24325
Aion-MMORPG(F2P)
-
razor888 #22485 Azon a szerveren vannak új játékosok, vagy mindenki full geares ott is mint Spataloson? -
#22484 Szia! Én is Anuharton vagyok, bár igaz csak 19-es. Én a játékosok száma alapján választanék szervert a helyedben, ha tehetném, átmennék a Perentora. http://aioninfo.com/ -
razor888 #22483 Sziasztok, melyik szerveren érdemes kezdeni új karit? Anuharton votlam , de 45 mill 1 gold pack -
#22482 oh ezt nem értem -
racsir #22481 60 chanteremet cserélném el másik karakterem anuhart szerveren vagyok ha valakit érdekel írjon minden kérdésre válaszolok ide is lehet írni vagy az emailemre [email protected] -
alyr2 #22480 Valaki tud valamit Aquos nevu chanterrol Telemachusrol. Kivancsi lennek miben van. Megettem arenaban, de mikor odaert akkor eleg rosszul esett:D -
Hay #22479 Oks, kösz. -
Vicodine #22478 azert irtam h mi meg kiprobaltuk es MA fuggo -
Glenwoood #22477 Ha tudsz angolul akkor itt:
http://na.aiononline.com/en/about-aion/new-players-guide/ -
alyr2 #22476 sehol -
Hay #22475 Sziasztok!
Most töltöm lefelé a játékot, hol találok kezdőknek valami használható leírás-félét? -
alyr2 #22474 2600 accuracy eleg, amugy gladinak crit es acc kell hozza -
Glenwoood #22473 Póbáltam accuracyval már. 3110 körül volt és nem volt sürűbb a borításom mit amikor csak 2200 körül volt. Szóval nem hinném hogy acc függő.
-
KaCsaxyz #22472 Ha mar ennyi chanti valaszt kaptal, itt egy temp valasz is. crit -
Vicodine #22471 ha a chanter ma szettben van, sima utesei sokkal jobban boritanak , ez ki lett probalva es elegge meggyozoen egyertelmu volt az eredmeny -
#22470 a-a. chanternél csak a stunolos skillekkel müxik ez a trükk,
egyébként állítólag accuracy függő, ha a random borítást mondod amit autoattackkal is meg lehet oldani. -
Vicodine #22469 chanteroknal tuti igy van, de gladinal eddigi tapasztalatok alapjan nem -
Glenwoood #22468 Egy kérdés a gladi játékosoktól?
Igaz hogy a sűrübb fektetéshez magic accuracy kell?
Mert hogy úgy hallotam hogy a random fektetést megnöveli ha azt rakunk a ruhánba. -
alyr2 #22467 Spataloson 1600 folott ritkan vannak online..es ennek is a 70% elyos -
fajtalan01 #22466 jaja, ott van napi statisztika is mert amúgy csak az aktuálisat mutatja.. abból az derül ki hogy az eu szerverekből perento telemachus anuhart nagyjából együtt megy kb 3ezres egyidejű játékosszámmal a csúcsidőben utánuk a nexus meg a spatalos jön kb 2ezerrel. ezek az angol nyelvűek biztos jó a többi is de sem németül sem franciául nem tudok, az angol még megy valamennyire... az hogy az oldalak eloszlásáról van e valami az jó kérdés, én sajnos nem tudok olyat. -
#22465 Fajtalan erre gondolt szerintem: LINK -
StarFist #22464 A Sugo tombban lootolható egy "broken crystal ball" nevű tárgy. Van annak valami funkciója? Mert quest nem nyitható belőle, a merchant nem ad érte pénzt és ahogy láttam, beváltani sem lehet semmire. -
Vicodine #22463 900-1000 korul, szal kb szart sem er csak a low geareltek ellen, de azokat meg fegyo meg ruha nelkul is megolom:D -
alyr2 #22462 Normalis ellenfel 900 krittel mozog kb.. -
Vicodine #22461 jol tudod, de gyakorlatban minden faszkalap annyit kritel mint ha nem is lenne -
Glenwoood #22460 En ugy tudom ennyivel lesz a crit kevesebb az ellenfelnek, szoval szerintem eleg jo. -
Vicodine #22459 bar kb annyit er mint halottnak a beontes -
Vicodine #22458 nekem 448 van szal es meg ez sem a max -
Glenwoood #22457 Kivancsi vagyok milyen cuccokkal erted el a 400-at. -
alyr2 #22456 Wipoltam Tataron delelott egy egesz ely csődületet:D es meg trafoznom sem kellett:D -
alyr2 #22455 400 strike resist :D -
fajtalan01 #22454 most így melóból hirtelen nem tudom, de van valami serverstatus oldal .. ott írja a népességet is bár csak az összjátékos számot, de már az is segítség lehet.. -
#22453 amúgy most melyik szerver a legnépesebb? és ott melyik oldal?kösz -
fajtalan01 #22452 nekem egy i5-2500k procim van 12G rammal radeon6950 es vidkari és egy ssd-n lakik a game, de nagy siegeknél nekem is be be szaggat ha nem tüntetem el azt a 2-300 embert a terepről.. bár igaz hogy nagy siegen már rég voltam.. a kicsiket még szokta bírni.. legutóbb abyss core -t foglaltuk akkor a mi oldalunkon volt 130ember ellenünk meg alig volt asmo na ott nem is vettem le az emberek megjelenítését és ment is simán... mondjuk a végére már bekapcsolt a vidkari ventilátora gondolom a végére megizzadt kicsit... -
Ariakus #22451 Van itt vki aki mondjuk elég jó gépen játssza az Aion-t? Monjduk Core i7 proci meg 8 giga ram és vmi jobb videókártyán? Csak azért kérdem , mert tegnap voltam egy Kysis siege-n Abyssban és kb 7-8 fps-em volt ajánlott grafikán és utána kipróbáltam full low-on és akkor sem volt változás. Mondjuk azt tegnap a siege után tudtam meg hogy shift+F12-vel eltüntetheted az összes karaktert körülötted, mondjuk nem tudom azzal hány fps-t nyernék.
Nektek átlagban hány fps-etek van siege-nél? NA szerveren vagyok nem tudom mennyit nyom a latban, de én sztem ez grafikai lag... -
Thror #22450 sziasztok érdeklődnek nem foglalkozik valaki a ház scriptek-el?? ha van valaki aki tudna nekem segíteni nagyon megköszönném az érdekelne hogy, hogyan lehet a házban levő tárgyakat felnagyítani vagy épp kicsinyíteni illetve hogyan lehet zenét rakni a házba. -
Teli #22449 Sziasztok! Anuhart serveren Asmo oldalon keresek magyar legiot! Tudtok nekem működő légiót írni illetve, hogy kit kell pm-be keresnem? Köszönöm a segítséget! :) -
#22448 köszönöm! -
fajtalan01 #22447 bármelyik szerveren is vagy akkor ha 50 es alatti a karid akkor a quickbar mellett jobbra megjelenik egy ikon (valami kis ember szerü ábra felette egy nyil balról jobbra, a tooltipje ez: select beginner server)amire nyomva át rakhatod magad az összes szerverrel közös beginner szerverre. Ennek az a tulajdonsága, hogy nem tudsz másokkal kereskedni vagy átadni itemet, minden szerverről vannak pléjerek, nincs az xp növelő medálnak hatása (nem ad plusz xp-t) de cserébe nincs pvp szóval nem fognak lenyomni questelés közben. -
#22446 melyik ez a "beginner" szerver? kösz