24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
#22284 mert kap egy stigmát ami fixen ad a sebzéshez majd X dmg-t 200-300at már nem is tudom mennyit pontosan. elég táp lesz. -
Vicodine #22283 templar meg a gladi ugy mond buta karakterek, mivel mindkettoval ra kell rongyolni az enemyre, es baszni szet oket. annyi h templarnak a vedelmi skilljeit jol be kell tudni osztani, nem agyatlanul elnyomkodni mindet, es akkor igazi tulelo class, es hatalmasakat is csap, foleg 4.0 utan lesz meg kemenyebb -
undY1ng #22282 Csak azért kérdezgetem a Templar és Ranger közötti különbséget, mert én mindig úgy voltam az mmo-k terén, h azokkal szerettem lenni amivel a legkevesebben tolják. Na most ezt a 2 kasztot húznám a legszívesebben (de természetesen ebből is csak az egyikat, másikat ALT max), de még mindig dilemma előtt állok, hogy lvl 10-nél Templar vagy Gladit válasszam. Anno lvl 40-ig elvittem a Gladit aztán meguntam. Nem tudom, hogy a Templar-al h tolnám... -
Vicodine #22281 nagyon szep gondolat menet, kar h koze sincsen a valosaghoz:D -
#22280 .
,
:
-
?
!
hasznosak! -
racsir #22279 én úgy hallottam hogy nem érdemes már templart csinálni főleg nem pvp-re mivel most jönnek majd a spellek amik hp-t vesznek le így a sok hp ami eddig volt az eltűnik eddig sok crittel ütött egész jókat de most mivel hp leszedős spelleket kap kell a hp kavics is majd tehát kevesebb crited lesz összegezve lesz jkevés hp a hp leszedős spellek miatt kevés crit így marad a kicsi sebzés is és 1 embert sem lehet majd kb megölni vele templar lesz a legrosszabb annak aki pvp-re akar menni pve egész jó de egy jó gladi lehet már oda is jobb -
Vicodine #22278 ja igen meg ugye rangernek ugy fasza ha a fegyoban full crit van, de nem art egy masik amiben full ma van...szal 2 fegyo 2 ruci -
Vicodine #22277 rangernek nem kell csak egy gear? aha ok:) alapbol kell egy MA szett, meg egy olyan amiben van hapd meg crited is, az mar ketto. es mivel h legyen statod, ez nem art ha 60as ecs minimum, de jobb az ha abyss 2szer tolthetos, mert abban van olyan alap MR, amivel mar a gladik lock downjat illetve rootjat lazan lehet resistelni, ha kicsi a ruci alap statja akkor ezeket mindet bekapja azt cso. templarnak azert mndenre van buffja, egy 50-55os abyss gearben akarmilyen masik class ellen igen nagy eselyel tud indulni, azt pedig rohadt egyszeru kiszedni, nem ugy a 60asat...ezert mondtam h nagyobb szopas -
Box3r #22276 Vicodine....ne beszélj bolondságokat.. a Templárnak nem kell gear?....pont, hogy a teplarral kell a legtöbbet szopni, hogy játszató legyen :)
Ranger = 1 szett armor, 1 fegyver!
Templar = 1 szett armor, 2 fegyver /GS és Warhammer/ + shield!
Ez csak a PvP része, ha még PvE-re is akarja használni, akkor egy Magic Resist szett és egy Block-HP szett. -
#22275 de limitált mennyiségűek a rankok 1star officertől felfelé. szóval ha túl sok playernek van sok ap-ja akkor az 1star officer elérése kitolódhat 300k ap-ig is. -
Vicodine #22274 a ranger is nagyon eros, de templarral sokkal jobban tudsz boldogulni, rangernek iszonyatosan kell a gear, illetve nehez vele jol jatszani, pont az ellentetje a templarnak. viszont ha jol hasznalod akkor assa templar chanteren kivul szinte mindent jol lehet majd vele olni -
KaCsaxyz #22273 Ez alpjan lv40-ig 214k (1star officer) a max. Lv40-tol nincs limit:
Low levels and relic (AP) limit
Garanciat nem vallalok erte
-
undY1ng #22272 És az Íjász? A többit anno próbáltam de vagy tank vagy íjászkodás... vagy legutolsó sorban healerkedés. :) -
x3rb #22271 Valaki a #22259-ra tudja a választ ? -
Box3r #22270 Egy kicsit pontosítanék...a templar egy kezdőnek böszme nehéz feladat...ha sok idegeskedéstől és kudarctól meg akarod kímélni magad, akkor inkább a sorcit válaszd, esetleg szóba jöhet még a galdiátor is. -
#22269 már nincs olyan mióta GF-nél vagyunk. bár régen is bugos volt. (50 feletti lvl-en nem számolt)
Spiritmaster Sorcererből nagyon sok van, ezek pvpre olyanok is. Templar kicsit nehezebb, de azért lehet vele boldogulni. szarabb cuccban is könnyebb túlélni, mint más kaszttal, ha groupban pvp-zel. -
undY1ng #22268 Akkor azt is valamennyire balanszolgatták úgy látom. :)
Bár nem találok sehol egy server statust a Telemachusról, érdekelne, hogy miből (class) mennyi van %-os arányban. -
Vicodine #22267 mindegyik classal lehet boldogulni, pvpben nagyon eros a templar,mint mindegyik mas -
undY1ng #22266 Köszi!
Még egy utolsó kérdésem lenne azzal kapcsolatban, ha netán Templart csinálnék, azt elfelejthetem PVP-re? -
#22265 eu - telemachus - asmo oldal
igazából 1lvl~40lvlig nem is kell GP elquestelgetsz farmolgatsz pvp-be belekóstolsz esetleg, szintezel, ez alatt összejön a lóvé az első GP-re onnantól meg fénysebességgel haladhatsz tovább. -
undY1ng #22264 Oké köszi! Kérdés még, hogy melyik szerveren vagytok? -
Vicodine #22263 toljad nyugodtan.az elejen szopoka ha nincsen manid mert ugye tenyleg sok a korlat, de ha az elso gold packon tul leszel utanna mar meg sem fogod erezni h van..20milla /db nalunk pl darabja, szal az elso tenyleg szopo, de ennyi.aztan hawaii dj napfeny -
undY1ng #22262 Szóval azt mondod, h akkor nyugodtan szedhetem is lefele? :) -
Vicodine #22261 gold packot meg tudsz venni kinahert jatekon belul es mar ops, nincs is korlat -
undY1ng #22260 Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy jelenleg hányan toljátok az Aiont? És, hogy mennyire jó ez az F2P dolog. Tehát, hogy milyen korlátok vannak pl.
Tudom semmi köze a TERA-hoz, de mivel az is F2P lett nemrég, kipróbáltam de valamiért nem fogott meg. Anno Aional elég sokat toltam és nagyon tetszett de hallottam ezt a pár korlátot emberkéktől, hogy élvezhetetlen tőle az egész. -
x3rb #22259 Sziasztok .
Valaki tudja mennyi a minimum lvl ahogy hogy rank 1 fole menjek ?
Marmint 30 lvlen csak 214k ap a max ami rajtam lehet . Tovabb nem megy .
Mennyi lvl kell hogy 350+k legyen rajtam ? -
Zerdor #22258 Hali Na-Siel szerveren keresek légiót Asmo oldalon. Remélem van ott valaki :D -
Vicodine #22257 nekem nem akarhanyszor csak egy 8-10et adott kb.de ezt nem is ertem amugy...alapbol nem lehetne felvenni gold cuccokat?az mi mar... -
Trollface #22256 Gold és elite itemeket engedélyezi. 1 napig. A dobozka akárhányszor kivehető. -
Vicodine #22255 van egy csomo ilyen ajandek taska szeru vmi surprise, az mi a brere jo? mert el useoltam egyet de nem vettem eszre valtozast.azt sem tudom mikor kaptam most lvl 10 vagyok most vettem eszre -
Vertigo #22254 Nah meglett, sanctum neven fut a szett, igaz alapbol valami mocsarzold, de szepen szinezodik, egyelore ismet pirosan viselem (habar a fekete is impozans)
-
Trollface #22253 Előfizetés. Olyan a rendszer ,mint Koreában. Előfizetéses a játék. -
Vicodine #22252 olyasmi korlatozas mint nalunk pl a gold pack csak ott vmi mast kell venni ahoz h maxos szintig tolhasd vagy mi a bre? mert en pl anno 4g-nel toltam l2ot es ehez hasonlo faszsagok nem voltak -
Vicodine #22251 es a rendes szerveren 50ig lehet csak tolni?mi az akadalya a 65nek? -
Trollface #22250 Jó oroszos megoldás... de legalább van 4.0.. ha oroszosan is. -
Trollface #22249 Ja ,mert össze van kötve a játék accal és ritkán van wipe ptsen... mondta egy ukrán srác. -
Vicodine #22248 50ig???o.O... bakker ptsen sem lehet 65ig szintezni? ne basszanak mar fel...
-
Trollface #22247 Mi ez a GameForge live? -
Trollface #22246 Csinálj képeket , majd megszakad a szíved ,hogy kb fél év múlva jön erre a szerverre.. :( -
Trollface #22245 Koreasítást csak.. mivel a mi verziónk nincs azon a készenléti szinten ezért nem lehet angolosítani.. Amúgy nem kell nagy tudás a 2 új class skilljei evidensek kipróbálás után. 50-ig tolhatod ,, faszság de ez van.. kúrd fel 30-40-re a karit majd látogass el az új helyekre ,engedi mert ez csak pts.