Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem ért végetvéget a transfer véletlen? Kinn volt ,hogy 2012 végéig lehet Transfernek annyiátvinni. Szak vége az accjuknak szerintem.

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Accountot keresek, minimum 1db lv60as karakterrel.
eladó veterán account infó privátban !

WhiteStar
na elsõ alkalmas tapasztalat a 12fõs tia hideoutról:

addig be nem megyek még1x amíg nincs meg a tankomra az mr siel set.

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Koreaiak megkapták a nyolc karakter helyet: "Extended to eight character slots". Ma startol a Csatamezõ Dallama cimû patch =Bárd élesben.

46os szint elerese eseten kapom meg jutalomkent vagy csak arra gondolsz hogy azon a szinten tudom eloszor kifarmolni?
wildstorm
Már megy!!!!!!!!

wildstorm
De tényleg. Megyek beülök a WC-re aztán meg fürdök egyet. De szerintem még meg is vacsorázok mire lesz. :S

WhiteStar
sztem még nyugodtan belefér egy film vagy kiadós vacsi az idõbe <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

A linken a 3 közül az utolsót letöltöttem és meg is oldódott a dll problémám, de mikor lesz már szeró.
wildstorm
Ezt írtam én is. <#idiota>

Gő
Dll hiba javítására link

Szerverek meg már meneke, csak a login nem.

wildstorm
46. szinttõl adja. Én Dred-be találkoztam vele elõször.

Egyébként már a szerverek elérhetõek, egyedül a legfontosabb logon nem. 😄

WhiteStar
hogy oldottad meg?

NA Aionosoktól kérdezem hogy tudja valaki hanyas szinten adja a játék jutalomként?
Balaur Item
wildstorm
Na jó duma. Ez még viccnek is rossz. <#csodalk>

WhiteStar
Hát nekik is kell aludni valamikor <#idiota>

wildstorm
Ez jó cucc, köszi!

De egyébként az tényleg kritikán aluli, hogy forgalmas játékidõben tartanak karban stb. World of Tanks-ban mindig éjszaka ment az ilyen és reggel 7-tõl már lehetett tolni, az más kérdés, hogy a ott a játék is szar és a support is paraszt.

Na megoldódott a dll hiba csak sajna még mindig nincs szeró, mondjuk a GF-tol nem is vártam mást 😞
WhiteStar
http://aioninfo.com/

itt majd láthatjátok, ha mennek a szerverek.

Letöltötte az upot, de mikor indítom dll hibát ír ki, másnak is van ilyen gondja, vagy csak nekem nem indul?
Nekem is frissitett, de nem indul el, beloggolok és kilép 😞
wildstorm
Meddig volt ma karbantartás? (most értem haza a melóból)
De remélem a GP is tovább tart ilyenkor ennyivel....

nem szivatlak, tapasztalat azt mutatja h ilyenkor varni kell, ha el is inditjak utanna masnap vagy par orara ra megint tuti lesz egy 1-2 oras korrekcio😄D
wildstorm
Ne már. Remélem csak szivatsz. 😄

szerintem estenel hamarabb ne varj szerot😄
wildstorm
Most ment végig az update, bejelentkeznék de kiírja, hogy most nem érhetõ el a szerver, ez másnál is így van???

Gő
1.5 v 2 giga max

hát akkor okés 😄
nem hinnem h nagyon sok gigat foglalna mert nem egy hu de nagy patch, par szaz mega szerintem max 1-2 giga
Valaki tudna elõzetesen infót adni arról, hogy kb. mennyi helyet fog foglalni a 3.5-ös update?
En a mai napig be tudok lepni master accountra NCsoft master acc login.
Ore-t (malevite) szedni egy remalom, hidd el nekem. Azt morphold. 480-as szemuveg lehet visszahoza az arat, de mint Mala irta nem noveli a skilled.
Gő
Már, ha lesz igény motorra. 😄

500 alatti itemgyártás nem emel skill-t hiába citrom, vagy narancs. Emlékem szerint ki is írja ilyenkor, hogy x szintû vagy az adott szakmából már, ezért ez nem ad xp-t és skill-t.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Köszönöm Srácok!
A napikat és a helikoptert már elkezdtem, megnézem az Orbot is mert aetherem van bõven, 499-aethertappingal a 400-s magicekbõl jön bõven brilliant 1 óra alatt. Essenc is maxon tehát a briliant malevite is megoldott. Amiket meg le tudok gyártani ilyen 480-s szemüvegek(ezekhez meg csak gyûjtögetni kell) fedezik a többi árát. Legalább is remélem hogy összességében nullszaldós maradok, mire 510-s lesz. Akkor jöhet a motor, az meg bõven visszahozza az árát.
Kb. ennyi a lehetõség a skillhúzásra 500 felett. 520-tól még lasabb lesz, mivel akkor már csak citrom mind a kristály, mind a napi küldetés. Viszont 520-al már rontani se tudsz. Viccesnek tartom amúgy, mert úgy éreztem, mintha 501-508 között jobban proccolt volna minden craft, amimóta meg 508+ azóta átment fehérhollóba, de lehet csak pech szériám van :/

Az account transfer megoldás pedig erõssen érdekelne, mivel elkértem két haver régi acc-ját hogy megcsinálom nekik a transfert, hátha vissza tudom csalni õket. De az NC-nél hiába adtam be az azonosítót és a jelszó-t, nem engedett belépni a transferhez. Mindíg visszadobott helytelen jelszó, vagy accnévvel. Õk meg esküdtek, hogy jót adtak meg, mikor rákérdeztem :/ Valakinek ötlete?

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

LV60-as balic fegyok/ekszerek (elozo 2 procolt kell hoza), LV58-as fegyok/ekszerek (elozo 3 procolt kell hozza) 😄
Viccet felreteve: red es white heliotrop (csak a 3 darabos fejleszt, szal 3 naponta jon ossze 2 craft (lassu). Napi tokenes kuldi ha makod van a lv500-ast kapod.
A vegere amivel tenyleg lehet, es a legkevesebbet bukod (de maceras az aether miatt): Craft: Orb of Sacrifice Ha tudod gyujteni az aetert akkor faja (de idegorlo). Az ore-t morphold, szedni remalom. Recit a craft NPC-tol vheted meg, a Quest tab utolso oldalan van (ha jol emlekszem).
Jobb otletem nincs. Keszulj fel ra h lassu lesz.
WhiteStar
heliotrope crystal 3-as pack
egyéb ötletem nincs. elõzõ build alatt ment az 1essel is, 501ig elhúzogattam viszonylag könnyen a kraftjaim 😄

Sziasztok Aion Fanok...(vagy funnok? 😊 , már engem is összezavartatok 😄 )
Sikeresen belenyúltam a tutiba és most szeretnék egy kis segítséget kérni a craftos emberektõl. Nagy nehezen 500-s lett handicraft (az más kérdés mi ideget eszik meg az ember közben, fõleg ha el is néz valamit). Viszont itt elakadtam, szeretném legalább 510-ig feltornázni mielõtt nekikezdenék a motorgyártáshoz. Csak nem tudom mire áldozzak rá amivel relatíve olcsón és hamar meg tudnám oldani. A Master carvedes cuccok felejtõsek mert sosincs elfoglalva a 4 fort ingiben és gelkben. Így a 4 féle fragmentet nem tudom megvenni(tudtommal nem lehet máshonnan)
Ha bárkinek van használható ötlete ezzel kapcsolatban szívesen fogadom akár itt, akár privátban.
Elõre is köszönm!
Ahogy az lenni szokott, amint megkérdeztem, meg is találtam a választ 😊

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Nem sikerült megtalálnom máshol a választ, így tõletek kérdem: 😊
Ha kb 2010-ben voltam 2 hónapig elõfizetõ (utána nem játszottam), most még át tudom transzferelni azt az accot F2P-re, vagy volt erre valami idõkeret?

Van ehhez valami leírás (magyar, angol) vagy valami tudna adni némi útmutatást?

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

speed01
<#eljen>

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

WhiteStar
fuqin wots

speed01
xD. Mi folyik itt gyöngyösön?

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

hat nekem sincsen bajom menoval, csak nagyon game orientalt, minden mas temat kerul a forumon, pedig ha van egy tarsasag akkor mast is meg kell beszelni, illetve kell min rohogni h a hangulat meglegyen, es o sajna ezt nem szereti, celiranyosan csak a tema a tema...persze vannak szabalyok, amik mindenki tudja h azert vannak h megszegjuk oket, szal ezert is kell trollkodni meg flamelni. de hat ezektol van hangulat, ezeken tudunk rohogni, ha csak a gameval kapcsolatban irkalnank az mekkora unalmas lenne mar. raadasul sokan ugy allitjak be, mintha barki aki mmozik, komoly ember lenne, pedig aki erre adja a fejet az egyik sem komoly ember, szal kell a hangulat, ezert is nemertem sokak ellensegeskedeset iranyunkba...wot kielegitett white?
WhiteStar
menorel jó fej, ne bántsd mert seggbelõlek
trollgyerek panaszkodott a modiknak.