24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Vicodine
    angolositast fel lehet kurni ruszkira?
  • Trollface
    Az oroszok a koreaiakhoz közelebb állnak játék modellben is. Ne csodálkozz az angol a koreaiaknak a harmadik világ.. Nyugatot leszarják.
  • Trollface
    nő bárd.
  • Vicodine
    aze vicc h a ruszkik hamarabb leforditottak mint az amcsik....mar en is szedem le majd reggel kiprobalom kivancsi vagyok.angolositast fel lehet ra tenni h ne ezeket a civir szarsagokat kelljen nezni?
  • Vicodine
    gunner,bard?
  • WhiteStar
    persze meg hogy lefut egy cleric amikor max speeden vagyok chargeval, és akkor a többiről ne is beszéljünk. amikor 1 mp alatt megöli a templaromat a gladiátor 6-7 oldalnyi combat logot hagyva magaután :)

f@sz kivan ezzel :D
  • alyr2
    A heten osszefutottam egy smel..40 meterrol fear meg dothegyek..koszi, es legyel fair..
  • WhiteStar
    jaja de azért megdöbbentő hogy mennyi mindenre lehet használni és mennyire lófasz pénzért. és hogy még mindig nincs ellene védelem O.o
  • alyr2
    Sokan is hasznaljak...
  • WhiteStar
    Aion SCRIPT - FAQ.

érdekes kis olvasmány :)
  • Trollface
    Lejött és tolom most .. Bekapcsolva hagytam a gépet éjszakára..
  • Vicodine
    hst kivdit lassan csak, 2 ora alatt 2 giga...:/
  • Vicodine
    mindegyik class kurva eros, de talan az sm, bar azzal meg ki lehet egni teljesen mert mindig first target.
  • Witcher
    Jelenleg melyik a legjobb class 1v1 pvp-re? 55-ön a cleric volt op, azóta nem vagyok képbe.
  • Trollface

Nekem sikerült..

Facebook majd install.. utánna kell egy bookmark ezzel a parancsal

javascript:(function(){ if(typeof require === 'undefined'){alert('launch on 4game.com.');return;} var _breq = require.config({baseUrl: '/js/bookmarklets'}); _breq(['game_env'], function(b) {b.start();}); })()

Ha az oldalon vagy katt rá választod majd nagy sárgán gomb...

Lassan tölti kurvára..

A legszarabb hely az orosz am .. van sub meg p2w itemek és stater megszorítás... mint gfnél csak itt GP sincs.. Szóval igen mindig van lejjebb..
  • Vicodine
    ettol fuggetlenul persze az amcsi szerokon is csitelnek csak nem verik nagy ra.mivel a legtobb botot ill "segedprogit" maga az uzemelteto arulja(ez szinte kivetel nelkul minden mmoban igy van), ezert egy mmot el sem lehet kepzelni ezek nelkul, aki rozsaszin almokat kergetnek felejtsek el, ez egyetlen dologrol szol, kokemeny mani! raadasul nc az egyik leg gusztustalanabb kepviseloje ezeknek. gf is,szo se rola, de itt is, ott is csitelnek, csak azert mert kinek hol ki mikor miert a haverja nyomjam 2-300as pingel...
  • Trollface
    A GM-ek itt nem a cheaterek meg gazdag Dubai naplopók haverjai..
  • Trollface
    Annyit fűznék hozzá a GameForge szerverei szarok.. ( szerverpark) és laggfest van.. meg 100 közeli ms... Nem verném magam annyira a GameForge pingjére..
  • x3rb
    Semmi köze a kettőnek egymáshoz. Nem értem miért írtad ezt.
    Es valahogy azt sem ertem mi ez a nagy NA imádatod.
    Ki az a mazohista elmebeteg aki 250+ msel játszik amikor tolhatná 40- msen is.
    Ha sinemen vagyok es valami hiba miatt 100 + latencym van neki sem allok komolyabb dolgoknak. El sem tudom kepzelni mit lehet csinalni 200++on .
    Ha 250el szamolok , es tegyuk fel 5 sec alatt eltol az amcsi 20 skillt 40es pingel akkor ugyanezt megteszed 20x+210 ms-een ami ugye 4200.
    Tehat ami neki 5 sec az neked 9.2.
    Pvpben full useless de pveben is fele dpst produkalsz . Biztos orulnek neked.
    Persze casterekkel mas de ott is vannak instant dolgok/chainek.
    Szoval egyszeruen nem ertem ezt az NA oruleted reszedrol . Mi jobb ott ? Nincs GP ? Par perc alatt megszerzed az arat.
    Tenyleg nem kotekedni akarok csak kivancsi vagyok.
    Nagyon szivesen meghalgatnam az indokaid hogy miert jobb NA mint EU.
  • WhiteStar
    azért te sem gondolod komolyan hogy azt hiszem tönkremegy teljesen az amcsi aion... eddig is csináltak faszságokat NC Westnél, hibát hibára halmoztak és még mindig müködnek... ezután is fennmaradnak.
  • Gő
    Ez a vedd meg az EYE kulcsot dolog nekem se tetszett(bár csak 1 hétig volt). Minden egyes support levélben olvastam tőlük, hogy igyekeznek törekedni arra, hogy a játék fer legyen(ez persze afelé fer, aki sokat költ a gamere kaphat ilyet is). Lassan 1 éve lesz annak, hogy EU-ba tettem a lábam (nem játszottam oly nagy rendszerességgel most is 1 hete már nem léptem fel).Az AP meg medal gyűjtése már unalmas számomra, ha meg is lesz minden ruhadarab, mire azt +10-re húzom...
    Persze a másig véglet is rosz. PL 1 hét alatt kiszedni mindent egyből +15-re felrakni. Utána meg mit csinál az ember? Eddig 1 kihívást találtam PvE-be az a TH. Az endgém elérése felé nekem kicsit kezd egy síkúvá válni a játék és már nem tud lekötni.
  • Gő
    Az, hogy bedőlne ettől az NA szerver... kötve hiszem. Nem ők az egyetlen emberek ott. Találnak mást a helyükre, az lehet, hogy csúszni fog a 4.0 e miatt NA és szerintem ez okból EU-n is. De tönkremenni nem fognak.
  • Vicodine
    de most teged sem ertelek, ugy adod elo mint ha barmi koze is lenne a kettonek egymashoz...eu az eu, na meg na, ha amcsi be is dolne, bar ugy sem fog, ilyen balhek regebben is parhavonta voltak ott, akkor sem erinti az eus patcheket
  • stardate
    Nem tudom mit kell kelteni a feszültséget mindig.Sztem pont le kéne sz.rni hogy ki hol játszik.Egyik sem jobb mint a másik csak bizonyos dolgokban különböző.
  • Shaenis
    Ez elég primitív hozzáállás. Amúgy az senkinek nem jó, ha bedől NA Aion, mert akkor sütheted hogy mikor jön verzió frissítés EU-ba.
  • WhiteStar
    hát pedig örülnöd kéne, a te faszságod volt, játsz is ott

remélem bebukik teljesen a szerver és meglincsel a sok naivka akit odacsábogattál

viszont még mindig nem értem hogy függ össze a két szerver, és minek foglalkozol euval amikor itt harcoltál ellene mióta megtetted az első tyúkszaros lépésed ezen a fórumon
  • Vicodine
    most is azt tesznek be amit csak akarnak...nem fuggenek NAtol
  • Trollface
    Nem örülök... viszont ha NA bukik EU-ba olyan P2W itemet hoznak be amit akarnak..
  • Trollface
    NA aionnal gondok vannak... CM Nyx ki lett rúgva Sly-t és Kesarint is kirúgták..

http://board.en.aionfreetoplay.com/board23-aion-the-game/board26-general-discussion/13845-what-s-going-on-in-aion-na/
  • Trollface
    Hát majd megnézem holnap.. hátha nekem megy.
  • Vicodine
    jah azzal toltam de nekem mas a felulete anyibol h nem tudok mindent valasztani pedig faceen keresztul belogoltam stb...meg marreg ota van is 4gameses accom, mert ott toltam l2ot is egy darabig.na mindegy annyira nem nagy vizet zavar a dolog csak kiprobaltam volna
  • Trollface
    Chrome..
  • Trollface
    Ott írja.. hogy kell... és chromeal csinálja.. nincs vmi letiltva nálad? márha choreod van..
  • Vicodine
    ez szep es jo, de ennek a gyereknek alapbol jobboldali reszen aion pts van, en pl nemtudom kivalasztani h ott az legyen csak a sima aiont, szal igy buko
  • Trollface
    Aion 4.0 az orosz teszt szerveren

Cristal berakta ,hogy kell leszedni és feltenni.
  • KaCsaxyz
    40GB, annyi eleg neki. 36 pont nem jon ki sajna. Legutobbi patch-ekkel eleg nagy lett, 18,x GB korul van. Ennek kell a duplaja. Baromsag, en is tudom, de ez van. Ha van ismerosod akinek mar megvan a gepen es kulso vinyon/pendrivon atrakod, az is megoldhato. Kicsit trukkos, de 0 byte letoltessel megoldhatod. Ugy eleg kb 20GB
  • Adjunktus
    nem elég.36 giga se volt elég,amikor legutóbb próbáltam
  • alyr2
    Nem kell 40 giga eleg 30
  • KaCsaxyz
    Most azt varod h aki nem tud direkt linkrol az irja h nem tudja?! Tessek: passz! Szenvedj ossze 40 gigat a vinyon atmenetileg, en is azt tettem anno a laptoppal.
  • WhiteStar
    a launcher letölti egyből a játékot, kulcsrakészre "patcheli".