Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
21670:mi a bajod not aionnal? no comment, off kiddo...
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
A block-osban én kiraktam a 3400+ értéket, amit már teljesen feleslegesnek mondanak egyesek, viszont mele bossokon így már nem csak skillekbõl tudok blokkolni, hanem esélyre is egész jól adja. Trash mobokra addokra, ha mele, akkor pedig kellemes block mennyiséget ad. A szetthez használt pajzs legyen jól kiplusszolva, mivel növeli a sebzéselnyelést jelentõsen minden blokkolásnál. HP-t is rakhatsz a block mellé, de annyira nem éreztem szükségességét. Ha agyon akar verni a boss, arra ott vannak a skillek amik plusz hp-t és védelmet adnak, ha még így is agyon ver, akkor már máshol van a probléma, nem a hpd-ban.
Resistes egyértelmû, itt nincs mit mondani resist az resist, nem fognak rajtad a mobok skiljei, castereket kineveted 😊 Mele ütéssel azért agyonverhetnek 😛
Full HP kövezés. Egyszer kipróbáltam (BT), de nem jött be, így is elolvadtam egy idõ után. Talán néhány extrém nagyot sebzõ bossnál lenne valami értelme (AM endboss üt skillbõl jelenleg 7-8k-t relatíve gyakran, alapütései 2,5-4,5 közöt vannak).
Crit + acc kövezés. Ez lehet pve és pvp is, a külömbség minimális.
Annyira kell figyelni pvp-ben, hogy az acc legyen a kövekkel, vagy a nélkül 2500+ legalább. Crit legyen olyan 900+ (scrollal megoldható) és ha még maradt szabad helyed, abba rakhatsz hp-t.
PVE-ben bossoknál számít az acc, így ott is törekedhetsz a 2500+-ra, ha nincs meg sajnos és alatta van valamivel elsõnek block-ok fognak feltûnni az ütésekkor random, ha még nagyobb mértékben kevesebb, pedig misselni fogsz, ami 0-a sebzés értelemszerûen. Trash mobokra nem tudom mennyi acc kell.
PVE-ben, ha nagyon jól vagy öltözve és a boss + helered is engedi, tankolhatsz 2 kezeds karddal is a jobb dps érdekében.
Ha pedig pvp ruhában vagy kigyúrt de nagyon, akkor abba is tankolhatsz, mivel itt pure dps-bõl csinálsz agrót (én ezt szoktam, kivéve Am elsõ és AM/EF end boss-t)
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
PvE-re block és HP kombináció a legjobb! Ha engem kérdezel, akkor inkább több HP, mint block.
Egyes templárok HP és block mellé Magic Resistet is tesznek, de ennek nem sok értelme van, az alap MR-t, megadja a szett.
PvP-re pedig Accuracy-Crit kombó a legjobb! Attackot felesleges PvP-ben templárral használni.
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos
Digitális GW 2 accomat cserélném el Aion accra vagy Kinahra PM ha valakit érdekel.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Ehez minden szakma által készített anyagból kell egy. Ezeket egy recepttel és master craft szakmával kalapálhatosz össze egy reliccé, aminek természertesen proccolnia kell a questhez. Tehát a harmadik lépés egy random pénz szivattyú. Vagy meg lesz elsõre vagy 30.-ra 😛 egy próba a Perentón kb 15-20kk-ba volt asszem.
Negyedik lépés a dudvászás (nadrágért)!
Növényekbõl kell egy gyûrût felvéve 50 bogyót kiszedned. Ez meglátásom szerint mégnagyobb szívás, mint a második lppés volt. Alig adja az itemet. Átlag 100 - 150 növényenként jön egy nállam. De van hogy adott a harmadik is, de volt hogy 300 után se volt egy se...
Ötödik lépés a végsõ. Ölj le 5-6000 mobot a felsõért.
Ez már tiszta sétagalopp, csak a többi versenyzõvel kell megküzdened értük, akik persze mind a TE mobjaidra pályáznak 😄 Non dps kaszttal mazohizmus egyedül 😛 Csapattal is lehet menni persze.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Nézd meg magad a különbségeket. Közel azonos a 2 szett a kahrunban találsz még Magic suppression-t. Kérdés mit szerezhetsz meg gyorsabban. Siel's gyorsabban megvan mint a kahrun full szett. Én a kahrunt hanyagoltam. Siel's mellet voksoltam azzal szaladgálok majd tiamatba az új cuccokért. Persze még a jan 16.-át meg kell várni hozzá. 😊
Köszi a választ. Amúgy nekem sem indul el 😞
Ezen a 4-en leginkább.De persze nem kizárt a többi sem. Én(Anuharton elyos)
A Gameforge-s verziót szedtem le és azt szeretném kérdezni melyik szerveren található magyar társaság?