Aion-MMORPG(F2P)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Elvileg megtalálta a szolgáltató a 2012 es fiókomat a rendszerükbe De ISP hozzáférést szeretne a mail fiókomhoz
Valszínű a belépő kód miatt amit kreáll az oldal belépésnél és nem jó nekik ha elküldöm az utstó kulcsot.
Baromira nem jön össze az az ISP hiába kreálom meg a videók alapján.Azt se hiszem el hogy ezt a kódot ők nem látják.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Én gunner-el és bard-al játszom,előtte gladival és sorcival voltam évekig.Mindig csak futottam a többiek után és egyszer sem éreztem hogy annyira kimagasló lennék,sajnos a "rosszabb" gear miatt.Ezzel a két karival viszont élvezetes...pedig csak a gunner-nak van normális gear-je,a bard-nak nem mondanám.... :)
Egyébként én a gladit, csak annak ajánlom, akinek sok pénze van ingame, és sok ideje. A gladi, gyakorlatilag extend fegyver nélkül haszontalan PvP-ben, és egy 65-ös extendet nem egyszerű szerezni, valamint nem árt egy enchantolt abyss ékszer szett sem, a nagyobb damage miatt :) Ha komolyan akarsz PvP-zni, akkor szükséged lesz egy msup szettre, ami szintén nem olcsó mulatság.
Én inkább a bardot javasolnám, gusztustalan karakter, egy szettel és fegyóval bőven el lehet vele játszani...ergo kevesebb szopás gearelődés szempontjából.
ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos
Ha gladit akarsz annak jo ha van extendes fegyvere azzal igazan hatekony, bar jo nelkule is a sok raugrassal borogatassal...stb de egy jobb sorci templar gunner sm megeszi kerdes nelkul..
Ha meg bajod van azzal hogy leirtam , hogy a skillezest meg magadnak lod be gombokra...teged minosit..hany eves vagy 5? Karit ne huzzuk fel neked?
csak úgy anblock egy pár soros vélemény a kasztról
ígérem leállítom magam ez az utolsó:)
Már korántsem vagyok biztos benne, hogy akarom én ezt a classt, még vívódom, túl sok rosszat mondtatok róla:)
Lehet mégis belevágok egy gladiba felvállalva, hogy lehet semmire nem jutok emberi időn belül és több cucc kell neki.....
De ha fun és megszeretem édes mindegy mivel vagyok hisz csak az számít, hogy lekössön :)
2:bardnal en csak Q,E,R billentyukre tettem ki skilleket pluszba, mivel nem sok a skillje es atlathato, nekem az kezrealt, de ha te is igy probalod akkor mindenkepp kis CDs skilleket tegyel oda amit sokszor hasznalsz
3: idealis rotacio van, es ha azt nem alkalmazod, akkor mindenki kinyiffant:D errol nezzel meg inkabb videokat youtuben, nagyon sok van fent
4:attol fugg mi tolja rad azt a burstot,most ha abbol indulunk ki,h pl egyforma gearben vagytok az enemyvel, akkor pl egy gladi vagy assa vagy ranger vagy gunner rotat semmivel nem elsz tul, ha az enemy ugyes, ha kevesbe mint te akkor ezeket is eltudod kaszalni nyilvan
5:hat ugy rakd ki,h 2300MA az kell,a tobbi mehet MBre, ez a legidealisabb
6:aoe sleepje van, meg manatoltese, de most igy hirtelen nem jut eszembe mas aoeja:D
7:mass pvp az mas, mint az 1v1, nyilvanvalo okokbol. eloszor is ott ha teged speciznek ki, es nincsen body guard vagy igen kemeny mass heal rajtad, ugy is instant fekszel,lehetsz barmilyen gearben, ez siegeken jellemzo leginkabb, de 6v6 pvp arenakban is akar. 1v1ben meg nagyon is szamit a gear, mivel lesz ra kb 95% eselyed, h egy jolgearelt emberrel fogsz osszefutni, es akkor ott lehetsz akarmilyen ugyes, ugy is megver ha fenyevekkel jobb a gearje.Mondjuk neked van egy BM szetted,ellenfelednek egy 65os szeteffektes abyss rucija, nyilvan radtol 2 skillt es meghalsz, kis tulzassal..:D Am ha egyforma cuccban vagytok, akkor sem eselytelen mas classok ellen, csak nehez. Foleg, h akik a jatekban maradtak, azok legtobbje regi motoros rutinnal, ezert tudasbeli elonyt nehez osszeszedned, de par classt leszamitva azert sok classal elbirsz majd. Mondjuk egy tapos assat vagy rangert nem nagyon kell megverned azt most mondom:D Vannak taktikak amikkel szepen lassan akar egy gladit is elverhetsz,vagy pl SM utan a legtaposabb classt, a cleriket bardal jatszi konnyedseggel kipicsazol, mig masok meg azzal szopnak..D: Ott a manaszopast kell alkalmazni, hosszu jatszma de megeri, mert amikor minden manatoltese poti skill minden cdn van,es nullazod a manajat akkor szepen rabaszol egy burstot es nyekk:D Ugyanezt masnal is eljatszhatod, de nagyon papir a bard, ha elrontasz vmit azonnal fekszik
"Will there be new servers after the merge? Initially, no. However we are working on a cooperation with Steam, which could well lead to a wave of new players coming to the game. In this instance it may well make sense to to open gates to new servers at a later date."
A Seamen lesz megint a game, nagy ám a baj akkor. ArcheAge is betolta a képét és le is húzták az értékelésekben a halál faszára. <#vigyor>#vigyor> A TERA is próbálkozott ,de már nincs fenn ha jól látom.
Utoljára szerkesztette: Trollface, 2015.09.18. 10:19:52
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Mass pvp-ben, ha nem targetelik szépen leget vele operálni, de az 1 darab 2k dp-s aoe skillje kevés szerintem, igaz ezen módosítani fognak majd, ha jól emlékszem. Stunra/silencere érzékeny, de melyik kaszt nem az? :)
1v1-ben lehet még vele operálni a para lokkal, de azt ajánlatos eléggé begyakorolni, mert ha nem jön be akkor bukta lesz a harc könnyen :) Stunt is ki lehet védeni vele skill-el időlegesen, de ha nagyon erre mész rá, sajnos sokat kell áldozni érte másban.
PVE-ben szeretik a manna töltése miatt. Ha PVE-zel akkor rakd be neki az aoe töltő skill-t.
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Bárd szimpi egyébként és megszavazom neki a bizalmat....bár a gladi felé húz a szívem az iszonyat pörgő /forgó aeo skillek nagyon látványosak:D , de a több szett komoly visszatartó erő.....de ha tényleg belemerülök úgyis eldöntöm majd...
1) Írnátok pár sort róla? másik fórumot végigolvastam, de főleg a gunner vs bárdról szólt a vita
2) pl. ideális bill kiosztás wasd, 1-9 és legkönnyebben elérhető megszokható bill kombók.....nem még ez is gondot okoz anno vegyesen kattintgattam de csak 3/4-fél évet toltam....
3) ideális rotációk esetleg?
4) Ha rámugranak mivel tudok túlélni egy burstot?
5) Milyen manakő kell neki gondolom MB, MA?
6) Van e pár aeo skillje, látom van neki hp mp töltése ami pve-re jó pont és kb csak 2 skillt kell cserélni h full pvp v pve legyen....
7) Mások ellen akkor azt mondod Vico, hogy esélytelen 1v1 ben? ezt gondolom a gear miatt van mert 0-ról tény hogy nem emberi idő több cuccot kiszedni.....de ha csak egy gear kell neki 1v1 ben miért gyengus ha mass pvpben meg elfogadható?
bocs a sok kérdésért..:)
Az Aion Hungary fórumán olvashatol róla miért is szeretik oly sokan ... :)
Újra akarom kezdeni a játékot, mert azon kaptam magam, hogy a kedvenc mmo-m helyett megint aion pvp videókat nézek.
Egyszerűen nem tudok dönteni, könnyen kezelhető, mégis erősre megcsinálható karit szeretnék, akivel megállom a helyem ha rám ugranak.
Nem hivataloson kipróbáltam az SM, gunner, assa triót, de valahogy nem éreztem, hogy az én kasztom bármelyik is.
Úgyhogy még nem dőlt el, de ha írnátok pár sort a három új kiszemeltről megköszönöm.
Gladi, cleric. bard
Teljesen más világ tudom, a Gladit sosem próbáltam vidik alapján nagy tömegben is szépen aprít, döngöl, tör, zúz bírja az ütést.... nyilván előnye hátránya megvan, cleric meg kb. halhatatlan és pvpben nagy zúzások közepette bár elsődleges célpont nem mindegy h kb. nem lehet leölni vagy 3 skilből fekszik......titkos favorit a bard, sebez és gyógyit átmenettel......tudom h nekem kellene kitapasztalni és a fő szempont h nekem feküdjön, de ha adnátok egy pár soros támpontot merre induljak el megkönnyítenétek a életem....
Tehát alapoktól, főleg pvpre, egy szórakoztató kari, aminek nincs 8ezer skillje, jó a DPS-e, de nem papír és behozza azt a hátrányt hogy hónapok kellenek mire érdemben tudom majd használni, de kárpótol hogy relative egyszerűbb, de mégis életképes kari.
magam részéről picit a bard felé hajlok talán gladi....segitsetek pár sorral,
Köszi.
ui:
Sosem voltam nagy játékos de most mindent az alapokról felépítenék hobbiszinten egy jó kis karit.
Utoljára szerkesztette: aionfan, 2015.09.17. 13:16:15
https://www.twitch.tv/sp1gu
Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.09.08. 11:28:48
Olvasgattam a kommenteket és jól vettem ki, hogy most lehetséges, hogy normális lesz a balansz és elég sok player van a szerver összevonások miatt? FailForge-on nyomjátok? Anno volt egy gunnerem de azt olyan 52 környékén meguntam. :( Továbbá kasztok közötti balansz milyen?
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein
"Thanks, We’re almost complete! We just need to ask a couple more questions and then we can get this account returned to you.
Account Creation Origin (Country, City):
List of all mail addresses (past and present) attached to this account:
ISP used to create the account:"
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro
WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro