24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • WhiteStar
    mert kap egy stigmát ami fixen ad a sebzéshez majd X dmg-t 200-300at már nem is tudom mennyit pontosan. elég táp lesz.
  • Vicodine
    templar meg a gladi ugy mond buta karakterek, mivel mindkettoval ra kell rongyolni az enemyre, es baszni szet oket. annyi h templarnak a vedelmi skilljeit jol be kell tudni osztani, nem agyatlanul elnyomkodni mindet, es akkor igazi tulelo class, es hatalmasakat is csap, foleg 4.0 utan lesz meg kemenyebb
  • undY1ng #22282
    Csak azért kérdezgetem a Templar és Ranger közötti különbséget, mert én mindig úgy voltam az mmo-k terén, h azokkal szerettem lenni amivel a legkevesebben tolják. Na most ezt a 2 kasztot húznám a legszívesebben (de természetesen ebből is csak az egyikat, másikat ALT max), de még mindig dilemma előtt állok, hogy lvl 10-nél Templar vagy Gladit válasszam. Anno lvl 40-ig elvittem a Gladit aztán meguntam. Nem tudom, hogy a Templar-al h tolnám...
  • Vicodine
    nagyon szep gondolat menet, kar h koze sincsen a valosaghoz:D
  • WhiteStar
    .
    ,
    :
    -
    ?
    !

hasznosak!
  • racsir
    én úgy hallottam hogy nem érdemes már templart csinálni főleg nem pvp-re mivel most jönnek majd a spellek amik hp-t vesznek le így a sok hp ami eddig volt az eltűnik eddig sok crittel ütött egész jókat de most mivel hp leszedős spelleket kap kell a hp kavics is majd tehát kevesebb crited lesz összegezve lesz jkevés hp a hp leszedős spellek miatt kevés crit így marad a kicsi sebzés is és 1 embert sem lehet majd kb megölni vele templar lesz a legrosszabb annak aki pvp-re akar menni pve egész jó de egy jó gladi lehet már oda is jobb
  • Vicodine
    ja igen meg ugye rangernek ugy fasza ha a fegyoban full crit van, de nem art egy masik amiben full ma van...szal 2 fegyo 2 ruci
  • Vicodine
    rangernek nem kell csak egy gear? aha ok:) alapbol kell egy MA szett, meg egy olyan amiben van hapd meg crited is, az mar ketto. es mivel h legyen statod, ez nem art ha 60as ecs minimum, de jobb az ha abyss 2szer tolthetos, mert abban van olyan alap MR, amivel mar a gladik lock downjat illetve rootjat lazan lehet resistelni, ha kicsi a ruci alap statja akkor ezeket mindet bekapja azt cso. templarnak azert mndenre van buffja, egy 50-55os abyss gearben akarmilyen masik class ellen igen nagy eselyel tud indulni, azt pedig rohadt egyszeru kiszedni, nem ugy a 60asat...ezert mondtam h nagyobb szopas
  • Box3r
    Vicodine....ne beszélj bolondságokat.. a Templárnak nem kell gear?....pont, hogy a teplarral kell a legtöbbet szopni, hogy játszató legyen :)

Ranger = 1 szett armor, 1 fegyver!
    Templar = 1 szett armor, 2 fegyver /GS és Warhammer/ + shield!

Ez csak a PvP része, ha még PvE-re is akarja használni, akkor egy Magic Resist szett és egy Block-HP szett.
  • WhiteStar
    de limitált mennyiségűek a rankok 1star officertől felfelé. szóval ha túl sok playernek van sok ap-ja akkor az 1star officer elérése kitolódhat 300k ap-ig is.
  • Vicodine
    a ranger is nagyon eros, de templarral sokkal jobban tudsz boldogulni, rangernek iszonyatosan kell a gear, illetve nehez vele jol jatszani, pont az ellentetje a templarnak. viszont ha jol hasznalod akkor assa templar chanteren kivul szinte mindent jol lehet majd vele olni
  • KaCsaxyz
    Ez alpjan lv40-ig 214k (1star officer) a max. Lv40-tol nincs limit:
    Low levels and relic (AP) limit
    Garanciat nem vallalok erte
  • undY1ng #22272
    És az Íjász? A többit anno próbáltam de vagy tank vagy íjászkodás... vagy legutolsó sorban healerkedés. :)
  • x3rb
    Valaki a #22259-ra tudja a választ ?
  • Box3r
    Egy kicsit pontosítanék...a templar egy kezdőnek böszme nehéz feladat...ha sok idegeskedéstől és kudarctól meg akarod kímélni magad, akkor inkább a sorcit válaszd, esetleg szóba jöhet még a galdiátor is.
  • WhiteStar
    már nincs olyan mióta GF-nél vagyunk. bár régen is bugos volt. (50 feletti lvl-en nem számolt)

Spiritmaster Sorcererből nagyon sok van, ezek pvpre olyanok is. Templar kicsit nehezebb, de azért lehet vele boldogulni. szarabb cuccban is könnyebb túlélni, mint más kaszttal, ha groupban pvp-zel.
  • undY1ng #22268
    Akkor azt is valamennyire balanszolgatták úgy látom. :)
    Bár nem találok sehol egy server statust a Telemachusról, érdekelne, hogy miből (class) mennyi van %-os arányban.
  • Vicodine
    mindegyik classal lehet boldogulni, pvpben nagyon eros a templar,mint mindegyik mas
  • undY1ng #22266
    Köszi!
    Még egy utolsó kérdésem lenne azzal kapcsolatban, ha netán Templart csinálnék, azt elfelejthetem PVP-re?
  • WhiteStar
    eu - telemachus - asmo oldal

igazából 1lvl~40lvlig nem is kell GP elquestelgetsz farmolgatsz pvp-be belekóstolsz esetleg, szintezel, ez alatt összejön a lóvé az első GP-re onnantól meg fénysebességgel haladhatsz tovább.
  • undY1ng #22264
    Oké köszi! Kérdés még, hogy melyik szerveren vagytok?
  • Vicodine
    toljad nyugodtan.az elejen szopoka ha nincsen manid mert ugye tenyleg sok a korlat, de ha az elso gold packon tul leszel utanna mar meg sem fogod erezni h van..20milla /db nalunk pl darabja, szal az elso tenyleg szopo, de ennyi.aztan hawaii dj napfeny
  • undY1ng #22262
    Szóval azt mondod, h akkor nyugodtan szedhetem is lefele? :)
  • Vicodine
    gold packot meg tudsz venni kinahert jatekon belul es mar ops, nincs is korlat
  • undY1ng #22260
    Sziasztok.
    Azt szeretném kérdezni, hogy jelenleg hányan toljátok az Aiont? És, hogy mennyire jó ez az F2P dolog. Tehát, hogy milyen korlátok vannak pl.
    Tudom semmi köze a TERA-hoz, de mivel az is F2P lett nemrég, kipróbáltam de valamiért nem fogott meg. Anno Aional elég sokat toltam és nagyon tetszett de hallottam ezt a pár korlátot emberkéktől, hogy élvezhetetlen tőle az egész.
  • x3rb
    Sziasztok .
    Valaki tudja mennyi a minimum lvl ahogy hogy rank 1 fole menjek ?
    Marmint 30 lvlen csak 214k ap a max ami rajtam lehet . Tovabb nem megy .
    Mennyi lvl kell hogy 350+k legyen rajtam ?
  • Zerdor
    Hali Na-Siel szerveren keresek légiót Asmo oldalon. Remélem van ott valaki :D
  • Vicodine
    nekem nem akarhanyszor csak egy 8-10et adott kb.de ezt nem is ertem amugy...alapbol nem lehetne felvenni gold cuccokat?az mi mar...
  • Trollface
    Gold és elite itemeket engedélyezi. 1 napig. A dobozka akárhányszor kivehető.
  • Vicodine
    van egy csomo ilyen ajandek taska szeru vmi surprise, az mi a brere jo? mert el useoltam egyet de nem vettem eszre valtozast.azt sem tudom mikor kaptam most lvl 10 vagyok most vettem eszre
  • Vertigo
    Nah meglett, sanctum neven fut a szett, igaz alapbol valami mocsarzold, de szepen szinezodik, egyelore ismet pirosan viselem (habar a fekete is impozans)

• Trollface
    Előfizetés. Olyan a rendszer ,mint Koreában. Előfizetéses a játék.
  • Vicodine
    olyasmi korlatozas mint nalunk pl a gold pack csak ott vmi mast kell venni ahoz h maxos szintig tolhasd vagy mi a bre? mert en pl anno 4g-nel toltam l2ot es ehez hasonlo faszsagok nem voltak
  • Vicodine
    es a rendes szerveren 50ig lehet csak tolni?mi az akadalya a 65nek?
  • Trollface
    Jó oroszos megoldás... de legalább van 4.0.. ha oroszosan is.
  • Trollface
    Ja ,mert össze van kötve a játék accal és ritkán van wipe ptsen... mondta egy ukrán srác.
  • Vicodine
    50ig???o.O... bakker ptsen sem lehet 65ig szintezni? ne basszanak mar fel...
  • Trollface
    Mi ez a GameForge live?
  • Trollface
    Csinálj képeket , majd megszakad a szíved ,hogy kb fél év múlva jön erre a szerverre.. :(
  • Trollface
    Koreasítást csak.. mivel a mi verziónk nincs azon a készenléti szinten ezért nem lehet angolosítani.. Amúgy nem kell nagy tudás a 2 új class skilljei evidensek kipróbálás után. 50-ig tolhatod ,, faszság de ez van.. kúrd fel 30-40-re a karit majd látogass el az új helyekre ,engedi mert ez csak pts.