Aion-MMORPG(F2P)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na igen pont ez a gaz, a kisebbszintueket menem teszik be? me van lvl 30tol ilyen kombinalt manastone, szal akkor ez gaz
Gő
Nem játszom NA, de megmondom neked. Tia fortressben a kertben a balaurtól vehetsz, majd egy ládikát, ami adhatja neked a manastont. 1 chest 5 kék coin. (Ez az a coin, amit a végsõ nagy láda ad, ha megöltétek az ucsó bosst)cask lvl60 monastonok léteznek majd, és innen szerezheted be.

na mi van egyik NA hero sem tudja h kell manastoneokat szerezni?
3.7ben a kombinalt manastoneokat honnan lehet szerezni, craft vagy drop vagy quest vagy mi?
az tuti h rohadt nehez lesz legyartani
A,úgy tudtam,hogy ez lesz.

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

Nem lesz ám olyan könnyû proccoltatni ám.

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.”-Albert Einstein

ugyanaz az insta assaval, azert erdemes megnezni h elegge hasonlo dpsuk van, gunner is meg assa is neha ha bejon szinte instant bezuzzak a mobokat, nem egyszeru
solo insta amibol olyan tatyok esnek amibol kombinalt manastoneoket lehet kiszedni fasza
vaze azert toltam csak be, mert utalom amikor hulyenek neznek, olvasok vmirol, de o jobban tudja az ellenkezojet, tudod, nem is olvastam..😄 neked meg tartoztam ezzel a linkel mert anno tenyleg vmi 100000ik linken talalt oldalon olvastam en ezekrol a dolgokrol, de most mar fellelegezhetsz, vehetsz uj szankot, kiskutyadat etesd meg, es foleg igyaaaaaaa, me kraftolhatsz pvp statos cuccost😄 de jonnek itt meg a dolgok mert craftnal lesz tobb varia is mas itemeknel is nem csak balicoknal, mar varom a kozvetlen infot rola mert orulnek neki ha vegre ertelmet csinalnanak a fegyo meg ruha kraftnak is, szerintem ez jo lepes fele
WhiteStar
zsíír, szopókás lesz mire meglesz, de azért örülés van h legalább létezik.

troll pedig annyira kurvára vágja az aiont, hogy tanulhatnál is tõle <#idiota>

fél kezem tenném rá hogy már azt is tudja hogy mi lesz az 5.0-ban

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

azert remelem atment az ironia
most h kiderult, nem lesznek tenyleg kraftolhato pvp statos itemek, elnezesedet kerem troll, neked lett igazad
Sajnos a templar egyik mumusa a cleric...
-Használj silence-es godstone-t, ez sokat segít, feltéve, ha proccol.
-Használj Accuracy-Crit kövezést, sajnos az utóbbi idõben elszaporodtak a block-os cleric-ek.
-Preyer of Freedome, Iron Skin, Nezekan shield(Elyos)/Zikel shield(ZÚZMÓ) és Greater Healing Potion segít kiszabadulni a root-ból.
-Használj shield-et is PvP-ben, jól jöhet plusz egy stun, valamint van egy kombó, ami, ha szerencséd van fektet, ezt akkor érdemes elnyomni, amikor a cleric low HP-n van; Divine Justice ha bejön a stun + Swinging Shield Counter skill fektetést eredményez, gondolom utána már tudod mi jön...
-Illusion Chains és Inquisitor's Blow stigma használata is nagyon sokat segít.

Magic Resist szett használata is eredményes lehet, viszont ott bajok lesznek a DPS-eddel, ezért ha MR szettben mész cleric ellen, akkor kivárásos alapon kell játszanod, kis skillekkel folyamatosan sebezni, ha szerencséd van, noob és nem figyel a manájára, ha elfogy, nyert ügyed van.

ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos

Sziasztok!

Templarral kapcsolatban lenne egy kérdésem. Arenaban kifogtam egy clericet, aki egyáltalán nem harcolt, csak szaladgált elõlem folyamatosan, healelte magát, illetve root-olt. Egyszer sikerült levernem, de õ több 100 pontos relicet összeszedett (root közben nem tudtam vele mit kezdeni, healing poti cd-n volt), ezzel végül nyert. Mi a jó taktika ilyen esetben? Vagy úgy egyáltalán az olyanokkal pvp-ben akik szaladgálnak? (elsõ templarom, nem vagyok pro játékok) Tudom van doom lure, de ha éppen cd-n van...

Fairy Tail meg kis pónik.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

nincsen ez szetbarmolva, annyi h a kiegek lassabban jonnek ide, amugy mas negativum nincsen
semmi gond.. es meg 1x koszi az infot.. az aionra meg mostantol haragszok 😄 😄 mármint uzemeltetoik miatt hogy szetbarmolták ezt a eu részét

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Gő
Jogos, csak melóban vagyok és az idegeim már ugrálnak. 😄
De a felvetésed is jogos. Szétbarmolták eléggé a játékot ezzel az üzemeltetõ cserével.

koszi az info.. azt nem tudtam hogy EU ban teljesen mas ceg viszi a cuccot.. amugy na seron nincs akkor a ping de mind1.. koszi az infot.. monjuk egy pocs a ncsoft hogy baszik eu ra.. de gondolom penz statistika miatt jogos az õ szemszogebol..de miert nem lehetett még ezt igy szepen elmagyarazni? mit kell happogni me kussoltatni ..azert forum egy forum.. en senkit sem szidtam (kozulletek).. csak a game gyartojat.. (szerintem jogosan)

ennyi. amcsi szerot sem ingyen uzemeltetik, meg ott sokkal tobb elonyhoz jut az ember a penzeert, semmivel sem jobb az, csak ha valaki igy elsore ranez dolgokra, akkor amcsit korrektebbnek tartja, de aki atlatja az tudja h az csak a felszin. a GPal semmi baj nincsen, ugy is csak az veszi meg real maniert aki megtudja, rajtuk keresztul pedig kinahert jatekban a tobbiek is, igy mindenki boldog, meg elonye is van, sok retardaltat kiszur..😄
Gő
Kicsit nézz körül ember, mert már K unalmas ezt folyton leírni.
EU oldal eleve fos korlátozott nem tudod kilesni más karik adatait, mint NA-n Gameforge nem kapott kézbe semmit nekik maguknak kell megoldaniuk, hogyan mûködtetik a gamet.
Gameforge ÜZEMELTETI euróoában az aion-t. NCsoft már szarik bele európába 2 nagy piaca van Amcsi, Korea és még azért ott van Kína. Mi Európaiak át lettünk passzolva a Gameforghoz, lehet õket ugyan szidni, de senki sem fog ingyen élni. Szidjátok a GP-t, ha akarjátok. Truly freezzetek 300-500-as pinggel. Vagy vegyetek egy rubic kockát és tekergessétek azt.

jogos.. de nem 2 kulon jatek.. még a weboldal kinezete is butittott az eu nak.. sõt.. eu reggel ncsoft.com ra be se lephetsz.. 1 jatek.. csak kulon szerver fut eu nak es na nak.. igy lenne jogos.. de UGYAN AZT kéne futtatiuk.. mi ez a megkulonboztetés?.. pl nézd league of elegndet.. utt ugyan az a verzio fut minden szevreren.. az eun is meg na-n is.. maga a game verzio ugyan az egy az egyben.. aion meg nem.. mert buzi a gyarto.. itt leszivja a zetont a néprõl..

Szerintem fejlesszék tovább az Aiont. Innen már csak egy lépés a világuralom.

&#8220;Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I\'m not sure about the universe.&#8221;-Albert Einstein

Tegnap szépen elszállt a német Aion, minden. A weboldal is. XD

szerintem teraznod kellene menni, ott van az okostojasok gyujtohelye abba a fosba😄
na meg egy okostojas..😄 meg szep h kulonvalasztottak a kettot, hiszen semmi kozuk egymashoz. Komolyan nemertem ezeket a hasonlitgatasokat minek kell, ennyi erovel megjegyezhetnenk azt is, h amerikaban olcsobb a benzin, nalunk menem annyi...Semmi kozunk amerikaiakhoz, egy tok kulon uzemeltetesu dolog a ketto, ennyi erovel koreahoz menem hasonlitod?? Mert kb ugyanaz lenne az ertelme...
szopjanak.. ameriakai szervert (még weboldalt is) teljesen kulonvalasztottak az eu verziotol.. euban fizess minden pluszert míg ameriakai részen ugyan az ingyen van "truly free"

minosegileg elegge fos, de azert kilehet belole venni 1-2 erdekes reszletet, hat eleg kemeny..
WhiteStar
dehogy, meg sincs. nem játszok ott, elég nekem 1 éjjon is

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

feher fent vagy most notaionon?
hat igen , szarok a notaionos gmek....
az a baj, h troll azt hiszi, h a MR a mage classok ellen kell😄D azok ellen sem rossz(csak hat tonna MAjuk van, szal nem celcsoport) ha neha le-le resistel 1-1 spellt, de igazabol a fighter classok debuffjai ellen tokeletes, gladi nemtudja rootolni, pdefet leszedni, lock downolni, ranger trappelni stb stb....szal kell az az aether aromor, abban siman kilehet hozni hozni akar 3k resistet is
WhiteStar
amit viszont piszkosul irigylek tõle az a hideoutos gear. dejó lenne kiütni végre a winget meg a nyalogatós gs-t nekem is O.o

WhiteStar
21k hp még ratykó szerkóban is elérhetõ 😄 amit csak 2x tud visszatölteni 😄

hát jah, de látszik õ is láma, éter armort használ 😊 küldök neki üzit h szégyeljük együtt magunkat

van olyan resz a videoban, ahol a sracnak 21k hpja van, ez 12-13k igeze feher? pedig alapbol ennek a sracnak is 13k volt..😄 de hat nincsen hpja sem, szarok a skilljei is, nem is lehet vele embert olni, tiszta gaz class, szerintem torolje mindenki
WhiteStar
https://www.youtube.com/watch?v=liSpX5W5SS0

templar 3.5pvp (jp)

kivancsi leszek ra mennyire jon jol majd az a coin amibol venni lehet, de van egy sejtesem..😄
WhiteStar
akkor már kezdem sejteni a problémáid okát

vico: az a steampunk feeling bejön nekem is <#eljen>
majd mehetünk farmolni megint két évig hogy legyen egy fogaskerekes bökõnk!

en cryoltam? o.O vaze te nem aionnal jatszol az mar kiderult, de h nem is sgt olvasol, meg is ide irsz az is egyre vilagosabb😄D
Te cryeolsz itt aranger miatt állandóan.. Na nyugodj le itt vannak a kedvenceid. Dafuq did I just see?

hagyd mar szegenyt, olyan buta h az mar faj szerintem ra kellene hagyni mert ugy sem veszi eszre magat, az jut eszembe a sracrol, mint amikor egy hal partra vetodik, mar semmi eselye de vergodik meg kicsit..😄D amugy minden kiegben op skilleket kapott eddig a templar(ezert is jelenleg a clerik mellett a legdurvabb class), most is kap 3 igen jot, aki nem annak latja az nem latja at h hasznosak, addig mig ranger az elmult kiegekben egy skillt kapott ami kozvetetten hasznos lehet de az sem op, tenyleg mara az evolucio vegen kullog, 1v1ben mar az osszes class igen kemeny kihivas, meg is csak a gyokerek cryolnak be, vaze aki templarra panaszkodik, az szerintem nem is tud jatszani vagy nem is ezzel jatszik
Egyedül a twink 55-ös tempemen van berakva. EU-n.

Nem használom az aether armort.

Mint az Elder scrolls-os törp gépek. Tisztára az jutott eszembe.

WhiteStar
több hónapja?

NA-n templarod van nem?

okoskodj tovább 😊

Mr-s bazz meg , te ennyire retardált vagy kigyót békát kiabálsz. Persze mr mi a fasz lenne? Pont itt irtam Tiamathoz 2500 mr kell még anno.. Szánalmas vagy White.. Mintha te nem gépelnél el semmit. Nem használom azt a stigmát már régen. Tévedhet az ember a másik már több hónapja EU karaktereim közelébe se mentem..

Azért egy damage boost mindenképp kellene. Vico hp-t áldoz fel healelésért és támadásért elég retardált skillek. 1 talán van ami normális EGY. Amit GÕ is írt..

izlesek es pofonok, de nekem ezek a skinek kibaszottul bejonnek
WhiteStar
jaja. a plusz hp-t meg a többit pedig +olásból nyered.

Az új instához full MR kell...nincs mese😊

ASROCK H77 Pro4/MVP / i5 - 4440 / Kingston 8GB HyperX / ASUS NVidia GTX650Ti OC2 / Samsung 830 128GB AION: Hunnia (Templar) / Spatalos