvps lett. Mindig basztatom mekkora kis nolifer. :D
  • Gő
    Jah 1 hétig lesz. Jön a húsvét kell a locsoló pénz a GF srácoknak.
    Inkább ütök magamnak kulcsot. Vicc... Eddig se vettem mástól.
  • Vicodine
    nem istenitem eut, csak kevesbe gusztustalan mint az amcsi, es meg ezzel az itemmel is messze nincsen olyan p2w mint az amerikai aion!
  • x3rb
    Megkérdezhetem mennyi a latency-d NA szervereken ?
    Nem a legjobb eredmény érdekel hanem hogy átlagban mennyi . Mondjuk csúcsidőben.
  • Trollface
    Ez főleg vicodinéknek a szólt akik istenítik EU-t.
  • x3rb
    Meglep? Eddig is ha akartal vettel rm-ert ag-t , ap-tmost ez mehet direktben .
  • Trollface
    Mi a .... ?!P2W
  • fehernandi
    köszi mindenkinek! :D
  • x3rb
    Sziasztok!

Van itt egy eladó acc.
    Magárol az accountról : Preorder,Collectors,Veteran acc. Szóval az összes lehetséges item kiosztható a karaktereknek.Vagy 400k ap + minden veteran reward és preorder es collectors item, 4-5+ pet (shopbol)
    Ezenkívül még van kb 400 el nem költött aion coin is.

Karakterek: (telemachus ely oldal)

Templar (60): ET 60 set (Full primal és Full TF)
    50E abyss set +15
    Triroan GS +15 (abyssal fusionalva)
    Vasharti GS +10
    ET60 Pve Shield +10
    Ekszerek 60ET pve (kharun javarészt)

Gladi (60) E50 set (templartol tradelheto)
    55+ PVE ekszerek

Sin (60) 55ET pve fegyverek
    50 ap set
    30 ap ekszerek

Cleric (56) 3.0 elotti best pve set + fegyverek+ ekszerek
    (lvl cap emeles utan nem volt hasznalva)

Ranger (56) Gyakorlatilag 0 gear

Sorc (53) Gyakorlatilag 0 gear

Ranger (40) 40 Twink ranger +15 40 +18%os bow abyssal fusionalva
    silence gs-el , abyss ekszerek . etc.

Kezdesnek ennyi. Akit erdekel kerem keressen meg normalis ajanlataval. Vagy ha egyeb infora van szuksege irjon batran.
  • KaCsaxyz
    Ahol eledsz (jo esellyel a kezdo faluban, ha megsem akkor menj el a faluba) keresd meg a teleportert. Egy kor szeru kepzodmeny, 2 oszloppal es 2 NPC-vel. Az egyik a transporter (azzal mehetsz Sanctumba, Verteronba) a masik a flight transporter (azzal az adott mapon lehet repulni par helyre). Ha atmentel verteronba regelj be oda az obeliskhez (ha nem talalod irdbe chatbe: /where obelisk).
  • fehernandi
    Megvan minden, de meghaltam és abba a városba élettem ahol a karit kezdtem.. és nem tudok hogy mennyek vissza, mert ahol eddig mentem most nem engedi :S
    Segítsetek légyszi:)
  • fehernandi
    Azt hiszem megvan, de még az a baki, hogy hogyan jutok el Sanctumba.. (fővárosba)
  • stardate
    Nyomd meg a J betüt és a Campaign fülnél találod a kampány questeket.Azokat csinálgasd meg és a végén beadja a class választós questet amivel aztán át tudsz menni verteronba.
  • fehernandi
    Pap vagyok ( amikor mage-el voltam ugyanez volt a probléma, azthittema karival van gond..)
    Nem emlékszem ilyen küldire.. Nem tudnátok megmondani hogy ezt hol vagy hogy tudnám megnézni?? :/
    [[[[[[ a fővárosba melyik NPC-vel tudok elmenni? :PP.. elfejeltettem :D ]]]]]]
    Köszi amúgy a gyorsválaszokat!!!!!!!!!!!
  • stardate
    1, mobok ölését jelenti
    2, kampány quest aminek meg kell lennie hogy tovább mehess, a campaign fülnél találod őket, automatikusan kapod ha meg van a szinted és megcsináltad azt amire épül
    3, a daeva quest végén döntened kell pl ha warrior vagy hogy templar vagy galdiator akarsz lenni (attól függ milyen kasztot csináltál)
  • fehernandi
    1. kérdés: mi értesz azon hogy grindelhettem? :D
    2. melyik az a daeva quest? mert a küldik között nincs felsorolva amiket felvettem.. hol lehet felvenni? mert amúgy meg lehet már hogy kész van..
    3. mikor választottam classt? ez mi? :D
    VÁLASZT KÖSZI.(igen még hülye vagyok :P )
  • fajtalan01
    10esen nem enged el verteronba? elég sokat grindelhettél :) ha megvan a daeva quest (amikor class -t választasz) akkor szerintem már mehetsz verteronba automatice. a 100as küldi alatt mit értesz? a 100x ismételhető teleportos küldit? na azt én sosem csináltam meg. ha a célod a minél hamarabb magas szintre jutás akkor 10esen verteron ba 20ason eltnen be és 30 ason heiron ba érdemes menni amint engedi és a campaign questeket mindig részesítsd előnybe a többivel szemben. így lehet a leggyorsabban haladni. persze a sebesség nem minden... de én például a 4. karimmal már rohadtul unom az elejét és igyekszem mihamarabb túl lenni a kezdeteken.
  • fehernandi
    Sziasztok.. 10-es vagyok..(ma/tegnap kezdtem :) )
    Hol fejlődjek? Verteronba? Mert oda nem enged el a Teleportos.. Igaz még sok küldi hátra van, de ha mind kész, elfog már engedni? A 100-as küldit érdemes megcsinálni? (a teleportosnál)
    Válaszokat köszi! :)
    [Fontos lenne :/ ]
  • Vicodine
    msnastoneok
  • WhiteStar
    ha feldobja a reflect buffját, akkor nem szabad megütni.
  • racsir
    valaki megtudná mondan nekem tahabatánál mi a taktika amivel meglehet ölni mert egyszerűen mindig meghalunk mikor fél hp-nál járunk level 50-es templar vagyok a fele hp simán megvan és simán kitudnak healelni de utána tök gyorsan kihalunk valaki segítene pls előre is köszi
  • wildstorm
    Király. Köszi a tippeket!
  • Vicodine
    de persze ezt nagy szintre ertem a vegleges pvp gearnel, kis szintre eleg a crit meg attack meg hp. pvere meg hp+crit.de 60as cuccba is ugy erdemes, h a ruhat telekurod MAval, a fegyo meg full crit pl, mert nem fogsz critelni akkor hiaba a cc.plussz MAs kaja, olyan 1600 koruli MAd lesz majd jo gearben azzal mar betalalsz, foleg h erositik a ranger trappek meg sleep meg silence MAjet, ami mondjuk ra is fer meg MA szett mellett is
  • wildstorm
    Világos és egyértelmű amit mondasz. :D Köszi :D
  • Vicodine
    mert ha nem jonnek be a trappek meg a silence meg a sleep akkor nem fogsz tudni senkit megolni, ranger a leg papirabb kari, ha ezeket nem tolot meghalsz mint a szar
  • wildstorm
    Magical Acc-ra miért? Van kb. 3 magic skillem.
  • Vicodine
    magical accra pakolj meg crit
  • wildstorm
    Tudom, hogy ez fura kérdés, de Rangert 60-on mivel érdemes kövezni critten és attackon kívül? Vagy ez a 2 és kész?

Előre is köszi!
  • StarFist
    A Pagati Aero végleg kikerült a shopból vagy csak GF szúrt el valamit ismét?
  • mcgrape
    Köszi :) megpróbálom, igen nekem is feltünt hogy más lessz ingame a dolog, pl van egy Chanterem is ami a kezdő területen, még kissé fakonak nézett ki, de a többi területen meg nagyon szép kék bőrszíne van, ó egész jol sikerült.
    Kár hogy késöbb nem lehet őket variálni csak pénzért :( XD.
  • WhiteStar
    a világosszürkén keresgélj. de csinálj teszt karikat, amiket megnézel ingame is, mivel tapasztalataim szerint - amit elkészítesz a kari készítőn, közel sem adja vissza a végeredményt a játékban.
  • mcgrape
    Hali, lenne egy kissé bénácska kérdésem kérésem, de hát ki tudja háta ti tudtok segíteni, kicsit jobb a szemetek vagy mit udom én.
    Nem keretlekez az eben a vidiben Lineage II biztos ismeritek
    http://www.youtube.com/watch?v=TQvDgJJ4D-s

lévő Dark elf csajt vagy hozzá hasonlot akark Asmo oldalon kreálni, csak hát nem igazán találom el a Bőr szinét és ez lenne a fő kérdés, én itt ilyen szürkésnek látom, de helyenként meg kicsit kékesnek,

Szerintetek milyen irányba mennyek, a szin skálán ?! Ugye a rá vetülő fények is más más hatás keltenek, ez Asmok-nál sokkal jobban kijön .

nah mindeghy ennyi, ha estleg van tippetek azt szívesen fogadom :)