Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mennyit jatszottal notainon? maskeppen kerdezem: szeretsz pvpzni? mert aki szereti aionban a pvpt az eddig negativumot nemnagyon mondott ra, de hat ilyen szajkaratesok mindig vannak😊
Olyan ,mint az EU = fos..

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Pont ma neztem, h miota kapunk dredben apt pvpert kulon?😄 bementem egy afkra, annyi h questeket megcsinaltuk meg kozben parszor levertuk enemyt de vesztettunk es 13k apval jottem ki😄D
21670:mi a bajod not aionnal? no comment, off kiddo...

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

No comment te priv kiddo..

Na ezt asszem meglesem 😊 Köcce!
killekert meg mob olesert kapsz ilyen itemet, semmi extra..😄 de ha rafekszel 1-2 nap alatt osszekaparod a maxos geart
Oké rendben de a meg mi? 😊
toll-t kell gyujteni es azokert vehetsz mindent meg.
Egy kérdés a notaion szerón minden ingyen van vagy van valami feltétel miket vehetsz meg?
offi szerveren mitol nehezebb megolni egy embert? elmondanam neked, h notaion a pvpsek mekkaja, van gyoker, de kozel sem annyi(aranyaban) mint offon, off amiota f2p, azota 100bol 99 ember pve fan meg kozuk nincs aionhoz stb...en is tolom notaionon es ott legalabb van kihivas pvpben, mig offon max az a kihivas h vagy egy atomgeareltel talalkozol, vagy egy zergel...
Úgy van. Amúgy ezek a gané priv szerverek...

Lehet jol jatszott a regi videiban is, de az enemy az nem😄 Komolyan sokszor az volt a latszat, mintha csak neki a video kedveert probalnanak meghalni, akkora gyoker enemyket tett be. Itt legalabb latszik h hasznalja a karijat, bar itt is van ranger aki BFel megy neki(lol), meg sorci aki nem teleportal ki a rootbol pedig elotte nem tolta szal nincs cd neki stb...de a regiekhez kepest ezek meg istenes enemyk😄 meg itt jump shotol is!!😄
VAgy jatszik offi serveren es ott nem lesz ennyire kemeny..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Szerintem az eddigi videóiban is jól játszott 😊 Kihasználja az apró játék adta lehetõségeket amiket nem mindenki figyel 😄
Nah EZ mar vmi, itt jol tolja simca, nem ugy mint a regi fostalicska videoiban😊 bar hozzateszem itt is vannak gyokerhuszarok az ellenfelei kozt, de itt max 50-60%ban😄 regi videoiban meg mintha neki pozoltak volna...
wildstorm
Bocsi a dupláért. Úgy néz ki, hogy 10-ig tart a karbantartás.

wildstorm
Á, köszi. Már azt hittem nálam halt meg a dolog. Már csak azt kéne tudni meddig tart ez az állapot. Annyira örülök neki, hogy pont mindig szabadnapomon van karbantartás, ba**ki.

Köszi az infókat elég kimerítõ válaszokat kaptam 😊Remélem sikerül egy jó tankot összehoznom. Egyébként nálam is hibát ír ki az indítás után.
wildstorm
Valaki tudja, hogy meddig lesz karbantartás? Illetve az normális, hogy hibát ír ki, mert nem tud csatlakozni az update szerverhez? (ha indítani akarom a játékot)

vkinek van elado clerikje vagy chanterja telemacso asmo oldalon? minimum 55os jo pve gearben, pvphez nem kell szal pve gear a lenyeg
de bakker azokat a lockolt rewardokat csak kilehet szedni valahogyan
Nem adnak ezek semmit csak úgy.. Höhö vagy úgy ismered õket... én nem.. 😄

Meg azért mutatja ,mert az a lista. Ha csinálsz egy új karaktert átveheted.

Az baromság, akkor annyi. Az még a béta idejébúõl maradt így lett a nép veterán aki gameforge bétézott, illetve ha elõfizették az Aion magazinra és azért járó bónus vagy mikor ilyen cpinos baromság van , rakj fel egy játékot a telefonodra érd el az xy szintet és kapsz 20 coint..

a 28 az megvan, de van meg egy csomo reward ami ottmaradt talonba, azokat hogyan lehet kikaparni? ha a redeem code fulre ramegyek akkor aszondja h: "To secure your bonus, enter your code here and click on 'Redeem now'. Afterwards you will receive a confirmation and all the items that you unlocked for your adventures in Atreia will be unlocked." csak hat ehez kellene egy kibeba kod sor...
Használj el annyi Gold Packot amennyi még a 28 month-ig kell.. Aztán csá ,visszafelé nem unlockol..

PVE-re HP+Block és egy Resist ruha. használat a tankot boss típusától függ értelemszerûen. Ha mele akkor Block, ha caster akkor resistes.

A block-osban én kiraktam a 3400+ értéket, amit már teljesen feleslegesnek mondanak egyesek, viszont mele bossokon így már nem csak skillekbõl tudok blokkolni, hanem esélyre is egész jól adja. Trash mobokra addokra, ha mele, akkor pedig kellemes block mennyiséget ad. A szetthez használt pajzs legyen jól kiplusszolva, mivel növeli a sebzéselnyelést jelentõsen minden blokkolásnál. HP-t is rakhatsz a block mellé, de annyira nem éreztem szükségességét. Ha agyon akar verni a boss, arra ott vannak a skillek amik plusz hp-t és védelmet adnak, ha még így is agyon ver, akkor már máshol van a probléma, nem a hpd-ban.

Resistes egyértelmû, itt nincs mit mondani resist az resist, nem fognak rajtad a mobok skiljei, castereket kineveted 😊 Mele ütéssel azért agyonverhetnek 😛

Full HP kövezés. Egyszer kipróbáltam (BT), de nem jött be, így is elolvadtam egy idõ után. Talán néhány extrém nagyot sebzõ bossnál lenne valami értelme (AM endboss üt skillbõl jelenleg 7-8k-t relatíve gyakran, alapütései 2,5-4,5 közöt vannak).

Crit + acc kövezés. Ez lehet pve és pvp is, a külömbség minimális.
Annyira kell figyelni pvp-ben, hogy az acc legyen a kövekkel, vagy a nélkül 2500+ legalább. Crit legyen olyan 900+ (scrollal megoldható) és ha még maradt szabad helyed, abba rakhatsz hp-t.
PVE-ben bossoknál számít az acc, így ott is törekedhetsz a 2500+-ra, ha nincs meg sajnos és alatta van valamivel elsõnek block-ok fognak feltûnni az ütésekkor random, ha még nagyobb mértékben kevesebb, pedig misselni fogsz, ami 0-a sebzés értelemszerûen. Trash mobokra nem tudom mennyi acc kell.

PVE-ben, ha nagyon jól vagy öltözve és a boss + helered is engedi, tankolhatsz 2 kezeds karddal is a jobb dps érdekében.
Ha pedig pvp ruhában vagy kigyúrt de nagyon, akkor abba is tankolhatsz, mivel itt pure dps-bõl csinálsz agrót (én ezt szoktam, kivéve Am elsõ és AM/EF end boss-t)

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

senki sem tudja azt a reedem codeot??
Szia!
PvE-re block és HP kombináció a legjobb! Ha engem kérdezel, akkor inkább több HP, mint block.
Egyes templárok HP és block mellé Magic Resistet is tesznek, de ennek nem sok értelme van, az alap MR-t, megadja a szett.

PvP-re pedig Accuracy-Crit kombó a legjobb! Attackot felesleges PvP-ben templárral használni.

ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos

Sziasztok nekem egy templárom van 60lv, és megvan a kahrunos rucim, de kellene egy kis infó, mert nem tudom milyen köveket érdemes belerakni. A neten sokféle variáció van, de nekem csak pve célra kellene instákba tankolni. A blokk és hp talán a legjobb csak azt nem tudom mibõl mennyit rakjak bele. A fegyóm is kahrunos és a pajzs is.
reedem code-ot hogyan tudok szerezni? h unlockolja az osszes itemet amit veteran rewardkent kapjhatok asszem vagy vmi ilyesmi😄D
Belton
Hali ,
Digitális GW 2 accomat cserélném el Aion accra vagy Kinahra PM ha valakit érdekel.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

hát ha meg van már a kahrun fegyód akkor érdemesebb azt az 1600 kahrun t az armor szetbe pörgetni mint elszórni másra. Viszont ha nincs még fegyód akkor szerintem inkább arra költsd, mivel a 3.0 legjobb fegyvere a kahrunos ha nem tévedek.
Köszi, hogy leírtad a küldiket. Ezek után sztem inkább a kahrunos szettet veszem ki. Túl nehezek a küldik. Symbolom van már 1600 db.
asszem csak fts nem lesz ha jol olvastam, de szerintem kesobb lesz az is, csak most vmi fasz indokot kitalaltak h miert nem akarjak betenni, ezzel is idot nyernek....hat ami teny az teny, nem egy sebesseg bajnokok, nekik kellene oda az irodaba fts..:😄
Általában nagy Mr kell DLR-hez.. Tiamat nagyon kemény.. Általában Kahrunban tankolják Tiamatot. 3.5-re ez nem igaz, kahrun gyorsabban megvan.. Jobbak a questek bár EU-n ,hogy lesz én nem tudom mivel FTS se lesz stb stb..

Harmadik lépés a craftolás lesz (vállasért).
Ehez minden szakma által készített anyagból kell egy. Ezeket egy recepttel és master craft szakmával kalapálhatosz össze egy reliccé, aminek természertesen proccolnia kell a questhez. Tehát a harmadik lépés egy random pénz szivattyú. Vagy meg lesz elsõre vagy 30.-ra 😛 egy próba a Perentón kb 15-20kk-ba volt asszem.

Negyedik lépés a dudvászás (nadrágért)!
Növényekbõl kell egy gyûrût felvéve 50 bogyót kiszedned. Ez meglátásom szerint mégnagyobb szívás, mint a második lppés volt. Alig adja az itemet. Átlag 100 - 150 növényenként jön egy nállam. De van hogy adott a harmadik is, de volt hogy 300 után se volt egy se...

Ötödik lépés a végsõ. Ölj le 5-6000 mobot a felsõért.
Ez már tiszta sétagalopp, csak a többi versenyzõvel kell megküzdened értük, akik persze mind a TE mobjaidra pályáznak 😄 Non dps kaszttal mazohizmus egyedül 😛 Csapattal is lehet menni persze.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Gő
Egyébként van szeró most már.

Gő
Kattints az elõzõ hozzászólásomnál a Válasz 'Gõ' üzenetére (#21222)

Gő
Remélem így az oldal elejére ugrik majd és láthatod egy korábbi posztomat.

Én most ott tartok, hogy szedem a kõveket,a kesztyûért, már csak az egyikbõl kell 18 db és kész. Leírnád utána a küldiket, hogy mit kell csinálni? Hallottam elég szívásak a küldik. A kõveket is 1,5 hete szedem😞 Köszi a segítséget.
Gő
Kahrun szett és a Siel's szett.
Nézd meg magad a különbségeket. Közel azonos a 2 szett a kahrunban találsz még Magic suppression-t. Kérdés mit szerezhetsz meg gyorsabban. Siel's gyorsabban megvan mint a kahrun full szett. Én a kahrunt hanyagoltam. Siel's mellet voksoltam azzal szaladgálok majd tiamatba az új cuccokért. Persze még a jan 16.-át meg kell várni hozzá. 😊

Szia! Megéri kiszedni a siel's szettet, nem jobb a Kahrunos szett?
Köszi a választ. Amúgy nekem sem indul el 😞
a franc.. pedig nagyon kéne tolnom a siels quest végét.. már csak 9x 250 mob és kész is van :S
nekem is :/
másnak is elérhetetlen most a szerver? még a weboldal is leállt :S
Gő
Leginkább a UK (angool) szervereken. Nexus, Anuhart, Spartalos, Telemachos.
Ezen a 4-en leginkább.De persze nem kizárt a többi sem. Én(Anuharton elyos)

David9317
Sziasztok!
A Gameforge-s verziót szedtem le és azt szeretném kérdezni melyik szerveren található magyar társaság?

de azert a video az odabaszos, milyen healeket tol mar a bard meg hogyan eleszt te jo eg...