Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

veterán account eladó

részletek priviben

A kharunos pagati az még a 3.0 val jött be, és azt tényleg meg lehet venni, de ez a 3.5- el jött, de semmi infó róla.
Ja tudom melyik, azt kahrunert is lehet venni ha jol emlekszem, ha hazaertem megnezem mennyibe kerul.
Nem átváltoztató, hanem mount Flying Pagati a neve, de csak az NC Soft oldalán van róla infó, de ott Shopba lehet venni.
Arrol beszelsz amikor egy kari egy dino alakban rohangal vagy egy petrol?
Tudja valaki, hogy az új szemüveges dinót honnan lehet megszerezni, mert a neten nem találok semmi infót róla?
WhiteStar
2,3k accuracy Greatsworddel a többi meg crit (scrollal fooddal kb 800+ra kell kijöjjön.)

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

a spontán (nem skilles) fellökéshez, földre vitelhez kétkezes fegyver kell és elég magas crit. Az meg ha a skill nem talál be az meg az accuracy függvénye amennyire tudom... a tempit annyira nem ismerem nekem gladim van 1000 fölötti crittel és így sem olyan sok a spontán földre vitel. A critet meg azt hiszem ha teljesen kimaxolod is akkor is csak az ütések 55-60% lesz critical amennyire utánaolvastam... pvp re azért ajánlanak egy 900as crit et legalább.
sziasztok kellen nekem egy kis segítaség van egy templárom és az lenne a bajob vele hogy nem tudom mivel lehetne fokozni azt hogy többször lökjön fel mint most olvastam valahol hogy ez függ attol is hogy mennyi a critem nem tudom hogy ez igaz vagy nem ja és még annyi hogy kb mennyi crit kell hogy szinte mindig criteljen és hogy miért van az hogy pvp-n szinte 10 spellbõl 3 talál be és nem csak a leatheres kariknál még a mágusoknál is? érdekes mert ha betalál a spell simán megölnémõket de így hogy nem ez nagyopn nem jó :S
Sziasztok
Az Adella bowot lehet fejleszteni Siel's es bowra, megéri megcsinálni azt a küldit? Azt is hallottam, hgy majd a Siel's es fegyót tovább lehet fejleszteni,gondolom nem egyszerûen. Ha valaki tudja ezeket a küldiket írja le légyszi. Köszi elõre is.
Azt a karit told fel maxra *lv80 es (talan) lesz aki megveszi 😊
Belton
Digitális GW 2 Accomat (amin van egy 65 ös thief + pár gold) cserélném Aion accra vagy Kinahra (Kinah Nexus Elyos oldalon érdekel).
Pm ha valakit érdekel.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

https://plus.google.com/u/0/communities/102527385895668150692

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

WhiteStar
úgy legyen. de én sajna szélsõséges szkeptikus vagyok 😄

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Szkeptikus vagyok en is, de ne vigyetek (vidd?) tulzasba. en 6 honapra tippelek, attol fuggoen, hogy oldjak meg a programozoi hianyossagokat. Ha feleszmelnek es alkalmaznak par orultet akkor 2 max 3 honap csuszas 4.0
WhiteStar
le kell fordítani a klienst franciára, németre, szuahélire, meg urdura. ugyhogy lesz az egy év is

amcsiba szerintem aprilis kornyeke, az azert eleg durva lenne ha iden nem tolnak ki nalunk, de persze majd latjuk
WhiteStar
kb még 1 év mire 4.0 lesz itt is 😄 vagy több 😄

WhiteStar
kb 1 hó

Most veterán accounttal plusz Gold packkel mennyi idõbe fáj körübelül lv1-lv60?(playtimere gondoltam)
Gő
lvl 65-ig jó lesz az.

WhiteStar
miért?

Gő
Új kampány küldit tartogassátok 4.0-ás upgredre.

A szenvedest es a penzt nem eri meg szerintem sem. Bar polearmot osszerakva Kahrunnal nem olyan rossz, megvan az accu, HP es a crit is. De ezt mar te tudod.
na köszi. így már világos...szóval akkor akár meg is szerezhetõ nekem is... ez így cool.. bár még hezitálok, mivel csak a 157 accuracy helyett ad 69 crit et ha a kahrunnal hasonlítjuk, így nem biztos hogy megéri a szenvedést :S
Ne keverd a szezont a fazonnal😊
A fegyo amit kaptal anno lv60 utso camp kuldiert upgradelheto volt mar akkor. 30-30 cumot kellett gyujteni tiabol/sarpanbol. Tia lehetoseg farm (szar) v Vasharti kill. Sarpanban farm (elfogadhato de akkor is szar) v Raksang kill. Ehez valoban kellett a camp kuldibol kapott fegyver.
A Luminasiel fegyo (LV60 Daevanion), az mas. Annak az elofeltetele csak annyi, h legyen meg a LV60 Daeva ruha szett es a title. Nem kell hozza fegyver korabbrol. Meg is lepett volna mert max a fenrist kerhetne, de az is baromsag lenne😊 BTW, a vegen 70-80 milla korul leszel es nem olyan jo h megerje a szenvedest (en fel is adtam azzal a lendulettel a kuldiket).
Az uj camp kuldik nem mennek. Az elsonel el fogsz akadni. Majd 3.7-ben elesitik csak oket (ezt forumon olvastam).
most ezt nem értem... az utolsó 3.0 ás campaign os fegyót lehetett beupgrade elni... na én azt törtem be... szóval az a fegyó nincs meg.. vagy elég ha a mostani új 3.5 ös campaign questeket(mert jött vagy 4 új) letolom és akkor megint kapok egy új fegyót amit szintén lehet upgradelni?
Gő
Bocs ez a jó video link

Gő
Tia Eye-ban való PVP 😄 Kinek ismerõs? 😄

Oooooo, ahogy latom nem kell a siel's fegyo (lv60 utso camp kuldi fegyo, upgradelheto). Luminasiel (Siel’s Level 60 Daeva) Weapon Quest
Elofeltetel h meglegyen az utolso kuldi a sorozatbol (amiert a title-t kaptad, csak rohangalos).
Én mondtam.

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Akkor eshetek neki a Kahrunnak is, mert az meg MR-t ad és a 12 fõsbe az kell :/ Így már csak 3 ruhaszettet gyûjtök párhuzamosan és 5 ruhaszettet kellene beköveznem. VALAKI ADJON LÉGYSZI VISSAZNEMTÉRÍTENDÕ KÖLCSÖNT OLYAN % BILLIÁRDOT!!! <#circling> <#vigyor2>

Fegyvert megtartottam, mert tetszett a skinje, csak jól eldugtam valamelyik teherhordó petbe <#taps>. Így eshetek neki most az upgrade-nek is, mivel még teljesen alapon van.

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Mennyi az annyi?

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Accountot vennék még mindíg! Skype:ajdontno98
Support?

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Japán hang se rossz kenterbe veri az amcsit. Hiába náluk vannak a legfaszább Seiyū-k.

arról esetleg tud valaki valamit, hogy ha korábban balga módon betörtem a Siel's es fegyót akkor esetleg valahogy vissza lehet szerezni? csak mert most a 3.5 ben ha meglenne akkor csinálhatnám tovább a küldiket, hogy belõle Luminasiel fegyó legyen, de mivel maga a fegyó nincs már meg így kicsit azt érzem hogy beszoptam és sosem lesz ilyenem (na nem mintha sokkal jobb volna a kahrun nál, a különbség annyi hogy a kahrun polearm 157 accuracy-t ad míg a Luminasiel ehelyett 69crit et ami szerintem egy kicsit jobb lehet) szóval valahogy újra lehet/ne szerezni a siel's es fegyót?
Na csak elszámoltam a fixet 😊...hiszen a sky fort napi 10-t ad azaz heti 70 jön abból is. 360 helyett 410 jön össze fixen.

Glenwoood köszi, ez volt az elsõ amit próbltam de nem mûködik nálam. 😞
Csak ezt tudom ajánlani neked:
Critical kiírása
Koreai hangok:
Sound
Elhiszem csak ehhez már idõmilliomosnak kell lenni 😊 Csak a fixrõl beszéltem. Azokban az instákban még nem voltam Raksangon kívül. Ott is csak gyors boss. Renstusba is csak párszor. Dobozokkal sose volt szerencsém, max 10 volt a legtöbb, naggggyon ritkán. Mind1 a lényeg hogy még ha csak a napi/heti küldetéseket nézed is elég szép.
Majd meglesem valamikor, de nagyjabol stimmel. Ha azt nezed h eddig 450 korul jott hetente akkor jobban nez ki a dolog. Ne feledkezz meg az instakrol, RB/AM/EF is ad csomagot (9 symbol), az 7*3*9=201.
Csak megjegyzem, raksangbol egy futibol kijon a 10 scale: HM, es utanna vissza a kis bossokra = 5+2+3.
En ugy szamolgattam h napi szinten 20-40 symbol volt (szerencse kerdese) a napikbol. Az atlagot nezve ~ 210 (7*30)+hetik (csak solo)+instak+lada (raksang nelkul, wh-ban vannak a scale-k) igy jott ki a 450.
Kicsit számolgattam, átnézhetnéd te is hogy így van-e.
Tehát........
Sarpan: 2 heti meg a 2 napiból lett heti 20+20+30+30=100, 1 napi 7x9=63 össz: 163
Tiamantara: 2 heti meg a 2 napiból lett heti 20+20+30+30=100, 1 napi 7x9=63 össz: 163
Láda: 14
Sky insta: 20
Ez így 360 Kahrum szimbólum...
Na ennyi a fix kahrum amit hetente össze tudsz szedni. Azt nem tudom viszont hogy amik eddig 1db-t adtak, egyszeri küldetések változtak-e de azok nem is számítanak mert egylövetûek.
A ládák megint csak külön tészta mert nem mindenki instázik. Raksangot 2x végigtolva 10 itemért kapsz egy dobozt elõtte az npctõl, meg a másiktól a kinyírásáért. Ezek 2-10 között dobáltak eddig nekem. Most nem tudom, hogy esetleg emelték-e ezt is 20-30 körülire. Szóval a láda az tényleg mázli kérdése. Az hogy ki mennyit megy a ládákért megint csak egyéni dolog.
En is szedtem azt a mocskot, de 5k+ utan mar remalom. Reszemrol soha tobbet, hacsak nem botlik a pofamba (neha megesik) 😄
Kahrun latszolag kevesebb, de NA infok alapjan kb ugyanaz, sot tobb (kiveve a makos 100-as nyitast). Napi macera viszont tenyleg kevesebb, ami nagyon nem baj.
Sajnos úgy néz ki ez van. Eddig hetente 252-t tudtál a napikkal (36) összeszedni, ahogy írtad is. Most már lett 4 heti 20-20-30-30 és két napi 9-9-l. Így 100 a hetikkel +126 a napikkal jön. Összesen 226, azaz kevesebb, ahogy én számoltam. Viszont ami eddig heti volt is többet ad, és a sky fort is 20-t ad naponta asszem(pedig az este voltam 😊 ). Szóval ha csak a szokásos 6 küldetést nézed az kevesebb tényleg de összességében több lett. Majd kijavítanak ha még sem így lenne. 😊
Tudom, hiszen szinte minden nap csinálom fél-1 órát. 😊 Csak nekem nem rémálom hanem hozzátartozik a napi rutinhoz. Azzal tisztában vagyok hogy a hemüge gyártás nem húzza tovább 500 fölött, ezt ki is írja a rendszer. Egyedül a pénz miatt csinálom, ha már úgy is tele vagyok malevite-l. Orb meg helikopter gyártás lesz a nyerõ, csak tényleg lassú. Aki bírja az egész napos B-Malevite és B-MagicA szedését, hamar fel tudja rántani 500 fölött a handi-t. 2-5 misiért veszegetik nálunk az orbot.
Motor az kell több légió tagnak is.
Más: próbálgattam megváltoztatni a font-t hogy japán kiírás legyen harc közben de sehogy se ment. Pedig utána néztem pár változatnak. Le tuná nekem írni valaki pontosan mit kell hozzá leszedni/megtváltoztatni hogy jó legyen?
Meg ha esetleg van 3.5-s japán hang-pack is jól jönne. Marha vicces szerintem 😄
valakinek vannak tapasztalatai a 3,5 es patch kapcsán a kahrun változásokról? azt olvastam a patchnote ban hogy több kahrunt lehet gyûjteni. tegnap fasza is volt a szokásos napik adtak vagy 120 at a szokásos 36 helyett. Viszont mára már nem lehetett felvenni a 3-3 questbõl csak 1-1 et(sarpan-tiamatara) mert állítólag a 3 napiból kettõ heti lett. Viszont ha ez igaz akkor nem hogy többet de kifejezetten kevesebbet lehet szedni naponta (az eddigi napi36 helyett csak napi16 ot). Valamit megint elkúrhattak :S
Ha MRes, akkor kahrun. A set bonus arra ad (mint SW). Siel's HP-s inkabb, Primal (AM/EF, ha jol emlekszem a nevre) PDef. Lenyeg: lv60 daeva nem a legjobb erre a celra. Akkor mar inkabb Primal-t.
silence, para, root, sleep, heal, debuff leszedes, stun-aether etc ...vedelem pff, dred pt osszeallitasa meg fog valtozni😄D
videok alapjan gondoltam, de azert ennyire durva skilleket bakker....bard powa