24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Adjunktus
    Jól elbeszélgettünk...
  • Adjunktus
    Nincs ennek a játéknak,valami direkt linkje,ahonnan közvetlenül le tudnám szedni?
    Nincs annyi hely a gépemen,hogy a hagyományos letöltéssel csináljam.:)
  • alyr2
    Én nem jarok, nem sok ertelmet latom
  • Shaenis
    köszi Alyr :) akkor majd benézek tiamatba hétvégén, eddig kimaradt. casualban megint aionozok, megpróbálom bepótolni a lemaradásomat, nem szeretném ha a jó kis clericem teljesen kiesne a topból
  • alyr2
    Az egyik HP MP akart lenni...
  • alyr2
    csa Hanako!

Kahrun meg mindig jo, de a Tiamat Hideout-os elvileg a legjobb, bar a kulonbség csak 12HP 18HP 9 spell resist minden masban ua
  • Shaenis
    sziasztok! melyik wing adja most a legjobb statokat casternek? még mindig a kahrun?
  • Trollface
    Férfi Bárd=gaaay
  • cece
    Lehet én vagyok csak fáradt így ebéd után. De ezt valaki dekódolná nekem?
    A többszörösen összetett mondatok értelmezésében már nem vagyok igazán jártas. Illetve néhol ha lenne utalás esetlegesen mondatközi elválasztó karakterrel az is segítene (értsd vessző).
  • Trollface
  • alyr2
    Nem jár PVP-teruletre! kizarolag orozik. Programmal tud varialni sokmindent, ugy egy hete csinaltam egy teszt accuntot beszereztem egy egesz jo progit, es eleg erdekes dolgokat lehet benne neloni..attack range noveles speed..skillcd 20% csokkentes..stb es mukodik..persze a main accon sose fogom hasznalni, csak kivancsi voltam mit hasznalhat par pro.
  • Vicodine
    nem mondom h nem hasznal progit, hanem azt, h nalunk is van a governorunk auvre, aki 100000% h nem hasznal semmit, es o is neha beviszi az 1milla kornyeki apt. guardokat farmoljak allandoan ill pvp. pvpbol napi 300kt ki lehet szedni egy jo grouppal, es ezt kihagytad a szamitasbol. meg a masik dolog amit nem vettel figyelembe, h csittel sem jon tobb ap mint nelkule, csak konnyebb megcsinalni bizonyos instakat...ugye 2 eso mar alapbol 80k
  • alyr2
    ugye lehet oroket farmolni igy lehetseges..persze csak ha senki mas nem csinalja rajta kivul es minden ort ami a mapon van o ol meg.+tdg+arenak+eso+satra+abyssinstak,( ugye abyss insta kiesik mer többnyirebalaureke) Elyoszek farmolnak oroket szepen szoval nem lehet az ove mind, meg ugye kb 20-30 percig vannak jelen aztan eltunnek (18 őr jelenik meg 1 rift kornyékén, amit trafo nelkul rangerkent nem tud egyedul leszedni mert a sorcik azert nagyot csapnak amit szerintem potival nem lehet kihozni csak neha, ha mr settet csinal akkor meg nincs akkora dmg hogy haladjon..es ugye napi legalabb 90 major korona kell hozza+a tdg meg arenak..mellesleg 3x volt bannolva cheateles miatt, szoval siman hasznalhatja most is
  • x3rb
    Sziasztok!

Van itt egy eladó acc.
    Magárol az accountról : Preorder,Collectors,Veteran acc. Szóval az összes lehetséges item kiosztható a karaktereknek.Vagy 400k ap + minden veteran reward és preorder es collectors item, 4-5+ pet (shopbol)
    Ezenkívül még van kb 400 el nem költött aion coin is.

Karakterek: (telemachus ely oldal)

Templar (60): ET 60 set (Full primal és Full TF)
    50E abyss set +15
    Triroan GS +15 (abyssal fusionalva)
    Vasharti GS +10
    ET60 Pve Shield +10
    Ekszerek 60ET pve (kharun javarészt)

Gladi (60) E50 set (templartol tradelheto)
    55+ PVE ekszerek

Sin (60) 55ET pve fegyverek
    50 ap set
    30 ap ekszerek

Cleric (56) 3.0 elotti best pve set + fegyverek+ ekszerek
    (lvl cap emeles utan nem volt hasznalva)

Ranger (56) Gyakorlatilag 0 gear

Sorc (53) Gyakorlatilag 0 gear

Ranger (40) 40 Twink ranger +15 40 +18%os bow abyssal fusionalva
    silence gs-el , abyss ekszerek .

Info pmben. CSERE IS ERDEKEL. Leginkabb sin mainnal.
  • Vicodine
    napi 1 milla apt ossze lehet szedni, tehat nem lehetetlen, az mas kerdes h vki ezt normalban teszi-e vagy csit...
  • alyr2
    Spatalos Ely Governor cheater..3x volt bannolva cheat miatt..kb 1 honapja tert vissza es szuk 1 honap alatt szerzett 22 milla AP-t..ami kb lehetetlen jelenleg..gameforge oldalan meg a kit tisztelnek rovatban posztoljak hogy riszpekt neki meg mennyire szeretik..ugye ez mindent elmond..egy csalot tisztelni hat ugye...szellemi szint..
  • Vicodine
    mindenhol vannak hekkerek, olyan mmo nem letezik ahol ne lenne, nem mondom h ez jo dolog, de egy mmo velejaroja sajna
  • Trollface

Bazmeg. :D
  • Trollface
    Hát én már nem tudom ,mert EU-n "nincsenek hekkerek".. ^^
  • alyr2
    De ez hekkel ment fel!! Oda en is ugralok neha de nem ugy ahogy itt lattad.A kis pocoknel kell kiugrai a csobol es a pecekrol lehet beugrani. Mellesleg perma bannt kapott pont glidehekk miatt :)
  • Vertigo
  • Vertigo
    [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/3/24/a1_2013_3_24_u7rqs6trqx_tn.png]

remelem igy megeszi a kepet
  • Vertigo
    Sziasztok!

Reges reg volt egy ilyen remodel szettem:

Ha jol emlexem pandaban vettem...

Veletlenul nem tudjatok a szett nevet? (esetleg a szemcsinek is)
    ...hogy tudjam kod alapjan mastaval megint remodellezni?
  • Champy
    Úgy lesz, köszönöm az infót
  • WhiteStar
    hagyd a francba, csináld meg a daily questtel. SR előtt a kis shugok adják a makkokat, azokért lehet megvenni a stigma q-hez a quest itemeket
  • Champy
    Sziasztok, lvl 60 on próbálok bejutni DP-be de nem tudom fölvenni azokat a questeket, amelyek a time activation kavicsot adnák. Se reshantai se a heironi csajszi nem óhajt beszélni velem. Advenced stigma slotos küldihez kéne(eddig lustaság miatt nem csináltam,ill mert nem hiányzott). Szerintetek mitől lehet ?
  • Trollface
    Nem hack ,csak röhejes ,hogy az őrök ekkora szarok..
  • Trollface
  • Trollface
  • Vicodine
    ?
  • Trollface
  • KaCsaxyz
    NA ennel is tovabb megy az teny, de ott nincs GP. Ezt a lepest vedeni nem lehet, ez teny (lasd BlackVelvet valaszat a forumon). Ugyanaz a mocsok, leszarok mindent csak jojjon a love megmozdulas, mint a lottoszamos event volt decemberben. Najo, az nagyobb gennyesseg volt, de ez is kozel ott van.
    Reszemrol: elobb-utobb (ugy tunik sajna elobb) eleri GF, hogy nem veszek gold packot se CS-bol se ingame. Minek?! Ezzel a CS-el siman el lehet dobni a GP-t. A modell elvileg pont azert lett bevezetve, hogy garantalja azt, hogy nem lesznek P2W itemek CS-ben! (huhh, ujra meg kellene tanulnom osszetett mondatokat irni magyarul )
  • Vicodine
    troll, mennyi ap reward van egy veteran accon?
  • Trollface
    Link csak elbaszódott. This
  • Trollface
    "Oh boy, NA Suuuure looks like P2W now.

NOT P2W

^ NA explicitly decided not to add keys to the store because the players didn't want it."

• Vicodine
    igazabol ezekkel a kulcsokkal csak azokat erositik, akiknek mar amugy sincsen ra szukseguk, szal igazabol nagy egyensuly romlas nem varhato
  • Vicodine
    erdekes amerikaiak nem haborognak h ott p2w van?:D lehet ott a kenyelmes emberek jobban elviselik.::D
  • Trollface
    Felháborodás.

• WhiteStar
  • Trollface
    Mindenki menekül látom.