24325
Aion-MMORPG(F2P)
  • Witcher
    Pfff ez már azért tényleg gáz! Én is a múltkor 60-as eternálból 1db 56-ost törtem! Húzhatnának azért egy minimum határt, hogy 60-as eternálból azért ne lehessen már 70-es nél kissebbet törni, mert ez így kibaszott undorító! Ja és Vico, megdöntöttem a rekordodat, múlthéten 216 darab attack 5-ös manastone ment el mire kész lett az abyss gatyóm, 240 millát basztam el rá, és ez csak egy szaros item! Ez már azért kezd rohadtul a visszataszító lenni, az oké hogy kell a guba a gameforgenak, de ebből tisztán látszik hogy ott van a fejükön a judenhut!
  • KaCsaxyz
    Full random, nem erdemes felhuznod magad rajta. Szerdan arany lv60 kesbol 4xlv100 kavics, tegnap ugyanaz a kes 8xlv77 kavics. Havernak arany rucibol 1xlv76, baratnojenek szinten arany rucibol 1xlv114. Az mondjuk tenyleg duhito mikor lv60- koveket ad, de sajna elofordulhat.
  • fajtalan01
    szerintem csak nem volt szerencséd.. én épp tegnap kaptam szét egy 45ös gracefull pajzsot ami pedig csak fable mégis dobott 3darab 81 es követ.. bazira random ez ...
  • alyr2
    MAr ertheto ez az alacsony kek stone arany..shopban lehet venni...Gondolom az arany/eternal itemek szetszedesekor is azert szar koveket ad mert vasarolhatoak shopban..az utolso 3 eternal lvl 60 amit szetszedtem L52, L48, és L42..es a tobbi sem volt 75 folott..gratulalok a gameforgenak..
  • Stormy
    Nekünk mindjárt a legelső alkalommal esett 6-ból hármunknak, azóta csak 1 esett.
  • alyr2
    Corridorbol esett mar valakinek kek manastone? mert mi cdre toljuk de accuracy +27nel jobb stone meg nem volt a zacsiban..
  • KaCsaxyz
    *jo kerdes* csak ejjel mar vegkepp nem megy a gepeles.
  • KaCsaxyz
    Ez latod jo keredes. Fogalmam sincs:)
  • Glenwoood
    Jelenleg 2. Van 400 pluszon. Ha az egyiket torlom, megmarad 399en?
  • KaCsaxyz
    2 craft lehet 400+, ebbol egy mehet 500+-ra karakterenkent.
  • Vicodine
    ez igy van, nagyon max 100as ping ami meg jatszhato, az folott felezodik az esely pvpben
  • Glenwoood
    Valaki tudja mennyi craftott húzhatok fel400+ra meg 500+ra?
  • Witcher
    Egy hete például szarakodott a szeró folyamatosan 100-200 között volt a ping, azt a cleriket akit tízből tízszer lerakok duelben háromszor egymás után megfektetett!
  • Witcher
    Az assámnak még a 100-as ping is sok, nemhogy a 160-180-as! Az a ping pve-re jó semmi másra!
  • Glenwoood
    Szerintem is jobban jártok NA-val. Nem tudom mennyibe fáj a gold pack EU-n
    De NA-hoz a wtfast ping csökkentő nagyából 2400Ft-be kerül, Törlik a hackereket és nincs korlátozás sem. Jó igaza van bárkinek is hogy nem lesz olyan pingje mint EU-n, de ezzel a 160-180as pingel is vannak magyar transformosok és full 60as eternal abyss ruhás karik. Nem olyan gáz az itteni élet mint ahogy azt sokan hiszik. ki kell próbálni NA-t wtfastal és lehet itélni azután.
  • Bumlista
    Nem értem, mért kell a GF-nek mindenbe belepiszkálni a mostani eventet is rendesen szétcseszték. 3 fős insta nevetséges, még 4 játékosnak is lehetetlen feladat ráadásul aki felháborodik, és ír a fórumukra azt törlik. Lehet azok teszik jól akik átmennek NA-ra.
  • KaCsaxyz
    Az osszesen:)
  • TopGun
    Elfelejtettem megkerdezni az elobb, melyik szerveren van magyar klan?
  • TopGun
    Koszi a valaszt.
  • KaCsaxyz
    Duplapost mert kimaradt egy valasz: nem, petje csak es kizarolag SM-nek van. Es az a kaszt magus:)
  • KaCsaxyz
    Mindenhonnan elered azt a szervert. Ha csak PVE-t akarsz akkor barhova mehetsz, talan a gold pack ara lehetne meghatarozo a dontesben. Ebben sajna segiteni nem tudok.
  • Vicodine
    beginner
  • TopGun
    Ertem koszi es a beginner szerver az melyik konkretan, meg tudnad mondani?
  • fajtalan01
    ha csak a pve érdekel akkor is szórakoztató tud lenni és most már legalább eu-n is van beginer szerver 55ig ahol tutira pvp nélkül megúszod a játékot. Szerintem szórakoztató lehet úgy is, meg van valami érdekes története is az egész világnak, amit én nem tudok mert én minden videót meg dialógust elnyomok mert nem nagyon érdekel :)
  • torrente111
    hát ha jól tudom ez még mindig full pvp game. a pve rész az gyenge
  • TopGun
    Sziasztok! Az a kerdesem, melyik szerveren van sok magyar? van-e kimondottan PVE szerver, ha igen melyik az? Most kezdem ujra a jatekot, meg akkor toltam, amikor tort koreai szerver volt, de aztan abba hagytam, mert full PVP lett a jatek. Kezdonek milyen magia hasznalot ajanlotok, esetleg tavolsagi fegyver hasznalot? Gondolom petje, aki segit harcolni, mindenkinek lehet egy bizonyos szint utan?
  • fajtalan01
    na igen a bot az biztos jó dolog... de valahogy nem lenne ugyanolyan érzés ha a kibotolt pénzen szerzett encsizett rucit/fegyvert használnám, persze biztos jó, hogy amíg én melózok vagy bulizok addig is csak jön a pénz, de ennyi erővel bármilyen csítet használhatnátok, ez nekem kb olyan mint csében a wallhack... azok használják akik szánalmas vérpistikék, akiknek semmi tehetségük a gaméhoz... persze aionban ez kicsit más... de szerintem a felbotolt kari meg kb arra jó hogy eladjad egy másik vérpistikének mert Ő lusta még botolni is... aki igazi gémer az nem fog eladni egy egy - két éves karit szerintem, max ha az asszony a pöcsére lép. lehet, hogy gyenge a karim lehet, hogy innét kb mindenki beverne pvp ben, de én akkor is élvezem a játékot úgy is hogy nekem hosszú hetekig tart összeszedni egy ruhára a manastone -t vagy az encsit és hogy így is nagyon sokszor bevernek.
  • Ariakus
    Aether bot az tiltott, nem? Vagy vmi speckó makróra gondolsz?
  • x3rb
    Pénz témához:
    Aether bot azt annyi pénzed lesz hogy el sem bírod költeni ;)
  • Glenwoood
    DE nézd, majd nem full set. Nem mindenapi ajándék. 8)
  • fajtalan01
    ahogy nézem jobb a statja mint a 60 abyss ékszereknek :)
  • WhiteStar
  • Vicodine
    ezt neked szeretnem szulinapodra white
  • WhiteStar
    jaja, szedni meg a halálnak van ekdve/ideje, ha nem autoclickerrel nyomod.

cenobite: EU aionod van? a régi szerverek közül a telemachus jó*
    az újak közül pedig a nexus/anuhart ha igazak a pletykák

jó=sok játékos :D
  • fajtalan01
    hát igen ez így igaz, a greater nem nagyon fog menni mert ugye ha 50 alatti a kari akkor az tud major -t használni nem nagyon érdemes neki greater-t venni, szóval a major is megy a fine mellett, mert azért mindig lesznek 50 alattiak.. szerintem a legjobban a potikkal lehet kijönni mert a tekiknél elég sokba kerülnek a scroll ok maguk is, de persze minden azon múlik hogy merre meg hogy szerzed az alapanyagot.. én kb mindent morph olok... havonta egyszer 1-2 napot rászánok az aether szedésre onnantól megvan egy jó ideig a morph alapanyag..
  • cenobite
    Még egy kérdés, mielőtt belevágok... Ti melyik szervert ajánljátok? Ahol lehetőleg sok játékos van, nem nagyon lag-ol, stb.
  • cenobite
    Köszönöm!
  • WhiteStar
    http://aioninfo.com/

itt fogod látni ha megy a login szerver
  • cenobite
    Szisztok!

Most töltöttem le a játékot, telepítettem, de nem tudok belépni. Még tart a szerver-karbantartás?
    Előre is köszönöm a választ!
  • WhiteStar
    de nem mindegy hogy milyen poti

fine recovery serum / potion
    fine mana serum / potion

futó atk cast all elemental + crit scrollok
    meg a GHP ami nagyon fogyóeszköz