24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Varikova
    igen, az még előtte volt. a gomba spóra aztán a kiscsaj... azzal is szenvedtem 1 órát mire rájöttem mi a feladat :D
  • WhiteStar
    ja a békák közül kiválasztani a kiscsajt, de az lehet egy másik sárga quest.
  • Varikova
    béka? gomba? :O ilyeneket nem láttam de nem is írta :D kék linkre a questre a Verdandinnal való dumálást írja, aztán a Verdandival való beszéd végén egy kék link van Skuld-ra hivatkozva de skuld a szokásos szövegén kívül semmit nem mond és mint írtam a küldetés helye jelölés továbbra is Verdandin maradt (a vén banya meg a szövegelés közbe nem említett semmit hogy kérne)
  • WhiteStar
    valamit nem csináltál meg, amit meg kellett volna (pl békát megtalálni, vagy gombát gyüjteni, fasz tudja már rohadt régen csináltam azt a questet utoljára) nézd át figyelmesen a questet, kék linkként jelölni szokta a következő lépések helyét vagy tárgyát
  • Varikova
    Eredetin játszok. Rákerestem pár helyen, hogy is (kéne) működni(e) a küldi(nek), de mindenhol csak ezek a lépések vannak leírva. Ja és Verdandin se átvezető videót nem adott se prófécia kártyát (leltárba van helyem). A játékot már újraraktam, új karit is kezdtem hátha csak valami kisebb meglepetéssel akart volna kedveskedni a játék, de az új karinál is ugyan ez a helyzet.
  • WhiteStar
    1-1 prófécia kártyát kell begyüjtned a dilisektől, átvezető videók meg halucinálások közepette. privát szerón játszol?

csak azért mert ennek a questnek olyan lazán kellene mennie mint ahogy most ezt írom.
  • Varikova
    Sziasztok
    Tegnap próbáltam ki a játékot viszont elég hamar el is akadtam. 9-es szint, scout, asmo. és ez a küldetés nem megy:
    [URL=http://aion.zam.com/wiki/Ascension_%28Aion_Quest%29]

Odáig stimm hogy beszélek Muninnal, aztán megkaptam a kártyát Urd-tól aki elteleportált Verdandihoz. De onnantól megáll a tudomány. Végigviszem vele a párbeszéd panelt kiírja hogy Skuld-al akar majd valamit (be tudom jelölni a térképen) de semmi extra. Nem teleportál tovább Skuldhoz, nem ad semmit és a quest is megmarad Verdandin mintha vele kéne beszéljek .A séta skullhoz szintén nem eredményezett semmit. Lehet hogy én értettem rosszul a feladatod, ha valakinek van valami tippje hogy mit tudnék ezzel kezdeni illetve eredetileg mit kéne csinálni azt megköszönném :)
  • WhiteStar
    hétfő elmúlt, peccsnóc meg még mündéég sehol :'c
  • Vicodine
    basszus pont a telemacso szopat meg h leall fasz kivan, eppen mikor kezdenek belejonni a kockulasba
  • Vicodine
    szinten
  • WhiteStar
    :DDDD

"és nagyon jó pinget csinál megközeliti EU szerverét. Vagy lehet ugyan olyan lesz tőle a ping. "

időkaput nyit a térben és átugorja az atlanti óceánt a packet?

screenshotokkal tudod igazolni? 30 egymás utáni 50~120 ms közötti tartós pinggel mondjuk. rögtön csomagolok és megyek át oda.
  • Glenwoood
    Ja a progi linkje:
    http://www.wtfast.com/Download/Index
  • Glenwoood
    Aki NA Aionon játszik ajánlom neki az WTFast programot van 30 napos próbaverzió pingjavító progi és nagyon jó pinget csinál megközeliti EU szerverét. Vagy lehet ugyan olyan lesz tőle a ping.
    A Kahrun szerveren várjuk az új és régi játékosokat asmo oldalon.
    Elég jó az ely/asmo balance érdemes itt játszani.
    Keresetek játékban Glenwoood ha valaki jönni akkar vagy írj levelet.
  • undY1ng #22311
    Amúgy amit írtatok, hogy 40 milláért lehet venni Gold Packot és ezt a store-ból vagy playertől vagy hogyan?
    Továbbá még egy furcsaságot vettem észre (vagy csak nagyon lemaradtam a történetről).
    Asmo-k mindig is Pandaemonium volt a városuk? Nem Elyosé volt? :)
  • fajtalan01
    én is kaptam már 11k -s hit -et egy pvp cleric től (crit es call lightning vagy mifene) szóval azért elég odaverős.. főleg hogy a gladimnak akkor csak 14k élete volt... igaz nem mres re volt kövezve de akkor is ezt kicsit soknak találtam akkor...
  • Witcher
    Értem köszi az infót, akkor csak felhúzom 60-ra! :)
  • Vicodine
    foleg ha azt vesszuk alapul h cleriknek meg a sorcinak van a legnagyobb dpse, de a clerik mellette healeli magat plussz a shildek...egy clerik barmikor kitud rakni olyan szettett, amiben akarmelyik physicalis karit romma veri, gondolok itt egy blockos szettre, de magek ellen is odabasz. igazabol mindegyik class nagyon eros ha jo a gear es jol jatszanak vele
  • WhiteStar
    van egy stigmája ami mboostot m.accot ad cserébe healing boostot vesz el. elvileg olyan mint a benevolance, bekapcsolod és aktív amig ki nem nyomod. döntsd el hogy ez mennyire nem op (kibaszott erős a dps pvp cleric egyébként)
  • Witcher
    1v1 pvp-ben milyen most a cleric (természetesen lvl60-ra gondolok) ? Mondják egy páran hogy amilyen brutál volt 55-ön, olyan fos lett 60-on! kb. minden melee kaszt agyonbassza 2 ütésből, a rangerről nem is beszélve szarrá darálja (mondjuk ranger azér 55-ön is ellenfele volt a clericnek) ! Mennyire fedi ez a valóságot, mert akkor nem húzom fel 60-ra a cleriket, healerkedni nem akarok, kizárólag a pvp érdekel!
  • torrente111
    sziasztok.szerettem volna játszani.de valami gameforge life-t tölt le a weboldalrol.az pedig a play now lenyomásakor mikor zölden világít nem csinál semmit.volt valakinek ilyen gondja?tudna valaki segíteni?kösz
  • Vicodine
    forditva is igaz, h egy jo sorcit egy gladi nem tud elverni...ugyanez sm ill templar, de rangerrel meg assaval is igen szepen ki lehet purcantani.persze ez 1v1, mass pvpben erzi magat igazan jol a gladi
  • alyr2
    Egy jo gladit, sorcival nem lehet lenukolni, es ha odaer, akkor reszeltek. PErsze sorcival a legkonyebb elverni vagy SM de az mas dimenzio a tobbi kaszthoz kepest...De a gladi azert megbasz mindent ha odaer uto tavba..es most olvalsam hogy lesz skillje amivel raugrik az ellenfelre es bazi aoe jon belole...gratulalok erte a fejlesztoknek..ugrik wrathfulwave azt -6 enemy..
  • Trollface
    Meddig nerfelik még? Meg ilyenek.. :D
  • Trollface
    Nem neked címeztem , hanem áltakában ezt gladiktól hallom.
  • Vicodine
    nem azt irtam h gyenge, hanem h buta, magyarul keves esz kell hozza, persze h geci eros
  • Trollface
    A glad "gyenge" ja persze..

• Shaenis
    chanter és cleric is remekül tud szólózni, akár bossokat is
    chanter sokat javult 3.5 óta, pvpben is megállja a helyét
    azonkívül mindenki szeretni fog a buffjaid és a mantráid miatt :)
    nekem mind a kettő van, mind a kettőt nagyon szeretem
  • Vicodine
    jah latom mar jah. huh gec az a 659 hp az odabasz azt a diszno mindenit...eleg megnezni 4.0as videokat h mit oszt azzal a buffal a templar azt azutan magyarazni faszsagokat h szar lesz....nagyon op buff
  • WhiteStar
    659 hp-ba kerül a skill használata. de nem leveszi O.o

remélem GS-el és maceval is lehet majd használni amúgy...
  • Vicodine
    azt h hpt vesz le hol olvatad? az meg h defet levesz templarnak kb tokmindegy:D ezeket a hps dolgokat nemtudom honnan veszed, de en egyetlen skilljenek a leirasaban sem talaltam olyat, h levenne....olyan van, 2 is, h hpt tolt, de h levesz....linkeld mar be pls. amugy meg ha feltetelezzuk h levesz hpt, mondjuk 1000et, amikor ha minden skillje megvan kb 40-45.000hpbol(alap 14-15k, hp toltos buff plussz olyan 4k, sajat hp novelo buff 2k korul ezt nemtudom pontosan, es ha jol idozitjuk a dp skillt akkor azzal is akar 20kt vissza tudunk tolteni, plussz abyss poti 3680 meg sima poti is majd 2k...szal meg ha az allitasod meg is alna a helyet akkor is boven lenne mibol levenni.
  • undY1ng #22294
    Egyébként a Chanterekkel mi a helyzet? Azt tartom még olyan "érdekes" és kipróbálós osztálynak. Továbbá a Clericek mennyire tudnak soloquestelni?
  • WhiteStar
    jó az de legalább lesz dps kinyírni az embereket ;)
  • racsir
    ja van ami majd damaget 438-at viszont levesz 695 hp-t és még 40%-al csökkenti a physical defet is.... hát nagyon nem leszz hó akk legalább hp-t ne venne vagy physical defet vagy akk ne damaget hanem %-os attackot adna szar lesz ez így
  • alyr2
    A lotto volt telen is!! Meg vagy 3 hete a soketelos lofasz is:D
  • Vicodine
    ezek az itemek teljesen rendben vannak, kar h nem folyamatos
  • Shaenis
    na tessék, itt a paytowin gameforge módra:

Spring Lottery

100% socketing
  • alyr2
    akkor az ironia nem ment at:D
  • Vicodine
    nem hinnem h raszorulna egyik class is az erositesre, inkabb nerfelni kellene oket kemenyen
  • alyr2
    Az Sm megint nem kap tapot meg a tobbi...sorci meg megint szinte semmi normalisat..csak a cc lesz ertelmes
  • Vicodine
    itt fent kozepen ra kell klikkelni a 4.0ra es kidobja a 4.0as skilleket